Merginos, kas norit pirkt lanka is pigu.lt, ciupkit si savaitgali
isigijau ir as magnetini lanka is rimi uz 35 lt. nu reiks nuo pirmadienio pradeti. jei kam aktualu Klaipedoje arenos rimi dar kokie 5 lentynoje buvo padeti. bet kol radau
Skaičiau ir suėmė pavydas
O kokio svorio tas is rimi? Ieskojau siandien, bet neradau
O aš esu tinginė
Pasukau pora dienų, db skauda visus šonus ir nebesuku, nes skauda
Mano irgi jau padeti, nors issukau 2men.
o jūs prieš sukant išsimatuojat šonus
gal PVZ nėra kam ten nukristi,o jūs norit kaulus nuzulinti man pvz skrandis didelis,o ant jo lanko tai nepasuksi QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 03, 16:44) o jūs prieš sukant išsimatuojat šonus gal PVZ nėra kam ten nukristi,o jūs norit kaulus nuzulinti man pvz skrandis didelis,o ant jo lanko tai nepasuksi O ka reiskia didelis skrandis? Negi tu daug privalgius lankus suku
o gal galite tos kur sportuoja patarti koks lankas geriau masazinis ar masazinis-magnetinis ? ar ner skirtumo
mergytes kaunietes, kur yra situ stebuklingu lanku? rimi tai nemaciau
aš irgi užsimaniau to rimi lanko,nes kitam gaila pinigų
Na va, pagaliu issirasau ir as i "sukanciuju kluba". Nusipirkau lanka melyna stora is pigu.lt
QUOTE(kristynka* @ 2010 03 04, 11:14) o gal galite tos kur sportuoja patarti koks lankas geriau masazinis ar masazinis-magnetinis ? ar ner skirtumo ziuriu, nieks neparaso. ko gero, kaip ir as, nezino. turiu pasakyt, kad net neisivaizduoju. as turiu juoda lanka is skelbimai.lt. ji galima sukt be nieko. galima sudet burbuliukus. ir dar galima i tuos burbuliukus sudet magnetukus. matau tame akivaizdu pliusa - galiu keist lanko svori pagal savo poreikius. del konkreciai magnetinio poveikio - neturiu jokio supratimo. gal ir veikia, gal ir ne. dar net neisbandziau, kol kas suku be nieko.
Dalinuosi dar viena akcija
nesijaudink, praeis, priprasi. as nusipirkau 1.8kg lanka, tai is pradziu net gailejausi, kad lengvesnio nepirkau, atrode niekada as jo nepasuksiu. bet po 1.5savaites jau sukau be jokiu nemaloniu pajuciu.
QUOTE(zuasta @ 2010 03 05, 17:42) Šiandien pabandžiau pasukt pirmą kartą, bet kaip skauda O as jau po pusvalandi suku, nors po pirmu keliu kartu ta pati galvojau ka ir jus... nors pirma karta man visai normaliai buvo, bet uztai ant rytojaus... ojojoj kaip skaudejo, pora dienu nesukau, po to pradejau po truputi ir vis ilginau laika, dabar galeciau sukti kad ir valanda, bet deje tiek laiko neturiu
Nu nesuprantu kur ju LT gauti?
http://pigu.lt/sportas_laisvalaikis_turizm...anciu?id=505964 Man jie visi tokie panasus, tik kad kainos skirias ir nezinau kuri cia paemus http://www.skelbikas.lt/masazinis-hula-hoo...kas-461996.html QUOTE(Tulpelyte @ 2010 03 06, 16:09) Man jie visi tokie panasus, tik kad kainos skirias ir nezinau kuri cia paemus http://www.skelbikas.lt/masazinis-hula-hoo...kas-461996.html sitas mazai sveria mano galva, skersmuo turetu but apie metra, o svoris virs kilo, taip 1.2-1.6 kg. as taip rinkciausi (nu ir rinkausi)
Sveikos, nusipirkau ir as is pigu.lt lanka. Ta stora melyna su baltu. Kadangi prisiskaiciau apie melynes tai ant pilvo uzsirisau salika. Tai visai nieko pasukau 2 kartus po 10 min. Paziuresim kaip su tom melynem ir skausmu bus. Ryt bandysiu ilgiau. Tikiuosi bus rezultatas. Nes liemens nelabai turiu. O po gimdymo tai visai kazkaip susilugino su uzpakaliu
sukam sukam, netingim!
siandien menuo kaip as savaji suku, pasimatavau: -4cm! matovacijos pilnos kelnes, suku toliau QUOTE(jautiena @ 2010 03 11, 23:40) sukam sukam, netingim! siandien menuo kaip as savaji suku, pasimatavau: -4cm! matovacijos pilnos kelnes, suku toliau oho taigi sukama sukam, netingim,vasara čia pat QUOTE(pikute @ 2010 03 12, 00:32) oho taigi sukama sukam, netingim,vasara čia pat
O as po gero menesio sukimo jau itelpu i savo pries 5 metus pirktas kelnes, i kures neilisdavau nors tu ka
Mergaitės, nepykit bet negaliu nepaklausti, Jūs iki "lanko ", nieko nedarėt su svoriu?nesportavot,nesimankštinot, neribojot maisto ir pan?
Nes lanką aš suku jau trečius metus-aišku nei cm nenukritau. Draugė mano pasidavė bangai ir nusipirko-irgi nei cm nenumetė. O čia skaitau kaip "krenta cm"ir stebiuosi. QUOTE(Benderiute @ 2010 03 12, 07:39) O as po gero menesio sukimo jau itelpu i savo pries 5 metus pirktas kelnes, i kures neilisdavau nors tu ka o reik kelniu pasiieskot, gal dar kokiu rasiu uzsibuvusiu ant pamatavimo kg tai tikrai kazkaip nelabai tirpsta :/ ale nu cm lyg ir pamazejo. bent jau pati sau graziai atrodau ir gerai jauciuosi QUOTE(ajd @ 2010 03 12, 09:34) Mergaitės, nepykit bet negaliu nepaklausti, Jūs iki "lanko ", nieko nedarėt su svoriu?nesportavot,nesimankštinot, neribojot maisto ir pan? Nes lanką aš suku jau trečius metus-aišku nei cm nenukritau. Draugė mano pasidavė bangai ir nusipirko-irgi nei cm nenumetė. O čia skaitau kaip "krenta cm"ir stebiuosi. nieko nedariau. nesportavau, nesimankstinau, maisto neribojau. ir dabar nieko nedarau. nu tik kad vandeni stengiuos gert bent 2 ltr per diena. lanka suku kasdien po 30 min. suku dar tik menesi, tai koki 3 ar 4 cm nusisuko. ir kg gal 1 ar puse QUOTE(viktorijat @ 2010 03 11, 21:55) Sveikos, nusipirkau ir as is pigu.lt lanka. Ta stora melyna su baltu. Kadangi prisiskaiciau apie melynes tai ant pilvo uzsirisau salika. Tai visai nieko pasukau 2 kartus po 10 min. Paziuresim kaip su tom melynem ir skausmu bus. Ryt bandysiu ilgiau. Tikiuosi bus rezultatas. Nes liemens nelabai turiu. O po gimdymo tai visai kazkaip susilugino su uzpakaliu as irgi ta pati, ten pat isigyjau QUOTE(MarkoMamyte @ 2010 03 12, 15:26) as irgi ta pati, ten pat isigyjau as sukau pradzioj su juosta tokia, nugarai ten ji, is vilnos. ale nepadejo skaudet tai gan greit nustojo, jau net nepamenu. va melynes aisku ilgiau gijo, bet kai neskauda, tai i galva neimu paskui atejo kita stadija - kai ismokau zemiau sukt, tai prisigaminau nauju melyniu QUOTE(wowerike @ 2010 03 12, 16:48) as sukau pradzioj su juosta tokia, nugarai ten ji, is vilnos. ale nepadejo skaudet tai gan greit nustojo, jau net nepamenu. va melynes aisku ilgiau gijo, bet kai neskauda, tai i galva neimu paskui atejo kita stadija - kai ismokau zemiau sukt, tai prisigaminau nauju melyniu QUOTE(MarkoMamyte @ 2010 03 12, 16:13) kaazin, ar bus vienas shonas labiau nusuktas o kaip - nu ka as zinau kaip, imi ir suki. bet nukencia intensyvumas, tai del to gaila. nors aisku, ir cia reik daryt daryt ir gausis normaliai. QUOTE(MarkoMamyte @ 2010 03 12, 15:13) bandyk bandyk ir iseis. man irgi taip atrode, kad niekada neiseis. bet per maziau nei savaite jau puikiai sukosi i abi puses. Papildyta: QUOTE(ajd @ 2010 03 12, 08:34) Mergaitės, nepykit bet negaliu nepaklausti, Jūs iki "lanko ", nieko nedarėt su svoriu?nesportavot,nesimankštinot, neribojot maisto ir pan? Nes lanką aš suku jau trečius metus-aišku nei cm nenukritau. Draugė mano pasidavė bangai ir nusipirko-irgi nei cm nenumetė. O čia skaitau kaip "krenta cm"ir stebiuosi. Iki praeitos liepos, kelis metus as smarkiai sportavau gym'e: kilnodavau svorius, na ne tuos rozinius, bet tiek kiek pakeldavau (max buvau istempus 75kg stangike Apie tai ka valgyt ir ka ne, turiu kruvas ziniu, nekemsu jokio slamsto i save, vien tik suderinta mityba ir vienas kitas gabalelis juodo juodo sokolado. Visokiu prasmatniu dietu laikymosi ideja man tekelia sypsena... Dieta arba tikslau sveika subalansuota mytiba, turi buti tokia, kad galetum laikytis visa gyvenima, o jeigu kada koks kg prilimpa, tereikia tik sumazinti porcijas. Taigis po pusmecio nesportavimo uzsiauginau 2kg ir jauciuosi subliuskusi ir istizusi kaip teslos banda. Laimei uztikau sia tema ir uzkabliavau uz lanko idejos, nes lankui sukt kelieniam daug darbo nekliuna, o grazaus pilvuko visgi norisi. Dar zadu apkarpyt kalorijas siek tiek ir rezultatas bus garantuotas Oj sian dar nesukau, reik eit padirbet
Mamytes, o kartais nezinot ar neimanoma sau pakenkti su per sunkiu lanku? Ir kodel rekomenduoja sukti ne daugiau 20 min? Isigijau ir as lanka - bet antsyk kvaila galva nusiteskiau pati sunkiausia - 2 kg su 3 juostom burbulu, tai dabar varga matau
QUOTE(ausru @ 2010 03 13, 08:26) Mamytes, o kartais nezinot ar neimanoma sau pakenkti su per sunkiu lanku? Ir kodel rekomenduoja sukti ne daugiau 20 min? Isigijau ir as lanka - bet antsyk kvaila galva nusiteskiau pati sunkiausia - 2 kg su 3 juostom burbulu, tai dabar varga matau maniskis 1.8kg, ir nors sonu jau seniai nebeskauda, visgi kartais pagalvoju, kad lengvesnis butu smagiau sukti. sita suku ramiai ir is leto, nes jei smarkiau tai nemalonus jausmas - pilve diega ir nugara pyksta QUOTE(MarkoMamyte @ 2010 03 12, 16:26) as irgi ta pati, ten pat isigyjau Labas, Jau issuku 30 min. Ir su saliku gavosi melynes tik maztes ant vieno sono. Tai salika vistiek dar apsisuku. Geriausiai sukasi tai kai ziuri koki filma. Mano leliukas irgi megsta ta lanka vis sliauzia kad paciupinet, kai buna padetas ant zemes. QUOTE(jautiena @ 2010 03 13, 10:23) maniskis 1.8kg, ir nors sonu jau seniai nebeskauda, visgi kartais pagalvoju, kad lengvesnis butu smagiau sukti. sita suku ramiai ir is leto, nes jei smarkiau tai nemalonus jausmas - pilve diega ir nugara pyksta Taiva man irgi pilva nuo jo skauda (gal ten kas netvarkoj pas mane - kas ten zino), nors siaip sunkus neatrodo |