O man dabar dar tokie dalykai pradejo vykti: pilvas toks jautrus tapo, koks dar niekada nebuvo, net duse pradedu juoktis, nes kutena ir toki lyg kietuma jauciu, na nors ta prasme ten nera tokio pilvo, nes esu gana liekna, bet issiputima matau kazkoki, toliau krutys labai keistos, na tokios ten ir krutys, na nezinau, mazos jos pas mane visada buvo, na ir buvo uzsitrauke, o dabar atsirado toks dalykas, kad speneliuose galiu pamatyti na skylutes, atrodo, kad kas nors begs is ten
man tai vienintelis simptomas kolkas krutine tokia jautri kad prisiliesti vos galiu
Sveikinu !!!!
Oj, kada as busiu
Busit merginos, busit, ir vaikelius supsit ir ne po viena
Na jeigu as is tiesu laukiuosi, tai is tiesu tureciau pasakyti, jog visas sis reikalas yra kur kas sudetingesnis nei maniau anksciau.Kadangi visa laika buvau hiperaktyvi, tai mane dabar tas seslumas labai kankina
Man pozymis turbut pirmas taip pat buvo krutines jautrumas. Toks kitoks buvo,nei budavo pries mmm. Ir pasidariau baisiai tingi, miego visada norejau, ar diena ar vakaras
labas rytas,busimos mamos;)
nzn i kuria cia tema rasyti..iskilo toks klausimas,ar gali buti kad laukiuosi,nors vis tiek sergu?! metus laiko naudojau kt,dabar jau menesi kaip nesisaugojom su vyru,sulaukiau mmm,kaip ir normalios buvo,tik dabar kelios dienos rytais jauciu pykinima.kelios dienos pries mmm dariau testa tai neigiamas buvo. QUOTE(vixen @ 2010 03 27, 11:45) labas rytas,busimos mamos;) nzn i kuria cia tema rasyti..iskilo toks klausimas,ar gali buti kad laukiuosi,nors vis tiek sergu?! metus laiko naudojau kt,dabar jau menesi kaip nesisaugojom su vyru,sulaukiau mmm,kaip ir normalios buvo,tik dabar kelios dienos rytais jauciu pykinima.kelios dienos pries mmm dariau testa tai neigiamas buvo. Nenoriu nuvilti, bet manau,kad nesi Bet, kad nekankintų abejonės, pasidarykite dar vieną NT ir viskas paiškės QUOTE(vixen @ 2010 03 27, 11:45) labas rytas,busimos mamos;) nzn i kuria cia tema rasyti..iskilo toks klausimas,ar gali buti kad laukiuosi,nors vis tiek sergu?! metus laiko naudojau kt,dabar jau menesi kaip nesisaugojom su vyru,sulaukiau mmm,kaip ir normalios buvo,tik dabar kelios dienos rytais jauciu pykinima.kelios dienos pries mmm dariau testa tai neigiamas buvo. Gali. As dar nezinojau kad laukiuos, bet buvo kraujavimai po 3-4 dienas kas dvi savaites. Ir drauge viena yra sakius, kad jai puse nestumo menesines normalios buvo. Jei manai kad gali buti
Na siais laikais visko gali buti
Dar galima, jeigu tikrai kankina abejonės, nuvežti kraują priduoti ir tą pačią dieną pasako atsakymą
QUOTE(caramelcandy @ 2010 03 28, 15:15) Dar galima, jeigu tikrai kankina abejonės, nuvežti kraują priduoti ir tą pačią dieną pasako atsakymą as atsakymo laukiau dvi dienas ir gavusi nustebau, nes nieko aiskiai nebuvo parasyta tik kazkokie skaiciai, o paprasius paaiskinti, pasake " vistiek eisit pas gydytoja" QUOTE(Juoko ašara @ 2010 03 28, 15:33) as atsakymo laukiau dvi dienas ir gavusi nustebau, nes nieko aiskiai nebuvo parasyta tik kazkokie skaiciai, o paprasius paaiskinti, pasake " vistiek eisit pas gydytoja" Čia priklauso kur daraisi, nuo klinikos:) Yra tokių, kur jeigu kraujuką priduodi iki pietų (nepamenu tiksliai valandos) atsakymas būna tą pačią dienelę
O as tai ir mastau ar as jau
QUOTE(Euforija911 @ 2010 03 30, 08:41) O as tai ir mastau ar as jau Pasidaryk testa ir bus aisku, zinok kai labai nori visko prisigalvoji, atrodo, kad visus pozymius jauti
Sweikutes wisos
sakiau baigsis mmm reiks pas gine nueit,pasitikrint del wisa ko Papildyta: ir beje wisom laukianciom ir swajojanciom lb lb lb linkiu sulaukt II
Sveikos , prisijungiu į jūsų šaunų būrį
Sekmes visoms! QUOTE(Rodo sala @ 2010 03 31, 17:17) Sveikos , prisijungiu į jūsų šaunų būrį Sekmes visoms! Na va ir as apie ta pati mano paskutines mm buwo Kovo22d tai uztad manau kad testa darytis neverta dar nors stai su vyru stengiames ir labai tikimes kad mus pasirinks koks nors angelelis .Va kai taip labai nori tai bijau,kad galiu but isikalbejus,na bet kiekviena nakti prasau kad tai butu tiesa.. P.S. Visoms laukianciom gandru linkiu kantrybes QUOTE(Euforija911 @ 2010 03 31, 20:01) Na va ir as apie ta pati mano paskutines mm buwo Kovo22d tai uztad manau kad testa darytis neverta dar nors stai su vyru stengiames ir labai tikimes kad mus pasirinks koks nors angelelis .Va kai taip labai nori tai bijau,kad galiu but isikalbejus,na bet kiekviena nakti prasau kad tai butu tiesa.. P.S. Visoms laukianciom gandru linkiu kantrybes sveikos mergaites. mes jau kaip metai laiko planuojam ir pakolkas nieko. svarbiausia yra psichologiskai atsipalaiduoti ir nesikoncentruoti tik ties vaikelio gamyba. kaip sakant, reikia turėti kantrybės ir viskas bus gerai. as ir išpradziu nervinausi galvojau, bet man patare negalvot nuolat apie tai ir atsipalaiduoti, gyventi senu ritmu ir viskas bus gerai.
Siaip dar neblogai yra pagyventi atskirai nuo vyro koki menesi, tada nestumus garantuoju
[quote=poiuyt,2010 03 30, 19:55]
sveika prisijungus Papildyta: [quote=Rodo sala,2010 03 31, 16:17] Sveikos , prisijungiu į jūsų šaunų būrį Sveika prisijungus
werte, na man pasitvirtino, kadangi nestumo neplanavome ir lygiai taip pat mylejomes visus metus, taciau pastojau tik po menesio nesimatymo.
Sveikos, papasakosiu savo pirmus nestumo pozymius. Su vyru leliuka pradejom planuoti pirma menesi ir tokio greito rezultato tikrai nesitikejom
Linkiu visoms kuo greiciau sulaukti issvajotu II
[quote=<Heydy>,2010 04 01, 23:33]
dideliausi sveikinimai merginos, gal kuri siandien darėtės NT? laukiam žinių, gal kuri jau
Sveikos mergaites
Mes pradejom planuoti lialiuka kovo menesi ir turbut dievulis musu nora išgirdo.Vienintelis simptomas buvo tai krutine jautri ir žiaurus apetitas Nors mano mmm nereguliarios bet vis ju nesulaukdavau...ir vakar nuspriandziau padariti NT.nupirkau pora ir parode dvi juosteles ir vienas ir kitas tik kad jos nelabai riskios...tai ryt dar viena padarisiu NT...ar reikia???pati užduodu sau klausima jums merginos linkiu ko greiciausei sulaukti jusu dvi juosteles
[quote=evusik12,2010 04 02, 09:54]
Dideliausi sveikinimai, tikiuosi velykinė dovana bus "įteikta"
nors man MM veluoja tik kelias dienas, taciau yra baltu isskyru (negausios, vos vos). Taciau niekad to pries MM nebudavo
kiti tradiciniai yra - skaudena pilva, kaire puse, jautri krutine, troskina.. QUOTE(uoga26 @ 2010 04 02, 11:09) nors man MM veluoja tik kelias dienas, taciau yra baltu isskyru (negausios, vos vos). Taciau niekad to pries MM nebudavo kiti tradiciniai yra - skaudena pilva, kaire puse, jautri krutine, troskina.. Paprastai pas nestukes smarkiai pagauseja isskyru, ir gana daznai jos buna creamy tipo..
sveikutes
QUOTE(Mazgea @ 2010 04 02, 14:53) sveikutes man viskas taspats, tik kad dar labai kažkur skrandį skaudena QUOTE(Mėlyn@kė @ 2010 04 02, 17:25) man viskas taspats, tik kad dar labai kažkur skrandį skaudena o man kaip tik pilvo apacia, bet ne nuolat daugiau tada kai judu lovoj paguliu ir vel praeina...
uoga 26, pilnai tiketina, jog tai yra nestumo pozymis. Man kadangi praktiskai niekada nebudavo isskyru, tai dabar jauciuosi kaip prisisisiojusi
QUOTE(Mazgea @ 2010 04 03, 03:51) o man kaip tik pilvo apacia, bet ne nuolat daugiau tada kai judu lovoj paguliu ir vel praeina... o man dar nugara kažko dažnai skaudena
mano dvi pasitvirtino....tai pati geriausia velykine dovana mums visiems
labutis,mergaites,visas su sv Velykom
as labai nerimauju ir laukiu,nes mano mmm nera jau 9 diena, praita savaitgali dariausi pirmaji testa jis buvo neigiamas,bet nenusiminiau,nes galvojau,kad per anksti,o siandien pasidariau antraji testa,jis taip pat neigiamas....labai nusiminiau ir net nezinau ka daryti....krutines neskauda,tik labai mieguista jauciuosi ir mane skirtingai,nei kitom pykina ne ryte o diena...nesuprantu.... Papildyta: QUOTE(evusik12 @ 2010 04 04, 10:54) labai tave sveikinu ir dziaugiuosi....nuostabi velykine dovana QUOTE(Mamyte Aiste @ 2010 04 04, 12:41) labutis,mergaites,visas su sv Velykom as labai nerimauju ir laukiu,nes mano mmm nera jau 9 diena, praita savaitgali dariausi pirmaji testa jis buvo neigiamas,bet nenusiminiau,nes galvojau,kad per anksti,o siandien pasidariau antraji testa,jis taip pat neigiamas....labai nusiminiau ir net nezinau ka daryti....krutines neskauda,tik labai mieguista jauciuosi ir mane skirtingai,nei kitom pykina ne ryte o diena...nesuprantu.... Papildyta: labai tave sveikinu ir dziaugiuosi....nuostabi velykine dovana
o sakykit merginos man jau vieluoja 3dienos, bet vis atsiranda pilvo apacioj skausmai tokie, jau antra turbut savaite, bet ne kaip menesiniu ir nugara antra diena skauda, o krutinia skauda jau kokia savaite kai prilieciu, kai nelieciu tai normaliai, man seip pries mmm nebudavo tokio zymaus skausmo krutinej, kad atkreipciau demesi, ar gali but, kad jau laukciaus
ryt pirksiu testa turbut, bet bijau, kad parodys neigiama
na kiekvienai skirtingi tie pozymiai, ir kiekvienas nestumas skirtingas... sunku ir sprest kada jau yra pozymiai o kada ne
As ir bijau nusivilt tada reikia palaukti dar savaitele o tada jau ir galima bus rasyt ar cia buwo pozymiai ar nea..
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|