A diena skaitoma pirmąją ciklo diena
QUOTE(HappyAngel @ 2010 04 25, 00:03) A diena skaitoma pirmąją ciklo diena Pritariu QUOTE(aureka @ 2010 04 25, 10:04) O siom dienom tikejausi mmm, bet jos neateina aureka tai kiek tau laiko po A? As sia savaite laukiu savo mmm ... Ir labai tikiuosi nesulaukti
sveikos
kažkada čia lankiausi po sausio pab. atliktos A. Kol kas pas mus jokių žinių. Esu kalną tyrimų atlikusi,panašu, kad rado ir nesivystančio nėštumo priežąsčių, tai dabar mėnesį gersiu vaistukus, paskui vėl tyrimai..... o paskui tikiuosi palaiminimo tai ir bus beveik praėję 6 mėn po A. kaip laikas greitai bėga pasiskaičiau temutę - yra ir gerų naujienų. Super! Sveikinu nuoširdžiausiai
Labutis
ziuriu kiek matytu cia daug ar galima cia prie jusu prisijungti QUOTE(ledo sirdis @ 2010 04 26, 08:40) aureka tai kiek tau laiko po A? As sia savaite laukiu savo mmm ... Ir labai tikiuosi nesulaukti Man sausio 11 dare A.Tai sekanciu mmm sulaukiau vasario 12, po to kovo 20, o dabar? Aisku neiskenciau ir pagadinau NT.Pabudau 4.35 ir ejau daryt.Nu ir nieko nerodo QUOTE(kriste0601 @ 2010 04 26, 14:17) Sveikute Papildyta: QUOTE(aureka @ 2010 04 26, 15:43) O as ir neiskesiu, rytoj ryte isbandysiu NT QUOTE(ana-banana @ 2010 04 26, 13:44) sveikos kažkada čia lankiausi po sausio pab. atliktos A. Kol kas pas mus jokių žinių. Esu kalną tyrimų atlikusi,panašu, kad rado ir nesivystančio nėštumo priežąsčių, tai dabar mėnesį gersiu vaistukus, paskui vėl tyrimai..... o paskui tikiuosi palaiminimo Sveika, O kokią rado priežastį pas tave? QUOTE(lidz @ 2010 04 26, 16:11) na tai galėjo būti viena iš priežasčių. Pa mane padidėjęs prolaktino kiekis nustatytas dabar. neaišku ar jis toks buvo ir per nėštumą. bet tai negerai. Tai dabar geriu vaistus, prolaktinui sumažinti. Tikiuosi jis greit grįš į normas. daktarė sakė, kad gali tekti ir iki pastojimo gerti
O as siandien pagadinau NT
QUOTE(ledo sirdis @ 2010 04 27, 09:30) O as siandien pagadinau NT tikiu, kad cia nestumes , o ne reiskinys po A ! man taip buvo as va laukiu antru mm.....turejo vakar buti, dar netik kad nera, bet ir pozymiu nera !.....kolkas saugomes, nes eisim pas genetikus:) O Jums sekmes! aukit didelis ir sveiki QUOTE(ledo sirdis @ 2010 04 27, 08:30) O as siandien pagadinau NT O man pakolkas nieko
tai pranesk kaip seksis kitus NT gadinti
kokios cia naujienos geros!
ledo sirdis Aš pamenu, kai pasidariau NT nieko nerodė ir buvau sau rami, net neįtariau dėl nėštumo, o po trijų dienų vėl pasidariau ir pasirodė, kad laukiuosi buvau nustebusi. Deja po 3mėn nebeturėjau žirniuko
Sveikos,
Geros nuotaikos šitoj temukėj Visoms laukiančioms II po Na, o man kitą savaitę pas ginę ir jei viskas gerai, taip pat kimbam į darbus QUOTE(Venecija... @ 2010 04 28, 13:25) ledo sirdis Aš pamenu, kai pasidariau NT nieko nerodė ir buvau sau rami, net neįtariau dėl nėštumo, o po trijų dienų vėl pasidariau ir pasirodė, kad laukiuosi buvau nustebusi. Deja po 3mėn nebeturėjau žirniuko O tai kada darei NT? Ar dar iki laukiamu mmm ar jau po ju? Jau net nebezinau ar tuo vaiduokliuku tiketi QUOTE(ledo sirdis @ 2010 04 29, 11:13) O tai kada darei NT? Ar dar iki laukiamu mmm ar jau po ju? Jau net nebezinau ar tuo vaiduokliuku tiketi oj kaip tave suprantu, kai labai nori tai ir vaidenasi visi pozimiai kad
sveikutes
norėjau paklausti, mano ginius atsisako man daryti echoskopija, motyvuodamas, kad aš gerai jaučiuosi po A, jokiu uždegimu nebuvo ir t.t. o mane išrašydami iš ligonines po A sakė praėjus 3 mėn pasidaryti echoskopija, tai ir norėjau paklausti ar gali šeimos gydytojas išrašyt siuntima echoskopijai?
Sveikos!
atejau paklausti, laukiu antru mm po abrazijos. (paskutines buvo kovo 26d. !) jau geguzes 1d. ju kaip ner taip ner.....kodel neateina( nestuma atmetu), daktare per echo sake, kad plona gleivine ir jos greiciausiai iki geguzes nusitemps.... QUOTE(*Azianė* @ 2010 05 01, 11:00) Sveikos! atejau paklausti, laukiu antru mm po abrazijos. (paskutines buvo kovo 26d. !) jau geguzes 1d. ju kaip ner taip ner.....kodel neateina( nestuma atmetu), daktare per echo sake, kad plona gleivine ir jos greiciausiai iki geguzes nusitemps.... Sveikute, man pirmos MM po abrazijos irgi buvo kovo 26d. ciklas issitempe iki 34-35 dienu, bet antros mm jau atejo 27d. o man kaip tik , kai dare echoskopa, sake labai didele gleivine, gal del to ziauriai gausios mm Tavo vietoje dar palaukciau kokias 3-4 dienas ir eiciau pas giniu, maza kas, tegu pasiziuri
Mano pirmos mmm atėjo 56 dienos po A. Iki to laiko ciklas reguliarus būdavo, po to ištempto ciklo irgi atsistatė. Normalu, kad po A tokie dalykai darosi, juk sutrinka hormonų pusiausvyra kuriam tai laikui
na gal dar palauksiu keliu dienu ......
nu nezinau, reikes pas gine varyti ir duphastono pagerti , jei ji lieps. Manau hormonai del visko kalti QUOTE(*Azianė* @ 2010 05 01, 12:53) na gal dar palauksiu keliu dienu ...... nu nezinau, reikes pas gine varyti ir duphastono pagerti , jei ji lieps. Manau hormonai del visko kalti Azianė kokios zinios ar naujienos?
Sveikutės,
Vakar buvau pas ginę, apžiūrėjo, padarė tyrimus dėl galimos infekcijos, jokių grybelių, gardnerelų ir t.t. nerasta, tad gavom leidimą, kimbam į darbus QUOTE(ledo sirdis @ 2010 05 04, 09:38) Sveikutes! iMano zinios geros !!! o va dabar as jau renkuosi kelione i Turkija, po savaites turetume isskristi. O jau kai pailsesiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kibsim i darba, speju tai bus jau si menesi jei persileisimas nuo nervu....ko cia laukti. O pas genetikus vistiek nepateksiu dele keliones tai tikiuosi greitai visos sulauksim II Papildyta: QUOTE(Katinukas @ 2010 05 04, 14:03) Sveikutės, Vakar buvau pas ginę, apžiūrėjo, padarė tyrimus dėl galimos infekcijos, jokių grybelių, gardnerelų ir t.t. nerasta, tad gavom leidimą, kimbam į darbus daug ziuriu cia musu kimbanciu i darba yra gal kas moka sukurti naujus namucius:)?
O pas mane buvo rade kazkokia infekcija kai eme gimdos kaklelio tyrima.Po kurio laiko kartojau ir viskas liuks
O dabar kazkur nuo 20 balandzio laukiu savo mmm, bet ju kaip ner taip ner QUOTE(ledo sirdis @ 2010 05 05, 09:13) Azianė sekmes gaudant savo zirniuka labukas rimtai? super, neoficialus sveikinimai o mes nepasigavom, nelabai ir takem, nors mano mmm velavo 4 dienas, sugadinai NT...bet vakar ryt pries darantis nt, parejo....su maudimais ir t,t,....galiu pasakyt, kad normalios jau, tai dabar jau reikia rimtai kibti i darbus sestadieni gal varysim i tulpiu zydejimo svente QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 05 05, 09:46) labukas rimtai? super, neoficialus sveikinimai o mes nepasigavom, nelabai ir takem, nors mano mmm velavo 4 dienas, sugadinai NT...bet vakar ryt pries darantis nt, parejo....su maudimais ir t,t,....galiu pasakyt, kad normalios jau, tai dabar jau reikia rimtai kibti i darbus sestadieni gal varysim i tulpiu zydejimo svente Aciu QUOTE(Katinukas @ 2010 05 05, 09:48) Aciukas
Ledo sirdis sekmes !
Merginos, paplepėjimams skirtas šitas skyrelis http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...mp;s=&f=207 , o "Nėštumo planavimas" skirtas informacinio pobūdžio temoms, kurios turi išliekamąją vertę, jas skaitys dar daug esamų ir būsimų forumiečių, todėl savo draugiškus pasišnekučiavimus perkelkite į tam skirtą skyrelį
Aha,as irgi vis paskaitau jusu temute,bet galit jungtis ir pas mus
Nesivystantis nestumas,abrazija.Planavimas po A.
Laba diena mergytes vis paskaitinedavau jusu parasymus apie nelaimes
Labutis,
man siandien sake reikes saugotis puse metu, siandien dare histeroskopine operacija, isvalyma buvo neissivystantis nestumas. Kodel taip ilgai laukti?
Labutis,
Cia manau priklauso ir nuo to keliu savaiciu nutruko nestumas....kai man nutruko 7, tai sake kazkodel tai palaukt 0,5 metu....o kai 5 sav. nebuvo nei zirniuku, tai sake 3 menesiukus....
na man 6 savaites neissivystes
sulauksi pirmu mmm, jei darysies tyrimus, ir jei viskas ok, manau gali po 3 ciklu planuotis..aisku reik ta daryti kai pati atsigausi
QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 05 14, 09:04) Labutis, Cia manau priklauso ir nuo to keliu savaiciu nutruko nestumas....kai man nutruko 7, tai sake kazkodel tai palaukt 0,5 metu....o kai 5 sav. nebuvo nei zirniuku, tai sake 3 menesiukus.... turbut gydytojai apsidraudimui taip sako, o as laikausi tos nuomones, kad moteris dar irgi turi pati jausti, kada tas metas, juk vienoms daugiau nei 3 men prireikia... pasikartosiu trumpai savo atveji- man buvo nesivystantis, persileidau apie 5-6 savaite, bet kraujavau gan trumpai (7 dienas, kaip per mm), ir negausiai, tad gydytoja sake, reikes daryti isvalyma po triju savaiciu, jei nesukraujuosiu daugiau, atseit gimdos gleivine dar stora, reik isvalyt. Ir ka, po triju savaiciu as pas ja su teigiamu testu atejau taigi, sekmes ir jei vaiduokliuoja testas- bukit tikros, net ir po 2 valandu antra juostele "is niekur nieko" neatsiranda....kalbu is patirties, tokiu atveju, kai po to tik ryskejo (bet nezymiai, nes nesivystantys budavo) turiu bene 10-12.
Merginos, diskusijas, patarimus ir pan. perkelkite į šitą, senai sukurtą, tačiau pamirštą temą, nes šitoji jau pilna
|