![]()
Naujas konkursas
tikiuosi bus mielas, šiltas ir ramus konkursas su daug foto
Pirma diena o jau tieeeek nuotraukyciu
Jau yra kelios foto, gaila, kad aš savo leliuko neturiu, tai prabalsuosiu už jūsiškius
gaila, kad kokybės kai kuriom trūksta
O kur galima paziuret nuotraukytes?
o jau grožių prisižiūrėjau
matyt labai pavargusi buvo
![]() Papildyta: kaip miela
Sveikutės, su nauju konkursėliu
bet... mamkos, nu, o kur kokybė? bent jau aš manau, kad tikrai ne visiems absoliučiai visi vaikai yra gražūs, dažniausiai tik saviem tėvam ir artimiesiems jie tokie yra, o svetima akis norėtų vaiko nuotraukoje įžvelgti tikrą grožį, angeliškumą, na ir fotografijos meną taip pat dar galit pakeisti nuotraukos
gaila mano kur jau veliau fotkintos kokybiškos ir ttt labai paprastos bus neišskirtines , turiu viena dar su senu fotiku daryta man atrodo truputi įdomesne tai ana ir dėsiu
Vicious Vici na parodyk tu nors karta foto klasė ,( nematau gausiu apdovanojimų už foto tavo profilį) nes kalbi kalbi o naudos jokios QUOTE(Lera @ 2009 09 28, 18:49) Vicious Vici na parodyk tu nors karta foto klasė ,( nematau gausiu apdovanojimų už foto tavo profilį) nes kalbi kalbi o naudos jokios tai, kad aš vaikų neturiu fotografu būt nereik, kad padaryti kokybišką nuotrauką, bet kai prideda su tel. fotkintas arba užtamsintame fone, kad pusę vaiko nesimato, nes šešėliuose, tai žinai... tiesiog konkurso negerbimas sakyčiau, žiūrovų negerbimas... juk foto konkursas nereiškia - kiekviena parodykim savo vaikelį... į miss konkursą juk irgi neina bet kuri iš gatvės, neatitinkanti jokių ūgio, svorio standartų... na bet čia jau kaip kas supranta, aš rašau kaip aš suprantu ir ką vertinu, o ką ne... gal tokių nuotraukų autorės ir įvertins kolegių nekokybiškas nuotraukas, o aš kaip visada, lauksiu kokybės QUOTE(Vicious Vici @ 2009 09 28, 18:58) tai, kad aš vaikų neturiu Maxima konkursas Lietuvos vardui - 1000 metų BOSCH BIOCELL Kalėdinis šurmulys! Biok Lygink ir laimėk! ir t.t. konkursai kuriem nereik nei vaikų, nei gamtos vien fotkint QUOTE(*meduota* @ 2009 09 28, 19:03) [i]Maxima konkursas Lietuvos vardui - 1000 metų BOSCH BIOCELL Kalėdinis šurmulys! Biok Lygink ir laimėk! Kaupzilos Maxima? tai, kad dar nesuvaikėjau, gal į senatvę kada Lietuvos vardui turėjau tokias fotkes kaip ir kiti turėjo: Kernavė, jūra, Vilnius, Kaunas, kažkoks kalnas ar akmuo, bet dažniausiai dar su žmogum fone, o tai gana asmeniška ir ne viešoms erdvėms dėl kitų, tai arba pražioplinau arba neturėjau ką parodyti ir nerodžiau, labai paprasta QUOTE(Vicious Vici @ 2009 09 28, 18:45) visiškai jums pritariu, tačiau kokybės tikėtis per daug ir ne verta, nes dažnai dalyvei tokie masiniai konkursai tėra kaip alternatyva 'dienos mažyliui' kai siunčiamos beveik bet kokios foto, kad tik biškutį į temą, nes 'juk tai vaikutis ir lia-lia... tra-lia...' ir dar '
Labas
Saunus naujas konkursiukas ir jau kiek daug graziu ir idomiu nuotraukyciu. Tiktai labai grazu ziuret i mieganti vaikiuka
Labas rytas, na stai pagaliau toks grazus konkursas
Na ismokit gi pagaliau nekreipti tokio demesio i kokybe ir tiesiog pasidziaukit tai kas yra graziausia ir trapiausia musu gyvenime-mazyliai QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 09 29, 10:21) Na ismokit gi pagaliau nekreipti tokio demesio i kokybe ir tiesiog pasidziaukit tai kas yra graziausia ir trapiausia musu gyvenime-mazyliai juk čia visgi fotokonkursas, o ne 'dienos mažylio' rubrika, nereikėtų stebėtis kad dėmesys kreipiamas ne tik į objektą, bet ir pačią nuotrauką, bendrą vaizdą, išpildymą, kokybę. tai automatiškai nereiškia jog nesidžiaugiama QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 09 29, 10:21) Labas rytas, na stai pagaliau toks grazus konkursas Na ismokit gi pagaliau nekreipti tokio demesio i kokybe ir tiesiog pasidziaukit tai kas yra graziausia ir trapiausia musu gyvenime-mazyliai tai, kad neišeina džiaugtis, akis net skauda nuo nekokybiškų nuotraukų
sveikos mamytes nagi sveikinu su nauju konkursu
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 09 29, 11:05) pritariu... kad ir koks mielas vaikelis būtų nuotraukoje, bet kai nėra kokybės tai nesižiūri. ir čia nekalbama apie studijinę profesionalią kokybę, bent jau apskritai apie kažkokią... man tarkim kliūna aplinka, kurią paprasčiausiai galima apkarpyti nuotraukoje... norėjau dalyvauti su savo dvynių nuotrauka, jie ten juokingai užmigę nesulaukę naujųjų metų...na bet aplinkui tiek visko pašalino, kad ir nedalyvausiu, nors gal kam ir patiktų pati nuotrauka.
Per kiek laiko nuotrauka patvirtina?
nelabai suprantu... viena karta foto atsiranda Nepatvirtintu foto skiltyje, kita karta Neuzpildytu QUOTE(l'eau @ 2009 09 29, 10:59) juk čia visgi fotokonkursas, o ne 'dienos mažylio' rubrika, nereikėtų stebėtis kad dėmesys kreipiamas ne tik į objektą, bet ir pačią nuotrauką, bendrą vaizdą, išpildymą, kokybę. tai automatiškai nereiškia jog nesidžiaugiama prie ko čia dienos mažylis? QUOTE(Vicious Vici @ 2009 09 29, 11:05) o kam tada žiūrėti į jas?
Norejau paklausti, o kiek nuotrauku galima vienam nikui siusti. As tiesiog negaliu apsispresti is keliato variantu, nes tikrai vertos visos demesio...
bet foto kiek
kad bent visos po balsiuką gautų.
naujas konkursas
Sveikos, ir as noreciau sudalyvauti siame konkurse, bet niekaip nerandu kur uzpildytiparasika, raso akd virsutiniam kairiam kampe, bet nieko nera ten pas mane
Papildyta: pas mane atsidaro va toks langas http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=c...ew&conid=98 ir kur cia ieskoti PARAISKOS ?? QUOTE(DI @ 2009 09 29, 13:26) Sveikos, ir as noreciau sudalyvauti siame konkurse, bet niekaip nerandu kur uzpildytiparasika, raso akd virsutiniam kairiam kampe, bet nieko nera ten pas mane Papildyta: pas mane atsidaro va toks langas http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=c...ew&conid=98 ir kur cia ieskoti PARAISKOS ?? apačioje, kairėje, ne viršuje
bet kad apacioje kaireje yra tik mano nickas DI, o desineje PRADETI APTARIMA
QUOTE(l'eau @ 2009 09 29, 13:34) bet kad nera o gal cia kokia klaida sistemoje? Ar pas Jus dabar rodo ta anketa, nes pas mane tai va koks vaizdas http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=c...ew&conid=98 atrodo ir nesu ziopla, nu bet cia jau mistika kazkokia QUOTE(DI @ 2009 09 29, 13:41) bet kad nera o gal cia kokia klaida sistemoje? Ar pas Jus dabar rodo ta anketa, nes pas mane tai va koks vaizdas http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=c...ew&conid=98 atrodo ir nesu ziopla, nu bet cia jau mistika kazkokia pas mane rodo taip QUOTE(l'eau @ 2009 09 29, 13:45) nu va, as ten ir ziuriu, bet pas mane to nera.... niu meginsiu gal atsijungti nuo SM ir prisijungti is naujo. QUOTE(DI @ 2009 09 29, 13:41) Paspausk Dalyvavimo konkurse paraiška virsuje rasi http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=c...ew&conid=98 zinai dabar ir man nerodo
niu atsijungiau, prisijungiau bet niekas nepasikeite.. va kas pas mane rodo..
Papildyta: QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 09 29, 13:50) Paspausk Dalyvavimo konkurse paraiška virsuje rasi http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=c...ew&conid=98 zinai dabar ir man nerodo va va, as atidariau tavo linka, ir man ten nerodo
DI, greičiausia jau paspaudėte ant tos paraiškos, ir nuotraukos neprikabinote, ir kabo ta paraiška.
bandysiu peržiūrėti 40 nužpildytų ir gal rasiu jūsų. negali nebūti paraiškos. QUOTE(Rustė @ 2009 09 29, 13:57) DI, greičiausia jau paspaudėte ant tos paraiškos, ir nuotraukos neprikabinote, ir kabo ta paraiška. bandysiu peržiūrėti 40 nužpildytų ir gal rasiu jūsų. negali nebūti paraiškos. aga, as buvau paspaudusi, bet prie kito kompiuterio. Po to nuejau prie to kur nuotrauka yra ir jau nebegalejau rasti paraiskos. O nuotraukos as neikeliau, nieko ten neuzpildziau. |