o gal tevai sustojo stovejimo aikstelej, degalinei ir isemus vaika is foteliuko leido nugarytei paiseti, o patys kavos isgere
QUOTE(garbane @ 2009 10 05, 13:45) 3)pagalvele, + apklotelis - akivaizdu kad vaikas aprupintas miegojimo keliones metu priemonemis. Kam pagalvele jei vaikas keliauja autokedutej? mes kai keliaujam visad imu pagalvele (sau, MB), apkloteli vaikui (visad sedi kedutei), bet uzmigus uzkloju, kad butu silciau QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 05, 14:46) na žinai,pvz iškylaujant gamtoje aš irgi paguldyčiau vaiką į automobily miegot jei tarkim vežimo nebučiau pasiėmus ar jūs tokią situaciją pavadintumėt "keliaujant užmigau" ? Papildyta: QUOTE(Nerytė @ 2009 10 05, 14:49) mes kai keliaujam visad imu pagalvele (sau, MB), apkloteli vaikui (visad sedi kedutei), bet uzmigus uzkloju, kad butu silciau apklotėlį įprastai imu ir aš QUOTE(*meduota* @ 2009 10 05, 14:47) Scenariju zinoma ivairiausiu galima prigalvoti, bet visgi realiausia tikimybe ir pavojus vaikams yra butent staigus stabdymas, nes tiek galvyte tiek kakliukas tiek stuburas paprasciausiai neatlaikytu apkrovos 90km/val greiciu reziantis i priesais esancia sedyne. Be to, nors kunas jau atsirenke i kliuti, vidaus organai dar tebekeliauja tuo 90km/val grieiciu, kol trenkiasi i griaucius. Nesuprantu ka tevai sau galvoja ![]() "skaniai" miega Papildyta: ![]() gaila, kad tokia tamsi Papildyta: ![]() naujas migdymo metodas? QUOTE(garbane @ 2009 10 05, 14:45) Isivaizduojat kas atstiktu jei vairuotojas staiga stabdytu vaziuodamas (na kukliausiu atveju) 90km/h greiciu? Vaikas susitrekstu i priekine sedyne. O tau atrodo, kad čia kažkas už nesaugų keliavimą?
aš tai manyčiau kad užmigo prausimo metu
QUOTE(hi Bronzą ar iki aukso pasistengsi? o tai dar ne auksas Papildyta: eikit sau, einu dirbt QUOTE(hi O tau atrodo, kad čia kažkas už nesaugų keliavimą? Juk manote vienaip, as kitaip. Esu 99% isitikinusi savo teisumu. Juk nuotraukos pavadimas labai daug ka pasako.. Ne - 'pavargo po keliones', 'poilsio pertraukele', 'ilsimes po ilgo kelio', o 'uzmigau keliaudamas'. Iskalbinga, ane? Man nereikia kad su manim visi sutiktu. Issakiau savo nuomone ir tiek. Ir labai tikiuosi kad nuotrauka idejusi mama perskaite ir kita syki pagalvos pries leisdama savo vaikui sitaip keliauti. O jei as klystu - galbut paskelbus rezultatus ides didesne nuotrauka su salia esancia autokedute ir pasakys, kad jie tikrai tuo metu ilsejosi - as rimtai jos atsiprasysiu. Tik vat nemanau kad tai ivyks.. QUOTE(Vasaraitė @ 2009 10 05, 09:51) Manau, surangyta. Profesionalaus meistro. Bet pritariu, tikrai labai graži, tiesiog tobula nuotrauka QUOTE(*meduota* @ 2009 10 05, 14:44) Na aš nei vieno savo vaiko miegančio negalėdavau niekur pernešt (jei tik norėdavau, kad jis dar nors minutę-kitą pamiegotų) nuo kokio 1-1,5 mėnesio. Visokių vaikų būna. Bet viską, žinoma vertiname per savo patirtį
Iš tos pačios serijos
![]() Pavadinimas: Mašinytė drdrdrdr - saldžiai miegu hrhrhr :-) Siūlau naują temą fotokonkursai - Kaip Nevežioti Vaikų Automobilyje arba Rizikuojame Savo Vaiko Gyvybe Rėmėjas: laidojimo namai X. Arba Santariškių vaikų reanimacijos skyrius. Žiauru, bet kartais tėvams reikia antausio kad susiprotėtu. QUOTE(garbane @ 2009 10 05, 16:05) Man nereikia kad su manim visi sutiktu. Issakiau savo nuomone ir tiek. Ir labai tikiuosi kad nuotrauka idejusi mama perskaite ir kita syki pagalvos pries leisdama savo vaikui sitaip keliauti. arba taip, arba tik foto neberodys viešai QUOTE(garbane @ 2009 10 05, 16:05) Ne. Užmigau bekeliaudamas - o ne "miegu bekeliaudamas". Jaučiat skirtumą? Jūs kai fotkinat vaiką dažnai dar pasidarot visos jo aplinkos nuotraukų, kad kažkam kažką internete įrodyt galėtumėt ? QUOTE(garbane @ 2009 10 05, 16:11) Siūlau naują temą fotokonkursai - Kaip Nevežioti Vaikų Automobilyje arba Rizikuojame Savo Vaiko Gyvybe o kokia teisuoliška savim patenkinta gaidelė...fe Baikit su tais kriminalais. Negalima vaikų vežiot nesaugiai ir taškas. Bet žinot ir čia viską besukriminalinant reikia jaust saiką. Kiek jūs procentų savim įsitikinus niekam neįdomu. Kitiems tie jūsų procentai visai kitaip atrodo.
Turim vaizdinius įrodymus. Kokių dar reikia?
Na jei labai norit dar galit nueiti į čia pas SM esančią ne vieną temą, kur aibė mamyčių pareiškia tokius dalykus kaip 'nesamonė tos kėdutės, reklamos triukas'; 'maniškiai važinėjo be kėdutės ir nieko nenutiko' arba - pats geriausias - 'saugiausia - ant mamos rankų Jau minėjau - man nereikia, kad jūs su manimi sutiktumėt. Jei manote, kad mašinos variklis tik šiaip įjungas, kad vaikas išsimiegotų - valio! - galite pasilikti prie šios nuomonės, niekas jos iš jūsų neatims. Tai tėra mano komentaras šių nuotraukų atžvilgiu. Prevencijos tokiais klausimais niekada nebus per daug.
Noriu paklaust, ar galima konkurse dalyvaut su foto kuri yra tavo parase, ar tavo temoje kuri yra SM , pvz. paslaugose
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 05, 16:36) prikibot prie sąvokos? Nesuprant kad norėjau tiesiog pasakyti, kad kiti nebūtinai mato taip kaip jūs? Na gerai pataisysiu - "nemažai daliai". Esu tikra 100 % QUOTE(saulalafan @ 2009 10 05, 16:38) Noriu paklaust, ar galima konkurse dalyvaut su foto kuri yra tavo parase, ar tavo temoje kuri yra SM , pvz. paslaugose Negalima. QUOTE(saulalafan @ 2009 10 05, 16:46) rašykit Rustei 11. Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan. Netiesioginė nuotraukos reklama (pvz.: "Užeikit pažiūrėt į konkursą, pamatysit patys..." ir pan.) taip pat draudžiama. Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai bus galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, arba kuri buvo paviešinta, pašalinama iš konkurso, dalyviui skiriamas įspėjimas. Ir visai nesvarbu kas tai padarė - pats nuotrauką konkursui atsiuntęs dalyvis, ar kitas forumo dalyvis, nuotrauka iš konkurso bus išimta. QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 05, 11:28) nesutinku Skonio reikalas QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 05, 12:24) [url=http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=phview&phid=18097] čia atseit menas,ar meniška foto? 1. nesuprantu tokio meno su puse vaikučio galvos ![]() 2. nu jau tik nesakykit kad čia nesuvaidintas miegas ![]() Papildyta: 3. tik apsukt nuotrauką galėjo 1. Jei Jus nesuprantate, tai dar nieko nereiskia Da Vincio kurybos kai kurie paprasti zmones ir dabar menu nelaiko 2. prie ko cia suvaidintas ar ne - i nuotrauk ziureti reikia, o ji isties nuostabi 3. Kaip autorius nori, tai ir kadruoja QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 05, 12:56) Cia fotokonkursas, o ne miego konkursas. t.y. grazios nuotraukos. Pagal jus, galybe nuotrauku (graziu ir kokybisku) turetu buti pasalinta - tai ir tie dvynukai, ir Laurute... Juk vaikai taip nemiega QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 05, 13:17) miego konursas yra miego,nemanau kad taip teisinga kitų atžvilgiu joio čia natūralumo nematau Papildyta: man irgi iškart toks klausimas iškilo pamačius šitą foto Viskas cia teisinga QUOTE(*meduota* @ 2009 10 05, 13:19) Uz grazia, kokybiska ir "i tema" nuotrauka.. QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 05, 13:26) Vaje, kokie ekspertai visur QUOTE(Rustė @ 2009 10 05, 13:35) na taip čia menas... bet vėl gi čia tas kraštutinumas kai vienas kraštas skalės yra telefonu daryta foto be kokybės su vos įžiūrimu vaiku, kuris miega, ir kita pusė, va tokios nuotraukos, kur miegas pateikiamas iš meninės pusės... ir ką daryti? kurių netvirtinti? Viskas gerai, viska tu tvirtink . Ypac tokias grazias nuotraukas, kaip mergyte pievoj ir nekreipk demesio i pikciurnas QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 05, 13:52) nemiega tikrai mano balso ji tikrai negaus,o jei užims prizinę vietą,tikrai bus gaila,kad laimėjo nenatūralumas Ar tikrai tikrai tikrai nemiega? o mano balsas tai nuotraukai garantuotas QUOTE(Sapokliaka @ 2009 10 05, 16:48) o mano balsas tai nuotraukai garantuotas QUOTE(hi rašykit Rustei 11. Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan. Netiesioginė nuotraukos reklama (pvz.: "Užeikit pažiūrėt į konkursą, pamatysit patys..." ir pan.) taip pat draudžiama. Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai bus galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, arba kuri buvo paviešinta, pašalinama iš konkurso, dalyviui skiriamas įspėjimas. Ir visai nesvarbu kas tai padarė - pats nuotrauką konkursui atsiuntęs dalyvis, ar kitas forumo dalyvis, nuotrauka iš konkurso bus išimta. Gal palikim sazinei QUOTE(Sapokliaka @ 2009 10 05, 16:48) o mano balsas tai nuotraukai garantuotas o aprašymas su " fotografuokite savo miegančius mažylius" matyt parašytas visiškai šiaip sau. bi tik parašyt.... Papildyta: QUOTE(saulalafan @ 2009 10 05, 16:54) na, asmeniškai man, toks nutylėjimas, yra tik palaikymas neąžiningų dalyvių.
Nu manau daug kas gali supykt, bet sis konkursas panaseje i profesionaliu fotografu pasirodymus, su isanksto surezisuotom nuotraukom.Niekur nemaciau , kad tokia lova su patalyne vidury pievos stovetu.
Tokiu nuotrauku galima nueit i paroda pasiziuret ir dar geresniu , o cia manau turetu but naturalus vaikiuko miegas , o ne fotosesijos
Siaubas kiek kaip kurios neapykantos ir pavydo turit ...
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 10 05, 16:59) Nu manau daug kas gali supykt, bet sis konkursas panaseje i profesionaliu fotografu pasirodymus, su isanksto surezisuotom nuotraukom.Niekur nemaciau , kad tokia lova su patalyne vidury pievos stovetu. Tokiu nuotrauku galima nueit i paroda pasiziuret ir dar geresniu , o cia manau turetu but naturalus vaikiuko miegas , o ne fotosesijos tokį natūralų miegą rodykis bendraminčių temose, o čia FOTOKONKURSAS. man pvz. visai neįdomios bendraminčiuose esančios vaikų fotkės, nes aš dar nesidomiu vaikais, bet fotokonkursai man labai patinka, bet kokie, nesvarbu vaikai ar seneliai, nes aš čia noriu ateiti pamatyti GRAŽIAS NUOTRAUKAS
tai ilgai čia virkausit apie nesąžiningumą nepranešdamos Rustei?
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 10 05, 16:59) Nejaugi? Jei tikrai panašėtų, bendras konkurso vaizdas būtų kur kas kitoks Dėl kitko, taisyklėse yra netgi taip 8. Fotokonkursui gali būti pateiktos ir profesionalių fotografų, ir neprofesionalų darytos nuotraukos, nebent konkretaus konkurso taisyklėse būtų nurodyta kitaip*. Jei siunčiate konkursui profesionalo darytą nuotrauką, įsitikinkite, ar nepažeidžiate sutarties su autoriumi sąlygų, ar turite teisę ją publikuoti. Taip kad kaip turėtų būti "natūralios", o ne "profesionalios" yra tik asmeniniai pasvarstymai. QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 10 05, 16:59) Nu manau daug kas gali supykt, bet sis konkursas panaseje i profesionaliu fotografu pasirodymus, su isanksto surezisuotom nuotraukom.Niekur nemaciau , kad tokia lova su patalyne vidury pievos stovetu. Tokiu nuotrauku galima nueit i paroda pasiziuret ir dar geresniu , o cia manau turetu but naturalus vaikiuko miegas , o ne fotosesijos 'Surezisuoto miego' foto yra gal max dvi, o viso foto kiek? Tikrai panaseja i profesionalu pasirodymus
Dėl nesąžiningo dalyvavimo, malonu būtų, kad praneštumėte.
kas ir bus jei visiem taip "paliksim sąžinei" tai viso galvos "ai gi niekas nepamatys, paliksiu..." QUOTE(Vicious Vici @ 2009 10 05, 16:03) tokį natūralų miegą rodykis bendraminčių temose, o čia FOTOKONKURSAS. man pvz. visai neįdomios bendraminčiuose esančios vaikų fotkės, nes aš dar nesidomiu vaikais, bet fotokonkursai man labai patinka, bet kokie, nesvarbu vaikai ar seneliai, nes aš čia noriu ateiti pamatyti GRAŽIAS NUOTRAUKAS Eikit i meno galerija ir ziurek
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|