Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Geras šeimos gydytojas Šilainiuose arba netoli jų
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata > Poliklinikos ir gydytojai
-Cilė-
Sveiki. Norime prisiregistruoti pas gydytoją, kurią kartais būtų galima į namus parsivežti, pas sunkiai sergantį ligonį ir vieną kitą patarimą gauti. Ar esate su tuo susidūrę? Dabar gydanti gydytoja vsiškai nesirūpina ligoniu...net būniausių tyrimų neprisiprašom...
Snuffe
As kol i kita miesta neisvaziavau, ejau pas viena ir ta pacia gydytoja - nuo pat vaikystes - paskui ir mano tevai pas ja prisirase, kai ji is vaiku gydytojos visos seimos gydytoja pasidare. Net ir mociute kartais is kaimo (kuris kitoj apskrityje yra) pas ja atvezame, visuomet ja priima, apziuri. Zodziu, per mazdaug 20 metu lankymosi pas sia gydytoja ne puses blogo zodelio apie ja nei as, nei mano seima negalim pasakyti. Tai - gyd. M. Zalinkeviciene, dirba seimos sveikatos centre, prie pat silainiu poliklinikos. Tikrai sauni gydytoja thumbup.gif Tiesa, nezinau, kaip su atvaziavimu i namus, niekad neteko kviestis, tad del to su pacia gydytoja turetumete kalbetis.
-Cilė-
Aciū uz ats. Dar vis tebeieškom tinkamaiusios gydytojos. Apie Žalinkevičienę taip pat girdėjau nemažai gerų atsiliepimų, tačiau, kai skambinau į tą polikliniką, sakė kad ši gyd. naujų pacientų nebepriima. verysad.gif

Gal kas dar turi kokį pasiūlymą. Mes ir patys į namus atsivežtume ir atsilygintume.

Snuffe
Zinai, bijau sumeluoti, bet esu girdejusi, kad visame sveikatros centre geri gydytojai dirba. Kaip man sake, gan ismustruoti yra, tad visuomet tinkamai elgiasi. Gali pabandyti i sia poliklinika prisiregistruoti pas kita gydytoja, o jei kazkas netiks, visuomet iseiti galima. Gi nieko nekainuoja 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.