Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pirmieji požymiai :)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Pure_Water
O man dabar dar tokie dalykai pradejo vykti: pilvas toks jautrus tapo, koks dar niekada nebuvo, net duse pradedu juoktis, nes kutena ir toki lyg kietuma jauciu, na nors ta prasme ten nera tokio pilvo, nes esu gana liekna, bet issiputima matau kazkoki, toliau krutys labai keistos, na tokios ten ir krutys, na nezinau, mazos jos pas mane visada buvo, na ir buvo uzsitrauke, o dabar atsirado toks dalykas, kad speneliuose galiu pamatyti na skylutes, atrodo, kad kas nors begs is ten biggrin.gif Na man niekada bent jau taip nebuvo. Pas gydytoja galesiu prieiti tik po kokios savaites ir planavau skrydi, bet dabar jau nebezinau ka daryti, nes nesuprantu kas su manimi vyksta. blush2.gif Pagebekit nesciocios, gal kam nors taip buvo, kazkaip labai jautriai reaguoju as i tokius dalykus. Bet pilvas toks jautrus!!! Net rubai atrodo trukdo.
*nikituke*
man tai vienintelis simptomas kolkas krutine tokia jautri kad prisiliesti vos galiu sad.gif jei visa laika tokia bus tai nemalonu visai, o siaip karts nuo karto kaskas plive vyksta tik nzn kaip apibudinti, gal cia ir siaip tik atrodo taip, na sian kai suzinojau kad laukiuosi burnoj kazkos sleikstulys atsirado,
Muniaa
Sveikinu !!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Oj, kada as busiu nestuke.gif ? verysad.gif
Mėlyn@kė
QUOTE(janax @ 2010 03 25, 20:42)
Sveikinu !!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Oj, kada as busiu  nestuke.gif ? verysad.gif
*

o as kada? vakar dariausi NT.. schmoll.gif nieko gero, vis ta pati I juostele doh.gif
ederi
Busit merginos, busit, ir vaikelius supsit ir ne po viena mirksiukas.gif
Mėlyn@kė
QUOTE(ederi @ 2010 03 26, 09:09)
Busit merginos, busit, ir vaikelius supsit ir ne po viena  mirksiukas.gif
*

reik dar pirma pagimdyt,tada tik apie kelis mastyt smile.gif lauksim,vis dar lauksim wub.gif nestuke.gif
Pure_Water
Na jeigu as is tiesu laukiuosi, tai is tiesu tureciau pasakyti, jog visas sis reikalas yra kur kas sudetingesnis nei maniau anksciau.Kadangi visa laika buvau hiperaktyvi, tai mane dabar tas seslumas labai kankina biggrin.gif Na bet tikiuosi cia tik tokia pradzia. Tikiuosi jis ten patogiai isitaisys blush2.gif
Aisy
Man pozymis turbut pirmas taip pat buvo krutines jautrumas. Toks kitoks buvo,nei budavo pries mmm. Ir pasidariau baisiai tingi, miego visada norejau, ar diena ar vakaras smile.gif Tik deje tie pozymiai truko maziau kaip tris menesius ir pabego maziulis mano. Dabar laukiu vel tu pozymiu, tik kolkas nei velnio jie nesirodo ax.gif
vixen
labas rytas,busimos mamos;)
nzn i kuria cia tema rasyti..iskilo toks klausimas,ar gali buti kad laukiuosi,nors vis tiek sergu?! metus laiko naudojau kt,dabar jau menesi kaip nesisaugojom su vyru,sulaukiau mmm,kaip ir normalios buvo,tik dabar kelios dienos rytais jauciu pykinima.kelios dienos pries mmm dariau testa tai neigiamas buvo.
caramelcandy
QUOTE(vixen @ 2010 03 27, 11:45)
nzn i kuria cia tema rasyti..iskilo toks klausimas,ar gali buti kad laukiuosi,nors vis tiek sergu?! metus laiko naudojau kt,dabar jau menesi kaip nesisaugojom su vyru,sulaukiau mmm,kaip ir normalios buvo,tik dabar kelios dienos  rytais jauciu pykinima.kelios dienos pries mmm dariau testa tai neigiamas buvo.
*

Nenoriu nuvilti, bet manau,kad nesi nestuke.gif
Bet, kad nekankintų abejonės, pasidarykite dar vieną NT ir viskas paiškės 4u.gif
Mėlyn@kė
QUOTE(caramelcandy @ 2010 03 27, 13:37)
Nenoriu nuvilti, bet manau,kad nesi nestuke.gif
Bet, kad nekankintų abejonės, pasidarykite dar vieną NT ir viskas paiškės  4u.gif
*

kazkurioj temoj skaiciau,kad NT geriausiai darytis 1 mmm diena? g.gif
kwakse*
QUOTE(vixen @ 2010 03 27, 11:45)
nzn i kuria cia tema rasyti..iskilo toks klausimas,ar gali buti kad laukiuosi,nors vis tiek sergu?! metus laiko naudojau kt,dabar jau menesi kaip nesisaugojom su vyru,sulaukiau mmm,kaip ir normalios buvo,tik dabar kelios dienos  rytais jauciu pykinima.kelios dienos pries mmm dariau testa tai neigiamas buvo.
*

Gali. As dar nezinojau kad laukiuos, bet buvo kraujavimai po 3-4 dienas kas dvi savaites. Ir drauge viena yra sakius, kad jai puse nestumo menesines normalios buvo. Jei manai kad gali buti nestuke.gif nusipirk testa mirksiukas.gif
Pure_Water
Na siais laikais visko gali buti smile.gif Beto mano daugumai pazistamu taip pat buvo normalios menstruacijos, beto NT taip pat labai daznai nerodo dvieju juosteliu, tik kokiam treciam menesyje pradeda rodyti, kai jau ir taip aisku, jog laukiesi smile.gif Tai vat!
caramelcandy
Dar galima, jeigu tikrai kankina abejonės, nuvežti kraują priduoti ir tą pačią dieną pasako atsakymą mirksiukas.gif ir viskas išaiškėja...
Aikštingoji
QUOTE(caramelcandy @ 2010 03 28, 15:15)
Dar galima, jeigu tikrai kankina abejonės, nuvežti kraują priduoti ir tą pačią dieną pasako atsakymą  mirksiukas.gif  ir viskas išaiškėja...
*

as atsakymo laukiau dvi dienas ir gavusi nustebau, nes nieko aiskiai nebuvo parasyta tik kazkokie skaiciai, o paprasius paaiskinti, pasake " vistiek eisit pas gydytoja" blink.gif taip, eisiu, bet as tam ir moku pinigus, kad suzinociau cia ir dabar ar laukiuosi, ar ne
caramelcandy
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 03 28, 15:33)
as atsakymo laukiau dvi dienas ir gavusi nustebau, nes nieko aiskiai nebuvo parasyta tik kazkokie skaiciai, o paprasius paaiskinti, pasake " vistiek eisit pas gydytoja" blink.gif taip, eisiu, bet as tam ir moku pinigus, kad suzinociau cia ir dabar ar laukiuosi, ar ne
*

Čia priklauso kur daraisi, nuo klinikos:) Yra tokių, kur jeigu kraujuką priduodi iki pietų (nepamenu tiksliai valandos) atsakymas būna tą pačią dienelę smile.gif Apsisviečiau planuojančių temelėje mirksiukas.gif
Euforija911
O as tai ir mastau ar as jau nestuke.gif ar dar nea,nes kai taip nori tai jauciu isikalbejau sau pozymiu,man va ir pilva paskausta ir seiliu daug i tulika lakstau daznai,manau kad isikalbejau...taip gali but.? verysad.gif
gussste
QUOTE(Euforija911 @ 2010 03 30, 08:41)
O as tai ir mastau ar as jau nestuke.gif  ar dar nea,nes kai taip nori tai jauciu isikalbejau sau pozymiu,man va ir pilva paskausta ir seiliu daug i tulika lakstau daznai,manau kad isikalbejau...taip gali but.? verysad.gif
*

Pasidaryk testa ir bus aisku, zinok kai labai nori visko prisigalvoji, atrodo, kad visus pozymius jauti ax.gif
poiuyt
Sweikutes wisos 4u.gif ir a sikisiu sawo nosi cia 4u.gif 4u.gif o man wa kaip buwo, mmm velawo dvi sawaites, bet NT parode tik I (bet ji dariaus kai welawo 2d), o ir pozymiai keisti buwo,krutine kaip bombonesis blush2.gif , i wc daznas lekimas, 9wal kaiplaikrodukas miegelis suima, nors paparastai be 12 ne neuzsimerksiu, ir seip nei jegu nebuwo nieko,o pms iswis ne kwapo,nes taip taip krutine skaudedavo ir jausdawausi kaip kokius 10kg priaugus g.gif tai wat masciau dar palauksiu NT nedarysiu,pasigawau sloga,koset nezmoniskai pradejau ir ziuriu krutine suglebo ir desini sona maudzia,o wiena wakara iswis pasiuto pilwo apacia skaudet ir se tau mmm atejo, o s.... pagalwojau,matyt per kosuli g.gif bet wa i saldumynus wis tiek negaliu ziuret kaip ir per tas dwi sawaites...
sakiau baigsis mmm reiks pas gine nueit,pasitikrint del wisa ko smile.gif
Papildyta:
ir beje wisom laukianciom ir swajojanciom lb lb lb linkiu sulaukt II wub.gif
Rodo sala
Sveikos , prisijungiu į jūsų šaunų būrįsmile.gif mes su MB tik šį mėnesį pradėjome darbuotis lialiaus gamyboj:) tai aš jau irgi turbūt įsikalbėjau sau požymius, vos vos pykina (bet nevėmiau), kasdien pasvaigsta galva, valgau normaliai, bet labai troškina, kartais paskaudena pilvuko apačią, kairėj pusėj. paskutinės mmm buvo 03,13 d. tai labai laukiu balandžio 10-11, tada darysiuos testuką, jau pasirūpinau tuo:) labai labai norėčiau!
Sekmes visoms!
Euforija911
QUOTE(Rodo sala @ 2010 03 31, 17:17)
Sveikos , prisijungiu į jūsų šaunų būrįsmile.gif mes su MB tik šį mėnesį pradėjome darbuotis lialiaus gamyboj:) tai aš jau irgi turbūt įsikalbėjau sau požymius, vos vos pykina (bet nevėmiau), kasdien pasvaigsta galva, valgau normaliai, bet labai troškina, kartais paskaudena pilvuko apačią, kairėj pusėj. paskutinės mmm buvo 03,13 d. tai labai laukiu balandžio 10-11, tada darysiuos testuką, jau pasirūpinau tuo:) labai labai norėčiau!
Sekmes visoms!
*

Na va ir as apie ta pati mano paskutines mm buwo Kovo22d tai uztad manau kad testa darytis neverta dar nors stai su vyru stengiames ir labai tikimes kad mus pasirinks koks nors angelelis .Va kai taip labai nori tai bijau,kad galiu but isikalbejus,na bet kiekviena nakti prasau kad tai butu tiesa..smile.gif

P.S. Visoms laukianciom gandru linkiu kantrybes
zavingoji
QUOTE(Euforija911 @ 2010 03 31, 20:01)
Na va ir as apie ta pati mano paskutines mm buwo Kovo22d tai uztad manau kad testa darytis neverta dar nors stai su vyru stengiames ir labai tikimes kad mus pasirinks koks nors angelelis .Va kai taip labai nori tai bijau,kad galiu but isikalbejus,na bet kiekviena nakti prasau kad tai butu tiesa..smile.gif

P.S. Visoms laukianciom gandru linkiu kantrybes
*

sveikos mergaites.

mes jau kaip metai laiko planuojam ir pakolkas nieko. svarbiausia yra psichologiskai atsipalaiduoti ir nesikoncentruoti tik ties vaikelio gamyba. kaip sakant, reikia turėti kantrybės ir viskas bus gerai. as ir išpradziu nervinausi galvojau, bet man patare negalvot nuolat apie tai ir atsipalaiduoti, gyventi senu ritmu ir viskas bus gerai.
Pure_Water
Siaip dar neblogai yra pagyventi atskirai nuo vyro koki menesi, tada nestumus garantuoju smile.gif Ir plaukikai pailsi ir jus atsipalaiduojate smile.gif
werte
QUOTE(Pure_Water @ 2010 04 01, 11:08)
Siaip dar neblogai yra pagyventi atskirai nuo vyro koki menesi, tada nestumus garantuoju smile.gif Ir plaukikai pailsi ir jus atsipalaiduojate smile.gif
*

o cia ne mitas kartais?

Migdols
QUOTE(Pure_Water @ 2010 04 01, 09:08)
*

nei tie plaukikai pailsi, nei ka schmoll.gif pasidomekite siuo klausimu, nes rasote neteisybe..
Mėlyn@kė
[quote=poiuyt,2010 03 30, 19:55]
sveika prisijungus 4u.gif nestuke.gif

Papildyta:
[quote=Rodo sala,2010 03 31, 16:17]
Sveikos , prisijungiu į jūsų šaunų būrįsmile.gif
Sveika prisijungus nestuke.gif 4u.gif smile.gif
Pure_Water
werte, na man pasitvirtino, kadangi nestumo neplanavome ir lygiai taip pat mylejomes visus metus, taciau pastojau tik po menesio nesimatymo.
<Heydy>
Sveikos, papasakosiu savo pirmus nestumo pozymius. Su vyru leliuka pradejom planuoti pirma menesi ir tokio greito rezultato tikrai nesitikejom biggrin.gif Taigi: mane pradejo labai smarkiai troskenti, budama darbe isgerdavau po 2 litrus negazuoto mineralinio per 8 darbo val, taciau galvodavau, kad vasara, karsta ir t.t. Veliau troskulys pasidare dar didesnis, grizdami is kur nors begdavau greiciau namo atsigerti, atrodo neatsigersiu numirsiu. Pradejau baimintis, gal kokia liga pulti pradejo. Pasiskaiciavau mm velavo 1 savaite. Nusipirkau 2 nestumo testus. Pirmaji pasidariau 22.30 vakare ir pasirode II ryskiausios juosteles. Antraji (kontrolini) pasidariau ryte rezultatas toks pat. Abejoniu neliko. Nuejus pas gydytoja gavau patvirtinima, kad tikrai nestuke.gif Standartiniu pozymiu, kaip jautri krutine, pilvo maudimas nebuvo. Dabar auginu nuostabu 1 metuku sunu.

Linkiu visoms kuo greiciau sulaukti issvajotu II thumbup.gif
Mėlyn@kė
[quote=<Heydy>,2010 04 01, 23:33]
dideliausi sveikinimai thumbup.gif 4u.gif
merginos, gal kuri siandien darėtės NT? laukiam žinių, gal kuri jau nestuke.gif bigsmile.gif as 3 diena nesulaukiu mmm, bet manau kad cia tik KT nevartojimo antras mėnuo požymis biggrin.gif
evusik12
Sveikos mergaites 4u.gif
Mes pradejom planuoti lialiuka kovo menesi ir turbut dievulis musu nora išgirdo.Vienintelis simptomas buvo tai krutine jautri ir žiaurus apetitas Nors mano mmm nereguliarios bet vis ju nesulaukdavau...ir vakar nuspriandziau padariti NT.nupirkau pora ir parode dvi juosteles ir vienas ir kitas tik kad jos nelabai riskios...tai ryt dar viena padarisiu NT...ar reikia???pati užduodu sau klausima g.gif Vyrui kolkas nieko nesakiau nes noriu padariti staigmena ant velyku....
jums merginos linkiu ko greiciausei sulaukti jusu dvi juosteles
Mėlyn@kė
[quote=evusik12,2010 04 02, 09:54]
Dideliausi sveikinimai, tikiuosi velykinė dovana bus "įteikta" nestuke.gif 4u.gif
Freila
nors man MM veluoja tik kelias dienas, taciau yra baltu isskyru (negausios, vos vos). Taciau niekad to pries MM nebudavo g.gif ar cia gali buti vienas pozymiu?
kiti tradiciniai yra - skaudena pilva, kaire puse, jautri krutine, troskina..
kufuke
QUOTE(uoga26 @ 2010 04 02, 11:09)
nors man MM veluoja tik kelias dienas, taciau yra baltu isskyru (negausios, vos vos). Taciau niekad to pries MM nebudavo  g.gif ar cia gali buti vienas pozymiu?
kiti tradiciniai yra - skaudena pilva, kaire puse, jautri krutine, troskina..
*

Paprastai pas nestukes smarkiai pagauseja isskyru, ir gana daznai jos buna creamy tipo.. mirksiukas.gif
Mazgea
sveikutes ax.gif o as net nebezinau ka galvoti... turiu jau susirgti bet po kt net nezinau kada tureciau blush2.gif gal bus normaliai dienos kaskaip nesinoretu kad nervus istasytu tas laukimas doh.gif atsirades didelis alkis, o idomiausia kad pilva vis paskaudena taip kaip tureciau susirgti, bet... labai neilgai, taip kaip butu pries sirgima... aisku blogumas kad vis nugaros apacia skauda verysad.gif o tas speliojims nervus istasyt baigia lotuliukas.gif
Mėlyn@kė
QUOTE(Mazgea @ 2010 04 02, 14:53)
sveikutes  ax.gif  o as net nebezinau ka galvoti... turiu jau susirgti bet po kt net nezinau kada tureciau blush2.gif  gal bus normaliai dienos kaskaip nesinoretu kad nervus istasytu tas laukimas doh.gif  atsirades didelis alkis, o idomiausia kad pilva vis paskaudena taip kaip tureciau susirgti, bet... labai neilgai, taip kaip butu pries sirgima... aisku blogumas kad vis nugaros apacia skauda verysad.gif  o tas speliojims nervus istasyt baigia  lotuliukas.gif
*

man viskas taspats, tik kad dar labai kažkur skrandį skaudena unsure.gif doh.gif beto kt negeriu 2 mėnuo... mmm vėluoja dar tik trečia diena, praeita men mmm buvo kaip visada g.gif
Mazgea
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2010 04 02, 17:25)
man viskas taspats, tik kad dar labai kažkur skrandį skaudena unsure.gif  doh.gif beto kt negeriu 2 mėnuo... mmm vėluoja dar tik trečia diena, praeita men mmm buvo kaip visada g.gif
*

o man kaip tik pilvo apacia, bet ne nuolat daugiau tada kai judu lovoj paguliu ir vel praeina... doh.gif bet uzeina kartais taip kad tenka susiriest kaip kaciukui g.gif ir viduriai uzkietejo kaip niekada pries sirgima blink.gif
Pure_Water
uoga 26, pilnai tiketina, jog tai yra nestumo pozymis. Man kadangi praktiskai niekada nebudavo isskyru, tai dabar jauciuosi kaip prisisisiojusi blush2.gif
Mėlyn@kė
QUOTE(Mazgea @ 2010 04 03, 03:51)
o man kaip tik pilvo apacia, bet ne nuolat daugiau tada kai judu lovoj paguliu ir vel praeina...  doh.gif  bet uzeina kartais taip kad tenka susiriest kaip kaciukui  g.gif ir viduriai uzkietejo kaip niekada pries sirgima  blink.gif
*

o man dar nugara kažko dažnai skaudena g.gif parašykit mrginos,gal kuri vyrui Velykine dovana įteikėt nestuke.gif
evusik12
mano dvi pasitvirtino....tai pati geriausia velykine dovana mums visiems thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mamyte Aiste
labutis,mergaites,visas su sv Velykom 4u.gif
as labai nerimauju ir laukiu,nes mano mmm nera jau 9 diena, praita savaitgali dariausi pirmaji testa jis buvo neigiamas,bet nenusiminiau,nes galvojau,kad per anksti,o siandien pasidariau antraji testa,jis taip pat neigiamas....labai nusiminiau ir net nezinau ka daryti....krutines neskauda,tik labai mieguista jauciuosi ir mane skirtingai,nei kitom pykina ne ryte o diena...nesuprantu.... cray.gif
Papildyta:
QUOTE(evusik12 @ 2010 04 04, 10:54)
mano dvi pasitvirtino....tai pati geriausia velykine dovana mums visiems thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

labai tave sveikinu ir dziaugiuosi....nuostabi velykine dovana thumbup.gif 4u.gif
NViktorija
QUOTE(Mamyte Aiste @ 2010 04 04, 12:41)
labutis,mergaites,visas su sv Velykom 4u.gif
as labai nerimauju ir laukiu,nes mano mmm nera jau 9 diena, praita savaitgali dariausi pirmaji testa jis buvo neigiamas,bet nenusiminiau,nes galvojau,kad per anksti,o siandien pasidariau antraji testa,jis taip pat neigiamas....labai nusiminiau ir net nezinau ka daryti....krutines neskauda,tik labai mieguista jauciuosi ir mane skirtingai,nei kitom pykina  ne ryte o diena...nesuprantu.... cray.gif
Papildyta:
labai tave sveikinu ir dziaugiuosi....nuostabi velykine dovana thumbup.gif  4u.gif
*

nestuke.gif
NViktorija
g.gif
Freila
QUOTE(Pure_Water @ 2010 04 03, 13:06)
uoga 26, pilnai tiketina, jog tai yra nestumo pozymis. Man kadangi praktiskai niekada nebudavo isskyru, tai dabar jauciuosi kaip prisisisiojusi  blush2.gif
*

bet ar kam tos išskyros atsirado vietoj mmm? tarkim, taip anksti, jeigu neštumas tik kokios 2-3 sav.?
Mėlyn@kė
QUOTE(evusik12 @ 2010 04 04, 08:54)
mano dvi pasitvirtino....tai pati geriausia velykine dovana mums visiems thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

dideliausi sveikinimai nestuke.gif 4u.gif wub.gif
shemsa
o sakykit merginos man jau vieluoja 3dienos, bet vis atsiranda pilvo apacioj skausmai tokie, jau antra turbut savaite, bet ne kaip menesiniu ir nugara antra diena skauda, o krutinia skauda jau kokia savaite kai prilieciu, kai nelieciu tai normaliai, man seip pries mmm nebudavo tokio zymaus skausmo krutinej, kad atkreipciau demesi, ar gali but, kad jau laukciaus g.gif ?nei spuogu kazkokiu nera labai kaip paprastai, kad buna g.gif
ryt pirksiu testa turbut, bet bijau, kad parodys neigiama cray.gif
Mazgea
na kiekvienai skirtingi tie pozymiai, ir kiekvienas nestumas skirtingas... sunku ir sprest kada jau yra pozymiai o kada ne unsure.gif man jau pilvo nebeskauda taip kaip skaudejo sestadieni... nieko nejauciu nebent kad krutine padidejus... nugara biski skaudena bet gal kai pavargstu tas skausmas unsure.gif palauksiu kelias dienas ir jei nesusirgsiu vel reikes daryt testa bet bijau nusivilt verysad.gif
Euforija911
As ir bijau nusivilt tada reikia palaukti dar savaitele o tada jau ir galima bus rasyt ar cia buwo pozymiai ar nea.. ax.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.