Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar būtinai reikia laukti 3 mėnesius po netekties?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Black Queen
Pries 10 dienu suzinojau ,kad man nesivystantis nestumas, savaime ivyko persileidimas buvo atliktas valymas... Noriu vel kuo geiciau pastoti, ar galiu nelaukti tu 3 meniasiu jei gerai jauciuosi?
Šarlote
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 09 29, 00:18)
Pries 10 dienu suzinojau ,kad man nesivystantis nestumas, savaime ivyko persileidimas buvo atliktas valymas... Noriu vel kuo geiciau pastoti, ar galiu nelaukti tu 3 meniasiu jei gerai jauciuosi?
*

1.Manau jei gydytojai rekomendavo palaukti 3 mėnesius, tai yra tam priežasčių.
2. Ir kitas dalykas, suprantama, kad norisi pastoti kuo greičiau, čia ir dabar, bet ar pakankamai emociškai stipri esi iš kart po persileidimo? Gal reikia tiek emociškai tiek fiziškai sustiprėti? g.gif
Be to visada viskam turi ateiti savas laikas mirksiukas.gif

Skubėti pastoti tikriausiai reikėtų, jei tau ant nosies klimakterinis laikotarpis būtų....
JurinaJ
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 09 28, 23:18)
*

mano sesutei taip pačiai buvo unsure.gif tai ji 2,5 men. pailsėjo jėgas atgavo, tiek morališkai tiek fiziškai, folio rugšties pagėrė, ginė liepė gert rolleyes.gif
O va dabar jau supuoja suneli bigsmile.gif T
Linkiu sekmės 4u.gif
kinrozyte
Labas 4u.gif
man ivyko savaiminis persileidimas 8,5 savaiciu, leido planuoti jau kita cikla. ax.gif
Maran
Sveikos 4u.gif

Man buvo savaiminis persileidimas, gydytoju isikisimo neprireike. Vienas gydytojas pasake, kad galima planuoti po pirmuju normaliu mmm, kita gydytoja jau pziurejusi po visko rekomendavo palaukti 2-3men., nes turi atsistatyti hormonai ir sake, nutraukti foline rugsti ir nevartoti tol kol nepradesim planuoti.
Booo
man gydytoja skae galiu vel planuoti po pirmuju mmm..ir liepe gerti foline smile.gif matyt nemazai priklauso ir nuo gydytojo...
braskeles
Sveikos smile.gif man buvo persileidimas 8 sav. dare valyma, lygoninej pasake, kad puse metu geriau nepastos, ginekologe rekomendavo keturis menesius, kita 3... islaukem 4 men, ir jau planuojam vel 4u.gif eisi i konsultcij po keliu dienu, ir tikimes kad si karta pasiseks rolleyes.gif
tikroji meile
sveikutes 4u.gif
man po A 6 men.siule neplanuot... na jau 4 praejo mirksiukas.gif
Vasarina
o man leido planuoti po pirmo menesiniu ciklo. Sake, kad nera jokiu moksliniu irodymu, kad butina laukti ilgiau ax.gif
Jamaica 06
neskubėk, sutvirtėk pirma smile.gif
Dontela
QUOTE(Vasarina @ 2009 12 08, 23:37)
o man leido planuoti po pirmo menesiniu ciklo. Sake, kad nera jokiu moksliniu irodymu, kad butina laukti ilgiau  ax.gif
*

Ir man tokią pat info pateikė ginekologė... Planuosiu po pirmo mėnesinių ciklo smile.gif
skrite
Reikia klausyti daktaru. Jei pasake laukti - lauk, jei ne - ne. Bet jei man pasake nelaukti, as negaliu kitai rekomenduoti to paties. Mes visos skirtingi atvejai, galbut ne viska zinom, ka gydytojas mato, jis zino geriau. g.gif
ajuka
nieko tas laukimas nekeicia, nebent kazkokiu problemu buta. senai apsisviete ginekologai nebesilaiko terminu kiek laukt ir pan, jei pasiruosus esi, gali planuot. viskas nuo tik taves pacios prisklauso
relita
Labas. Man taip pat buvo savaiminis persileidimas kai buvau kokiu 5-6 savaiciu. gine liepe neplanuoti 6 men. as nenorejau tiek laukti, galvojau kokius 2-3 men, bet taip gavosi, kad pastojau po pirmu mm. pakeiciau gine, nes ta pirmoji kazkaip atsainiai ziurejo i tai, kad persileidau. susiradau geresne gine, kuri labai manim rupinasi ir dabar mums jau beveik 21 savaitele. lotuliukas.gif
R. Denisenko
Matyt kiek gydytoju,tiek ir nuomoniu.man viena gydytoja pasake sulaukti pirmuju mmm ir galima planuoti toliau.ji pasake,kad jeigu ovuliacija atsinaujina ir pavyksta pastoti,reiskias organizmas jau tam yra pasiruoses.tarp tokiu sunkiu organizmui procesu kaip gimdymas turi praeiti 1 metai,organizmui to pilnai uztenka.Aishku senesniu paziuru gydytoju nuomone visishkai skiriasi.Kai dare abrazija Ukrainoje,gydytoja pasake sulaukti keliu mmmm ir galima planuoti toliau
Nemarioji
As manau cia nuo zmogaus busenos priklauso ir zinoma fizines bukles....man po isvalymo leido planuoti po 3-4 men., bet mes laukem visus 6 men. ir tada susiplanavom wub.gif ..kazkaip nesigailiu jog pradejom planavimus po 6 men, nes mano bukle tikrai nebuvo stabili doh.gif , verkdavau istisai, gal kokia depresija buvo uzklupusi doh.gif

As galvoju kaip sirdis sako taip ir reikia elgtis 4u.gif
Aisy
Sveikos. Si savaitgali ir man nelaime ivyko, turejau savaimini persileidima. Mums buvo jau 11 su puse savaiciu. Nors kada mano maziukas zuvo nezinau,nes echo dare jau po issivalymo,tai negalejo pasakyti kiek jis jau zuves. As galvoju bandyti vel po poros menesiu,jei jausiuosi gerai.
Mano persileidimas ir visas kraujavimas su skausmais vyko apie 4 valandas. Kiek mazdaug jus laiko kraujavote su kresuliais? Nes paprastas kraujavimas man vyko pora dienu. Bet supratau kad persileidineju kaip eme kraujas su kresuliais teketi saujom...
carramele
QUOTE(Aisy @ 2009 12 22, 13:05)
Sveikos. Si savaitgali ir man nelaime ivyko, turejau savaimini persileidima. Mums buvo jau 11 su puse savaiciu. Nors kada mano maziukas zuvo nezinau,nes echo dare jau po issivalymo,tai negalejo pasakyti kiek jis jau zuves. As galvoju bandyti vel po poros menesiu,jei jausiuosi gerai.
Mano persileidimas ir visas kraujavimas su skausmais vyko apie 4 valandas. Kiek mazdaug jus laiko kraujavote su kresuliais? Nes paprastas kraujavimas man vyko pora dienu. Bet supratau kad persileidineju kaip eme kraujas su kresuliais teketi saujom...
*

Ir poros dienų pilnai užteko, kad išsivalytų viskas g.gif
Su krešuliais ypatingai stipriai kraujavau pirmą dieną, po to kelias dienas buvo kaip labai gausios mėnesinės, paskui dar trejetą dienų kaip įprastinės mmm ir dar kelias dienas tepliojo. Buvo 7 nėštumo savaitės, nors nesivystė nuo maždaug nuo 5sav.
Dėl planavimo gydytoja rekomendavo laukt tris mėnesius, bet paklausus, kas blogo būtų, jei netyčia užkibtų anksčiau, pasakė "nieko" biggrin.gif
Tahoe
QUOTE(Aisy @ 2009 12 22, 13:05)
*

Sveikos wink_3.gif

Man nustate nesivystanti nestuma, kai vaisiui buvo pgl mm 7sav, bet pagal echo 4-5sav... Viena vakara pradejo teplioti, kita visa diena kraujavau su kresuliais, o pavakary prasidejo skausmai, ziaurus kaip saremiai, kurie tesesi gal 6val, kita diena persileidau, o dar po poros dienu, t.y. vakar padare abrazija, siandien jau ne laso kraujo unsure.gif Taigi, galima sakyti, normaliai kraujavau 4 dienas iki tol, kol visko neisvale.

Man irgi, viena gine sake galima planuoti jau nuo sekanciu mm, kita (kuri dare abrazija), sake po 3 men. Bet mes neskubesim, palauksime grazaus pavasario, tada ziuresime smile.gif
Black Queen
Man persileidimas ivyko 12'ta savaite, bet maziukas kazkur apie 2 sav buvo jau zuves... Nieko nejauciau nei skausmo nei nieko tik viena vakara pasirode rausvos isskyros nuvaziavau ehoskopijos kita diena, paiskejo jog man nesivystantis. gyd pasake palaukti 3 dienas,jei pats neissivalis organizmas, darys valyma. Bet po 2 dienu mano angeliukas isejo pats. Labai stipriai kraujavau, tad nieko nesuvokiau, Uosve vaikiuka idejo i maiseli, ir nuvaziavom i ligonine, ten padare valyma. po jo pora dienu patepliojo. Praejo jau 2 men, ir Kaledu sukuryje pamaciau II. Tai man didziausia dovana kaledu proga, bet man paranoja vos tik pajauciu jog padaugejo isskyru iskart lekiu io tualeta ziureti ar ten ne kraujas , labai bijau kad tai nepasikartotu doh.gif verysad.gif
simcool
man kūčių vakarą išvalymą padarė - nesivystantis, nebuvau dar nei kraujuot pradėjus, nei skausmų nebuvo, tik nulėkiau pas ginę į echo, nes krūtinė keletą dienų buvo jau „susileidus“, galvojau apiraminsiu, kad šventės normaliai praeitų, tai vietoj apsiraminimo - krūva ašarų ir ligoninė... man buvo beveik 12 sav...
Black Queen
QUOTE(simcool @ 2009 12 26, 09:52)
man kūčių  vakarą išvalymą padarė - nesivystantis, nebuvau  dar nei kraujuot pradėjus, nei skausmų nebuvo, tik nulėkiau pas ginę į echo, nes krūtinė keletą dienų buvo jau „susileidus“, galvojau apiraminsiu, kad šventės normaliai praeitų, tai vietoj apsiraminimo - krūva ašarų ir ligoninė... man buvo beveik 12 sav...
*

Brangute uzjauciu tave labai stipriai. Bet laikas praeina ir skausmas uzsimirsta, ir liudesy pakeicia dziaugsmas...
Nors as ir nescia, bet siaubingai bijau kad tai nepasikartotu, o ta vaikeli iki siol prisimenu kiekviena diena pasikalbu su juo... skausmas nedingo o tik apsimirso...
Pamatysi ir tau palengves 4u.gif
relita
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 12 25, 17:16)
Praejo jau 2 men, ir Kaledu sukuryje pamaciau II. Tai man didziausia dovana kaledu proga, bet man paranoja vos tik pajauciu jog padaugejo isskyru iskart lekiu io tualeta ziureti ar ten ne kraujas , labai bijau kad tai nepasikartotu doh.gif  verysad.gif
*

Zinok ir man buvo paranoja, dabar jau maziau, nes jauciu judesius, o siaip tai ir as lakstydavau i tualeta ziuret ar ne kraujas, nes pirma karta pastojus persileidau.
Sekmingo nesiojimo! 4u.gif
aurute1
Praeita savaite ir as patyriau ta jausma, kai atrodo, jog apsivercia visas pasaulis, nes suzinojau, kad mano nestumas nustojo vystytis, tai buvo gripo pasekme, nestumas buvo desimt savaiciu... Po visu proceduru gydytojos, taip pat paklauskiau kada galime padeti planuoti kita nestuma, nes turime pirmagime ir jau atejo tas laikas, kai reikia jai seses ar brolio, tai gydytoja sake, kad po pirmu mm, galima drasiai planuoti, nes persileidimo priezastis buvo kita sirgta liga, o ne mano organizmo sutrikimas, kuris butu susijes tik su nestumu... 4u.gif 4u.gif
Aisy
Labaii uzjauciu tas,kurioms taip pat ivyko persileidimas...Tahoe, simcool, aurute1 laikykites! Baisus jausmas, ne tik fiziskai nusilpsti,bet emocinis sokas daug daug didesnis. As beveik kasdien paverkiu, kiekviena smulkmena primena,kad dabar galeciau glostyti pilviuka ir dziaugtis.. Bet merginos - tikrai atsigausim. Pamatysit! Ir vat bus mums taip,kaip Sweet Dream, pamatysim greitai II ir dziaugsmas sugrys smile.gif
Tik as nezinau ar pradeti tuo visus tyrimus darytis.. Sakau gal pirmas persileidimas, bandyti laime gal antras bus sekmingas.. Labai noretusi kad cia tik butu vienas toks kartas, kad maziukas neisikibo i mamyte stipriai. verysad.gif
Black Queen
QUOTE(Aisy @ 2009 12 28, 20:47)
Labaii uzjauciu tas,kurioms taip pat ivyko persileidimas...Tahoe, simcool, aurute1 laikykites! Baisus jausmas, ne tik fiziskai nusilpsti,bet emocinis sokas daug daug didesnis. As beveik kasdien paverkiu, kiekviena smulkmena primena,kad dabar galeciau glostyti pilviuka ir dziaugtis.. Bet merginos - tikrai atsigausim. Pamatysit! Ir vat bus mums taip,kaip Sweet Dream, pamatysim greitai II ir dziaugsmas sugrys smile.gif
Tik as nezinau ar pradeti tuo visus tyrimus darytis.. Sakau gal pirmas persileidimas, bandyti laime gal antras bus sekmingas.. Labai noretusi kad cia tik butu vienas toks kartas, kad maziukas neisikibo i mamyte stipriai. verysad.gif
*

As irgi norejau darytis visus tyrimus, bet gyd labai jau nenori kazka daryti po pirmojo persileidimo. Jie viska nuraso gamtai. Mane tik exoskopu patikrino po savaites ar tai po dvieju nieko nepate, pasake jog gimda visiskai issivaliusi ir leido planuoti leliuka jau po pirmuju mm
Venecija...
Sveikutes 4u.gif Aš vakar ir patyriau abraziją buvo jau 12sav. o žirniukas 10sav. buvo jau žuves. Labai skaudžiai išgyvenu, nes ėjau eilinės apžiūros pas gin o žiūrim echo, kad širdelė nebeplaka ir nebejuda schmoll.gif Vakar po visko dar kažkaip nesuvokiau, bet jau dabar neturiu vietos kur dėtis kaip skaudu. Gin teigė, kad nuo viruso- peršalimo, kuriuo sirgau 7sav. Bet po jo buvo darytas echo rodė 9sav. ir širdelė plakė ir labai judino rankytes ir kojytes. Gin buvo mane nuraminus, kad viskas puiku, bet deja...
Skaitau, kad visos taip greit vėl planuoja lelius ( šaunuolės jūs, kad stiprios esat 4u.gif ), o man atrodo kad nemažai reikia laiko emociškai atsigauti.
Lasyte
QUOTE(Venecija... @ 2010 01 05, 23:02)
Sveikutes 4u.gif Aš vakar ir patyriau abraziją buvo jau 12sav. o žirniukas 10sav. buvo jau žuves. Labai skaudžiai išgyvenu, nes ėjau eilinės apžiūros pas gin o žiūrim echo, kad širdelė nebeplaka ir nebejuda schmoll.gif Vakar po visko dar kažkaip nesuvokiau, bet jau dabar neturiu vietos kur dėtis kaip skaudu. Gin teigė, kad nuo viruso- peršalimo, kuriuo sirgau 7sav. Bet po jo buvo darytas echo rodė 9sav. ir širdelė plakė ir labai judino rankytes ir kojytes. Gin buvo mane nuraminus, kad viskas puiku, bet deja...
Skaitau, kad visos taip greit vėl planuoja lelius ( šaunuolės jūs, kad stiprios esat 4u.gif ), o man atrodo kad nemažai reikia laiko emociškai atsigauti.
*

Labai tave suprantu ir labai uzjauciu 4u.gif Man dare A pries 10 dienu verysad.gif As jau labai noreciau vel kuo greiciau planuoti... Bet palauksim. Eisiu kt savaite pas gyd, ziuresim, ar viskas susitvarke. O paskui dar 2-3 menesius bent galvojam palaukti, gal uzsimirs trupuciuka, gal baime sumazes.... Laikykis 4u.gif
Aisy
labai uzjauciu venecija. Manau visos cia supranta ka dabar isgyveni. Man dar tik trecia savaite eina po,bet moraliskai as jauciuosi stipri,kad galeciau i ateiti ziureti. Tiesiog labiau noriu dziaugtis zinodama,kad vel kazkas manyje gyvena,net jei ir yra baime ir rizika tam pasikartoti, negu gyventi prisiminimais ir skausmu. Vis del to laikas eina, reikia su juo judeti i prieki.. Va pasidariau kraujo tyrimus siandien, jei tik jie geri, bandysiu pasisaukti ta stebukleli vel 4u.gif
staniule
sveikos....mano leliuus nustojo vystytis 7sav..cia jau antras nesivystantis....pries tris dienas issauke persileidima vaistais,kadangi tai saugiau nei ambrazija.....uzvakar gryzau namo...bet dar siandien lyg gausiau kraujuoja....nesuprantu ar taip turi but?kiek kraujuojama laiko po persileidimo?
Papildyta:
be ja po pirmo nesivystancio,po ambrazijos....ilgokai laukem,kol atsigavau ir t.t. pastojau po beveik metu ir vel nesekmingai....tad manau kiekvienai individualiai...kita juk ir po men pastojus gali sekmingai isnesiot ir pagimdyt
Merlote
Sveikutes.
Labai visas uzjauciu... verysad.gif
Man paciai vakar padare A. Buvo jau 11,5 savaites ir atejus pirmam vizitui pas gydytoja paaiskejo, kad sirdele neplaka, nustojo vystytis mazdaug pries 2 savaites. Zeme isslydo is po koju.. Net nemaniau kad taip gali atsitikti. Nemaniau kad jeigu nera jokio kraujavimo ar skausmo, vaikelis galetu buti jau kelias savaites zuves!!!
Po proceduros daktare sake, kad teoriskai 6 men reikia neplanuoti kito leliaus, 1 men nuo lytiniu santykiu susilaikyti, taip pat nuo vandens telkiniu, vonios. TAciau sake, kad jeigu noreciau planuoti greiciau tai nieko tokio.
Manau, kad palauksiu kol gine pasakys kad tikrai viskas svaru, issivale ir sugije, o tada jau po truputi planuosim.
eiksau
QUOTE(Merlote @ 2010 01 07, 14:17)
Sveikutes.
Labai visas uzjauciu...  verysad.gif
Man paciai vakar padare A. Buvo jau 11,5 savaites ir atejus pirmam vizitui pas gydytoja paaiskejo, kad sirdele neplaka, nustojo vystytis mazdaug pries 2 savaites. Zeme isslydo is po koju.. Net nemaniau kad taip gali atsitikti. Nemaniau kad jeigu nera jokio kraujavimo ar skausmo, vaikelis galetu buti jau kelias savaites zuves!!!
Po proceduros daktare sake, kad teoriskai 6 men reikia neplanuoti kito leliaus, 1 men nuo lytiniu santykiu susilaikyti, taip pat nuo vandens telkiniu, vonios. TAciau sake, kad jeigu noreciau planuoti greiciau tai nieko tokio.
Manau, kad palauksiu kol gine pasakys kad tikrai viskas svaru, issivale ir sugije, o tada jau po truputi planuosim.
*

musu vaikiukui turejo buti 10 sav. kai ziurejo echo,bet atitiko 7 sav, ir sirdele neplake schmoll.gif pries dvi savaites padare abrazija . rado gimdos kaklelio uzdegima ,dar pasidariau kelis tyrimus ir jei atsakymai bus geri uz poros menesiuku bandysim dar karteli ax.gif is pradziu gydytoja sake apie puse metu geriau nepastoti ,ale per kita apsilankyma jau sake,kad sulauki pirmu mmm ir galima bandyti ,as aisku palauksiu antru mmm ,o tada jau bandysim rolleyes.gif tikiuosi ,kad pavyks lengvai pastoti,nes abu kartus pavyko pirma menesi thumbup.gif tiesa man kraujavo po abrazijos beveik 2 sav.
Aisy
Labai gaila klausytis, kad persileidusiu mergaiciu daugeja. Ot gyvenimas neteisingas kartais buna...
As po persileidimo kraujavau mazdaug savaite, paskui dar kelias dienas tepliojo. Kraujavo gausiau nei per paprastas mmm, taciau tikrai nepalyginsi su krauju,kurio netekau persileidimo metu. Taciau per pirmas pora savaiciu nieko tokio kad kraujuoja, nes gimda privlo issivalyti. Jei ilgiau kraujavimas uztruktu, tad jau reikia sunerimti ir kreiptis i gydytojus...
Aisy
labai uzjauciu venecija. Manau visos cia supranta ka dabar isgyveni. Man dar tik trecia savaite eina po,bet moraliskai as jauciuosi stipri,kad galeciau i ateiti ziureti. Tiesiog labiau noriu dziaugtis zinodama,kad vel kazkas manyje gyvena,net jei ir yra baime ir rizika tam pasikartoti, negu gyventi prisiminimais ir skausmu. Vis del to laikas eina, reikia su juo judeti i prieki.. Va pasidariau kraujo tyrimus siandien, jei tik jie geri, bandysiu pasisaukti ta stebukleli vel 4u.gif
*Silver*
Labas visoms,
noriu ir as prisijungti pire jusu burio.
Visas kuo puikiausiai suprantu, nes man abrazija dare 10 savaiciu, o lelius atitiko ~ 6.5...del ko nustojo vystytis niekas nezino. Tiesa sirgau persalimu...darbe didelis fizinis kruvis buvo....o tikros tiesos niekas nezino.
po abrazijos praejo jau 1.5 menesio. sulaukiau pirmu gausiu menesiniu, kraujavau su didziausiais kresuliais.

sunkiausia yra emociskai suvokti, kad jei turejau gimdyti birzeli, to nebebus....

linkiu visom stiprybes !!!!
o mes leliu bandysim kviesti po truputi. naturaliai, nepersistengdami:) o jis jau pats pasirinks kada jam ateiti pas mus rolleyes.gif mirksiukas.gif

* Sheril
Sveikos, mielosios, ilgai nesiryzau ta tema rasyti, taciau nusprendziau irgi trumpai aprasyt savo patirti verysad.gif Musu vaikiukas nustojo vystytis 17sav., suzinojau per eiline apziura, nuo tada toks jausmas, kad pasaulis is po koju isslydo. Ligonineje klausem gydytojos, po kiek laiko galime planuot, sake, jog 3 men tikrai reiktu palaukti ir sustipreti. Praejo jau 4, todel kita men planuojame kviesti gandrus smile.gif
Miranda80
As irgi esu turejus nesivystanti, buvo 13 savaite, nors gyd sake, kad nustojo vystytis kazkur 6 ar 7 sav. Man buvo pradeje teplioti...Atlikus A gyd, sake palaukt 6 men, o gin, kuris dare echo ir pasake, kad nesivysto, sake laukt 1 men. T.y. palaukt pirmu normaliu mmm, o mano gine, pas kuria lankiaus sake laukt 3 men, taip kad manau svarbiausia moters emocine busena, o kunas paprastai greiciau buna pasiruoses. Kadangi as dar turejau gert antibiotikus, tai "nusikele" bandymai pastoti vel. Bet po 5 men as jau laukiaus ir dabar turiu mergyte.
Mano patarimas butu pirmiausia "isgedet" del netekties, susitaikyt su ja ir tik kai emociskai busit atsigavusios - vel bandyt kviest gandrus 4u.gif
P.S. del fizines sveikatos jau "atskira respublika", nes kiekviena istorija savi niuansai...
Aisy
Visiskai pritariu! As irgi galvoju,kad kievienai moteriai svarbiausia atsigauti emociskai ir tik tada ji gales planuoti toliau. Nors turbut neatsigavusi taip, ji net pagalvoti nenores apie nauja gyvybe. Kazkuris skaiciau gydytojas sake,kad jeigu organizmas ir gimda nebus atsigave, tai ir neapsivaisins.
Venecija...
Ačiū merginos už nuoširdumą 4u.gif 4u.gif 4u.gif Manau visą tą tokį sukrėtimą gali suprasti tik tos, kurios tai ir patyria. Aš dabar taip jaudinuosi, nes man iškylo nemalonumai dėl šlapimo puslės verysad.gif , net nežinau ar čia komplikacija gavosi ar ne g.gif Gal kuri po A su tuo buvo susidurusi?
Žvaigždėja
Sveikos merginos, priimkit ir mane į Jūsų būrį.man kaip ir visoms(na bent jau daugumai) atsitiko ta pati skaudi nelaimė.nėštumui buvo 13 savaitė, o vaikelis tik 9 savaičių.pradėjau kraujuot, skausmo nejutau, paėjus savaitei ir vis dar kraujuojant padarė išvalymą.kai pagalvoju, kad jau vasarį būtumėm turėja stebuklą suspaudžia širdį iki ašarų.dar ir dabar su skausmu žiūriu į nėštukes.planuojam nuo pirmų mano mėnėsinių, nes mano ginė nematė priežasčių dėl kurių negalėtumėm.bet kolkas ...
Miranda80
QUOTE(Aisy @ 2010 01 09, 18:00)
Visiskai pritariu! As irgi galvoju,kad kievienai moteriai svarbiausia atsigauti emociskai ir tik tada ji gales planuoti toliau. Nors turbut neatsigavusi taip, ji net pagalvoti nenores apie nauja gyvybe. Kazkuris skaiciau gydytojas sake,kad jeigu organizmas ir gimda nebus atsigave, tai ir neapsivaisins.
*

Del organizmo atsigavimo, tai mano nuomone tai priklauso nuo to, kiek truko nestumas iki A?Dazniausiai buna trumpas laikotarpis ir organizmas pakankamai greit atsigauna. O asmeniskai as, dar neatlikus A jau galvojau apie nauja gyvybe...

QUOTE(Venecija... @ 2010 01 09, 19:45)
Ačiū merginos už nuoširdumą 4u.gif  4u.gif  4u.gif Manau visą tą tokį sukrėtimą gali suprasti tik tos, kurios tai ir patyria. Aš dabar taip jaudinuosi, nes man iškylo nemalonumai dėl šlapimo puslės verysad.gif , net nežinau ar čia komplikacija gavosi ar ne g.gif Gal kuri po A su tuo buvo susidurusi?
*

Man nebuvo tokiu bedu 4u.gif Gal "pasigavai" kokia infekcija? g.gif
Aisy
Labai gaila, zvaigzdeja, kad jum iki siol nepavyksta.. O tyrimus dareisi kokius? Nera su krauju ar dar kuo problemu kokiu? Nes as praita savaite pasidariau kraujo tyrimus, jei tik viskas gerai, tai bandysim tuoj pradeti nauja leliu. Rytoj ar poryt turetu rezultatai buti.

Beje,man A nedare, savaime persileidau. Tai reikejo keliu dienu atsigauti ir as jau vel mastyt pradejau, kad greiciau praeitu menesis ir galeciau planuoti nauja gyvybe smile.gif

O su nemalonumais jokiais kolkas bent jau nesusiduriau.. Jauciuosi sveika, tai ir patarti negaliu. Bet reiketu nueiti pas gine savo ir pasikonsultuoti... Gal uzdegimas koks gavosi, juk labai lengva po persileidimo toki pasigauti, kol organizmas dar toks silpnas..
agute07
vistiek moters organizmui reikia atsigauti, nes buvo pasiruoses leliukui ax.gif as laukiau 5 men , nors sake 6men butinai islaukti, del savo pacios geroves... bet noras buvo didelis thumbup.gif tai po pirmo bandinuko ir isejo suniukas, suniukas, o dabar planuojam dukryte thumbup.gif lotuliukas.gif
Venecija...
QUOTE(agute07 @ 2010 01 11, 18:35)
vistiek moters organizmui reikia atsigauti, nes buvo pasiruoses leliukui  ax.gif as laukiau 5 men , nors sake 6men butinai islaukti, del savo pacios geroves... bet noras buvo didelis  thumbup.gif tai po pirmo bandinuko ir isejo suniukas, suniukas, o dabar planuojam dukryte  thumbup.gif  lotuliukas.gif
*

O kiek laiko buvo kai nutiko bėda, kad paskui taip greit pastojai? Gal nėštumas buvo nedidelis kai persileidai?
Aisy
O tai nuo to kiek laiko buvo nestumui priklauso kada galesi vel pastoti? ohmy.gif Nes jeigu man buvo daugiau kaip 11 savaiciu,tai reiskia,kad man mazesne tikimybe pastoti is karto pradejus stengtis?
*Silver*
Sveikutes!

Man abrazija buvo daryta 10savaiciu, nors nustojo vystytis ties 6.5sav.

Mano ginekologe sake, kad reiketu teopriskai laukti 3men, taciau sake jei moteris pastoja per kita cikla, sulaukusi vienu menesiniu, VALIO !!! reiskias jos organizmas jau yra pasiruoses mirksiukas.gif

As po pirmu menesiniu nustojau saugotis. ziuresim kaip dievas duos:) puse metu tikrai nelauksiu, o lelius pats zino, kada jam geriausia ateiti smile.gif
vajuke
QUOTE(Alinos @ 2010 01 12, 13:15)
Sveikutes!

Man abrazija buvo daryta 10savaiciu, nors nustojo vystytis ties 6.5sav.

Mano ginekologe sake, kad  reiketu teopriskai laukti 3men, taciau sake jei moteris pastoja per kita cikla, sulaukusi vienu menesiniu, VALIO !!! reiskias jos organizmas jau yra pasiruoses  mirksiukas.gif

As po pirmu menesiniu nustojau saugotis. ziuresim kaip dievas duos:) puse metu tikrai nelauksiu, o lelius pats zino, kada jam geriausia ateiti  smile.gif
*

Man A padare lygiai ta pacia diena kaip ir tau tik nestumas turejo buti 9 sav o atitiko 6. Nesisaugojau jau po pirmu menesiniu, tik pirma cikla nepavyko, nezinau kaip jus, bet mane ziauriai zudo tas laukimas... kazkaip kuo toliau tuo sunkiau susitaikyti, kad taip nutiko. Puola visokios ikyrios neigiamos mintys kas bus jeigu ir vel nepavyks...Veju jas salin, raminu save, bet kazkaip labai sunku nusiraminti ir laukti...
Aisy
QUOTE(vajuke @ 2010 01 12, 14:12)
Man A padare lygiai ta pacia diena kaip ir tau tik nestumas turejo buti 9 sav o atitiko 6. Nesisaugojau jau po pirmu menesiniu, tik pirma cikla nepavyko, nezinau kaip jus, bet mane ziauriai zudo tas laukimas... kazkaip kuo toliau tuo sunkiau susitaikyti, kad taip nutiko. Puola visokios ikyrios neigiamos mintys kas bus jeigu ir vel nepavyks...Veju jas salin, raminu save, bet kazkaip labai sunku nusiraminti ir laukti...
*

Matau jau turi viena grazia mergyte, o tai kuo didziausias stimulas stengtis toliau ir nekisti i galva nerekalingu minciu. Todel,kad jei isnesiojai viena sveika vaikuti,vadinasi tavo organizmas tai gali. Jei tik neturi su sveikata dabar jokiu problemu, tai nesinervuok per daug, bandyk ir pavyks, pamatysi!
As tai dar nesulaukiau pirmu mmm po persileidimo, bet jau startas pradetas biggrin.gif Aisku geriau butu kad dabar dar ateitu tos mmm, o po ju jau tikesiuosi kad daugiau jos manes nelankys ateinancius menesius. Bet jei nepavyko viena menesi, gal net ir antra,tai cia juk nieko nesako dar. As maciau statistika,kad nedidelis procentas moteru pastoja per pirma bandyma. Taigi stenkis toliau ir negalvok ko nereikia! smile.gif
Venecija...
Man kai darė A jau buvo 12sav. todėl turėjau jau pilvuką. Ne tokį didelį, bet kelnės jau neužsisekdavo ir aišku jis toks jau nėštumo pilvukas ir dabar liko. Kai taip širdį skaudą jau geriau pilvas būtų panašus ne į nėštumo verysad.gif O jums kaip su tais pilvukais?
*Silver*
QUOTE(vajuke @ 2010 01 12, 16:12)
*

Na va susiradau likimo drauge su panasiu likimu ir nuomone del planavimo:) mirksiukas.gif as irgi nelauksiu:)

Del tu ikiriu minciu tai man tas pats, bet stegiuosi negalvoti, bet baime yra!
taciau aciu dievui zinau, kad galiu pagimdyti sveika leliuka, kas man ir duoda stiprybes ir tikejimo, gal viskas bus ok !

linkiu visom kuo greiciau susilaukti savo angeleliu wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.