Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Mamukas Indriukas
tesiam tema 4u.gif
user posted image
Baronka
QUOTE(MamaKa @ 2009 09 28, 15:31)
Baronka dailus padėkliukas  thumbup.gif
o ką tos gėlytės slepia ? lotuliukas.gif
*

Nieko is tikruju neslepia, va smile.gif :
user posted image
Ten labiau reprezentacine foto norejau idet biggrin.gif
Mamukas Indriukas

"ratu" gerbejui smile.gif
user posted image
user posted image
Baronka
Labai grazus suolelis smile.gif
dais
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 09 28, 21:38)
user posted image
user posted image
*

Kur perkate suoliukus, merginos?
Mamukas Indriukas
QUOTE(dais @ 2009 09 28, 22:04)
Kur perkate suoliukus, merginos?
*

ju yra ir artanijoj ir ermitaze,yra daugeli dekupaziniu parduotuviu
bambyze
Labai gražūs visų darbeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O čia mano sūnelio smile.gif Į suoliukų temą biggrin.gif
Ekperimentas su vienkomponenčiu Sadolin sendinimo laku, dažus tepant kempinėle smile.gif

user posted image

user posted image

o čia iš arčiau skilinėjimas:
user posted image

tik foto kokybė nekokia blush2.gif
Mamukas Indriukas
QUOTE(bambyze @ 2009 09 28, 22:32)
Labai gražūs visų darbeliai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O čia mano sūnelio  smile.gif Į suoliukų temą  biggrin.gif
Ekperimentas su vienkomponenčiu Sadolin sendinimo laku, dažus tepant kempinėle  smile.gif

tik foto kokybė nekokia  blush2.gif
*

oi labai fainas ir ta sendinimo faktura labai idomi,tik gal ta didziaj karvyte buciau arciau zolyciu nutupdzius,truputi kompoziciskai noris kad nesiremtu i krasteli suoliuko,bet seip viskas labai thumbup.gif pati ideja patiko wub.gif
bambyze
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 09 28, 22:39)
oi labai fainas ir ta sendinimo faktura labai idomi,tik gal ta didziaj karvyte buciau arciau zolyciu nutupdzius,truputi kompoziciskai noris kad nesiremtu i krasteli suoliuko,bet seip viskas labai thumbup.gif  pati ideja patiko wub.gif
*

čia didelis karvytės šuolis biggrin.gif
dėkui wub.gif
raganele
o kiek čia suoliukų prigražintų thumbup.gif mano vaikas imtų tą su "ratais" lotuliukas.gif bet aš gelytėm tik pamarginau, dar tuo pačiu seną batų dėžę "tiuningavau", nežinau ar tai dekupažas, man nepatinka sendinimai, tai tiesiog dažymas-klijavimas-pripaišymas:
user posted image
Aruna
Bambyze, koks žaismingas karvutinis suoliukas lotuliukas.gif
Paul@
*

nu jau savininkui turetu nerealiai patikti thumbup.gif

QUOTE(bambyze @ 2009 09 28, 22:32)
Ekperimentas su vienkomponenčiu Sadolin sendinimo laku, dažus tepant kempinėle  smile.gif
*

Toks jaukus ir siltas suoliukas wub.gif Karvytes gerai atrodo biggrin.gif Ir sendinimas grazus 4u.gif

QUOTE(raganele @ 2009 09 29, 00:12)
o kiek čia suoliukų prigražintų thumbup.gif mano vaikas imtų tą su "ratais" lotuliukas.gif bet aš gelytėm tik pamarginau, dar tuo pačiu seną batų dėžę "tiuningavau", nežinau ar tai dekupažas, man nepatinka sendinimai, tai tiesiog dažymas-klijavimas-pripaišymas:
*

Grazus tavo darbelis ir zolyte pritapyta wub.gif Tik ant batu dezes matosi dazymo pedsakai,tikriausiai dazei teptuku g.gif
MamaKa
Ratų gerbėjas tikrai turi būt patenkintas 4u.gif
ir karvytės tokios linksmos, šaunu thumbup.gif

o va čia mano toks paprastas rėmelis vaikui
user posted image
Žydraakė
Bet ir suoliukų naujoj temoj užderėjo thumbup.gif Visoms kūrėjoms po 4u.gif Turiu ir aš vieną tabula rasa ir dar kol kas nesubrandinau idėjos savo pyplio suoliukui rolleyes.gif
bambyze
QUOTE(Žydraakė @ 2009 09 29, 09:57)
Bet ir suoliukų naujoj temoj užderėjo thumbup.gif Visoms kūrėjoms po 4u.gif Turiu ir aš vieną tabula rasa ir dar kol kas nesubrandinau idėjos savo pyplio suoliukui rolleyes.gif
*

Aruna, Paul@, MamaKa, dėkui už gražius žodžius wub.gif
raganele, Tavo saulėgrąžos grrąžina vasarą thumbup.gif
Žydraake, dar subrandinsi idėją, o paskui ir pasirodyk smile.gif
raganele
QUOTE(Paul@ @ 2009 09 29, 08:12)
...
Grazus tavo darbelis ir zolyte pritapyta wub.gif Tik ant batu dezes matosi dazymo pedsakai,tikriausiai dazei teptuku g.gif
*

Dėkui už žolytės pagyrimą biggrin.gif dėl teptuko - kad aš tyčia nedengiu pilnai, man plastmasiškai atrodo, vieną brūkšniuotą sluoksnį šviesesne, kią tamsesne geltona užtepu, patinka chaosas. Suoliukas irgi vos gelsvintas skiestais dažais, kad medis šviestųsi. Gal reikia ką nors pagal taisykles kada nors pabandyt g.gif
Raseleb
Kiek daug šaunių ir smagių suoliukų, vaikučiai tikrai patenkinti, kai parodžiau savo mažajam sakė nori su mašinomis lotuliukas.gif labai jam patiko.
O visoms be išimties 4u.gif 4u.gif 4u.gif
baltė
Kas iš praeitos temelės itin patiko, tai Salnės dėžė wub.gif ir nepamenu niko suoliukas su avytėm wub.gif Labai labai fainučiai darbeliai. thumbup.gif

QUOTE(Baronka @ 2009 09 28, 20:35)
Nieko is tikruju neslepia, va smile.gif :
*

Gražu, stilinga, primena man puodukus baltus mėynai dažytus (porcelianas), esu tokį kažkada lauktuvių gavus thumbup.gif
Tik rašei klijai-lakas viename, tavo vietoje aš dar nulakuočiau, vistik padėklui reikia atsparumo. 4u.gif

QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 09 28, 20:38)
*

jau laukiau šio suoliuko, nes buvai minėjus, kad darai. Vykęs vykęs šaunus darbelis thumbup.gif

QUOTE(bambyze @ 2009 09 28, 21:32)
*

Tikrai gražus skilimas, taip švelniai atrodo. Ir visa nuotaika suoliuko puiki thumbup.gif

QUOTE(raganele @ 2009 09 28, 23:12)
bet aš gelytėm tik pamarginau, dar tuo pačiu seną batų dėžę "tiuningavau",
*

Gana įdomu, bet neišbaigta, vien dėl to, kad dryželiai matosi nuo dažymo (verčiau naudok kempinėlę ar volelį). Ir dar man kažkokios spalvytės lyg trūksta. Pvz. jei taip pabandžius kokia ruda nutaškyti (yra tokia nesudėtinga technika, kai per sietuka ar per šukytes braukant su teptuku apsitaško smulkučiais taškučiais). Tai kaip ir kompensuotų tą, jog matosi dryžiai, bei prigesintų žalią spalvą, kuri nėra natūrali (ryškoka) 4u.gif 4u.gif O šiaip išties gražu tos saulėgrąžos smile.gif

QUOTE(MamaKa @ 2009 09 29, 08:23)
o va čia mano toks paprastas rėmelis vaikui
*

Paprastas, bet tikrai ne prastas. Koloritas gražus thumbup.gif
raganele
QUOTE(baltė @ 2009 09 29, 09:29)
...
Gana įdomu, bet neišbaigta, vien dėl to, kad dryželiai matosi nuo dažymo (verčiau naudok kempinėlę ar volelį). Ir dar man kažkokios spalvytės lyg trūksta. Pvz. jei taip pabandžius kokia ruda nutaškyti (yra tokia nesudėtinga technika, kai per sietuka ar per šukytes braukant su teptuku apsitaško smulkučiais taškučiais). Tai kaip ir kompensuotų tą, jog matosi dryžiai, bei prigesintų žalią spalvą, kuri nėra natūrali (ryškoka) 4u.gif  4u.gif O šiaip išties gražu tos saulėgrąžos smile.gif
...
*

ačiū už pastabėles, reikės bandyt kada nors tvarkingai padaryt dalykus biggrin.gif o kaip tik rudos ten yra, tik su blykste nufotkinus nesimato - daug kur rudai bronziniu šešėliu tepta, kad dar didesnis chaosas būtų doh.gif
Aduka

Labai gražu ir žaisminga 4u.gif
O galėtum pasidalint su kuo įtrūkimus tokius gavai ir su kuo juos dengei, kad tokie ryškūs? blush2.gif
baltė
Pasirodau ir aš su kuo krapštinėjuos, nieko rimto nedarau, bet norisi neaplaeisti tų darbelių.

Rinkinukas; dėžutė ir rėmelis "Angeliukai".
Dėžutė patobulinta: viduje filcas ir ryžinis popierius priklijuotas, viršus pasendintas ir bronziniu markeriuku apvestas (buvo toks). Rėmelis taip pat sendintas dalimis: kaik kur smulkiai, o ant paties angelų motyvo stambiau, tuputį pripiešta.

Nuotrauka nevykus, kažkaip skubėjau, o dabar tingiu perfotografuoti (visai nesimato dėžutės viršelio) doh.gif

user posted image

Ir padėkliukai (pasiilgau Sottile) smile.gif

Vėlgi kažkiek blico apšviesta (ant vieno net nesimato užrašo "Paris") ne viskas matos ir spalvytės kažkaip pasikeitė. Gal kada perfotografuosiu blush2.gif

"Didmiesčių damos"
user posted image

"Elegantiškos virėjos"
user posted image

Ir dar turiu tris darbelius, kurie laukia finišo, bet niekur negaunu tinkamos spalvos ryžinio, tad negaliu nei pabaigti, nei parodyti.

Gal kuri žinot, kur gauti tokio ryžinio Kaune, arba gali perleisti?

user posted image
jalka
gal kas is kauno uzsiimtu padatyti kelis vazonus dekupazo budu?
gandriuke...
QUOTE(bambyze @ 2009 09 28, 21:32)

Labai grazus thumbup.gif
Raseleb
QUOTE(baltė @ 2009 09 29, 11:50)
Dėžutė patobulinta: viduje filcas ir ryžinis popierius priklijuotas, viršus pasendintas ir bronziniu markeriuku apvestas. Rėmelis taip pat sendintas dalimis: kaik kur smulkiai, o ant paties angelų motyvo stambiau, tuputį pripiešta.
Nuotrauka nevykus, kažkaip skubėjau, o dabar tingiu perfotografuoti (visai nesimato dėžutės viršelio) doh.gif
Vėlgi kažkiek blico apšviesta (ant vieno net nesimato užrašo "Paris") ne viskas matos ir spalvytės kažkaip pasikeitė. Gal kada perfotografuosiu blush2.gif

"Didmiesčių damos"
"Elegantiškos virėjos"
Ir dar turiu tris darbelius, kurie laukia finišo, bet niekur negaunu tinkamos spalvos ryžinio, tad negaliu nei pabaigti, nei parodyti.
*

Super darbeliai. Padėkliukai thumbup.gif
O sakyk kokį laką naudoji butent pasendinus Sottile g.gif
Mamukas Indriukas
aciu visom kas pagyret manaji suoliuka 4u.gif
balte nerialus padekliukai wub.gif pasakiski uzsimanaiu skanios kavos tongue.gif 4u.gif
Salne
QUOTE(baltė @ 2009 09 29, 11:50)
Pasirodau ir aš su kuo krapštinėjuos, nieko rimto nedarau, bet norisi neaplaeisti tų darbelių.

"Didmiesčių damos"
"Elegantiškos virėjos"

Puikūs darbeliai...Labai labai gražu.. rolleyes.gif
Baronka
QUOTE(baltė @ 2009 09 29, 10:29)
Tik rašei klijai-lakas viename, tavo vietoje aš dar nulakuočiau, vistik padėklui reikia atsparumo. 4u.gif
*

Aha, noreciau nulakuoti, bet kazkoki labai prasta laka nusipirkau, kuris baisiai geltona atspalvi duoda, tai kai nusipirksiu nauja, tai lakuosiu (nors ne laku tema, bet gal ka remkomenduotumet blush2.gif )

O pacios labai dailus darbeliai, pati tokius mielai pas save namuose priglausciau smile.gif labai grazus motyvai, man prie sirdies thumbup.gif
edex
Sveikos,

Labai garziu darbeiu pridaret. Suoliukai fantastiski wub.gif Balte, padekliukai wub.gif wub.gif nuostabus.
As ir keleta darbeliu padarius.
user posted image
user posted image
Sie remeliai sendinti Crackle Medius ir itrinti porporina
user posted image
Sis remelias sendintas Nezinau kaip cia vadinas tiksliai Craquelure(gal taip), itrinta aliejiniais
user posted image
O sis Sottile
urupeja2
visu darbeliai labai grazus, saviti, visom 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif labiausiai isimine is ano temeles salnes deze su ratais thumbup.gif , o sitoj temelej mamuko indriuko raituotas suoliukas 4u.gif ir dar labai patiko baltes padekliukai thumbup.gif
Kilina
user posted image
Sveikos visu labai grazus darbeliai.As idedu savo,kaip ir nebloga kurineli smile.gif
Cia dangtelis sendintas su vienkomponenciu ir klijuota servetele.Vidus juodas.Tokia paslapciu skrynia su drakonais.
MamaKa
visoms po 4u.gif
Kilina tikra paslapčių dėžė thumbup.gif o dangtelio viršus kokis jos? ax.gif
sobieska
user posted image BALTE man padekliukai wub.gif ypac virejos...zinau,kur vireju neblogu rast lotuliukas.gif o pas tave serveteles ten ax.gif

Edikun tavo isrikiuota demonstracijai remeliai idialiai atitinka mano skoni: super grazus,labai grazus,grazus ir...nieko tokis biggrin.gif

Mamukas I... kedute komplimentu doze jau atsieme biggrin.gif

MamaKamielas tas vaikiskas remelis,

Kedute su karvytem zaisminga,zaisminga wub.gif ...pradzioj galvojau,kad ant dazomo tapeto viskas suklijuota, o pasirodo tai kazkokis sendinimas g.gif ...mokytis,mokytis,mokytis

Kilina nono.gif nu kam nukirpai rytietiskus motyvus,reikejo jiems leisti ant dezutes "dasibaigti"...o dabar man kazkaip groja dvi operos...nors...dar virsu parodyk mirksiukas.gif
bambyze
Dar atbėgu su kuklia dėžute. Realiai nuotraukos neatspindi vaizdo, netgi spalva mėlyna nesigavo reali doh.gif na bet smalsumui užteks kokybės gal biggrin.gif

user posted image

user posted image

skilinėjimas iš arčiau:
user posted image
Kilina
QUOTE(MamaKa @ 2009 09 29, 16:01)
visoms po  4u.gif
Kilina tikra paslapčių dėžė  thumbup.gif  o dangtelio viršus kokis jos?  ax.gif
*

Dangtelis sendintas vienkomponenciu.apacioje auksas,o ant virsaus juoda
bambyze
QUOTE(sobieska @ 2009 09 29, 16:10)
Kedute su karvytem zaisminga,zaisminga wub.gif ...pradzioj galvojau,kad ant dazomo tapeto viskas suklijuota, o pasirodo tai kazkokis sendinimas g.gif ...mokytis,mokytis,mokytis

book.gif mokysiuos smile.gif
sobieska
QUOTE(bambyze @ 2009 09 29, 16:21)
book.gif mokysiuos  smile.gif
*

Cia ne TAU mokytis, o man lotuliukas.gif ...kadangi nezinau,kad dar ir toks sendinimo budas yra
bambyze
QUOTE(sobieska @ 2009 09 29, 16:24)
Cia ne TAU mokytis, o man lotuliukas.gif ...kadangi nezinau,kad dar ir toks sendinimo budas yra
*

čia mano eksperimentas blush2.gif Tavo darbeliai laaaabai gražūs. Žaviuosi kaskart matydama wub.gif 4u.gif
Kilina
QUOTE(sobieska @ 2009 09 29, 16..

[cool.gif
Kilina[/b] nono.gif nu kam nukirpai rytietiskus motyvus,reikejo jiems leisti ant dezutes "dasibaigti"...o dabar man kazkaip groja dvi operos...nors...dar virsu parodyk mirksiukas.gif
*

Sobieska kai dekupazinsiu taip, kaip tu,tai pratesiu motyvus smile.gif ,bet kai degu aistra dekupazui pusantro menesio,tai zinok is manes tai ir taip daug biggrin.gif
user posted image
bambyze
Kilina,

labai graži dėžutė drinks_cheers.gif
sobieska
QUOTE(Kilina @ 2009 09 29, 16:28)
Sobieska kai dekupazinsiu taip, kaip tu,tai pratesiu motyvus smile.gif ,bet kai degu aistra dekupazui pusantro menesio,tai zinok is manes tai ir taip daug biggrin.gif

*

Oi kaip buciau dekinga tiems,kas butu man is pat pradziu aiskine kaip geriau padaryt biggrin.gif laiko buciau sutaupius, o kol dabar savo jegomis dasikapsciau ... lotuliukas.gif nepyk,zinok viskas tau tik i nauda
Va ir virsu pamaciau...na as dar koki "drieza" ant virsaus buciau uzkorusi taip per kampa rolleyes.gif

Bambyze
aciu uz komplimentus mano adresu, bet vistiek man dar mokytis,mokytis ir mokytis biggrin.gif
bambyze
QUOTE(sobieska @ 2009 09 29, 16:34)
Bambyze[/b] aciu uz komplimentus mano adresu, bet vistiek man dar mokytis,mokytis ir mokytis biggrin.gif
*

Gerbiu žmonės, kurie nestovi vietoje, o tobulėja. Pati irgi keliu ir keliu sau kartelę aukštyn. Bent jau nemirsim iš nuobodulio drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
sobieska
QUOTE(bambyze @ 2009 09 29, 16:37)
Gerbiu žmonės, kurie nestovi vietoje, o tobulėja. Pati irgi keliu ir keliu sau kartelę aukštyn. Bent jau nemirsim iš nuobodulio  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif
*

Nu ir negaliu su tavim nesutikti...sekmes,kad tik ta kartele vis kiltu ir kiltu mirksiukas.gif
aistukas
Sveikos merginos,
graziai cia visos darbuojates. O as kazkaip vasara buvau apleidusi dekupaza - vis mintyjau, kad ta ana padaryciau, bet rankos nekilo...
Ir va pasirodau su pirmu darbuku po ilgos pertraukos.
Arbatine draugei.

user posted image

Na, o cia is visu pusiu:

user posted image
Kilina
QUOTE(sobieska @ 2009 09 29, 16:34)
Oi kaip buciau dekinga tiems,kas butu man is pat pradziu aiskine kaip geriau padaryt biggrin.gif  laiko buciau sutaupius, o kol dabar savo jegomis dasikapsciau ... lotuliukas.gif  nepyk,zinok viskas tau tik i nauda
Va ir virsu pamaciau...na as dar koki "drieza" ant virsaus buciau uzkorusi taip per kampa rolleyes.gif
[b]

As tau labai dekinga.Nelaukiu pgyru,nes manau,kad daug krumu reiks ap........ biggrin.gif kol galesiu tiketis.O tuos drakonus bandziau delioti,bet man pasirode per daug.
Kotryna :)
aistukas, nu tokia graži dėžutė, o ta servetėlė tai išvis nereali, o jūs ją iš wimellio užsisakinėjote? ax.gif ax.gif
Lachesė
QUOTE(aistukas @ 2009 09 29, 15:45)

*

ar čia servetėlė? Labai dailus darbas wub.gif Šito paveikslo autorė mano labai mylima!

Mano arbatos istorija...

user posted image

visą istoriją galite paskaityti čia
bambyze
QUOTE(Lachesė @ 2009 09 29, 18:50)
ar čia servetėlė? Labai dailus darbas  wub.gif  Šito paveikslo autorė mano labai mylima!

Mano arbatos istorija...

user posted image

*

N U O S T A B U wub.gif wub.gif wub.gif
Kilina
QUOTE(Lachesė @ 2009 09 29, 18:5

Mano arbatos istorija...

[img)
http://img524.imageshack.us/img524/9117/p9293349500.jpg[/img]

*

Cia jau aukstasis pilotazas thumbup.gif be zodziu smile.gif
sobieska
QUOTE(Lachesė @ 2009 09 29, 18:50)

Mano arbatos istorija...

*

wub.gif genealu...nu taip laukiu gruodzio men.user posted image
Kilina
QUOTE(aistukas @ 2009 09 29, 16:45)
Sveikos merginos,
graziai cia visos darbuojates. O as kazkaip vasara buvau apleidusi dekupaza - vis mintyjau, kad ta ana padaryciau, bet rankos nekilo...
Ir va pasirodau su pirmu darbuku po ilgos pertraukos.
Arbatine draugei.

user posted image

Na, o cia is visu pusiu:

user posted image
*

Aistukai,labai grazi dezute.Ar negaletum darbo aprasymo imesti 4u.gif ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.