Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lankai - Acu Hoop, Magic Hoop -
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Airija
Sveikos, merginos,

na, pradėjau ir aš sukti. Pirmą dieną - dvi min, antrą - dešimt, trečią - penkiolika.

Suku prisirengusi - ir dar korsetas, ir dar stora megzta tunika...

Rezultatas - ant abiejų šonų vyro kumščio dydžio ryškios violetinės mėlynės.... Sakuda net nuo nesuveržto chalato diržo blink.gif doh.gif doh.gif Raumenų neskauda. MĖLYNES SKAUDA blink.gif

Neįsivaizduoju, kaip šiandien prisiversti pasukti g.gif g.gif g.gif
Įtariu, šiandien vietoj lanko bus atsilenkimai...
Bent neskausminga...
undinėle
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 23, 10:26)
aš pvz neišsuku daugiau kaip 2min  mirksiukas.gif  apie 5min net negalvoju dar  schmoll.gif
*

na galbut as klystu nezinau,pati tik nuo sendien pradesiu sukti lanka,tada pasakysiu kaip sekasi bigsmile.gif
*MONAMI*
QUOTE(undinėle @ 2010 03 23, 10:52)
na galbut as klystu nezinau,pati tik nuo sendien pradesiu sukti lanka,tada pasakysiu kaip sekasi  bigsmile.gif
*

labai lauksiu,nes netikiu,kad neskaudės lotuliukas.gif

o krisdamas per koją kai davė mėlynė garantuota doh.gif
VAE
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 23, 10:26)
aš pvz neišsuku daugiau kaip 2min  mirksiukas.gif  apie 5min net negalvoju dar  schmoll.gif
*

sveikinu isigijus inkvizicini iranki 4u.gif

as pirma diena ir neissukau ne 2 min, antra diena visai nepasukau, na o trecia jau 5 pasukau. bet deja, db vel nuo nulio teks pradet, nes ne savo noru teko lanka i sali padet
*MONAMI*
QUOTE(VAE @ 2010 03 23, 10:56)
sveikinu isigijus inkvizicini iranki  4u.gif

as pirma diena ir neissukau ne 2 min, antra diena visai nepasukau, na o trecia jau 5 pasukau. bet deja, db vel nuo nulio teks pradet, nes ne savo noru teko lanka i sali padet
*

4u.gif mirksiukas.gif
aš tai laukiu ką MB grįžęs pasakys lotuliukas.gif lotuliukas.gif
šunė ir ta lanku aplenkia mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif

beje išsimatavau apimtis žiūrėsiu kas čia bus ax.gif
undinėle
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 23, 10:56)
labai lauksiu,nes netikiu,kad neskaudės lotuliukas.gif

o krisdamas per koją kai davė mėlynė garantuota  doh.gif
*

o kokio svorio suki ?
*MONAMI*
QUOTE(undinėle @ 2010 03 23, 11:05)
o kokio svorio suki ?
*

aš tą pigų iš RIMI,paprašiau kasoj pardavėjos pasvert,tai su visa dėžute 1,200kg
wowerike
tep tep, as ir galvoju, kas nebepasukat, kokia diena praleiskit. NE DAUGIAU nono.gif: nes paskui netycia tinginys gali atbegt doh.gif
man tai naturaliai gavosi, kazkur vaziavom, ar kaip ten buvo, kad pora dienu sukau pradzioj, tada pora ne. o paskui jau neskaudejo tu melyniu.

o bet veliau - ismokau sukt ant klubu. ir kagi - naujos ishdygo doh.gif

bet irnesakyk.gif melynes nesvarbu, kad tik rezultatas but thumbup.gif
saule1
QUOTE(wowerike @ 2010 03 23, 15:02)
tep tep, as ir galvoju, kas nebepasukat, kokia diena praleiskit. NE DAUGIAU nono.gif: nes paskui netycia tinginys gali atbegt doh.gif
man tai naturaliai gavosi, kazkur vaziavom, ar kaip ten buvo, kad pora dienu sukau pradzioj, tada pora ne. o paskui jau neskaudejo tu melyniu.

bet irnesakyk.gif melynes nesvarbu, kad tik rezultatas but thumbup.gif
*

thumbup.gif tai jau tikrai kai as pradėjau sukt lanka tai oho kokios melynes turėjau vuras pamates sakė tu tuoj į ligonine gulsies lotuliukas.gif na bet jau jos isnykusios ir dabar jau negaliu kai nepasuku atrodo tokia diena negera net lanko nesukau biggrin.gif
Ž.J.
QUOTE(saule1 @ 2010 03 23, 16:44)
thumbup.gif tai jau tikrai kai as pradėjau sukt lanka tai oho kokios melynes turėjau vuras pamates sakė tu tuoj į ligonine gulsies lotuliukas.gif  na bet jau jos isnykusios ir dabar jau negaliu kai nepasuku atrodo tokia diena negera net lanko nesukau biggrin.gif
*

suku su juosta.. jokiu melyniu..... ir neskauda..... blush2.gif
*SIM*SIUS*
Labi

Na jau merginos nuo tu melyniu ir nuo to skausmo niekur neisisuksit biggrin.gif mum skaudejo kaudes ir jum biggrin.gif

O as buvau aptingus blush2.gif 1.5men isukau saziningai o paskui kazkaip simuliuot pradejau biggrin.gif , bet nuo vakar vel susiemiau ir vel suku thumbup.gif tikiuos tinginys nebesugrys mirksiukas.gif
wowerike
QUOTE(saule1 @ 2010 03 23, 16:44)
thumbup.gif tai jau tikrai kai as pradėjau sukt lanka tai oho kokios melynes turėjau vuras pamates sakė tu tuoj į ligonine gulsies lotuliukas.gif  na bet jau jos isnykusios ir dabar jau negaliu kai nepasuku atrodo tokia diena negera net lanko nesukau biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif as rytais suku per pirmaji mazosios miegeli - tai paskui visa diena tokia smagi, nuveikus nemazai jauciuos smile.gif

QUOTE(Ž.J. @ 2010 03 23, 16:52)
suku su juosta.. jokiu melyniu..... ir neskauda..... blush2.gif
*

pirmas dienas sukau su juosta, nepadejo schmoll.gif irnesakyk.gif
undinėle
QUOTE(wowerike @ 2010 03 23, 17:08)
drinks_cheers.gif as rytais suku per pirmaji mazosios miegeli - tai paskui visa diena tokia smagi, nuveikus nemazai jauciuos smile.gif
pirmas dienas sukau su juosta, nepadejo schmoll.gif irnesakyk.gif
*

mergaites apie kokia juosta kalbate? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 23, 11:08)
aš tą pigų iš RIMI,paprašiau kasoj pardavėjos pasvert,tai su visa dėžute 1,200kg
*

na va ka galiu pasakyti pradejau ir as sukti ta lanka,biski pasukus buvo mintis kad cia ne lankas o monstras blink.gif lotuliukas.gif nepasukau ne minutes skaudziai tie rutuliukai sukasi doh.gif
Benderiute
O man pirma diena kai sukau, tai visai gerai sukosi ir visai neskaudejo, tai jauciu kokias geras 20 min sukau, bet uztai po to kokias tris dienas i ta lanka negalejau ne paziuret, o vvyras sake kas cia per nesamone kad sitokios melynes, bet melynes praejo, po to pradejau po truputi sukt, o dabar kas dien po 30 min kokia laida ziuredama pasuku ir jokio skausmo ir smagu visai, o dar ir nauda yra mirksiukas.gif Tik jau man lyg ir sunkesnio noretusi...
wowerike
QUOTE(undinėle @ 2010 03 23, 19:17)
mergaites apie kokia juosta kalbate?  unsure.gif
*

ale man rodos, kas kokias turi wink.gif
as tai tokia vilnone, nugarai skirta jinai. nesigilink, greit vis tiek nereiks, max savaitele wink.gif
parodija
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2010 03 23, 16:54)
O as buvau aptingus  blush2.gif 1.5men isukau saziningai o paskui kazkaip simuliuot pradejau biggrin.gif , bet nuo vakar vel susiemiau ir vel suku  thumbup.gif tikiuos tinginys nebesugrys mirksiukas.gif
*

As issukau saziningai 2men kasdien, paskui koki 1 men taip kas antra-kas trecia diena. O dabar jau kaip uzsimuliavau... lotuliukas.gif doh.gif Koki menesi blush2.gif Siandien susgribau, ciupau lanka. Bet kad ir po tokios pertraukos man maniskis 940g per lengvas jau. Suku ir nejauciu net svorio biggrin.gif Kabejau siandien ebay, nieko tinkamo neradau (na tiksliau radau, bet kainos doh.gif ), nutariau, kad reiks sturmuot rimi biggrin.gif Ir kibt i darba is naujo ax.gif
undinėle
QUOTE(viske @ 2010 03 23, 20:25)
As issukau saziningai 2men kasdien, paskui koki 1 men taip kas antra-kas trecia diena. O dabar jau kaip uzsimuliavau... lotuliukas.gif  doh.gif Koki menesi blush2.gif Siandien susgribau, ciupau lanka. Bet kad ir po tokios pertraukos man maniskis 940g per lengvas jau. Suku ir nejauciu net svorio biggrin.gif Kabejau siandien ebay, nieko tinkamo neradau (na tiksliau radau, bet kainos doh.gif ), nutariau, kad reiks sturmuot rimi biggrin.gif Ir kibt i darba is naujo ax.gif
*

tai kad rimi lengvi labai. o klausyk kaip sukai 2 men saziningai tai kokiais rezultatais gali pasigirti? as tai va dabar pries lanko sukima issimatavau,dar gal ir nusifotkinsiu pilva ir po kokio men viska palyginsiu kokie pasiekimai bus ax.gif
*MONAMI*
QUOTE(wowerike @ 2010 03 23, 14:02)
*

bigsmile.gif kaip būtų fain ant klubų išmokt bigsmile.gif

QUOTE(undinėle @ 2010 03 23, 19:17)
na va ka galiu pasakyti pradejau ir as sukti ta lanka,biski pasukus buvo mintis kad cia ne lankas o monstras  blink.gif  lotuliukas.gif nepasukau ne minutes skaudziai tie rutuliukai sukasi  doh.gif
*

bigsmile.gif negali būt,kad skauda lotuliukas.gif lotuliukas.gif

sveika pradėjus mirksiukas.gif
*SIM*SIUS*
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 23, 21:34)
bigsmile.gif  kaip būtų fain ant klubų išmokt  bigsmile.gif

*

Man iseina ir ant klubu , bet labai labai dauzo tuos kaulus doh.gif
*MONAMI*
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2010 03 23, 20:40)
Man iseina ir ant klubu , bet labai labai dauzo tuos kaulus  doh.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaulam kirvį imk,o ne lanką lotuliukas.gif lotuliukas.gif
parodija
QUOTE(undinėle @ 2010 03 23, 20:29)
tai kad rimi lengvi labai. o klausyk kaip sukai 2 men saziningai tai kokiais rezultatais gali pasigirti? as tai va dabar pries lanko sukima issimatavau,dar gal ir nusifotkinsiu pilva ir po kokio men viska palyginsiu kokie pasiekimai bus  ax.gif
*

Negi lengvi? unsure.gif Merginos sako, kad 1.2kg. Pats tas. Aisku klausimas ar po keliu men ir tas nepasidarys per lengvas lotuliukas.gif Per visus 3men -6cm nusukau didis.gif Bet dar turiu ka sukt tikrai blush2.gif
wowerike
QUOTE(viske @ 2010 03 23, 20:25)
Ir kibt i darba is naujo ax.gif
*

kaip supratau, tai del to, kad dar like ka nusukinet. tikiuos, atgal negrizta, kas nusukta????

QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 23, 20:34)
bigsmile.gif  kaip būtų fain ant klubų išmokt  bigsmile.gif
*

kazkaip savaime gavosi thumbup.gif kai igundi laikyt ant liemens, paskui pakelt, jei pakrenta zemiau, o paskui ir ishlaikyt zemiau pakritusi. ir siaip tai smagiau sukt ant klubu. ne tai kad lengviau, kaip tik gal sunkiau. nu vat smagiau kazkaip smile.gif

QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2010 03 23, 20:40)
Man iseina ir ant klubu , bet labai labai dauzo tuos kaulus  doh.gif
*

drinks_cheers.gif nors ir lasiako sluoksniu uzsinese, ale vistiek doh.gif

QUOTE(viske @ 2010 03 23, 20:50)
Negi lengvi? unsure.gif Merginos sako, kad 1.2kg. Pats tas. Aisku klausimas ar po keliu men ir tas nepasidarys per lengvas lotuliukas.gif Per visus 3men -6cm nusukau didis.gif Bet dar turiu ka sukt tikrai blush2.gif
*

mano 1,3. is pradziu menesi sukau be burbulu, tai ten apie 900g. paskui susidejau burbuliukus, po savaites dar ir magnetukus. dabar turetu jau but pilnas 1,3 - aha, dar savaite ir jau kokis tai lengvokas. nu nors nera dar per lengvas. bet ko gero pataps doh.gif bet as tikiuosi, kad esme sukime, o ne svoryje blush2.gif
ai siaip ideja siandien sumasciau, kai bus per lengva sukt, ishimsiu viena dali ir suksiu ne is 7 o is 6 - juk mazesnis pasukt reiks daugiau pastangu smile.gif

siandien ziuriu kazkaip, ogi mano lasinys susitraukes yahoo.gif
tfu tfu tfu neprisikarkset blush2.gif
parodija
QUOTE(wowerike @ 2010 03 23, 23:07)
kaip supratau, tai del to, kad dar like ka nusukinet.
tikiuos, atgal negrizta, kas nusukta????

*

Butent smile.gif
Negrizo aciuD karsta.gif
VAE
QUOTE(wowerike @ 2010 03 23, 23:07)
ai siaip ideja siandien sumasciau, kai bus per lengva sukt, ishimsiu viena dali ir suksiu ne is 7 o is 6 - juk mazesnis pasukt reiks daugiau pastangu smile.gif

siandien ziuriu kazkaip, ogi mano lasinys susitraukes yahoo.gif
tfu tfu tfu neprisikarkset blush2.gif
*

sveikinu del susitraukusui lasinio biggrin.gif 4u.gif
siaip man kaip tik mazesni lengviau sukt . db ir suku be vienos dalies ax.gif
undinėle
nu send jau 5 min pasiekiau 4u.gif ale nieko sau masazo terapija -juosmens dubasinimas doh.gif kas svarbiausia skauda ne pilvo srity o sonus unsure.gif ale ka dabar daryti pradejau tai reikia testi,dabar galvoju geriau buciau pirkus paprasta lanka g.gif
*MONAMI*
aš šiandien jau be skausmo suku,bet šonai kokie unsure.gif
Ž.J.
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 24, 12:20)
aš šiandien jau be skausmo suku,bet šonai kokie  unsure.gif
*

As suku su gimnastikos juosta... tai dar priedo paparaiktuoja normaliai (nuimu slapia)...melyniu ner..... schmoll.gif
j.vika
sakykit koks butu lankas geresnis, veiksmingesnis?
*MONAMI*
QUOTE(j.vika @ 2010 03 25, 17:06)
sakykit koks butu lankas geresnis, veiksmingesnis?
*

jei jis bus sukamas,tai kiekvienas mirksiukas.gif
o šiaip su tais rutuliukais manau naud adidesnė,o kokį tai jau tavo reiklas,pas mus yra ir brangių turinčių ir pigių,visos vienodai mėlynos ir skausmą jaučiančios lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
wowerike
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 25, 20:08)
pas mus yra ir brangių turinčių ir pigių,visos vienodai mėlynos ir skausmą jaučiančios  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif
*

o taip drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif hihihi.gif
parodija
Pigu.lt nauji lankai atsirado bigsmile.gif 1.95kg bigsmile.gif
J@lanta
QUOTE(viske @ 2010 03 25, 21:59)
Pigu.lt nauji lankai atsirado bigsmile.gif 1.95kg bigsmile.gif
*

ot suduks - paskubėjom, vakar puskei užsakiau iš Ebay tą mėlynąjį kaip ir pas mane ( buvo svečiuose, pasuko, tai ir sumąstė vežtis į Italiją namo ir mesti lašiakus lauk nuo savęs lotuliukas.gif ), ale sumokėjom 180lt ax.gif
*MONAMI*
QUOTE(J@lanta @ 2010 03 25, 22:09)
ot suduks - paskubėjom, vakar puskei užsakiau iš Ebay tą mėlynąjį kaip ir pas mane ( buvo svečiuose, pasuko, tai ir sumąstė vežtis į Italiją namo ir mesti lašiakus lauk  nuo savęs  lotuliukas.gif  ), ale sumokėjom 180lt  ax.gif
*

o tai ten tokių dalykų nėra blink.gif manau tikrai galima rasti g.gif

aš jau 5 min atsukus ir viskas thumbup.gif
parodija
QUOTE(J@lanta @ 2010 03 25, 22:09)
ot suduks - paskubėjom, vakar puskei užsakiau iš Ebay tą mėlynąjį kaip ir pas mane ( buvo svečiuose, pasuko, tai ir sumąstė vežtis į Italiją namo ir mesti lašiakus lauk  nuo savęs  lotuliukas.gif  ), ale sumokėjom 180lt  ax.gif
*

Ech nespejau uzrodyt dar vieno puslapio blush2.gif kupritas.lt Butumet sutaupiuosios pinigu smile.gif
J@lanta
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 26, 08:07)
o tai ten tokių dalykų nėra  blink.gif  manau tikrai galima rasti  g.gif

aš jau 5 min atsukus ir viskas  thumbup.gif
*

gal ir yra, tiksliau manau turėtų būti - kokiam sporto klube ar sporto prekių parduotuėse tikrai manau turėtų būti.
bet aš jai pripasakojau baisumų kaip čia merginos nusipirkusios Gariūninius lankus ir besukdamos telikus sudaužė, nes detalės išlėkė lauk ( buvo ankstesnėse temose rašyta ) ar ten po kelių mėn pradeda klibėti, jei ne itin kokybiškas, tai ji ir sako - žinai geriau aš jau pirksiu patikrintą, tipo kaip pas mane.
O vežtis tiesiogine prasmė jai nereikės, - aš pirkdama iš ebay pristatymo adresą parašiau jos namų Italijoje, tai jai ten tiesiai į namus pristatys thumbup.gif

QUOTE(viske @ 2010 03 26, 09:22)
Ech nespejau uzrodyt dar vieno puslapio blush2.gif kupritas.lt Butumet sutaupiuosios pinigu smile.gif
*

žinojau tą vietelę thumbup.gif , Donstop man buvo nurodžiusi - tai esu siuntusi B kad man ten pirktų lanką, bet kai nuvažiavo - nedirbo tada. Tai ir ieškojau tuomet kur online įsigyti lanką

p.s. tema į pabaigą, bet kiek pažiūrėjau yra 2 temos - lankas ir Acu Hoop lankas... ar nesidubliuoja jos g.gif
wowerike
QUOTE(J@lanta @ 2010 03 26, 09:57)
p.s. tema į pabaigą, bet kiek pažiūrėjau yra 2 temos - lankas ir Acu Hoop lankas... ar nesidubliuoja jos  g.gif
*

manau, kad dubliuojasi, reik prishneket ana, tada jau apie nauja galvot.
ane?
Rasa 01
Sveikos,

Aš irgi norėčiau pradėti sukt lanką, norėjau įsigyti tą pigesnįjį Rimi lanką, tik va bėda jo neradau Megos rimi, gal pasidalintumėte,kur jų yra Kaune 4u.gif
parodija
Apieskojau 3 didziasia vilniaus rimi ir viena mazesne. Neradau nei vieno lanko!!! doh.gif doh.gif Vaziavom i ta KUPRITA, bet jo neradom doh.gif Sukinejomes sukinejomas po bazes ir niekur nepamatem doh.gif Zodziu grizau pikta ir liudna ir be lanko gun_bandana.gif:
parodija
Jamiau ir supykus nusipirkau ta naujaji is pigu.lt smile.gif Dabar lauksiu greiciau kitos savaites kol atves smile.gif
Nustebau uzejus i pigu si vakara. Dar vakar lanko kaina buvo 119lt, o siandien jau 99lt bigsmile.gif thumbup.gif
*MONAMI*
QUOTE(viske @ 2010 03 26, 21:09)
Jamiau ir supykus nusipirkau ta naujaji is pigu.lt smile.gif Dabar lauksiu greiciau kitos savaites kol atves smile.gif
Nustebau uzejus i pigu si vakara. Dar vakar lanko kaina buvo 119lt, o siandien jau 99lt  bigsmile.gif  thumbup.gif
*

o kodas pristatymas dar galiojo? g.gif
parodija
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 27, 14:22)
o kodas pristatymas dar galiojo?  g.gif
*

Taip, iki kovo pabaigos smile.gif
*MONAMI*
QUOTE(viske @ 2010 03 27, 17:06)
Taip, iki kovo pabaigos smile.gif
*

thumbup.gif bent jau siuntimą sutaupei thumbup.gif

o aš šiand nuo ryto išlėkiau ir liko mano lankas nesuktas doh.gif ,dabar jau pavalgius tai gausiu vakare sukti doh.gif

įmeskit kitos temos linką,jei šita pasibaigs ir kitos nežadam kurti mirksiukas.gif
parodija
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 27, 17:26)
thumbup.gif  bent jau siuntimą sutaupei  thumbup.gif

o aš šiand nuo ryto išlėkiau ir liko mano lankas nesuktas  doh.gif ,dabar jau pavalgius tai gausiu vakare sukti  doh.gif

įmeskit kitos temos linką,jei šita pasibaigs ir kitos nežadam kurti  mirksiukas.gif
*

Tikrai taip thumbup.gif

As daznai vakare suku, hmm....sukdavau biggrin.gif blush2.gif Isijungiu koki filma ar laida ir sukuosi biggrin.gif

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=499926 tokia radau smile.gif
*MONAMI*
QUOTE(viske @ 2010 03 27, 18:07)

o ten galėsim persimesti,neišvarys mūsų biggrin.gif
parodija
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 27, 18:14)
o ten galėsim persimesti,neišvarys mūsų  biggrin.gif
*

Bandysim brautis lotuliukas.gif Is 3 temos i 2 lotuliukas.gif lotuliukas.gif
*MONAMI*
QUOTE(viske @ 2010 03 27, 18:16)
Bandysim brautis lotuliukas.gif Is 3 temos i 2 lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

grįžtam atgal į ateitį biggrin.gif
wowerike
ko ten isvarys, ten gi apie ta pati kalba eina. smile.gif
*MONAMI*
rakinam ir kraustomes,nes priėmė jau ten mirksiukas.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.