netikėtai
2009 09 27, 18:33
Prie mūsų šaunaus būrelio gali prisijungti visi norintys (tik su keliom sąlygom ) 1. Reikia ne tik ką nors rankdarbiauti, bet ir parodyti savo darbų albumą. 2. "Praplepėti" bandomąjį laikotarpį, t. y. kol senbuvės nutars, kad jau priima. Mūsu albumas http://s250.photobucket.com/albums/gg257/SMswap/ Ilgasis Kalėdinis swap'asRegistruojamės iki 09-22 Dovanas gaminam iki 12-01 Paliekam dvi savaites išsiuntimui iki 12-15d.Moderuoja Kentaurė 1. Gugile 2. Miegutis 3. Mamukas Indrukas 4. Tavi 5. Kerpena 6. Shangri La 7. Kusachius 8. Oksyte 9. Kid_Smyle 10. Naktibalda 11. netikėtai 12. Giagute 13. Zemugne
Kid_Smyle
2009 09 27, 18:46
Tyliai sningant svajoju atsidurt Kur šilta dabar Pasiimsiu ir tave jei nori Jurga Šeduikytė tai ,kad linkiu šiluma dalintis  , kuri čia praskaidrina dieną
netikėtai
2009 09 27, 19:02
Nu gražiai tu čia sudėliojai  Tik va reik aną temą damušt. Nenori padėt?
Kid_Smyle
2009 09 27, 19:36
o man visai patinka kai talentus ieško , daugiau pažvengi ištikro , kokie žmonės optimistai
Giagute
2009 09 27, 19:36
Nu šakės. Bandžiau damušt - sako man, klaida, vsio, nebėr kur rašyt.. Sakau, matyt visoms liežuviai atsiriša savaitgalį - pralaksčiau su darbais šiandien visą dieną - ir jau naujon temon kraustytis reik... einu paskaitinėsiu ką gero priplepėjot p.s. aš tv irgi nelabai.. bet per LTV bus Ponia ir Ponas Smitai, tai noriu pažiūrėt. Ta proga ir vyno dar turiu balto..
netikėtai
2009 09 27, 19:41
Nu kad jau damušom,tai plepsės Kid_Smyle 86 Giagute 58 netikėtai 56 Shangri La 48 gugile 47 Mamukas Indriukas 47 Kerpena 42 Naktibalda 41 Zemugne 39 tavi 31 kusachius 23 panelė J 20 Oksyte 19 miegutis 16 Kentaure 12 _Smilga_ 10 SuperMama 1 Daivulyte 1 laimuleee 1 renax 1 Nu blyn aš tai nieko daugiau nedarau tik pliurpiu  Laiks daryt išvadas Papildyta:QUOTE(Giagute @ 2009 09 27, 20:36) Nu šakės. Bandžiau damušt - sako man, klaida, vsio, nebėr kur rašyt.. Sakau, matyt visoms liežuviai atsiriša savaitgalį - pralaksčiau su darbais šiandien visą dieną - ir jau naujon temon kraustytis reik... einu paskaitinėsiu ką gero priplepėjot p.s. aš tv irgi nelabai.. bet per LTV bus Ponia ir Ponas Smitai, tai noriu pažiūrėt. Ta proga ir vyno dar turiu balto..  Ir aš turiu vyno-tik rožinio nebalto.Reiks kažką pažiopsot ir man ta proga.Žvakikę kokią prisidegt,naudotis proga pabūt vienai.....Kartais taip gera
Giagute
2009 09 27, 19:43
OHO  lazdavoju čia visas dėl ilgų liežuvių - pas pačią.. tai ką, kišam vynelį ir skelbiam SM alkoholizmo seansą? QUOTE(netikėtai @ 2009 09 27, 20:41) Nu kad jau damušom,tai plepsės Kid_Smyle 86 Giagute 58netikėtai 56 Shangri La 48 gugile 47 Mamukas Indriukas 47 Kerpena 42 .... Ir aš turiu vyno-tik rožinio nebalto.Reiks kažką pažiopsot ir man ta proga.Žvakikę kokią prisidegt,naudotis proga pabūt vienai.....Kartais taip gera 
Kid_Smyle
2009 09 27, 19:46
 prisipažįstu mano kaltė  matyt reikia daugiau megzti ,mažiau rašinėt , bet ,kad kai sėdžiu šalia laptopo , tai taip ir traukia parašyti  beje juk buvo sąlygą ,kad priimsit ,kad reikia paplepėti , na tai nuoširdžiai pasistengiau hm ir aš norėčiau bet kokteiliuko su trejom devyneriom
Giagute
2009 09 27, 19:53
Tai jau... aš irgi kažkokią priklausomybę turiu - net vyną dabar pasidėjus šalia plepsiu ir filmo laukiu... Papildyta:ta proga dar šiandien ką sumeistravau pasirodysiu:  MB tokias sages mano "barzdotom" vadina
netikėtai
2009 09 27, 19:55
Nu klausykit baisu čia su tais vyniukais darosi  Tai jau matyt meet'ą reik namuos kažkuriuos organizuot,tsakant na vsiakij pažarnij Barzdotos  Nu nedasigalvočiau iki to niekaip Labi graži sagė tik man tai per mėlyna
Giagute
2009 09 27, 19:57
viskas čia su tais vyneliais gerai. negi būtų smagiau, jei piktos ir stresuotos vaikščiotumėm? O taurė (gerai, dvi  ) vietoj valerijonų sueina  netikėtai - tai pagal skonį.. o šitos istorija paprasta - vienai moteriškaitei baisiai užsireikė mano senesnės ( šitos va), nors ta mamai padovanota buvo.. tai gavau kažką panašaus daryt, nes kažkaip esu sau nuostatą įkalus kad nedublikuosiu darbų.. nors pati aš tai mėlynos fanatikė, niekaip neišaugu iš tos ligos..  beje, moterie, kooookia tavo sukienka graži.. ajna sau nu labai labai graži. LAAABAI
Kid_Smyle
2009 09 27, 20:05
giagute aš apšalus būtinai reikia meeto , nes man jau stogą nešą nu bet rytoj poliklinikon vesiu sūnelį , tai leisiu darželin , gal tada ramiau bus galėsiu paeiškot darbo ir savo mezginiais užsiimti
Kerpena
2009 09 27, 20:08
Graži sagė, nors man barzdos tai gali ir nebūti, labai gražus tas kraščiukas viršuje Man mėlyna irgi nelabai tinka, nei jokių rūbų mėlynų beveik neturiu, bet šiaip ant kito gražu...
Giagute
2009 09 27, 20:16
o, Kid, o kaip čia tu be darbuko?.. aš irgi kaip ir.. beje, šiaip vynelis man labai tinka, bet kad apetitą sukelia tai siaubas - ką tik visą lėkštę čili troškinio nuo pietų likusio sukirtau..
Mamukas Indriukas
2009 09 27, 20:16
nu netiketa, giagute davet cia jus vaizdo su savo darbais,  beje netiketai tavo dukra labai fotogeniska,galetu laisvai pamegint eit i modelius,jei dar nebande,labai idomus ir grazus bruozai ir neeiliniai oi as tai labai noreciau balto vynelio dabar mmmmmmmm....
miegutis
2009 09 27, 20:18
nu panos ir duodat kaip man spėt su jumis ,dar reiks anoj temoj klausimus atsirinkt žiū čia vynu svaiginatės ,o aš lašalinę susikaliau  ,nes per daug užsvaigau
netikėtai
2009 09 27, 20:20
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 09 27, 21:16) nu netiketa, giagute davet cia jus vaizdo su savo darbais,  beje netiketai tavo dukra labai fotogeniska,galetu laisvai pamegint eit i modelius,jei dar nebande,labai idomus ir grazus bruozai ir neeiliniai oi as tai labai noreciau balto vynelio dabar mmmmmmmm....  Ačiuks Žinok mano merga nenori modeliu būt-keista,ane? Jai menai galvoj sukas-groja,dainuoja,paišo.Nu žodž tokia priemenė kaip mamytė Paguldžiau mergas,dabar ir aš jau galiu vyniuko insipilsiot
Giagute
2009 09 27, 20:20
ačiū, merginos.. man matyt jau taip nebeatrodo kaip jums tos mano sagės.. na bet ech, ką čia dabar į sentimentus.. vaišinu visas
Kid_Smyle
2009 09 27, 20:22
Giagute , kad taip išėjo iš seno išėjau , o naujas bonkrotavo dar neatėjus , o vasara nebuvo kaip ir ieškoti , pusesere su sūneliu dabojau , nesiskundžiu per daug rankos nors ir nedaug , bet vis yra , va nuo rugsėjo tik vėl grįžau su rankdarbiais , o darbų iki kito pabaigos , o dar paskelbsiu temą , tai visai bus tik suktis , tikiuosi  gal net neieškosiu ko nors iš namų . nesinori žiemą šaldytis
netikėtai
2009 09 27, 20:22
Nu įsijungiau aš tą teliką ir negaliu nervai nelaiko-nu ta reklama kur vaikas ant šikpopieriaus rulono miega  Ką jūs apie tai pasakyt galit? Jaučiu einu aš išjungt tą brudą
Giagute
2009 09 27, 20:23
netikėtai - vienas žodis apie tą reklamą - PRA-VA-LAS. nors man ta "aš moteris, ne indaplovė" visas kitas perspjauna nors tu ką...  Kid - aaa, taip jau būna... aš dabar su Litexpo truputuką darbuojuos, tai pasakojo kad pernai per NT mugę neatvažiavo dvi įmonės stendų statytis (nors buvo užsiregistravusios ir dalyvių mokestį susimokėjusios). O kai pradėjo ieškot, pasirodė, kad jau jų nebėr.. Mane tai šiaip atleido. Nusprendė kad marketingo skyrius - prabanga..  tai jau pusmetis su viršum kaip rankos tik pinigus neša...
netikėtai
2009 09 27, 20:24
QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 09 27, 21:22) Giagute , kad taip išėjo iš seno išėjau , o naujas bonkrotavo dar neatėjus , o vasara nebuvo kaip ir ieškoti , pusesere su sūneliu dabojau , nesiskundžiu per daug rankos nors ir nedaug , bet vis yra , va nuo rugsėjo tik vėl grįžau su rankdarbiais , o darbų iki kito pabaigos , o dar paskelbsiu temą , tai visai bus tik suktis , tikiuosi  gal net neieškosiu ko nors iš namų . nesinori žiemą šaldytis  Nu tu man dabar nuo dūšios pasakyk-tu gali iš rankdarbių išgyvent? Tai kiek tu per mėn užsimezgi  Nu niekaip neįsivaizduoju  Giagute,nu jo ta irgi tobula.Bet aš ir diedui pasakau eikit išsiplaukit indus,nes aš moteris
Giagute
2009 09 27, 20:32
Na, aš tai nepragyvenu iš saginėjimosi... bet jau pradėjo mano smith'us rodyt, tad einu veizėt ciao merginos
netikėtai
2009 09 27, 20:34
Gero veizėjimo Nu su kuompapliurpt  O gal reik aijt pamiagzzzzt
Kid_Smyle
2009 09 27, 20:39
Kai laukiausi ir po metus pragyvenau  nu bet gyvenu su tėvais , tad manau čia didelis pliusas tokiom sąlygom, nors nesiskųsdama iki tūkstančio buvo pelno  na bet tam reikia pasišvęsti. nemėgstu kopijuoti ,o kas naujasniam nevisi pasirašo. nors paskutiniu metu tame sekasi
miegutis
2009 09 27, 20:41
QUOTE(netikėtai @ 2009 09 27, 22:22) Nu įsijungiau aš tą teliką ir negaliu nervai nelaiko-nu ta reklama kur vaikas ant šikpopieriaus rulono miega  Ką jūs apie tai pasakyt galit? Jaučiu einu aš išjungt tą brudą  superinė reklama kažkada buvo eico reklama ,kai kažkokia bobutė stotį ten kažkokia purtė dėl jos baltos bliuzelės man tai superinė atrodo fantazijos reklama ,jogurtas ir vyšnios gal dėl to ,kad žiauriai mėgstu  bet aišku dar kelis kartus pamatysiu ir bus biauri
Kid_Smyle
2009 09 27, 20:49
nu reklamos baisios  šiaip reta patinka , o vyras net pažiūrėt neleidžia , vis perjunge. beje nu dirbau ne randarbiais ir ne vadyboje ko noriu dabar ,o tiesiog kasininke , eh nageliai tada kentėjo , o dabar jaučiuosi kaip ponia , tokie dailūs ataugo o šiaip nelinksta širdis kitiems dirbti ,ypač kai dar neišbandžius savo idėjas , viena juk pasidalinau , o net pvz . neturiu , bet reiks kada padaryt prisėdus o jei rankos yra badu niekada nemirsi , krizė to nekeičia  beje prisijungiu su kokteiliuku
Kerpena
2009 09 27, 20:54
Labai faina, kad imiesi ir sugebi iš to pragyventi Aš irgi norėjau, bet esu per daug baili...
netikėtai
2009 09 27, 21:04
QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 09 27, 21:49) nu reklamos baisios  šiaip reta patinka , o vyras net pažiūrėt neleidžia , vis perjunge. beje nu dirbau ne randarbiais ir ne vadyboje ko noriu dabar ,o tiesiog kasininke , eh nageliai tada kentėjo , o dabar jaučiuosi kaip ponia , tokie dailūs ataugo o šiaip nelinksta širdis kitiems dirbti ,ypač kai dar neišbandžius savo idėjas , viena juk pasidalinau , o net pvz . neturiu , bet reiks kada padaryt prisėdus o jei rankos yra badu niekada nemirsi , krizė to nekeičia  beje prisijungiu su kokteiliuku  Nu bet va aš ir sakau-mezgėjos yr baisios .Į klausimą tai ir neatsakei,ania. Nu ior gerai,nu ir nereikia
Zemugne
2009 09 27, 21:13
Na ir prišnekėjot...  Prisiminiau, kad dėl spalvų neatsakiau. Šokoladą labai mėgstu, kuo kartesnis, tuo geriau (pieniškas tiek šokoladas, tiek ir spalva nelabai), graži man šokoladinė ruda. O dėl pilkos: tamsią pilką lengvai priderinčiau, o šviesesnė pilka viena ar su trupučiu kokios rausvos pagyvinimui labai derėtų prie mano gobeleninio rudeninio puspalčio (su mūsų orais aš jį ir pusę žiemos pranešioju) QUOTE(Oksyte @ 2009 09 27, 10:04) Uzmeciau truputeli aki i temele, o tai apsivelusi sedziu  . Pradejau velt sali, bet kuo toliau, tuo labiau atrodo kad bus cia pledas Va va va, labai teisingas šalis, kaip tik tokiems kaip man
Giagute
2009 09 27, 21:16
netikėtai, kiba vynelį jau atsidarius kad raidės pinasi? p.s. bet nerealus tas filmas - žiūriu gal penktą kartą, bet man labai..  dabar tik reklamą rodo QUOTE(netikėtai @ 2009 09 27, 22:04) Nu bet va aš ir sakau-mezgėjos yr baisios .Į klausimą tai ir neatsakei,ania. Nu ior gerai,nu ir nereikia 
netikėtai
2009 09 27, 21:17
QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 09 27, 21:39) Kai laukiausi ir po metus pragyvenau  nu bet gyvenu su tėvais , tad manau čia didelis pliusas tokiom sąlygom, nors nesiskųsdama iki tūkstančio buvo pelno  na bet tam reikia pasišvęsti. nemėgstu kopijuoti ,o kas naujasniam nevisi pasirašo. nors paskutiniu metu tame sekasi  Oi,čeprašam  Kažkaip praleidau šitą postuką
Kid_Smyle
2009 09 27, 21:22
netiketai , na uždirbadavau iki tūkstančio litų  dauguma siūvinėjimas pagal patentą dabar dar neimu , bet žiūrėsim kaip bus , jei idėja tiks ir duos nemenkas pajamas tada ir imsiu , o tūkstantis sėdint namuose manau neblogai  dirbi pagal savo aplinkybes  o ypač omeny žiemą nereikia sukti galvos kaip išeiti į lauką, praeitą žiemą visą prakosėjau , nes ties durimis dirbdavau  vienintelis vaistas trejos devynerios po darbo , tada net rankdarbiams rankos nekilo  tai dabar po dviejų metų jaučiuosi kupina jėgų ir noro . kur čia dingsi ,kai puse mokslo su tuo buvo susiję  rankdarbių ligonė ups jau vaistukas veikia  jau klaidas darau  na gerai eisiu miegot ryt juk reikia kuo nors pasirodyti . ir beje manau man temos nepavyksta sukurt normalios  reiks gal rytoj normaliai prisėdus padaryti
konfiguracija28
2009 09 27, 21:25
Kid_ smyle as irgi sakau, jei rankas turi tai bado nebus, MB anksciau vis paburbedavo del mano versliuko,bet dabar mato, kad uzsikabinau rimtai ir pajamos jau eina is to.. nepasakyciau, kad viena is ju sugebeciau pragyventi, bet vis pliusas prie seimos. O siaip as irgi bedarbe, nu kokia bedarbe isbrauke mane is birzos, nes verslininke gi as  individualia veikla gi turiu  Giagute, man tavo sages tobulos, gal kad zinau kiek vargo jas daryti reikia. O dabar moteros jums vaizdu :    
Kid_Smyle
2009 09 27, 21:30
 jo jo Kentaure jie vis burba , kad nedirbam , o patys iš nieko nesugeba pinigų padaryt beje fantastiški papuošalai taip ir norisi pasipuošti ir traukti teatran man iš vis bajeris buvo su darbo birža mėnesiuko pritrūkau , kad mokėtų , tai susinervavau ir iš vis po to karto nesirodžiau. tik laiko gadinimas.
miegutis
2009 09 27, 21:39
aš irgi darbo biržos klijentė jau beveik mėnuo ,bet tikiuosi greit nebebūt jei pasiseks ,reiks pas kusachių vudu prašyt kitai savaitei  žiauriukas multikas http://www.youtube.com/watch?v=n9ONrO9Or_o...feature=related
Giagute
2009 09 27, 21:46
ach.. aš tai jau ir visą gėrį iš biržos atsiėmiau.. mieguti - jei jau prašysies vudu, užtark ir už mane žodelį...
Kid_Smyle
2009 09 27, 21:48
ir mane ir mane  , nes kitą savaite vėl bandysiu ieškot darbo , bet kaip be patirties ta linkme oficialios bijau ne taip greit rasiu  nors neįsivaizduoju kito darbo , noriu ir žinau tikrai patiktu
netikėtai
2009 09 27, 21:50
Nu vsio sudarbės bedarbės einu pamezgiot,o tai vėl pliurpalų čempionė būsiu,o nepabaigtukai kampe verkia Kid_Smyle neįsivaizduoju kaip reiktų iš tūkstančio pragyvent-paskola plius komunalinės ir jau pritrūkau
Kid_Smyle
2009 09 27, 22:06
na yra paskola banko  , bet šiaip tiek man sočiai dar su pramogom  nes tėvai geri išlaiko, kitaip žinoma nors eik ir karkis  todėl ir sakau kitą mėnesį jau manau įsisukus vėl šitam versle galėsiu sūnelį leisti  ir be to tai juk nėra pastovūs pinigai  aš čia vėl neįtema , bet turiu klausimėlį papuošalų verėjoms , turiu įdėja šilkinius stringus segti grandinėlėm , ale neturiu supratimo kur tokias trumpas grandinėles gauti norisi tokių trijų ratukų du priekį ir vieną gale ir iš abiejų pusių segti grandineles na gal supratot , tik va nežinau ,kur gaut tų grandinėlių  neesu gaminus papuošalų
Naktibalda
2009 09 28, 00:27
sveikos mes pagaliau išoperuoti, ir gulim reanimacijoje, tikiuosi prižiūrės ten jį gerai, kol ryt nuvažiuosiu  , apie mūsų mediciną ir jos strategiją nepasakosiu, nes šiuo metu labai jautru  , tik vieną paskysiu niekaip nesuprantu kam mes mokame mokesčius,
Giagute
2009 09 28, 07:12
Naktibalda, sveikit kuo greičiau... O šiaip tai labas rytas kvaksės
Kerpena
2009 09 28, 07:28
Naktibalda, sveikatos tavo vyrui.
Naktibalda, sveikatos vyrui, o tau ištvermės
netikėtai
2009 09 28, 07:57
labrytuks Apsikuopiau kampus galiu dabar ir prie kompo su kavuku prisėst Naktibalda,laikykitės  Su ta mūsų medicina tai tikrai siaubiakas,stiprybės jums abiems
Giagute
2009 09 28, 08:00
Aš tai arbatos kibiriuką apsikabinus irgi foruminuosi prisikaupė darbų laisvų, reikia pasiviešint
Kid_Smyle
2009 09 28, 08:01
Labs rytelis Naktibalda , tikiuosi greit viskas susitvarkys Beje ligoniukai sveikit greičiau tada ir meetuką greičiau padarysim
Shangri La
2009 09 28, 08:22
Labas rytas  Mes jau iš pat ryto sulakstėm į polikliniką, vaikas lyg tais sveikas, tai rytoj keliaus į darželį. Naktibalda, oho kaip jums nepasisekė; laikykites Tavi, kaip tavo sveikata? Mačiau apie pinigus ir rankdarbius šnekat  Aš iš rankdarbių pragyventi negalėčiau, bet užsidirbu savo reikmėms- kirpyklai, kosmetikai, drabužiams...ir tiems patiems rankdarbiams  Kol studijuoju, mane tokia padėtis daugmaž tenkina.
Ai Shangri La, galėtų ir geriau būt.
Zemugne
2009 09 28, 08:32
Na ir prasidėjo ruduo. Sveikatos visiems sveikstantiems ir tegul gydytojai tam netrukdo. O aš turiu klausimą toms, kurio iš rankdarbių prisidriat: o jūs mokesčius mokat? Man vis tas klausimas kirba. Jeigu aš prie kažkokio nedidelio darbelio prasikrapštau keliasdešimt valandų (nes sugalvoju daryti kažką juvelyriškai smulkaus), tai dar užmetus gerokai procentų mokesčiams kaios kominės pasidarytų.
|
|