Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar skaitot pasakas prieš miegą?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Esmeja
Skautau pasakas pries naktini miega, nes tada greiciau pavyksta uzmigti, nes kitaip ji man seka, kokias tris ir niekaip nepabaigia sekti - tesiasi labai ilgai visas sekimas.
Tai geriau jau as kokia trumpa paseku ir tada tariames kad reikia miegoti.
O jus skaitote pasakas ar jau ismoke kokias bunat ???
Kokias jusu vaikiukai megsta pasakas ???
Avaida
Skaitom, ir man ir dukrai patinka toks vakarinis ritualas wub.gif
Moxe
Skaitome (tik jei susivėliname atsigulti, tai tada jau ne) mirksiukas.gif
širlė
Pas mus jau tapo iprastu ritualu - pasaka pries miega ax.gif kaikurias pasakas jau moku mintinai biggrin.gif
pas mus kazkap buvo iprasta, kad ji uzmiega pas mus kambaryje, o paskui nunesdavom jau i jos kambari, o kai vaikas auga pasidare ji sunkesne, tai sunku jau pasidare ja nesioti, tai pasakos skaitymas tapo mums issigelbejimu, nes kitaip sunkiai pasilikdavo viena kambaryje miegoti smile.gif o dabar jau zino, pasaka, buckis ir ant sono miegoti nusisuka rolleyes.gif
Wirruna
skaitom, jei dukryte praso smile.gif
linejaa2012
Skaitom smile.gif
makaroncike
mes jau turim visa pasaku biblioteka ax.gif thumbup.gif
kiekviena vakara prasosi pasakos. bet mes truim taisykliu, kada pasakos skaitomos, kada ne - zaislai turi buti savo vietose ir miegoti turi buti nueita 21.30val. jei sios dvi salygos ivykdotos, skaitoma pasaka.
geidziamiausios yra ratu istorijos, taciau maziausiai toleruojamos tevu biggrin.gif
todel stengiames skaityti ivairias ir ilgas ir trumpas. labai skatina vaizduote. ir musiskiui tai tarsi vakarinis ritualas. kai kurios pasakos tiek nuskaitytos, kad jau knygeles plysta. wub.gif
Lagūna
Dažniausiai būna prieš miegą televizorius, bet labai stengiamės šią tradiciją išstūmti ir pradėti intensyviau skaityti pasakas.
xingx
Jeigu atsigula laiku, tai visada. Jeigu pvz. savaitgli ilgiau leidziam nemiegoti, tai tada nebeskaitom.
Al14ma
Na as ne kiekviena vakara,bet kart nuo karto paskaitau, o kai as paskaitau,tada ji man skaito mirksiukas.gif
Akvilchikas
QUOTE(xingx @ 2012 02 11, 12:29)
Jeigu atsigula laiku, tai visada. Jeigu pvz. savaitgli ilgiau leidziam nemiegoti, tai tada nebeskaitom.
*

Pas mus ta pati situacija thumbup.gif drinks_cheers.gif
Teja_Bella
turim nemazai pasaku knyguciu,visada,tik kad skaitau jas pries pietu miega 4u.gif
*jolantab*
Skaitom prieš kiekvieną miegelį (pietų ar naktinį). Tik kad nors turim įvairių knygelių, bet turi vaikis mylimiausią ir visada skaitom tik iš jos. Jau beveik viską mintinai moka rolleyes.gif
Samarija
O mes neskaitom blush2.gif Jokiu pasaku pries miega,pasibuciuojam ir viena uzmiega.
ARN Paukstes
Kai tik nepasivėliname atsigulti vakarais į lovytę, visada skaitom pasakaites. Knygą iš kurios skaitysime, išsirenka pats ir dabar, kai jau 4 metukai, labai įdėmiai klauso. O 2 metukų brolis jau irgi baigia visą savo kantrybę surinkti ir klausytis pasakos iki galo smile.gif
mindaiva
mes skaitom kitaip, dar ne lovoje, paskaitom tada jau einam į vonią, ruošiamės miegoti, o lovoje nebeskaitom, nes man kažkaip tamosje skaityti akis skauda, nepatinka man tos lempos vakarinės, o gal tiesiog pas mus ji nepatogiai pritaisyta...
jurabalta
neskaitau ax.gif nors gal butu ir gerai kokia pasaku knyga isigyti, tik abejoju ar skaityciau pries miega?
unija
Skaitom nakciai, jei ne 12 eina miegot))
rimone
pries miega neskaitom,turim daug knygeliu ir skaitom diena
Zefyrine
QUOTE(xingx @ 2012 02 11, 12:29)
*

Musu lygiai toks pat susitarimas thumbup.gif
SESIA
SVEIKOS MAMYTES,mano grazuoliukui bus 4m.
Kiekiena vakara-as jam turiu ne skaityt-nes jam nepatinka,o papasakot dvi-tris pasakas 4u.gif
daivute22
maniškis nemėgsta, sako mama duok aš pats
vikaakiv
Taip, nors uzmigti jos retai padeda blush2.gif
Vygta
Skaitau 4u.gif
Cukraus pudra
Skaitau.
mėlynos_akytės
QUOTE(vikaakiv @ 2012 03 20, 13:07)
Taip, nors uzmigti jos retai padeda blush2.gif
*

skaitau ir as ir tetis .
sutinku ,kad miegelio prisaukti greiciau nepadeda ax.gif
Hemera_
O mano dukryte nemegsta kai jai skaitau, tik pradedu, ji tada stumia mane ir sako ne mama - ne g.gif nepatinka jai kazkodel unsure.gif
beni
Labai megsta, kai jam skaitom pasakeles, tiek pries pietu miega, tiek vakare.
didile
o as parsisiunciau pasakeliu, kur pasakoja mielas moteriskes balsas ir vaikuciai, tai ijungiu ir leidziu miegoti.. 4u.gif
geros pasakeles ten , bent jau man... tada galima ramiai ir paciai pasedeti.. ax.gif
Anitka
didzioji labai megsta pasakas tiek sekamas, tiek skaitomas 4u.gif skaitom pakaitom su teciu smile.gif
ikiuke
Man nelabai patinka tas pasakų skaitymas prieš miegą, nes tada miegojimas atsideda kuriam laikui, nes būna dar ir dar ir dar doh.gif bet skaito tėtis, jis nuolaidesnis tuo klausimu blush2.gif aš tik kaip ragano prasisuku vėliau su griausmais : "gal jau gana?miegoti jau reikėjo, o jūs čia skaitymais užsiiminėjat" blush2.gif
Katulis1028
Mes pasakas skaitom kas vakarą. Jei su mama eina miegoti užtenka 2 pasakų + dar užgesinus šviesą prieš užmiegant privaloma papasakot kokią nors trumpą pasakaitę (dažniausiai savo kūrybos). Jei miegoti eina su tėčiu viskas tas pats tik kiekis didesnis hihihi.gif
musik
Mes skaitom pries miega, 2-3 pasakaites. Tai jau kaip ir ritualas. Skaityt turiu tik as doh.gif Labiausiai bijau ir nemegstu kurt pasaku schmoll.gif nes fantazijos mano makaulej nerasta lotuliukas.gif
ingaverb82
Musu keturmeciui patinka pasakos, bet skaityti reikia kokia savaite, po to savaite nebepraso, po to vel...
kramtuke7
Prasau ,padekite mamytes sugalvoti pasakele,o gal yra kokia panasi apie draugyste. Maniskis labai megsta pasakas,na dabar ir istorijas,nes jau 6 metai. Gryztu prie problemos smile.gif mes persikrausteme i kita nama ,tai maniskis vaiksto nusimines,kad neturi draugu,buvo cia keli berniukai,kelias dienas pazaide ir daugiau nebenori zaisti su manuoju verysad.gif Ir dabar yra labai nusimines,sedi namie,sakiau eik kitu draugu paieskosi,nenori,tai as galvoju papasakojus kokia istorija grazia su laiminga pabaiga,jam tikrai palengvetu smile.gif
rutulis21
QUOTE(ingaverb82 @ 2012 04 20, 12:53)
Musu keturmeciui patinka pasakos, bet skaityti reikia kokia savaite, po to savaite nebepraso, po to vel...
*

Nepraso, bet dziaugiasi kai skaitau smile.gif
vorelis
gražių istorijų ir idėjų galima pasisemti teatre smile.gif. vaikai prasiblaško ir tėvam smagu drauge leisti laiką. šį šeštadienį jau suplanavom eiti nemokamą spektaklį Megoj. radau informacijso, jog nuo šiol vieną savaitgalį per mėnesį ten rodys nemokamus spoktaklius, vaidins profesionalūs teatrai iš Kauno ir Vilniaus. čia yra daugiau informacijos http://ikrauk.15min.lt/afisa/64187
ADREV
maniske tai nenori, kad skaityciau biggrin.gif , sako pavargau ,noriu miego smile.gif
SESIA
Skaityt jam ne patinka,reikia pasakot blush2.gif pries miega dvi -tris pasakas
dzioaana
Mes neužmiegam be pasakų ir istorijų - kiekvieną mielą vakarą turiu skaityti po dvi tris pasakas, kitaip šakutės biggrin.gif doh.gif
Kas mėnesų tenka pirkt po didelę, storą pasakų knygą rolleyes.gif
O kartais zyzia, kad papasakočiau... Fantazija neveikia pas mane doh.gif
samco
deja neskaitau blush2.gif
*Nastiushka*
Taip pat turima rituala pries miega: skaitau 1-3 pasakas, pati tikrai nieko nesukurciau, galiu tik padiskutuot ivairiomis temomis, kuriomis domisi vaikiukas, pvz. ka rytoj veiksim ir t.t.
Niviuke
skaitau 1 pasaka, sukames ant soniuko ir miegam smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.