Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lankai - Acu Hoop, Magic Hoop -
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
parodija
Merginos, kas norit pirkt lanka is pigu.lt, ciupkit si savaitgali bigsmile.gif Galioja nuolaidos kodas 10Lt. Sutaupysit siuntima mirksiukas.gif Arba siaip 10Lt pigiau isigysit biggrin.gif Nuolaidos kodas - PAVASARIS10
VAE
isigijau ir as magnetini lanka is rimi uz 35 lt. nu reiks nuo pirmadienio pradeti. jei kam aktualu Klaipedoje arenos rimi dar kokie 5 lentynoje buvo padeti. bet kol radau doh.gif
saule1
QUOTE(VAE @ 2010 02 26, 13:02)
isigijau ir as magnetini lanka is rimi uz 35 lt. nu reiks nuo pirmadienio pradeti. jei kam aktualu Klaipedoje arenos rimi dar kokie 5 lentynoje buvo padeti. bet kol radau  doh.gif
*

bigsmile.gif geras cia tai kaina suradai
VAE
QUOTE(saule1 @ 2010 02 26, 16:50)
bigsmile.gif geras cia tai kaina suradai
*

negaila bus ismestu pinigu, jei tinginys apsigyvens, o lankas ras vieta sandeliuke doh.gif blush2.gif
beje uz sia info aciu akvii 4u.gif
zuasta
Skaičiau ir suėmė pavydas blush2.gif . Reikia ir man lanko.O gal kam nors jau nereikia lanko su masažuokliniais rutuliukais ? mielai perpirkčiau ax.gif i az
parodija
O kokio svorio tas is rimi? Ieskojau siandien, bet neradau schmoll.gif
akvii
QUOTE(viske @ 2010 02 26, 23:30)
O kokio svorio tas is rimi? Ieskojau siandien, bet neradau schmoll.gif
*

VAE,ner uz ka , mirksiukas.gif Jp svoris 1,2 kg smile.gif
kristutea
O aš esu tinginė blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Pasukau pora dienų, db skauda visus šonus ir nebesuku, nes skauda ax.gif
@Smilte@
Mano irgi jau padeti, nors issukau 2men. biggrin.gif . Tokia tiesa kol nepradedi derinti mitybos. Tai ir tas lankas nepades schmoll.gif
wowerike
QUOTE(kristutea @ 2010 03 02, 13:39)
O aš esu tinginė  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Pasukau pora dienų, db skauda visus šonus ir nebesuku, nes skauda  ax.gif
*

geda peleda, griebk lanka ir eik sukt, nustos tie shonai skaudet wink.gif
na dienos-kitos pertrauka padaryk ax.gif
*SIM*SIUS*
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 03 02, 15:13)
Tokia tiesa kol nepradedi derinti mitybos. Tai ir tas lankas nepades  schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif nors tuos sonus mano akim tai truputi lyg ir aplygino, o kaip jus derinat miesto mityba blush2.gif
parodija
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 03 02, 14:13)
Tokia tiesa kol nepradedi derinti mitybos. Tai ir tas lankas nepades  schmoll.gif
*

Pasigincyciau biggrin.gif Nieko as labai nederinau, bet 6cm sugebejau nusukt. Aisku, jei derinant tai uch kaip galima pasitobuliont tas linijas ax.gif Tik is kur tos valios paimti? lotuliukas.gif
wowerike
QUOTE(viske @ 2010 03 02, 18:17)
Tik is kur tos valios paimti? lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif g.gif

Oi kaip smagu, jei tau 6 cm nukrito nieko nederinant yahoo.gif Suku ir as toliau smile.gif
*MONAMI*
o jūs prieš sukant išsimatuojat šonus g.gif ir apsiskaičiuojat masės indeksus g.gif
gal PVZ nėra kam ten nukristi,o jūs norit kaulus nuzulinti g.gif
man pvz skrandis didelis,o ant jo lanko tai nepasuksi g.gif
rusneliukas
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 03, 16:44)
o jūs prieš sukant išsimatuojat šonus  g.gif ir apsiskaičiuojat masės indeksus  g.gif
gal PVZ nėra kam ten nukristi,o jūs norit kaulus nuzulinti  g.gif
man pvz skrandis didelis,o ant jo lanko tai nepasuksi  g.gif
*

O ka reiskia didelis skrandis? Negi tu daug privalgius lankus suku g.gif juk sportuoti reik neprisivalgius.
*MONAMI*
QUOTE(rusneliukas @ 2010 03 03, 19:52)
O ka reiskia didelis skrandis? Negi tu daug privalgius lankus suku g.gif juk sportuoti reik neprisivalgius.
*

man pvz ne pilvas didelis,o grynai skrandžio vieta g.gif blush2.gif
kristynka*
o gal galite tos kur sportuoja patarti koks lankas geriau masazinis ar masazinis-magnetinis ? ar ner skirtumo
gintaryte1
mergytes kaunietes, kur yra situ stebuklingu lanku? rimi tai nemaciau g.gif
wowerike
QUOTE(gintaryte1 @ 2010 03 04, 11:40)
mergytes kaunietes, kur yra situ stebuklingu lanku? rimi tai nemaciau g.gif
*

as tai skelbimai.lt pirkau
o rimi gal megos butu g.gif
gintaryte1
QUOTE(wowerike @ 2010 03 04, 13:45)
*

aciukas 4u.gif
*MONAMI*
aš irgi užsimaniau to rimi lanko,nes kitam gaila pinigų blush2.gif ,o kruopinukas sulūžo doh.gif o MB kiek juoko buvo cool.gif tik kaži kur nors Šiauliuose jų yra?
zuasta
QUOTE(wowerike @ 2010 03 04, 12:45)
*

Neradau niekur. Pirkau irgi skelbimai.lt
@Smilte@
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2010 03 02, 17:07)
drinks_cheers.gif  nors tuos sonus mano akim tai truputi lyg ir aplygino,  o kaip jus derinat miesto mityba blush2.gif
*

Tai kad nederinu hihihi.gif hihihi.gif tik zinau kad reikia.
savita1
Na va, pagaliu issirasau ir as i "sukanciuju kluba". Nusipirkau lanka melyna stora is pigu.lt ax.gif
wowerike
QUOTE(kristynka* @ 2010 03 04, 11:14)
o gal galite tos kur sportuoja patarti koks lankas geriau masazinis ar masazinis-magnetinis ? ar ner skirtumo
*

ziuriu, nieks neparaso. ko gero, kaip ir as, nezino.
turiu pasakyt, kad net neisivaizduoju. as turiu juoda lanka is skelbimai.lt. ji galima sukt be nieko. galima sudet burbuliukus. ir dar galima i tuos burbuliukus sudet magnetukus. matau tame akivaizdu pliusa - galiu keist lanko svori pagal savo poreikius.
del konkreciai magnetinio poveikio - neturiu jokio supratimo. gal ir veikia, gal ir ne. dar net neisbandziau, kol kas suku be nieko.
parodija
Dalinuosi dar viena akcija biggrin.gif Si savaitgali pigu.lt visiems lankams 15lt nuolaida su nuolaidos kodu HULA15 4u.gif
zuasta
QUOTE(savita1 @ 2010 03 04, 22:37)
Na va, pagaliu issirasau ir as i "sukanciuju kluba". Nusipirkau lanka melyna stora is pigu.lt ax.gif
*

Šiandien pabandžiau pasukt pirmą kartą, bet kaip skauda doh.gif . Nežinau kaip ten po 20 min. išsuka merginos blink.gif
jautiena
nesijaudink, praeis, priprasi. as nusipirkau 1.8kg lanka, tai is pradziu net gailejausi, kad lengvesnio nepirkau, atrode niekada as jo nepasuksiu. bet po 1.5savaites jau sukau be jokiu nemaloniu pajuciu.
Benderiute
QUOTE(zuasta @ 2010 03 05, 17:42)
Šiandien pabandžiau pasukt pirmą kartą, bet kaip skauda  doh.gif . Nežinau kaip ten po 20 min. išsuka merginos blink.gif
*

O as jau po pusvalandi suku, nors po pirmu keliu kartu ta pati galvojau ka ir jus... nors pirma karta man visai normaliai buvo, bet uztai ant rytojaus... ojojoj kaip skaudejo, pora dienu nesukau, po to pradejau po truputi ir vis ilginau laika, dabar galeciau sukti kad ir valanda, bet deje tiek laiko neturiu blush2.gif
wowerike
QUOTE(zuasta @ 2010 03 05, 16:42)
Šiandien pabandžiau pasukt pirmą kartą, bet kaip skauda  doh.gif . Nežinau kaip ten po 20 min. išsuka merginos blink.gif
*

pradeti sukti reikia po 5 minutes per karta wink.gif
as kelias dienas sukau po 7 min., paskui diena ar dvi 15, ir tada jau po 30.
Tulpelyte
Nu nesuprantu kur ju LT gauti? biggrin.gif Maciau top shope yra, bet kazkodel galvoju kad bus blogas biggrin.gif kaip suprantu sis neblogas:?
http://pigu.lt/sportas_laisvalaikis_turizm...anciu?id=505964

Man jie visi tokie panasus, tik kad kainos skirias ir nezinau kuri cia paemus biggrin.gif
http://www.skelbikas.lt/masazinis-hula-hoo...kas-461996.html
wowerike
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 03 06, 16:09)
Man jie visi tokie panasus, tik kad kainos skirias ir nezinau kuri cia paemus biggrin.gif
http://www.skelbikas.lt/masazinis-hula-hoo...kas-461996.html
*

sitas mazai sveria schmoll.gif
mano galva, skersmuo turetu but apie metra, o svoris virs kilo, taip 1.2-1.6 kg.
as taip rinkciausi (nu ir rinkausi)
viktorijat
Sveikos, nusipirkau ir as is pigu.lt lanka. Ta stora melyna su baltu. Kadangi prisiskaiciau apie melynes tai ant pilvo uzsirisau salika. Tai visai nieko pasukau 2 kartus po 10 min. Paziuresim kaip su tom melynem ir skausmu bus. Ryt bandysiu ilgiau. Tikiuosi bus rezultatas. Nes liemens nelabai turiu. O po gimdymo tai visai kazkaip susilugino su uzpakaliu smile.gif
jautiena
sukam sukam, netingim!

siandien menuo kaip as savaji suku, pasimatavau: -4cm! matovacijos pilnos kelnes, suku toliau smile.gif
pikute
QUOTE(jautiena @ 2010 03 11, 23:40)
sukam sukam, netingim!

siandien menuo kaip as savaji suku, pasimatavau: -4cm! matovacijos pilnos kelnes, suku toliau smile.gif
*

oho bigsmile.gif thumbup.gif aš suku jau keturi mėnesiai, nuo liemens -4 cm, panašiai tiek nuo klubų, svoris - 4 kg.Centimetrai mažėja laaaabai iš lėto, bet smarkiai tvirtėja kūnas, riebalai virsta raumenukais thumbup.gif
taigi sukama sukam, netingim,vasara čia pat mirksiukas.gif
akvii
QUOTE(pikute @ 2010 03 12, 00:32)
oho bigsmile.gif  thumbup.gif aš suku jau keturi mėnesiai, nuo liemens -4 cm, panašiai tiek nuo klubų, svoris - 4 kg.Centimetrai mažėja laaaabai iš lėto, bet smarkiai tvirtėja kūnas, riebalai virsta raumenukais thumbup.gif
taigi sukama sukam, netingim,vasara čia pat mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif pritariu,kad kunas tvirteja tai tikrai.Tie kg man nelabai krenta,bet pagal kelnes jauciu,kad laisviau.Suku savo malonumui,o akivaizdesniu rezultatu tikiuos dar po menesiuko kito. smile.gif.
Benderiute
O as po gero menesio sukimo jau itelpu i savo pries 5 metus pirktas kelnes, i kures neilisdavau nors tu ka thumbup.gif Taip kad tas lanko sukimas tikrai igera mirksiukas.gif
*MONAMI*
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif smagu girdėti thumbup.gif thumbup.gif
ajd
Mergaitės, nepykit bet negaliu nepaklausti, Jūs iki "lanko ", nieko nedarėt su svoriu?nesportavot,nesimankštinot, neribojot maisto ir pan?
Nes lanką aš suku jau trečius metus-aišku nei cm nenukritau. Draugė mano pasidavė bangai ir nusipirko-irgi nei cm nenumetė. O čia skaitau kaip "krenta cm"ir stebiuosi. g.gif nesuprantu kaip ?
wowerike
QUOTE(Benderiute @ 2010 03 12, 07:39)
O as po gero menesio sukimo jau itelpu i savo pries 5 metus pirktas kelnes, i kures neilisdavau nors tu ka  thumbup.gif Taip kad tas lanko sukimas tikrai igera  mirksiukas.gif
*

thumbup.gif
o reik kelniu pasiieskot, gal dar kokiu rasiu uzsibuvusiu ant pamatavimo g.gif
kg tai tikrai kazkaip nelabai tirpsta :/ ale nu cm lyg ir pamazejo. bent jau pati sau graziai atrodau ir gerai jauciuosi irnesakyk.gif

QUOTE(ajd @ 2010 03 12, 09:34)
Mergaitės, nepykit bet negaliu nepaklausti, Jūs iki "lanko ", nieko nedarėt su svoriu?nesportavot,nesimankštinot, neribojot maisto ir pan?
Nes lanką aš suku jau trečius metus-aišku nei cm nenukritau. Draugė mano pasidavė bangai ir nusipirko-irgi nei cm nenumetė. O čia skaitau kaip "krenta cm"ir stebiuosi.  g.gif nesuprantu kaip ?
*

nieko nedariau. nesportavau, nesimankstinau, maisto neribojau. ir dabar nieko nedarau. nu tik kad vandeni stengiuos gert bent 2 ltr per diena. lanka suku kasdien po 30 min. suku dar tik menesi, tai koki 3 ar 4 cm nusisuko. ir kg gal 1 ar puse ax.gif
MarkoMamyte
QUOTE(viktorijat @ 2010 03 11, 21:55)
Sveikos, nusipirkau ir as is pigu.lt lanka. Ta stora melyna su baltu. Kadangi prisiskaiciau apie melynes tai ant pilvo uzsirisau salika. Tai visai nieko pasukau 2 kartus po 10 min. Paziuresim kaip su tom melynem ir skausmu bus. Ryt bandysiu ilgiau. Tikiuosi bus rezultatas. Nes liemens nelabai turiu. O po gimdymo tai visai kazkaip susilugino su uzpakaliu smile.gif
*

as irgi ta pati, ten pat isigyjau drinks_cheers.gif bet tai pirma karta nei minutes nepasukau, skauda!!! (':blink:') atsidauziau visus kaulus (pas mane tie klubu kauliukai atsikise). siandien ir melyniu radau schmoll.gif tavo ideja su saliku tikrai gera, reiks pabandyti. beje as neisivaizdavau, kad jis toooks didelis, vos issitenku kambaryje doh.gif na tikiuosi uzteks valios ir laiko vis pasukti. maziukas tai juokiasi is manes ziuredamas kaip as sportuoju biggrin.gif
wowerike
QUOTE(MarkoMamyte @ 2010 03 12, 15:26)
as irgi ta pati, ten pat isigyjau  drinks_cheers.gif bet tai pirma karta nei minutes nepasukau, skauda!!! (':blink:') atsidauziau visus kaulus (pas mane tie klubu kauliukai atsikise). siandien ir melyniu radau  schmoll.gif  tavo ideja su saliku tikrai gera, reiks pabandyti.
*

as sukau pradzioj su juosta tokia, nugarai ten ji, is vilnos. ale nepadejo schmoll.gif vyras juokesi, kad velykos paankstintai pas mane atejo lotuliukas.gif
skaudet tai gan greit nustojo, jau net nepamenu. va melynes aisku ilgiau gijo, bet kai neskauda, tai i galva neimu irnesakyk.gif
paskui atejo kita stadija - kai ismokau zemiau sukt, tai prisigaminau nauju melyniu hihihi.gif
MarkoMamyte
QUOTE(wowerike @ 2010 03 12, 16:48)
as sukau pradzioj su juosta tokia, nugarai ten ji, is vilnos. ale nepadejo schmoll.gif vyras juokesi, kad velykos paankstintai pas mane atejo lotuliukas.gif
skaudet tai gan greit nustojo, jau net nepamenu. va melynes aisku ilgiau gijo, bet kai neskauda, tai i galva neimu irnesakyk.gif
paskui atejo kita stadija - kai ismokau zemiau sukt, tai prisigaminau nauju melyniu hihihi.gif
*

g.gif dar toks klausimas - o kaip ismokti i kita puse sukti??? kiek bandziau nesigauna.. paskui bus vienas sonas labiau nusuktas blink.gif
wowerike
QUOTE(MarkoMamyte @ 2010 03 12, 16:13)
g.gif dar toks klausimas - o kaip ismokti i kita puse sukti??? kiek bandziau nesigauna.. paskui bus vienas sonas labiau nusuktas  blink.gif
*

kaazin, ar bus vienas shonas labiau nusuktas hihihi.gif
o kaip - nu ka as zinau kaip, imi ir suki. bet nukencia intensyvumas, tai del to gaila. nors aisku, ir cia reik daryt daryt ir gausis normaliai.
jautiena
QUOTE(MarkoMamyte @ 2010 03 12, 15:13)
g.gif dar toks klausimas - o kaip ismokti i kita puse sukti??? kiek bandziau nesigauna.. paskui bus vienas sonas labiau nusuktas  blink.gif
*

bandyk bandyk ir iseis. man irgi taip atrode, kad niekada neiseis. bet per maziau nei savaite jau puikiai sukosi i abi puses.
Papildyta:
QUOTE(ajd @ 2010 03 12, 08:34)
Nes lanką aš suku jau trečius metus-aišku nei cm nenukritau. Draugė mano pasidavė bangai ir nusipirko-irgi nei cm nenumetė. O čia skaitau kaip "krenta cm"ir stebiuosi.  g.gif nesuprantu kaip ?
*

Iki praeitos liepos, kelis metus as smarkiai sportavau gym'e: kilnodavau svorius, na ne tuos rozinius, bet tiek kiek pakeldavau (max buvau istempus 75kg stangike ax.gif ). be galo man tas patiko ir rezultai matesi: pilvo presas rodesi, grazios strangrios rankos, uzsirietes uzpakalis, puiki savijauta, pasitikejimas savimi na ir visi kiti privalumai, bet kazkur vidury liepos susizalojau keliena bekilnodama ir teko mest visa mano fitnesa.
Apie tai ka valgyt ir ka ne, turiu kruvas ziniu, nekemsu jokio slamsto i save, vien tik suderinta mityba ir vienas kitas gabalelis juodo juodo sokolado. Visokiu prasmatniu dietu laikymosi ideja man tekelia sypsena... Dieta arba tikslau sveika subalansuota mytiba, turi buti tokia, kad galetum laikytis visa gyvenima, o jeigu kada koks kg prilimpa, tereikia tik sumazinti porcijas.

Taigis po pusmecio nesportavimo uzsiauginau 2kg ir jauciuosi subliuskusi ir istizusi kaip teslos banda. Laimei uztikau sia tema ir uzkabliavau uz lanko idejos, nes lankui sukt kelieniam daug darbo nekliuna, o grazaus pilvuko visgi norisi. Dar zadu apkarpyt kalorijas siek tiek ir rezultatas bus garantuotas biggrin.gif

Oj sian dar nesukau, reik eit padirbet rolleyes.gif
wowerike
QUOTE(jautiena @ 2010 03 12, 22:08)
Visokiu prasmatniu dietu laikymosi ideja man tekelia sypsena... Dieta arba tikslau sveika subalansuota mytiba, turi buti tokia, kad galetum laikytis visa gyvenima, o jeigu kada koks kg prilimpa, tereikia tik sumazinti porcijas.

*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
*Fler*
Mamytes, o kartais nezinot ar neimanoma sau pakenkti su per sunkiu lanku? Ir kodel rekomenduoja sukti ne daugiau 20 min? Isigijau ir as lanka - bet antsyk kvaila galva nusiteskiau pati sunkiausia - 2 kg su 3 juostom burbulu, tai dabar varga matau rolleyes.gif . Kazin stuburo nesusigadinsiu? g.gif
jautiena
QUOTE(ausru @ 2010 03 13, 08:26)
Mamytes, o kartais nezinot ar neimanoma sau pakenkti su per sunkiu lanku? Ir kodel rekomenduoja sukti ne daugiau 20 min? Isigijau ir as lanka - bet antsyk kvaila galva nusiteskiau pati sunkiausia - 2 kg su 3 juostom burbulu, tai dabar varga matau  rolleyes.gif . Kazin stuburo nesusigadinsiu?  g.gif
*

maniskis 1.8kg, ir nors sonu jau seniai nebeskauda, visgi kartais pagalvoju, kad lengvesnis butu smagiau sukti. sita suku ramiai ir is leto, nes jei smarkiau tai nemalonus jausmas - pilve diega ir nugara pyksta schmoll.gif ir suku ne ilgiau kaip 25min.
viktorijat
QUOTE(MarkoMamyte @ 2010 03 12, 16:26)
as irgi ta pati, ten pat isigyjau  drinks_cheers.gif bet tai pirma karta nei minutes nepasukau, skauda!!! (':blink:') atsidauziau visus kaulus (pas mane tie klubu kauliukai atsikise). siandien ir melyniu radau  schmoll.gif  tavo ideja su saliku tikrai gera, reiks pabandyti. beje as neisivaizdavau, kad jis toooks didelis, vos issitenku kambaryje  doh.gif na tikiuosi uzteks valios ir laiko  vis pasukti. maziukas tai juokiasi is manes ziuredamas kaip as sportuoju  biggrin.gif
*

Labas, Jau issuku 30 min. Ir su saliku gavosi melynes tik maztes ant vieno sono. Tai salika vistiek dar apsisuku. Geriausiai sukasi tai kai ziuri koki filma. Mano leliukas irgi megsta ta lanka vis sliauzia kad paciupinet, kai buna padetas ant zemes.
*Fler*
QUOTE(jautiena @ 2010 03 13, 10:23)
maniskis 1.8kg, ir nors sonu jau seniai nebeskauda, visgi kartais pagalvoju, kad lengvesnis butu smagiau sukti. sita suku ramiai ir is leto, nes jei smarkiau tai nemalonus jausmas - pilve diega ir nugara pyksta schmoll.gif ir suku ne ilgiau kaip 25min.
*

Taiva man irgi pilva nuo jo skauda (gal ten kas netvarkoj pas mane - kas ten zino), nors siaip sunkus neatrodo g.gif Ir nugarai toks masazas neatrodo, kad labai patiktu unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.