Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pirmieji požymiai :)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*Ritutia*
QUOTE(zeroo7 @ 2010 03 02, 09:02)
parašyk kaoki rezultatai bus mirksiukas.gif
*

Niu gavau savo HCG atsakymą - 3,45 mIU/l, tai nėštumu kaip matau nekvepia schmoll.gif tik tada nesuprantu kur mmm dingo.. unsure.gif
aniada
sveiki smile.gif nezinau ar cia as i tema parasysiu, bet man toks jausmas kad esu nestuke.gif . simptomai kaip ir atitinka ir jauciuosi kitaip nei visada. norejau paklaust gal kuri turejot mmm kai lauketes? g.gif
virdzzinija
QUOTE(tamsiaplauke112 @ 2010 03 01, 21:58)
na man menesines turettu prasidet po 4dienu, bet neistveriau ir pasidariau nestuumo testa, ir 3 testas rodo antra neryskia juostele nejau as nebeviena.
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tamsiaplauke112
va mano testumo testukas http://public.fotki.com/funnyegle/nt/p1070933.html bet nesitiki kad as...
virdzzinija
QUOTE(tamsiaplauke112 @ 2010 03 02, 21:16)
va mano testumo testukas http://public.fotki.com/funnyegle/nt/p1070933.html bet nesitiki kad as...
*

tai aprasyk dabar smulkiai savo pozymius ax.gif
tamsiaplauke112
as tiesiog pasijauciau keistai, taip uzsinoredavau valgyt kad valgyt galiu daug daug, ir kiekviena diena vis kazko noriu, ko nebudavo, pasidare krutine jautri, pilvas maude tarsi pries mmm, ir pykina truputi kartais.... pasidariau testa kaip matot ir netikiu kad esu nebeviena m bet manau pats laikas patiket 4u.gif
virdzzinija
QUOTE(tamsiaplauke112 @ 2010 03 02, 21:46)
as tiesiog pasijauciau keistai, taip uzsinoredavau valgyt kad valgyt galiu daug daug, ir kiekviena diena vis kazko noriu, ko nebudavo, pasidare krutine jautri, pilvas maude tarsi pries mmm, ir pykina truputi kartais.... pasidariau testa kaip matot ir netikiu kad esu nebeviena m bet manau pats laikas patiket 4u.gif
*

na dziaugiuos uz tave 4u.gif patikek ir skraidyk padebesiais wub.gif aciu,kad pasidalinai savo dziaugsmu 4u.gif
*Ritutia*
QUOTE(tamsiaplauke112 @ 2010 03 02, 20:46)
*

Džiaugiuosi labai už tave ir nuoširdžiai sveikinu su stebukliuku 4u.gif thumbup.gif
Mamyte Aiste
buvau labai apsidziaugusi,bet bereikalo...... doh.gif siandien prasidejo mmm..... doh.gif
negaliu kaip pykstu, bet nezinau ant ko pykti cray.gif
na,bandysim dar karta.... verysad.gif
mano noras susilaukti leliuko yra begalinis 2.gif
daivutyte
QUOTE(JURIS123 @ 2010 03 01, 07:17)
Labutis.Jungiuosi prie jusu.Net nezinau nuo ko pradeti.Zodziu mm nebesulaukiu jau beveik du menesius,paskutini karta buvo sausio 9 diena.Pries tai vartojau kontraceptines tabletes bet su vyru nutarem nebesisaugoti. Dariau keturis nestumo testukus ir nieko nerodo,net nezinau kas man daros,buciau LT tai eiciau pas gine.
*

nieko per daug baisaus, mano draugei taip buvo, nutraukus KT jai 2 menesius nebuvo mmm, paskui viskas susitvarke ir po daugiau kaip pusmecio uzkibo Liucija kuriai jau 3 menesiai.
Papildyta:
QUOTE(*Ritutia* @ 2010 03 02, 09:44)
Niu gavau savo HCG atsakymą - 3,45 mIU/l, tai nėštumu kaip matau nekvepia  schmoll.gif tik tada nesuprantu kur mmm dingo..  unsure.gif
*

pagerk medetku arbatos , ji labai gera profilaktika nuo visokiu moterisku negalavimu ir sutrikimu, man gydytoja pastoviai liepia, bet as dazniausiai pamirstu!
egllute
man tai pirmieji pozymiai prasidejo po 6 dienu kai nesulaukiau mmm, vis pasirodo skausmas kaip pries menesines, dilgzioja pilvo apacia kai greiciau pajudu, speneliai jautrus, labai retai sleikstulys aplanko, daugiau norisi vandens vartoti, pilvo putimas ryte.

Nestumo biblijoje parasyta, kad tik sesta savaite (nuo paskutiniu mmm pirmos dienos) "hormonai pradeda stimuliuoti pieno liaukas, del to galite pajusti krutu pokycius. Jos padideja ir suapvaleja arba pasidaro jautrios. Paburksta speneliai, intensyveja ju pigmentacija"

Siaip tai labai rekomenduoju isigyti sia knyga, tuo labiau, kad knygu klube labai didele nuolaida, kainavo 109 Lt, o dabar tik 79 Lt As ja perskaiciau per 2 dienas, labai daug naudingu patarimu
*Ritutia*
QUOTE(Mamyte Aiste @ 2010 03 03, 01:20)
buvau labai apsidziaugusi,bet bereikalo...... doh.gif siandien prasidejo mmm..... doh.gif
negaliu kaip pykstu, bet nezinau ant ko pykti cray.gif
na,bandysim dar karta.... verysad.gif
mano noras susilaukti leliuko yra begalinis 2.gif
*

Neliūdėk labai, jei vaikelis planuojamas, tai manau greitai prisiplanuosite ir turėsite savo mažuliuką mirksiukas.gif
QUOTE(daivutyte @ 2010 03 03, 03:35)
pagerk medetku arbatos , ji labai gera profilaktika nuo visokiu moterisku negalavimu ir sutrikimu, man gydytoja pastoviai liepia, bet as dazniausiai pamirstu!
*

Aš dar palauksiu, o gal.. 4u.gif bet ačiū labai už patarimą drinks_cheers.gif

airiukste
sveikos merginos,
esu cia naujoke ,bet norejau jusu pasiteirauti.
mes su mano MB planuojam pirmaji vaikuti,todel
visiskai nieko nenusimanau apie nestuma. blush2.gif
norejau paklausti,man jau kelinta diena kaip maudzia
ar tempia pilvuko apacia,o ypac vakare pries einant
miegucio,gal siek tiek ir daugiau valgyt pradejau,nes
niekada vakare neuzsimanydavau didziausios lekstes
sumustiniu biggrin.gif ir kartais atrodo kad pykina ,nes jauciu kaip
viskas kyla aukstyn jei netinka kox kvapas,nors tuolete del to
dar neteko buti ,krutines ir neskauda ,o iki mmmm liko
dar pusantros savaites ir nelabai tikiu kad testas galetu ka nors
parodyti g.gif ar gali buti kad as nestuke.gif ?
Svajonė mūsų
QUOTE(virdzzinija @ 2010 03 01, 19:18)
Gusti84 sveikinimai didziausi,as tikiuos irgi greit prisijungsiu ir malonu ,kad issipletei buvo idomu pasakaityt ,o ypac su tokia pabaiga  thumbup.gif  lengvo nesiojimo ir greito susitikimo su stebukleliu  4u.gif  o as dar oziaragis  bigsmile.gif

o man vel paranoja  lotuliukas.gif   doh.gif  bet rimtai labai maudzia man kaire puse taip dar nebuvo,sakyciau suduria,dilkcioja vis ypac siandien darbe net kruptelejau ne karta,itariu kiauside ,bet ar tai ka reiskia nezinia,o jau  nuotaiku kaita .mmm tik kita saivaite ketvirtadieni,ziuresim kaip cia bus   smile.gif
*

man prasidėjo penkta savaitė, tai iki šiandien tieiog jaučiausi kaip prieš mmm, pamausdavo pilvuką,krutinė jautri buvo rolleyes.gif o šiandien pradėjo durti pilvą, dešinę pusę kažkur labiau, apačioje verysad.gif tai tiesiog net nežinau, ar čia kažkas blogai ar tiesiog taip turi būti g.gif
tamsiaplauke112
http://public.fotki.com/jovita112/testukas/ nestuke.gif
Tūla
Sveikinu visas sulaukusias pilvuko gyventojo smile.gif Pagaliau ir aš išvydau lauktuosius II.
Pirmieji požymiai pasirodė vos ne nuo ovuliacijos dienos - nežmoniškai skausmingi speneliai, nuo pat ciklo vidurio, vyrui net uždraudžiau juos liesti, nes skausmas buvo didelis, prieš tai nė karto taip nebuvo, tai vienu momentu buvo mintis, kad gal pastojau, bet vijau ją į šalį, nes po metų nevykusių bandymų stengiausi labai vilčių sau daug nesuteikinėti iki mėnesinių smile.gif
O iki turėjusių vykti mėnesinių likus keliom dienom pasirodė visi mėnesinių požymiai: ėmė skaudėti krūtis, ypač į vakarą, maudenti pilvą irgi ypač į vakarą ir, kai mėnesinės vėlavo tris dienas, pasidariau testą ir išvydau stebuklą!
sigita.p
Sveikutes 4u.gif Noriu prisijungti prie jusu.
Jau kelinta menesi planuojam lialiuka... tai jau net viska apsisakiciavusi esu smile.gif Tik va nesenai t.y jau savaitele jauciuosi keistai. Skauda krutine , esu nuolat pavargusi ir net ryte islipusi is lovytes jau jauciuosi pavargusi. Erzina kai kurie kvapai, Ypac kai brangusis uzsiruko. Skauda labai nugaryte. Pagal mano paskaiciavimus mm jau 2 dieneles veluoja visada reguliaros kas 24 dieneles budavo dabar jau kelios dieneles nera. I wc atrodo nelakstau tik jau savaitele kankina pilvo putimas ir vis oro pagadinimas. Gal jus geriau zinote kas man yra?
Mamyte Aiste
sveikutes rolleyes.gif as vel del to paties.... blush2.gif
norejau jusu paklausti ar yra kuriai nors besilaukianciai buve mmm..?nes man kaip ir viskas normaliai,kaip visada...
nuvijau mintis,kad galiu lauktis...bet mane ryte labai supykino,nubegau i tuoleta,bet nieko,tai net nezinau ka galvoti... doh.gif siaip kitu pozymiu kaip ir nera... g.gif
Frosted
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2010 03 03, 23:18)
man prasidėjo penkta savaitė, tai iki šiandien tieiog jaučiausi kaip prieš mmm, pamausdavo pilvuką,krutinė jautri buvo  rolleyes.gif  o šiandien pradėjo durti pilvą, dešinę pusę kažkur labiau, apačioje  verysad.gif  tai tiesiog net nežinau, ar čia kažkas blogai ar tiesiog taip turi būti  g.gif
*

o pas gydytoja nebuvai? Man kai dure pilva, tai dar ir isskyros pakitusios buvo, bet man buvo 12 sav., liepe zvakutes panaudoti, viskas praejo.
Manau, reiketu tau apsilankyti pas gydytoja, kad ramiau butu. As su savaja telefonu konsuktavausi biggrin.gif

QUOTE(Mamyte Aiste @ 2010 03 05, 17:55)
norejau jusu paklausti ar yra kuriai nors besilaukianciai buve mmm..?nes man kaip ir viskas normaliai,kaip visada...
nuvijau mintis,kad galiu lauktis...bet mane ryte labai supykino,nubegau i tuoleta,bet nieko,tai net nezinau ka galvoti... doh.gif siaip kitu pozymiu kaip ir nera... g.gif
*

O ka testas rodo?
Man nebuvo, bet siaip teoriskai imanomas pastojimas ankstyvas su mmm, kai pastoji pries pat mmm. Bet pykinti ne vien nuo nestumo gali.. Maziau nervuokis, pasidaryk testa (nors man testas tik po 3 sav. kazkur parode blyskia juostele).
*Ritutia*
QUOTE(Mamyte Aiste @ 2010 03 05, 16:55)
*

Aš kiek skaičiau, tai pastojus gali būti kraujavimų, bet negali būti normalios mėnesinės schmoll.gif tad jei jos tokios kaip visada, tai tikrai nemanau, kad galėtum būti nėštukė.. bet kaip suprantu to labai nori, tad linkiu, kad pasisektų kada greitu laiku drinks_cheers.gif ir be to viltis durnių motina, bet miršta paskutinė, taip kad vilties mirksiukas.gif

aš tai nesulaukiu savo mmm.. mintis apie nėštumą išvis nuvijau į šoną, nes gavau tada HCG tik 3,45 mIU/l, o daugiau jokių testų ir tyrimų nedarau schmoll.gif nėr čia ko išties.. kadangi pas ginę buvau ir sakė, kad esu sveika ir viskas gerai, tai nežinau kodėl mmm taip ilgai jau užsilaikė.. juolab gėriau Duphaston 10 dienų, kuris sakė, kad jei nesu nėštukė turėjo mmm iššaukti.. bet kad jų nerasta ir jau 2,5 savaitės vėluoja.. tuoj naujoms laikas ateis blyn blink.gif
saulyte2
QUOTE(*Ritutia* @ 2010 03 05, 23:44)
Aš kiek skaičiau, tai pastojus gali būti kraujavimų, bet negali būti normalios mėnesinės  schmoll.gif tad jei jos tokios kaip visada, tai tikrai nemanau, kad galėtum būti nėštukė.. bet kaip suprantu to labai nori, tad linkiu, kad pasisektų kada greitu laiku  drinks_cheers.gif ir be to viltis durnių motina, bet miršta paskutinė, taip kad vilties  mirksiukas.gif

aš tai nesulaukiu savo mmm.. mintis apie nėštumą išvis nuvijau į šoną, nes gavau tada HCG tik 3,45 mIU/l, o daugiau jokių testų ir tyrimų nedarau  schmoll.gif  nėr čia ko išties.. kadangi pas ginę buvau ir sakė, kad esu sveika ir viskas gerai, tai nežinau kodėl mmm taip ilgai jau užsilaikė.. juolab gėriau Duphaston 10 dienų, kuris sakė, kad jei nesu nėštukė turėjo mmm iššaukti.. bet kad jų nerasta ir jau 2,5 savaitės vėluoja.. tuoj naujoms laikas ateis blyn blink.gif
*

pakartociau HCG mirksiukas.gif
Mamyte Aiste
aciu uz atsakymus,mergaites mirksiukas.gif
testo dar nesidariau , bijau nusivilti doh.gif
Dar truputuka paluksiu , jei pykinimai pasikartos,ar atsiras kitu pozymiu,pasidarysiu.... thumb_yello.gif
mikimauze
ar isskyru pagausejimas,ju isvaizda gali buti nestumo pozymis?
virdzzinija
QUOTE(mikimauze @ 2010 03 07, 11:13)
ar isskyru pagausejimas,ju isvaizda gali buti nestumo pozymis?
*

kiek skaiciau manau ,kad gali man irgi idomu,pas mane iki mmm liko keturios dienos,testa turiu juostelini ta pigu biggrin.gif tai manau nerodys dar ,o gyvenam ne LT nenoriu pirkt brangu,lauksiu ir tikiuosi nesulaukt mmm,bet iskyros man irgi pakitusios bekvapios baltos ir gana nemazai kelias dienas taip buvo,atsiliepkit ir parasykit kam taip buvo,o ir pilveli maudzia vakar ypac panasiai kaip pries mmm,bet skirtingai kazkiek,po ovuliacijos kelias dienas kairi sona sudurdavo smarkeliau lyg kiauside,o dabar tik pilvo apacia,taip nebudavo,o krutine gana pabrinkusi,bet sakyciau kazkiek jautresni speneliai,tei va ir tikiuos ir veju mintys salin,neteikiu daug vilciu,bet antras menesis kaip tik bandom ir ziuresim ar uzkibo ar ne ,o jei taip tada aprasysiu viska tiksliai tiksliai thumbup.gif
shanela
sveikos mergaites cool.gif , nutariau ir as pasidalinti savo pirmais pozymiais biggrin.gif jei zinoma jie tikri bigsmile.gif ... visa savaite jau maudzia pilvuka, atrodo taip kaip pries menesines nors ivairesnese vietose ir sonuose ir per viduriuka, siek tiek pykina, ypac kai vaziuoju masina, ir siaip tokia laabai mieguista pasidariau rolleyes.gif anksciau jau daug kartu man vis vaidenosi visi nestukiu pozymiai ka tik perskaitydavau tas atrodo ir tikdavo, tad labai bijau kad dabar taip nebutu, kad tik isiteigiau sau schmoll.gif ... nors si karta jau mmm veluoja 6 dieneles.. bet vis dar nedristu pasidaryti testo, dar laukiu gal ir vel tos nelemtos ateis.. g.gif
vjz
ar gali pora dienu po ovuliacijos skaudeti arba buti jautri krutine? ax.gif man jau kelios dienos po ovuliacijos tokia savijauta, bet pilve lyg nieko nejauciu, kad skaudetu... anksciau taip nebudavo, tik pilva paskaudedavo, sonus patempdavo, tai viena tai kita sona.... kelios dienos iki ovuliacijos labai sona skaudejo, stipriai ir pastoviu skausmu, o ovuliacijos diena vos vos patempdavo sona.... daugiau nei metus bandau pastoti, ar gali 1 proc.tikimybe buti, kad gal ir as pagaliau nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(*Ritutia* @ 2010 03 06, 00:44)
Aš kiek skaičiau, tai pastojus gali būti kraujavimų, bet negali būti normalios mėnesinės  schmoll.gif tad jei jos tokios kaip visada, tai tikrai nemanau, kad galėtum būti nėštukė.. bet kaip suprantu to labai nori, tad linkiu, kad pasisektų kada greitu laiku  drinks_cheers.gif ir be to viltis durnių motina, bet miršta paskutinė, taip kad vilties  mirksiukas.gif

aš tai nesulaukiu savo mmm.. mintis apie nėštumą išvis nuvijau į šoną, nes gavau tada HCG tik 3,45 mIU/l, o daugiau jokių testų ir tyrimų nedarau  schmoll.gif  nėr čia ko išties.. kadangi pas ginę buvau ir sakė, kad esu sveika ir viskas gerai, tai nežinau kodėl mmm taip ilgai jau užsilaikė.. juolab gėriau Duphaston 10 dienų, kuris sakė, kad jei nesu nėštukė turėjo mmm iššaukti.. bet kad jų nerasta ir jau 2,5 savaitės vėluoja.. tuoj naujoms laikas ateis blyn blink.gif
*

man buvo tokia pat situacija kai sutriko ciklas, gyd.liepe gerti chlostilbegyt nuo 5 c.d. bet negalejau nes mmm velavo 3 savaites, lyg ir buvo visi nestumo pozymiai, gleiviu nebuvo, o pasirodo, jos paparasciausiai velavo del sutrikusio ciklo, kuris tuo metu buvo 48 dienos, gal ir tau taip pat
ederi
Sveikos mielosios,

vakar vakare isvydau savo issvajotuosius ir ilgai lauktus II thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O kadangi savo bukle labai stebejau, galiu atsakingai jums pranesti, kad pats pirmasis pozymis - krutines skausmas thumbup.gif
zavingoji
QUOTE(ederi @ 2010 03 08, 12:22)
Sveikos mielosios,
vakar vakare isvydau savo issvajotuosius ir ilgai lauktus II  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O kadangi savo bukle labai stebejau, galiu atsakingai jums pranesti, kad pats pirmasis pozymis - krutines skausmas  thumbup.gif
*

SVEIKINU SVEIKINU SVEIKINU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ederi
QUOTE(zavingoji @ 2010 03 08, 10:57)
SVEIKINU SVEIKINU SVEIKINU  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Aciu labai ax.gif 4u.gif
vasareja123
na man nieko, tik krūtinė pradėjo augti kaip ant mielių
sigita.p
4u.gif Sveikutes dar karta.
As irgi galiu parasyti naujiena esu nestuke.gif Rode net du testukai II
Tik labai pergyvenu del vaikucio vien delto kad naudojau kontracetikus pries sueiti ir per juos pastojau. Ryt einu pas gydytoja kad patvirtintu ar tikrai nestuke.gif .
indre5555
Na, kazkokie keistumai apeme ir mane.MMM veluoja 4 dienas doh.gif , nors iki siol visada laiku pasirodydavo blink.gif siandien is to streso pasidariau NT ir lygta I, nors priverte suabejoti, nes antro pagaliuko vietoj, kazkoks konturas vos vos iziurimas. Kazi ar nors vaiduokliuku toki butu galima vadinti g.gif o ir spec smileysex.gif nebuvo iki "galo".....tai nebent visiskas atsitiktinumas per netycia ax.gif
kas cia zino, kaip cia bus dabar mirksiukas.gif
arba mmm uzsivelavusios, arba rysskesnis vaiduokliukas tongue.gif
*Ritutia*
QUOTE(sigita.p @ 2010 03 08, 12:33)
4u.gif  Sveikutes dar karta.
As irgi galiu parasyti naujiena esu  nestuke.gif Rode net du testukai II
Tik labai pergyvenu del vaikucio vien delto kad naudojau kontracetikus pries sueiti ir per juos pastojau. Ryt einu pas gydytoja kad patvirtintu ar tikrai  nestuke.gif .
*

Ta prasme vartojai kontraceptikus, bet vis tiek pastojai? blink.gif kažko nesupratau.. buvai gal pamiršus tabletę išgerti ar kaip? unsure.gif
vienaip ar kitaip, sveikinu su II pagaliukais drinks_cheers.gif pačioje pradžioje jei kas negerai, tai žirniukas kiek skaičiau pats pabėga, o jei jau įsitvirtino ir tikrai yra nėštumas, tai nemanau, kad kontraceptikai tie kokį poveikį galėjo turėti.. mirksiukas.gif viskas bus gerai! mirksiukas.gif
*Ritutia*
QUOTE(indre5555 @ 2010 03 08, 14:21)
Na, kazkokie keistumai apeme ir mane.MMM veluoja 4 dienas  doh.gif , nors iki siol visada laiku pasirodydavo  blink.gif siandien is to streso pasidariau NT ir lygta I, nors priverte suabejoti, nes antro pagaliuko vietoj, kazkoks konturas vos vos iziurimas. Kazi ar nors vaiduokliuku toki butu galima vadinti  g.gif o ir spec  smileysex.gif nebuvo iki "galo".....tai nebent visiskas atsitiktinumas per netycia  ax.gif
kas cia zino, kaip cia bus dabar  mirksiukas.gif
arba mmm uzsivelavusios, arba rysskesnis vaiduokliukas  tongue.gif
*

Va tas arba, arba kartais taip nervina.. blink.gif blyn kas išras metodą kaip tą pačia sekundę kai nori sužinoti pastojai ar ne, tas bus laaaaaaabai turtingas lotuliukas.gif
virdzzinija
QUOTE(ederi @ 2010 03 08, 11:22)
Sveikos mielosios,
vakar vakare isvydau savo issvajotuosius ir ilgai lauktus II  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O kadangi savo bukle labai stebejau, galiu atsakingai jums pranesti, kad pats pirmasis pozymis - krutines skausmas  thumbup.gif
*

vaje sveikinu Jus thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif wub.gif smagumas neispasakytas ,dziugu wub.gif

o sakai krutine,man pabrinkus gerokai kaip pries mmm ir palietus spenelius jauciu jautrus ir skaudus,bet papilve kaip maudzia doh.gif nekantrauju,gi dar trys dienos iki mmm gal darytis,kaip manot NT ar palaukt,kazin ar rodys juostelinis testas HCG
virdzzinija
Dieve mano moterys as ka tik susigundziau ir pasidariau juostelini testa dabar diena ,kazkaip jauciau ...bijau dar dziaugtis nors dar 3 dienos iki mmm ir rodo vaiduokliiiii .negaliu patiket,nejaugi nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif rankos kojos dreba ,nejau is antro karto pavyko,na pasidziaugiau su Jumis,aprasysiu visus pozymius tikslesnius veliau jei viskas gerai wub.gif laiminga iki beprotystes
Nervita
QUOTE(virdzzinija @ 2010 03 08, 17:35)
Dieve mano moterys as ka tik susigundziau ir pasidariau juostelini testa dabar diena ,kazkaip jauciau ...bijau dar dziaugtis nors dar 3 dienos iki mmm ir rodo vaiduokliiiii .negaliu patiket,nejaugi  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  rankos kojos dreba ,nejau is antro karto pavyko,na pasidziaugiau su Jumis,aprasysiu visus pozymius tikslesnius veliau jei viskas gerai  wub.gif  laiminga iki beprotystes
*

Jau jei vaiduokliukas yra galima sveikinti nestuke.gif mirksiukas.gif
na man dar reikia keleta savaiciu palaukti, pirmas menuo pirmas bandymas, paziuresim kaip cia bus ax.gif
virdzzinija
QUOTE(Nervita @ 2010 03 08, 18:10)
Jau jei vaiduokliukas yra galima sveikinti nestuke.gif  mirksiukas.gif
na man dar reikia keleta savaiciu palaukti, pirmas menuo pirmas bandymas, paziuresim kaip cia bus ax.gif
*

ACIUU wub.gif pasiziurejau iskart mates juostele viena ryski kita irgi iskart atsirado,po keliu minuciu isvis isryskejo wub.gif niu ryt pas gydytoja lekiu ir tada bus viskas 100% pagrinde pozymis tai pilvo skausmai visokie nuo ovuliacijos durimas kaireje ir veliau maudimas pilve,va wub.gif o krutine kartais taip sudurdavo ,bet tikrai nebuciau pasakius,kad tai reikstu nestuma 4u.gif o dabar kaip pries mmm
ederi
QUOTE(virdzzinija @ 2010 03 08, 18:41)
ACIUU  wub.gif  pasiziurejau iskart mates juostele viena ryski kita irgi iskart atsirado,po keliu minuciu isvis isryskejo  wub.gif  niu ryt pas gydytoja lekiu ir tada bus viskas 100% pagrinde pozymis tai pilvo skausmai visokie nuo ovuliacijos durimas kaireje ir veliau maudimas pilve,va  wub.gif  o krutine kartais taip sudurdavo ,bet tikrai nebuciau pasakius,kad tai reikstu nestuma  4u.gif  o dabar kaip pries mmm
*

OHO, sveikinuuuu thumbup.gif thumbup.gif
virdzzinija
QUOTE(ederi @ 2010 03 08, 21:46)
OHO, sveikinuuuu  thumbup.gif  thumbup.gif
*

aciuks 4u.gif
niu va as tave pasveikinau tu mane thumbup.gif kaip smagu....
virdzzinija
Niu va gavau patvirtinima as nestuke.gif heart.gif kaip laukem,va pirma menesi mums nesigavo,bet tik del to ,kad manau nebuvo tos vaisingos dienos,o antra menesi diena prie ovuliacija bandem ir daugiau nea,tai ir pavyko,man ovuliacija 11diena po mmm,reguliaros kas 28d,taigi iskart po ovuliacijos jutau,kad duria kairi sona lyg kiauside ir paskui karts nuo karto mausdavo pilvo apacia ,kai eidavau pasnaust atsibusdavau ir pagalve seileta buvo biggrin.gif ir retai sudurdavo krutine,bet sunku suprast,praktiskai nieko krutine nejauciau ir iki siol kaip prie mmm ,prie mmm 4 dienas kuno temperatura buvo 37.3 jau galvoju keista man niekad tokia nebuvo ir trys dienas pries mmm pasidariau testa ,va smile.gif

dabar ,kas dar planuojat is viiiiisos sirdies linkiu pamatyt II ir man kaip pirma karta nepavyko pradejau sportuoti ,buvau visai atsipalaidavus ir svarbu nustatyti vaisingas dienas,dar prisimeniau buvo isskyros baltos ax.gif
šarūnė
Labutis.Sveikinu visas merginas,pamaciusias issvajotuosius II.Pasidalinsiu savo pirmaisiais požymiais.Pirmiausia tai vos ne is karto po O pradejo skaudet krutine,gana stipriai,bet viska suverciau gulinejimui ant sono prie kompo biggrin.gif ,veliau pradejo pusti pilva,bet o kam gi taip nebuna,pagalvojau,gal valgau kazka ne taip smile.gif pilvo maudimas zveriskas,nu bet gi laukiau MM,pries jas pilva irgi maudzia lotuliukas.gif .Taigi penktadieni MM neprasidejo,sestadieni ju vis dar nebuvo,o sekmadieni ryte guliu lovoj ir jauciu,kad pareina blink.gif ,teko begt i wc. Taigi vakar ryte pasidariau testa,ziuriu II.Ai,dar galva paskaudena ir temperatura pastoviai 37-37,2.Taip kad tie pozymiai tokie labai jau apgaulingi.
*Ritutia*
virdzzinija, Šarūne, sveikinu su II drinks_cheers.gif

man tai šiandien po 3 savaičių vėlavimo prasidėjo vis dėlto mmm blink.gif taip kad lialiuko nebus schmoll.gif vadinasi dar nebuvo laikas ax.gif
Dovilė26127
QUOTE(kiskius @ 2009 09 28, 11:57)
Labukas,
Mes likimo drauges busim manau friends.gif  na bent jau kol kas  blush2.gif As irgi niekaip negaliu saulaukt mm ir nebezinau ka daryt, kad greiciau suzinot. O jau ant rytojaus atrodo jauciau kad  nestuke.gif ir taip jau antra savaite kankinuosi, tai man pilvuka is visu pusiu maudzia, tai miego labai noriu, visai nustojau kava gert - negaliu i ja ziuret jau nuo pirmos dienos. Tai suku galvyte ar as cia isigalvoju ar cia tikri pozymiai  doh.gif  siaip ne taip sulaukiau 10 d po bandymo ir pasidariau NT, deja neigiamas verysad.gif bet vis dar nenukabinu nosytes, labai labai noris tiketi kad dar atsiras tos II juosteles butent si kart (nors irgi tai dar tik pirmas bandymas) o as jau is kart ir noriu  ax.gif  blush2.gif iki mm dar liko geros 3 dienos, o jau kokio ilgumo tos dienos  doh.gif gal reiks ryt bandyt dar koki testuka sugadint...  ax.gif
*

Labas vakarelis ,

nezinau, ka galvoti... Iki mm liko daugiau nei dvi savaites ir jau kokia savaite man maudzia pilvuka, sonus truputi skauda, irgi nebegeriu kavos, net pagalvot apie ja nenoriu.. Ir apskritai kazkokia keista busena, lyg kazkas viduje keistusi. Daznai i tualeta begioju, ir jau dabar dvi dienas pykina truputi ir skranduka skauda, pilva pucia... Nezinau mielosios ka daryti - gal bandyt NT? Jau apie trylika dienu praejo.. Patarkite smile.gif
virdzzinija
QUOTE(Dovilė26127 @ 2010 03 09, 20:21)
Labas vakarelis ,

nezinau, ka galvoti... Iki mm liko daugiau nei dvi savaites ir jau kokia savaite man maudzia pilvuka, sonus truputi skauda, irgi nebegeriu kavos, net pagalvot apie ja nenoriu.. Ir apskritai kazkokia keista busena, lyg kazkas viduje keistusi. Daznai i tualeta begioju, ir jau dabar dvi dienas pykina  truputi ir skranduka skauda, pilva pucia... Nezinau mielosios ka daryti - gal bandyt NT? Jau apie trylika dienu praejo.. Patarkite smile.gif
*

jetaus negadink testu tikrai dar ne laikas manau,gyvenk ir tikekis ir dziaugis,dar anksti ka jausti,bet aisku mes visos skirtingos ir visi pozymiai gali skirtis kiekvienai,vienai krutys kitai pilvelis ir t.t. pykint hmmm laaabai anskti man iki siol visai nieko nejauciu,tik pliveli maudzia,deel tualeto sunku pasakyt g.gif palauk bent keleta dienu iki mmm

Ritute aciu uz sveikinimus 4u.gif
vjz
QUOTE(ederi @ 2010 03 08, 12:22)
Sveikos mielosios,

*

pries kiek laiko iki menesiniu pradejo skaudeti krutine? man skauda nuo ovuliacijos jau 7 diena, daugiau nieko nejauciu.
ederi
QUOTE(vjz @ 2010 03 10, 08:25)
pries kiek laiko iki menesiniu pradejo skaudeti krutine? man skauda nuo ovuliacijos jau 7 diena, daugiau nieko nejauciu.
*

Lygiai 7 dienos pries turejusias ateiti mm. mirksiukas.gif
vjz
QUOTE(ederi @ 2010 03 10, 11:35)
Lygiai 7 dienos pries turejusias ateiti mm.  mirksiukas.gif
*

man 7 dienos nuo ovuliacijos skauda krutine, o mm buti buti kovo 19d, pms man pasireiskia likus iki mm 1-2 paroms.
ederi
QUOTE(vjz @ 2010 03 10, 14:44)
man 7 dienos nuo ovuliacijos skauda krutine, o mm buti buti kovo 19d, pms man pasireiskia likus iki mm 1-2 paroms.
*

Na, gal jau koki sekmadieni gali bandyt NT daryt g.gif
Nelsona
Man tai toks nerimas buvo ir nei iš šio, nei iš to ašaros, toks suskystėjimas, vienžo... blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.