Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pirmieji požymiai :)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Laukima
Gal kas norite ir galite pasidalinti patirtimi kokie pirmieji pozymiai pastojus, praejus savaitei ar dar maziau, ar daugiau smile.gif Ir kada galima darytis pirmaji testa? smile.gif Mums dar nepraejo savaite po pirmojo bandymo, ir man kazkaip pradejo mausti papukus, nors iki mm dar geros kelios savaites smile.gif Gal cia pozymis... blush2.gif nestuke.gif thumbup.gif
Indre
QUOTE(Laukima @ 2009 09 27, 19:29)
Gal kas norite ir galite pasidalinti patirtimi kokie pirmieji pozymiai pastojus, praejus savaitei ar dar maziau, ar daugiau smile.gif Ir kada galima darytis pirmaji testa? smile.gif Mums dar nepraejo savaite po pirmojo bandymo, ir man kazkaip pradejo mausti papukus, nors iki mm dar geros kelios savaites smile.gif Gal cia pozymis... blush2.gif  nestuke.gif  thumbup.gif
*

jei tik maudžia " papukus" biggrin.gif tai dar nieko nerodo, nes kaip ir pati sakėt geros 2 sav. iki mm mirksiukas.gif realiai krūtinė padidėja ( tik šiek tiek, o tiksliau padidėja tik pieno liaukos, jas galima ir apčiuoti tuomet) praėjus gerokai daugiau laiko nuo pastojimo mirksiukas.gif o pirmom dienom ar 1-2 savaitę nuo pastojimo tikrai tikrai nieo nejusite ir jokie pojūčiai neatsiras schmoll.gif
vienintelis būdas patenkinti smalsumą - nusipirkti itin jautrų testą (tokių dabar vaistinėj taip pat yra, tik jie brangesni šiek tiek), o daugiau NIEKO mirksiukas.gif
Laukima
Nuliudinot verysad.gif As taip laukiu, kad turbut pati prisigalvoju visokiu "pozymiu" unsure.gif
Indre
o taip, kai pirmojo laukiausi, tai faktiškai jau kitą dieną atrodo imdavau ką nors jausti biggrin.gif nenusiminkit, viskas gausis 4u.gif
beje, jei taip labai planuojat ir taip nekantru, tai galiu patarti tokį būdą, kurį kažkada ir man gygytoja buvo rekomendavusi, kad po kiekvienų "keistų pojūčių" nelėkčiau pasją biggrin.gif nors gal jūs žinote tą būdą :h
Papildyta:
kiekvieną rytą, dar neišlipusi iš lovos, matuojatės temperatūrą apie 3-5 min(paprastu termometru, jį įkišusi į makštį), beje savo pastebėjimus geriau rašykitės, bus pačiai aiškiau ax.gif jie temperatūra iki 37 (t.y. 36 36,9) tai žinokit, kad jokio pastojimo nėra, pirmą dieną kai tik pakyla temperatūra (37-37,5) ar dar daugiau, žinokit, kad vyksta ovuliacija - tai jūsų vaisingiausios dienos blush2.gif tokia temperatūra laikosi keletą dienų ir pati aukščiausia būna tada, kai įvyksta ovuliacija. ir jei po to jums laikysis tokia pati aukšta temperatūra savaitę ar daugiau, tai žinokit , kad galimas pastojimas, nes paprastai įvykus ovuliacijai, temperatūrai staigiai krenta žemyn (pvz laikosi37,5, o sekančią dieną krenta iki36)
sėkmės ir nenusiminkit 4u.gif
Ingutevi
QUOTE(Indre @ 2009 09 27, 19:45)
okiekvieną rytą, dar neišlipusi iš lovos, matuojatės temperatūrą  apie 3-5 min(paprastu termometru, jį įkišusi į makštį), beje savo pastebėjimus geriau rašykitės, bus pačiai aiškiau ax.gif  jie temperatūra iki 37 (t.y. 36 36,9) tai žinokit, kad jokio pastojimo nėra, pirmą dieną kai tik pakyla temperatūra (37-37,5) ar dar daugiau, žinokit, kad vyksta ovuliacija - tai jūsų vaisingiausios dienos blush2.gif tokia temperatūra laikosi keletą dienų ir pati aukščiausia būna tada, kai įvyksta ovuliacija.  ir jei po to jums laikysis tokia pati aukšta temperatūra savaitę ar daugiau, tai žinokit , kad galimas pastojimas, nes paprastai įvykus ovuliacijai, temperatūrai staigiai krenta žemyn (pvz laikosi37,5, o sekančią dieną krenta iki36)
sėkmės ir nenusiminkit 4u.gif
*

nereikia klaidinti merginu siekianciu pastoti.
Tukstanciams nestuke.gif nevirsija BT 36.9. Nera tokios ribos 37~37.5 schmoll.gif jei moters BT pirmoje fazeje buna 36.0~36.2 labai jau nerealu, kad per ovuliacija ir po jos bus 37.5. Temperatura - labai jau savitas reikalas.
gabrieliukas
As nieko nejauciu net dabar man 4 sav nestuke.gif ,tik papukus skauda truputi ax.gif Temperatura mano iki 37 buvo pakilusi gal tik pora kart,laikosi 36.8 mazdaug ax.gif O NT pasidariau 8DPO 4u.gif
elli85
Sveikos, as dar tik naujoke, skaitineju vis, man pasidare neramu g.gif , iki menesiniu apie dvi savaites mano BT buvo 37, 1-37,2 jau galvojau sulauksime leliuko, bet prasidejo mm dvi dienos anksciau nei turejo buti verysad.gif tai kaip ir nepastojusi. Neramu reiks reiptis pas gine.
inguciukas;)
sveikos, mielosios, nezinau kur isiterpti, bet kai jus tokios malonios, tai turbut ir cia rasiu atsakymai man lb rupima klausima 4u.gif tai va, man mm veluoja jau antra savaite, ir as lb tikiuosi, kad galiu but nestuke.gif tik lb neramu, nes vargina pilvo skausmai, tai desiniam sone paduria, tai pilvo apacia skauda, atrodo, kad tuoj prasides mm, bet vel praeina, o mm nesaulaukiu. testa dariau po savaites , kai nesulaukiau mm, bet buvo neigiamas... siaip man taip ilgai, niekada neveluodavo... bijau, kad nebutu kas nors blogai verysad.gif prasau atsakykit, gal kam taip buvo... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(elli85 @ 2009 09 28, 10:21)
Sveikos, as dar tik naujoke, skaitineju vis, man pasidare neramu g.gif , iki menesiniu apie dvi savaites mano BT buvo 37, 1-37,2 jau galvojau sulauksime leliuko, bet prasidejo mm dvi dienos anksciau nei turejo buti verysad.gif tai kaip ir nepastojusi. Neramu reiks reiptis pas gine.
*

tai zinoma, kad nueik pas gine, ir wiskas tau bus aisku smile.gif sekmes smile.gif
kiskius
QUOTE(Laukima @ 2009 09 27, 20:29)
Gal kas norite ir galite pasidalinti patirtimi kokie pirmieji pozymiai pastojus, praejus savaitei ar dar maziau, ar daugiau smile.gif Ir kada galima darytis pirmaji testa? smile.gif Mums dar nepraejo savaite po pirmojo bandymo, ir man kazkaip pradejo mausti papukus, nors iki mm dar geros kelios savaites smile.gif Gal cia pozymis... blush2.gif  nestuke.gif  thumbup.gif
*

Labukas,
Mes likimo drauges busim manau friends.gif na bent jau kol kas blush2.gif As irgi niekaip negaliu saulaukt mm ir nebezinau ka daryt, kad greiciau suzinot. O jau ant rytojaus atrodo jauciau kad nestuke.gif ir taip jau antra savaite kankinuosi, tai man pilvuka is visu pusiu maudzia, tai miego labai noriu, visai nustojau kava gert - negaliu i ja ziuret jau nuo pirmos dienos. Tai suku galvyte ar as cia isigalvoju ar cia tikri pozymiai doh.gif siaip ne taip sulaukiau 10 d po bandymo ir pasidariau NT, deja neigiamas verysad.gif bet vis dar nenukabinu nosytes, labai labai noris tiketi kad dar atsiras tos II juosteles butent si kart (nors irgi tai dar tik pirmas bandymas) o as jau is kart ir noriu ax.gif blush2.gif iki mm dar liko geros 3 dienos, o jau kokio ilgumo tos dienos doh.gif gal reiks ryt bandyt dar koki testuka sugadint... ax.gif
kiskius
Paradoksas, bet nestumo testas bet kuriuo atveju sukelia daug jaudulio ir baimes - anksciau baisu budavo pamatyti II juosteles, o dabar labai jau baisu pamatyti ta I juostele g.gif
GudriLapė
QUOTE(inguciukas;) @ 2009 09 28, 10:31)
sveikos, mielosios, nezinau kur isiterpti, bet kai jus tokios malonios, tai turbut ir cia rasiu atsakymai man lb rupima klausima 4u.gif  tai va, man mm veluoja jau antra savaite, ir as lb tikiuosi, kad galiu but nestuke.gif tik lb neramu, nes vargina pilvo skausmai, tai desiniam sone paduria, tai pilvo apacia skauda, atrodo, kad tuoj prasides mm, bet vel praeina, o mm nesaulaukiu. testa dariau po savaites , kai nesulaukiau mm, bet buvo neigiamas... siaip man taip ilgai, niekada neveluodavo... bijau, kad nebutu kas nors blogai verysad.gif  prasau atsakykit, gal kam taip buvo... verysad.gif
*

na jeigu tiek laiko jau vėluoja, tai siūlau pasidaryti hcg ir bus aišku, kraujas tiksliausiai rodo. Būna tokių atvejų, kad NT nerodo. Jeigu hcg bus neigiamas, tada reiktų apsilankyti pas ginę, kad pažiūrėtų kur paklydo mm.
Nerilė
O aš intuityviai nustojau miegoti ant pilvo, nors užmiegu visada tik taip biggrin.gif Ir po 3 savaicių padariusi testą, pamačiau, kad jau nestuke.gif Mistika kažkokia.
Inglidukas
QUOTE(kiskius @ 2009 09 28, 13:40)
Paradoksas, bet nestumo testas bet kuriuo atveju sukelia daug jaudulio ir baimes - anksciau baisu budavo pamatyti II juosteles, o dabar labai jau baisu pamatyti ta I juostele  g.gif
*

uoj kaip pritariu... mirksiukas.gif
Selva
QUOTE(elli85 @ 2009 09 28, 08:21)
*

O kam ten eit? Tiesiog po mmm ir vel kibt i darba smile.gif Kiek laiko planuotat leliuka?
inguciukas;)
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 09 28, 16:12)
na jeigu tiek laiko jau vėluoja, tai siūlau pasidaryti hcg ir bus aišku, kraujas tiksliausiai rodo. Būna tokių atvejų, kad NT nerodo. Jeigu hcg bus neigiamas, tada reiktų apsilankyti pas ginę, kad pažiūrėtų kur paklydo mm.
*

dekui Dovilyte uz atsakyma, turbut taip ir reiks padaryt mirksiukas.gif tikiuosi, kad atsakymas bus teigiamas ax.gif
ESLAUDA
QUOTE(Laukima @ 2009 09 27, 19:29)
*

Man pats pirmasis pozymis ir buvo, kad pradejo mausti krutine. Nors mausdavo pries menesines visada, bet si karta, kazkaip pradejo anksciau. Dar buvo like iki mmm 4dienos, o as jau gadinau testa. Testas nieko neparode, ji ismeciau. Bet kita diena kazko rausiausi siuksliu dezej ir netycia radau testa, kuris rode II. Nusipirkau dar viena testa. Bet likus 1d. iki mmm susirgau...bet taip kitaip kazkaip...visai neintensyviai. 2-a sirgimo diena vistik pasidariau testa ir isvydau vaiduokliuka wub.gif Kita diena pasidariau kraujo tyrima HCG ir suzinojau, kad laukiuosi. Kraujavimas dingo, nes tai buvo implantacija nestuke.gif
wilmaa
as pamenu pirma karta kai laukiausi tai NT man nerode II juosteliu nors tu ka ir po 1 sav mmm velavimo. Krutine buvo ziauriai skaudi, nejo prisiliesti praktiskai ir kvapai erzindavo kai kurie. Nuejues pas gine suzinojau tada kad esu nestuke.gif jau 6 sav. Db esu vel nestuke.gif ir dar net nesulaukusi mmm pajutau kad mano savijauta kiek kitokia nei visuomet budavo pries mmm, krutu nlb skaudejo, bet uzeidavo pilvo skausmai, tokie kaip pustu pilva ir kaip ir su pirmu nestumu pasidariau lb jautri kvapams, ypac kavos kvapui smile.gif aisku neistveriau ir likus 3d. iki mmm pasidariau NT, kuris parode lb ryskias II juosteles. Po 2d. pakartojau NT nes negalejau patiketi ka matau smile.gif aisku tesats vel buvo ryskiai teigiamas ir po 2 sav tai patvirtino ginekolge ax.gif
Laukima
Man praejo savaite nuo pirmojo bandymo, papukai kaip ir praejo kelias dienas pamaude... bet jau kokios 5 dienos, kaip nezmoniskai pucia pilva, maudzia, atrodo toks sunkumas skrandyje ar pilve, geriau mezym ir espumisan,bet kazkaip nelabai praeina..gal cia zenklas tongue.gif~ rolleyes.gif
wilmaa
QUOTE(Laukima @ 2009 10 01, 11:13)
Man praejo savaite nuo pirmojo bandymo, papukai kaip ir praejo kelias dienas pamaude... bet jau kokios 5 dienos, kaip nezmoniskai pucia pilva, maudzia, atrodo toks sunkumas skrandyje ar pilve, geriau mezym ir espumisan,bet kazkaip nelabai praeina..gal cia zenklas tongue.gif~ rolleyes.gif
*

man irgi zinok pute pilva, kad ojojoj kai dar nzn kad esu nestuke.gif ir skrandis skaudedavo gana daznai, tai pgl situos pozymius ir pradejau abejoti ar nebusiu as nestuke.gif , nes su pirmu nestumu irgi buvo taip pat. Aisku neistverus nueliau pirkti NT smile.gif ir aisku NT tik patvirtino mano tokia savijauta, nors iki mmm dar buvo likusios 3d. thumbup.gif Kada tau mmm turetu buti?
Laukima
QUOTE(wilmaa @ 2009 10 01, 09:18)
man irgi zinok pute pilva, kad ojojoj kai dar nzn kad esu  nestuke.gif  ir skrandis skaudedavo gana daznai, tai pgl situos pozymius ir pradejau abejoti ar nebusiu as  nestuke.gif , nes su pirmu nestumu irgi buvo taip pat. Aisku neistverus nueliau pirkti NT smile.gif ir aisku NT tik patvirtino mano tokia savijauta, nors iki mmm dar buvo likusios 3d.  thumbup.gif Kada tau mmm turetu buti?
*

Man iki mm dar kelios savaites, dar teik palaukti ir pagyventi nezinioje smile.gif nu labai tikiuosi, kad viskas bus ok. Viliuosi, kad busime vieni is nedaugelio laiminguju,kuriem viskas taip greit iseis smile.gif
wilmaa
QUOTE(Laukima @ 2009 10 01, 12:00)
Man iki mm dar kelios savaites, dar teik palaukti ir pagyventi nezinioje smile.gif nu labai tikiuosi, kad viskas bus ok. Viliuosi, kad busime vieni is nedaugelio laiminguju,kuriem viskas taip greit iseis smile.gif
*

tai jei dar tiek laiko iki mmm, tai gal cia tau ovuliacija tiesiog vyksta... g.gif
meskute :)
Labutis.Na va as irgi suku galva nestuke.gif ar ne?Astunta diena po ovuliacijos truputi pasirode kraujingu isskyru. Jauciuosi prastai tiesiog jegu nera pykint pradejo daznokai.Iki mm liko 4 dienos. Testo nesidariau nes turbut dar neparodis nieko g.gif
Laukima
QUOTE(wilmaa @ 2009 10 01, 10:26)
tai jei dar tiek laiko iki mmm, tai gal cia tau ovuliacija tiesiog vyksta...  g.gif
*

Aj nu nezinau, savijauta tai idomi, o gal tik as cia sau taip isiteigiu schmoll.gif reikia dar laukti ir matysim...
wilmaa
smile.gif+2009 10 01, 12:45-->
QUOTE(meskute smile.gif @ 2009 10 01, 12:45)
Labutis.Na va as irgi suku galva  nestuke.gif ar ne?Astunta diena po ovuliacijos truputi pasirode kraujingu isskyru. Jauciuosi prastai tiesiog jegu nera pykint pradejo daznokai.Iki mm liko 4 dienos. Testo nesidariau nes turbut dar neparodis nieko g.gif
*

jei kraujingu isskyru buvo iki mm, tai lb galimas daiktas, kad vyko implantacija bigsmile.gif man ta pacia diena kai pasirode kraujingu isskyru pasidariau NT ir dar iki mm jis man rode riebias II juosteles. Jei turi kantrybes lauk, jei ne, bandyk darytis NT, nes tas pakraujavimas iki mm, bent jau man buvo implantacijos pozymis. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukima @ 2009 10 01, 12:47)
Aj nu nezinau, savijauta tai idomi, o gal tik as cia sau taip isiteigiu  schmoll.gif  reikia dar laukti ir matysim...
*

na nenoriu taves lb nuvilti, bet dar butu per anksti jausti kokius nors nestuke.gif pozymius, jei iki mmm likos kelios sav.... unsure.gif manyciau kad tau tiesiog ovuliacija vyksta... nebent tavo ciklas nereguliarus, tai gali buti ir nestuke.gif pozymiai...
Laukima
na nenoriu taves lb nuvilti, bet dar butu per anksti jausti kokius nors nestuke.gif pozymius, jei iki mmm likos kelios sav.... unsure.gif manyciau kad tau tiesiog ovuliacija vyksta... nebent tavo ciklas nereguliarus, tai gali buti ir nestuke.gif pozymiai...
*

[/quote]

nera ciklas tikrai reguliarus, bet jau koks 4 menuo kaip negaliu skustis, paklaida kelios dienos smile.gif na aciu vistiek uz patarimus, reikia laukti mirksiukas.gif
wilmaa
[quote=Laukima,2009 10 01, 15:28]
*

[/quote]

nera ciklas tikrai reguliarus, bet jau koks 4 menuo kaip negaliu skustis, paklaida kelios dienos smile.gif na aciu vistiek uz patarimus, reikia laukti mirksiukas.gif
*

[/quote]
na tuomet belieka tik laukti ir palinketi tau kantrybes kuo didziausios mirksiukas.gif
lillit
O pastojus gali nebūti kraujingų išskyrų? g.gif
shopmania
As taip pat norejau pasikonsultuoti.
Jau trecia savaite nesergu, pasidariau labai jautri- i viska labai reaguoju, net su asarom (tai retai pasitaikydavo).
Net nezinau, anksciau labai norejau vaikucio, dabar net baisu, jei cia ne pastojimas, o kokia rudenine depresija... verysad.gif
Na jei trecia savaite nesergi gal vertetu pasidaryti NT?
wilmaa
QUOTE(shopmania @ 2009 10 02, 10:07)
As taip pat norejau pasikonsultuoti.
Jau trecia savaite nesergu, pasidariau labai jautri- i viska labai reaguoju, net su asarom (tai retai pasitaikydavo).
Net nezinau, anksciau labai norejau vaikucio, dabar net baisu, jei cia ne pastojimas, o kokia rudenine depresija...  verysad.gif
*

jei jau 3 sav nesergi, bek daryti NT. Kaip dar tu turi kantrybes tiek islaukti smile.gif o jautrumas tai gali vienas is nestumo pozymiu ax.gif skubek daryttis NT ir jei esi nestuke.gif pats laikas pasirodyti ginekologei mirksiukas.gif
As irgi siandien nusipirksiu NT. Savijauta isvis jau nekokia pykina per diena labai daznai verysad.gif ypac ryte. iki mm liko jau 3 dienos,bet labai nekantrauju suzinot kas yra. Tuo labiau kad geriu melgama kapsules,o jei nestuke.gif tai negerai. g.gif
wilmaa
smile.gif+2009 10 02, 11:54-->
QUOTE(meskute smile.gif @ 2009 10 02, 11:54)
As irgi siandien nusipirksiu NT. Savijauta isvis jau nekokia pykina per diena labai daznai verysad.gif ypac ryte. iki mm liko jau 3 dienos,bet labai nekantrauju suzinot kas yra. Tuo labiau kad geriu melgama kapsules,o jei  nestuke.gif tai negerai. g.gif
*

nusipirk NT, gal jau ka nors parodys. Mano draugei pvz parode antra neryskia juostele iki mmm likus 1 sav ir aisku t a juostele pasitvirtino smile.gif as tai dariau NT iki mmm likus 3 d., bet cia Svedijoje NT jautresni nei LT.
Ramintuske21
QUOTE(lillit @ 2009 10 01, 20:16)
O pastojus gali nebūti kraujingų išskyrų? g.gif
*

gali ir nebuti...manau kiekvienai skirtingai... man tai buvo tik taip, kad viena vakara pakraujavo ir viskas.
babsi
na jeigu iki mm dar savaite, tai geriau gal pasidaryti HCG tyrima, jis gal geriau parodys nei NT g.gif
Ivoncikas
smile.gif+2009 10 02, 09:54-->
QUOTE(meskute smile.gif @ 2009 10 02, 09:54)
As irgi siandien nusipirksiu NT. Savijauta isvis jau nekokia pykina per diena labai daznai verysad.gif ypac ryte. iki mm liko jau 3 dienos,bet labai nekantrauju suzinot kas yra. Tuo labiau kad geriu melgama kapsules,o jei  nestuke.gif tai negerai. g.gif
*

drasiai gali darytis NT mirksiukas.gif parodys tikrai . man parode 6 dienas pries mm
sedziu ir galvoju siandien ar ryt is ryto darytis NT? Vakare gali netiksliai rodyti. Nusipirkau rapi preg ankstyvojo nestumo testa g.gif
wilmaa
smile.gif+2009 10 02, 19:25-->
QUOTE(meskute smile.gif @ 2009 10 02, 19:25)
sedziu ir galvoju siandien ar ryt is ryto darytis NT? Vakare gali netiksliai rodyti. Nusipirkau rapi preg ankstyvojo nestumo testa g.gif
*

NT rodo nestuma bet kuriuo paros metu smile.gif nereikia rytinio slapimo, man jau senai ginekologe tai isaiskino smile.gif tai niekad ryte ir nesu dariusi ax.gif
Tai va pasidariau NT siandien ryte.Parode neigiama.O po pusvalandzio pajauciau kazka ne taip, pasirodo atejo mm doh.gif Va kaip buna.
wilmaa
smile.gif+2009 10 03, 09:51-->
QUOTE(meskute smile.gif @ 2009 10 03, 09:51)
Tai va pasidariau NT siandien ryte.Parode neigiama.O po pusvalandzio pajauciau kazka ne taip, pasirodo atejo mm doh.gif Va kaip buna.
*

na nenusimink jei nestumas buvo laukiamas... Tikiuos kita cikla pavyks pamatyti II juosteles 4u.gif
Jurgioska
man irgi viena karta taip buvo nutike, kad tik pasidariau testa ir mm prasidejo smile.gif bet si karta po ivairiu pozymiu (tokiu kaip pykinimas, pilvo skausmai, troskulys ir temperatura, aisku is pradziu maniau, kad gripas puola lotuliukas.gif doh.gif ) pasidariusi NT pamaciau II nestuke.gif thumbup.gif

taip, kad linkiu visoms pamatyti II, sekmes visoms mirksiukas.gif
adi@v
Na o man geriausias testas yra saldumynu noras lotuliukas.gif Buvo nesuprantamas noras sokoladu, kai tik rasdavau darbe laisva minute, taip ir lekdavau i kavine sokoladu lotuliukas.gif man net ne i galva, kad cia kazka reiskia, pirmoji isriso mano bendradarbe blush2.gif Taip buvo su pirmaja ax.gif ziuresim kaip bus su antruoju, nes jau planuose mirksiukas.gif
Nipiuke
4u.gif Sveikutės

Iškart labai atsiprašau, jei mano klausimas jums pasirodys kvailas.. Esme tame, kad šiandien sergu jau trečia diena ir man visdar nemaloniai maudžia krūtinę, nemalonu su liemenuku būti blush2.gif Man niekada net prieš mmm nebūdavo jautri krūtinė, nei mausdavo nei skaudėdavo.. Gal tik paburkdavo truputį, o dabar jau kokia 5 diena ji ir paburkusi ir jautri.. verysad.gif Ar verta nerimauti, kaip manot? gal pasibaigus mm pasidaryt testuka? unsure.gif
nionia
labuka visoms, as irgi turiu cia toki klausimeli, o galima darytis NT per mmm? ax.gif
Ingese
QUOTE(nionia @ 2009 10 04, 17:37)
labuka visoms, as irgi turiu cia toki klausimeli, o galima darytis NT per mmm?  ax.gif
*

Jei normalios mmm, tai koks tiksligumas?Na žinoma būna unikalumų, to niekada negalime atmesti.
QUOTE(wilmaa @ 2009 10 03, 14:10)
na nenusimink jei nestumas buvo laukiamas... Tikiuos kita cikla pavyks pamatyti II juosteles  4u.gif
*

Na ir as tikiuosi kad kita menesi pasiseks smile.gif ,nes vaikelis buvo tikrai lauktas. Na ka padarysi viskam ateina savo laikas.
Ediciuxe_ed
Sveikos, jau menesi bandau pastoti, mazdaug tiek laiko jauciasi pykinimas, kartais skauda pilvo apacia, padaznejo vaiksciojimas i WC, taciau praejus kelioms dienoms nuo bandymo susirgau menesinemis, dabar jau tureciau sirgti po 2 dienu antra karta, taciau nezinau ar sulauksiu, testo dar nedariau, kaip jus manot ar as galeciau buti nescia ar sie simptomai tik sutapimas? unsure.gif
vanillee
QUOTE(Nipiuke @ 2009 10 04, 14:32)
4u.gif  Sveikutės

Iškart labai atsiprašau, jei mano klausimas jums pasirodys kvailas.. Esme tame, kad šiandien sergu jau trečia diena ir man visdar nemaloniai maudžia krūtinę, nemalonu su liemenuku būti  blush2.gif  Man niekada net prieš mmm nebūdavo jautri krūtinė, nei mausdavo nei skaudėdavo.. Gal tik paburkdavo truputį, o dabar jau kokia 5 diena ji ir paburkusi ir jautri..  verysad.gif  Ar verta nerimauti, kaip manot? gal pasibaigus mm pasidaryt testuka?  unsure.gif
*

Manau, cia del mmm tokia jautri krutine. Juk nebutinai visada pries ir per mmm jauti lygiai ta pati - viena karta jautresne krutine, kita karta labiau pilva skauda, kita karta labiau saldumynu norisi. rolleyes.gif Ir jei mmm normalios, tai turbut ir neverta testuko gadinti. blush2.gif

QUOTE(nionia @ 2009 10 04, 17:37)
labuka visoms, as irgi turiu cia toki klausimeli, o galima darytis NT per mmm?  ax.gif
*

O koks tikslas darytis NT, jei normalios mmm??? g.gif
wilmaa
QUOTE(Ediciuxe_ed @ 2009 10 05, 23:37)
Sveikos, jau menesi bandau pastoti, mazdaug tiek laiko jauciasi pykinimas, kartais skauda pilvo apacia, padaznejo vaiksciojimas i WC, taciau praejus kelioms dienoms nuo bandymo susirgau menesinemis, dabar jau tureciau sirgti po 2 dienu antra karta, taciau nezinau ar sulauksiu, testo dar nedariau, kaip jus manot ar as galeciau buti nescia ar sie simptomai tik sutapimas?  unsure.gif
*

geriausia i tavo kl atsakys NT ir neatejusios mmm smile.gif o simptomus moterys daznai pradeda jausti vien del didelio noro pastoti mirksiukas.gif todel geriausias atsakymas i si kl bus NT smile.gif
zavingoji
sveikos mergaites.
jusu forume esu naujoke, tai irgi prisijungsiu prie siu diskusiju. mes ir planuojam nestuke.gif , bet kazkaip vis ateina tos mmm, o taip neisnori jau ju sulaukti smile.gif smile.gif na bet tikiuosi sulauksiu smile.gif
Ediciuxe_ed
Na siandien pasidariau NT bet rode neigiama verysad.gif bet labai tikiuosi kad galvbut jis suklydo, lauksiu mm smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.