Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Siūlome temas fotokonkursams
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Nijoliux
QUOTE(svajone74 @ 2011 10 10, 15:15)
O gal galima ir nebūtinai esamo sezono tema, pvz. tema "Iš labai labai arti", ar nebūtų įdomu pamatyti kokį vabzdį iš labai arti, gelstančio lapo gysleles, mažo vaiko delniuko raukšleles ir pan. Būtų didelė nuotraukų įvairovė
*

QUOTE(vilkra @ 2011 12 10, 22:06)
Siūlau lyg ir nebuvusias temas:
"Bendravimo stebuklas "  Juk kartais taip smagu žiūrėti ir fotografuoti , kaip žmonės įsijaučia į pokalbį (ypač gerai tinka į "Alias" įnikę žaidėjai)
" Gyvenimo kontrastai" (vienas verkia, ktas juokiasi; vienas bėga, kitas stovi; ir pnš.)
*

Labai patiko visi trys pasiūlymai smile.gif Daug erdvės fantazijai rolleyes.gif
nkarolina
tema- kaip as leidziu ziemos vakarus...
hi :)
galima "Balta žiemužė" biggrin.gif
Pasišiaušęs
smile.gif+2012 01 04, 08:27-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 01 04, 08:27)
galima "Balta žiemužė"  biggrin.gif
*

laugh.gif kad už lango lyja. Gal šlapia žiemužė lotuliukas.gif
duokanka
''Mamos / Tetes vaikas''
Siulau tokia tema. Juk seimos turincios vaiku, visad susilaukia klausimo ''i ka labiau panasus?'' Kartais sutapimai buna neitiketinai kurioziski biggrin.gif
baltė
Merginos, juk tai tik siūlymų tema, o ne diskusijų, kiekvienas siūlo, ką nori, o ne aptarinėja, ką kas pasiūlė. Nepatinka, tai siūlome savo temas, o ne bandom nuginčyti. mirksiukas.gif
Nedarykim balagano 4u.gif
Pasišiaušęs
QUOTE(baltė @ 2012 01 04, 11:47)
Merginos, juk tai tik siūlymų tema, o ne diskusijų, kiekvienas siūlo, ką nori, o ne aptarinėja, ką kas pasiūlė. Nepatinka, tai siūlome savo temas, o ne bandom nuginčyti. mirksiukas.gif
Nedarykim balagano 4u.gif
*

O ką pati čia veikiat biggrin.gif
baltė
Tą patį, ką ir Jūs.
pumilija
kadangi man gražiausios nuotraukos su gyvūnais tai mano siūloma tema "aš ir mano augintinis" wub.gif

(arba: kaip išgyventi per sesiją biggrin.gif )
svajone74
man patiktų bet kokia tema, išskyrus sezoniškumo temas, nes jos kiekvienais metais kartojasi, o galvai norisi duoti rimtesnio darbo smile.gif
Tai paprasta - tema "rimtas darbas" biggrin.gif
svajone74
smile.gif+2012 01 06, 15:02-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 01 06, 15:02)
Tai paprasta - tema "rimtas darbas"  biggrin.gif
*

biggrin.gif thumbup.gif
Hmz, sugalvojau ganėtinai populiarų, bet čia dar nepraktikuotą variantą - "Įkvepiantis atvirukas" (na ar kažkaip panašiai). T.y. ką reikia tą naudoji, bet padarai atviruką su gražia, rimta, padrąsinančia ar kt. (na kaip būtų sugalvota) mintim. Na ne tiesiog prištampuota, kad pasijuokt "demotyvacija". :]

Vizualinių pavyzdžių neapibrėžinėsiu, bet štai, kad ir elementariausi pavyzdžiai (ne lietuviški) to, ką turiu galvoje.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Vicious Vici
smile.gif+2012 01 07, 00:38-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 01 07, 00:38)
Hmz, sugalvojau ganėtinai populiarų, bet čia dar nepraktikuotą variantą - "Įkvepiantis atvirukas" (na ar kažkaip panašiai). T.y. ką reikia tą naudoji, bet padarai atviruką su gražia, rimta, padrąsinančia ar kt. (na kaip būtų sugalvota) mintim. Na ne tiesiog prištampuota, kad pasijuokt  "demotyvacija". :]

Vizualinių pavyzdžių neapibrėžinėsiu, bet štai, kad ir elementariausi pavyzdžiai (ne lietuviški) to, ką turiu galvoje.

Pusė ar panaši dalis verks, kad nemoka, negali, ne profės jos, ne fotografės irnesakyk.gif Negi nematai iš to, kokias fotkes pateikia šiaip konkursams: tamsias, su triukšmais, su telefonais darytas, bile vaiko šešėlis ar kontūrai matyti... mirksiukas.gif
nežinau, aš tik idėją pasiūliau. Kažkokių superduper gabumų mano galva tam nereikia, nei kažkokių "itin profesionalių" foto, bet čia jau kaip kam matosi. Pamąsčiau neidama miegot, kas čia galėtų būti toks biski "smegenis įjungiantis daiktas" ir kas susimąstė parašiau, pagalvojau, kad visai smagu būtų turėt va ir kažkokį tokį rinkinuką sm, kad vieni kitiems ne tik kažką parodytume, bet ir kažką pasakytumėme. Ir tam visai neprivaloma gamta ar kt., gal kitam kuo puikiausiai ir vaiko akys ar šešėlis tiks, pajudins kurti...nnž. Tiesiog paleidau mintį.
hirondelle
siūlau
"Aš pusnyje" (vaikučių konkursas)
"Gelbėkit, pūga!"
HappyAngel
QUOTE(hirondelle @ 2012 01 07, 16:12)
siūlau
"Aš pusnyje" (vaikučių konkursas)
"Gelbėkit, pūga!"
*

Čia turbūt ne Lietuvoje gyvenantiems konkursas būtų biggrin.gif
Kodė? Gi žmonės keliauja. Ar kokia Druskininkų sniego parke. biggrin.gif
Rūtkė
smile.gif+2012 01 07, 00:38-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 01 07, 00:38)
Hmz, sugalvojau ganėtinai populiarų, bet čia dar nepraktikuotą variantą - "Įkvepiantis atvirukas" (na ar kažkaip panašiai). T.y. ką reikia tą naudoji, bet padarai atviruką su gražia, rimta, padrąsinančia ar kt. (na kaip būtų sugalvota) mintim. Na ne tiesiog prištampuota, kad pasijuokt  "demotyvacija". :]

Nuostabi mintis! nereikia didelių sugebėjimų tokiam dalykui.. tik minties reik ir noro..
Nieko sau
Man patiktų tema "Mano hobis" bigsmile.gif .
svajone74
smile.gif+2012 01 07, 12:31-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 01 07, 12:31)
nežinau, aš tik idėją pasiūliau. Kažkokių superduper gabumų mano galva tam nereikia, nei kažkokių "itin profesionalių" foto, bet čia jau kaip kam matosi. Pamąsčiau neidama miegot, kas čia galėtų būti toks biski "smegenis įjungiantis daiktas" ir kas susimąstė parašiau, pagalvojau, kad visai smagu būtų turėt va ir kažkokį tokį rinkinuką sm, kad vieni kitiems ne tik kažką parodytume, bet ir kažką pasakytumėme. Ir tam visai neprivaloma gamta ar kt., gal kitam kuo puikiausiai ir vaiko akys ar šešėlis tiks, pajudins kurti...nnž. Tiesiog paleidau mintį.
*

bet įsivaizduokit, kiek administratoriams būtų darbo, patikrinti ar tai ne iš interneto paimta nuotrauka doh.gif
QUOTE(svajone74 @ 2012 01 09, 13:03)
bet įsivaizduokit, kiek administratoriams būtų darbo, patikrinti ar tai ne iš interneto paimta nuotrauka  doh.gif
*

aš tai sakyčiau tokias "pagauti" kur kas paprasčiau nei su žmonėmis. wink.gif Priežastis elementari - jos labiau paplitę internete. O mažiau paplitusias sunkiau ir "pagaut".

Pažiūrėkit pati wink.gif
http://www.tineye.com/search/b4a418d34acb1...b4356e1f0c44bb/

Taip aišku nebūtinai visas rasi, bet tikimybė tai ko daugiau internete pagaut tikrai didesnė, nors su tuo nesusidūrus atrodo kitaip. :] Na mano reikalas ne gint savo idėją, o ją pasiūlyt. Netinka tai netinka. Bet... bijodamas sukčiavimo ir pastrigdamas ties viena forma gali praleist ir daug gražių dalykų. O kas nori sukčiaut, tą darys bet kokiuos konkursuose. ;]
svajone74
na, temų prisiūlyta įvairiausių, tik įdomu, kurią parinks, ar savo pasiūlys g.gif
erikiuxxx
QUOTE(Nieko sau @ 2012 01 09, 11:21)
Man patiktų tema "Mano hobis"  bigsmile.gif .
*

nebloga ideja smile.gif
žvilgsnė
O aš pasiūlyčiau:
"Namų tvarkdarys (-ė)" (mažieji juk mūsų labai mėgsta tvarką namuose daryt)
"Sniegelis - visagalis" ( sniego skulptūrų foto)
dinciute
blush2.gif sweiki nieko nesuprantu esu dar naujoke
vilkra
pažiūrėjau per langą, ir kilo mintis- galėtų būti konkursėlis -"Šalta"
Balanda
Tuoj balandžio pirmoji - galima pasilinksminti ir padaryti jumoristinių nuotraukų konkursėlį ax.gif
Geriuke
O as pasigendu nestukiu konkurso blush2.gif
Ramsius
Pagaliau atėjo pavasaris, gražu, kaip viskas pradėjo žaliuoti smile.gif Gal sakau kokį konkursiuką, pvz., Pavasario spalvos, arba Spalvotas pavasaris...Kažką panašaus 4u.gif
Rustė
Šiuo metu redaguojamas naujo Motinos dienai skirto konkurso aprašas smile.gif
QUOTE(Ramsius @ 2012 04 23, 10:21)
arba Spalvotas pavasaris...Kažką panašaus 4u.gif
*

"Spalvotas pavasaris" vyksta sm. Tik tai ne konkursas, o akcija. 4u.gif
Gėlelėėė
Siūlyčiau tema sukurt gražiause eilėrašty mamai
svajone74
QUOTE(Gėlelėėė @ 2012 05 03, 12:57)
Siūlyčiau tema sukurt gražiause eilėrašty mamai
*

gal mintis ir gera, bet, kad čia FOTOKONKURSAS smile.gif
Lapelokė
O gal konkursą "Žiedai" - žydinčiam pavasariniam gamtos grožiui, arba - "Po saule mes nevieni" - aplink mus gyvuojančiai laukinei gyvūnijai pastebėti.
Arba pvz. konkursas - "Kvapų pasaulis" biggrin.gif
Arba - "Gyvenkim ekologiškiau"

Žodžiu, norisi jau kažkokio FOTO konkurso 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.