QUOTE(viliuosi @ 2009 10 26, 11:55)
Aciu uz nuoroda, bet nei kalbos nemoku, nei siustis pati niekad dar nebandziau, tad nezinau net kaip ir ka ten spausti
QUOTE(viliuosi @ 2009 10 26, 11:55) Aciu uz nuoroda, bet nei kalbos nemoku, nei siustis pati niekad dar nebandziau, tad nezinau net kaip ir ka ten spausti QUOTE(Natka @ 2009 10 26, 13:11) Aciu uz nuoroda, bet nei kalbos nemoku, nei siustis pati niekad dar nebandziau, tad nezinau net kaip ir ka ten spausti aš siunčiausi iš to paties pardavėjo, tik kad per Ebay'ų nuoruodoje, kurią įdėjo viliuosi kairiniame krašte yra kalbų pasirinkimas, ten taip pat yra ir rusų kalba, gal tai kiek pagelbės sirgau gerą sav, tai nesukau lanko, nes net įkvėpti negalėjau, tai po ligos bandžiau sukti 10 min ir ką - vėl mėlynės užsitaisiau QUOTE(Nainai @ 2009 10 20, 09:34) Suku kiekvieną dieną, tik kas pačiai nepatinka - tik po 15 min. (o užsibrėžus sau esu po minimaliausiai 20, max - 30 min. sukti), tačiau po 15 min. dingsta kantrybė sukti. Paprasčiausiai pasidariau sau ritualą sukti vakarais, čia kaip išvyka į sporto klubą, tik geriau, nes lieku namie ir dar TV pažiūriu (tik beveik nieko negirdžiu, nes sukant labai magnetukai garsiai daužosi Aš pirkau šitą lanką iš čia Esu juo patenkinta
Prasau pagalbos, kokiu budu cia atsiskaitoma?
ir koks patvaresnis sis http://www.magichoop.eu/hula-hoop-reifen-a...ewicht-p-4.html ar sis http://www.magichoop.eu/hula-hoop-reifen-c...zirka-p-14.html QUOTE(Natka @ 2009 10 26, 15:04) Prasau pagalbos, kokiu budu cia atsiskaitoma? ir koks patvaresnis sis http://www.magichoop.eu/hula-hoop-reifen-a...ewicht-p-4.html ar sis http://www.magichoop.eu/hula-hoop-reifen-c...zirka-p-14.html Dėl jūsų išsirinktų tai nežinau, bet va turiu tokį, tai esu labai patenkinta
QUOTE(Jevgenija @ 2009 10 12, 10:32) Gundausi pirkti sita. Kaina iseitu kaip 2-ju lanku. Bet pratimu kur kas daugiau apie 150...Galvoju ar investuot. Zinau save, kad daiktas nedulkes tai tikrai. Tik mastau, ar ta guma kieta..? Jei po keliu men. isivaziuosiu ir man bus per lengva, kas tada? Esu sportavus profesionaliai, sporto klubui dar puse metu laiko tikrai nebutu, nes antrai dukrytei 2 men, o as ja maitinu pati. Ka galvojat??? QUOTE(viliuosi @ 2009 10 26, 15:31) Kietoki Ar galetumete man smulkiau papasakoti kaip ten viska sumaigyti, jei jums nesunku kad netersti temos gal az?
Suku ir aš... vos viena mėlynė užgija, atsiranda kita.... bet tiek to... svarbu liemuo......
QUOTE(Jevgenija @ 2009 10 12, 10:32) O as turiu jau sita daikta! Keista, kad LT apie ji niekas nieko nezino QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 28, 17:13) Sveikutes, o kaip sis daitas naudojamas As irgi jungiuosi prie sukanciu lanka. Sukau kelias dienas paprasta plasmasini prisipylus vandens, bet uzsimaniau geresnio, tai nusipirkau is tvschopo, visai nieko patinka man isai ir netoks brangus 79,99. Gal kuri jau turit toki ? QUOTE(@Smilte@ @ 2009 10 28, 16:57) ziurim ziurim nuoroda! Juk idejau. Tas lankas- kaip vienas is treniruoklio variantu- storas kaip mano riesas ir sunkus. 1kg, apsiutas medziaga. Sukti beveik neimanoma kol kas. Vis krinta, bet nors ir 2-3 apsukimus padaru, jauciu kaip pilvas prie strenu klijuojas. Toks mazochistinis biskuti, bet man taip patinka
O kaip manot, is Top Shop gali geras buti ?
Ten yra tokiu po 79 lt, mastau, gal butu visai nieko paimti, is niekur siusti nereiketu http://www.topshop.lt/hula_hoop_lankas-854...irp=1&pcs=2 QUOTE(rasiukas_rasiukas @ 2009 10 29, 17:17) O kaip manot, is Top Shop gali geras buti ? Ten yra tokiu po 79 lt, mastau, gal butu visai nieko paimti, is niekur siusti nereiketu http://www.topshop.lt/hula_hoop_lankas-854...irp=1&pcs=2 As is Top Shop turiu nusipirkusi tris dienas jau suku, nesu kitokiu turejus, bet atrodo tai neblogas, man patinka suku ji QUOTE(@Smilte@ @ 2009 10 29, 17:20) As is Top Shop turiu nusipirkusi tris dienas jau suku, nesu kitokiu turejus, bet atrodo tai neblogas, man patinka suku ji Barška mūsų lankas, todėl, kad jis su magnetais yra Tiesa, tie magnetai man labiau atrodo marketinginis triukas, nors gal ir duoda jie kokią nors naudą... Ai tiesa, su mangetais lankas sunkesnis, tai vat jų dėka galima keisti lanko sunkumą (pradžiai be magnetų sukti, paskui tarkim kas antrą susidėti, o jau vėliau visus Beja, aš vis dar ugdau valia, bandau prisiversti kasdien pasukti, bet turiu prisipažinti, kad ne visuomet "laiko" randu
As vis dar turiu noro sukti
Tai gal jau kuri pasieket rezultatu kokiu
QUOTE(@Smilte@ @ 2009 10 29, 18:20) As is Top Shop turiu nusipirkusi tris dienas jau suku, nesu kitokiu turejus, bet atrodo tai neblogas, man patinka suku ji O tas is top shop su magnetais? QUOTE(nijako @ 2009 10 30, 10:22) As vis dar turiu noro sukti labas, norejau paklaust apie kokia apsaugine juosta cia visos kalbat ?ar prie lanko ji buna prideta ? ar geriau bradex firmos lankas ar cia tie kiti kur daug rusiu buna ? vokiski gal ? QUOTE(Indrina @ 2009 10 30, 18:25) aš vis pasižiūriu į šį diržą, ten rašoma, jog tinka ir sportuojant - mankšta tuomet efektyvesnė ( žr. čia - diržas ) perkant lanką - nepridedamas taip pat panašių diržų galima nusipirkti, kad ir senukuose prie sporto prekių būna. Merginos naudoja diržus, nes pradžioje ne taip skauda šonus sukant lanką QUOTE(J@lanta @ 2009 10 30, 19:22) aš vis pasižiūriu į šį diržą, ten rašoma, jog tinka ir sportuojant - mankšta tuomet efektyvesnė ( žr. čia - diržas ) perkant lanką - nepridedamas taip pat panašių diržų galima nusipirkti, kad ir senukuose prie sporto prekių būna. Merginos naudoja diržus, nes pradžioje ne taip skauda šonus sukant lanką geras daiktas:) as tik neapsisprendziu koki svori pirkt,,, idomu ar 1,3 kg gerai bus ? sitas http://www.skelbimai.lt/masazinis-lankas-g...nis-641538.html QUOTE(Indrina @ 2009 10 30, 19:41) geras daiktas:) as tik neapsisprendziu koki svori pirkt,,, idomu ar 1,3 kg gerai bus ? sitas http://www.skelbimai.lt/masazinis-lankas-g...nis-641538.html aš turiu tokį pat lanką Dėl svorio, tai kažkur šioje temoje buvo parašyti svoriai kokio sunkumo lanko reikia pagal savo svorį... Nors šeip pagal tą suskirstymą, man reikėjo sunkesnio, gal 2kg, bet šito 1,3kg pilnai užtenka QUOTE(kristutea @ 2009 10 31, 12:02) aš turiu tokį pat lanką Dėl svorio, tai kažkur šioje temoje buvo parašyti svoriai kokio sunkumo lanko reikia pagal savo svorį... Nors šeip pagal tą suskirstymą, man reikėjo sunkesnio, gal 2kg, bet šito 1,3kg pilnai užtenka aciu!!!
Noriu ir as to lanko. Merginos gal kas lanketes kaune Nuga Magic parduotuveje raso kad ten pilna tu lanku idomu kokios kainos. reiks uzsukt arba pirkt is skelbimu, per ebay nemoku
QUOTE(J@lanta @ 2009 10 30, 21:22) aš vis pasižiūriu į šį diržą, ten rašoma, jog tinka ir sportuojant - mankšta tuomet efektyvesnė ( žr. čia - diržas ) perkant lanką - nepridedamas taip pat panašių diržų galima nusipirkti, kad ir senukuose prie sporto prekių būna. Merginos naudoja diržus, nes pradžioje ne taip skauda šonus sukant lanką
Sveikutes! Jau noriu ir as lanka isigyti, bet nezinau koki. Ikeliu puslapi, ten parduoda kelis lankus, gal patartumet
http://www.skelbiu.lt/3160775.html QUOTE(Svetulia @ 2009 11 11, 15:31) Sveikutes! Jau noriu ir as lanka isigyti, bet nezinau koki. Ikeliu puslapi, ten parduoda kelis lankus, gal patartumet http://www.skelbiu.lt/3160775.html Turiu ta rausva su geltonu (melsvoj dezutej) negaliu palygint su kitais bet man sukele abejoniu jo tvirtumas, nes sukant jis kazkaip biski issitempia i ovala Is nuotraukos man tas juodas rimciausiai atrodo QUOTE(dar viena mama @ 2009 11 12, 00:01) Turiu ta rausva su geltonu (melsvoj dezutej) negaliu palygint su kitais bet man sukele abejoniu jo tvirtumas, nes sukant jis kazkaip biski issitempia i ovala Is nuotraukos man tas juodas rimciausiai atrodo Turejau ir as ta lanka, suluzouz kokiu 2 men. Budavo besukant neviena karta buvo issilakstes, kambaryje siena sugadinau. QUOTE(Svetulia @ 2009 11 12, 16:13) Turejau ir as ta lanka, suluzouz kokiu 2 men. Budavo besukant neviena karta buvo issilakstes, kambaryje siena sugadinau. Aš kad ir brangiau mokėjau, bet mano lankas tikrai tvirtas. Tikrai nebaisu dėl sienų
Nu mergaites visos perkat, perkat lankus
Sveikos
QUOTE(@Smilte@ @ 2009 11 14, 23:04) Nu mergaites visos perkat, perkat lankus Nu super Man jau siandien turi atvezti mano lanka, tai kaip suksiu kaip suksiu
nu va, turiu pirma melyne
QUOTE(Zuwytes @ 2009 11 15, 10:11) Sveikos turiu ir aš stuburo problemėlių spina fubida L1 L5 , tai kasdien negaliu sukti, skauda po to nugarą, tai darau dienos pertrauką turiu šį 1.5kg lanką ![]() QUOTE(Natka @ 2009 11 15, 13:58) sveika įstojusi į lankininkių klubą man ir buvo po pirmo sukimo, vėliau jos dingo, kai dėl ligos nesukau vos ne dvi sav - pradėjus sukti jos vėl atsirado, dabar vėl viskas QUOTE(J@lanta @ 2009 11 15, 17:03) turiu ir aš stuburo problemėlių spina fubida L1 L5 , tai kasdien negaliu sukti, skauda po to nugarą, tai darau dienos pertrauką turiu šį 1.5kg lanką ![]() sveika įstojusi į lankininkių klubą man ir buvo po pirmo sukimo, vėliau jos dingo, kai dėl ligos nesukau vos ne dvi sav - pradėjus sukti jos vėl atsirado, dabar vėl viskas Aciu as tokio ir norejau, tik kad reikejo is uzsienio uzsakynet, tai apsistojom ties lanku is top shop, kol kas jauciu ji, gal paskui bus jo mazoka
Skaičiau kitam skyrely apie lankus.
Reziumė - griežtai kasdien 30 min. sukimo, rankas laikyti tai aukštai, tai į šonus, kad dirbtų skirtingi pilvo raumenys, kojas tai vieną į piekį, tai kitą. Dar maisto derinimas, nevalgymas nuo 18 val., dar jei ir atsilenkimai, rezultatas bus superinis! O aš po kol kas suku kasdien lanką po 20 min., bandysiu kilnot rankas ir kojas, vis tiek jau rezultatas -4 kg ir -4 cm Dar norėtųsi -6 kg QUOTE(Gitusia @ 2009 11 16, 10:44) Skaičiau kitam skyrely apie lankus. Reziumė - griežtai kasdien 30 min. sukimo, rankas laikyti tai aukštai, tai į šonus, kad dirbtų skirtingi pilvo raumenys, kojas tai vieną į piekį, tai kitą. Dar maisto derinimas, nevalgymas nuo 18 val., dar jei ir atsilenkimai, rezultatas bus superinis! O aš po kol kas suku kasdien lanką po 20 min., bandysiu kilnot rankas ir kojas, vis tiek jau rezultatas -4 kg ir -4 cm Dar norėtųsi -6 kg Papildyta: Idomu butu suzinoti, kiek sudega kaloriju per 30 min. sukant lanka QUOTE(Gitusia @ 2009 11 16, 09:44) Skaičiau kitam skyrely apie lankus. Reziumė - griežtai kasdien 30 min. sukimo, rankas laikyti tai aukštai, tai į šonus, kad dirbtų skirtingi pilvo raumenys, kojas tai vieną į piekį, tai kitą. Dar maisto derinimas, nevalgymas nuo 18 val., dar jei ir atsilenkimai, rezultatas bus superinis! O aš po kol kas suku kasdien lanką po 20 min., bandysiu kilnot rankas ir kojas, vis tiek jau rezultatas -4 kg ir -4 cm Dar norėtųsi -6 kg Puikus rezultatai Vakar vakare gavau savo lanka, tai siandien pirma diena su sukau lanka 20 min i viena ir 20 min i kita puse. Pavargau tai baisiai, oda raudona raudona buvo. Jauciu is ryto atsikelsiusu melynemis, nes sonai baisiai skauda
Rytoj ir mano lankas atkeliauja, laukiu nesulaukiu
QUOTE(J@lanta @ 2009 11 15, 17:03) turiu ir aš stuburo problemėlių spina fubida L1 L5 , tai kasdien negaliu sukti, skauda po to nugarą, tai darau dienos pertrauką turiu šį 1.5kg lanką ![]() sveika įstojusi į lankininkių klubą man ir buvo po pirmo sukimo, vėliau jos dingo, kai dėl ligos nesukau vos ne dvi sav - pradėjus sukti jos vėl atsirado, dabar vėl viskas Kiek kainavo toks lankas? Ir per kur pirkot? Kiek jame magnetu? Ar Lt tokio nera? Daug klausimu, bet labai rupi QUOTE(vitilda @ 2009 11 16, 21:00) Kiek kainavo toks lankas? Ir per kur pirkot? Kiek jame magnetu? Ar Lt tokio nera? Daug klausimu, bet labai rupi šiuo lanku prekiauja Magic Hoop Europa, jie iš Vokietijos, galima pirkti per jų psl arba iš Ebay'aus. Tai aš pirkau Ebay ir dalyvavau aukcione, kas man sutaupė 9eur.,tuo metu dar euro kursas buvo pakrites iki 3.20lt, tai jis man atsiėjo apie 135lt, dabar jei pirkti normalia kaina ir pakilusiu kursu tai gautųsi kažkur 185lt kiek žinau Lietuvoje tokiais lyg ir niekas neprekiauja šiame lanke tie burbuliukai yra anijoniai, t.y. neigiamo krūvio jonai. Jų dėka vyksta jonizacija, o mūsų organizme tai vadinama metabolizmu. Jonizuotas oras skatina deguonies kraujo sodrinimo, taip gerinant organų funkcijos ir maistinių medžiagų geresnį sudeginimą. . Deguonies jonų kiekis kraujyje didina deguonies patekimą į ląsteles ir audinius, kur ji yra reikalinga, o teigiamų jonų slopina deguonies transportą. Neigiamų deguonies jonų oro trūkumas didina nerimą, nemigą, nuovargį, kraujotakos sutrikimus ir depresijos riziką. čia mano toks 'grubus' vertimas iš jų psl. QUOTE(Svetulia @ 2009 11 17, 12:26) to ir reikėjo tikėtis, juk rašei, kad sukai lanką po 20 min į kiekvieną pusę, o juk prie lanko turėjo būti įdėtas jo aprašymas ir kuriame ( bent jau manajame ) - parašyta jog reikia pradėti sukti nuo 5 min vis po truputį didinan laiką truputuką persistengei kaip pirmam kartui
Na va šiandien pirmą kartą sukau lanką, oi kaip šonus kalatojo. Įsidėjau tik kelis dar magnetukus. Pirmam kartui nusprendžiau kad užteks ir 15 min sukti. Sekmės visom lankininkėm
QUOTE(@Smilte@ @ 2009 11 16, 12:05) Papildyta: Idomu butu suzinoti, kiek sudega kaloriju per 30 min. sukant lanka Aš lanką suku truputį daugiau nei du mėnesius O ant manojo lanko dėžės parašyta, akd 10 min. sukimo sudegina 100 kalorijų |