Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lankai - Acu Hoop, Magic Hoop -
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Adrinėja
QUOTE(viliuosi @ 2009 10 26, 11:55)
Sveiki  4u.gif  Aš siunčiausi iš čia.
http://www.magichoop.eu/hula_hoop-c-1.html
*

Aciu uz nuoroda, bet nei kalbos nemoku, nei siustis pati niekad dar nebandziau, tad nezinau net kaip ir ka ten spausti verysad.gif
J@lanta
QUOTE(Natka @ 2009 10 26, 13:11)
Aciu uz nuoroda, bet nei kalbos nemoku, nei siustis pati niekad dar nebandziau, tad nezinau net kaip ir ka ten spausti  verysad.gif
*

aš siunčiausi iš to paties pardavėjo, tik kad per Ebay'ų mirksiukas.gif , dalyvavau aukcione ir įsigijau šiek tiek pigiau, kas padengė man siuntimo kaštus

nuoruodoje, kurią įdėjo viliuosi kairiniame krašte yra kalbų pasirinkimas, ten taip pat yra ir rusų kalba, gal tai kiek pagelbės mirksiukas.gif

sirgau gerą sav, tai nesukau lanko, nes net įkvėpti negalėjau, tai po ligos bandžiau sukti 10 min ir ką - vėl mėlynės užsitaisiau doh.gif , sukau su storu frotiniu chalatu, bet tokia jau esu - ir lengvai trikntelėjus vos tik - atsiranda mėlynės
Gitusia
QUOTE(Nainai @ 2009 10 20, 09:34)
Nu tai super geras rezultatas, sukote kiekviena diena?
*

Suku kiekvieną dieną, tik kas pačiai nepatinka - tik po 15 min. (o užsibrėžus sau esu po minimaliausiai 20, max - 30 min. sukti), tačiau po 15 min. dingsta kantrybė sukti. Paprasčiausiai pasidariau sau ritualą sukti vakarais, čia kaip išvyka į sporto klubą, tik geriau, nes lieku namie ir dar TV pažiūriu (tik beveik nieko negirdžiu, nes sukant labai magnetukai garsiai daužosi blush2.gif )

Aš pirkau šitą lanką iš čia mirksiukas.gif

Esu juo patenkinta thumbup.gif
Adrinėja
Prasau pagalbos, kokiu budu cia atsiskaitoma?
ir koks patvaresnis sis http://www.magichoop.eu/hula-hoop-reifen-a...ewicht-p-4.html
ar sis http://www.magichoop.eu/hula-hoop-reifen-c...zirka-p-14.html
viliuosi
QUOTE(Natka @ 2009 10 26, 15:04)

Dėl jūsų išsirinktų tai nežinau, bet va turiu tokį, tai esu labai patenkinta
user posted image
Adrinėja
QUOTE(viliuosi @ 2009 10 26, 15:10)
Dėl jūsų išsirinktų tai nežinau, bet va turiu tokį, tai esu labai patenkinta
user posted image
*

o tie spygliukai labai kieti?
viliuosi
QUOTE(Natka @ 2009 10 26, 15:18)
o tie spygliukai labai kieti?
*

Kietoki g.gif Iš pradžių tai tik 10 min tepasukau, šonus skaudėjo, bet vėliau kūnas pripranta. Jie atsikiše per kokį 1 cm. Tiesa mokėjau per PayPol 4u.gif
faustluk
QUOTE(Jevgenija @ 2009 10 12, 10:32)

Gundausi pirkti sita. Kaina iseitu kaip 2-ju lanku. Bet pratimu kur kas daugiau apie 150...Galvoju ar investuot. Zinau save, kad daiktas nedulkes tai tikrai. Tik mastau, ar ta guma kieta..? Jei po keliu men. isivaziuosiu ir man bus per lengva, kas tada? Esu sportavus profesionaliai, sporto klubui dar puse metu laiko tikrai nebutu, nes antrai dukrytei 2 men, o as ja maitinu pati.
Ka galvojat???
Adrinėja
QUOTE(viliuosi @ 2009 10 26, 15:31)
Kietoki  g.gif  Iš pradžių tai tik 10 min tepasukau, šonus skaudėjo, bet vėliau kūnas pripranta. Jie atsikiše per kokį 1 cm. Tiesa mokėjau per PayPol  4u.gif
*

Ar galetumete man smulkiau papasakoti kaip ten viska sumaigyti, jei jums nesunku 4u.gif blush2.gif
kad netersti temos gal az? 4u.gif buciau labai dekinga notworthy.gif
Ž.J.
Suku ir aš... vos viena mėlynė užgija, atsiranda kita.... bet tiek to... svarbu liemuo......
viliuosi
QUOTE(Ž.J. @ 2009 10 27, 09:29)
Suku ir aš... vos viena mėlynė užgija, atsiranda kita.... bet tiek to... svarbu liemuo......
*

O man jau neatsiranda mėlynių thumbup.gif
faustluk
QUOTE(Jevgenija @ 2009 10 12, 10:32)

O as turiu jau sita daikta! Keista, kad LT apie ji niekas nieko nezino
@Smilte@
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 28, 17:13)
O as turiu jau sita daikta! Keista, kad LT apie ji niekas nieko nezino
*

Sveikutes, o kaip sis daitas naudojamas blush2.gif

As irgi jungiuosi prie sukanciu lanka. Sukau kelias dienas paprasta plasmasini prisipylus vandens, bet uzsimaniau geresnio, tai nusipirkau is tvschopo, visai nieko patinka man isai ir netoks brangus 79,99. Gal kuri jau turit toki ? smile.gif
faustluk
QUOTE(@Smilte@ @ 2009 10 28, 16:57)
Sveikutes, o kaip sis daitas naudojamas  blush2.gif

*

ziurim ziurim nuoroda! Juk idejau. Tas lankas- kaip vienas is treniruoklio variantu- storas kaip mano riesas ir sunkus. 1kg, apsiutas medziaga. Sukti beveik neimanoma kol kas. Vis krinta, bet nors ir 2-3 apsukimus padaru, jauciu kaip pilvas prie strenu klijuojas. Toks mazochistinis biskuti, bet man taip patinka bigsmile.gif
rasiukas_rasiukas
O kaip manot, is Top Shop gali geras buti ? 4u.gif
Ten yra tokiu po 79 lt, mastau, gal butu visai nieko paimti, is niekur siusti nereiketu ax.gif

http://www.topshop.lt/hula_hoop_lankas-854...irp=1&pcs=2
@Smilte@
QUOTE(rasiukas_rasiukas @ 2009 10 29, 17:17)
O kaip manot, is Top Shop gali geras buti ? 4u.gif
Ten yra tokiu po 79 lt, mastau, gal butu visai nieko paimti, is niekur siusti nereiketu  ax.gif

http://www.topshop.lt/hula_hoop_lankas-854...irp=1&pcs=2
*

As is Top Shop turiu nusipirkusi tris dienas jau suku, nesu kitokiu turejus, bet atrodo tai neblogas, man patinka suku ji 4u.gif sonai skauda lotuliukas.gif . Ir garantija duoda 6 men. kaip ten kitos merginos raso, kad sukant barska tie lankai, sitas nei biski tyliai jokio barskejimo. thumbup.gif As sakyciau apsimoka pirkti, nebrangus ir geras. Jai ka gali nunesti pakeis. thumbup.gif
kristutea
QUOTE(@Smilte@ @ 2009 10 29, 17:20)
As is Top Shop turiu nusipirkusi tris dienas jau suku,  nesu kitokiu turejus, bet atrodo tai neblogas, man patinka suku ji  4u.gif sonai skauda  lotuliukas.gif . Ir garantija duoda 6 men. kaip ten kitos merginos raso, kad sukant barska tie lankai, sitas nei biski tyliai jokio barskejimo.  thumbup.gif  As sakyciau apsimoka pirkti, nebrangus ir geras. Jai ka gali nunesti pakeis.  thumbup.gif
*

Barška mūsų lankas, todėl, kad jis su magnetais yra smile.gif aš kolkas suku išsiėmus magnetus (tai forma panaši kaip iš topshopo gaunas) tuomet niekas nebarška rolleyes.gif
Tiesa, tie magnetai man labiau atrodo marketinginis triukas, nors gal ir duoda jie kokią nors naudą... Ai tiesa, su mangetais lankas sunkesnis, tai vat jų dėka galima keisti lanko sunkumą (pradžiai be magnetų sukti, paskui tarkim kas antrą susidėti, o jau vėliau visus mirksiukas.gif )

Beja, aš vis dar ugdau valia, bandau prisiversti kasdien pasukti, bet turiu prisipažinti, kad ne visuomet "laiko" randu blush2.gif
nijako
As vis dar turiu noro sukti thumbup.gif . Bet tik dabar nusiemiau apsaugine juosta, nors suku jau trys savaites. Tiesiog pajutau, kad nebejauciu lanko poveikio. Tai be juostos toks geras sukimas. jauti kaip dirba visi riebaliukai biggrin.gif
@Smilte@
Tai gal jau kuri pasieket rezultatu kokiu rolleyes.gif , pasidalinkit pasiekimais, pradedanciosioms azartas kad sukiltu lotuliukas.gif
rasiukas_rasiukas
QUOTE(@Smilte@ @ 2009 10 29, 18:20)
As is Top Shop turiu nusipirkusi tris dienas jau suku,  nesu kitokiu turejus, bet atrodo tai neblogas, man patinka suku ji  4u.gif sonai skauda  lotuliukas.gif . Ir garantija duoda 6 men. kaip ten kitos merginos raso, kad sukant barska tie lankai, sitas nei biski tyliai jokio barskejimo.  thumbup.gif  As sakyciau apsimoka pirkti, nebrangus ir geras. Jai ka gali nunesti pakeis.  thumbup.gif
*

O tas is top shop su magnetais? g.gif
@Smilte@
QUOTE(rasiukas_rasiukas @ 2009 10 30, 16:25)
O tas is top shop su magnetais?  g.gif
*

be magnetu smile.gif , o kam jie reikalingi g.gif
Indrina
QUOTE(nijako @ 2009 10 30, 10:22)
As vis dar turiu noro sukti  thumbup.gif . Bet tik dabar nusiemiau apsaugine juosta, nors suku jau trys savaites. Tiesiog pajutau, kad nebejauciu lanko poveikio. Tai be juostos toks geras sukimas. jauti kaip dirba visi riebaliukai  biggrin.gif
*

labas, norejau paklaust apie kokia apsaugine juosta cia visos kalbat ?ar prie lanko ji buna prideta ?

ar geriau bradex firmos lankas ar cia tie kiti kur daug rusiu buna ? vokiski gal ?
J@lanta
QUOTE(Indrina @ 2009 10 30, 18:25)
labas, norejau paklaust apie kokia apsaugine juosta cia visos kalbat ?ar prie lanko ji buna prideta
*

aš vis pasižiūriu į šį diržą, ten rašoma, jog tinka ir sportuojant - mankšta tuomet efektyvesnė thumbup.gif
( žr. čia - diržas )

perkant lanką - nepridedamas mirksiukas.gif

taip pat panašių diržų galima nusipirkti, kad ir senukuose prie sporto prekių būna.
Merginos naudoja diržus, nes pradžioje ne taip skauda šonus sukant lanką cool.gif
Indrina
QUOTE(J@lanta @ 2009 10 30, 19:22)
aš vis pasižiūriu į šį diržą, ten rašoma, jog tinka ir sportuojant - mankšta tuomet efektyvesnė  thumbup.gif
( žr. čia - diržas )

perkant lanką - nepridedamas  mirksiukas.gif

taip pat panašių diržų galima nusipirkti, kad ir senukuose prie sporto prekių būna.
Merginos naudoja diržus, nes pradžioje ne taip skauda šonus sukant lanką  cool.gif
*

geras daiktas:)

as tik neapsisprendziu koki svori pirkt,,, idomu ar 1,3 kg gerai bus ? sitas http://www.skelbimai.lt/masazinis-lankas-g...nis-641538.html
kristutea
QUOTE(Indrina @ 2009 10 30, 19:41)
geras daiktas:)

as tik neapsisprendziu koki svori pirkt,,, idomu ar 1,3 kg gerai bus ? sitas http://www.skelbimai.lt/masazinis-lankas-g...nis-641538.html
*

aš turiu tokį pat lanką thumbup.gif tik pirkau per ebay ir mokėjau su atsiuntimu 73 lt berods mirksiukas.gif
Dėl svorio, tai kažkur šioje temoje buvo parašyti svoriai kokio sunkumo lanko reikia pagal savo svorį... Nors šeip pagal tą suskirstymą, man reikėjo sunkesnio, gal 2kg, bet šito 1,3kg pilnai užtenka g.gif netgi per sunkus pradžioj jis man, skauda visus šonus sukant. Tai kolkas suku be tų burbuliukų su magnetukais... kažint ar lanko svoris be jų bent 1kg siekia - ir pilnai užtenka thumbup.gif džiaugiuosi, kad nepirkau sunkesnio rolleyes.gif
Indrina
QUOTE(kristutea @ 2009 10 31, 12:02)
aš turiu tokį pat lanką  thumbup.gif  tik pirkau per ebay ir mokėjau su atsiuntimu 73 lt berods  mirksiukas.gif
Dėl svorio, tai kažkur šioje temoje buvo parašyti svoriai kokio sunkumo lanko reikia pagal savo svorį... Nors šeip pagal tą suskirstymą, man reikėjo sunkesnio, gal 2kg, bet šito 1,3kg pilnai užtenka  g.gif netgi per sunkus pradžioj jis man, skauda visus šonus sukant. Tai kolkas suku be tų burbuliukų su magnetukais... kažint ar lanko svoris be jų bent 1kg siekia - ir pilnai užtenka  thumbup.gif džiaugiuosi, kad nepirkau sunkesnio  rolleyes.gif
*

aciu!!!
25gelyte
Noriu ir as to lanko. Merginos gal kas lanketes kaune Nuga Magic parduotuveje raso kad ten pilna tu lanku idomu kokios kainos. reiks uzsukt arba pirkt is skelbimu, per ebay nemoku blush2.gif
griaustinisvm
QUOTE(J@lanta @ 2009 10 30, 21:22)
aš vis pasižiūriu į šį diržą, ten rašoma, jog tinka ir sportuojant - mankšta tuomet efektyvesnė  thumbup.gif
( žr. čia - diržas )

perkant lanką - nepridedamas  mirksiukas.gif

Merginos naudoja diržus, nes pradžioje ne taip skauda šonus sukant lanką  cool.gif
*

bigsmile.gif o geras thumbup.gif net nepagalvojau apie tai doh.gif juk turiu lanka,kurio nesuku,nes labai jau skauda lasinius doh.gif ir turiu sortus tuos ale liekninancius,tai tikiuosi,kad tiks vietoj dirzo g.gif
Svetulia
Sveikutes! Jau noriu ir as lanka isigyti, bet nezinau koki. Ikeliu puslapi, ten parduoda kelis lankus, gal patartumet blush2.gif Gundausi ta uz 125 lt pirkti
http://www.skelbiu.lt/3160775.html
dar viena mama
QUOTE(Svetulia @ 2009 11 11, 15:31)
Sveikutes! Jau noriu ir as lanka isigyti, bet nezinau koki. Ikeliu puslapi, ten parduoda kelis lankus, gal patartumet  blush2.gif Gundausi ta uz 125 lt pirkti
http://www.skelbiu.lt/3160775.html
*

Turiu ta rausva su geltonu (melsvoj dezutej) negaliu palygint su kitais bet man sukele abejoniu jo tvirtumas, nes sukant jis kazkaip biski issitempia i ovala g.gif Ir tokia zaisline plastmase atrodo. Nezinau ar taip turi but, nes nesu gyvai ciupinejus kito panasaus biggrin.gif Bet gal neissilakstys sukant biggrin.gif O visa kita... dar nedaug laiko suku, tai svorio man pakanka, sonus aptalzo kaip reikiant, o rezultatams manau reikia kantrybes 4u.gif Pirkau sporto prekiu parduotuvej, mokejau 70
Is nuotraukos man tas juodas rimciausiai atrodo g.gif Nors...
Svetulia
QUOTE(dar viena mama @ 2009 11 12, 00:01)
Turiu ta rausva su geltonu (melsvoj dezutej) negaliu palygint su kitais bet man sukele abejoniu jo tvirtumas, nes sukant jis kazkaip biski issitempia i ovala  g.gif  Ir tokia zaisline plastmase atrodo. Nezinau ar taip turi but, nes nesu gyvai ciupinejus kito panasaus  biggrin.gif  Bet gal neissilakstys sukant  biggrin.gif  O visa kita... dar  nedaug laiko suku, tai svorio man pakanka, sonus aptalzo kaip reikiant, o rezultatams manau reikia kantrybes  4u.gif Pirkau sporto prekiu parduotuvej, mokejau 70
Is nuotraukos man tas juodas rimciausiai atrodo  g.gif Nors...
*

Turejau ir as ta lanka, suluzouz kokiu 2 men. Budavo besukant neviena karta buvo issilakstes, kambaryje siena sugadinau. doh.gif
viliuosi
QUOTE(Svetulia @ 2009 11 12, 16:13)
Turejau ir as ta lanka, suluzouz kokiu 2 men. Budavo besukant neviena karta buvo issilakstes, kambaryje siena sugadinau.  doh.gif
*

Aš kad ir brangiau mokėjau, bet mano lankas tikrai tvirtas. Tikrai nebaisu dėl sienų 4u.gif Gal geriau brangesnis, bet patikimesnis, jei esat nusiteikę ilgiau sukti 4u.gif
Svetulia
QUOTE(viliuosi @ 2009 11 13, 11:23)
Aš kad ir brangiau mokėjau, bet mano lankas tikrai tvirtas. Tikrai nebaisu dėl sienų  4u.gif Gal geriau brangesnis, bet patikimesnis, jei esat nusiteikę ilgiau sukti  4u.gif
*

As irgi taip manau. Vakar uzsakiau uz 125 Lt thumbup.gif Tai dabar lauksiu biggrin.gif
@Smilte@
Nu mergaites visos perkat, perkat lankus 4u.gif gal jau kuri rezultatu pesieket. As jau galiu pasigirti ax.gif blush2.gif 3 savaites sukau saziningai po pusvalandi i diena. Nuo klubu 1 cm, nuo pilvuko 2 cm. Tai veikia clap.gif
viliuosi
QUOTE(@Smilte@ @ 2009 11 14, 22:04)
Nu mergaites visos perkat, perkat lankus  4u.gif  gal jau kuri rezultatu pesieket. As jau galiu pasigirti  ax.gif  blush2.gif  3 savaites sukau saziningai po pusvalandi i  diena. Nuo klubu 1 cm, nuo pilvuko 2 cm. Tai veikia  clap.gif
*

thumbup.gif
Zuwytes
Sveikos 4u.gif Noreciau ir as toki lanka pabandyti, bet pas mane stuburo protruzija juosmeninej dalyje kazin ar galiu as toki lanka sukti g.gif
Svetulia
QUOTE(@Smilte@ @ 2009 11 14, 23:04)
Nu mergaites visos perkat, perkat lankus  4u.gif  gal jau kuri rezultatu pesieket. As jau galiu pasigirti  ax.gif  blush2.gif  3 savaites sukau saziningai po pusvalandi i  diena. Nuo klubu 1 cm, nuo pilvuko 2 cm. Tai veikia  clap.gif
*

Nu super thumbup.gif
Man jau siandien turi atvezti mano lanka, tai kaip suksiu kaip suksiu lotuliukas.gif
Adrinėja
nu va, turiu pirma melyne laugh.gif
J@lanta
QUOTE(Zuwytes @ 2009 11 15, 10:11)
Sveikos  4u.gif  Noreciau ir as toki lanka pabandyti, bet pas mane stuburo protruzija juosmeninej dalyje kazin ar galiu as toki lanka sukti  g.gif
*

turiu ir aš stuburo problemėlių spina fubida L1 L5 , tai kasdien negaliu sukti, skauda po to nugarą, tai darau dienos pertrauką
turiu šį 1.5kg lanką mirksiukas.gif
user posted image

QUOTE(Natka @ 2009 11 15, 13:58)
nu va, turiu pirma melyne  laugh.gif
*

sveika įstojusi į lankininkių klubą 4u.gif ir su pirmuoju krikštu - mėlyne
man ir buvo po pirmo sukimo, vėliau jos dingo, kai dėl ligos nesukau vos ne dvi sav - pradėjus sukti jos vėl atsirado, dabar vėl viskas thumbup.gif
Adrinėja
QUOTE(J@lanta @ 2009 11 15, 17:03)
turiu ir aš stuburo problemėlių spina fubida L1 L5 , tai kasdien negaliu sukti, skauda po to nugarą, tai darau dienos pertrauką
turiu šį 1.5kg lanką  mirksiukas.gif
user posted image
sveika įstojusi į lankininkių klubą  4u.gif  ir su pirmuoju krikštu - mėlyne
man ir buvo po pirmo sukimo, vėliau jos dingo, kai dėl ligos nesukau vos ne dvi sav - pradėjus sukti jos vėl atsirado, dabar vėl viskas  thumbup.gif
*

Aciu 4u.gif
as tokio ir norejau, tik kad reikejo is uzsienio uzsakynet, tai apsistojom ties lanku is top shop, kol kas jauciu ji, gal paskui bus jo mazoka smile.gif (svorio) ax.gif
Gitusia
Skaičiau kitam skyrely apie lankus.
Reziumė - griežtai kasdien 30 min. sukimo, rankas laikyti tai aukštai, tai į šonus, kad dirbtų skirtingi pilvo raumenys, kojas tai vieną į piekį, tai kitą. Dar maisto derinimas, nevalgymas nuo 18 val., dar jei ir atsilenkimai, rezultatas bus superinis!

O aš po kol kas suku kasdien lanką po 20 min., bandysiu kilnot rankas ir kojas, vis tiek jau rezultatas -4 kg ir -4 cm thumbup.gif
Dar norėtųsi -6 kg blush2.gif
@Smilte@
QUOTE(Gitusia @ 2009 11 16, 10:44)
Reziumė - griežtai kasdien 30 min. sukimo, rankas laikyti tai aukštai, tai į šonus, kad dirbtų skirtingi pilvo raumenys, kojas tai vieną į piekį, tai kitą. Dar maisto derinimas, nevalgymas nuo 18 val., dar jei ir atsilenkimai, rezultatas bus superinis!

O aš po kol kas suku kasdien lanką po 20 min., bandysiu kilnot rankas ir kojas, vis tiek jau rezultatas -4 kg ir -4 cm thumbup.gif
*

thumbup.gif geri rezultatai. o cia per kiek laiko ?
Papildyta:
Idomu butu suzinoti, kiek sudega kaloriju per 30 min. sukant lanka g.gif niekur nerandu info schmoll.gif smile.gif
Svetulia
QUOTE(Gitusia @ 2009 11 16, 09:44)

*

Puikus rezultatai thumbup.gif Kiek laiko jau suki lanka?

Vakar vakare gavau savo lanka, tai siandien pirma diena su sukau lanka 20 min i viena ir 20 min i kita puse. Pavargau tai baisiai, oda raudona raudona buvo. Jauciu is ryto atsikelsiusu melynemis, nes sonai baisiai skauda doh.gif
25gelyte
Rytoj ir mano lankas atkeliauja, laukiu nesulaukiu thumbup.gif lotuliukas.gif
vitilda
QUOTE(J@lanta @ 2009 11 15, 17:03)
turiu šį 1.5kg lanką  mirksiukas.gif
user posted image
sveika įstojusi į lankininkių klubą  4u.gif  ir su pirmuoju krikštu - mėlyne
man ir buvo po pirmo sukimo, vėliau jos dingo, kai dėl ligos nesukau vos ne dvi sav - pradėjus sukti jos vėl atsirado, dabar vėl viskas  thumbup.gif
*

Kiek kainavo toks lankas? Ir per kur pirkot? Kiek jame magnetu? Ar Lt tokio nera? Daug klausimu, bet labai rupi 4u.gif
J@lanta
QUOTE(vitilda @ 2009 11 16, 21:00)
Kiek kainavo toks lankas? Ir per kur pirkot? Kiek jame magnetu? Ar Lt tokio nera? Daug klausimu, bet labai rupi  4u.gif
*

šiuo lanku prekiauja Magic Hoop Europa, jie iš Vokietijos, galima pirkti per jų psl arba iš Ebay'aus.
Tai aš pirkau Ebay ir dalyvavau aukcione, kas man sutaupė 9eur.,tuo metu dar euro kursas buvo pakrites iki 3.20lt, tai jis man atsiėjo apie 135lt, dabar jei pirkti normalia kaina ir pakilusiu kursu tai gautųsi kažkur 185lt mirksiukas.gif

kiek žinau Lietuvoje tokiais lyg ir niekas neprekiauja g.gif

šiame lanke tie burbuliukai yra anijoniai, t.y. neigiamo krūvio jonai. Jų dėka vyksta jonizacija, o mūsų organizme tai vadinama metabolizmu. Jonizuotas oras skatina deguonies kraujo sodrinimo, taip gerinant organų funkcijos ir maistinių medžiagų geresnį sudeginimą. . Deguonies jonų kiekis kraujyje didina deguonies patekimą į ląsteles ir audinius, kur ji yra reikalinga, o teigiamų jonų slopina deguonies transportą. Neigiamų deguonies jonų oro trūkumas didina nerimą, nemigą, nuovargį, kraujotakos sutrikimus ir depresijos riziką.
čia mano toks 'grubus' vertimas iš jų psl. mirksiukas.gif
Svetulia
verysad.gif Oi, siandien vos vaikstau po vakarikscio lanko sukimo lotuliukas.gif Taip skauda raumenys,kad net prisiliesti negaliu doh.gif Reikes dabar laukti, kol praeis, nes lanko sukti negaliu
J@lanta
QUOTE(Svetulia @ 2009 11 17, 12:26)
verysad.gif Oi, siandien vos vaikstau po vakarikscio lanko sukimo  lotuliukas.gif Taip skauda raumenys,kad net prisiliesti negaliu  doh.gif Reikes dabar laukti, kol praeis, nes lanko sukti negaliu
*

to ir reikėjo tikėtis, juk rašei, kad sukai lanką po 20 min į kiekvieną pusę, o juk prie lanko turėjo būti įdėtas jo aprašymas ir kuriame ( bent jau manajame ) - parašyta jog reikia pradėti sukti nuo 5 min vis po truputį didinan laiką mirksiukas.gif
truputuką persistengei kaip pirmam kartui mirksiukas.gif
25gelyte
Na va šiandien pirmą kartą sukau lanką, oi kaip šonus kalatojo. Įsidėjau tik kelis dar magnetukus. Pirmam kartui nusprendžiau kad užteks ir 15 min sukti. Sekmės visom lankininkėm thumbup.gif
Gitusia
QUOTE(@Smilte@ @ 2009 11 16, 12:05)
thumbup.gif  geri rezultatai. o cia per kiek laiko ?
Papildyta:
Idomu butu suzinoti, kiek sudega kaloriju per 30 min. sukant lanka  g.gif niekur nerandu info  schmoll.gif  smile.gif
*

Aš lanką suku truputį daugiau nei du mėnesius 4u.gif
O ant manojo lanko dėžės parašyta, akd 10 min. sukimo sudegina 100 kalorijų thumbup.gif pasiskaityk apie mano lanką
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.