Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pirmieji požymiai :)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Selva
QUOTE(Ediciuxe_ed @ 2009 10 05, 20:37)
Sveikos, jau menesi bandau pastoti, mazdaug tiek laiko jauciasi pykinimas, kartais skauda pilvo apacia, padaznejo vaiksciojimas i WC, taciau praejus kelioms dienoms nuo bandymo susirgau menesinemis, dabar jau tureciau sirgti po 2 dienu antra karta, taciau nezinau ar sulauksiu, testo dar nedariau, kaip jus manot ar as galeciau buti nescia ar sie simptomai tik sutapimas?  unsure.gif
*

Oi, mane ne tik kad pykindavo, as net vemdavau rytais pirmaji ir treciaji cikla, nors visai nebuvau nescia doh.gif Manau,kad didelis noras ir saviitaiga yra galingas daiktas biggrin.gif As asmeniskai nusprendziau baigti vertinti savo kuno pojucius per padidinamaji stikla, nes taip tik prisigalvoju ir perdedu tai, kas normalu ir iprasta.
Ediciuxe_ed
na tikrai neatmetu galimybes kad ir prisigalvojau, nes labai jau norim vaikelio smile.gif
zavingoji
QUOTE(Ediciuxe_ed @ 2009 10 06, 23:37)
na tikrai neatmetu galimybes kad ir prisigalvojau, nes labai jau norim vaikelio  smile.gif
*

labas. ne tik tu viena prisigalvojai požymiu. man panasiai buvo smile.gif . apetitas padidejo, krutine maudžia, visokiu saldumynu noriu , na vienu zodziu norai neišpasakyti. draugas jau sake gal jau tu nešcia...taciau bats ir ateina mmm. na bet tikiuosi pavyks mums planuojančioms sulaukti dziaugsmelio nestuke.gif
Nermin
Sveikos mamytės,

O man pirmieji požymiai buvo, kad pradėjo mausti "papukus" ir speneliai be galo jautrus pasidarė blush2.gif , iki to laiko mmm pas mane budavo be jokiu požymiu(nieko neskaudėdavo), o po gero mėnesio ir pykinimai prasidėjo.
Wild Pearl
sveikutes smile.gif as irgi cia naujoke bet bandysiu isilieti i jusu pokalbius smile.gif na man pirmiausia dingo menesines o paskui tik kilo itarimas kad galbut as laukiuosi...siaip nei pykinimo nei dar ipatingu pozymiu nejutau...na nebent krutines pasidare labai jau jautrios...tada tik beliko nusipirkti testuka ir patvirtinti savo speliones unsure.gif smile.gif
Justesea
Sveikos 4u.gif Nors daug skaičiau visko ir daug žinau, bet vis tiek nenurimsiu neparašius blush2.gif Pasakykit jūs man, mielosios, kodėl yra taip be ryšio, kad artėjant mmm pradedi jausti tuos pačius požymius kaip visada, bet jie lygiai taip pat gali būti ir nėštumo požymiai. Na kodėl gamta tokį konfūzą sutvėrė doh.gif

Kad ir dabar, nežinau ką galvoti – paskutinės mmm buvo rugsėjo 10, ciklas nėra labai reguliarus, svyruoja nuo 30 iki 35 dienų kažkur. Paskutinį kartą buvo 34 dienos, prieš paskutinį 32, dar anksčiau kelis mėn. iš eilės 30. Nu žodžiu... Jei imt vidurkį 32, tai už dviejų dienų turėtų būti, vadinasi jau visą savaitę turėjo siautėti įprastas pms'as, kuris pasireiškia tuo, kad nervina viskas, kas juda arba nejuda, skleidžia kažkokį garsą arba tyli biggrin.gif Dabar to nebuvo ar bent labai minimaliai. Dar savaitę prieš baisai pradeda mausti krutinę, o dieną ar kelias iki mmm nustoja. Dabar nei padidėjo, nei maudžia. Ir dar – dieną, kai jau turi prasidėti, maudžia visą pilvą ir dilgčioja šonus. O dabar dar teoriškai dvi arba net 4 dienos iki mmm, o man tik ką labai labai pradėjo skaudėti pilvo apačią. Keista, nes paprastai skausmas vaikščiodavo vos ne po visą pilvą, o dabar taip koncentruotai pačią apačią, beveik ties gaktikauliu ir taip tiesiai per vidurį, tarsi ten būtų akmenukas ir jis plėstųsi. Net įkvėpt smarkiau negaliu. Dar kas kelioliką minučių skausmelis vos vos pasislenka tai į kairę, tai į dešinę, bet labiau į kairę ir tada sudilgčioja kiek. Na keistai taip, nes taip visai žemai ir tokio koncentruoto skausmelio niekad nebuvo g.gif Na ir ką man dabar galvoti? rolleyes.gif Kol mmm nevėluoja bent kelias dienas, tikrai nesinori testų gadinti. Žinau, kad vienintelė išeitis – laukti, nu bet tai kad.. biggrin.gif

Žodžiu mastau.gif
wilmaa
QUOTE(0rchideja @ 2009 10 08, 14:01)
sveikutes  smile.gif  as irgi cia naujoke bet bandysiu isilieti i jusu pokalbius smile.gif na man pirmiausia dingo menesines o paskui tik kilo itarimas kad galbut as laukiuosi...siaip nei pykinimo nei dar ipatingu pozymiu nejutau...na nebent krutines pasidare labai jau jautrios...tada tik beliko nusipirkti testuka ir patvirtinti savo speliones  unsure.gif  smile.gif
*

sveikute 4u.gif prasom prasom jungtis i musiu pokalbius ir dalinti merginoms patarimus, o tai mes cia viena kita lb palaikome ir aisku laukiam laukiam geru ziniu is kiekvienos norincios sulaukti savo leliuko mirksiukas.gif tikiuos kad greitai pasipildys musu nestuke.gif klubas smile.gif kantrybes visoms mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Justesea @ 2009 10 08, 14:45)
Sveikos 4u.gif Nors daug skaičiau visko ir daug žinau, bet vis tiek nenurimsiu neparašius blush2.gif Pasakykit jūs man, mielosios, kodėl yra taip be ryšio, kad artėjant mmm pradedi jausti tuos pačius požymius kaip visada, bet jie lygiai taip pat gali būti ir nėštumo požymiai. Na kodėl gamta tokį konfūzą sutvėrė doh.gif

Kad ir dabar, nežinau ką galvoti – paskutinės mmm buvo rugsėjo 10, ciklas nėra labai reguliarus, svyruoja nuo 30 iki 35 dienų kažkur. Paskutinį kartą buvo 34 dienos, prieš paskutinį 32, dar anksčiau kelis mėn. iš eilės 30. Nu žodžiu... Jei imt vidurkį 32, tai už dviejų dienų turėtų būti, vadinasi jau visą savaitę turėjo siautėti įprastas pms'as, kuris pasireiškia tuo, kad nervina viskas, kas juda arba nejuda, skleidžia kažkokį garsą arba tyli biggrin.gif Dabar to nebuvo ar bent labai minimaliai. Dar savaitę prieš baisai pradeda mausti krutinę, o dieną ar kelias iki mmm nustoja. Dabar nei padidėjo, nei maudžia. Ir dar – dieną, kai jau turi prasidėti, maudžia visą pilvą ir dilgčioja šonus. O dabar dar teoriškai dvi arba net 4 dienos iki mmm, o man tik ką labai labai pradėjo skaudėti pilvo apačią. Keista, nes paprastai skausmas vaikščiodavo vos ne po visą pilvą, o dabar taip koncentruotai pačią apačią, beveik ties gaktikauliu ir taip tiesiai per vidurį, tarsi ten būtų akmenukas ir jis plėstųsi. Net įkvėpt smarkiau negaliu. Dar kas kelioliką minučių skausmelis vos vos pasislenka tai į kairę, tai į dešinę, bet labiau į kairę ir tada sudilgčioja kiek. Na keistai taip, nes taip visai žemai ir tokio koncentruoto skausmelio niekad nebuvo g.gif Na ir ką man dabar galvoti? rolleyes.gif Kol mmm nevėluoja bent kelias dienas, tikrai nesinori testų gadinti. Žinau, kad vienintelė išeitis – laukti, nu bet tai kad.. biggrin.gif

Žodžiu mastau.gif
*

labai sunku ka nors pasakyti apie tavo toki skausma, gal tau koks uzdegimas gimdos kad uzeina baisus skausmai.... g.gif tetsuko gal dar negadink, luktelk keleta dieneliu ir ziurek kas bus toliau...nes nestumo metu negaletu buti lb striprus skausmas, jis buna toks kaip pries mmm, todel sunku buna atskirti ar cia artejanciu mmm skausmai ar jau zenklas kad esi nestuke.gif
Justesea
QUOTE(wilmaa @ 2009 10 08, 13:50)
labai sunku ka nors pasakyti apie tavo toki skausma, gal tau koks uzdegimas gimdos kad uzeina baisus skausmai....  g.gif  tetsuko gal dar negadink, luktelk keleta dieneliu ir ziurek kas bus toliau...nes nestumo metu negaletu buti lb striprus skausmas, jis buna toks kaip pries mmm, todel sunku buna atskirti ar cia artejanciu mmm skausmai ar jau zenklas kad esi  nestuke.gif
*

Fui, net šiurpas nuėjo, kai apie uždegimą pasakei blink.gif Ne ne, gal kažkaip ne taip suformulavau – nėra tie skausmai baisūs, prieš mmm visada pilvą pamaudžia taip, kaip ir visoms, bet dabar keista, kad tas skausmas toks koncentruotas ir ne tik tik prasidedant mmm, o likus keliom dienom iki jų. Pamąsčiau, o gal čia žirniukas implantuojasi wub.gif Nors paskutinį kartą smileysex.gif prieš 10 dienų, tai kaip jau ir turėjo implantuotis g.gif
wilmaa
QUOTE(Justesea @ 2009 10 08, 14:57)
Fui, net šiurpas nuėjo, kai apie uždegimą pasakei blink.gif  Ne ne, gal kažkaip ne taip suformulavau – nėra tie skausmai baisūs, prieš mmm visada pilvą pamaudžia taip, kaip ir visoms, bet dabar keista, kad tas skausmas toks koncentruotas ir ne tik tik prasidedant mmm, o likus keliom dienom iki jų. Pamąsčiau, o gal čia žirniukas implantuojasi wub.gif Nors paskutinį kartą smileysex.gif prieš 10 dienų, tai kaip jau ir turėjo implantuotis g.gif
*

implanatacija vyksta 6-7 d. po apvaisinimo. Dazniausiai implantacijos metu tepa tokiomos rudomos isskyromis, bet cia irgi ne visoms. Man pvz su pirmu nestumu netepe visai, o va su dabartiniu implanatacijos metu 2 dienas tepe rudomis isskyromis tai buvo 3 d. pries laukiamas mmm.
Justesea
Na va man ir yra 2–4 dienos iki mmm unsure.gif Gal dėl to, kad ciklas ilgesnis nei įprastas ir implantacija įvyksta vėliau. Bet realiai, juk gali paskaudėti, kai žirniukas taisosi sau minkštai rolleyes.gif

P.S. Paskaudėjo valandėlę man ir praėjo g.gif
wilmaa
QUOTE(Justesea @ 2009 10 08, 15:32)
Na va man ir yra 2–4 dienos iki mmm unsure.gif Gal dėl to, kad ciklas ilgesnis nei įprastas ir implantacija įvyksta vėliau. Bet realiai, juk gali paskaudėti, kai žirniukas taisosi sau minkštai rolleyes.gif

P.S. Paskaudėjo valandėlę man ir praėjo g.gif
*

gali paskaudeti,zinoma. Bet del tu skausmu sunku ka nors spresti, nes tai gali buti tik mmm pozymis. Turetum kantriai laukti ir aisku lb linkeciau nesulaukti tu mmm smile.gif
Justesea
Ačiū 4u.gif
~SMILE~
man tai kairėj pusėj, toks lengvas skausmas...mmm irgi turi būt už dviejų ar trijų dienų, bet anksčiau nepastebėdavau to maudimo g.gif niu bent jau tikiuosi, kad ne liga čia.
Justesea
QUOTE(Smailiukė @ 2009 10 08, 14:50)
man tai kairėj pusėj, toks lengvas skausmas...mmm irgi turi būt už dviejų ar trijų dienų, bet anksčiau nepastebėdavau to maudimo g.gif niu bent jau tikiuosi, kad ne liga čia.
*

Tai kad lengvi maudimai viso ciklo metu šonuose yra visai normalu. Juk ten vyksta visokie procesai mirksiukas.gif Manau nežmoniškai skausmas ar keistos išskyros galėtų būti ligos signalas, bet ne silpni skausmeliai smile.gif
~SMILE~
QUOTE(Justesea @ 2009 10 08, 14:56)
Tai kad lengvi maudimai viso ciklo metu šonuose yra visai normalu. Juk ten vyksta visokie procesai mirksiukas.gif Manau nežmoniškai skausmas ar keistos išskyros galėtų būti ligos signalas, bet ne silpni skausmeliai smile.gif
*

karsta.gif
daba reikia laukti ir bus aišku, ar čia ateinančių mmm požymis, ar nieštumo wub.gif
zuika1981
Labutis visoms kurios cia lankosi...

Turiu problema kuri darosi kancia.Nustojau gerti kontroceptikus jau pries gera men.O jau kaip trys savaites jauciu tokius pozymius: silpnumas,maisto pagerejima,plauku smukima,tankiai slapinuosi,silpna,maudzia pilvo apacia jautrios krutines, paskausta strienos.Dariau jau du testus pirmas rode viena bruksneli o antra dariau vakar ir visai nieko nerode.Sendien nuejau pas gyditoja ir ji nieko konkretaus nepasake,pasake kad dvi savaites reikia palaukti kad menesiniu siomis dienomis nenusimato,bet buna taip kad jauciu tokius didelius spazmus pilvo apacioj, kad net asaros tryksta.Vaistu jokiu neisrase tiesiog pasake kad pauleciau paglostyciau delnu... Bet mano darbas po visa lietuva ir ant ratu as guleti negaliu.Delto teiraujuosi gal kurinorintais buvo tokioj situatsijoj? As jau du berniukus turiu tad zinau kaip tie gimdymai buna... ir mano pastojimai buvo visai skirtyngi....
*Passion*
Sveikutes 4u.gif Su MB nusprendem nesisaugoti ax.gif na tiesiog ne planuoti, bet nesisaugoti. Jau kokie 2 men be apsaugos bigsmile.gif

Pastaruoju metu silpnumas uzejo, mieguistumas, viduriai ziauriai uzkietejo... ryt testa darysiuos. Dariausi pries pora savaiciu geru, nieko neparode... Ka manot? g.gif
zavingoji
QUOTE(*Passion* @ 2009 10 09, 00:15)
Sveikutes  4u.gif  Su MB nusprendem nesisaugoti  ax.gif  na tiesiog ne planuoti, bet nesisaugoti. Jau kokie 2 men be apsaugos  bigsmile.gif 

Pastaruoju metu silpnumas uzejo, mieguistumas, viduriai ziauriai uzkietejo... ryt testa darysiuos. Dariausi pries pora savaiciu geru, nieko neparode... Ka manot?  g.gif
*

na gal jau nestuke.gif , na bet kaip sakoma visai abejones gali isklaidyti neatejusis mmm arba testas smile.gif smile.gif
wilmaa
QUOTE(*Passion* @ 2009 10 09, 00:15)
Sveikutes  4u.gif  Su MB nusprendem nesisaugoti  ax.gif  na tiesiog ne planuoti, bet nesisaugoti. Jau kokie 2 men be apsaugos  bigsmile.gif 

Pastaruoju metu silpnumas uzejo, mieguistumas, viduriai ziauriai uzkietejo... ryt testa darysiuos. Dariausi pries pora savaiciu geru, nieko neparode... Ka manot?  g.gif
*

siaip tiksliausiai NT rodo mmm veluojant 5 d. Nors buna ir isimciu, mano pacios pvz biggrin.gif dar iki mmm likus 3 dienom, NT jau rode II riebias juosteles. O NT nebutina darytis ryte, as niekada nesu dariusi ryte, nes jei esi nestuke.gif parodys bet kuriuo paros metu, nes nestuke.gif organzimas gamina HCG hormona. Lauksim ziniu is taves 4u.gif
*Passion*
Sveikutes 4u.gif Pasidariau siandien ryte tik atsikelus testa. Ir tik vienas pagaliukas verysad.gif na gal dar anksti. Reik laiko tikriausiai. rolleyes.gif O gal dar net neuzkibo blush2.gif
zavingoji
QUOTE(*Passion* @ 2009 10 09, 15:28)
Sveikutes  4u.gif  Pasidariau siandien ryte tik atsikelus testa. Ir tik vienas pagaliukas  verysad.gif  na gal dar anksti. Reik laiko tikriausiai.  rolleyes.gif  O gal dar net neuzkibo  blush2.gif
*

na nesnervink viskas bus gerai. man gydytoja sake, scvarbiausia nesikoncentruoti tik ties vaiakelio gamyba. reikia atsipalaiduoti ir laukti. o kai esi susinervinus ir isitempus sunkiau pastoti yra. tai vat nesinervink atsipalaiduok ir lauk. as jau taip puse metu bandau smile.gif pirmus tris menesius NT gadinau, o paskui galvoju naturaliai lauksiu. nes jei kokia savaite mmm veluos tad ir pasidarysiu.
tai ir tu laikykis ir nesinervink viskas bus thumbup.gif
~SMILE~
kaži kaip zuikai1981? galėtų pasirodyt ir pranešt 4u.gif
boruze:)
nera geresnio pozymio nestumo, kaip dingusios menesine. 4u.gif daug skaiciau kaip kitaip galima suprasti kad esi nescia, bet tai neimanoma. nes as 100 kartu jau galvojau va dabar tai tikrai nescia, deja, taip nebuvo. 4u.gif
*Passion*
QUOTE(zavingoji @ 2009 10 09, 14:48)
na nesnervink viskas bus gerai. man gydytoja sake, scvarbiausia nesikoncentruoti tik ties vaiakelio gamyba. reikia atsipalaiduoti ir laukti. o kai esi susinervinus ir isitempus sunkiau pastoti yra. tai vat nesinervink atsipalaiduok ir lauk. as jau taip puse metu bandau  smile.gif  pirmus tris menesius NT gadinau, o paskui galvoju naturaliai lauksiu. nes jei kokia savaite mmm veluos tad ir pasidarysiu.
tai ir tu laikykis ir nesinervink viskas bus  thumbup.gif
*

Taip ir reiks daryti 4u.gif dekuj 4u.gif
editae

Pritariu, kad jei norit susilaukti vaikelio yra butinas atsipalaidavimas, tada labiau tiketina, kad jo greiciau susilauksit. Kai pradejau matuotis BT (galvojau, kad tai pades ovuliacijai nustatyti, nes menesines nereguliarios buvo) tai matuojant jau buvo visas dienas virs 37 ir mano dziaugsmui galo nebuvo, nes jau laukiausi:))
ausmare
o man jau septynios doenos po ovuliacijos temperatura 37 laikosi . iki menesiniu liko savaite...bet savijauta kaip pirmagimio besilaukiant
nebezinau jau ka ir galvot
wilmaa
QUOTE(ausmare @ 2009 10 10, 13:23)
o man jau septynios doenos po ovuliacijos temperatura 37 laikosi . iki menesiniu liko savaite...bet savijauta kaip pirmagimio besilaukiant
nebezinau jau ka ir galvot
*

dar daug laiko iki mmm, todel ir temperatura laikosi dar 37.
ausmare
QUOTE(wilmaa @ 2009 10 10, 12:26)
dar daug laiko iki mmm, todel ir temperatura laikosi dar 37.
*

nu taip... ziuresimm kas bus toliau.....
ausmare
QUOTE(ausmare @ 2009 10 10, 12:30)
nu taip... ziuresimm kas bus toliau.....
*

bet man labai keista kad BT nesokineja o kiekviena diena buna vis kyla...Po ovuliac pirmas dvi dienas buvo36.9...po to tris dienas 37.0 likusias dvi dienas (tame tarpe ir siandien) ji jau 37.1...
niekaip neiseina pasidaryti grafikelio .....
dar bus sipmtomai kurie lydejo laukiantis pirmojo.......
Ediciuxe_ed
Vakar turejo buti mm, siaip mano ciklas labai reguliarus, taciau pasirode tik siek tiek kraujingos isskyros ir siandien dingo, ka galvojat? unsure.gif
wilmaa
QUOTE(Ediciuxe_ed @ 2009 10 10, 15:03)
Vakar turejo buti mm, siaip mano ciklas labai reguliarus, taciau pasirode tik siek tiek kraujingos isskyros ir siandien dingo, ka galvojat?  unsure.gif
*

arba tai vaisiaus implantacijos pozymis arba dar sulauksi normaliu mmm. Darykis NT ir bus aisku 4u.gif
Ediciuxe_ed
galetu buti pirmas variantas smile.gif
Ziogelyte
Sveikos mergaites,
O man ryt turi ateiti mmm, oj kad tik jos neateitu smile.gif Visur skaiciau, bet niekur nemaciau tokiu pozymiu, kaip kad istinusios mazosios lytines lupos. Toks nemalonus jausmas, niekada taip nebuvo man, ar kas turejot toki pozymi? Ar jis pasiteisino? Dar man visada pries mmm labai skaudedavo krutine, dabar visiskai neskauda, net nejautri. Kaip jus manot, ar galeciau lauktis?
Labai bijau darytis NT nes jeu tiek kartu nusivyliau... blush2.gif
zavingoji
QUOTE(Ziogelyte @ 2009 10 12, 15:56)
Sveikos mergaites,
O man ryt turi ateiti mmm, oj kad tik jos neateitu smile.gif  Visur skaiciau, bet niekur nemaciau tokiu pozymiu, kaip kad istinusios mazosios lytines lupos. Toks nemalonus jausmas, niekada taip nebuvo man, ar kas turejot toki pozymi? Ar jis pasiteisino? Dar man visada pries mmm labai skaudedavo krutine, dabar visiskai neskauda, net nejautri. Kaip jus manot, ar galeciau lauktis?
*

sveika.
na tikiuosi kad tau jos neateisi smile.gif na apie ištinusias lytines lupas kaip nestumo pozymi pirma kart gridziu na o ar tikrai laukiesi paaiskes tik kai nesusirgsi ar ba pasidariusi NT. o siaip patarčiau nesinervinti ir nesikoncentruoti ties laukimo. as ir jau ne karta nusivyliau NT vis rodo 1 juostele, o pastaruosius menesiu negadinu NT ir nemeta pinigu o laukiu naturaliai ir vis tikiuosi kad nebus mmm, taciau si menesi irgi teko nusivilti, jos atejo verysad.gif na bet tikiuosi akd kita pavyks.
wilmaa
QUOTE(Ziogelyte @ 2009 10 12, 15:56)
Sveikos mergaites,
O man ryt turi ateiti mmm, oj kad tik jos neateitu smile.gif  Visur skaiciau, bet niekur nemaciau tokiu pozymiu, kaip kad istinusios mazosios lytines lupos. Toks nemalonus jausmas, niekada taip nebuvo man, ar kas turejot toki pozymi? Ar jis pasiteisino? Dar man visada pries mmm labai skaudedavo krutine, dabar visiskai neskauda, net nejautri. Kaip jus manot, ar galeciau lauktis?
*

siaip jei laukiesi, tai pagrindinis ir pirmasis moterims itarima keliantis pozymis buna padidejusi ir labai jautri krutine, ypac speneliai. As apie abu nestumu dar nedarius NT jau tikejau kad esu nestuke.gif nes siaubingai skaudi krutine buvo, ne taip kaip pries mmm. Aisku lb linkiu, kad nesulauktum tu mmm 4u.gif
Ediciuxe_ed
O as sulaukiau normaliu mm, nors 4 dienas velavo ir tik tepe... Siandien sulaukiau normaliu mm, deja schmoll.gif
wilmaa
QUOTE(Ediciuxe_ed @ 2009 10 12, 21:25)
O as sulaukiau normaliu mm, nors 4 dienas velavo ir tik tepe... Siandien sulaukiau normaliu mm, deja  schmoll.gif
*

nieko, nenusimink ir linkiu kad kita cikla pasisektu sulaukti leliuko o ne mmm 4u.gif
Ediciuxe_ed
dekui labai uz linkejima smile.gif
Editike
Sveiki, esu cia naujoke. Noriu pasidalinti ir savo mintimis. Mudu su vyru esame jauna seima ir planuojame leliuka smile.gif dabar pries savaite jau turejo buti mm bet nepasirode. Pries pusantros savaites dariau testa bet buvo tik vienas pagaliukas verysad.gif dabar jau kokios dvi savaites kaip maudzia pilva, bet ne istisai, labai jautri krutine... galvoju gal verta pasidaryti antra testa? ax.gif po kiek laiko testas rodo nestuma? Gal zinote koki geriau pirkti? ar nera skirtumo? smile.gif
Ziogelyte
QUOTE(wilmaa @ 2009 10 12, 14:36)
siaip jei laukiesi, tai pagrindinis ir pirmasis moterims itarima keliantis pozymis buna padidejusi ir labai jautri krutine, ypac speneliai. As apie abu nestumu dar nedarius NT jau tikejau kad esu  nestuke.gif  nes siaubingai skaudi krutine buvo, ne taip kaip pries mmm. Aisku lb linkiu, kad nesulauktum tu mmm  4u.gif
*

Sveikute wilmaa, aciu uz linkejimus 4u.gif mmm dar nesulaukiau, bet siandien ryte pasidariau NT ir pamaciau viena ryskia I verysad.gif vis dar turiu vilties, kad mmm neateis ir kad po kokios savaiteles pamatysiu ryskas dvi II ax.gif beje krutine pasidare jautresne, bet neskauda... o man pries menesines visada skauda doh.gif
zavingoji
QUOTE(Editike @ 2009 10 13, 12:18)
Sveiki, esu cia naujoke. Noriu pasidalinti ir savo mintimis. Mudu su vyru esame jauna seima ir planuojame leliuka  smile.gif  dabar pries savaite jau turejo buti mm bet nepasirode. Pries pusantros savaites dariau testa bet buvo tik vienas pagaliukas  verysad.gif  dabar jau kokios dvi savaites kaip maudzia pilva, bet ne istisai, labai jautri krutine... galvoju gal verta pasidaryti antra testa? ax.gif  po kiek laiko testas rodo nestuma? Gal zinote koki geriau pirkti? ar nera skirtumo? smile.gif
*

sveika.
na galui ir veluoti daugiau. man asmeniskai velavo apie dvi savaites ir prasidejo mmm. siulyciau palaukti dar jei neprasides pasidaryk NT smile.gif
Ziogelyte
QUOTE(Editike @ 2009 10 13, 09:18)
Sveiki, esu cia naujoke. Noriu pasidalinti ir savo mintimis. Mudu su vyru esame jauna seima ir planuojame leliuka  smile.gif  dabar pries savaite jau turejo buti mm bet nepasirode. Pries pusantros savaites dariau testa bet buvo tik vienas pagaliukas  verysad.gif  dabar jau kokios dvi savaites kaip maudzia pilva, bet ne istisai, labai jautri krutine... galvoju gal verta pasidaryti antra testa? ax.gif  po kiek laiko testas rodo nestuma? Gal zinote koki geriau pirkti? ar nera skirtumo? smile.gif
*

Sveikute, Editike 4u.gif
Manau, kad gali pabandyti pasidaryti antra testa, nes jau pakankamai laiko praejo ir tikrai turetu rodyti ar laukiesi ar ne doh.gif tikiuosi kad oamatysi dvi ryskias II 4u.gif
wilmaa
QUOTE(Editike @ 2009 10 13, 12:18)
*

sulyciau pasidaryti NT ir nieko nelaukti, nes jei NT dareisi pries laukiamas mmm, tai jis tikrai dar galejo nerodyti nieko, nes lt pardavinejami NT nera pakankamai jautrus nustatyti ankstyvam nestumui, nors ir raso kad nustato po 7d. po apvaisinimo, bet tai visiska nesamone schmoll.gif siaip ginekjologai siulo NT darytis kai mmm veluoja 5d. todel tu jau gali drasiai daryti, jei bus nestumas tikrai parodys. Ir dar NT nereikia daryti ryte, tai neturi jokios itakos, nes jei esi nestuke NT rodys tai istisa para smile.gif lauksim geru ziniu mirksiukas.gif
boruze:)
man vienintelis pozymis buvo ,dingo mmm 4u.gif
kristutea
Sveikos merginos... ir aš labai nelaukiu savųjų mm ax.gif jau apie pusę metu nebelaukiu, bet vis nesiseka ir kiekvieną karta tikiesi, kad jau.... deja smile.gif
Manau, mes visos puikiai žinom, kad svarbiausia nustoti galvoti, planuoti ir viskas savaime gausis... ir pavyzdžių ne vieną žinau, kad kai lauki planuoji - niekas nesigauna, o tik nusprendi tą reikalą kolkas atidėti, mintys būna užimtos kitais reikalais ir planais, ima ir pastoja merginos... Bet tai ir yra pats sunkiausias dalykas - NEBEGALVOTI ir nebeplanuoti, nebelaukti rolleyes.gif man tai misija neimanoma 4u.gif jeigu ankščiau dar pagalvodavau retkarčiais, tai dabar aš jau lyg apsėsta tos minties doh.gif
Mano mm ciklas nėra tikslus , pagal vidutinį mano mm jau vėluoja kokia dienike kitą, bet pagal ilgiausią ciklą, tai dar pats laikas joms ateiti... tpfu tpfu tpfu - tikiuosi jos ateis ne akščiau kaip po kokių devynių mėnesių tongue.gif
Dariausi jau tris NT... paskutinį vakar, pirkau tą puodelį - sako jis pats tiksliausias.. deja ir vėl parodė neigiamą rezutatą verysad.gif
Bet aš dar nepraradau vilties, dar tikiu, kad NT klysta biggrin.gif Ir beja šnd matavausi BT ir ji buvo 36,9... thumbup.gif gaila niekada nesu jo matavusi ir nežinau koks pas mane jis paprastai visą ciklą būna... Va tokia tai mano istorija smile.gif
kristutea
QUOTE(kristutea @ 2009 10 14, 08:37)
....
Mano mm ciklas nėra tikslus , pagal vidutinį mano mm jau vėluoja kokia dienike kitą, bet pagal ilgiausią ciklą, tai dar pats laikas joms ateiti... tpfu tpfu tpfu - tikiuosi jos ateis ne akščiau kaip po kokių devynių mėnesių  tongue.gif
Dariausi jau tris NT... paskutinį vakar, pirkau tą puodelį - sako jis pats tiksliausias.. deja ir vėl parodė neigiamą rezutatą verysad.gif
Bet aš dar nepraradau vilties, dar tikiu, kad NT klysta  biggrin.gif Ir beja šnd matavausi BT ir ji buvo 36,9...  thumbup.gif gaila niekada nesu jo matavusi ir nežinau koks pas mane jis paprastai visą ciklą būna... Va tokia tai mano istorija smile.gif
*

Atėjo nelauktos mm verysad.gif
~SMILE~
QUOTE(kristutea @ 2009 10 14, 11:38)
Atėjo nelauktos mm  verysad.gif
*

labai gaila console.gif aš irgi sakau, kad nereikia planuoti ir galvoti apie tai, bet jei nesisaugai tai savaime tos mintys į galvą sulindusios, neina atsiriboti doh.gif
wilmaa
QUOTE(kristutea @ 2009 10 14, 12:38)
*

nenusimink ir kibkit i darbus su vyru vel po mmm smile.gif patarimas butu toks: po smileysex.gif pagulek pakelus kojas auksciau ir po uzpakaliu pasikisk pagalve, taip kokia 30min pagulek ir neskubek praustis 4u.gif sis patarimas padejo ir man paciai su pirmu nestumu ir mano draugems kurioms sunkiau sekesi pastoti. ax.gif sekmes darbuose 4u.gif
Ziogelyte
QUOTE(kristutea @ 2009 10 14, 09:38)
*

Tikekimes, kad kita menesi mmm neateis doh.gif ir pagaliau tapsi nestuke.gif. Laikysiu kumscius uz tave thumbup.gif
O man jau antra diena kaip veluoja mmm, vakar dariausi testa ir jis buvo neigiamas, kaip ir visi kiti, bet vis dar turiu vilties, kad mmm neateis ir kad po savaiteles testas parodys, kad as nestuke.gif ax.gif

wilmaa
QUOTE(Ziogelyte @ 2009 10 14, 15:33)
Tikekimes, kad kita menesi mmm neateis doh.gif  ir pagaliau tapsi  nestuke.gif. Laikysiu kumscius uz tave  thumbup.gif
O man jau antra diena kaip veluoja mmm, vakar dariausi testa ir jis buvo neigiamas, kaip ir visi kiti, bet vis dar turiu vilties, kad mmm neateis ir kad po savaiteles testas parodys, kad as  nestuke.gif  ax.gif
*

labai linkiu kad nesulauktum tu nelemtu mmm, o vietoj ju pamatytum II riebias juosteles 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.