Skautau pasakas pries naktini miega, nes tada greiciau pavyksta uzmigti, nes kitaip ji man seka, kokias tris ir niekaip nepabaigia sekti - tesiasi labai ilgai visas sekimas. Tai geriau jau as kokia trumpa paseku ir tada tariames kad reikia miegoti. O jus skaitote pasakas ar jau ismoke kokias bunat ??? Kokias jusu vaikiukai megsta pasakas ???
Skaitom, ir man ir dukrai patinka toks vakarinis ritualas
Skaitome (tik jei susivėliname atsigulti, tai tada jau ne)
Pas mus jau tapo iprastu ritualu - pasaka pries miega  kaikurias pasakas jau moku mintinai pas mus kazkap buvo iprasta, kad ji uzmiega pas mus kambaryje, o paskui nunesdavom jau i jos kambari, o kai vaikas auga pasidare ji sunkesne, tai sunku jau pasidare ja nesioti, tai pasakos skaitymas tapo mums issigelbejimu, nes kitaip sunkiai pasilikdavo viena kambaryje miegoti  o dabar jau zino, pasaka, buckis ir ant sono miegoti nusisuka
Wirruna
2012 01 21, 17:05
skaitom, jei dukryte praso
linejaa2012
2012 01 26, 00:36
Skaitom
makaroncike
2012 01 26, 10:15
mes jau turim visa pasaku biblioteka kiekviena vakara prasosi pasakos. bet mes truim taisykliu, kada pasakos skaitomos, kada ne - zaislai turi buti savo vietose ir miegoti turi buti nueita 21.30val. jei sios dvi salygos ivykdotos, skaitoma pasaka. geidziamiausios yra ratu istorijos, taciau maziausiai toleruojamos tevu todel stengiames skaityti ivairias ir ilgas ir trumpas. labai skatina vaizduote. ir musiskiui tai tarsi vakarinis ritualas. kai kurios pasakos tiek nuskaitytos, kad jau knygeles plysta.
Dažniausiai būna prieš miegą televizorius, bet labai stengiamės šią tradiciją išstūmti ir pradėti intensyviau skaityti pasakas.
Jeigu atsigula laiku, tai visada. Jeigu pvz. savaitgli ilgiau leidziam nemiegoti, tai tada nebeskaitom.
Na as ne kiekviena vakara,bet kart nuo karto paskaitau, o kai as paskaitau,tada ji man skaito
Akvilchikas
2012 02 15, 13:54
QUOTE(xingx @ 2012 02 11, 12:29) Jeigu atsigula laiku, tai visada. Jeigu pvz. savaitgli ilgiau leidziam nemiegoti, tai tada nebeskaitom. Pas mus ta pati situacija
Teja_Bella
2012 02 17, 18:19
turim nemazai pasaku knyguciu,visada,tik kad skaitau jas pries pietu miega
*jolantab*
2012 02 22, 11:45
Skaitom prieš kiekvieną miegelį (pietų ar naktinį). Tik kad nors turim įvairių knygelių, bet turi vaikis mylimiausią ir visada skaitom tik iš jos. Jau beveik viską mintinai moka
Samarija
2012 02 22, 21:42
O mes neskaitom  Jokiu pasaku pries miega,pasibuciuojam ir viena uzmiega.
ARN Paukstes
2012 02 23, 12:52
Kai tik nepasivėliname atsigulti vakarais į lovytę, visada skaitom pasakaites. Knygą iš kurios skaitysime, išsirenka pats ir dabar, kai jau 4 metukai, labai įdėmiai klauso. O 2 metukų brolis jau irgi baigia visą savo kantrybę surinkti ir klausytis pasakos iki galo
mindaiva
2012 02 23, 13:07
mes skaitom kitaip, dar ne lovoje, paskaitom tada jau einam į vonią, ruošiamės miegoti, o lovoje nebeskaitom, nes man kažkaip tamosje skaityti akis skauda, nepatinka man tos lempos vakarinės, o gal tiesiog pas mus ji nepatogiai pritaisyta...
jurabalta
2012 02 29, 18:28
neskaitau  nors gal butu ir gerai kokia pasaku knyga isigyti, tik abejoju ar skaityciau pries miega?
Skaitom nakciai, jei ne 12 eina miegot))
pries miega neskaitom,turim daug knygeliu ir skaitom diena
Zefyrine
2012 03 02, 23:02
QUOTE(xingx @ 2012 02 11, 12:29) Jeigu atsigula laiku, tai visada. Jeigu pvz. savaitgli ilgiau leidziam nemiegoti, tai tada nebeskaitom. Musu lygiai toks pat susitarimas
SVEIKOS MAMYTES,mano grazuoliukui bus 4m. Kiekiena vakara-as jam turiu ne skaityt-nes jam nepatinka,o papasakot dvi-tris pasakas
daivute22
2012 03 05, 16:41
maniškis nemėgsta, sako mama duok aš pats
vikaakiv
2012 03 20, 12:07
Taip, nors uzmigti jos retai padeda
Skaitau
Cukraus pudra
2012 03 26, 21:55
Skaitau.
mėlynos_akytės
2012 03 27, 09:49
QUOTE(vikaakiv @ 2012 03 20, 13:07) Taip, nors uzmigti jos retai padeda  skaitau ir as ir tetis . sutinku ,kad miegelio prisaukti greiciau nepadeda
Hemera_
2012 03 27, 13:57
O mano dukryte nemegsta kai jai skaitau, tik pradedu, ji tada stumia mane ir sako ne mama - ne  nepatinka jai kazkodel
Labai megsta, kai jam skaitom pasakeles, tiek pries pietu miega, tiek vakare.
o as parsisiunciau pasakeliu, kur pasakoja mielas moteriskes balsas ir vaikuciai, tai ijungiu ir leidziu miegoti.. geros pasakeles ten , bent jau man... tada galima ramiai ir paciai pasedeti..
didzioji labai megsta pasakas tiek sekamas, tiek skaitomas  skaitom pakaitom su teciu
Man nelabai patinka tas pasakų skaitymas prieš miegą, nes tada miegojimas atsideda kuriam laikui, nes būna dar ir dar ir dar  bet skaito tėtis, jis nuolaidesnis tuo klausimu  aš tik kaip ragano prasisuku vėliau su griausmais : "gal jau gana?miegoti jau reikėjo, o jūs čia skaitymais užsiiminėjat"
Katulis1028
2012 04 12, 14:56
Mes pasakas skaitom kas vakarą. Jei su mama eina miegoti užtenka 2 pasakų + dar užgesinus šviesą prieš užmiegant privaloma papasakot kokią nors trumpą pasakaitę (dažniausiai savo kūrybos). Jei miegoti eina su tėčiu viskas tas pats tik kiekis didesnis
Mes skaitom pries miega, 2-3 pasakaites. Tai jau kaip ir ritualas. Skaityt turiu tik as  Labiausiai bijau ir nemegstu kurt pasaku  nes fantazijos mano makaulej nerasta
ingaverb82
2012 04 20, 11:53
Musu keturmeciui patinka pasakos, bet skaityti reikia kokia savaite, po to savaite nebepraso, po to vel...
kramtuke7
2012 04 22, 10:39
Prasau ,padekite mamytes sugalvoti pasakele,o gal yra kokia panasi apie draugyste. Maniskis labai megsta pasakas,na dabar ir istorijas,nes jau 6 metai. Gryztu prie problemos  mes persikrausteme i kita nama ,tai maniskis vaiksto nusimines,kad neturi draugu,buvo cia keli berniukai,kelias dienas pazaide ir daugiau nebenori zaisti su manuoju  Ir dabar yra labai nusimines,sedi namie,sakiau eik kitu draugu paieskosi,nenori,tai as galvoju papasakojus kokia istorija grazia su laiminga pabaiga,jam tikrai palengvetu
rutulis21
2012 04 22, 19:14
QUOTE(ingaverb82 @ 2012 04 20, 12:53) Musu keturmeciui patinka pasakos, bet skaityti reikia kokia savaite, po to savaite nebepraso, po to vel... Nepraso, bet dziaugiasi kai skaitau
vorelis
2012 04 26, 14:46
gražių istorijų ir idėjų galima pasisemti teatre  . vaikai prasiblaško ir tėvam smagu drauge leisti laiką. šį šeštadienį jau suplanavom eiti nemokamą spektaklį Megoj. radau informacijso, jog nuo šiol vieną savaitgalį per mėnesį ten rodys nemokamus spoktaklius, vaidins profesionalūs teatrai iš Kauno ir Vilniaus. čia yra daugiau informacijos http://ikrauk.15min.lt/afisa/64187
maniske tai nenori, kad skaityciau  , sako pavargau ,noriu miego
Skaityt jam ne patinka,reikia pasakot  pries miega dvi -tris pasakas
dzioaana
2012 05 14, 19:31
Mes neužmiegam be pasakų ir istorijų - kiekvieną mielą vakarą turiu skaityti po dvi tris pasakas, kitaip šakutės Kas mėnesų tenka pirkt po didelę, storą pasakų knygą O kartais zyzia, kad papasakočiau... Fantazija neveikia pas mane
deja neskaitau
*Nastiushka*
2012 05 15, 21:01
Taip pat turima rituala pries miega: skaitau 1-3 pasakas, pati tikrai nieko nesukurciau, galiu tik padiskutuot ivairiomis temomis, kuriomis domisi vaikiukas, pvz. ka rytoj veiksim ir t.t.
Niviuke
2012 05 22, 12:41
skaitau 1 pasaka, sukames ant soniuko ir miegam
|
|