QUOTE(zeroo7 @ 2010 03 02, 09:02)
Niu gavau savo HCG atsakymą - 3,45 mIU/l, tai nėštumu kaip matau nekvepia
sveiki
va mano testumo testukas http://public.fotki.com/funnyegle/nt/p1070933.html bet nesitiki kad as...
QUOTE(tamsiaplauke112 @ 2010 03 02, 21:16) tai aprasyk dabar smulkiai savo pozymius
as tiesiog pasijauciau keistai, taip uzsinoredavau valgyt kad valgyt galiu daug daug, ir kiekviena diena vis kazko noriu, ko nebudavo, pasidare krutine jautri, pilvas maude tarsi pries mmm, ir pykina truputi kartais.... pasidariau testa kaip matot ir netikiu kad esu nebeviena m bet manau pats laikas patiket
QUOTE(tamsiaplauke112 @ 2010 03 02, 21:46) as tiesiog pasijauciau keistai, taip uzsinoredavau valgyt kad valgyt galiu daug daug, ir kiekviena diena vis kazko noriu, ko nebudavo, pasidare krutine jautri, pilvas maude tarsi pries mmm, ir pykina truputi kartais.... pasidariau testa kaip matot ir netikiu kad esu nebeviena m bet manau pats laikas patiket na dziaugiuos uz tave QUOTE(tamsiaplauke112 @ 2010 03 02, 20:46) as tiesiog pasijauciau keistai, taip uzsinoredavau valgyt kad valgyt galiu daug daug, ir kiekviena diena vis kazko noriu, ko nebudavo, pasidare krutine jautri, pilvas maude tarsi pries mmm, ir pykina truputi kartais.... pasidariau testa kaip matot ir netikiu kad esu nebeviena m bet manau pats laikas patiket Džiaugiuosi labai už tave ir nuoširdžiai sveikinu su stebukliuku
buvau labai apsidziaugusi,bet bereikalo......
negaliu kaip pykstu, bet nezinau ant ko pykti na,bandysim dar karta.... mano noras susilaukti leliuko yra begalinis QUOTE(JURIS123 @ 2010 03 01, 07:17) Labutis.Jungiuosi prie jusu.Net nezinau nuo ko pradeti.Zodziu mm nebesulaukiu jau beveik du menesius,paskutini karta buvo sausio 9 diena.Pries tai vartojau kontraceptines tabletes bet su vyru nutarem nebesisaugoti. Dariau keturis nestumo testukus ir nieko nerodo,net nezinau kas man daros,buciau LT tai eiciau pas gine. nieko per daug baisaus, mano draugei taip buvo, nutraukus KT jai 2 menesius nebuvo mmm, paskui viskas susitvarke ir po daugiau kaip pusmecio uzkibo Liucija kuriai jau 3 menesiai. Papildyta: QUOTE(*Ritutia* @ 2010 03 02, 09:44) Niu gavau savo HCG atsakymą - 3,45 mIU/l, tai nėštumu kaip matau nekvepia pagerk medetku arbatos , ji labai gera profilaktika nuo visokiu moterisku negalavimu ir sutrikimu, man gydytoja pastoviai liepia, bet as dazniausiai pamirstu!
man tai pirmieji pozymiai prasidejo po 6 dienu kai nesulaukiau mmm, vis pasirodo skausmas kaip pries menesines, dilgzioja pilvo apacia kai greiciau pajudu, speneliai jautrus, labai retai sleikstulys aplanko, daugiau norisi vandens vartoti, pilvo putimas ryte.
Nestumo biblijoje parasyta, kad tik sesta savaite (nuo paskutiniu mmm pirmos dienos) "hormonai pradeda stimuliuoti pieno liaukas, del to galite pajusti krutu pokycius. Jos padideja ir suapvaleja arba pasidaro jautrios. Paburksta speneliai, intensyveja ju pigmentacija" Siaip tai labai rekomenduoju isigyti sia knyga, tuo labiau, kad knygu klube labai didele nuolaida, kainavo 109 Lt, o dabar tik 79 Lt As ja perskaiciau per 2 dienas, labai daug naudingu patarimu QUOTE(Mamyte Aiste @ 2010 03 03, 01:20) buvau labai apsidziaugusi,bet bereikalo...... negaliu kaip pykstu, bet nezinau ant ko pykti na,bandysim dar karta.... mano noras susilaukti leliuko yra begalinis Neliūdėk labai, jei vaikelis planuojamas, tai manau greitai prisiplanuosite ir turėsite savo mažuliuką QUOTE(daivutyte @ 2010 03 03, 03:35) pagerk medetku arbatos , ji labai gera profilaktika nuo visokiu moterisku negalavimu ir sutrikimu, man gydytoja pastoviai liepia, bet as dazniausiai pamirstu! Aš dar palauksiu, o gal..
sveikos merginos,
esu cia naujoke ,bet norejau jusu pasiteirauti. mes su mano MB planuojam pirmaji vaikuti,todel visiskai nieko nenusimanau apie nestuma. norejau paklausti,man jau kelinta diena kaip maudzia ar tempia pilvuko apacia,o ypac vakare pries einant miegucio,gal siek tiek ir daugiau valgyt pradejau,nes niekada vakare neuzsimanydavau didziausios lekstes sumustiniu viskas kyla aukstyn jei netinka kox kvapas,nors tuolete del to dar neteko buti ,krutines ir neskauda ,o iki mmmm liko dar pusantros savaites ir nelabai tikiu kad testas galetu ka nors parodyti QUOTE(virdzzinija @ 2010 03 01, 19:18) Gusti84 sveikinimai didziausi,as tikiuos irgi greit prisijungsiu ir malonu ,kad issipletei buvo idomu pasakaityt ,o ypac su tokia pabaiga o man vel paranoja man prasidėjo penkta savaitė, tai iki šiandien tieiog jaučiausi kaip prieš mmm, pamausdavo pilvuką,krutinė jautri buvo
Sveikinu visas sulaukusias pilvuko gyventojo
Pirmieji požymiai pasirodė vos ne nuo ovuliacijos dienos - nežmoniškai skausmingi speneliai, nuo pat ciklo vidurio, vyrui net uždraudžiau juos liesti, nes skausmas buvo didelis, prieš tai nė karto taip nebuvo, tai vienu momentu buvo mintis, kad gal pastojau, bet vijau ją į šalį, nes po metų nevykusių bandymų stengiausi labai vilčių sau daug nesuteikinėti iki mėnesinių O iki turėjusių vykti mėnesinių likus keliom dienom pasirodė visi mėnesinių požymiai: ėmė skaudėti krūtis, ypač į vakarą, maudenti pilvą irgi ypač į vakarą ir, kai mėnesinės vėlavo tris dienas, pasidariau testą ir išvydau stebuklą!
Sveikutes
Jau kelinta menesi planuojam lialiuka... tai jau net viska apsisakiciavusi esu
sveikutes
norejau jusu paklausti ar yra kuriai nors besilaukianciai buve mmm..?nes man kaip ir viskas normaliai,kaip visada... nuvijau mintis,kad galiu lauktis...bet mane ryte labai supykino,nubegau i tuoleta,bet nieko,tai net nezinau ka galvoti... QUOTE(Svajonė mūsų @ 2010 03 03, 23:18) man prasidėjo penkta savaitė, tai iki šiandien tieiog jaučiausi kaip prieš mmm, pamausdavo pilvuką,krutinė jautri buvo o pas gydytoja nebuvai? Man kai dure pilva, tai dar ir isskyros pakitusios buvo, bet man buvo 12 sav., liepe zvakutes panaudoti, viskas praejo. Manau, reiketu tau apsilankyti pas gydytoja, kad ramiau butu. As su savaja telefonu konsuktavausi QUOTE(Mamyte Aiste @ 2010 03 05, 17:55) sveikutes norejau jusu paklausti ar yra kuriai nors besilaukianciai buve mmm..?nes man kaip ir viskas normaliai,kaip visada... nuvijau mintis,kad galiu lauktis...bet mane ryte labai supykino,nubegau i tuoleta,bet nieko,tai net nezinau ka galvoti... O ka testas rodo? Man nebuvo, bet siaip teoriskai imanomas pastojimas ankstyvas su mmm, kai pastoji pries pat mmm. Bet pykinti ne vien nuo nestumo gali.. Maziau nervuokis, pasidaryk testa (nors man testas tik po 3 sav. kazkur parode blyskia juostele). QUOTE(Mamyte Aiste @ 2010 03 05, 16:55) sveikutes norejau jusu paklausti ar yra kuriai nors besilaukianciai buve mmm..?nes man kaip ir viskas normaliai,kaip visada... nuvijau mintis,kad galiu lauktis...bet mane ryte labai supykino,nubegau i tuoleta,bet nieko,tai net nezinau ka galvoti... Aš kiek skaičiau, tai pastojus gali būti kraujavimų, bet negali būti normalios mėnesinės aš tai nesulaukiu savo mmm.. mintis apie nėštumą išvis nuvijau į šoną, nes gavau tada HCG tik 3,45 mIU/l, o daugiau jokių testų ir tyrimų nedarau QUOTE(*Ritutia* @ 2010 03 05, 23:44) Aš kiek skaičiau, tai pastojus gali būti kraujavimų, bet negali būti normalios mėnesinės aš tai nesulaukiu savo mmm.. mintis apie nėštumą išvis nuvijau į šoną, nes gavau tada HCG tik 3,45 mIU/l, o daugiau jokių testų ir tyrimų nedarau pakartociau HCG
aciu uz atsakymus,mergaites
testo dar nesidariau , bijau nusivilti Dar truputuka paluksiu , jei pykinimai pasikartos,ar atsiras kitu pozymiu,pasidarysiu....
ar isskyru pagausejimas,ju isvaizda gali buti nestumo pozymis?
QUOTE(mikimauze @ 2010 03 07, 11:13) kiek skaiciau manau ,kad gali man irgi idomu,pas mane iki mmm liko keturios dienos,testa turiu juostelini ta pigu
sveikos mergaites
ar gali pora dienu po ovuliacijos skaudeti arba buti jautri krutine?
Papildyta: QUOTE(*Ritutia* @ 2010 03 06, 00:44) Aš kiek skaičiau, tai pastojus gali būti kraujavimų, bet negali būti normalios mėnesinės aš tai nesulaukiu savo mmm.. mintis apie nėštumą išvis nuvijau į šoną, nes gavau tada HCG tik 3,45 mIU/l, o daugiau jokių testų ir tyrimų nedarau man buvo tokia pat situacija kai sutriko ciklas, gyd.liepe gerti chlostilbegyt nuo 5 c.d. bet negalejau nes mmm velavo 3 savaites, lyg ir buvo visi nestumo pozymiai, gleiviu nebuvo, o pasirodo, jos paparasciausiai velavo del sutrikusio ciklo, kuris tuo metu buvo 48 dienos, gal ir tau taip pat
Sveikos mielosios,
vakar vakare isvydau savo issvajotuosius ir ilgai lauktus II O kadangi savo bukle labai stebejau, galiu atsakingai jums pranesti, kad pats pirmasis pozymis - krutines skausmas
na man nieko, tik krūtinė pradėjo augti kaip ant mielių
As irgi galiu parasyti naujiena esu Tik labai pergyvenu del vaikucio vien delto kad naudojau kontracetikus pries sueiti ir per juos pastojau. Ryt einu pas gydytoja kad patvirtintu ar tikrai
Na, kazkokie keistumai apeme ir mane.MMM veluoja 4 dienas
kas cia zino, kaip cia bus dabar arba mmm uzsivelavusios, arba rysskesnis vaiduokliukas QUOTE(sigita.p @ 2010 03 08, 12:33) As irgi galiu parasyti naujiena esu Tik labai pergyvenu del vaikucio vien delto kad naudojau kontracetikus pries sueiti ir per juos pastojau. Ryt einu pas gydytoja kad patvirtintu ar tikrai Ta prasme vartojai kontraceptikus, bet vis tiek pastojai? vienaip ar kitaip, sveikinu su II pagaliukais QUOTE(indre5555 @ 2010 03 08, 14:21) Na, kazkokie keistumai apeme ir mane.MMM veluoja 4 dienas kas cia zino, kaip cia bus dabar arba mmm uzsivelavusios, arba rysskesnis vaiduokliukas Va tas arba, arba kartais taip nervina.. QUOTE(ederi @ 2010 03 08, 11:22) Sveikos mielosios, vakar vakare isvydau savo issvajotuosius ir ilgai lauktus II O kadangi savo bukle labai stebejau, galiu atsakingai jums pranesti, kad pats pirmasis pozymis - krutines skausmas vaje sveikinu Jus o sakai krutine,man pabrinkus gerokai kaip pries mmm ir palietus spenelius jauciu jautrus ir skaudus,bet papilve kaip maudzia
Dieve mano moterys as ka tik susigundziau ir pasidariau juostelini testa dabar diena ,kazkaip jauciau ...bijau dar dziaugtis nors dar 3 dienos iki mmm ir rodo vaiduokliiiii .negaliu patiket,nejaugi
QUOTE(virdzzinija @ 2010 03 08, 17:35) Dieve mano moterys as ka tik susigundziau ir pasidariau juostelini testa dabar diena ,kazkaip jauciau ...bijau dar dziaugtis nors dar 3 dienos iki mmm ir rodo vaiduokliiiii .negaliu patiket,nejaugi Jau jei vaiduokliukas yra galima sveikinti na man dar reikia keleta savaiciu palaukti, pirmas menuo pirmas bandymas, paziuresim kaip cia bus QUOTE(Nervita @ 2010 03 08, 18:10) Jau jei vaiduokliukas yra galima sveikinti na man dar reikia keleta savaiciu palaukti, pirmas menuo pirmas bandymas, paziuresim kaip cia bus ACIUU QUOTE(virdzzinija @ 2010 03 08, 18:41) ACIUU OHO, sveikinuuuu
Niu va gavau patvirtinima as
dabar ,kas dar planuojat is viiiiisos sirdies linkiu pamatyt II ir man kaip pirma karta nepavyko pradejau sportuoti ,buvau visai atsipalaidavus ir svarbu nustatyti vaisingas dienas,dar prisimeniau buvo isskyros baltos
Labutis.Sveikinu visas merginas,pamaciusias issvajotuosius II.Pasidalinsiu savo pirmaisiais požymiais.Pirmiausia tai vos ne is karto po O pradejo skaudet krutine,gana stipriai,bet viska suverciau gulinejimui ant sono prie kompo
virdzzinija, Šarūne, sveikinu su II
man tai šiandien po 3 savaičių vėlavimo prasidėjo vis dėlto mmm QUOTE(kiskius @ 2009 09 28, 11:57) Labukas, Mes likimo drauges busim manau Labas vakarelis , nezinau, ka galvoti... Iki mm liko daugiau nei dvi savaites ir jau kokia savaite man maudzia pilvuka, sonus truputi skauda, irgi nebegeriu kavos, net pagalvot apie ja nenoriu.. Ir apskritai kazkokia keista busena, lyg kazkas viduje keistusi. Daznai i tualeta begioju, ir jau dabar dvi dienas pykina truputi ir skranduka skauda, pilva pucia... Nezinau mielosios ka daryti - gal bandyt NT? Jau apie trylika dienu praejo.. Patarkite QUOTE(Dovilė26127 @ 2010 03 09, 20:21) Labas vakarelis , nezinau, ka galvoti... Iki mm liko daugiau nei dvi savaites ir jau kokia savaite man maudzia pilvuka, sonus truputi skauda, irgi nebegeriu kavos, net pagalvot apie ja nenoriu.. Ir apskritai kazkokia keista busena, lyg kazkas viduje keistusi. Daznai i tualeta begioju, ir jau dabar dvi dienas pykina truputi ir skranduka skauda, pilva pucia... Nezinau mielosios ka daryti - gal bandyt NT? Jau apie trylika dienu praejo.. Patarkite jetaus negadink testu tikrai dar ne laikas manau,gyvenk ir tikekis ir dziaugis,dar anksti ka jausti,bet aisku mes visos skirtingos ir visi pozymiai gali skirtis kiekvienai,vienai krutys kitai pilvelis ir t.t. pykint hmmm laaabai anskti man iki siol visai nieko nejauciu,tik pliveli maudzia,deel tualeto sunku pasakyt Ritute aciu uz sveikinimus QUOTE(ederi @ 2010 03 08, 12:22) Sveikos mielosios, vakar vakare isvydau savo issvajotuosius ir ilgai lauktus II O kadangi savo bukle labai stebejau, galiu atsakingai jums pranesti, kad pats pirmasis pozymis - krutines skausmas pries kiek laiko iki menesiniu pradejo skaudeti krutine? man skauda nuo ovuliacijos jau 7 diena, daugiau nieko nejauciu.
Man tai toks nerimas buvo ir nei iš šio, nei iš to ašaros, toks suskystėjimas, vienžo...
|