tesiam tema
"ratu" gerbejui ![]() ![]()
Labai grazus suolelis
Labai gražūs visų darbeliai
O čia mano sūnelio Ekperimentas su vienkomponenčiu Sadolin sendinimo laku, dažus tepant kempinėle ![]() ![]() o čia iš arčiau skilinėjimas: ![]() tik foto kokybė nekokia QUOTE(bambyze @ 2009 09 28, 22:32) Labai gražūs visų darbeliai O čia mano sūnelio Ekperimentas su vienkomponenčiu Sadolin sendinimo laku, dažus tepant kempinėle tik foto kokybė nekokia oi labai fainas ir ta sendinimo faktura labai idomi,tik gal ta didziaj karvyte buciau arciau zolyciu nutupdzius,truputi kompoziciskai noris kad nesiremtu i krasteli suoliuko,bet seip viskas labai
o kiek čia suoliukų prigražintų
Bambyze, koks žaismingas karvutinis suoliukas
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 09 28, 21:38) nu jau savininkui turetu nerealiai patikti QUOTE(bambyze @ 2009 09 28, 22:32) O čia mano sūnelio Ekperimentas su vienkomponenčiu Sadolin sendinimo laku, dažus tepant kempinėle Toks jaukus ir siltas suoliukas QUOTE(raganele @ 2009 09 29, 00:12) o kiek čia suoliukų prigražintų Grazus tavo darbelis ir zolyte pritapyta
Ratų gerbėjas tikrai turi būt patenkintas
ir karvytės tokios linksmos, šaunu o va čia mano toks paprastas rėmelis vaikui
Bet ir suoliukų naujoj temoj užderėjo
QUOTE(Žydraakė @ 2009 09 29, 09:57) Bet ir suoliukų naujoj temoj užderėjo Aruna, Paul@, MamaKa, dėkui už gražius žodžius raganele, Tavo saulėgrąžos grrąžina vasarą Žydraake, dar subrandinsi idėją, o paskui ir pasirodyk QUOTE(Paul@ @ 2009 09 29, 08:12) ... Grazus tavo darbelis ir zolyte pritapyta Dėkui už žolytės pagyrimą
Kiek daug šaunių ir smagių suoliukų, vaikučiai tikrai patenkinti, kai parodžiau savo mažajam sakė nori su mašinomis
O visoms be išimties
Kas iš praeitos temelės itin patiko, tai Salnės dėžė
QUOTE(Baronka @ 2009 09 28, 20:35) Gražu, stilinga, primena man puodukus baltus mėynai dažytus (porcelianas), esu tokį kažkada lauktuvių gavus Tik rašei klijai-lakas viename, tavo vietoje aš dar nulakuočiau, vistik padėklui reikia atsparumo. QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 09 28, 20:38) jau laukiau šio suoliuko, nes buvai minėjus, kad darai. Vykęs vykęs šaunus darbelis QUOTE(bambyze @ 2009 09 28, 21:32) O čia mano sūnelio Ekperimentas su vienkomponenčiu Sadolin sendinimo laku, dažus tepant kempinėle Tikrai gražus skilimas, taip švelniai atrodo. Ir visa nuotaika suoliuko puiki QUOTE(raganele @ 2009 09 28, 23:12) Gana įdomu, bet neišbaigta, vien dėl to, kad dryželiai matosi nuo dažymo (verčiau naudok kempinėlę ar volelį). Ir dar man kažkokios spalvytės lyg trūksta. Pvz. jei taip pabandžius kokia ruda nutaškyti (yra tokia nesudėtinga technika, kai per sietuka ar per šukytes braukant su teptuku apsitaško smulkučiais taškučiais). Tai kaip ir kompensuotų tą, jog matosi dryžiai, bei prigesintų žalią spalvą, kuri nėra natūrali (ryškoka) QUOTE(MamaKa @ 2009 09 29, 08:23) Paprastas, bet tikrai ne prastas. Koloritas gražus QUOTE(baltė @ 2009 09 29, 09:29) ... Gana įdomu, bet neišbaigta, vien dėl to, kad dryželiai matosi nuo dažymo (verčiau naudok kempinėlę ar volelį). Ir dar man kažkokios spalvytės lyg trūksta. Pvz. jei taip pabandžius kokia ruda nutaškyti (yra tokia nesudėtinga technika, kai per sietuka ar per šukytes braukant su teptuku apsitaško smulkučiais taškučiais). Tai kaip ir kompensuotų tą, jog matosi dryžiai, bei prigesintų žalią spalvą, kuri nėra natūrali (ryškoka) ... ačiū už pastabėles, reikės bandyt kada nors tvarkingai padaryt dalykus QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 09 28, 21:38) "ratu" gerbejui Labai gražu ir žaisminga O galėtum pasidalint su kuo įtrūkimus tokius gavai ir su kuo juos dengei, kad tokie ryškūs?
Pasirodau ir aš su kuo krapštinėjuos, nieko rimto nedarau, bet norisi neaplaeisti tų darbelių.
Rinkinukas; dėžutė ir rėmelis "Angeliukai". Dėžutė patobulinta: viduje filcas ir ryžinis popierius priklijuotas, viršus pasendintas ir bronziniu markeriuku apvestas (buvo toks). Rėmelis taip pat sendintas dalimis: kaik kur smulkiai, o ant paties angelų motyvo stambiau, tuputį pripiešta. Nuotrauka nevykus, kažkaip skubėjau, o dabar tingiu perfotografuoti (visai nesimato dėžutės viršelio) ![]() Ir padėkliukai (pasiilgau Sottile) Vėlgi kažkiek blico apšviesta (ant vieno net nesimato užrašo "Paris") ne viskas matos ir spalvytės kažkaip pasikeitė. Gal kada perfotografuosiu "Didmiesčių damos" ![]() "Elegantiškos virėjos" ![]() Ir dar turiu tris darbelius, kurie laukia finišo, bet niekur negaunu tinkamos spalvos ryžinio, tad negaliu nei pabaigti, nei parodyti. Gal kuri žinot, kur gauti tokio ryžinio Kaune, arba gali perleisti?
gal kas is kauno uzsiimtu padatyti kelis vazonus dekupazo budu?
QUOTE(bambyze @ 2009 09 28, 21:32) O čia mano sūnelio Ekperimentas su vienkomponenčiu Sadolin sendinimo laku, dažus tepant kempinėle Labai grazus QUOTE(baltė @ 2009 09 29, 11:50) Rinkinukas; dėžutė ir rėmelis "Angeliukai". Dėžutė patobulinta: viduje filcas ir ryžinis popierius priklijuotas, viršus pasendintas ir bronziniu markeriuku apvestas. Rėmelis taip pat sendintas dalimis: kaik kur smulkiai, o ant paties angelų motyvo stambiau, tuputį pripiešta. Nuotrauka nevykus, kažkaip skubėjau, o dabar tingiu perfotografuoti (visai nesimato dėžutės viršelio) Ir padėkliukai (pasiilgau Sottile) Vėlgi kažkiek blico apšviesta (ant vieno net nesimato užrašo "Paris") ne viskas matos ir spalvytės kažkaip pasikeitė. Gal kada perfotografuosiu "Didmiesčių damos" "Elegantiškos virėjos" Ir dar turiu tris darbelius, kurie laukia finišo, bet niekur negaunu tinkamos spalvos ryžinio, tad negaliu nei pabaigti, nei parodyti. Super darbeliai. Padėkliukai O sakyk kokį laką naudoji butent pasendinus Sottile
aciu visom kas pagyret manaji suoliuka
balte nerialus padekliukai QUOTE(baltė @ 2009 09 29, 11:50) Pasirodau ir aš su kuo krapštinėjuos, nieko rimto nedarau, bet norisi neaplaeisti tų darbelių. Rinkinukas; dėžutė ir rėmelis "Angeliukai". Ir padėkliukai (pasiilgau Sottile) "Didmiesčių damos" "Elegantiškos virėjos" Puikūs darbeliai...Labai labai gražu.. QUOTE(baltė @ 2009 09 29, 10:29) Aha, noreciau nulakuoti, bet kazkoki labai prasta laka nusipirkau, kuris baisiai geltona atspalvi duoda, tai kai nusipirksiu nauja, tai lakuosiu (nors ne laku tema, bet gal ka remkomenduotumet O pacios labai dailus darbeliai, pati tokius mielai pas save namuose priglausciau
Sveikos,
Labai garziu darbeiu pridaret. Suoliukai fantastiski As ir keleta darbeliu padarius. ![]() ![]() Sie remeliai sendinti Crackle Medius ir itrinti porporina ![]() Sis remelias sendintas Nezinau kaip cia vadinas tiksliai Craquelure(gal taip), itrinta aliejiniais ![]() O sis Sottile
visu darbeliai labai grazus, saviti, visom
visoms po
Kilina tikra paslapčių dėžė BALTE man padekliukai Edikun tavo isrikiuota demonstracijai remeliai idialiai atitinka mano skoni: super grazus,labai grazus,grazus ir...nieko tokis Mamukas I... kedute komplimentu doze jau atsieme MamaKamielas tas vaikiskas remelis, Kedute su karvytem zaisminga,zaisminga Kilina
Dar atbėgu su kuklia dėžute. Realiai nuotraukos neatspindi vaizdo, netgi spalva mėlyna nesigavo reali
![]() ![]() skilinėjimas iš arčiau:
QUOTE(sobieska @ 2009 09 29, 16:10) Kedute su karvytem zaisminga,zaisminga QUOTE(sobieska @ 2009 09 29, 16.. [ Kilina[/b] Sobieska kai dekupazinsiu taip, kaip tu,tai pratesiu motyvus
Kilina,
labai graži dėžutė QUOTE(Kilina @ 2009 09 29, 16:28) Sobieska kai dekupazinsiu taip, kaip tu,tai pratesiu motyvus Oi kaip buciau dekinga tiems,kas butu man is pat pradziu aiskine kaip geriau padaryt Va ir virsu pamaciau...na as dar koki "drieza" ant virsaus buciau uzkorusi taip per kampa Bambyze aciu uz komplimentus mano adresu, bet vistiek man dar mokytis,mokytis ir mokytis QUOTE(sobieska @ 2009 09 29, 16:34) Oi kaip buciau dekinga tiems,kas butu man is pat pradziu aiskine kaip geriau padaryt Va ir virsu pamaciau...na as dar koki "drieza" ant virsaus buciau uzkorusi taip per kampa [b] As tau labai dekinga.Nelaukiu pgyru,nes manau,kad daug krumu reiks ap........
aistukas, nu tokia graži dėžutė, o ta servetėlė tai išvis nereali, o jūs ją iš wimellio užsisakinėjote?
QUOTE(aistukas @ 2009 09 29, 15:45) ar čia servetėlė? Labai dailus darbas Mano arbatos istorija... ![]() visą istoriją galite paskaityti čia QUOTE(Lachesė @ 2009 09 29, 18:50) ar čia servetėlė? Labai dailus darbas Mano arbatos istorija... ![]() visą istoriją galite paskaityti čia N U O S T A B U QUOTE(Lachesė @ 2009 09 29, 18:5 Mano arbatos istorija... [img) Cia jau aukstasis pilotazas QUOTE(aistukas @ 2009 09 29, 16:45) Sveikos merginos, graziai cia visos darbuojates. O as kazkaip vasara buvau apleidusi dekupaza - vis mintyjau, kad ta ana padaryciau, bet rankos nekilo... Ir va pasirodau su pirmu darbuku po ilgos pertraukos. Arbatine draugei. ![]() Na, o cia is visu pusiu: ![]() Aistukai,labai grazi dezute.Ar negaletum darbo aprasymo imesti |