Labas paneles
QUOTE(Venecija... @ 2010 01 12, 20:27) Man kai darė A jau buvo 12sav. todėl turėjau jau pilvuką. Ne tokį didelį, bet kelnės jau neužsisekdavo ir aišku jis toks jau nėštumo pilvukas ir dabar liko. Kai taip širdį skaudą jau geriau pilvas būtų panašus ne į nėštumo Labas, man irgi darė A 12 sav. bet mano kūdikėlio niekas ir nematė - buvo tuščia gemalinė pūslelė, bet dydis gimdos atitiko 12 sav., taip ir liko neaišku, ar nesivystė nuo pat pradžių, ar absorbavo organizmas, nes nei skausmų nebuvo, nei tepliojimų - nieko... Pilvelis irgi jau buvo mažas, bet po tokio streso taip sukūdau, kad po savaitės jo jau nebuvo.. dabar laukiu pimųjų mmm ir bandysim nesisaugot...
Na as buvau 11 su puse savaiciu kai persileidau, tai jau kelnes irgi neuzsisegdavo
Tik kad vat siandien suzinojau kad kraujo tyrimai ne kokie, mazaukraujyste turbut man. Tai teks gal atideti dar bent menesiui i prieki maziulio gaminima QUOTE(raketa @ 2010 01 13, 08:36) Kazkaip niekada nesusimasciau, kad tiek moteru patiria tokius nusivylimus l. liudna labai! taciau tikejimas turi buti, stiprybes Jums As dabar daugiau rupinuosi savimi. N enustojau gerti folio rugti,(daktare sake gerti ir toliau) jau ~4 meneisu geriu vitaminus nestukems ir planuojancioms pastoti. Manau zinodamos, kad tokie dalykai gali nutikti, dar laiau mylesime ir dekosime likimui uz busimus musu leliukus:)
Jo, tikrai butu smagu perbegti i nestukiu pokalbius
Visom po
As ilga laika sedejau planiukiu temoj, gruodzio 3 isvydau II ir perbegau pas nestukes, o siandien jau skaitau sia temute Matau, kad kitom gana greit pavyksta pagaut kita leliuka Dabar turiu proga padaryt ko nepadariau iki sio angelelio Man tik keista, kad gyd neisrase jokiu vaistuku Turbut bus pirmas kartas kai lauksiu mmm QUOTE(aureka @ 2010 01 14, 12:02) Visom po As ilga laika sedejau planiukiu temoj, gruodzio 3 isvydau II ir perbegau pas nestukes, o siandien jau skaitau sia temute Matau, kad kitom gana greit pavyksta pagaut kita leliuka Dabar turiu proga padaryt ko nepadariau iki sio angelelio Man tik keista, kad gyd neisrase jokiu vaistuku Turbut bus pirmas kartas kai lauksiu mmm Nepergyvenk
Man po nesivystančio nėštumo irgi liepia laukt 6 mėn. Šokas buvo, nes galvojau max 3 mėn palauksim ir planuosim, bet paskui gydytoja viską paaiškino, visų pirma laukti taip ilgai reikia todėl, kad gausiai nukraujavau, dabar kraujo tyrimai blogi, o kraujas taip greit neatsistato, antra, pasak gydytojos, skubotas pastojimas po abrazijų lemia didesnę galimybę persileidimams ir nesivystantiems nėštumams
Be to, dar savaitę gersiu antibiotikus Tad su vyru nusprendėm neskubėti, palauksim, per vasarą paatostogausim, pailsėsim ir tada planuosim QUOTE(Katinukas @ 2010 01 14, 13:19) Man po nesivystančio nėštumo irgi liepia laukt 6 mėn. Šokas buvo, nes galvojau max 3 mėn palauksim ir planuosim, bet paskui gydytoja viską paaiškino, visų pirma laukti taip ilgai reikia todėl, kad gausiai nukraujavau, dabar kraujo tyrimai blogi, o kraujas taip greit neatsistato, antra, pasak gydytojos, skubotas pastojimas po abrazijų lemia didesnę galimybę persileidimams ir nesivystantiems nėštumams Be to, dar savaitę gersiu antibiotikus Tad su vyru nusprendėm neskubėti, palauksim, per vasarą paatostogausim, pailsėsim ir tada planuosim Matai man nei tyrimu dare nei vaistu israse Dar pries tai reikia svorio numest
Aisy, Alinos aciu uz grazius zodzius ir palaikyma
Viskas tikrai bus gerai reikia tik labai tiketi ir noreti, o ir mane labiausiai guodzia mintis kad turiu dukryte, kad ir kas nutiktu ji pats didziausias mano gyvenime nutikes stebuklas. Visom linkiu kuo greiciau isvysti tuos du II
As taip pat linkiu visoms kuo greiciau isvysti II NT. Tik vat man teks ju palaukti siek tiek
Beje, per persileidima manau visos paneles neteka daug kraujo, nebent po to seka kazkokios problemos su krauju, kaip pvz man (todel geriau butu bent jau kraujo tyrimus pasidaryti po tokiu dalyku). Tada aisku reikia atideti kuriam laikui. Bet netgi siuo atveju as galvoju kad ilgai neislauksiu, po kokios dar menesio ar dvieju bandysiu jau QUOTE(Aisy @ 2010 01 14, 19:37) As taip pat linkiu visoms kuo greiciau isvysti II NT. Tik vat man teks ju palaukti siek tiek Beje, per persileidima manau visos paneles neteka daug kraujo, nebent po to seka kazkokios problemos su krauju, kaip pvz man (todel geriau butu bent jau kraujo tyrimus pasidaryti po tokiu dalyku). Tada aisku reikia atideti kuriam laikui. Bet netgi siuo atveju as galvoju kad ilgai neislauksiu, po kokios dar menesio ar dvieju bandysiu jau Nieko, laikykis, viskas bus gerai QUOTE(simcool @ 2010 01 13, 11:38) Labas, man irgi darė A 12 sav. bet mano kūdikėlio niekas ir nematė - buvo tuščia gemalinė pūslelė, bet dydis gimdos atitiko 12 sav., taip ir liko neaišku, ar nesivystė nuo pat pradžių, ar absorbavo organizmas, nes nei skausmų nebuvo, nei tepliojimų - nieko... Pilvelis irgi jau buvo mažas, bet po tokio streso taip sukūdau, kad po savaitės jo jau nebuvo.. dabar laukiu pimųjų mmm ir bandysim nesisaugot... O aš savo mažuliuką jau buvau mačiusi 9sav. ir 5dienų kaip judino rankytes ir kojytes, plakė širdelė
Užjaučiu, Venecija. Man panašiai nutiko apie 18-19 savaitę. Dabar jau dvi savaitės po A, dar pakraujuoju kartais, o liūdna, net kaukt norisi. Bet planuojam greitai "pasitaisyti", nes net ir ginius taip liepė - ten kažkaip hormonų pusiausvyra gera būna, tai geriau "užkimba"
QUOTE(RSTT @ 2010 01 15, 17:57) Užjaučiu, Venecija. Man panašiai nutiko apie 18-19 savaitę. Dabar jau dvi savaitės po A, dar pakraujuoju kartais, o liūdna, net kaukt norisi. Bet planuojam greitai "pasitaisyti", nes net ir ginius taip liepė - ten kažkaip hormonų pusiausvyra gera būna, tai geriau "užkimba" Užjaučiu tave RSTT
Jo tikrai jus cia rasot, kad 9 ar net 18 savaiciu, o as blioviau kai man 6 ar 8 viskas nutiko
Del to kraujavimo tai idomiai. Na man ne A dare,as pati persileidau. Tai as apie savaite kraujavau ir dar kelias dienukes patepliojo. Va vakar jau pagal normalias dienas turejo mmm buti, bet kolkas nera ir neatrodo kad ateidinetu... Speju neateis greitai. Gal del to kad kraujo daug netekau..
QUOTE(Aisy @ 2010 01 17, 18:20) Del to kraujavimo tai idomiai. Na man ne A dare,as pati persileidau. Tai as apie savaite kraujavau ir dar kelias dienukes patepliojo. Va vakar jau pagal normalias dienas turejo mmm buti, bet kolkas nera ir neatrodo kad ateidinetu... Speju neateis greitai. Gal del to kad kraujo daug netekau.. Aš skambinau gydytojai dėl nepastovaus kraujavimo po A, nes vieną dieną, tai kraujuoju, tai kitą dieną vėl visai nieko
Labukas, pas mane panasi situacija, irgi pries menesiuka ivyko persileidimas, tai kolkas mm nei zenklo
Sveikos,
Man po abrazijos praejus vos 10 dienu, ivyko ovuliacija, as negalejau tuom patiketi, dar gines paklausiau ar gali taip greit viskas buti, tai pasake, kad gali. Ir is tikruju, praejus lygiai 14dienu, atejo mmm QUOTE(raketa @ 2010 01 18, 08:11) Labukas, pas mane panasi situacija, irgi pries menesiuka ivyko persileidimas, tai kolkas mm nei zenklo Turbut, kad su hormonais cia kazkas susije Man, nors persileidimas pats ivyko, bet vistiek dare valyma, nes sake, kad reikia jog nieko ten nebeliktu. Ai, na kaip pasake, taip ir padariau, tai po A pora dienu pakraujavo ir viskas. Turbut kiekvienai skirtingai...
Asdar visu tu raideliu nepazystu, tai ta A galvojau, kad trumpinamas persileidimas
QUOTE(Aisy @ 2010 01 17, 19:20) Del to kraujavimo tai idomiai. Na man ne A dare,as pati persileidau. Tai as apie savaite kraujavau ir dar kelias dienukes patepliojo. Va vakar jau pagal normalias dienas turejo mmm buti, bet kolkas nera ir neatrodo kad ateidinetu... Speju neateis greitai. Gal del to kad kraujo daug netekau.. sveikutes, na man irgi pries savaite ivyko savaiminis persileidimas kokia 4-5 savaite, nuliudau, bet manau kad viskas mums visoms bus gerai ir netrukus dziaugsimes sakydamos jog esam
Labukas, jo jo, manau ir as taip, man irgi WC skaudedavo, tik nepamenu kiek laiko
Raketa A visos cia vadina Abrazija (dar kitaip isvalyma). Na man jos irgi nedare, pati persileidau. Tai po visko apie pusantros savaites kraujavau. Bet vat lygiai po menesio prasidejo jau vel mmm, tai manau viskas normaliai pas mane susitvarke
Man tai pilva paskaudedavo kas kelios dienos po visko, taip beveik iki situ mmm. Tai net nezinau kas cia buvo QUOTE(Aisy @ 2010 01 21, 16:28) Raketa A visos cia vadina Abrazija (dar kitaip isvalyma). Na man jos irgi nedare, pati persileidau. Tai po visko apie pusantros savaites kraujavau. Bet vat lygiai po menesio prasidejo jau vel mmm, tai manau viskas normaliai pas mane susitvarke Man tai pilva paskaudedavo kas kelios dienos po visko, taip beveik iki situ mmm. Tai net nezinau kas cia buvo Aciu uz pataisymus
Džiugu, kad po A taisotes merginos
QUOTE(Venecija... @ 2010 01 24, 19:49) Džiugu, kad po A taisotes merginos Vargsiuke
as turejau negimdybini nestuma
Manau, kad cia del to laukimo daug kas priklauso, kas kaip nutiko, nes pas mane ivyko persileidimas ir daktare (negrieztai) pasake, kad truputi pasisaugotumem iki mm o paskui vel galime planuoti leliuka
QUOTE(raketa @ 2010 01 26, 15:57) Manau, kad cia del to laukimo daug kas priklauso, kas kaip nutiko, nes pas mane ivyko persileidimas ir daktare (negrieztai) pasake, kad truputi pasisaugotumem iki mm o paskui vel galime planuoti leliuka Aš ką tik iš gydytojos. Nulėkiau, nes neramu buvo, kad šiandien jau 15d. po A, o vis dar teplioja. Na, nieko nerado, viskas kaip ir gerai, lieka laukti pabaigos... Ta proga ir paklausinėjau dėl to laukimo. Jeigu įvyko savaiminis persileidimas, viskas išsivalė, arba jei net buvo daryta A, bet jokių komplikacijų nebuvo, galima planuoti po pirmųjų mmm, tačiau jei nėštumas baigėsi gausiu kraujavimu, ar po A buvo kokių komplikacijų, kaip nepilnai išvalyta gimda, įvairūs uždegimai, tokiu atveju reikėtų palaukti bent 3 mėn. Ir dar gydytoja pabrėžė, kad čia labai individualu
sveikos
labai čia nuoširdžiai dalinatės išgyvenimais. jau praėjo savaitė po A . buvo 12 sav. bet nustojo širdutė plakti 10 sav. nuėjom su vyru normaliam patikrinimui. man nebuvo jokių simptomų ... nieko. ir deja... širdis taip pradėjo tabaluotis. Gerai, kad ne viena buvau. Tą pačią dieną man viską ir sutvarkė. kol kas nežinau nei kas nei kodėl. lauksiu apsilankymo pas gydytoją. turiu savaitei biuletenį -sakė atgauti jėgas, pailsėti. Tą ir darau. po A kraujavau vieną dieną, o šiandien vėl pasirodė kraujukas. nežinau, ar čia reikia nerimauti o dėl planavimo - biški palauksim, neskubėsim. sėkmės visoms! stiprinkitės! Labas rytas visoms Na o tau ana-banana patarimas butu toks, kad jei yra galimybe pasiskambink savo gydytojai, na o jei tokios nera, tai pasiziurek jei prades labiau ar per pora dienu nepraeis, tai gal tu tada geriau nulek pas gydytoja, paciai bus ramiau poryt einu pas gydytoją. manau per kelias dienas nieko blogo gal nepasidarys labas rytas QUOTE(ana-banana @ 2010 01 26, 20:58) sveikos labai čia nuoširdžiai dalinatės išgyvenimais. jau praėjo savaitė po A . buvo 12 sav. bet nustojo širdutė plakti 10 sav. nuėjom su vyru normaliam patikrinimui. man nebuvo jokių simptomų ... nieko. ir deja... širdis taip pradėjo tabaluotis. Gerai, kad ne viena buvau. Tą pačią dieną man viską ir sutvarkė. kol kas nežinau nei kas nei kodėl. lauksiu apsilankymo pas gydytoją. turiu savaitei biuletenį -sakė atgauti jėgas, pailsėti. Tą ir darau. po A kraujavau vieną dieną, o šiandien vėl pasirodė kraujukas. nežinau, ar čia reikia nerimauti o dėl planavimo - biški palauksim, neskubėsim. sėkmės visoms! stiprinkitės! Laikykis QUOTE(Venecija... @ 2010 01 27, 13:46) Laikykis ačiū ir tu laikykis. O mūsų istorijos tikrai panašios... bet geriau, mažiau tokių istorijų !
Na va siandien buvau pas gin, tai jau po antros A per mėnesį pagaliau viskas išsivalė ir tvarkoje. Sakė turi būti ir mmm neužilgo. Na o po jų galiu ir pradėti lelių
Vadinasi net ir patyrus tokias bėdas kaip A, po kurios dar kažko lieka ir vėl A galima nieko nelaukti ir kybti į darbą QUOTE(Venecija... @ 2010 01 27, 21:03) Na va siandien buvau pas gin, tai jau po antros A per mėnesį pagaliau viskas išsivalė ir tvarkoje. Sakė turi būti ir mmm neužilgo. Na o po jų galiu ir pradėti lelių Vadinasi net ir patyrus tokias bėdas kaip A, po kurios dar kažko lieka ir vėl A galima nieko nelaukti ir kybti į darbą geros naujienos smagu
sveikos, merginos,
pries pora savaiciu patyriau savaimini persileidima 4-5 savaiteje...viskas buvo taip netiketa, taip ziauru ir skausminga. Nespejau net pasidziaugti savo nestumu, nei vyrui pasakyti... Laukiau to pastojimo gan ilgai (planavom istisus 8 ciklus) ir se tau! gulejau ligonineje, abrazijos daryti nesutikau...teko su gydytojais pakariauti del to ir paciai is ligonines isirasyti atsisakius tolesnio 'gydymo'. Nuejau pas kita ginekologe, kuri daug profesionaliau ivertino mano padeti. Po savaites tepimo...gimdos gleivine pati pradejo valytis...sulaukiau mmmmm. Nuojauta neapgavo - abrazijos sioje situacijoje man tikrai nereikejo... Ginekologe rekomendavo palaukti 3men. bet kaip ir daugelis merginu cia pasisakanciu, as neturesiu kantrybes tiek laukti.... tai as irgi palauksiu savuju antruju mmm, pasidarysiu dar keleta tyrimuku per ta laikotarpi, kuriuso gydytoja israse ir kibsim i procesa is naujo! nesulauksim tu 3men pabaigos.... QUOTE(euforbija @ 2010 01 29, 23:40) sveikos, merginos, pries pora savaiciu patyriau savaimini persileidima 4-5 savaiteje...viskas buvo taip netiketa, taip ziauru ir skausminga. Nespejau net pasidziaugti savo nestumu, nei vyrui pasakyti... Laukiau to pastojimo gan ilgai (planavom istisus 8 ciklus) ir se tau! gulejau ligonineje, abrazijos daryti nesutikau...teko su gydytojais pakariauti del to ir paciai is ligonines isirasyti atsisakius tolesnio 'gydymo'. Nuejau pas kita ginekologe, kuri daug profesionaliau ivertino mano padeti. Po savaites tepimo...gimdos gleivine pati pradejo valytis...sulaukiau mmmmm. Nuojauta neapgavo - abrazijos sioje situacijoje man tikrai nereikejo... Ginekologe rekomendavo palaukti 3men. bet kaip ir daugelis merginu cia pasisakanciu, as neturesiu kantrybes tiek laukti.... tai as irgi palauksiu savuju antruju mmm, pasidarysiu dar keleta tyrimuku per ta laikotarpi, kuriuso gydytoja israse ir kibsim i procesa is naujo! nesulauksim tu 3men pabaigos.... Jei tik pati jauti, kad viskas gerai tai ir nieko nelauk
Jo panelytes, kuo intensyvesni namu darbai tuo greiciau turetu ir
Venecija,
jauciuosi tikrai geai. Man net atrodo, kad kazkaip nestumui esu pasiruosus daug labiau nei pirmakart. Pamaciau kaip stipriai vaikelio nori mano vyras... Kai prasidejo beda, kai pradejau kraujuoti...isejus is tualeto apsiverkiau, supratau kas su manim vyksta...vyras klause, kas nutiko...as is tos nevilties, net zodzio pratart negalejau..tik pasikukciodama verkiau. kai pasakiau, kad pagaliau mum pavyko, kad bus vaikelis, vyras taip is pradziu apsidziauge bet po to... verke kartu su manim... Labai sukrete ir ji sis ivykis. As kazkaip tokiose situacijose labai suimu save i rankas...Gulejau toje ligonineje, niekam nesakiau...kad nieks netrigdytu ir nevaziuotu manes lankyti...nereikia man svetimos uzuojautos...kazkaip pati save paguodziu ir pagailiu...paverkiu jei reikia...ir viskas! Dabar ramu..Zinome abu, kad pastoti naturaliai galiu...o jau visokiu ligu prisibure sau buvome
Euforbija labai geras tavo nusiteikimas, laikykis mes su tavim. turbūt visos čia essnčios supranta tavo skausmą ir norą atsiriboti nuo perdėtos ir netikros užuojautos, kurią ir man teko patirti. jei tik gerai jautiesi ir viskas tau "ten" tvarkoje tai kai tik sulauksi pirmų mm ir kibkit į darbą.mes liepą netekom savo pipiro ir nuo rugpjūčio intensyviai planavom ir dirbom ir lyg rodo kad jau turim
Jo tikrai euforbija atrodo karingai nusiteikusi
Sveikos, prieš mėnesiuką patyriau naturalų persileidimą. Kaip gydytoja sakė kaltas baisusis herpis kuris tik pastojus man iššoko ant lūpos. O tai dažnai sąlygoja persileidimus. Neštumas buvo 4sav. Organizmas pats išsivalė, ir po išsivalymo sakė gyd. nėra jokių priežaščių dėl kurių mums reiktu laukti 3 mėn. nes nebuvo atlikta jokia abrazija. Pati gimda yra nepažeista nei ką tad davė leidimą toliau šauktis gandrų.
Na tos perdėtos ir netikros užuojautos man ir nepatinka visai
Matau, kad raketa jau ir geriau nusiteikusi esi Gioia stiprybės ir sėkmės
Del to karingumo... jau taip gaunasi man...
Esu ne karta nuo gydytoju nukentejusi...tai ne visada jau tikiu aklai ka man sako Ir nepuolu stacia galva bijoti tu grasinimu visokiu, diagnoziu nemotyvuotu, gerti vaistus kilogramais reik ar nereik... Nu toks pasakymas ligoninej Ginekologinio skyriaus vedejos konsiliumo metu, kad nestumo nematom gimdoje, ko gero jis kiausintakyje, tai ruoskis , brangioji, darysim abrazija...sukele man juoka..tikrai butu juokinga jei nebutu graudu Tai as ir pasakiau, aciu, gerbiamosios, atsisakau nuo tolesnio jusu gydymo ir tyrimo. Mes juk itardamos, kad supuliavo kojos pirstas del rasties, nesiulom kitiems nusikirpti plikai plauku ant galvos, kad raskti is kojos pirsto istraujtumen????!!! cia toks primytivus pavyzdelis is mano lupu... bet va lygiai taip nemotyvuotai buvo man gydytoju pasiulyta ta abrazija mano atveju... Juolab, kad kita gydytoja pasake, is pradziu isiaiskinam kas yra, o issigramdyti visada spesim... Tai va, merginos, kur nebusi cia karingas Bet nieko... stojam ir einam vertikaliai... ir laukiam su optimizmu kito dziugaus karto... o kaip kitaip???!!! Papildyta: Gioja, sekmingo ir sklandaus Jums tolesnio planavimo! Linkim visos nuosirdziai!
Jei norite iš esmės pakeisti savo gyvenimą, būti sveiki ir laimingi, ateikite į V.Sinelnikovo metodo Bazinį seminarą, kuris vyks vasario 13-14 d. Vilniuje.
http://www.v-sinelnikov.com/index1.php?p=school_1
euforbija esi saunuole, kad taip sauniai apgynei save pries tuos gydytojus
Papildyta: QUOTE(*GG* @ 2010 02 01, 13:46) Jei norite iš esmės pakeisti savo gyvenimą, būti sveiki ir laimingi, ateikite į V.Sinelnikovo metodo Bazinį seminarą, kuris vyks vasario 13-14 d. Vilniuje. http://www.v-sinelnikov.com/index1.php?p=school_1 O tame seminare viskas rusiškai ir bus???
manau, kad rusiskai...
bet abejotinas sis seminaras man atrodo... be to tik baziniai mokymai kazkokie...kuriu aprasymo nera...
Ačiū už palaikymą
|