Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fotokonkursas "Miegantys mažyliai"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Rustė
user posted image
Emerencija
Naujas konkursas bigsmile.gif VALIO!!! wub.gif clap.gif
Cukraus pudra
tikiuosi bus mielas, šiltas ir ramus konkursas su daug foto 4u.gif
Corny
Pirma diena o jau tieeeek nuotraukyciu bigsmile.gif ir jauciu dar bus be galo daug ax.gif Sunku bus rinktis uz ka balsuot
Kavytė
Jau yra kelios foto, gaila, kad aš savo leliuko neturiu, tai prabalsuosiu už jūsiškius wub.gif
Rustė
QUOTE(Corny @ 2009 09 28, 16:45)
Pirma diena o jau tieeeek nuotraukyciu  bigsmile.gif  ir jauciu dar bus be galo daug  ax.gif  Sunku bus rinktis uz ka balsuot
*

kur jau nebus daug tongue.gif
turbūt nėra mamos, kuri neturėtų įamžinusi savo vaikelio angeliško miegelio wub.gif wub.gif wub.gif
Cukraus pudra
gaila, kad kokybės kai kuriom trūksta ax.gif
<barakuda>
O kur galima paziuret nuotraukytes? ax.gif blush2.gif
Rustė
QUOTE(<barakuda> @ 2009 09 28, 17:25)
O kur galima paziuret nuotraukytes? ax.gif  blush2.gif
*

forumo viršutiniame dešiniajame kampe rasite užrašą "Fotokonkursai" paspaudusi ant jo, rasite visus konkursus,.
naujausias visada būna viršutinis smile.gif
Vilsen
QUOTE(Rustė @ 2009 09 28, 16:45)
kur jau nebus daug tongue.gif
turbūt nėra mamos, kuri neturėtų įamžinusi savo vaikelio angeliško miegelio  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

tikrai taip drinks_cheers.gif
Veitė
o jau grožių prisižiūrėjau wub.gif wub.gif Man nieko nėra gražiau už miegančius mažučiukus wub.gif
Cukraus pudra
matyt labai pavargusi buvo lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:
kaip miela
user posted image wub.gif
Vicious Vici
Sveikutės, su nauju konkursėliu 4u.gif

bet... mamkos, nu, o kur kokybė? unsure.gif baisu... kadangi nesu bet kokių vaikučių pozų gerbėja, nes tipo 'juk tai vaikutis ir lia-lia... tra-lia...', tai kol kas dar neturiu už ką balsuoti... kai kurios foto tikrai 'neskanios', iš per arti, matyti kiekviena gyslelė, plaukelis...
bent jau aš manau, kad tikrai ne visiems absoliučiai visi vaikai yra gražūs, dažniausiai tik saviem tėvam ir artimiesiems jie tokie yra, o svetima akis norėtų vaiko nuotraukoje įžvelgti tikrą grožį, angeliškumą, na ir fotografijos meną taip pat smile.gif

dar galit pakeisti nuotraukos mirksiukas.gif
Can
gaila mano kur jau veliau fotkintos kokybiškos ir ttt labai paprastos bus neišskirtines , turiu viena dar su senu fotiku daryta man atrodo truputi įdomesne tai ana ir dėsiu ax.gif

Vicious Vici na parodyk tu nors karta foto klasė ,( nematau gausiu apdovanojimų už foto tavo profilį) nes kalbi kalbi o naudos jokios biggrin.gif ne visi yra fotografai ne visi moką ir turi galimybė daryt prof. foto ..
Vicious Vici
QUOTE(Lera @ 2009 09 28, 18:49)
Vicious Vici na parodyk tu nors karta foto klasė ,( nematau gausiu apdovanojimų už foto tavo profilį)  nes kalbi kalbi o naudos jokios biggrin.gif ne visi yra fotografai ne visi moką ir turi galimybė daryt prof. foto  ..

tai, kad aš vaikų neturiu biggrin.gif ir vienos gamtos nelabai fotkinau iki šiol (dabar gal jau tą keisiu), tai ir neišeina man konkursuose dalyvauti, nes dažniausiai jie būna būtent tokio pobūdžio smile.gif
fotografu būt nereik, kad padaryti kokybišką nuotrauką, bet kai prideda su tel. fotkintas arba užtamsintame fone, kad pusę vaiko nesimato, nes šešėliuose, tai žinai... tiesiog konkurso negerbimas sakyčiau, žiūrovų negerbimas... juk foto konkursas nereiškia - kiekviena parodykim savo vaikelį... į miss konkursą juk irgi neina bet kuri iš gatvės, neatitinkanti jokių ūgio, svorio standartų...

na bet čia jau kaip kas supranta, aš rašau kaip aš suprantu ir ką vertinu, o ką ne... gal tokių nuotraukų autorės ir įvertins kolegių nekokybiškas nuotraukas, o aš kaip visada, lauksiu kokybės smile.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 09 28, 18:58)
tai, kad aš vaikų neturiu biggrin.gif ir vienos gamtos nelabai fotkinau iki šiol (dabar gal jau tą keisiu), tai ir neišeina man konkursuose dalyvauti, nes dažniausiai jie būna būtent tokio pobūdžio smile.gif
*

Maxima konkursas
Lietuvos vardui - 1000 metų
BOSCH
BIOCELL
Kalėdinis šurmulys!
Biok
Lygink ir laimėk!

ir t.t. konkursai kuriem nereik nei vaikų, nei gamtos vien fotkint smile.gif
Vicious Vici
QUOTE(*meduota* @ 2009 09 28, 19:03)
[i]Maxima konkursas
Lietuvos vardui - 1000 metų
BOSCH
BIOCELL
Kalėdinis šurmulys!
Biok
Lygink ir laimėk!

Kaupzilos Maxima? tai, kad dar nesuvaikėjau, gal į senatvę kada mirksiukas.gif
Lietuvos vardui turėjau tokias fotkes kaip ir kiti turėjo: Kernavė, jūra, Vilnius, Kaunas, kažkoks kalnas ar akmuo, bet dažniausiai dar su žmogum fone, o tai gana asmeniška ir ne viešoms erdvėms mirksiukas.gif
dėl kitų, tai arba pražioplinau arba neturėjau ką parodyti ir nerodžiau, labai paprasta smile.gif ar geriau būtų, kad bele ką, bele kaip su telefu nupyškinčiau ir kraučiau g.gif
l'eau
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 09 28, 18:45)

visiškai jums pritariu, tačiau kokybės tikėtis per daug ir ne verta, nes dažnai dalyvei tokie masiniai konkursai tėra kaip alternatyva 'dienos mažyliui' kai siunčiamos beveik bet kokios foto, kad tik biškutį į temą, nes 'juk tai vaikutis ir lia-lia... tra-lia...' ir dar ' wub.gif wub.gif wub.gif '. bet užtat bent jau bus bent vienas konkursas per visus metus, kai pritempinėjimo nebus, nes jis čia praktiškai neįmanomas smile.gif
VI-VA-VI
Labas 4u.gif labai grazus konkursas ir jau daug nuostabiu nuotrauku wub.gif
SSSema
Saunus naujas konkursiukas ir jau kiek daug graziu ir idomiu nuotraukyciu. Tiktai labai grazu ziuret i mieganti vaikiuka wub.gif wub.gif wub.gif ir tos idealios kokybes kartais ir nereikia tongue.gif
Čili
QUOTE(SSSema @ 2009 09 29, 01:31)
ir tos idealios kokybes kartais ir nereikia tongue.gif
*

visiškai sutinku smile.gif Aš pati įdėjau foto gal ne tokią profesionalią, bet dūšiai mielą smile.gif Man kažkodėl patys gražiausi miegantys naujagimiukai ir visai mažiukai kūdikėliai blush2.gif O dar jei pagauni kokią nevalingą vieną pirmųjų grimasų biggrin.gif
TUKUTIS 1978 07 31
Labas rytas, na stai pagaliau toks grazus konkursas thumbup.gif tik gaila, kad jau su didziuliais priekabiavimais nuotraukom sad.gif
Na ismokit gi pagaliau nekreipti tokio demesio i kokybe ir tiesiog pasidziaukit tai kas yra graziausia ir trapiausia musu gyvenime-mazyliai wub.gif wub.gif wub.gif
l'eau
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 09 29, 10:21)
Na ismokit gi pagaliau nekreipti tokio demesio i kokybe ir tiesiog pasidziaukit tai kas yra graziausia ir trapiausia musu gyvenime-mazyliai  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

juk čia visgi fotokonkursas, o ne 'dienos mažylio' rubrika, nereikėtų stebėtis kad dėmesys kreipiamas ne tik į objektą, bet ir pačią nuotrauką, bendrą vaizdą, išpildymą, kokybę. tai automatiškai nereiškia jog nesidžiaugiama wub.gif wub.gif wub.gif ' mirksiukas.gif
Vicious Vici
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 09 29, 10:21)
Labas rytas, na stai pagaliau  toks grazus konkursas  thumbup.gif  tik gaila, kad jau su didziuliais priekabiavimais nuotraukom  sad.gif
Na ismokit gi pagaliau nekreipti tokio demesio i kokybe ir tiesiog pasidziaukit tai kas yra graziausia ir trapiausia musu gyvenime-mazyliai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

tai, kad neišeina džiaugtis, akis net skauda nuo nekokybiškų nuotraukų unsure.gif
esttrela
sveikos mamytes nagi sveikinu su nauju konkursu clap.gif na apziurejau jau visas nuotraukas ir kas gi gali pasiginciot kad graziausi musu stebuklai miegantis patys graziausi angeleliai nuostabios visos nuotraukeles linkiu visom mamytem sekmes siam konkurse blush2.gif angel.gif rolleyes.gif
Rustė
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 09 29, 11:05)
tai, kad neišeina džiaugtis, akis net skauda nuo nekokybiškų nuotraukų unsure.gif
*

pritariu... kad ir koks mielas vaikelis būtų nuotraukoje, bet kai nėra kokybės tai nesižiūri.

ir čia nekalbama apie studijinę profesionalią kokybę, bent jau apskritai apie kažkokią...

man tarkim kliūna aplinka, kurią paprasčiausiai galima apkarpyti nuotraukoje...

norėjau dalyvauti su savo dvynių nuotrauka, jie ten juokingai užmigę nesulaukę naujųjų metų...na bet aplinkui tiek visko pašalino, kad ir nedalyvausiu, nors gal kam ir patiktų pati nuotrauka.
Mangale
Per kiek laiko nuotrauka patvirtina?
nelabai suprantu... viena karta foto atsiranda Nepatvirtintu foto skiltyje, kita karta Neuzpildytu g.gif Ka as ne taip darau unsure.gif
Čili
QUOTE(l'eau @ 2009 09 29, 10:59)
juk čia visgi fotokonkursas, o ne 'dienos mažylio' rubrika, nereikėtų stebėtis kad dėmesys kreipiamas ne tik į objektą, bet ir pačią nuotrauką, bendrą vaizdą, išpildymą, kokybę. tai automatiškai nereiškia jog nesidžiaugiama  wub.gif  wub.gif  wub.gifmirksiukas.gif

prie ko čia dienos mažylis? g.gif Na, fotokonkursas yra fotokonkursas, jei jau atitinka reikalavimus pradinius, tegu ir dalyvauja kas nori.. O ar kam patiks, ar ne - parodys rezultatai, kam taip "važiuoti" ant prastesnių fotomenininkų? smile.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2009 09 29, 11:05)
*

o kam tada žiūrėti į jas? smile.gif
Rustė
QUOTE(Mangale @ 2009 09 29, 11:09)
Per kiek laiko nuotrauka patvirtina?
nelabai suprantu... viena karta foto atsiranda Nepatvirtintu foto skiltyje, kita karta Neuzpildytu  g.gif Ka as ne taip darau  unsure.gif
*

jūsų nuotrauka su rėmeliu, o tai neleistina konkursuose.
Papildyta:
o šiaip nerealiausios naujagimių foto wub.gif
TUKUTIS 1978 07 31
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 09 29, 10:05)
*

Uzsimerk kai ziuri ir neskaudes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Alexso
Norejau paklausti, o kiek nuotrauku galima vienam nikui siusti. As tiesiog negaliu apsispresti is keliato variantu, nes tikrai vertos visos demesio... g.gif
Rustė
QUOTE(Alexso @ 2009 09 29, 11:15)
Norejau paklausti, o kiek nuotrauku galima vienam nikui siusti. As tiesiog negaliu apsispresti is keliato variantu, nes tikrai vertos visos demesio... g.gif
*

vieną smile.gif
pačią pačią gražiausią smile.gif
Alexso
QUOTE(Rustė @ 2009 09 29, 09:16)
vieną smile.gif
pačią pačią gražiausią smile.gif
*

Kaip gaila! verysad.gif Juk turiu du pacius paciausius nuostabiausius angeliukus! wub.gif Kazkaip sunku viena labiau isskirti blink.gif
Cukraus pudra
bet foto kiek thumbup.gif
kad bent visos po balsiuką gautų.
l'eau
QUOTE(Čili @ 2009 09 29, 11:09)
Na, fotokonkursas yra fotokonkursas

būtent mirksiukas.gif
QUOTE(Alexso @ 2009 09 29, 11:22)
Kaip gaila! verysad.gif Juk turiu du pacius paciausius nuostabiausius angeliukus! wub.gif Kazkaip sunku viena labiau isskirti blink.gif
*

galit padaryti abiejų foto smile.gif
Brava
naujas konkursas thumbup.gif
Alexso
QUOTE(l'eau @ 2009 09 29, 09:38)
būtent mirksiukas.gif

galit padaryti abiejų foto smile.gif
*

Turiu tokia viena nebloga, kur broliukas bucinuku sesyte uzliuliuoja g.gif , reikes gerai dar apziureti visas cool.gif
Can
QUOTE(Alexso @ 2009 09 29, 11:44)
Turiu tokia viena nebloga, kur broliukas bucinuku sesyte uzliuliuoja g.gif , reikes gerai dar apziureti visas cool.gif
*

tai jau ji netiks nes pasakei kokia foto dėsi iškart bus aišku kad tavo , reiškia prieštarauja taisyklėms ax.gif
l'eau
QUOTE(Alexso @ 2009 09 29, 11:44)
*

verčiau neišsidavinėkit kas nuotraukose mirksiukas.gif
DI
Sveikos, ir as noreciau sudalyvauti siame konkurse, bet niekaip nerandu kur uzpildytiparasika, raso akd virsutiniam kairiam kampe, bet nieko nera ten pas mane sad.gif ar galit padeti?
Papildyta:
pas mane atsidaro va toks langas http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=c...ew&conid=98 ir kur cia ieskoti PARAISKOS ??
l'eau
QUOTE(DI @ 2009 09 29, 13:26)
Sveikos, ir as noreciau sudalyvauti siame konkurse, bet niekaip nerandu kur uzpildytiparasika, raso akd virsutiniam kairiam kampe, bet nieko nera ten pas mane sad.gif ar galit padeti?
Papildyta:
pas mane atsidaro va toks langas http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=c...ew&conid=98  ir kur cia ieskoti PARAISKOS ??
*

apačioje, kairėje, ne viršuje smile.gif
DI
bet kad apacioje kaireje yra tik mano nickas DI, o desineje PRADETI APTARIMA unsure.gif

l'eau
QUOTE(DI @ 2009 09 29, 13:31)
bet kad apacioje kaireje yra tik mano nickas DI, o desineje PRADETI APTARIMA  unsure.gif
*

turi būti tiesiai virš niko smile.gif
DI
QUOTE(l'eau @ 2009 09 29, 13:34)
turi būti tiesiai virš niko smile.gif
*

bet kad nera unsure.gif Yra tik mano nickas...
o gal cia kokia klaida sistemoje? Ar pas Jus dabar rodo ta anketa, nes pas mane tai va koks vaizdas http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=c...ew&conid=98

atrodo ir nesu ziopla, nu bet cia jau mistika kazkokia doh.gif
l'eau
QUOTE(DI @ 2009 09 29, 13:41)
bet kad nera  unsure.gif  Yra tik mano nickas...
o gal cia kokia klaida sistemoje?  Ar pas Jus dabar rodo ta anketa, nes pas mane tai va koks vaizdas http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=c...ew&conid=98

atrodo ir nesu ziopla, nu bet cia jau mistika kazkokia  doh.gif
*

pas mane rodo taip smile.gif
DI
QUOTE(l'eau @ 2009 09 29, 13:45)
pas mane rodo taip smile.gif
*

nu va, as ten ir ziuriu, bet pas mane to nera.... niu meginsiu gal atsijungti nuo SM ir prisijungti is naujo.
VI-VA-VI
QUOTE(DI @ 2009 09 29, 13:41)
atrodo ir nesu ziopla, nu bet cia jau mistika kazkokia  doh.gif
*

Paspausk
Dalyvavimo konkurse paraiška virsuje rasi mirksiukas.gif

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=c...ew&conid=98

zinai dabar ir man nerodo ax.gif g.gif
DI
niu atsijungiau, prisijungiau bet niekas nepasikeite.. va kas pas mane rodo..

Papildyta:
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 09 29, 13:50)
Paspausk
Dalyvavimo konkurse paraiška virsuje rasi mirksiukas.gif 

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=c...ew&conid=98

zinai dabar ir man nerodo  ax.gif  g.gif
*

va va, as atidariau tavo linka, ir man ten nerodo
Rustė
DI, greičiausia jau paspaudėte ant tos paraiškos, ir nuotraukos neprikabinote, ir kabo ta paraiška.

bandysiu peržiūrėti 40 nužpildytų ir gal rasiu jūsų.

negali nebūti paraiškos.
DI
QUOTE(Rustė @ 2009 09 29, 13:57)
DI, greičiausia jau paspaudėte ant tos paraiškos, ir nuotraukos neprikabinote, ir kabo ta paraiška.

bandysiu peržiūrėti 40 nužpildytų ir gal rasiu jūsų.

negali nebūti paraiškos.

*

aga, as buvau paspaudusi, bet prie kito kompiuterio. Po to nuejau prie to kur nuotrauka yra ir jau nebegalejau rasti paraiskos. O nuotraukos as neikeliau, nieko ten neuzpildziau.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.