Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar būtinai reikia laukti 3 mėnesius po netekties?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
raketa
Labas paneles mirksiukas.gif , ziuriu cia irgi yra isgyvenusiu skaudzius nutikimus, man irgi pries menesiuka ivyko persileidimas mazdaug 6 savaitej verysad.gif , labai laukem, planavom,o vaikutis pabego, bet sakem nenuleisim ranku ir po kokio menesiuko vel bandysim rolleyes.gif . Laikykites ir jus, vistiek turim pasigauti savo zirniukus thumbup.gif
simcool
QUOTE(Venecija... @ 2010 01 12, 20:27)
Man kai darė A jau buvo 12sav. todėl turėjau jau pilvuką. Ne tokį didelį, bet kelnės jau neužsisekdavo ir aišku jis toks jau nėštumo pilvukas ir dabar liko. Kai taip širdį skaudą jau geriau pilvas būtų panašus ne į nėštumo verysad.gif O jums kaip su tais pilvukais?
*

Labas,
man irgi darė A 12 sav. bet mano kūdikėlio niekas ir nematė - buvo tuščia gemalinė pūslelė, bet dydis gimdos atitiko 12 sav., taip ir liko neaišku, ar nesivystė nuo pat pradžių, ar absorbavo organizmas, nes nei skausmų nebuvo, nei tepliojimų - nieko... Pilvelis irgi jau buvo mažas, bet po tokio streso taip sukūdau, kad po savaitės jo jau nebuvo.. dabar laukiu pimųjų mmm ir bandysim nesisaugot...
Aisy
Na as buvau 11 su puse savaiciu kai persileidau, tai jau kelnes irgi neuzsisegdavo ax.gif Siaip nemazai valgiau, tai lasinuko sluoksnis ant pilvo isdygo. Bet del to nei kiek neisgyvenu, dabar dar daugiau valgau ir labiau svori auginu. Tegul tik auga ir sveikas organizmas buna. Nes as pries nestuma visi sake labai jausublogus buvau. Ir siaip esu kudute ir maza, tai gal orgaizmas buvo per silpnas islaikyti maziuka.. Tai dabar darau viska,kad nebutu jis toks silpnas biggrin.gif Kemsu ir velai vakare ir pyragus ir viska ko noriu. Ir MB sako - valgyk valgyk!!! Juk del leliaus viska padarysim abu smile.gif
Tik kad vat siandien suzinojau kad kraujo tyrimai ne kokie, mazaukraujyste turbut man. Tai teks gal atideti dar bent menesiui i prieki maziulio gaminima verysad.gif
*Silver*
QUOTE(raketa @ 2010 01 13, 08:36)
Labas paneles mirksiukas.gif , ziuriu cia irgi yra isgyvenusiu skaudzius nutikimus
*

Kazkaip niekada nesusimasciau, kad tiek moteru patiria tokius nusivylimus l. liudna labai! taciau tikejimas turi buti, stiprybes Jums mirksiukas.gif tikiuosi greit pabegsim i nestukiu skyrelius:)

As dabar daugiau rupinuosi savimi. N enustojau gerti folio rugti,(daktare sake gerti ir toliau) jau ~4 meneisu geriu vitaminus nestukems ir planuojancioms pastoti.

Manau zinodamos, kad tokie dalykai gali nutikti, dar laiau mylesime ir dekosime likimui uz busimus musu leliukus:) wub.gif
raketa
Jo, tikrai butu smagu perbegti i nestukiu pokalbius rolleyes.gif , tikrai anksciau ar veliau visos ten perbegsim, svarbiausia nesinervuokim cool.gif
aureka
Visom po 4u.gif
As ilga laika sedejau planiukiu temoj, gruodzio 3 isvydau II ir perbegau pas nestukes, o siandien jau skaitau sia temute verysad.gif Pirmadieni padare A. Pagal mmm buvo 10 sav, pagal echo 8. Laukiau kol gydytoja pasakys kada vel galesim planuot.Sako po 6 men.Nesamone doh.gif Tiek tikrai nelauksim smile.gif
Matau, kad kitom gana greit pavyksta pagaut kita leliuka wub.gif
Dabar turiu proga padaryt ko nepadariau iki sio angelelio ax.gif
Man tik keista, kad gyd neisrase jokiu vaistuku g.gif Kai susitpresiu reikes pasidaryt kokius tyrimus ir pasiziuret ar viskas gerai.
Turbut bus pirmas kartas kai lauksiu mmm lotuliukas.gif
raketa
QUOTE(aureka @ 2010 01 14, 12:02)
Visom po  4u.gif
As  ilga laika sedejau planiukiu temoj, gruodzio 3 isvydau II ir perbegau pas nestukes, o siandien jau skaitau sia temute  verysad.gif Pirmadieni padare A. Pagal mmm buvo 10 sav, pagal echo 8. Laukiau kol gydytoja pasakys kada vel galesim planuot.Sako po 6 men.Nesamone  doh.gif  Tiek tikrai nelauksim  smile.gif
Matau, kad kitom gana greit pavyksta pagaut kita leliuka  wub.gif
Dabar turiu proga padaryt ko nepadariau iki sio angelelio  ax.gif
Man tik keista, kad gyd neisrase jokiu vaistuku  g.gif  Kai susitpresiu reikes pasidaryt  kokius tyrimus ir pasiziuret ar viskas gerai.
Turbut  bus pirmas kartas kai lauksiu mmm  lotuliukas.gif
*

Nepergyvenk console.gif , as pati asmeniskai irgi panasiai isgyvenau, bet man gydytoja jau po menesio sake, kad galiu bandyti, as manau kad reik sulaukti pirmu mm , tada viskas turetu prasivalyti ir manau, kad galesi vel gaudyti zirniuka mirksiukas.gif
Katinukas
Man po nesivystančio nėštumo irgi liepia laukt 6 mėn. Šokas buvo, nes galvojau max 3 mėn palauksim ir planuosim, bet paskui gydytoja viską paaiškino, visų pirma laukti taip ilgai reikia todėl, kad gausiai nukraujavau, dabar kraujo tyrimai blogi, o kraujas taip greit neatsistato, antra, pasak gydytojos, skubotas pastojimas po abrazijų lemia didesnę galimybę persileidimams ir nesivystantiems nėštumams unsure.gif
Be to, dar savaitę gersiu antibiotikus unsure.gif
Tad su vyru nusprendėm neskubėti, palauksim, per vasarą paatostogausim, pailsėsim ir tada planuosim ax.gif
aureka
QUOTE(Katinukas @ 2010 01 14, 13:19)
Man po nesivystančio nėštumo irgi liepia laukt 6 mėn. Šokas buvo, nes galvojau max 3 mėn palauksim ir planuosim, bet paskui gydytoja viską paaiškino, visų pirma laukti taip ilgai reikia todėl, kad gausiai nukraujavau, dabar kraujo tyrimai blogi, o kraujas taip greit neatsistato, antra, pasak gydytojos, skubotas pastojimas po abrazijų lemia didesnę galimybę persileidimams ir nesivystantiems nėštumams  unsure.gif
Be to, dar savaitę gersiu antibiotikus  unsure.gif
Tad su vyru nusprendėm neskubėti, palauksim, per vasarą paatostogausim, pailsėsim ir tada planuosim  ax.gif
*

Matai man nei tyrimu dare nei vaistu israse lotuliukas.gif Teks paciai issiaiskint savo sveikatos bukle ir manau galesiu greiciau planuot ax.gif
Dar pries tai reikia svorio numest blush2.gif
vajuke
Aisy, Alinos aciu uz grazius zodzius ir palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Viskas tikrai bus gerai reikia tik labai tiketi ir noreti, o ir mane labiausiai guodzia mintis kad turiu dukryte, kad ir kas nutiktu ji pats didziausias mano gyvenime nutikes stebuklas.
Visom linkiu kuo greiciau isvysti tuos du II nestuke.gif
Aisy
As taip pat linkiu visoms kuo greiciau isvysti II NT. Tik vat man teks ju palaukti siek tiek verysad.gif Vakar suzinojau kad mazakraujyste man, tai reikes vaistus gerti kazkokius. O su tuo blogu krauju kaip ir kita panele sake ne juokai, jis taip greitai neatsistato... O as jau taip tikejausi kad po pirmu mmm galesiu sokti i trasa 4u.gif Kazin per kiek laiko mazakraujyste issigydoma?
Beje, per persileidima manau visos paneles neteka daug kraujo, nebent po to seka kazkokios problemos su krauju, kaip pvz man (todel geriau butu bent jau kraujo tyrimus pasidaryti po tokiu dalyku). Tada aisku reikia atideti kuriam laikui. Bet netgi siuo atveju as galvoju kad ilgai neislauksiu, po kokios dar menesio ar dvieju bandysiu jau biggrin.gif Zinau kad neprotingai mastau, bet pasakyk tai mano sirdziai, kuri nekantrauja leliu po savim nesioti.. ax.gif
raketa
QUOTE(Aisy @ 2010 01 14, 19:37)
As taip pat linkiu visoms kuo greiciau isvysti II NT. Tik vat man teks ju palaukti siek tiek verysad.gif  Vakar suzinojau kad mazakraujyste man, tai reikes vaistus gerti kazkokius. O su tuo blogu krauju kaip ir kita panele sake ne juokai, jis taip greitai neatsistato... O as jau taip tikejausi kad po pirmu mmm galesiu sokti i trasa  4u.gif Kazin per kiek laiko mazakraujyste issigydoma?
Beje, per persileidima manau visos paneles neteka daug kraujo, nebent po to seka kazkokios problemos su krauju, kaip pvz man (todel geriau butu bent jau kraujo tyrimus pasidaryti po tokiu dalyku). Tada aisku reikia atideti kuriam laikui. Bet netgi siuo atveju as galvoju kad ilgai neislauksiu, po kokios dar menesio ar dvieju bandysiu jau biggrin.gif Zinau kad neprotingai mastau, bet pasakyk tai mano sirdziai, kuri nekantrauja leliu po savim nesioti.. ax.gif
*

Nieko, laikykis, viskas bus gerai group.gif
Venecija...
QUOTE(simcool @ 2010 01 13, 11:38)
Labas,
man irgi darė A 12 sav. bet mano kūdikėlio niekas ir nematė - buvo tuščia gemalinė pūslelė, bet dydis gimdos atitiko 12 sav., taip ir liko neaišku, ar nesivystė nuo pat pradžių, ar absorbavo organizmas, nes nei skausmų nebuvo, nei tepliojimų - nieko... Pilvelis irgi jau buvo mažas, bet po tokio streso taip sukūdau, kad po savaitės jo jau nebuvo.. dabar laukiu pimųjų mmm ir bandysim nesisaugot...
*

O aš savo mažuliuką jau buvau mačiusi 9sav. ir 5dienų kaip judino rankytes ir kojytes, plakė širdelė unsure.gif o 12sav. pamačiau, kaip guli ramut ramutėlis ir jokio garso iš širdelės verysad.gif tai taip baisu buvo. Džiugu, kad jūs taip greit planuojat 4u.gif o aš kadangi netekau savo mažulio dėl virusinės, tai norisi taip planuoti, kad nebūtų žiemos per nėštumą...gerai būtų jau kokį kovą pradėti, bet nei organizmas neatsigaus, nei pati emociškai verysad.gif o visų metų laukti iki kito kovo nesinori verysad.gif ak kaip viskas sudėtinga tame gyvenime verysad.gif
RSTT
Užjaučiu, Venecija. Man panašiai nutiko apie 18-19 savaitę. Dabar jau dvi savaitės po A, dar pakraujuoju kartais, o liūdna, net kaukt norisi. Bet planuojam greitai "pasitaisyti", nes net ir ginius taip liepė - ten kažkaip hormonų pusiausvyra gera būna, tai geriau "užkimba" blush2.gif
Venecija...
QUOTE(RSTT @ 2010 01 15, 17:57)
Užjaučiu, Venecija. Man panašiai nutiko apie 18-19 savaitę. Dabar jau dvi savaitės po A, dar pakraujuoju kartais, o liūdna, net kaukt norisi. Bet planuojam greitai "pasitaisyti", nes net ir ginius taip liepė - ten kažkaip hormonų pusiausvyra gera būna, tai geriau "užkimba"  blush2.gif
*

Užjaučiu tave RSTT 4u.gif 4u.gif 4u.gif man jau buvo tragedija, nes atrodė jau 12sav., tai daug laiko. O tau 18-19sav. išvis baisu. Laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif O su tuo kraujavimu nebūna pertraukų, nes man taip nutiko net nežinau ar gerai ar blogai verysad.gif Po A 7dienas kraujavau(ir tai tik tepliojo) 5dienas nieko, o vakar kad paplūdau krauju, tai šoka gavau unsure.gif šiandien vėl kraujuoju trupučiuka. Gal čia po A taip turi būti???
raketa
Jo tikrai jus cia rasot, kad 9 ar net 18 savaiciu, o as blioviau kai man 6 ar 8 viskas nutiko verysad.gif , sunku susitaikyti su tuo, bet laikykimes, vistiek viskas turi baigtis gerai group.gif
Aisy
Del to kraujavimo tai idomiai. Na man ne A dare,as pati persileidau. Tai as apie savaite kraujavau ir dar kelias dienukes patepliojo. Va vakar jau pagal normalias dienas turejo mmm buti, bet kolkas nera ir neatrodo kad ateidinetu... Speju neateis greitai. Gal del to kad kraujo daug netekau.. g.gif
Katinukas
QUOTE(Aisy @ 2010 01 17, 18:20)
Del to kraujavimo tai idomiai. Na man ne A dare,as pati persileidau. Tai as apie savaite kraujavau ir dar kelias dienukes patepliojo. Va vakar jau pagal normalias dienas turejo mmm buti, bet kolkas nera ir neatrodo kad ateidinetu... Speju neateis greitai. Gal del to kad kraujo daug netekau.. g.gif
*

Aš skambinau gydytojai dėl nepastovaus kraujavimo po A, nes vieną dieną, tai kraujuoju, tai kitą dieną vėl visai nieko doh.gif klausiau, gal mmm čia taip prasideda, ji, sako +- mėnuo turi praeiti, tada galėsi laukti mmm unsure.gif
raketa
Labukas, pas mane panasi situacija, irgi pries menesiuka ivyko persileidimas, tai kolkas mm nei zenklo verysad.gif , nors kraujavimo labai daug nebuvo po A, gal tiesiog hormonai tie kazkuri laika dar laikosi g.gif
Tahoe
Sveikos,

Man po abrazijos praejus vos 10 dienu, ivyko ovuliacija, as negalejau tuom patiketi, dar gines paklausiau ar gali taip greit viskas buti, tai pasake, kad gali. Ir is tikruju, praejus lygiai 14dienu, atejo mmm smile.gif Taip idomiai, lyg nieko ir nebutu buve, organizmas sau funkcionuoja toliau smile.gif Tai ir galvoju, ar jau planuoti, ar dar koki menesiuka palaukti blush2.gif Jau taaaaip nekantrauju, kad net saldu smile.gif Bet gine patare palaukti kol praies tos visos epidemijos ir kitu ligu banga, tai as ir dvejoju ax.gif O ir siaip baisu, kad vel nepasikartotu tas pats unsure.gif Dar geriu foline rugsti nuo to laiko, kai dar buvau nescia.

QUOTE(raketa @ 2010 01 18, 08:11)
Labukas, pas mane panasi situacija, irgi pries menesiuka ivyko persileidimas, tai kolkas mm nei zenklo verysad.gif , nors kraujavimo labai daug nebuvo po A, gal tiesiog hormonai tie kazkuri laika dar laikosi g.gif
*

Turbut, kad su hormonais cia kazkas susije g.gif O kokius vitaminus ar ka geri?
Man, nors persileidimas pats ivyko, bet vistiek dare valyma, nes sake, kad reikia jog nieko ten nebeliktu. Ai, na kaip pasake, taip ir padariau, tai po A pora dienu pakraujavo ir viskas. Turbut kiekvienai skirtingai...
raketa
Asdar visu tu raideliu nepazystu, tai ta A galvojau, kad trumpinamas persileidimas blush2.gif blush2.gif blush2.gif , man jokio valymo nedare, po persileidimo patikrino ir sake, kad viskas savaime issivale ax.gif , bet dar kolkas mm nebuvo, tai penktadieni eisiu pas ginekologe ir tada ziuresiu ka pasakys, siaip kiek zinau turbut duphastona israsys rolleyes.gif
Rassee
QUOTE(Aisy @ 2010 01 17, 19:20)
*

sveikutes, na man irgi pries savaite ivyko savaiminis persileidimas kokia 4-5 savaite, nuliudau, bet manau kad viskas mums visoms bus gerai ir netrukus dziaugsimes sakydamos jog esam nestuke.gif o del tu kraujavimu tai man is viso nepilna savaite pakraujavo (nuo penktadienio vakaro iki antradienio) jau vakar nebuvo, tik dabar dar kartais uzeina pilvo apacia paskaudeti, ir dar skauda kai wc bunu ilgam, bet manau kad cia tokiu budu organizmas visiskai issivalo, kaip jus manot? g.gif
raketa
Labukas, jo jo, manau ir as taip, man irgi WC skaudedavo, tik nepamenu kiek laiko blush2.gif , manau, kad organizmui tikrai truputelio laiko susitvarkyti reik, o kadangi as ryt varysiu pas gine, tai pasiklausiu, kodel paskaudedavo ir pasakysiu 4u.gif
Aisy
Raketa A visos cia vadina Abrazija (dar kitaip isvalyma). Na man jos irgi nedare, pati persileidau. Tai po visko apie pusantros savaites kraujavau. Bet vat lygiai po menesio prasidejo jau vel mmm, tai manau viskas normaliai pas mane susitvarke smile.gif Tik reikia pasigydyti mazakraujyste ir leksiu i trasa gaudyti leliu ax.gif
Man tai pilva paskaudedavo kas kelios dienos po visko, taip beveik iki situ mmm. Tai net nezinau kas cia buvo g.gif
raketa
QUOTE(Aisy @ 2010 01 21, 16:28)
Raketa A visos cia vadina Abrazija (dar kitaip isvalyma). Na man jos irgi nedare, pati persileidau. Tai po visko apie pusantros savaites kraujavau. Bet vat lygiai po menesio prasidejo jau vel mmm, tai manau viskas normaliai pas mane susitvarke smile.gif  Tik reikia pasigydyti mazakraujyste ir leksiu i trasa gaudyti leliu ax.gif
Man tai pilva paskaudedavo kas kelios dienos po visko, taip beveik iki situ mmm. Tai net nezinau kas cia buvo g.gif
*

Aciu uz pataisymus 4u.gif , as vis dar zioplineju su tais trumpiniais blush2.gif doh.gif
Venecija...
Džiugu, kad po A taisotes merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif O aš negalėjau patikėti kad po A bus taip blogai verysad.gif Rašiau, kad po A kraujavau trumpai ir po pertraukos vėl pradėjau kraujuoti. Galvojau greitos mmm atėjo, bet deja...Nuėjau pas gin ir pasirodo dar lykę audinių, tai teko antrą kartą daryti per mėnesį A verysad.gif Tai mano leliaus planavimas nusikelia dar toliau, nes po dviejų A per mėnesį organizmas mano taip nusilpo...
raketa
QUOTE(Venecija... @ 2010 01 24, 19:49)
Džiugu, kad po A taisotes merginos 4u.gif 4u.gif  4u.gif  O aš negalėjau patikėti kad po A bus taip blogai verysad.gif Rašiau, kad po A kraujavau trumpai ir po pertraukos vėl pradėjau kraujuoti. Galvojau greitos mmm atėjo, bet deja...Nuėjau pas gin ir pasirodo dar lykę audinių, tai teko antrą kartą daryti per mėnesį A verysad.gif Tai mano leliaus planavimas nusikelia dar toliau, nes po dviejų A per mėnesį organizmas mano taip nusilpo...
*

Vargsiuke verysad.gif , uzjauciu, liudna kai pagalvoji, jog tada atrode, kad ilgai reiks laukti, o dabar, kai dar toliau atidejo swoon.gif , nu bet nieko, laikykis, per ta laika sustipresi ir tada jau galesi vel kibti i darba sunglasses2.gif
dirbtinaa
as turejau negimdybini nestuma verysad.gif tai mane ir daktare ispejo kad 3men turiu palaukt unsure.gif bet as galvoju kad tikrai reiktu kad organizmas atsistatytu smile.gif
raketa
Manau, kad cia del to laukimo daug kas priklauso, kas kaip nutiko, nes pas mane ivyko persileidimas ir daktare (negrieztai) pasake, kad truputi pasisaugotumem iki mm o paskui vel galime planuoti leliuka ax.gif , laikykimes visos, vistiek anksciau ar veliau tapsime nestuke.gif
Katinukas
QUOTE(raketa @ 2010 01 26, 15:57)
Manau, kad cia del to laukimo daug kas priklauso, kas kaip nutiko, nes pas mane ivyko persileidimas ir daktare (negrieztai) pasake, kad truputi pasisaugotumem iki mm o paskui vel galime planuoti leliuka  ax.gif , laikykimes visos, vistiek anksciau ar veliau tapsime nestuke.gif
*

Aš ką tik iš gydytojos. Nulėkiau, nes neramu buvo, kad šiandien jau 15d. po A, o vis dar teplioja. Na, nieko nerado, viskas kaip ir gerai, lieka laukti pabaigos... unsure.gif
Ta proga ir paklausinėjau dėl to laukimo. Jeigu įvyko savaiminis persileidimas, viskas išsivalė, arba jei net buvo daryta A, bet jokių komplikacijų nebuvo, galima planuoti po pirmųjų mmm, tačiau jei nėštumas baigėsi gausiu kraujavimu, ar po A buvo kokių komplikacijų, kaip nepilnai išvalyta gimda, įvairūs uždegimai, tokiu atveju reikėtų palaukti bent 3 mėn. Ir dar gydytoja pabrėžė, kad čia labai individualu mirksiukas.gif
ana-banana
sveikos 4u.gif
labai čia nuoširdžiai dalinatės išgyvenimais.
jau praėjo savaitė po A . buvo 12 sav. bet nustojo širdutė plakti 10 sav.

nuėjom su vyru normaliam patikrinimui. man nebuvo jokių simptomų ... nieko.
ir deja... širdis taip pradėjo tabaluotis. Gerai, kad ne viena buvau. Tą pačią dieną man viską ir sutvarkė. kol kas nežinau nei kas nei kodėl. lauksiu apsilankymo pas gydytoją. turiu savaitei biuletenį -sakė atgauti jėgas, pailsėti. Tą ir darau.
po A kraujavau vieną dieną, o šiandien vėl pasirodė kraujukas. nežinau, ar čia reikia nerimauti g.gif

o dėl planavimo - biški palauksim, neskubėsim.

sėkmės visoms! stiprinkitės!
raketa

Labas rytas visoms 4u.gif
Na o tau ana-banana patarimas butu toks, kad jei yra galimybe pasiskambink savo gydytojai, na o jei tokios nera, tai pasiziurek jei prades labiau ar per pora dienu nepraeis, tai gal tu tada geriau nulek pas gydytoja, paciai bus ramiau mirksiukas.gif
ana-banana
4u.gif ačiū

poryt einu pas gydytoją. manau per kelias dienas nieko blogo gal nepasidarys wink.gif

labas rytas smile.gif
Venecija...
QUOTE(ana-banana @ 2010 01 26, 20:58)
sveikos 4u.gif
labai čia nuoširdžiai dalinatės išgyvenimais.
jau praėjo savaitė po A . buvo 12 sav. bet nustojo širdutė plakti 10 sav.

nuėjom su vyru normaliam patikrinimui. man nebuvo jokių simptomų ... nieko.
ir deja... širdis taip pradėjo tabaluotis. Gerai, kad ne viena buvau. Tą pačią dieną man viską ir sutvarkė. kol kas nežinau nei kas nei kodėl.  lauksiu apsilankymo pas gydytoją. turiu savaitei biuletenį -sakė atgauti jėgas, pailsėti. Tą ir darau.
po A kraujavau vieną dieną, o šiandien vėl pasirodė kraujukas. nežinau, ar čia reikia nerimauti g.gif

o dėl planavimo - biški palauksim, neskubėsim.

sėkmės visoms! stiprinkitės!
*

Laikykis 4u.gif Skaitau ir negaliu patikėti, kad tavo istorija tokia pat kaip ir mano verysad.gif Kažkaip keista, kad gyvenime gali taip nutikti. Laikykis viskas bus gerai, kaip raketa sako anksčiau ar vėliau vistiek tapsime nestuke.gif
ana-banana
QUOTE(Venecija... @ 2010 01 27, 13:46)
Laikykis 4u.gif  Skaitau ir negaliu patikėti, kad tavo istorija tokia pat kaip ir mano verysad.gif Kažkaip keista, kad gyvenime gali taip nutikti. Laikykis viskas bus gerai, kaip raketa sako anksčiau ar vėliau vistiek tapsime nestuke.gif
*

ačiū 4u.gif
ir tu laikykis. O mūsų istorijos tikrai panašios...
bet geriau, mažiau tokių istorijų !
Venecija...
Na va siandien buvau pas gin, tai jau po antros A per mėnesį pagaliau viskas išsivalė ir tvarkoje. Sakė turi būti ir mmm neužilgo. Na o po jų galiu ir pradėti lelių biggrin.gif Bet mano gerumo dėlei nusprendėm, kad pasidarysim visus tyrimus kodėl taip nutiko ir tada jau tikrai pradėsim biggrin.gif
Vadinasi net ir patyrus tokias bėdas kaip A, po kurios dar kažko lieka ir vėl A galima nieko nelaukti ir kybti į darbą biggrin.gif Taip džiaugiuosi, kad turiu tokia šaunią gin, kuri net ir po pirmo nesivystančio siūlo darytis tyrimus, prižiūri ir nepalieka likimui smile.gif
ana-banana
QUOTE(Venecija... @ 2010 01 27, 21:03)
Na va siandien buvau pas gin, tai jau po antros A per mėnesį pagaliau viskas išsivalė ir tvarkoje. Sakė turi būti ir mmm neužilgo. Na o po jų galiu ir pradėti lelių biggrin.gif Bet mano gerumo dėlei nusprendėm, kad pasidarysim visus tyrimus kodėl taip nutiko ir tada jau tikrai pradėsim biggrin.gif
Vadinasi net ir patyrus tokias bėdas kaip A, po kurios dar kažko lieka ir vėl A galima nieko nelaukti ir kybti į darbą biggrin.gif Taip džiaugiuosi, kad turiu tokia šaunią gin, kuri net ir po pirmo nesivystančio siūlo darytis tyrimus, prižiūri ir nepalieka likimui smile.gif
*

geros naujienos 4u.gif
smagu
euforbija
sveikos, merginos,

pries pora savaiciu patyriau savaimini persileidima 4-5 savaiteje...viskas buvo taip netiketa, taip ziauru ir skausminga. Nespejau net pasidziaugti savo nestumu, nei vyrui pasakyti...
Laukiau to pastojimo gan ilgai (planavom istisus 8 ciklus) ir se tau!
gulejau ligonineje, abrazijos daryti nesutikau...teko su gydytojais pakariauti del to ir paciai is ligonines isirasyti atsisakius tolesnio 'gydymo'.
Nuejau pas kita ginekologe, kuri daug profesionaliau ivertino mano padeti. Po savaites tepimo...gimdos gleivine pati pradejo valytis...sulaukiau mmmmm.
Nuojauta neapgavo - abrazijos sioje situacijoje man tikrai nereikejo...
Ginekologe rekomendavo palaukti 3men. bet kaip ir daugelis merginu cia pasisakanciu, as neturesiu kantrybes tiek laukti.... doh.gif juk pirmojo savo gyvenime pastojimo laukiau, kaip man paciai atrodo - visa amzinybe!
tai as irgi palauksiu savuju antruju mmm, pasidarysiu dar keleta tyrimuku per ta laikotarpi, kuriuso gydytoja israse ir kibsim i procesa is naujo! nesulauksim tu 3men pabaigos....

Venecija...
QUOTE(euforbija @ 2010 01 29, 23:40)
sveikos, merginos,

pries pora savaiciu patyriau savaimini persileidima 4-5 savaiteje...viskas buvo taip netiketa, taip ziauru ir skausminga. Nespejau net pasidziaugti savo nestumu, nei vyrui pasakyti...
Laukiau to pastojimo gan ilgai (planavom istisus 8 ciklus) ir se tau!
gulejau ligonineje, abrazijos daryti nesutikau...teko su gydytojais pakariauti del to ir paciai is ligonines isirasyti atsisakius tolesnio 'gydymo'.
Nuejau pas kita ginekologe, kuri daug profesionaliau ivertino mano padeti. Po savaites tepimo...gimdos gleivine pati pradejo valytis...sulaukiau mmmmm.
Nuojauta neapgavo - abrazijos sioje situacijoje man tikrai nereikejo...
Ginekologe rekomendavo palaukti 3men. bet kaip ir daugelis merginu cia pasisakanciu, as neturesiu kantrybes tiek laukti.... doh.gif  juk pirmojo  savo gyvenime pastojimo laukiau, kaip man paciai  atrodo - visa amzinybe!
tai as irgi palauksiu savuju antruju mmm, pasidarysiu dar keleta tyrimuku per ta laikotarpi, kuriuso gydytoja israse ir kibsim i procesa is naujo! nesulauksim tu 3men pabaigos....
*

Jei tik pati jauti, kad viskas gerai tai ir nieko nelauk 4u.gif Svarbiausia pačios savijauta, kaip sakoma jei viskas jau ten gerai, tai ir užkibs greitai biggrin.gif
raketa
Jo panelytes, kuo intensyvesni namu darbai tuo greiciau turetu ir nestuke.gif . Nu tikiuosi, kad po keleto menesiuku, mes jau visos situos nemalonius prisiminimus pamirsime ir dziaugsimes pilveliais, ah net susigraudinau verysad.gif wub.gif
euforbija
Venecija,

jauciuosi tikrai geai. Man net atrodo, kad kazkaip nestumui esu pasiruosus daug labiau nei pirmakart.
Pamaciau kaip stipriai vaikelio nori mano vyras... Kai prasidejo beda, kai pradejau kraujuoti...isejus is tualeto apsiverkiau, supratau kas su manim vyksta...vyras klause, kas nutiko...as is tos nevilties, net zodzio pratart negalejau..tik pasikukciodama verkiau. kai pasakiau, kad pagaliau mum pavyko, kad bus vaikelis, vyras taip is pradziu apsidziauge bet po to... verke kartu su manim... Labai sukrete ir ji sis ivykis.
As kazkaip tokiose situacijose labai suimu save i rankas...Gulejau toje ligonineje, niekam nesakiau...kad nieks netrigdytu ir nevaziuotu manes lankyti...nereikia man svetimos uzuojautos...kazkaip pati save paguodziu ir pagailiu...paverkiu jei reikia...ir viskas!
Dabar ramu..Zinome abu, kad pastoti naturaliai galiu...o jau visokiu ligu prisibure sau buvome doh.gif Ir abu to nuosirdziai norime. O visa kita...laiko klausimas! mirksiukas.gif
Žvaigždėja
Euforbija labai geras tavo nusiteikimas, laikykis mes su tavim. turbūt visos čia essnčios supranta tavo skausmą ir norą atsiriboti nuo perdėtos ir netikros užuojautos, kurią ir man teko patirti. jei tik gerai jautiesi ir viskas tau "ten" tvarkoje tai kai tik sulauksi pirmų mm ir kibkit į darbą.mes liepą netekom savo pipiro ir nuo rugpjūčio intensyviai planavom ir dirbom ir lyg rodo kad jau turim blush2.gif to paties linkiu ir tau ir visoms čia esančioms 4u.gif
raketa
Jo tikrai euforbija atrodo karingai nusiteikusi thumbup.gif , as po persileidimo visai blogai jauciausi, atrode, kad jau man cia pasaulio pabaiga, bet jau dabar irgi jauciuosi visai gerai, nemazai padejo ir forumas, pamaciau, kad ne as vienintele esu tokioje situacijoje, ir kad cia istikruju nera pasaulio pabaiga, todel ir as dabar truputi kitaip ziuriu i viska ir sakiau sulaukusi mm jau kibsiu i namu darbus ir labai tikiuosi, kad greitu metu isvysiu II , tikiuosi, kad greitai visos perbegsim i besilaukianciu forumus mirksiukas.gif
Gioia
Sveikos, prieš mėnesiuką patyriau naturalų persileidimą. Kaip gydytoja sakė kaltas baisusis herpis kuris tik pastojus man iššoko ant lūpos. O tai dažnai sąlygoja persileidimus. Neštumas buvo 4sav. Organizmas pats išsivalė, ir po išsivalymo sakė gyd. nėra jokių priežaščių dėl kurių mums reiktu laukti 3 mėn. nes nebuvo atlikta jokia abrazija. Pati gimda yra nepažeista nei ką tad davė leidimą toliau šauktis gandrų. biggrin.gif
Venecija...
Na tos perdėtos ir netikros užuojautos man ir nepatinka visai schmoll.gif Pati turėjau tokį patyrimą. Daug anksčiau persileido mano draugė, o aš ją guodžiau ir sakiau ko tu nervuojiesi. Ji man sakė, kad nei vienas nesupras to skausmo nepatyręs. Galvojau ką čia ji nusišneką. O tik tada, kai pati patyriau A ir netekties skausmą supratau, kad jį tiesą sakė. O šiame forume tikrai vienos kitas suprantame ir nuoširdžiai užjaučiame 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Matau, kad raketa jau ir geriau nusiteikusi esi 4u.gif
Gioia stiprybės ir sėkmės 4u.gif
euforbija
Del to karingumo... jau taip gaunasi man... blush2.gif
Esu ne karta nuo gydytoju nukentejusi...tai ne visada jau tikiu aklai ka man sako schmoll.gif
Ir nepuolu stacia galva bijoti tu grasinimu visokiu, diagnoziu nemotyvuotu, gerti vaistus kilogramais reik ar nereik...
Nu toks pasakymas ligoninej Ginekologinio skyriaus vedejos konsiliumo metu, kad nestumo nematom gimdoje, ko gero jis kiausintakyje, tai ruoskis , brangioji, darysim abrazija...sukele man juoka..tikrai butu juokinga jei nebutu graudu blink.gif
Tai as ir pasakiau, aciu, gerbiamosios, atsisakau nuo tolesnio jusu gydymo ir tyrimo.
Mes juk itardamos, kad supuliavo kojos pirstas del rasties, nesiulom kitiems nusikirpti plikai plauku ant galvos, kad raskti is kojos pirsto istraujtumen????!!! cia toks primytivus pavyzdelis is mano lupu... bet va lygiai taip nemotyvuotai buvo man gydytoju pasiulyta ta abrazija mano atveju...
Juolab, kad kita gydytoja pasake, is pradziu isiaiskinam kas yra, o issigramdyti visada spesim...
Tai va, merginos, kur nebusi cia karingas blush2.gif pasiklauses musu 'specialistu'. Kas gi jei ne pats save apginsi ir nepakovosi. O reikejo kovoti tada uz mus abu... tik gaila, kad pasirodo bebuvau vienas karys tame kovos lauke...mano drasuolis, kuris turejo rugseji gimti...pabego...palikdamas skausma, karteli ir asaras...
Bet nieko... stojam ir einam vertikaliai... ir laukiam su optimizmu kito dziugaus karto...
o kaip kitaip???!!! smile.gif

Papildyta:
Gioja,
sekmingo ir sklandaus Jums tolesnio planavimo!
Linkim visos nuosirdziai! 4u.gif
*GG*
Jei norite iš esmės pakeisti savo gyvenimą, būti sveiki ir laimingi, ateikite į V.Sinelnikovo metodo Bazinį seminarą, kuris vyks vasario 13-14 d. Vilniuje.

http://www.v-sinelnikov.com/index1.php?p=school_1
Venecija...
euforbija esi saunuole, kad taip sauniai apgynei save pries tuos gydytojus thumbup.gif O dėl optimizmo tai tu teisi. Kas būtų jei jo neturėtume, o gi manau nieko schmoll.gif O dabar su tuo optimizmu manau greitai susitiksime nėštukių forumuose 4u.gif Nors gaila aš dar po A neturėjau net pirmų mmm. Bet optimistiškai žiūrint manau mmm neužtruks ir aplankys lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*GG* @ 2010 02 01, 13:46)
Jei norite iš esmės pakeisti savo gyvenimą, būti sveiki ir laimingi, ateikite į V.Sinelnikovo metodo Bazinį seminarą, kuris vyks vasario 13-14 d. Vilniuje.

http://www.v-sinelnikov.com/index1.php?p=school_1
*

O tame seminare viskas rusiškai ir bus??? g.gif
euforbija
manau, kad rusiskai...
bet abejotinas sis seminaras man atrodo... be to tik baziniai mokymai kazkokie...kuriu aprasymo nera... g.gif
Gioia
Ačiū už palaikymą 4u.gif Mes kaip ir sakiau nelaukėm tų trijų mėnesiukų ir kibom iš kart į darbelį. blush2.gif O vakar išvydau II. Net negalėjau patikėti. Bet dabar į visą tą reikalą žiūriu ramiai, lauksiu ką gyd. pasakys, ir jei gausiu palaiminimą kad viskas ok, tada pradėsiu džiaugtis. ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.