*Silver*
2010 04 02, 09:05
QUOTE(Varikė @ 2010 04 02, 09:46) labas, net asaros akyse pasirode skaitant tavo laiskuti:( Labai tave suprantu ir uzjauciu !!! patekai i ta skyreli  mes visos vienaip ar kitaip isgyvenom netekti, bet kai netektis tokioje velyvoje stadijoje yra labai baisu ! Po tavo pasakojimo prisiminiau ir savo situacija,........lengva pasakyti, bet laikas gydo. Man irgi visi poros metu planai suduzo i sipulius.....bet reiskias mano angelelis kazkur kitur ir tikrai dar sugris pas mane Tikiu, kad istversi, kad ir kaip sunku atrodytu! aciu dievui nors turi dukryte. (as irgi turiu dukryte, todel man tai tikrai labai padejo nenuleisti ranku ir nepaskesti depresijoje). siulyciau nueiti ir pas psichologa, jei jauti, kad reikia. Man padejo bendravimas su draugem, bendradarbem, jos mane labai palaike. Vyras irgi gerai laikesi nors maciau, kad jam sunku O va dabar po visu tyrimu planuosiu vel !
ledo sirdis
2010 04 02, 10:21
QUOTE(Varikė @ 2010 04 02, 09:46) Didelės didelės stiprybės tau  Tavo isbandymas ne is lengvuju. Buk optimiste ir dziaukis tuom, kad turi salia saves maza zmoguti  Tiesa, as siandien lygiai po 1 men. po A sulaukiau pirmuju mmm  Vadinasi ciklas nesutriko 28-29 d.  Viskas, kibsim i darbus
liniote
2010 04 02, 11:37
QUOTE(:)jolka @ 2010 03 29, 18:03) Na ar siandien sugadinai NT? Ka parode?  Taip ir nesugadinau  Kol kas stebiu BT, kuri jau kelios paros laikosi ties 37  Iš dalies tai baisu man daryt NT, prisigalvoju visokių požymių, prisirankioju pojūčių, galų gale jau ir pati patikiu, kad GAL, o kai padarau NT pamatau riebią juostelę  Dar keletą dienų palauksiu savo mmm (kurios vis dar neateina  ), pašlamšiu šokolado plytomis ir tada žiūrėsiu ką daryt Papildyta:QUOTE(Varikė @ 2010 04 02, 09:46) Ach tu siaube, net apsiverkiau beskaitydama.... Sunku, tikrai sunku, bet reikia kažkaip rast jėgų ir gyvent toliau
QUOTE(Varikė @ 2010 04 02, 09:46) Labas merginos, labai sunku, tai atėjau pas jus pasipasakot  . Man buvo labai panašiai, tik savaičių daugiau  Laikykimės
Oi merginos, labai uzjauciu tikrai. Man buvo 12 savaiciu kai viskas nutiko. As taip pat isgyvenau kaip tikra gimdyma, su visais saremiai ir skausmais. Nors kaip isivaizduoju gimdymas bus tikrai sunkesnis.. As vaiku neturiu, turejo buti pirmasis man. Bet praejo jau trys menesiai, jauciuosi atsigavusi. Galvoju kad jei is manes ateme mano maziuka likimas, jis ir atsius man ji vel. Stengiames su draugu ir vel dabar. Tikiuosi greitai pavyks, nes manau kad tik kitas kudikis man vel atnes laime. Labai linkiu stiprybes visoms. Laikas apgydys zaizdas. O laime tikrai sugrys!
:)jolka
2010 04 02, 18:43
O man kai patekau i ligonine su kraujo isskyru pagulde, iskarto lasaline vakare padare eho pasake viskas gerai sirdute plaka, man taip palengvejo taip ramu pasidare. Kita diena vel tas pats pasidare buvo tada sekmadienis, palaukiau iki pirmadienio ir vel eho svarbiausiai gydytojai jau itare kad kazkas ne taip bet niekas nieko nesake. Nuejau pas savo gydytoja ji dare eho ir ka vaikas jau nuo 6 sav mires man didziulis sokas juk pries dvi dienas sake kad jau 7 savaite sirdis plaka. Zodziu pakeliau ant koju visa ligonine man tik idomu ka ten mate ta pirma gydytoja kuri pasake kad gyvas kam duoti tiek vilciu  iskarto as nesutikau daryti A galvojau vaziuosiu i privacia klinika paziureti per eho, bet jau is ryto supratau kad neverta vaziuoti nes jau prasidejo beveik normalios menesines su krisuliukais. Va kaip buna gyvenime. Papildyta:[quote=Varikė,2010 04 02, 10:46] Labas merginos, labai sunku, tai atėjau pas jus pasipasakot  . Mes tave visiskai suprantame ir uzjauciame laikykis ir tikekimes kad viskas bus gerai
Venecija...
2010 04 05, 15:08
Sveikos, mano sesutei taip pat pries savaite padare abrazija  buvo 10 savaiciu jau,bet kudikelis nustojo vystytis  Bet jai paskyre antibiotikus ir sake butinai puse metu susilaikyti nuo planavimo  tai ji pergyvena,kad taip ilgai negales planuoti
*Silver*
2010 04 06, 09:49
QUOTE(mamiux @ 2010 04 06, 10:41) Sveikos, mano sesutei taip pat pries savaite padare abrazija  buvo 10 savaiciu jau,bet kudikelis nustojo vystytis  Bet jai paskyre antibiotikus ir sake butinai puse metu susilaikyti nuo planavimo  tai ji pergyvena,kad taip ilgai negales planuoti  nezinau aisku, bet po A daug informacijos skaiciau rusu kalba. Vienama straipsnyje perskaiciau, kad po persileidimo gimda "saugo informacija" 6 menesius! t.y. jei per tumpa laika vel pastoji, gali pasikartoti nelaime Bet turiu pvz. kada viskas baigiasi sekmingai sulaukus vos 1 mm! deja man tas bajeris nepraslydo, pastojus po 1mm, mazylis virto angeliuku  , tad jau nebeskubu. "NESKUBEK IR BUSI PIRMAS"   !!! AISKU sunku, pagalvojus jau buciau uz poros menesiu gimdziusi, bet kas butu jeigu butu !!!
QUOTE(mamiux @ 2010 04 06, 10:41) Sveikos, mano sesutei taip pat pries savaite padare abrazija  buvo 10 savaiciu jau,bet kudikelis nustojo vystytis  Bet jai paskyre antibiotikus ir sake butinai puse metu susilaikyti nuo planavimo  tai ji pergyvena,kad taip ilgai negales planuoti  tas laikas greit prabėgs  , man gine irgi puse metu neleido pastoti iš pradžiu irgi galvojau kaip čia reiks išlaukti, o dabar jau du mėn prabėgo liko tik 4 mėn. o ypač oras šyla nautaika gerėja ir laikas greičiau bėga ir tik po dviejų men psihologiškai atsigavau, ir dėl to siulo palaukti.
caramelcandy
2010 04 06, 17:36
Gal galite patarti moterys, turėjusios persileidimą ar nesivystantį nėštumą. Sesuo turėjo nesivystantį, po jo sekė valymas. Dabar viskas gerai, liepė gerti Duphaston ir planuoti toliau, bet iškilo toks klausimas: "Dabar geriu duphastoną nuo 16 CD 10 dienu, tai jeigu pastočiau irgi taip gerti?...kai kurios rašo, kad kiekvieną dieną geria...Dabar kiek skaičiau tai vartojant duphastoną ir pastojus jo negalima nutraukti, nes gali įvykti persileidimas (kaip man ir buvo)...Noriu apsidrausti ir kad kita karta taip nebebutu...". Gal Jus su tuo susidurusios?
liniote
2010 04 06, 18:08
Kažkodėl man antibiotikų po A neskyrė....  O Duphaston'ą paskyrė iškart, kai tik pradėjo tept labai jau negražiai, bet ir jis mano nėštumo neišgelbėjo
2010 04 06, 18:41
QUOTE(caramelcandy @ 2010 04 06, 19:36) Gal galite patarti moterys, turėjusios persileidimą ar nesivystantį nėštumą. Sesuo turėjo nesivystantį, po jo sekė valymas. Dabar viskas gerai, liepė gerti Duphaston ir planuoti toliau, bet iškilo toks klausimas: "Dabar geriu duphastoną nuo 16 CD 10 dienu, tai jeigu pastočiau irgi taip gerti?...kai kurios rašo, kad kiekvieną dieną geria...Dabar kiek skaičiau tai vartojant duphastoną ir pastojus jo negalima nutraukti, nes gali įvykti persileidimas (kaip man ir buvo)...Noriu apsidrausti ir kad kita karta taip nebebutu...". Gal Jus su tuo susidurusios?  jeigu gerai supratau geri dufastona iki pastojimo? O kam? nes kiek as zinau dufastonas geremas tik kai pastoji ir gydytojai sake ir daug forume skaiciau. o gal as klystu ? Man po A patare gerti folio rugsti ir vyrui E vitamina ir folio rugsti irgi.
*Silver*
2010 04 06, 20:08
QUOTE(liniote @ 2010 04 06, 19:08) Kažkodėl man antibiotikų po A neskyrė....  O Duphaston'ą paskyrė iškart, kai tik pradėjo tept labai jau negražiai, bet ir jis mano nėštumo neišgelbėjo  man irgi nepadejo. Bet mane iskart perspejo daktare, kad jei lemta persileisti, tada jau niekas nepades dufhaston padeda jei organizmui truksta progesterono hormono, kurio deka islaikomas nestumas. (man skyre kai tepliot radejau) . Mano broblema matyt buvo kazkur kitur
liniote
2010 04 06, 20:15
QUOTE(*Azianė* @ 2010 04 06, 21:08) man irgi nepadejo. Bet mane iskart perspejo daktare, kad jei lemta persileisti, tada jau niekas nepades dufhaston padeda jei organizmui truksta progesterono hormono, kurio deka islaikomas nestumas. (man skyre kai tepliot radejau) . Mano broblema matyt buvo kazkur kitur  Man itarė, kad per mažai geltonkūnio dviems leliukams buvo.... Užtai šįkart nesistengsiu būt tokia 'apžora' ir pradėsim su MB nuo vieno leliaus
Venecija...
2010 04 06, 21:01
O aš pas gin nuėjau po pirmų mmm dėl tepinėlio, tai ji liepė griežtai nesisaugoti ir nieko nelaukti. Bet deja po dviejų A per mėnesį daug nesklandumų, nereguliarios mmm, plus uždegimas atsirades  O nuo antros A praėjo jau 2mėn. Tai aš nusprendžiau tikrai neskubėti ir laukti ne tik puse metų jei reikės. Kad tik nebereiktų to košmaro patirti. Linkiu ir jums neskubėti ir būsite pirmos, kad ir kaip norėtusi
QUOTE(:)jolka @ 2010 04 06, 17:41) jeigu gerai supratau geri dufastona iki pastojimo? O kam? nes kiek as zinau dufastonas geremas tik kai pastoji ir gydytojai sake ir daug forume skaiciau. o gal as klystu ? Man po A patare gerti folio rugsti ir vyrui E vitamina ir folio rugsti irgi. As kiek zinau duspatona reikia pradeti gerti po ovuliacijos, kad tik uzkibes nestumas nespetu pabegti. Zodziu nuo pirmos apvaisinimo dienos duoti organizmui ko truksta, kad issilaikytu maziukas. O iki ovuliacijos negalima jo gerti, nes jis gali trukdyti pastoti. As tai nezinau ar man truksta tu hormonu kazkokiu organizme. Bet man cia anglijoj dare kraujo tyrima po persileidimo, tai tik mazakraujyste rado. Sakau gal butu pamate jei truktu kazko daugiau  Dabar jau trys menesiai praejo po visko, tai bandom vel  Ir jei ne visokios mazakraujystes turbut nei tiek nebuciau sugebejus islaukti..
ledo sirdis
2010 04 07, 08:37
QUOTE(*Azianė* @ 2010 04 06, 10:49) Bet turiu pvz. kada viskas baigiasi sekmingai sulaukus vos 1 mm! Na, as irgi turiu gyvu pavyzdziu ... Mano broliene po persileidimo jau kita men. buvo pastojusi ir ka, maziukei jau virs metuku  As manyciau, kad cia viskas labai individualu ir priklauso nuo musu paciu organizmu. Juk kazkam uztenka vieno menesio atsigauti, o kitoms reikia zymiai daugiau laiko ... Tad bukim optimistes
2010 04 07, 10:49
QUOTE(ledo sirdis @ 2010 04 07, 10:37) Na, as irgi turiu gyvu pavyzdziu ... Mano broliene po persileidimo jau kita men. buvo pastojusi ir ka, maziukei jau virs metuku  As manyciau, kad cia viskas labai individualu ir priklauso nuo musu paciu organizmu. Juk kazkam uztenka vieno menesio atsigauti, o kitoms reikia zymiai daugiau laiko ... Tad bukim optimistes  Tai labai diugina kad kazkam pasiseke po 1 mmm pastoti ir sekmingai isnesioti  O man siandien turbut O atejo taip kur kiausintakiai skauda. Po Adar laibiau pradejau jausti savo O dienas
mazuliuke159
2010 04 07, 11:55
O kodel liudi?  tai gerai, kad jauti, zinosi kada reikia padirbeti  sutaupysi ant OT
Man irgi po persileidimo pasidare skausminga Ovuliacija. Tik vat si menesi kai labai jau stengemes, tai is vis nejauciau jos  Tai imu galvoti kad gal jos is vis nebuvo si menesi. Gydytoja sake, kad ne kiekviena kas menesi ta Ovuliacija buna...
*Silver*
2010 04 07, 14:05
as jau po daktares mano tyrimai puikus, echo irgi viskas grazu, tik gleivine kolkas dar plonoka, reikia biski palaukti ! Sake, kad man tiesiog reikia keisti poziuri i gyvenima sake dabartines moterys pernelyg veiklios, dau nervu, veiklos....o man reikia ramybes! o kaip tycia darbas oi oi na esme tame, kad mano persileidimas buvo del nervu  man spazmavo po streso pilva ir poto prasidejo atsisluoksniavimas ...... na bet sake dar po 2 men. galiu pradeti planuoti vel  (is viso po 3mm). sake kita karta turesiu sedeti biuletenyje.....ir viskas bus ok.  na bet ka padarysi
mazuliuke159
2010 04 07, 14:16
puikios naujienos taip kad ramiakas...
2010 04 07, 16:01
QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 04 07, 13:55) O kodel liudi?  tai gerai, kad jauti, zinosi kada reikia padirbeti  sutaupysi ant OT  Tai kad visa diena man buvo nedarbinga, skausmas kaip per menesines
mangoote
2010 04 07, 16:11
sveikutes pries 4 meneisu trejau abrazija ir gydytoja liepe 3 menesius palaukti, saziningai laikiausi nurodymu ir va pradejus vel planuoti pirmas ciklas sekmingas as manau kas reikia islaukti, reikia organzimui duoti pailseti po stresu
2010 04 07, 18:23
QUOTE(mangoote @ 2010 04 07, 18:11) sveikutes pries 4 meneisu trejau abrazija ir gydytoja liepe 3 menesius palaukti, saziningai laikiausi nurodymu ir va pradejus vel planuoti pirmas ciklas sekmingas as manau kas reikia islaukti, reikia organzimui duoti pailseti po stresu sveikinu tave  O tau ar buvo anksciau problemu pastoti?
Venecija...
2010 04 07, 19:18
ledo sirdis
2010 04 08, 11:59
Labux QUOTE(mangoote @ 2010 04 07, 17:11) sveikutes pries 4 meneisu trejau abrazija ir gydytoja liepe 3 menesius palaukti, saziningai laikiausi nurodymu ir va pradejus vel planuoti pirmas ciklas sekmingas as manau kas reikia islaukti, reikia organzimui duoti pailseti po stresu Dziugu tai girdeti  Sveikinam  O ka daryti, kai viena gydytoja sako, kad nereikia nieko laukti ir is karto galima kibti i darbus, o kita siulo palaukti 2 men????
2010 04 08, 14:02
QUOTE(ledo sirdis @ 2010 04 08, 13:59) Labux Dziugu tai girdeti  Sveikinam  O ka daryti, kai viena gydytoja sako, kad nereikia nieko laukti ir is karto galima kibti i darbus, o kita siulo palaukti 2 men???? Turbut reikia pasirinkt viduriuka  Aisku cia tavo pasirinkimas. As irgi nezinau dar ar 2 men laukti ar 3 ? nes vienas gydytojas sake 2 o kitas 3
Black Queen
2010 04 08, 14:06
QUOTE(ledo sirdis @ 2010 04 08, 12:59) Labux Dziugu tai girdeti  Sveikinam  O ka daryti, kai viena gydytoja sako, kad nereikia nieko laukti ir is karto galima kibti i darbus, o kita siulo palaukti 2 men???? Manau daryk taip kaip jaucia tavo sirdis. O ir pasiziurek kuri gyd tau pasirode geresne. Man irgi po A dar ligoninej sesute pasake laukti 6 men, nes turiu maza vaika, reikia daugiau ramybe ir t.t mano akusere pasake palaukti bent 3 men, o kai nuvaziavau tirtis kas, kaip ir kodel man taip viskas nutiko gyd pasake jog galiu planuoti jau po pirmuju mm, pastojau po 2 men
2010 04 08, 17:23
QUOTE(Sweet Dream* @ 2010 04 08, 16:06) Manau daryk taip kaip jaucia tavo sirdis. O ir pasiziurek kuri gyd tau pasirode geresne. Man irgi po A dar ligoninej sesute pasake laukti 6 men, nes turiu maza vaika, reikia daugiau ramybe ir t.t mano akusere pasake palaukti bent 3 men, o kai nuvaziavau tirtis kas, kaip ir kodel man taip viskas nutiko gyd pasake jog galiu planuoti jau po pirmuju mm, pastojau po 2 men  Kaip dziugu girdeti, o kiek jau tavo leliui laiko?
Venecija...
2010 04 08, 17:55
Aš manau dar priklauso kiek laiko buvo nėštumas, kai darė A. Jei nedaug ir gerai jautiesi, tai manau tikrai nėra ko laukti po kokių 2mėn ir planuoti
mangoote
2010 04 08, 18:45
QUOTE(:)jolka @ 2010 04 07, 19:23) sveikinu tave  O tau ar buvo anksciau problemu pastoti? nu problemu nebuvo, bet tik trecia cikla uzkibo tda. aciu  linkiu ir jum to dziaugsmo
2010 04 08, 19:14
na dar paziuresim kokie bus mano antri mm, tada jau spresiu ar si men ar dar palaukti. siaip as jauciuosi labai gerai, bet kaip jauciasi mano organizmas nezinau
mangoote
2010 04 08, 20:01
QUOTE(:)jolka @ 2010 04 08, 20:14) na dar paziuresim kokie bus mano antri mm, tada jau spresiu ar si men ar dar palaukti. siaip as jauciuosi labai gerai, bet kaip jauciasi mano organizmas nezinau  as irgi jauciausi gerai, bet sake turi organizmas atsistatyit todel ir paklauiau ir laukiau tuos keleta menesiu...
ledo sirdis
2010 04 09, 10:02
QUOTE(:)jolka @ 2010 04 08, 15:02) Turbut reikia pasirinkt viduriuka  Aisku cia tavo pasirinkimas. As irgi nezinau dar ar 2 men laukti ar 3 ? nes vienas gydytojas sake 2 o kitas 3  Vadinasi - jau laikas
2010 04 09, 14:03
QUOTE(ledo sirdis @ 2010 04 09, 12:02) Vadinasi - jau laikas  uz keleta dienu turetu mm ateit (jeigu ateis? bet mes saugojomes  ) tada jau spresim ka daryt
*Silver*
2010 04 09, 15:50
QUOTE(:)jolka @ 2010 04 08, 20:14) na dar paziuresim kokie bus mano antri mm, tada jau spresiu ar si men ar dar palaukti. siaip as jauciuosi labai gerai, bet kaip jauciasi mano organizmas nezinau  o as jauciuosi issekusi visiskai. Viskas del to darbo. Po jo, tox nuovargis, koju skausmas.....kad verkti norisi delto ir vel bijau persileidimo, juolab kai patvirtino , kad stresas + nuovargis kaltas buvo ir nezinau ka daryti? keisti darba irgi ne laikas. Tikrai sunkiai rasiu uz daartine alga, kai visur minimumus siulo tex biuletenyje sedeti, ot direktore prakeiks mane............
liniote
2010 04 09, 16:49
Sveikutės  Pasipasakosiu šiandienos nuotykius, gal ir jūsų nauotaikos praskaidrės nuo mano išsiblaškymo Savo mmm vis dar nesulaukiu, krūtinė labai sujautrėjo, nuovargis, mieguistumas nežmoniškas, o užvakar dar ir supykino  Tai ta proga šiandien nusipirkau NT. Kol darbe viską susitvarkiau, nebelabai liko laiko į tualetą nubėgt. Tai aš ant greičio nuskuodžiu, užlašinu ant NT, keletą sekundžių palaukiu - nieko  Įsikišu į kišenę ir išbėgu. Po kokius valandos, įkišu ranką į kišenę ir net suakmenėjau - NT! Lėtai ištraukiu, pasižiūriu.... ir.... o mama,  vaiduoklis ten!!! Džiaugtis sau dar neleidžiu, vis raminu, kad ten gal koks brokas, gal laiko per daug jau praėjo  Bandysiu dar keletą dienelių išlaukt ir pakartosiu
caramelcandy
2010 04 09, 17:34
QUOTE(liniote @ 2010 04 09, 17:49) Sveikutės  Pasipasakosiu šiandienos nuotykius, gal ir jūsų nauotaikos praskaidrės nuo mano išsiblaškymo Savo mmm vis dar nesulaukiu, krūtinė labai sujautrėjo, nuovargis, mieguistumas nežmoniškas, o užvakar dar ir supykino  Tai ta proga šiandien nusipirkau NT. Kol darbe viską susitvarkiau, nebelabai liko laiko į tualetą nubėgt. Tai aš ant greičio nuskuodžiu, užlašinu ant NT, keletą sekundžių palaukiu - nieko  Įsikišu į kišenę ir išbėgu. Po kokius valandos, įkišu ranką į kišenę ir net suakmenėjau - NT! Lėtai ištraukiu, pasižiūriu.... ir.... o mama,  vaiduoklis ten!!! Džiaugtis sau dar neleidžiu, vis raminu, kad ten gal koks brokas, gal laiko per daug jau praėjo  Bandysiu dar keletą dienelių išlaukt ir pakartosiu  Kaip fainiai  Linkiu, kad tik ryškėtų
liniote
2010 04 09, 17:48
QUOTE(caramelcandy @ 2010 04 09, 18:34) Kaip fainiai  Linkiu, kad tik ryškėtų  Tikiuosi tavo palinkėjimas išsipildys
2010 04 09, 18:54
QUOTE(liniote @ 2010 04 09, 18:49) Sveikutės  Pasipasakosiu šiandienos nuotykius, gal ir jūsų nauotaikos praskaidrės nuo mano išsiblaškymo Savo mmm vis dar nesulaukiu, krūtinė labai sujautrėjo, nuovargis, mieguistumas nežmoniškas, o užvakar dar ir supykino  Tai ta proga šiandien nusipirkau NT. Kol darbe viską susitvarkiau, nebelabai liko laiko į tualetą nubėgt. Tai aš ant greičio nuskuodžiu, užlašinu ant NT, keletą sekundžių palaukiu - nieko  Įsikišu į kišenę ir išbėgu. Po kokius valandos, įkišu ranką į kišenę ir net suakmenėjau - NT! Lėtai ištraukiu, pasižiūriu.... ir.... o mama,  vaiduoklis ten!!! Džiaugtis sau dar neleidžiu, vis raminu, kad ten gal koks brokas, gal laiko per daug jau praėjo  Bandysiu dar keletą dienelių išlaukt ir pakartosiu  tu tikrai esi  nes kai as pastojau pas mane buvo tokie patys pozymiai, tik as dar to nezinodama nerasdavau sau paaiskinimu kodel taip nezmoniskai noriu miego. Sveikinu tave 
liniote
2010 04 09, 18:59
QUOTE(:)jolka @ 2010 04 09, 19:54) Bijau aš dar sveikinimų  Ale ką reiktų ginei sakyt, nes po A pirmų mmm taip ir nesulaukiau....
2010 04 09, 19:13
QUOTE(liniote @ 2010 04 09, 20:59) Bijau aš dar sveikinimų  Ale ką reiktų ginei sakyt, nes po A pirmų mmm taip ir nesulaukiau....  jo  velniu turbut gausi. Na dabar svarbiausiai kad laimingai isnesiotu vaikuti
liniote
2010 04 09, 19:38
QUOTE(:)jolka @ 2010 04 09, 20:13) jo  velniu turbut gausi. Na dabar svarbiausiai kad laimingai isnesiotu vaikuti  Ne tas žodis kaip gausiu  Va ką reiškia vienąkart sugriešyt  Nu bet dabar tikiuosi, kad juostelė ryškės ir šįkart jokių nesklandumų nebus
2010 04 10, 10:04
QUOTE(liniote @ 2010 04 09, 21:38) Ne tas žodis kaip gausiu  Va ką reiškia vienąkart sugriešyt  Nu bet dabar tikiuosi, kad juostelė ryškės ir šįkart jokių nesklandumų nebus  svarbu tiket kad viskas bus gerai!
liniote
2010 04 10, 10:09
QUOTE(:)jolka @ 2010 04 10, 11:04) svarbu tiket kad viskas bus gerai!  Tikiuosi, nes turiu pavyzdžių kaip po A praeina mėnuo (viena pazįstama net mmm nesulaukė), pastoja ir sveikai pagimdo
QUOTE(liniote @ 2010 04 10, 10:09) Tikiuosi, nes turiu pavyzdžių kaip po A praeina mėnuo (viena pazįstama net mmm nesulaukė), pastoja ir sveikai pagimdo  Atrodo neitiketina, bet tikrai dziugu kam taip pavyksta  O as vakar buvau kartoti gimdos kaklelio tyrimo ( buvo rade kazkoki mikroba) sake viskas svariai atrodo, tikesimes, kad viskas gerai  O mes nesisaugojam ir paliekam viska D valioje
*Silver*
2010 04 10, 12:05
QUOTE(liniote @ 2010 04 09, 19:59) Bijau aš dar sveikinimų  Ale ką reiktų ginei sakyt, nes po A pirmų mmm taip ir nesulaukiau....  nu geras !  ))))))))  reiksias taip turejo buti, tereikejo to vieno kartelio  super. QUOTE(aureka @ 2010 04 10, 11:29) Atrodo neitiketina, bet tikrai dziugu kam taip pavyksta  O as vakar buvau kartoti gimdos kaklelio tyrimo ( buvo rade kazkoki mikroba) sake viskas svariai atrodo, tikesimes, kad viskas gerai  O mes nesisaugojam ir paliekam viska D valioje o mes saugomes  o jums linkiu sekmes
2010 04 10, 15:33
QUOTE(aureka @ 2010 04 10, 12:29) Atrodo neitiketina, bet tikrai dziugu kam taip pavyksta  O as vakar buvau kartoti gimdos kaklelio tyrimo ( buvo rade kazkoki mikroba) sake viskas svariai atrodo, tikesimes, kad viskas gerai  O mes nesisaugojam ir paliekam viska D valioje o kiek laiko praejo po A?
|
|