Vardą Izadora žinojau jau seniai, bet kažkodėl tik neseniai supratau, kad jis išties yra labai gražus
Man irgi negražus...
nu visiskai negrazus vardas
Na man toks per viduriuką...
kazkoks grubus..
man kazko su kosmetika asocijuojasi
man tai
grubokas, gal todėl ne itin
Nepatinka
man grazus, bet labiau su akiu tusu asociacijos kyla
Man visai nieko, toks neiprastas, negirdetas.
Negražus.
Negražus, grubus labai
o man visai idomus
Nea
man jis labai grubus, gal kai jau bus suaugusi moteris tai toks vardas ir tiktu, bet vaikui tikrai
Toks įdomus : nei man gražus, nei man baisus - toks vidutiniškas.....Šiaip nepatinka, kad labai ilgas, bet kad retas tai gerai
Man toks is serijalu
nneee
man tai grazus
Man irgi kazkodel su kosmetika asociacijos kyla
izolda gražiau būtų
pirma mintis...kosmetikos pav., man ne
Va as ir galvoju jei Iza vadins tai visai nieko, be jei prilips sutrumpinimas Ize... tai nea
Kadangi teko pazinoti viena Izadora, tiksliau, ji buvo Izidora, tai asociacijos tik pacios geriausios. O ir siaip, vardas skambus, daugmaz tarptautinis, man asmeniskai grazus.
cia is kokio muiliako sita varda istrauket?
grubus vardas, o ir trupinys gali būti ne IZĖ, o ...izė, Negaliu parasyt šio žodžio, kuris asocijuojasi su moterų lyt. organu, tik labai negražiai kartais vadinamu
nu baikit, kas čia per vardas
QUOTE(oregano @ 2009 09 27, 00:26) Vardą Izadora žinojau jau seniai, bet kažkodėl tik neseniai supratau, kad jis išties yra labai gražus Nieko tokio - besistengiant išrinkti patį pačiausią vardą visiems kartais taip pasitaiko. Beje tai ko gero vyriško vardo Izidorius atitikmuo? Tuomet kodėl IzAdora? QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 10 09, 21:39) jie tikrai susiję ------------- dėl muilo - labai daug esu muilų mačiusi, bet nė vienos nepamenu, kad tokiu vardu būtų
Lai neuzpyksta ant manes, bet vardas man atrodo labiau negu kvailas.
Man asmeniškai nepatinka vardelis, gražiau ir švelniau skamba Izabelė.
Pirma mintis - kosmetikos pavadinimas - nei gražu, nei originalu
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 10 09, 21:39) Nieko tokio - besistengiant išrinkti patį pačiausią vardą visiems kartais taip pasitaiko. Beje tai ko gero vyriško vardo Izidorius atitikmuo? Tuomet kodėl IzAdora? Be reikalo krykštaujat: vardo niekam nerenku, todėl ''kartais nepasitaikė'' Atitikmuo? QUOTE Lai neuzpyksta ant manes, bet vardas man atrodo labiau negu kvailas. O kas čia turėtų pykt? Kame to kvailumo šaknys? Motyvuokite QUOTE(muminukas @ 2009 10 10, 10:53) dėl muilo - labai daug esu muilų mačiusi, bet nė vienos nepamenu, kad tokiu vardu būtų O mano nuomone vardas gražus, bet įtariu, kad mūsuose nelabai priliptų (panašaus skambesio Aurora, kuris man labai gražus, buvo nupeiktas kaip negražus vardas). O dėl trumpinimo- tai kaip viena pasisakiusioji sakė- viskas pagal sugedimo laipsnį- aš pavyzdžiui nei vieno vardo netrumpinu ir nemėgstu kai kiti taip daro. Mano vaikų nieks Marčiumi ir Justu nevadina, nes tikri jų vardai yra ne šie.
Tai akių tušas, kuris nealergizuoja mano akių
Iskart mintyse kosmetika
|