Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gal dar ir ne Kalėdos,bet
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
netikėtai

Prie mūsų šaunaus būrelio gali prisijungti visi norintys (tik su keliom sąlygom )
1. Reikia ne tik ką nors rankdarbiauti, bet ir parodyti savo darbų albumą.
2. "Praplepėti" bandomąjį laikotarpį, t. y. kol senbuvės nutars, kad jau priima.
Mūsu albumas http://s250.photobucket.com/albums/gg257/SMswap/

Ilgasis Kalėdinis swap'as
Registruojamės iki 09-22
Dovanas gaminam iki 12-01
Paliekam dvi savaites išsiuntimui iki 12-15d.

Moderuoja Kentaurė

1. Gugile
2. Miegutis
3. Mamukas Indrukas
4. Tavi
5. Kerpena
6. Shangri La
7. Kusachius
8. Oksyte
9. Kid_Smyle
10. Naktibalda
11. netikėtai
12. Giagute
13. Zemugne

user posted image
Kid_Smyle
biggrin.gif
„Tyliai sningant svajoju atsidurt
Kur šilta dabar
Pasiimsiu ir tave jei nori“ Jurga Šeduikytė

tai ,kad linkiu šiluma dalintis 4u.gif , kuri čia praskaidrina dieną
netikėtai
Nu gražiai tu čia sudėliojai biggrin.gif Tik va reik aną temą damušt. Nenori padėt?
Kid_Smyle
o man visai patinka kai talentus ieško , daugiau pažvengi ištikro , kokie žmonės optimistai biggrin.gif
Giagute
Nu šakės. Bandžiau damušt - sako man, klaida, vsio, nebėr kur rašyt..

Sakau, matyt visoms liežuviai atsiriša savaitgalį - pralaksčiau su darbais šiandien visą dieną - ir jau naujon temon kraustytis reik... doh.gif

einu paskaitinėsiu ką gero priplepėjot biggrin.gif

p.s. aš tv irgi nelabai.. bet per LTV bus Ponia ir Ponas Smitai, tai noriu pažiūrėt. Ta proga ir vyno dar turiu balto.. tongue.gif
netikėtai
Nu kad jau damušom,tai plepsės
Kid_Smyle 86
Giagute 58
netikėtai 56
Shangri La 48
gugile 47
Mamukas Indriukas 47
Kerpena 42
Naktibalda 41
Zemugne 39
tavi 31
kusachius 23
panelė J 20
Oksyte 19
miegutis 16
Kentaure 12
_Smilga_ 10
SuperMama 1
Daivulyte 1
laimuleee 1
renax 1

Nu blyn aš tai nieko daugiau nedarau tik pliurpiu doh.gif Laiks daryt išvadas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Giagute @ 2009 09 27, 20:36)
Nu šakės. Bandžiau damušt - sako man, klaida, vsio, nebėr kur rašyt..

Sakau, matyt visoms liežuviai atsiriša savaitgalį - pralaksčiau su darbais šiandien visą dieną - ir jau naujon temon kraustytis reik...  doh.gif

einu paskaitinėsiu ką gero priplepėjot  biggrin.gif

p.s. aš tv irgi nelabai.. bet per LTV bus Ponia ir Ponas Smitai, tai noriu pažiūrėt. Ta proga ir vyno dar turiu balto..  tongue.gif
*

Ir aš turiu vyno-tik rožinio nebalto.Reiks kažką pažiopsot ir man ta proga.Žvakikę kokią prisidegt,naudotis proga pabūt vienai.....Kartais taip gera wub.gif
Giagute
OHO blink.gif lazdavoju čia visas dėl ilgų liežuvių - pas pačią.. doh.gif lotuliukas.gif

tai ką, kišam vynelį ir skelbiam SM alkoholizmo seansą? bigsmile.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(netikėtai @ 2009 09 27, 20:41)
Nu kad jau damušom,tai plepsės
Kid_Smyle  86
Giagute  58
netikėtai  56
Shangri La  48
gugile  47
Mamukas Indriukas  47
Kerpena  42
....

Ir aš turiu vyno-tik rožinio nebalto.Reiks kažką pažiopsot ir man ta proga.Žvakikę kokią prisidegt,naudotis proga pabūt vienai.....Kartais taip gera wub.gif
*

Kid_Smyle
blush2.gif prisipažįstu mano kaltė 4u.gif matyt reikia daugiau megzti ,mažiau rašinėt , bet ,kad kai sėdžiu šalia laptopo , tai taip ir traukia parašyti ax.gif
beje juk buvo sąlygą ,kad priimsit ,kad reikia paplepėti , na tai nuoširdžiai pasistengiau biggrin.gif
hm ir aš norėčiau bet kokteiliuko su trejom devyneriom blush2.gif
Giagute
Tai jau... aš irgi kažkokią priklausomybę turiu - net vyną dabar pasidėjus šalia plepsiu ir filmo laukiu... doh.gif
Papildyta:

ta proga dar šiandien ką sumeistravau pasirodysiu:

user posted image

MB tokias sages mano "barzdotom" vadina hihihi.gif
netikėtai
Nu klausykit baisu čia su tais vyniukais darosi blink.gif Tai jau matyt meet'ą reik namuos kažkuriuos organizuot,tsakant na vsiakij pažarnij lotuliukas.gif
Barzdotos lotuliukas.gif Nu nedasigalvočiau iki to niekaip lotuliukas.gif
Labi graži sagė tik man tai per mėlyna ax.gif
Giagute
viskas čia su tais vyneliais gerai.
negi būtų smagiau, jei piktos ir stresuotos vaikščiotumėm? O taurė (gerai, dvi biggrin.gif ) vietoj valerijonų sueina lotuliukas.gif

netikėtai - tai pagal skonį.. o šitos istorija paprasta - vienai moteriškaitei baisiai užsireikė mano senesnės (šitos va), nors ta mamai padovanota buvo.. tai gavau kažką panašaus daryt, nes kažkaip esu sau nuostatą įkalus kad nedublikuosiu darbų.. blush2.gif

nors pati aš tai mėlynos fanatikė, niekaip neišaugu iš tos ligos.. doh.gif

beje, moterie, kooookia tavo sukienka graži.. ajna sau bigsmile.gif
nu labai labai graži. LAAABAI wub.gif
Kid_Smyle
giagute aš apšalus wub.gif
būtinai reikia meeto , nes man jau stogą nešą lotuliukas.gif
nu bet rytoj poliklinikon vesiu sūnelį , tai leisiu darželin , gal tada ramiau bus galėsiu paeiškot darbo ir savo mezginiais užsiimti smile.gif
Kerpena
Graži sagė, nors man barzdos tai gali ir nebūti, labai gražus tas kraščiukas viršuje wub.gif
Man mėlyna irgi nelabai tinka, nei jokių rūbų mėlynų beveik neturiu, bet šiaip ant kito gražu...
Giagute
o, Kid, o kaip čia tu be darbuko?.. aš irgi kaip ir.. blink.gif

beje, šiaip vynelis man labai tinka, bet kad apetitą sukelia tai siaubas - ką tik visą lėkštę čili troškinio nuo pietų likusio sukirtau.. doh.gif
Mamukas Indriukas
nu netiketa, giagute davet cia jus vaizdo su savo darbais, bigsmile.gif beje netiketai tavo dukra labai fotogeniska,galetu laisvai pamegint eit i modelius,jei dar nebande,labai idomus ir grazus bruozai ir neeiliniai drinks_cheers.gif

oi as tai labai noreciau balto vynelio dabar mmmmmmmm.... tongue.gif
miegutis
nu panos ir duodat kaip man spėt su jumis ,dar reiks anoj temoj klausimus atsirinkt doh.gif
žiū čia vynu svaiginatės ,o aš lašalinę susikaliau biggrin.gif ,nes per daug užsvaigau ax.gif
netikėtai
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 09 27, 21:16)
nu netiketa, giagute davet cia jus vaizdo su savo darbais, bigsmile.gif beje netiketai tavo dukra labai fotogeniska,galetu laisvai pamegint eit i modelius,jei dar nebande,labai idomus ir grazus bruozai ir neeiliniai drinks_cheers.gif

oi as tai labai noreciau balto vynelio dabar mmmmmmmm.... tongue.gif
*

Ačiuks 4u.gif
Žinok mano merga nenori modeliu būt-keista,ane? Jai menai galvoj sukas-groja,dainuoja,paišo.Nu žodž tokia priemenė kaip mamytė biggrin.gif
Paguldžiau mergas,dabar ir aš jau galiu vyniuko insipilsiot bigsmile.gif
Giagute
ačiū, merginos.. man matyt jau taip nebeatrodo kaip jums tos mano sagės.. na bet ech, ką čia dabar į sentimentus.. vaišinu visas biggrin.gif

user posted image

Kid_Smyle
Giagute , kad taip išėjo iš seno išėjau , o naujas bonkrotavo dar neatėjus , o vasara nebuvo kaip ir ieškoti , pusesere su sūneliu dabojau , nesiskundžiu per daug rankos nors ir nedaug , bet vis yra , va nuo rugsėjo tik vėl grįžau su rankdarbiais , o darbų iki kito pabaigos , o dar paskelbsiu temą , tai visai bus tik suktis , tikiuosi biggrin.gif gal net neieškosiu ko nors iš namų . nesinori žiemą šaldytis ax.gif
netikėtai
Nu įsijungiau aš tą teliką ir negaliu nervai nelaiko-nu ta reklama kur vaikas ant šikpopieriaus rulono miega blink.gif Ką jūs apie tai pasakyt galit? Jaučiu einu aš išjungt tą brudą lotuliukas.gif
Giagute
netikėtai - vienas žodis apie tą reklamą - PRA-VA-LAS.

nors man ta "aš moteris, ne indaplovė" visas kitas perspjauna nors tu ką... lotuliukas.gif

Kid - aaa, taip jau būna... aš dabar su Litexpo truputuką darbuojuos, tai pasakojo kad pernai per NT mugę neatvažiavo dvi įmonės stendų statytis (nors buvo užsiregistravusios ir dalyvių mokestį susimokėjusios). O kai pradėjo ieškot, pasirodė, kad jau jų nebėr.. doh.gif

Mane tai šiaip atleido. Nusprendė kad marketingo skyrius - prabanga.. doh.gif tai jau pusmetis su viršum kaip rankos tik pinigus neša... doh.gif
netikėtai
QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 09 27, 21:22)
Giagute , kad taip išėjo iš seno išėjau , o naujas bonkrotavo dar neatėjus , o vasara nebuvo kaip ir ieškoti , pusesere su sūneliu dabojau , nesiskundžiu per daug rankos nors ir nedaug , bet vis yra , va nuo rugsėjo tik vėl grįžau su rankdarbiais , o darbų iki kito pabaigos , o dar paskelbsiu temą , tai visai bus tik suktis , tikiuosi   biggrin.gif  gal net neieškosiu ko nors iš namų . nesinori žiemą šaldytis  ax.gif
*

Nu tu man dabar nuo dūšios pasakyk-tu gali iš rankdarbių išgyvent? Tai kiek tu per mėn užsimezgi g.gif Nu niekaip neįsivaizduoju doh.gif
Giagute,nu jo ta irgi tobula.Bet aš ir diedui pasakau eikit išsiplaukit indus,nes aš moteris lotuliukas.gif
Giagute
Na, aš tai nepragyvenu iš saginėjimosi... schmoll.gif

bet jau pradėjo mano smith'us rodyt, tad einu veizėt bigsmile.gif

ciao merginos bye1.gif
netikėtai
Gero veizėjimo 4u.gif
Nu su kuompapliurpt g.gif O gal reik aijt pamiagzzzzt rolleyes.gif
Kid_Smyle
Kai laukiausi ir po metus pragyvenau wink.gif nu bet gyvenu su tėvais , tad manau čia didelis pliusas tokiom sąlygom, nors nesiskųsdama iki tūkstančio buvo pelno biggrin.gif na bet tam reikia pasišvęsti. nemėgstu kopijuoti ,o kas naujasniam nevisi pasirašo. nors paskutiniu metu tame sekasi wink.gif
miegutis
QUOTE(netikėtai @ 2009 09 27, 22:22)
Nu įsijungiau aš tą teliką ir negaliu nervai nelaiko-nu ta reklama kur vaikas ant šikpopieriaus rulono miega blink.gif  Ką jūs apie tai pasakyt galit? Jaučiu einu aš išjungt tą brudą lotuliukas.gif
*

superinė reklama lotuliukas.gif
kažkada buvo eico reklama ,kai kažkokia bobutė stotį ten kažkokia purtė dėl jos baltos bliuzelės lotuliukas.gif
man tai superinė atrodo fantazijos reklama ,jogurtas ir vyšnios gal dėl to ,kad žiauriai mėgstu biggrin.gif bet aišku dar kelis kartus pamatysiu ir bus biauri
Kid_Smyle
nu reklamos baisios lotuliukas.gif šiaip reta patinka , o vyras net pažiūrėt neleidžia , vis perjunge.
beje nu dirbau ne randarbiais ir ne vadyboje ko noriu dabar ,o tiesiog kasininke , eh nageliai tada kentėjo , o dabar jaučiuosi kaip ponia , tokie dailūs ataugo lotuliukas.gif

o šiaip nelinksta širdis kitiems dirbti ,ypač kai dar neišbandžius savo idėjas , viena juk pasidalinau , o net pvz . neturiu , bet reiks kada padaryt prisėdus smile.gif

o jei rankos yra badu niekada nemirsi , krizė to nekeičia biggrin.gif

beje prisijungiu su kokteiliuku drinks_cheers.gif
Kerpena
Labai faina, kad imiesi ir sugebi iš to pragyventi thumbup.gif
Aš irgi norėjau, bet esu per daug baili... unsure.gif
netikėtai
QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 09 27, 21:49)
nu reklamos baisios  lotuliukas.gif šiaip reta patinka , o vyras net pažiūrėt neleidžia , vis perjunge.
beje nu dirbau ne randarbiais ir ne vadyboje ko noriu dabar ,o tiesiog kasininke , eh nageliai tada kentėjo , o dabar jaučiuosi kaip ponia , tokie dailūs ataugo  lotuliukas.gif

o šiaip nelinksta širdis kitiems dirbti ,ypač kai dar neišbandžius savo idėjas , viena juk pasidalinau , o net pvz . neturiu , bet reiks kada padaryt prisėdus smile.gif

o jei rankos yra badu niekada nemirsi , krizė to nekeičia  biggrin.gif

beje prisijungiu su kokteiliuku  drinks_cheers.gif
*

Nu bet va aš ir sakau-mezgėjos yr baisios .Į klausimą tai ir neatsakei,ania. Nu ior gerai,nu ir nereikia beee.gif
Zemugne
Na ir prišnekėjot... blink.gif Prisiminiau, kad dėl spalvų neatsakiau. Šokoladą labai mėgstu, kuo kartesnis, tuo geriau (pieniškas tiek šokoladas, tiek ir spalva nelabai), graži man šokoladinė ruda. O dėl pilkos: tamsią pilką lengvai priderinčiau, o šviesesnė pilka viena ar su trupučiu kokios rausvos pagyvinimui labai derėtų prie mano gobeleninio rudeninio puspalčio (su mūsų orais aš jį ir pusę žiemos pranešioju)

QUOTE(Oksyte @ 2009 09 27, 10:04)
Uzmeciau truputeli aki i temele, o tai apsivelusi sedziu  tongue.gif . Pradejau velt sali, bet kuo toliau, tuo labiau atrodo kad bus cia pledas  blink.gif lotuliukas.gif
*

Va va va, labai teisingas šalis, kaip tik tokiems kaip man ax.gif
Giagute
netikėtai, kiba vynelį jau atsidarius kad raidės pinasi? tongue.gif lotuliukas.gif

p.s. bet nerealus tas filmas - žiūriu gal penktą kartą, bet man labai.. wub.gif dabar tik reklamą rodo tongue.gif

QUOTE(netikėtai @ 2009 09 27, 22:04)
Nu bet va aš ir sakau-mezgėjos yr baisios .Į klausimą tai ir neatsakei,ania. Nu ior gerai,nu ir nereikia beee.gif
*

netikėtai
QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 09 27, 21:39)
Kai laukiausi ir po metus pragyvenau wink.gif nu bet gyvenu su tėvais , tad manau čia didelis pliusas tokiom sąlygom, nors nesiskųsdama iki tūkstančio buvo pelno  biggrin.gif  na bet tam reikia pasišvęsti. nemėgstu kopijuoti ,o kas naujasniam nevisi pasirašo. nors paskutiniu metu tame sekasi wink.gif
*

Oi,čeprašam blush2.gif Kažkaip praleidau šitą postuką blush2.gif
Kid_Smyle
netiketai , na uždirbadavau iki tūkstančio litų smile.gif dauguma siūvinėjimas pagal patentą biggrin.gif
dabar dar neimu , bet žiūrėsim kaip bus , jei idėja tiks ir duos nemenkas pajamas tada ir imsiu , o tūkstantis sėdint namuose manau neblogai biggrin.gif dirbi pagal savo aplinkybes ax.gif o ypač omeny žiemą nereikia sukti galvos kaip išeiti į lauką, praeitą žiemą visą prakosėjau , nes ties durimis dirbdavau doh.gif vienintelis vaistas trejos devynerios po darbo , tada net rankdarbiams rankos nekilo schmoll.gif tai dabar po dviejų metų jaučiuosi kupina jėgų ir noro . kur čia dingsi ,kai puse mokslo su tuo buvo susiję lotuliukas.gif rankdarbių ligonė
ups jau vaistukas veikia blush2.gif jau klaidas darau lotuliukas.gif na gerai eisiu miegot ryt juk reikia kuo nors pasirodyti . ir beje manau man temos nepavyksta sukurt normalios unsure.gif reiks gal rytoj normaliai prisėdus padaryti doh.gif
konfiguracija28
Kid_ smyle as irgi sakau, jei rankas turi tai bado nebus, MB anksciau vis paburbedavo del mano versliuko,bet dabar mato, kad uzsikabinau rimtai ir pajamos jau eina is to.. nepasakyciau, kad viena is ju sugebeciau pragyventi, bet vis pliusas prie seimos. O siaip as irgi bedarbe, nu kokia bedarbe isbrauke mane is birzos, nes verslininke gi as lotuliukas.gif individualia veikla gi turiu biggrin.gif

Giagute, man tavo sages tobulos, gal kad zinau kiek vargo jas daryti reikia.

O dabar moteros jums vaizdu :
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Kid_Smyle
biggrin.gif jo jo Kentaure jie vis burba , kad nedirbam , o patys iš nieko nesugeba pinigų padaryt lotuliukas.gif
beje fantastiški papuošalai taip ir norisi pasipuošti ir traukti teatran 4u.gif
man iš vis bajeris buvo su darbo birža mėnesiuko pritrūkau , kad mokėtų , tai susinervavau ir iš vis po to karto nesirodžiau. tik laiko gadinimas.
miegutis
aš irgi darbo biržos klijentė jau beveik mėnuo ,bet tikiuosi greit nebebūt jei pasiseks ,reiks pas kusachių vudu prašyt kitai savaitei cool.gif
biggrin.gif žiauriukas multikas http://www.youtube.com/watch?v=n9ONrO9Or_o...feature=related
Giagute
ach.. aš tai jau ir visą gėrį iš biržos atsiėmiau..
mieguti - jei jau prašysies vudu, užtark ir už mane žodelį... blush2.gif
Kid_Smyle
ir mane ir mane biggrin.gif , nes kitą savaite vėl bandysiu ieškot darbo , bet kaip be patirties ta linkme oficialios bijau ne taip greit rasiu doh.gif nors neįsivaizduoju kito darbo , noriu ir žinau tikrai patiktu
netikėtai
Nu vsio sudarbės bedarbės einu pamezgiot,o tai vėl pliurpalų čempionė būsiu,o nepabaigtukai kampe verkia doh.gif
Kid_Smyle neįsivaizduoju kaip reiktų iš tūkstančio pragyvent-paskola plius komunalinės ir jau pritrūkau doh.gif
Kid_Smyle
na yra paskola banko doh.gif , bet šiaip tiek man sočiai dar su pramogom smile.gif nes tėvai geri išlaiko, kitaip žinoma nors eik ir karkis verysad.gif todėl ir sakau kitą mėnesį jau manau įsisukus vėl šitam versle galėsiu sūnelį leisti smile.gif ir be to tai juk nėra pastovūs pinigai ax.gif
aš čia vėl neįtema , bet turiu klausimėlį papuošalų verėjoms , turiu įdėja šilkinius stringus segti grandinėlėm , ale neturiu supratimo kur tokias trumpas grandinėles gauti
norisi tokių trijų ratukų du priekį ir vieną gale ir iš abiejų pusių segti grandineles doh.gif
na gal supratot , tik va nežinau ,kur gaut tų grandinėlių ax.gif neesu gaminus papuošalų
Naktibalda

sveikos 4u.gif

mes pagaliau išoperuoti, ir gulim reanimacijoje, tikiuosi prižiūrės ten jį gerai, kol ryt nuvažiuosiu unsure.gif , apie mūsų mediciną ir jos strategiją nepasakosiu, nes šiuo metu labai jautru doh.gif , tik vieną paskysiu niekaip nesuprantu kam mes mokame mokesčius, blink.gif
Giagute
Naktibalda, sveikit kuo greičiau... unsure.gif

O šiaip tai labas rytas kvaksės biggrin.gif

user posted image
Kerpena
Naktibalda, sveikatos tavo vyrui.
tavi
Naktibalda, sveikatos vyrui, o tau ištvermės
netikėtai
labrytuks 4u.gif
Apsikuopiau kampus galiu dabar ir prie kompo su kavuku prisėst biggrin.gif
Naktibalda,laikykitės 4u.gif Su ta mūsų medicina tai tikrai siaubiakas,stiprybės jums abiems 4u.gif
Giagute
Aš tai arbatos kibiriuką apsikabinus irgi foruminuosi ax.gif

prisikaupė darbų laisvų, reikia pasiviešint hihihi.gif
Kid_Smyle
Labs rytelis biggrin.gif
Naktibalda , tikiuosi greit viskas susitvarkys 4u.gif
Beje ligoniukai sveikit greičiau tada ir meetuką greičiau padarysim mirksiukas.gif
Shangri La
Labas rytas smile.gif
Mes jau iš pat ryto sulakstėm į polikliniką, vaikas lyg tais sveikas, tai rytoj keliaus į darželį.
Naktibalda, oho kaip jums nepasisekė; laikykites group.gif
Tavi, kaip tavo sveikata?

Mačiau apie pinigus ir rankdarbius šnekat biggrin.gif Aš iš rankdarbių pragyventi negalėčiau, bet užsidirbu savo reikmėms- kirpyklai, kosmetikai, drabužiams...ir tiems patiems rankdarbiams biggrin.gif Kol studijuoju, mane tokia padėtis daugmaž tenkina.
tavi
Ai Shangri La, galėtų ir geriau būt.
Zemugne
Na ir prasidėjo ruduo. Sveikatos visiems sveikstantiems ir tegul gydytojai tam netrukdo.
O aš turiu klausimą toms, kurio iš rankdarbių prisidriat: o jūs mokesčius mokat? Man vis tas klausimas kirba. Jeigu aš prie kažkokio nedidelio darbelio prasikrapštau keliasdešimt valandų (nes sugalvoju daryti kažką juvelyriškai smulkaus), tai dar užmetus gerokai procentų mokesčiams kaios kominės pasidarytų.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.