Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar vaikutis pavalgęs lengvai atsirūgsta?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
gintale
Sveikos mamytes,
pas mus problemele. pavalgom ir po to labai kankinames kol atsirugstam... per ta laika supykstam vel imam papa, vel valgom ir vel reikia kelti, kad atsirugti, tada norint nusiraminti vel papo prireikia... vel prisivalgom ir t.t. dar blogiau kai bevalgant uzmiega, o juk po to dar reikia pakelti, kad atsirugtu...
ir kas blogiausia, mums labai sunkiai sekasi atsirugti.. dazniau uzsizagsim ir atpilam nei atsiraugijam tongue.gif
gal kokiu budu zinot kaip palengvinti tai? 4u.gif
beje, mums dar tik 3 savaiteles... ax.gif
WildFire
Mano sūnus kažkur tris mėnesius beveik visai neatsirūgdavo.. Po to kažkaip išmokom biggrin.gif Pradėjau dažniau jį guldyt ir vėl pakelt, daugiau judint, užsidėt ant krūtinės atsisėdusi pusiau gulom ant sofos, galima guldyt ir ant pilvuko, kas labai irgi padeda smile.gif
*valdonė*
QUOTE(Jovi @ 2005 10 10, 11:16)
Mano sūnus kažkur tris mėnesius beveik visai neatsirūgdavo.. Po to kažkaip išmokom  biggrin.gif Pradėjau dažniau jį guldyt ir vėl pakelt, daugiau judint, užsidėt ant krūtinės atsisėdusi pusiau gulom ant sofos, galima guldyt ir ant pilvuko, kas labai irgi padeda  smile.gif
*

Maniskis irgi visiskai neatsirugdavo, na gal tik kartais labai retai ax.gif Nors laikydavau visaip .Na matyt jam nereikejo g.gif
Bitelė
nors Liucija jau pakankamai didelė tongue.gif , bet dar ne visada išeina atsirūgti. Kartais šiek tiek atpila, kuo ji didyn, tuo atpylinėjimas mažyn, kartais žagsi. DABAR GERIAUSIAI IŠEINA, ARBA LAIKANT PUSIAU GULOM, PRIGLAUDUS JOS PILVUKĄ PRIE KRŪTINĖS, ARBA PAGULDŽIUS ANT PILVO. Aukit ir visko išmoksit smile.gif

Kleopatra
mums irgi buvo labai sunku atsirugti,kaip ir kiek beelaikydavau nieko neiseidavo,o jei iseidavo tai atpildavo,viskas susitvarke apie 5-6menesi,gal del to, kad pradejom kieta maista valgyt,o gal, kad sedet...bet man atrodo, kad labiau del kieto maisto
lanaa
mano labai retai atsirugsta, bet cia itariu del to, kad jis oro mazai prisiryja g.gif
medasta
Čia problemų mes neturim. Raugėjam kaip alaus prigėrę biggrin.gif
erika9
Mano sūnelis geriausiai atrūgsta paguldytas ant pilvuko smile.gif Net po keleta kartų tongue.gif
Keiti
Pastebėjau tokį dalyką, jeigu dukrytė užmiega žįsdama, t.y. ilgiau būna prie krūties, tada jau nebeatsirūgsta, o jeigu tik pamaitintą pakeliu, iš karto atsirūgsta.
medasta
QUOTE(Keiti @ 2005 11 25, 21:25)
Pastebėjau tokį dalyką, jeigu dukrytė užmiega žįsdama, t.y. ilgiau būna prie krūties, tada jau nebeatsirūgsta, o jeigu tik pamaitintą pakeliu, iš karto atsirūgsta.
*

Pas mus panašiai, plius jei tvarkingai valgo (nespjaudo krūties, ir taip nepriryja oro), taip pat neraugėja.
viltuke
Maniskiui labai padeda ji palaikant staciom ir paglostant nugaryte
gintale
kai pradejau sia tema atsirugimas atrode kaip kazkokia problema... dabar galiu pasakyti beskaitinejancioms mamytems, kad visa tai ateina savaime... ir supratimas ka daryti ir pats vaikucio atsirugimas thumbup.gif
vaivora
Man tai nuo pat pradziu atejus sesute, primoke, kad vaikas pavalges butinai turi atsirugti ir ji reikia vos ne visaim kankint, kad tik isgirstum ta garsiuka... doh.gif Patare, kad reikia pasiguldyti vaika ant peties, taip, kad butu spaudizamas skrandukas, ir per nugaryte, per stubura pirstu stipriai braukti aukstyn...
Na rezultatas buvo greitai matomas, tada atsirugdavo greitai, bet tuo paciu ir atpildavo blink.gif Na cia matyt, kad del skranduko spaudimo g.gif
Tai atpilineja ir dabar, nors atsirugsta tikrai pakankamai greitai smile.gif
remunėlė
man taip pat buvo prisakyta kad vaikas būtinai turi atsirūgti.Visaip kankinomės,mažė rėkė as nervinausi o naudos neturėjom jokios.Tada aš ir pamaniau kad jei neatsirūgsta vadinasi nereikia.Ir užaugo ji iki 11mėn.ir viskas tvarkoje.žinoma kai nori tai ir atsirūgsta,bet "neprievertauju". biggrin.gif
ladybird20
manasis vaikiuks tai anksciau iki kokiu 3 men labai sunkiai atsirugdavo, kankindavosi. ir atpilinedavo daug. o jau dabar tai viskas lyg ir susitvarke, nebent koki karteli per savaite smile.gif
Isila
Gailių gali ir visą vaandą nešiot. nenorės ir neatsirūgs doh.gif naktį išvis be šansų. Jei bandai stačią nešiot, tai dar ir siaubingai supyksta: miegot, mama, trukdai lotuliukas.gif o atsirūgti gali nei iš šio nei iš to po kokių 2val ar išmiegojęs.
kaunietuke
Manoji labai lengvai atsirugsta,uztenka tik paimti ant ranku stacia kai pavalgo ir jau namai griuva.O nakti valgo viena karta,bet niekada jos neisimu is lovytes,kad atsirugtu,nes visuomet bevalgydama uzsnusta.
inga*
Mano lelius-kaip jam uzplaukia.Man irgi ligoninej pasake,kad vaikas po maitinimo TURI atsirugti.Tai grizus namo tampydavau vargsa vaika ir miegot trukdydavau-ir jam beda ir as nepailsejus.Nes pasake,kad reika stacia palaikyti apie pusvalandi,o jis valgydavo kas pora valandu doh.gif doh.gif doh.gif
Tai dabar kartais tik pamiegojes atsirugsta,kartais is karto tik pamaitintas per pora minuciu,kartais visai neatsirugsta.Kaip sakiau,kaip jam uzplaukia ax.gif
la vita
Aistutė kaip kada - kartais greit atsirūgsta, kartais ne. Bet jei ilgai nepavyksta,tikrai vaiko nekankinu ax.gif nors šiaip pastebėjau vieną dalyką- jei neastirūgus užmiega, tai miega prasčiau.
Elzyte
musu atsirugsta ir po 5 min.viska atpila g.gif po to pradeda zagseti 4u.gif
xedotetis
Musu maziuke ir sunkiai atsirugsta.Reikia panesioti ilgokai,o veliau dazniausiai dar atpila. Anksciau naktim ir nesiodavom, kad atsirugtu,taciau viskas baigdavosi rekimu ir nemiga ilgiausia.dabar leidziam miegoti.Bandziau palaikyt ant pilvuko,kaip cia kazkuri patare,taciau baigesi atpylimu:)
Kitana
QUOTE(kaunietuke @ 2006 02 06, 11:52)
Manoji labai lengvai atsirugsta,uztenka tik paimti ant ranku stacia kai pavalgo ir jau namai griuva.O nakti valgo viena karta,bet niekada jos neisimu is lovytes,kad atsirugtu,nes visuomet bevalgydama uzsnusta.
*

mano maziukas lygiai taip pat thumbup.gif tik naktimis nebesikelia...
pumkius
Pas mus taip kaip pas Kitana drinks_cheers.gif
Siracusa
maniske pradejo atsirugti tik tada, kai pradejo valgyt is buteliuko g.gif iki tol niekada neatsirugdavo,o dbr tik pakeli, ir atsirugsta is kart ax.gif gal oro prisiryja g.gif
ArTutė
Mano 2.gif kaip kada. Jei valgydama daug oro pritraukia, tada greit atsirugsta. O buna, kad ir visai netasirugsta
agnee
mano mazyle sunkiai atsirugsta dazniausiai po valgymo springsta blink.gif
ir dar labai daznai zagsi, zagsulys tiesiog kraupus kartais bezagsint net atpila blink.gif gal zinot kaip sustabdyti zagsuli? nesiojimas nepadeda
Kriste-Saule
Musu maze diena atsirugsta be didelio vargo, o va nakti tai labai retai ir gali ja laikyti 5 min ar 20 min rezultatas panasus. Dar turim problema su atpylinejimu. Kartais atrodo,kad ji viska ka suvalge isprase lauk...
zika1
na mes turim ta pacia bedele,mums tik 2 savaitesbet kartais atsirugstamo kartais laikyk kiek nori nieko neiseina,valgom is buteliuko ir taip pat pazagsim,kai pradeda zagseti glaudziu prie krutines.
DaliaG
Mes irgi turim tokia problemytę - mums dar tik savaitėlė, bet niekaip nesiseka atrūginti. Nešiojam, laikom stačią, bandėm ir ant pilvuko guldyt - be šansų. Vaikas tik pyksta, nes nori miego, o jį čia matai kankina schmoll.gif
Kiek žinau, kai neatsirūgsta, reikia guldyt ant dešinio šono, bet tai vaikas mano tik ant jo ir miega, nes neatsirūgsta doh.gif .
O kaip mamytės darote Jūs - ar guldote visaip - ir ant nugaros, ir ant kairio šono? verysad.gif
zika1
QUOTE(daliagpr @ 2006 02 25, 17:11)
Mes irgi turim tokia problemytę - mums dar tik savaitėlė, bet niekaip nesiseka atrūginti. Nešiojam, laikom stačią, bandėm ir ant pilvuko guldyt - be šansų. Vaikas tik pyksta, nes nori miego, o jį čia matai kankina  schmoll.gif
Kiek žinau, kai neatsirūgsta, reikia guldyt ant dešinio šono, bet tai vaikas mano tik ant jo ir miega, nes neatsirūgsta  doh.gif .
O kaip mamytės darote Jūs - ar guldote visaip - ir ant nugaros, ir ant kairio šono?  verysad.gif
*

as guldau tik ant sono ieno ar kito,bet ant nugaros nea,o jei atpiltu,oi nea tik ant sono,o jei nevalgius ir as salia bunu leidziu ir ant nugarytes pasivartyt.
Sonya
Maniskis 2.gif atsirugsta lengvai uztenka permesti ant savo peties biggrin.gif .
la vita
labai lengvai ir visai neatpylinėjam lotuliukas.gif
jurgeliuke
Maniske tai po kiekvieno valgio labai greit atsiraugia,problemu neturim del to.Ir atpylt neatpylineja...
DaliaG
Tai jums smagu mamytės, kad iš karto atsirūgsta tongue.gif , aš tai vis vargstu g.gif
smilciukas
Nuo pat pirmu menesiu su atsirugimu pastebejau toki dalyka,jei pavalgius uzmiega,tai neatsirugsta schmoll.gif jei ne,arba tik primigus,tada lengvai ir greitai thumbup.gif
zika1
QUOTE(daliagpr @ 2006 02 27, 21:43)
Tai jums smagu mamytės, kad iš karto atsirūgsta  tongue.gif , aš tai vis vargstu  g.gif
*

Na ir mes vargstam schmoll.gif ,jei valgydama uzmiega tai neatrugsta,bet jei nemiega kartais pavyksta atrugt,o kartais ne g.gif
vilara
QUOTE(Keiti @ 2005 11 25, 22:25)
*

Mes irgi taip pat. O jei ne, tada pasiguldau sau ant krutines, o jei ir tas nepadeda, tada guldau neatsirugusi. Tada greit prabunda, pakeliu dar karta, o tada kaip des, tikrai kad kaip alaus pageres ax.gif
saldainia
mes pradžioje irgi neatsirūgdavome. Tai yra todėl, kad vaikutis neprivalgo pakankamai. Bent jau taip buvo pas mus/ o vėliau kai matydavau kiek ml dukrytė suvalgydavo, tai visada atsirūgdavo.
DaliaG
QUOTE(zika1 @ 2006 03 01, 20:01)
Na ir mes vargstam schmoll.gif ,jei valgydama uzmiega tai neatrugsta,bet jei nemiega kartais pavyksta atrugt,o kartais ne g.gif
*

Panašiai ir mums, vis dar vargstam g.gif. Per dieną būna keli kartai tos laimės, kai atsirūgstam bigsmile.gif
zika1
Na as galvot pradedu,gal jei neprisiryja oro,tai gal todel ir neatsirugsta,as maitinu is Avent buteliuko ir pastebejau,kad valgydama is jo tikrai mazai oro patenka g.gif
dowilia
QUOTE(daliagpr @ 2006 03 04, 15:23)
Panašiai ir mums, vis dar vargstam  g.gif. Per dieną būna keli kartai tos laimės, kai atsirūgstam  bigsmile.gif
*

Kai mano buvo panasaus amziaus kaip ir tavo is vis beveik neatsirugdavo, laikydavom ir laikydavom, o paaugo net ir nevalges atsirugsta rolleyes.gif
Indre_G.
sveikutes mamytes, patarkite ka daryti, maniske atsirugsta pavalgiusi, taciau jei atsirugsta, tai is karto pradeda zagseti, avent buteliukai netinka, jau bandziau, siuo metu naudojame kitus (dr. Brown, tipo jie labai geri),(Mes gyvename Airijoje, todel nezinau ar tokiu yra Lietuveleje). Bet net nezinau ka ir galvoti, ar tai normalu, kad ji zagsi nuolat?
-niekas-
Žaksėjimo priežastis gali būti šlapios sauskelnės.Aš prisidėdavau prie veido tai tik tada galima pajausti drėgmę, šaltį.Leliukų odelė labai jautri atvesus siusiukui užpakaliukas atšala ir pradeda žaksėti.Pamėgink kitokias sauskelnes.
Indre_G.
QUOTE(tudla @ 2006 03 21, 10:23)
Žaksėjimo priežastis gali būti šlapios sauskelnės.Aš prisidėdavau prie veido tai tik tada galima pajausti drėgmę, šaltį.Leliukų odelė labai jautri atvesus siusiukui užpakaliukas atšala ir pradeda žaksėti.Pamėgink kitokias sauskelnes.
*

Sveika, labai dekui uz patarima, saunu kad supermamos forumuose, galima pasitarti, paklausti... biggrin.gif , zodziu as vis del to zagsejimo, jis mane nervina, nes dukryte pavalgo, panesioju, atsirugsta ir prasideda zagsejimas.....paskui ji isiverkia, bandau duoti arbateles ar vandenuko, nurimsta ir taip iki kito maitinimo g.gif , nerimauju
p.s. del sauskelniu tai bandziau ivairias, cia tikrai ne nuo ju.
Irjuda
QUOTE(Indre_G. @ 2006 03 21, 12:25)
Sveika, labai dekui uz patarima, saunu kad supermamos forumuose, galima pasitarti, paklausti... biggrin.gif , zodziu as vis del to zagsejimo, jis mane nervina, nes dukryte pavalgo, panesioju, atsirugsta ir prasideda zagsejimas.....paskui ji isiverkia, bandau duoti arbateles ar vandenuko, nurimsta ir taip iki kito maitinimo g.gif , nerimauju
p.s. del sauskelniu tai bandziau ivairias, cia tikrai ne nuo ju.
*

maniškė žagsėdavo kai pavalgiusi atsirūgdavo, o po to atpylusi vėl nurydavo... verysad.gif pabandyk ilgiau palaikyti ant pilvuko pusiau gulsčiomis, kad atpilus išbėgtų iš burnos... tongue.gif maniškė atpila tada kai per daug prisivalgo... g.gif
Austre 123
Pas mus tai jau retai kada atsiruksta nors ir seniau taip būvo bet ka nešiok nenešiojus vistiek nieko tik po kokiu keliu valandu taip ir užmiegam jei neatsiruksta nebudavo nieko blogo bent mums taip ir augam toliau
city
Mes irgi vargstam del atsirūgimo. O po to dar ir žagsėjimas po valgymo prasideda tai jau mažylis pradeda pykti. Visaip bandom ir nešioti ir paguldyti ir duoti pakartotinai atsigerti pienuko. Net nežinojau kad mažylis žagsi kai jam šalta. Reiks pastebėti ar tikrai.
Dovanele
Maniskis irgi vargasta. Jei maitinu atsisedusi - tai panesioju ir atsirugsta, bet kai nakti maitinu guledama lovoje, bevalgydamas jis uzmiega ir nenoriu zadinti, tada neatsirugsta, bet pastebejau, kad tada po kurio laiko miegodamas atpila arba pradeda inksti, raitytis ir vis tiek reikia pakelti ir atrugti.
menade
Na kol kas Nagliukas pakankamai greitai atsirūgsta ax.gif
Ritute
Mums buna labai ivairiai, kartais labai greitai atsirugsta, o kartais visai neatsirugsta, bet ir neatpila... Daktare sake, kad geriau atsirugtu, na bet jei nesioji nesioji ir nieko? Nezinau, mes kartais paguldom, o jis laimingas miega:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.