Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fotokonkursas "Miegantys mažyliai"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
l'eau
lera, tikrai taip, į sepia ten nė nepanašu rolleyes.gif
Omrum
QUOTE(Rustė @ 2009 10 04, 19:47)
nesiginčysiu
mano fotoaparatas sepia daro va taip
*

gali būt kad daro bet man su sepija nieko bendro ta žaluma neturi...
Emerencija
Šitos foto tokios paprastos, buitinės, bet man jos wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nerealios wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image
Vicious Vici
aš tai manau, kad dauguma vaikų yra gražūs ir gražiai miega, todėl protingiausia yra įvertinti būtent ne buitines foto, o tas, prie kurių žmonės daugiau dirbo, kad mūsų akiai būtų maloniau į jas žiūrėti, kad stebėtumėmės kiek mamų ar tėvų yra šaunių ir kaip turi pasitempti tikri fotografai, kad vis dar turėtų iš ko duoną valgyti smile.gif
Strielka
man sita nerali, tikrai kad kopijos dvi guli biggrin.gif
user posted image
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 10 04, 20:54)
aš tai manau, kad dauguma vaikų yra gražūs ir gražiai miega, todėl protingiausia yra įvertinti būtent ne buitines foto, o tas, prie kurių žmonės daugiau dirbo, kad mūsų akiai būtų maloniau į jas žiūrėti, kad stebėtumėmės kiek mamų ar tėvų yra šaunių ir kaip turi pasitempti tikri fotografai, kad vis dar turėtų iš ko duoną valgyti smile.gif
*

visškai sutinku drinks_cheers.gif

QUOTE(Strielka @ 2009 10 04, 21:07)
man sita nerali, tikrai kad kopijos dvi guli  biggrin.gif

*

man irgi šita thumbup.gif thumbup.gif
doviile
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 04, 23:18)
visškai sutinku drinks_cheers.gif
man irgi šita  thumbup.gif  thumbup.gif
*

o man idomu ar mamytes idejusios sia nuorauka vyras zino g.gif nes maniskis ne uz ka neleistu jo tokio det, na ir apskritai jis pries demonstarvimasi 4u.gif
Cukraus pudra
ui
user posted image
Fedes
na, ir aš po ilgos ilgos pertraukos prisijungiu prie "fotografių"... blush2.gif

*meduota*- "ui" tai čia reiškia fui oj ar ojoj? lotuliukas.gif

man asmeniškai kol kas mieliausia nuotraukėlė , nors ir pritariu nuomonei, kad surežisuotos nėra pačios pačiausios, bet ši kažkaip prie širdies. dar taip gražiai suvystyti wub.gif

user posted image

Vicious Vici - drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Ryški
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 04, 23:05)
ui
user posted image
*

Kažkaip nesižiūri. unsure.gif
l'eau
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 10 04, 21:54)
protingiausia yra įvertinti būtent ne buitines foto, o tas, prie kurių žmonės daugiau dirbo, kad mūsų akiai būtų maloniau į jas žiūrėti, kad stebėtumėmės kiek mamų ar tėvų yra šaunių ir kaip turi pasitempti tikri fotografai, kad vis dar turėtų iš ko duoną valgyti smile.gif
*

visiškai sutinku smile.gif
mazaaudrute
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 04, 23:05)
ui
user posted image
*

tokia visiskai salta salta nutrauka... negera jausma kazkoki pazadina, nesinori net sakyt garsiai su kuo siejasi... unsure.gif nu dar bent ne juoda balta butu ax.gif
bim-bam
QUOTE(Strielka @ 2009 10 04, 20:07)
man sita nerali, tikrai kad kopijos dvi guli  biggrin.gif
*

gerule thumbup.gif thumbup.gif
Vasaraitė
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 10 04, 21:54)
*

drinks_cheers.gif Būtent, visose nuotraukose man vaikučiai labai mieli wub.gif Bet atiduodant balsus, aš nusistatysiu tam tikrus prioritetus mirksiukas.gif
baltė
VV, pritariu nuomonei dėl vertinimo, tai manau, ko gero logiškiausias būdas... smile.gif

Nors aš dar neapsisprendžiau, kuriais aspektais remdamasi vertinsiu... Ko gero kažkokį kokybės ir buitiškumo santykį paimsiu. "Studijinės", kur fonas baltas atima šiek tiek jaukumo, o "naminės", kur trūksta kokybės ir gero fono, taip pat nežavi. Vat reiks kažkaip ir balansuoti. Faktas tas, kad norisi įvertinti tas, kurios įdėjo daugiau pastangų, negu tik "spragt" ir yra. Nebent dar ta atskira kategorija nuotraukų, kuriose vaikai įamžinti juokingose pozose, nes nėra kada galvoti nei apie foną, nei apie kadro kampą (kur sukelia šypseną) biggrin.gif

Man kol kas favoritė yra Laurutė, vien dėl kojyčių, sužavėjo be proto. wub.gif Ir tie plaukučiai. rolleyes.gif Dvelkia šiluma, nors ir "studijinė"...

O tai mergytei lūpos tikrai nepadažytos, čia tiesiog ryški nuotrauka (beje, labai graži nuotrauka) ir šiap būna gi vaikų kaip padažytų. Pvz. mano dukrytės tai blaksteinos ilgos ir ryškios, visi juokauja, kad dažau biggrin.gif
Vicious Vici
QUOTE(baltė @ 2009 10 05, 09:09)
Man kol kas favoritė yra Laurutė, vien dėl kojyčių, sužavėjo be proto.  wub.gif Ir tie plaukučiai.  rolleyes.gif Dvelkia šiluma, nors ir "studijinė"...

net ėjau žiūrėti kuri ten laurutė, nu tikrai nuostabi foto smile.gif net mintys negeros kyla, kad gal iš interneto blush2.gif biggrin.gif

o iš arti, tai man dar šita visai nieko:
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=18308

o šiaip tai man asmeniškai kai kurie kūdikiai iš per daug arti pritraukti, keistai atrodo, per daug susiraukę, išsižioję nesimpatiškai ir pan., suprantu, kad labai mažučiai ir turi tokie būti ir visa kita, bet nėra jie žavūs ax.gif manau, kad tokios foto tik saviems, o ne konkursams
baltė
wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

gražu, tik per daug "nublicinta", labai gelbsti jog padaryta nespalvota smile.gif
user posted image

user posted image

vaikutis labai gražus, tik tėvelio kojos atima šiek tiek estetikos. Kita vertus, matosi kad tėvelis, ne mama smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
bim-bam
QUOTE(baltė @ 2009 10 05, 07:48)
wub.gif
*

gražu wub.gif wub.gif
Vasaraitė
QUOTE(baltė @ 2009 10 05, 09:09)
Man kol kas favoritė yra Laurutė, vien dėl kojyčių, sužavėjo be proto.  wub.gif Ir tie plaukučiai.  rolleyes.gif Dvelkia šiluma, nors ir "studijinė"...
*

wub.gif Ir kojytės ir plaukučiai... Žodž, man ji labai mielai susirangius biggrin.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2009 10 05, 09:25)
net ėjau žiūrėti kuri ten laurutė, nu tikrai nuostabi foto smile.gif net mintys negeros kyla, kad gal iš interneto blush2.gif  biggrin.gif
*

Nemanau schmoll.gif
bim-bam
iš tiesų, tai dauguma nuotraukų gražios wub.gif dauguma mažylių nuostabūs, gražu žiūrėt wub.gif wub.gif
Vasaraitė
Man mieliausias dešimtukas wub.gif Nors yra dar daug mielų doh.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(doviile @ 2009 10 04, 21:50)
o man idomu ar mamytes idejusios sia nuorauka vyras zino  g.gif  nes maniskis ne uz ka neleistu jo tokio det,  na ir apskritai jis pries demonstarvimasi  4u.gif
*

nemanau kad visi vyrai vienodai kategoriški g.gif
HappyAngel
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 05, 10:30)
nemanau kad visi vyrai vienodai kategoriški g.gif
*

Nes dauguma turbūt net nežino, kad interneto platybėse jų veidai šmėkščioja biggrin.gif
solo
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 10 05, 09:06)
Man mieliausias dešimtukas wub.gif Nors yra dar daug mielų doh.gif
*

Kokyyyybė wub.gif
Omrum
QUOTE(HappyAngel @ 2009 10 05, 10:54)
Nes dauguma turbūt net nežino, kad interneto platybėse jų veidai šmėkščioja biggrin.gif
*

... miegantis ir ne iš gražiausios puses biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mazaaudrute @ 2009 10 05, 06:34)
nesinori net sakyt garsiai su kuo siejasi...  unsure.gif
*

.. man su tuo pačiu siejasi ... net kraupokai atrodo ...
Cukraus pudra
QUOTE(Lera @ 2009 10 05, 11:19)
*

mano "oi" irgi tą patį minty turėjo
HappyAngel
*

QUOTE(*meduota* @ 2009 10 05, 11:21)
mano "oi" irgi tą patį minty turėjo
*

drinks_cheers.gif

... miegantis ir ne iš gražiausios puses  biggrin.gif
*

O dažnai ir ne vien tik veidai šmėkščioja biggrin.gif Nežinau, ar mano vyras baisiai patenkintas liktų savo veidą ir pažastis intike pamatęs biggrin.gif (nors man jo pažastų nekyla noras fotografuot).
ŽuvelėNEauksinė
kokie rūbeliai gražūs wub.gif
user posted image
Prula
ui tie komentarai biggrin.gif Kaip ir džiaugiuos kad mano foto tapo ta vidutinybe tarp kitų, ir nėra išnagrinėta po taškelį lotuliukas.gif Nors žadėjau dėt visai kita, va tokią, ale žiūriu kad pasikartosiu, nes matau vieną labai panašią biggrin.gif
[attachmentid=185528]
Kad nebūtų kriminalo, atpažint vaiką su kuria aš dalyvauju neįmanoma schmoll.gif lotuliukas.gif
VI-VA-VI
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 05, 11:28)
kokie rūbeliai gražūs  wub.gif
*

ir mergaite labai grazi mirksiukas.gif wub.gif
QUOTE(Prula @ 2009 10 05, 11:43)
Kaip ir džiaugiuos kad mano foto tapo ta vidutinybe tarp kitų, ir nėra išnagrinėta po taškelį   atpažint vaiką su kuria aš dalyvauju neįmanoma  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

jau nuotrauku yra 391 thumbup.gif
ŽuvelėNEauksinė
O čia gal buteliuką reklamuoja? biggrin.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=18722
Papildyta:
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 05, 11:03)
ir mergaite labai grazi mirksiukas.gif  wub.gif

*

tai čia kas be ko mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
VI-VA-VI
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 05, 12:05)
O čia gal buteliuką reklamuoja? biggrin.gif
*

schmoll.gif pavadinimas viska sako mirksiukas.gif
pavalgius ir laiminga galiu keliauti į miego karalystę
ŽuvelėNEauksinė
oho kokios lupytės bigsmile.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=18574
Papildyta:
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 05, 11:06)
schmoll.gif pavadinimas viska sako mirksiukas.gif
pavalgius ir laiminga galiu keliauti į miego karalystę

*

tai šitą aš juk puikiai suprantu,bet buteliukas visgi pirmam plane biggrin.gif
VI-VA-VI
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 05, 12:08)
1 oho kokios lupytės bigsmile.gif
2 tai šitą aš juk puikiai suprantu,bet buteliukas visgi pirmam plane biggrin.gif
*

1 tiesa sakant man nelabai su nuotrauka 4u.gif
2 cia taip biggrin.gif nesuspejo patraukti lotuliukas.gif
ŽuvelėNEauksinė
lens.gif per daug sumažinta foto

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=18097
Papildyta:
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 05, 11:10)
1 tiesa sakant man nelabai su nuotrauka 4u.gif
2 cia taip biggrin.gif nesuspejo patraukti  lotuliukas.gif
*

man nuotrauka irgi neaptinka,bet lūpos kokios,ką tu ką tu bigsmile.gif
biggrin.gif
Papildyta:
čia atseit menas,ar meniška foto? g.gif
nesuprantu tokio meno su puse vaikučio galvos g.gif
user posted image

Papildyta:
šita labai wub.gif berniukas labai gražus,ir spalvos kokios gražios,ryškios,labai dera viskas wub.gif thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
suveltas megstinis baisiai gadina vaizdą biggrin.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=18249

Papildyta:
nu jau tik nesakykit kad čia nesuvaidintas miegas schmoll.gif doh.gif

user posted image
Papildyta:

user posted image wub.gif wub.gif
tik apsukt nuotrauką galėjo smile.gif
HappyAngel
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 05, 12:24)
nu jau tik nesakykit kad čia nesuvaidintas miegas schmoll.gif  doh.gif

user posted image
*

Suvaidintas ir tą nuotrauką jau buvau mačiusi ax.gif (nors geriau pagalvojus - gal ne tiksliai tą, bet vieną iš šitos fotosesijos)
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(HappyAngel @ 2009 10 05, 11:29)
Suvaidintas ir tą nuotrauką jau buvau mačiusi ax.gif (nors geriau pagalvojus - gal ne tiksliai tą, bet vieną iš šitos fotosesijos)
*

tai nesuprantu ką ji veikia šiam konkurse g.gif

o ir šita foto man beryšio schmoll.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=18713
VI-VA-VI
*

Suvaidinta puikiai matosi blush2.gif
Cukraus pudra
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 05, 12:34)

užtat balsai visų tų vaikų mamų beveik garantuoti biggrin.gif
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 05, 11:48)
užtat balsai visų tų vaikų mamų beveik garantuoti  biggrin.gif
*

tai jau tikrai biggrin.gif
Vicious Vici

bet kaip gražu užtat, nepalyginsi su ta išlaužta poza ant kėdės, kai užpakaliukas kabo unsure.gif čia bent jau nedaryta nenatūralių pozų ir nuotrauka labai smagi kaip iš pasakos tokio smile.gif man labai gražu, manau, kad nuotrauka yra gera tuomet, kai labai natūraliai išeina gražus judesys, bet dažnai reikia ir režisūros smile.gif nes tos buitinės, tai apskritai be komentarų... ir džugu, kad kažkas dar įdėjo ir didesnių vaikų foto, nes tie kelių dienų kūdikėliai, visaip susiraukę bent jau man - nelabai blush2.gif
ŽuvelėNEauksinė
nieko nesakau,nuotrauka graži,bet čia miego konkursas o ne vaidybos schmoll.gif
Vicious Vici
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 05, 12:56)
nieko nesakau,nuotrauka graži,bet čia miego konkursas o ne vaidybos schmoll.gif

taip, bet... nu nesinori, kad būtų pašalinta unsure.gif nes taip mažai yra už ką balsuoti... dalies foto net išsidinti nesinori, nes matosi, kad visai ne konkursinės...
HappyAngel
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 10 05, 12:57)
taip, bet... nu nesinori, kad būtų pašalinta unsure.gif nes taip mažai yra už ką balsuoti... dalies foto net išsidinti nesinori, nes matosi, kad visai ne konkursinės...
*

Aš manau, jog būtų nesąžininga, jei šita foto laimėtų vieną iš prizinių vietų smile.gif Viena yra studijinės nuotraukos su tikrai miegančiais vaikiukais, bet jau visai kas kita yra fotosesinės nuotraukos, kur miegas suvaidintas rolleyes.gif
Vasaraitė
QUOTE(Prula @ 2009 10 05, 11:43)
ui tie komentarai  biggrin.gif Kaip ir džiaugiuos kad mano foto tapo ta vidutinybe tarp kitų, ir nėra išnagrinėta po taškelį  lotuliukas.gif Nors žadėjau dėt visai kita, va tokią, ale žiūriu kad pasikartosiu, nes matau vieną labai panašią  biggrin.gif
[attachmentid=185528]
Kad nebūtų kriminalo, atpažint vaiką su kuria aš dalyvauju neįmanoma  schmoll.gif  lotuliukas.gif
*

wub.gif Prula, saldžiai Prulita miega biggrin.gif

user posted image
*

Grožis wub.gif wub.gif wub.gif Pasakiška nuotrauka ir nematau jokios vaidybos, o jei ir apsimeta, kad miega, tai dešimt balų bigsmile.gif už natūralumą mirksiukas.gif
Omrum
user posted image

o kur kojos ? unsure.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Lera @ 2009 10 05, 13:15)
user posted image

o kur kojos ?  unsure.gif
*

tikiuosi kelnėse
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 10 05, 11:57)
*

miego konursas yra miego,nemanau kad taip teisinga kitų atžvilgiu schmoll.gif
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 10 05, 12:08)

Grožis wub.gif  wub.gif  wub.gif  Pasakiška nuotrauka ir nematau jokios vaidybos, o jei ir apsimeta, kad miega, tai dešimt balų  bigsmile.gif už  natūralumą mirksiukas.gif
*

joio čia natūralumo nematau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2009 10 05, 12:15)

o kur kojos ?  unsure.gif
*

man irgi iškart toks klausimas iškilo pamačius šitą foto biggrin.gif
Vicious Vici
bet jei nuotrauka patvirtinta, tai manau, kad moderatoriai žiūri atlaidžiai smile.gif
visgi nuotrauka yra ne tik realybės atspindys, bet ir menas, darbas...
kas iš to tikrumo, natūralumo, kai jis 'neskanus' net būna? kaip ir buvo minėta, skirtas tik daugiau savo šeimai, nes pažastys, plaukuotos kojos ar ką tik iš mamos pilvo ištrauktas vaikelis yra gražu drįsčiau teigti daugiau tik tiems, kieno ir yra ta nuotrauka ax.gif bet jos vistiek konkurse... nors mamų forumo nuotraukas žiūri ne tik mamos, bet ir tėčiai, bevaikiai, vaikai...
Tai kaip galima ką nors sakyti ant išpuoselėtos, išdirbtos foto, į kurią žiūrėtum ir žiūrėtum wub.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 10 05, 13:08)
Grožis wub.gif  wub.gif  wub.gif  Pasakiška nuotrauka ir nematau jokios vaidybos, o jei ir apsimeta, kad miega, tai dešimt balų  bigsmile.gif už  natūralumą mirksiukas.gif
*

už kokį natūralumą?
lovytę lauke?
spalvas natūralias?
miegą natūralų?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.