Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar būtinai reikia laukti 3 mėnesius po netekties?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
HappyAngel
A diena skaitoma pirmąją ciklo diena smile.gif O kaip Jūs norėsite tą ciklą laikyti (kaip nulinį ar jau pirmąjį), priklauso nuo Jūsų savijautos ir noro vėl planuoti smile.gif
aureka
QUOTE(HappyAngel @ 2010 04 25, 00:03)
A diena skaitoma pirmąją ciklo diena smile.gif O kaip Jūs norėsite tą ciklą laikyti (kaip nulinį ar jau pirmąjį), priklauso nuo Jūsų savijautos ir noro vėl planuoti smile.gif
*

Pritariu thumbup.gif As iskart po A sakiau nesamone, tiek nelauksiu, o paskui viskas naturaliai gavosi.Nustojau galvot, pradejom nesisaugot blush2.gif O siom dienom tikejausi mmm, bet jos neateina g.gif O pozymiu kaip ir jokiu nejauciu.Kazin ar nereiks pagadint NT ax.gif
ledo sirdis
QUOTE(aureka @ 2010 04 25, 10:04)
O siom dienom tikejausi mmm, bet jos neateina  g.gif O pozymiu kaip ir jokiu nejauciu.Kazin ar nereiks pagadint NT  ax.gif
*

aureka tai kiek tau laiko po A?
As sia savaite laukiu savo mmm ... Ir labai tikiuosi nesulaukti ax.gif Jokiu pozymiu, kad jos ateitu. Nors pries A, tai savaite iki mmm jau zinodavau, kad jau galiu laukti. o dabar ... g.gif Be to, kad nuolat noriu miego, daugiau nieko .... doh.gif Bet jeigu iki savaitgalio nesulauksiu savo mmm, tai pagadinsiu NT blush2.gif
ana-banana
sveikos smile.gif
kažkada čia lankiausi po sausio pab. atliktos A. Kol kas pas mus jokių žinių.
Esu kalną tyrimų atlikusi,panašu, kad rado ir nesivystančio nėštumo priežąsčių, tai dabar mėnesį gersiu vaistukus, paskui vėl tyrimai..... o paskui tikiuosi palaiminimo smile.gif
tai ir bus beveik praėję 6 mėn po A. kaip laikas greitai bėga ohmy.gif

pasiskaičiau temutę - yra ir gerų naujienų. Super! Sveikinu nuoširdžiausiai smile.gif
kriste0601
Labutis 4u.gif
ziuriu kiek matytu cia daug ax.gif
ar galima cia prie jusu prisijungti g.gif
aureka
QUOTE(ledo sirdis @ 2010 04 26, 08:40)
aureka tai kiek tau laiko po A?
As sia savaite laukiu savo mmm ... Ir labai tikiuosi nesulaukti  ax.gif Jokiu pozymiu, kad jos ateitu. Nors pries A, tai savaite iki mmm jau zinodavau, kad jau galiu laukti. o dabar ...  g.gif  Be to, kad nuolat noriu miego, daugiau nieko ....  doh.gif Bet jeigu iki savaitgalio nesulauksiu savo mmm, tai pagadinsiu NT  blush2.gif
*

Man sausio 11 dare A.Tai sekanciu mmm sulaukiau vasario 12, po to kovo 20, o dabar? g.gif
Aisku neiskenciau ir pagadinau NT.Pabudau 4.35 ir ejau daryt.Nu ir nieko nerodo verysad.gif
ledo sirdis
QUOTE(kriste0601 @ 2010 04 26, 14:17)
Labutis 4u.gif
ziuriu kiek matytu cia daug ax.gif
ar galima cia prie jusu prisijungti g.gif
*

Sveikute 4u.gif Zinoma, kad galima 4u.gif Tik labiau noretusi, kad i sia temuke niekas nebeuzsukinetu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(aureka @ 2010 04 26, 15:43)
Aisku neiskenciau ir pagadinau NT.Pabudau 4.35 ir ejau daryt.Nu ir nieko nerodo  verysad.gif
*

O as ir neiskesiu, rytoj ryte isbandysiu NT ax.gif
Raffi
QUOTE(ana-banana @ 2010 04 26, 13:44)
sveikos smile.gif
kažkada čia lankiausi po sausio pab. atliktos A. Kol kas pas mus jokių žinių.
Esu kalną tyrimų atlikusi,panašu, kad rado ir nesivystančio nėštumo priežąsčių, tai dabar mėnesį gersiu vaistukus, paskui vėl tyrimai..... o paskui tikiuosi palaiminimo smile.gif
*

Sveika,
O kokią rado priežastį pas tave?
ana-banana
QUOTE(lidz @ 2010 04 26, 16:11)
Sveika,
O kokią rado priežastį pas tave?
*

na tai galėjo būti viena iš priežasčių. Pa mane padidėjęs prolaktino kiekis nustatytas dabar. neaišku ar jis toks buvo ir per nėštumą. bet tai negerai. Tai dabar geriu vaistus, prolaktinui sumažinti. Tikiuosi jis greit grįš į normas.
daktarė sakė, kad gali tekti ir iki pastojimo gerti
ledo sirdis
O as siandien pagadinau NT blush2.gif Nors iki mmm dar yra like keletas dienu, bet sioks toks vaiduokliukas jau gyvena bigsmile.gif Bijau dziaugtis, nes kiek zinau, kad dar net ir kelis menesius po A jis gali pasirodyti. Dabar sakiau NT pabandysiu pasidaryti dar po keliu dienu ax.gif
*Silver*
QUOTE(ledo sirdis @ 2010 04 27, 09:30)
O as siandien pagadinau NT  blush2.gif  Nors iki mmm dar yra like keletas dienu, bet sioks toks vaiduokliukas jau gyvena  bigsmile.gif  Bijau dziaugtis, nes kiek zinau, kad dar net ir kelis menesius po A jis gali pasirodyti. Dabar sakiau NT pabandysiu pasidaryti dar po keliu dienu  ax.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif
tikiu, kad cia nestumes , o ne reiskinys po A !

man taip buvo thumbup.gif lotuliukas.gif sveikinu!

as va laukiu antru mm.....turejo vakar buti, dar netik kad nera, bet ir pozymiu nera !.....kolkas saugomes, nes eisim pas genetikus:)

O Jums sekmes! aukit didelis ir sveiki wub.gif
aureka
QUOTE(ledo sirdis @ 2010 04 27, 08:30)
O as siandien pagadinau NT  blush2.gif  Nors iki mmm dar yra like keletas dienu, bet sioks toks vaiduokliukas jau gyvena  bigsmile.gif  Bijau dziaugtis, nes kiek zinau, kad dar net ir kelis menesius po A jis gali pasirodyti. Dabar sakiau NT pabandysiu pasidaryti dar po keliu dienu  ax.gif
*

bigsmile.gif nu faina.Tikekimes ryskejimo thumbup.gif
O man pakolkas nieko g.gif
ledo sirdis
QUOTE(aureka @ 2010 04 27, 13:36)
bigsmile.gif  nu faina.Tikekimes ryskejimo  thumbup.gif
O man pakolkas nieko  g.gif
*

As ir tikiuosi, kad jis ryskes blush2.gif O tavo NT rode I ???
*Silver*
tai pranesk kaip seksis kitus NT gadinti tongue.gif
:)jolka
kokios cia naujienos geros! thumbup.gif super kad jau yra planuojanciu ir nestukiu. Tyliai tyliai sveikinu 4u.gif 4u.gif
Susapnuota
QUOTE(:)jolka @ 2010 04 27, 19:42)
kokios cia naujienos geros!  thumbup.gif  super kad jau yra planuojanciu ir nestukiu. Tyliai tyliai sveikinu  4u.gif  4u.gif
*

drinks_cheers.gif ir as prisidedu thumbup.gif 4u.gif
kriste0601
QUOTE(:)jolka @ 2010 04 27, 18:42)
kokios cia naujienos geros!  thumbup.gif  super kad jau yra planuojanciu ir nestukiu. Tyliai tyliai sveikinu  4u.gif  4u.gif
*

drinks_cheers.gif ir prisidedu prie sveikinimu thumbup.gif , labai dziugios naujienos wub.gif
ledo sirdis
QUOTE(*Azianė* @ 2010 04 27, 18:11)
tai pranesk kaip seksis kitus NT gadinti  tongue.gif
*

As aisku siandien nesusilaikiau ir dar viena NT pagadinau, suvaiduokliavo, bet tik po kurio laiko (galimas 10 min. terminas buvo praejes). Nezinau net ka ir galvoti g.gif Dar iki mmm yra like laiko, tad ... Lauksim blush2.gif
Venecija...
ledo sirdis Aš pamenu, kai pasidariau NT nieko nerodė ir buvau sau rami, net neįtariau dėl nėštumo, o po trijų dienų vėl pasidariau ir pasirodė, kad laukiuosi buvau nustebusi. Deja po 3mėn nebeturėjau žirniuko schmoll.gif Tad pakentėk ir vėl bandyk darytis 4u.gif O aš jau laukiu gegužį 3mm ir tada pradėsim planuoti smile.gif
Katinukas
Sveikos,

Geros nuotaikos šitoj temukėj thumbup.gif
Visoms laukiančioms II po 4u.gif

Na, o man kitą savaitę pas ginę ir jei viskas gerai, taip pat kimbam į darbus biggrin.gif
Venecija...
QUOTE(Katinukas @ 2010 04 28, 15:03)
Sveikos,

Geros nuotaikos šitoj temukėj  thumbup.gif
Visoms laukiančioms II po  4u.gif

Na, o man kitą savaitę pas ginę ir jei viskas gerai, taip pat kimbam į darbus  biggrin.gif
*

Senai matyta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ledo sirdis
QUOTE(Venecija... @ 2010 04 28, 13:25)
ledo sirdis Aš pamenu, kai pasidariau NT nieko nerodė ir buvau sau rami, net neįtariau dėl nėštumo, o po trijų dienų vėl pasidariau ir pasirodė, kad laukiuosi buvau nustebusi. Deja po 3mėn nebeturėjau žirniuko schmoll.gif Tad pakentėk ir vėl bandyk darytis 4u.gif O aš jau laukiu gegužį 3mm ir tada pradėsim planuoti smile.gif
*

O tai kada darei NT? Ar dar iki laukiamu mmm ar jau po ju? Jau net nebezinau ar tuo vaiduokliuku tiketi doh.gif Siandien ir vel tik vaiduokliauja doh.gif Vakar dar taip nera buve, kad sitaip atsigulus svaigtu galva ir pykintu g.gif Gal apsinuodijusi esu ar pan. Lauksim savaitgalio verysad.gif
:)jolka
QUOTE(ledo sirdis @ 2010 04 29, 11:13)
O tai kada darei NT? Ar dar iki laukiamu mmm ar jau po ju? Jau net nebezinau ar tuo vaiduokliuku tiketi  doh.gif  Siandien ir vel tik vaiduokliauja  doh.gif Vakar dar taip nera buve, kad sitaip atsigulus svaigtu galva ir pykintu  g.gif Gal apsinuodijusi esu ar pan. Lauksim savaitgalio  verysad.gif
*

oj kaip tave suprantu, kai labai nori tai ir vaidenasi visi pozimiai kad nestuke.gif . aisku as tau linkiu kad taip ir butu smile.gif as savo 2 mm nelabai laukiau bet mes ir nelabai planavome tai irgi vaidenosi kad pykina ir t.t.
Nikutė
sveikutes smile.gif
norėjau paklausti, mano ginius atsisako man daryti echoskopija, motyvuodamas, kad aš gerai jaučiuosi po A, jokiu uždegimu nebuvo ir t.t. o mane išrašydami iš ligonines po A sakė praėjus 3 mėn pasidaryti echoskopija, tai ir norėjau paklausti ar gali šeimos gydytojas išrašyt siuntima echoskopijai?
*Silver*
Sveikos!

atejau paklausti, laukiu antru mm po abrazijos. (paskutines buvo kovo 26d. !) jau geguzes 1d. ju kaip ner taip ner.....kodel neateina( nestuma atmetu),

daktare per echo sake, kad plona gleivine ir jos greiciausiai iki geguzes nusitemps.... g.gif taip ir atsuitiko. Kazi ramiai laukti toliau ar kreiptis i medikus ? nes praejo ~ 35 dienos blink.gif ir nesulaukiu.
moliugyte
QUOTE(*Azianė* @ 2010 05 01, 11:00)
Sveikos!

atejau paklausti, laukiu antru mm po abrazijos. (paskutines buvo kovo 26d. !) jau geguzes 1d. ju kaip ner taip ner.....kodel neateina( nestuma atmetu),

daktare per echo sake, kad plona gleivine ir jos greiciausiai iki geguzes nusitemps.... g.gif taip ir atsuitiko. Kazi ramiai laukti toliau ar kreiptis i medikus ? nes praejo ~ 35 dienos  blink.gif  ir nesulaukiu.
*

Sveikute, man pirmos MM po abrazijos irgi buvo kovo 26d. ciklas issitempe iki 34-35 dienu, bet antros mm jau atejo 27d. o man kaip tik , kai dare echoskopa, sake labai didele gleivine, gal del to ziauriai gausios mm g.gif bet as manau, kad cia po A, kol viskas susitvarkys, susireguliuos........
Tavo vietoje dar palaukciau kokias 3-4 dienas ir eiciau pas giniu, maza kas, tegu pasiziuri mirksiukas.gif
HappyAngel
Mano pirmos mmm atėjo 56 dienos po A. Iki to laiko ciklas reguliarus būdavo, po to ištempto ciklo irgi atsistatė. Normalu, kad po A tokie dalykai darosi, juk sutrinka hormonų pusiausvyra kuriam tai laikui smile.gif
*Silver*
na gal dar palauksiu keliu dienu ...... g.gif , bet kazkaip neramu. Net NT sugadinau, nu galvoju maza ka lotuliukas.gif , bet neigiamas, ne menkiausio vaiduoklio nerode tongue.gif

nu nezinau, reikes pas gine varyti ir duphastono pagerti , jei ji lieps. Manau hormonai del visko kalti
ledo sirdis
QUOTE(*Azianė* @ 2010 05 01, 12:53)
na gal dar palauksiu keliu dienu ...... g.gif  , bet kazkaip neramu. Net NT sugadinau, nu galvoju maza ka  lotuliukas.gif , bet neigiamas, ne menkiausio vaiduoklio nerode  tongue.gif

nu nezinau, reikes pas gine varyti ir duphastono pagerti , jei ji lieps. Manau hormonai del visko kalti
*

Azianė kokios zinios ar naujienos?
Katinukas
Sveikutės,

Vakar buvau pas ginę, apžiūrėjo, padarė tyrimus dėl galimos infekcijos, jokių grybelių, gardnerelų ir t.t. nerasta, tad gavom leidimą, kimbam į darbus thumbup.gif blush2.gif
*Silver*
QUOTE(ledo sirdis @ 2010 05 04, 09:38)
Azianė kokios zinios ar naujienos?
*

Sveikutes!
iMano zinios geros !!! smile.gif vakar prasidejo mmm.....kaip daktare ir sake, nusitempe iki geguzes pradzios bigsmile.gif

o va dabar as jau renkuosi kelione i Turkija, po savaites turetume isskristi. O jau kai pailsesiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kibsim i darba, speju tai bus jau si menesi tongue.gif blush2.gif o ko cia daugiau laukti? dukryte po poilsio Kryme pradejom, ir bedu nebuvo rolleyes.gif

jei persileisimas nuo nervu....ko cia laukti.
O pas genetikus vistiek nepateksiu dele keliones doh.gif

tai tikiuosi greitai visos sulauksim II drinks_cheers.gif thumbup.gif ir viskas bus OK wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Katinukas @ 2010 05 04, 14:03)
Sveikutės,

Vakar buvau pas ginę, apžiūrėjo, padarė tyrimus dėl galimos infekcijos, jokių grybelių, gardnerelų ir t.t. nerasta, tad gavom leidimą, kimbam į darbus  thumbup.gif  blush2.gif
*

daug ziuriu cia musu kimbanciu i darba yra thumbup.gif
*Silver*
bigsmile.gif jau tuoj baigsis tema ! o kur mes toliau bendrausime?
gal kas moka sukurti naujus namucius:)?
aureka
O pas mane buvo rade kazkokia infekcija kai eme gimdos kaklelio tyrima.Po kurio laiko kartojau ir viskas liuks thumbup.gif Sake svaru grazu!
O dabar kazkur nuo 20 balandzio laukiu savo mmm, bet ju kaip ner taip ner g.gif NT du dariau ir rodo I unsure.gif Tai kur jos dinge
ledo sirdis
QUOTE(*Azianė* @ 2010 05 04, 16:35)
tai tikiuosi greitai visos sulauksim II  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  ir viskas bus OK  wub.gif
Papildyta:
daug ziuriu cia musu kimbanciu i darba yra  thumbup.gif
*

Azianė sekmes gaudant savo zirniuka 4u.gif Na ka gi, neoficialiais duomenimis esu nestuke.gif Ryt vakare lauksiu gydytojos patvirtinimo blush2.gif
mazuliuke159
QUOTE(ledo sirdis @ 2010 05 05, 09:13)
Azianė sekmes gaudant savo zirniuka  4u.gif  Na ka gi, neoficialiais duomenimis esu  nestuke.gif  Ryt vakare lauksiu gydytojos patvirtinimo  blush2.gif
*

labukas 4u.gif

rimtai? super, neoficialus sveikinimai thumbup.gif wub.gif

o mes nepasigavom, nelabai ir takem, nors mano mmm velavo 4 dienas, sugadinai NT...bet vakar ryt pries darantis nt, parejo....su maudimais ir t,t,....galiu pasakyt, kad normalios jau, tai dabar jau reikia rimtai kibti i darbus smile.gif

sestadieni gal varysim i tulpiu zydejimo svente wub.gif
Katinukas
QUOTE(ledo sirdis @ 2010 05 05, 08:13)
Na ka gi, neoficialiais duomenimis esu  nestuke.gif  Ryt vakare lauksiu gydytojos patvirtinimo  blush2.gif
*

Tyliai sveikinu 4u.gif Saugok dabar save ir savo žirniuką mirksiukas.gif
ledo sirdis
QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 05 05, 09:46)
labukas  4u.gif

rimtai? super, neoficialus sveikinimai  thumbup.gif  wub.gif

o mes nepasigavom, nelabai ir takem, nors mano mmm velavo 4 dienas, sugadinai NT...bet vakar ryt pries darantis nt, parejo....su maudimais ir t,t,....galiu pasakyt, kad normalios jau, tai dabar jau reikia rimtai kibti i darbus smile.gif
sestadieni gal varysim i tulpiu zydejimo svente  wub.gif
*

Aciu 4u.gif Nesnauskit ir kibkit i darbus 4u.gif Stebesiu busimu vasario menesio nestukiu sarasa blush2.gif

QUOTE(Katinukas @ 2010 05 05, 09:48)
Tyliai sveikinu  4u.gif Saugok dabar save ir savo žirniuką  mirksiukas.gif
*

Aciukas 4u.gif Taigi, ryt bandysiu gauti nedarbingumo lapeli. Jauciu, kad reikia poilsio doh.gif Sikart turi mums viskas pasisekti thumbup.gif
*Silver*
Ledo sirdis sekmes ! thumbup.gif
HappyAngel
Merginos, paplepėjimams skirtas šitas skyrelis http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...mp;s=&f=207 , o "Nėštumo planavimas" skirtas informacinio pobūdžio temoms, kurios turi išliekamąją vertę, jas skaitys dar daug esamų ir būsimų forumiečių, todėl savo draugiškus pasišnekučiavimus perkelkite į tam skirtą skyrelį smile.gif
šarūnė
Aha,as irgi vis paskaitau jusu temute,bet galit jungtis ir pas mus
Nesivystantis nestumas,abrazija.Planavimas po A.
*DJD*
Laba diena mergytes vis paskaitinedavau jusu parasymus apie nelaimes verysad.gif tai va pries beveik 3 savaites man irgi atsitiko tokia pati nelaime verysad.gif nestumo laukem 7 menesius ir kai pastojau taip diaugiausi bet neilgai doh.gif buvo 7 savaites su trupuciu kai persileidau verysad.gif .organizmas issivale pats thumbup.gif tai nors tiek gerai.atsigavau palyginus gan greitai ,nors galvojau kad bus blogiau.taigi nenuleidziam ranku ir planuojam toliau tikiuos kad pasiseks greiciau ir nereiks laukti vel kokiu 7 menesiu blink.gif
PaulaL
Labutis,
man siandien sake reikes saugotis puse metu, siandien dare histeroskopine operacija, isvalyma buvo neissivystantis nestumas. Kodel taip ilgai laukti? sad.gif
mazuliuke159
Labutis,
Cia manau priklauso ir nuo to keliu savaiciu nutruko nestumas....kai man nutruko 7, tai sake kazkodel tai palaukt 0,5 metu....o kai 5 sav. nebuvo nei zirniuku, tai sake 3 menesiukus....
PaulaL
na man 6 savaites neissivystes sad.gif
mazuliuke159
sulauksi pirmu mmm, jei darysies tyrimus, ir jei viskas ok, manau gali po 3 ciklu planuotis..aisku reik ta daryti kai pati atsigausi 4u.gif stiprybes 4u.gif
Loveco
QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 05 14, 09:04)
Labutis,
Cia manau priklauso ir nuo to keliu savaiciu nutruko nestumas....kai man nutruko 7, tai sake kazkodel tai palaukt 0,5 metu....o kai 5 sav. nebuvo nei zirniuku, tai sake 3 menesiukus....
*

turbut gydytojai apsidraudimui taip sako, o as laikausi tos nuomones, kad moteris dar irgi turi pati jausti, kada tas metas, juk vienoms daugiau nei 3 men prireikia...

pasikartosiu trumpai savo atveji- man buvo nesivystantis, persileidau apie 5-6 savaite, bet kraujavau gan trumpai (7 dienas, kaip per mm), ir negausiai, tad gydytoja sake, reikes daryti isvalyma po triju savaiciu, jei nesukraujuosiu daugiau, atseit gimdos gleivine dar stora, reik isvalyt. Ir ka, po triju savaiciu as pas ja su teigiamu testu atejau smile.gif (skaiciuojant nuo persileidimo dienos, ovuliacija ivyko po 14 dienu, dar po 7 jau testas rode vaiduokli, dar po poros- ryskiai sviete ir kraujo tyrimas rode dideli hcg )

taigi, sekmes smile.gif mes jau ir startavom su antru, nes neaisku kiek menesiu/metu uztruks.... doh.gif

ir jei vaiduokliuoja testas- bukit tikros, net ir po 2 valandu antra juostele "is niekur nieko" neatsiranda....kalbu is patirties, tokiu atveju, kai po to tik ryskejo (bet nezymiai, nes nesivystantys budavo) turiu bene 10-12.
HappyAngel
Merginos, diskusijas, patarimus ir pan. perkelkite į šitą, senai sukurtą, tačiau pamirštą temą, nes šitoji jau pilna 4u.gif http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=458652
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.