O kazin buvo tokia tema, kaip "Pirmieji dantukai"?
tikrai čia esmė ne prizuose, jei tik dėl jų nebuvimo/neturėjimo nerengiami Supermamos fotokonkursai
QUOTE(Veitė @ 2010 03 22, 17:36) tikrai čia esmė ne prizuose, jei tik dėl jų nebuvimo/neturėjimo nerengiami Supermamos fotokonkursai Gal nera kam konkursus priziureti
tai kodėl tiek laiko nėra konkursų? (kalbu apie tuos tikrus, normalius, meniskus supermamos konkursus). tie remeju konkursai tokie riboti...
atsirado
QUOTE(Erszebeth @ 2010 01 30, 13:39) Gal tuomet verčiau "Laukinė gamta pro objektyvą", ar kažkas panašaus? Augintinių konkursų buvo, ir ne vienas. O laukinių miško ar miesto paukščių, žvėrių ir žvėrelių nuotraukų dažnas taip pat turi, ar tai būtų įamžinta voverytė Palangoje, ar stirna kaime, o gal miesto balandžiai kokioje nors įdomioje kompozicijoje Idomu butu,gera mintis!!!
Siūlau kokį apie namų šeimininkes, juk totali dauguma čia besirenkačių moterys ir net jei dirba, vis tiek ir buitis ant jų. Tai ir tema galėtų vadintis kaip nors "Esu namų šeimininkė ir dydžiuojuos tuom", arba "Nusivylusi namų šeimininkė" (tokia su humoro gaidele turėtų būt), arba... Ai, mintį turbūt supratot
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 10, 16:04) Siūlau kokį apie namų šeimininkes, juk totali dauguma čia besirenkačių moterys ir net jei dirba, vis tiek ir buitis ant jų. Tai ir tema galėtų vadintis kaip nors "Esu namų šeimininkė ir dydžiuojuos tuom", arba "Nusivylusi namų šeimininkė" (tokia su humoro gaidele turėtų būt), arba... Ai, mintį turbūt supratot galetu buti: "as ir mano mazoji ,mazasis simininkas..." arba seip "mazasis seimininkas' cia grinai kad butu susija su tvarkymusi arba parobot virtuve.,tada "mazasis vyrejas" QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 06, 21:10) Tokia tema jau buvo pasiulita apie rukyma. ''Rūkymas žudo'' ![]() Papildyta: QUOTE(alvyde @ 2010 01 29, 12:26)
Puikus rėmėjų konkursas atsirado
artėja Joninės, tai po jų galima būtų paskelbt konkursą KAI AŠ JONAS BUVAU
O būtina dabar laukti, kol atsiras rėmėjų ir vėl bus kažkoks spec konkursas? Atsibodo juodai
ir aš labai labai noriu paprasto supermamos fotografijų konkurso.. kad ir be jokių prizų..
O tema.. Gal "mažasis stileiva" ?
Gal butu visai faina :fotogeniski mazyliai
O gal galima paskelbti konkursus jau buvusiomis temomis? Juk ne visos dėl įvairių priežasčių galėjo kai kuriuose dalyvauti. Pvz. aš turiu puikių dukryčių nuotraukų, kurios galėtų tikti buvusiems konkursams, kurie vyko kai dar visai vaikučių neturėjau. Manau, kad tikių mamų yra ir daugiau.
o gal idomus butu konkursas su vaiku juokingomis veido israiskomis
artėja žiema...jau reiktų į sezoną taikyti...Gal "RUOŠIAMĖS, PUOŠIAMĖS , LAUKIAM"
QUOTE(Rustė @ 2009 09 29, 12:11) Tiems kas tingi peržiūrinėti kokie konkursai jau yra buvę, tai Valerija praėjusioje temoje sudarė sąrašėlį, aš papildžiau. Fotokonkursai su mažaisiais: Padedu tėveliui Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus Mažųjų kūryba Žemuogytės ir žirniukai! Tėvystė veža! Gražiausios laukimosi akimirkos! Margos mūsų Velykos! MAMA, AŠ AUGU! Būk mano Valentinas! Kaukių puota! Eglučių paradas! Kelias į žvaigždes Pupuliukų maudynės! Grybų karalystėje Mažieji mokinukai Gražiausios vasaros akimirkos! Nusišypsok smile.gif Tėčio kopija! Prie krikšto šaltinio... Diena su mama Belaukiant gandrų Spėkit, kuo būsiu užaugęs? Žiemos pramogos! Mes nulipdėm Sniego Senį! Smagi akimirka su MAXIMA! Mano didelės storos lietuviškos Kalėdos! Mažieji stebukliukai Tu mano širdyje Rudens lobiai Mažo žmogaus - maži rūpestėliai Labas, mokykla! Tortadienis! Man jūra iki kelių! Atostogos Rūgpienių kaime Žiedai tarp žiedų Ei, plaukuotasis ūsuotasis, pažaiskim! Aš - tėvelio vaikas! Kai užklumpa Dėdė Miegas... Kai laukiau tavęs... Kol mama nemato... Man smagiausia su mamyte! Veidrodėli, pasakyk. Linksmieji šeimos pietūs Mamyte, tu man skaniausia! Fotokonkursai be vaikų: Biok Lygink ir laimėk! Mano augintinis Kasdien atrodykite puikiai Auksaspalvis ruduo Išsvajotos atostogos! Vasaros peizažai Plaukai - mano puošmena Vanduo mano stichija! Kai aš mažas buvau (supermamų ir supertėčių vaikystės nuotraukų konkursas) Abi širdelės pusės... (vestuvinių nuotraukų konkursas) Įvairūs: Maxima konkursas Lietuvos vardui - 1000 metų Atvirukas MAMAI BOSCH Pavasario šaukliai! Sniego karalystėje Kalėdinis šurmulys! Geltona, žalia, raudona Žalia, žalia kur dairais! Vandens grožybės (tema - vanduo) Kalėdinė pasaka (spec. programa sukurtas atvirukas Žiemos švenčių tema) Mano valentinukas (spec. programa sukurtas atvirukas Šv. Valentino dienos tema) Šventinis atvirukas (spec. programa sukurtas atvirukas Žiemos švenčių tema) Nupiešk Sterimar delfiną! (piešinių konkursas) Temos tiesiog nuostabios.Ir gerai suprantu,kad tai tėveliu ir mamyčiu svetaine.As mama.Bet as dar ir močiute.Kažkodel seneliai ir bobutes lieka nuosaly.Kuo bloga temaMES ABU SU SENELIU arba AS MOCIUTES SAULYTE .Manau,butu teisinga.
šiuo metu planuojama kūdikėlių nuotraukų konkursas.
kas bus vėliau, kol kas nežinau.
kiek jau galima tu kūdikėlių?
Sulauksit po metų, poros kūdikėlių ir baigsit nervintis.
Galima gražiausio logotipo konkursą daryt.
Tai kaip tik dėl to ir verta.
surašiau Supermamai pasiūlymus iš paskutinių postų.
pažiūrėsim, gal kažkoks ir kitas bus. bandysim kokį sugalvoti, kad galėtų dalyvauti visi, ir su vaikais ir be vaikų, ir su gyvūnais ir išvis tik su peizažu
Arba natiurmortu.
gal kas siule, sorry, bet neperskaiciau anksciau rasytus postus - konkursui: Mano svajoniu salys (nuotraukos, piesiniai,peizazai
Kaip atrodo laime( su vaikais, be vaiku, vestuves, krikstinos ar siaip kokia kita proga), Mano miestas.....(parodyti savo)
reiktų kažko su žiema, kai ji tokia įspūdinga šiais metais....
Siūlau temą: Mėgstamiausias žaislas (žaidimas), kur galėtų dalyvauti ir suaugę ir vaikai (gal tik išskyrus kūdikius, nes jiems dažniausiai žaislus parenka tėvai).
Tema, manau, būtų ir idėjoms pasirinkti, kuo žaidžia ir kaip užsiima supervaikai ir supertėvai
Šiuo metu planuojama žiemos tema konkursas.
tuoj peržiūrėsiu temą, kokius pavadinimus siūlėte ir pasirinksiu, koks dar nebuvo skelbtas Papildyta: primenu kokie jau buvo: Fotokonkursai su mažaisiais: Kaukių puota! Eglučių paradas! Žiemos pramogos! Mes nulipdėm Sniego Senį Mano didelės storos lietuviškos Kalėdos! Įvairūs: Sniego karalystėje Kalėdinis šurmulys! Kalėdinė pasaka (spec. programa sukurtas atvirukas Žiemos švenčių tema) Šventinis atvirukas (spec. programa sukurtas atvirukas Žiemos švenčių tema) ************** gal kas turite minčių naujam konkursui? nes peržiūrėjus pasiūlymus neradau naujo, kokios dar nebuvo. užkabino tik "Tūkstantis Kalėdinių lempučių" - apskritai apie žiemos šventes - Kalėdas, Naujuosius
1. "eglutės žaisliukas, arba naujametinis asorti"
2. "mano vaikystes Keledos (Naujeji Metai)" 3. "skanios Kaledos, arba Kalediniu sausainiu nuotykiai" 4. "ka mums atnešė Kaledu Senelis" QUOTE(Uliuliuska @ 2011 01 05, 18:25) 1. "eglutės žaisliukas, arba naujametinis asorti" 2. "mano vaikystes Keledos (Naujeji Metai)" 3. "skanios Kaledos, arba Kalediniu sausainiu nuotykiai" 4. "ka mums atnešė Kaledu Senelis" aprašykite kas kur nes pirmos temos tai čia pasirodyti kaip papuošta eglutė? ar ne taip suprantu? trečioji tema labai faina QUOTE(Rustė @ 2011 01 05, 18:33) aprašykite kas kur nes pirmos temos tai čia pasirodyti kaip papuošta eglutė? ar ne taip suprantu? trečioji tema labai faina 1. žaisliukai ir egles papuosimai (ne visa egle) 2. savo albumose tikrai rasim vaikystes nuotrauku su Seniu Salciu ir kt. 3. kaip ir aisku 4. kaip vaikai ispakuoja savo dovanas ir t.t.
Dabar kai taip šalta, galbūt tiesiog tiktu tema "šiluma" kiekvienas ją skirtingai suprast gali ir nuotraukos nebūtu vienodos
|