Tiems kas tingi peržiūrinėti kokie konkursai jau yra buvę, tai Valerija praėjusioje temoje sudarė sąrašėlį, aš papildžiau. Fotokonkursai su mažaisiais:Padedu tėveliui Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus Mažųjų kūryba Žemuogytės ir žirniukai! Tėvystė veža! Gražiausios laukimosi akimirkos! Margos mūsų Velykos! MAMA, AŠ AUGU! Būk mano Valentinas! Kaukių puota! Eglučių paradas! Kelias į žvaigždes Pupuliukų maudynės! Grybų karalystėje Mažieji mokinukai Gražiausios vasaros akimirkos! Nusišypsok smile.gif Tėčio kopija! Prie krikšto šaltinio... Diena su mama Belaukiant gandrų Spėkit, kuo būsiu užaugęs? Žiemos pramogos! Mes nulipdėm Sniego Senį! Smagi akimirka su MAXIMA! Mano didelės storos lietuviškos Kalėdos! Mažieji stebukliukai Tu mano širdyje Rudens lobiai Mažo žmogaus - maži rūpestėliai Labas, mokykla! Tortadienis! Man jūra iki kelių! Atostogos Rūgpienių kaime Žiedai tarp žiedų Ei, plaukuotasis ūsuotasis, pažaiskim! Aš - tėvelio vaikas! Kai užklumpa Dėdė Miegas... Kai laukiau tavęs... Kol mama nemato... Man smagiausia su mamyte! Veidrodėli, pasakyk. Linksmieji šeimos pietūs Mamyte, tu man skaniausia! Fotokonkursai be vaikų:Biok Lygink ir laimėk! Mano augintinis Kasdien atrodykite puikiai Auksaspalvis ruduo Išsvajotos atostogos! Vasaros peizažai Plaukai - mano puošmena Vanduo mano stichija! Kai aš mažas buvau (supermamų ir supertėčių vaikystės nuotraukų konkursas) Abi širdelės pusės... (vestuvinių nuotraukų konkursas) Įvairūs:Maxima konkursas Lietuvos vardui - 1000 metų Atvirukas MAMAI BOSCH Pavasario šaukliai! Sniego karalystėje Kalėdinis šurmulys! Geltona, žalia, raudona Žalia, žalia kur dairais! Vandens grožybės (tema - vanduo) Kalėdinė pasaka (spec. programa sukurtas atvirukas Žiemos švenčių tema) Mano valentinukas (spec. programa sukurtas atvirukas Šv. Valentino dienos tema) Šventinis atvirukas (spec. programa sukurtas atvirukas Žiemos švenčių tema) Nupiešk Sterimar delfiną! (piešinių konkursas)
VI-VA-VI
2009 10 03, 20:58
Sulicau dar viena konkursa  man atrodo bus daugybe nuotrauku  mamos fiksuoja kaip ju mazyliai duksta vonioi. "Mes megstam maudytis"
Cukraus pudra
2009 10 03, 22:24
aš peržiūrėdama savo foto vis pastebiu fone kompą su atvertu SM langu. būtų įdomus koks konkursas ta tema. kai foto belekokius, bet ir SM matosi.[/i]
Dauguma vaikų turi savo mėgstamiausius pliušinius žaislus, galima kažką panašaus į "mano minkštasis draugas"
VI-VA-VI
2009 10 06, 20:10
Tokia tema jau buvo pasiulita apie rukyma.  Daug jaunimo pradeda rukyti,tai gal sis konkursas paskatins sustoti . STOP ''Rūkymas žudo''
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 06, 21:10) Tokia tema jau buvo pasiulita apie rukyma.  Daug jaunimo pradeda rukyti,tai gal sis konkursas paskatins sustoti . STOP ''Rūkymas žudo''  visom savo kojom rankom dantim ir ttttt esu UŽ
VI-VA-VI
2009 10 10, 20:41
''Rūkymas žudo''
paskelbtas mano konkursas sorry.
Palaikau temą dėl rūkymo
O kaip dėl nuotraukų "Linksmiausia gyvenimo akimirka" ar "Sustok akimirka žavinga"
Siūlau "Tūkstančiai kalėdinių lempučių"...
Labas vakaras. O man atrodo, kad nebuvo konkurso dėl kalėdinių dovanų supakavimo. Tikriausiai ši tema jau būtų kiek pavėluota, bet... iki Kalėdų dar savaitė, o nugalėtoją galėtų paskelbti per pačias Kalėdas.
VI-VA-VI
2009 12 25, 15:08
Siūlau konkurso tema Mano gyvūnas "Mano super naminis gyvūnas" Mano mylimiausias gyvūnas Mano vaikas ir šuo ir t.t"
Perqune
2010 01 01, 14:23
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 03, 22:58) Sulicau dar viena konkursa  man atrodo bus daugybe nuotrauku  mamos fiksuoja kaip ju mazyliai duksta vonioi. "Mes megstam maudytis" Būtų puikus konkursas šia tema
sveikos. Sakyciau reiketu pasinaudoti ziemos teikiamom dovanom ir fiksuoti sniega. Na pvz. PASKENDE SNIEGE (gali buti ir vaikai, ir suauge, ir net gyvunai...)
tikrai reikia konkurso žiemos, sniego tema
Ruste, kada naujas konkursas? Ar vėl kokie rėmėjai laukia eilės?
Vasaraitė
2010 01 17, 14:56
Laukiam naujo konkurso Ziema siais metais graziais vaizdais palepino, gal dar ir palepins. Manau ziemos tema reikalinga
Siulau: "Mano pirmoji ziema"
QUOTE(Dana_B @ 2010 01 17, 17:19) Siulau: "Mano pirmoji ziema"   o jeigu ziema antroji,3-ioji,5-oji ir tt?
QUOTE(Dana_B @ 2010 01 17, 16:19) Siulau: "Mano pirmoji ziema"  per tokius šalčius norėtųsi į kažką šiltesnio žiūrėt nei į žiema brrrr
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 25, 15:08) Siūlau konkurso tema Mano gyvūnas "Mano super naminis gyvūnas" Mano mylimiausias gyvūnas Mano vaikas ir šuo ir t.t" Labai palaikau šias įdėjas .
Kazanova
2010 01 23, 16:38
temos konkursams:
"Graziausia mazylio sypsena" "Nepyk mama" - apie vaiku isdaigas, "Originali valentino dovana" "Seimos nuotrauka" - kai visa seima drauge
Smagiu konkursu
Spanguole*
2010 01 24, 19:51
Kadangi artėja Valentino diena siūlyčiau tokias temas kaip : "Mūsų meilės diena" "Mama,Tėti, aš Jus myliu" Už lango žvarbi tikra žiema, taigi galimos būtų ir šitokios temos : "O mums šilta" "Vaikučių žiemos linksmybės" (čia kai atšils  )
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 25, 15:08) Siūlau konkurso tema Mano gyvūnas "Mano super naminis gyvūnas" Mano mylimiausias gyvūnas kuom viena nuo kitos skiriasi? man niekuo visiškai  mano naminis gyvūnas nuo mano gyvūno ar mano super gyvūno siūlau toliau mimikų /grimasų linksma konkursą
QUOTE(DRUNE @ 2010 01 08, 17:11) sveikos. Sakyciau reiketu pasinaudoti ziemos teikiamom dovanom ir fiksuoti sniega. Na pvz. PASKENDE SNIEGE (gali buti ir vaikai, ir suauge, ir net gyvunai...) QUOTE(Veitė @ 2010 01 12, 16:08) tikrai reikia konkurso žiemos, sniego tema   Sakyčiau, kad net labai reikia, gi greitai žiema jau baigsis.
Vasaraitė
2010 01 26, 17:18
QUOTE(alvyde @ 2010 01 22, 12:45)  o jeigu ziema antroji,3-ioji,5-oji ir tt? Tada ne i tema  Zodziu, galetu tik newborn'ai dalyvauti, diskriminacija
Antklode
2010 01 27, 11:24
Mano gyvūnas
QUOTE(Antklode @ 2010 01 27, 12:24) Mano gyvūnas  as noriu konkurso  o gyvuno neturiu  irgi neteisybe  teks eit per laiptines tarakonu ieskoti
Erszebeth
2010 01 30, 12:39
QUOTE(alvyde @ 2010 01 29, 11:26) as noriu konkurso  o gyvuno neturiu  irgi neteisybe  teks eit per laiptines tarakonu ieskoti  Gal tuomet verčiau "Laukinė gamta pro objektyvą", ar kažkas panašaus? Augintinių konkursų buvo, ir ne vienas. O laukinių miško ar miesto paukščių, žvėrių ir žvėrelių nuotraukų dažnas taip pat turi, ar tai būtų įamžinta voverytė Palangoje, ar stirna kaime, o gal miesto balandžiai kokioje nors įdomioje kompozicijoje
na ko gero cia irgi reiketu paplusheti kad atrasti ta laukini gyvuna, jauciu daugiausiai tektu zvelgti i paukshtelius. Papildyta: gal sakau paieshkoti nerealaus sniego kiekio ir fiksuoti: SNIEGO KALNAI, SNIEGO PUSNYS... Arba susieti ziema su Valentinemis? pvz. SNIEGO VALENTINAS
Kažkas negerai su konkursais paskutiniu metu... arba iš rėmėjų arba jokio
tuoj ką nors sugalvosim. tiek daug buvo iš rėmėjų, kad nespėjau suktis  bet užtat smagu buvo, kad tiek veiklos. tuoj ką nors paderinsim
QUOTE(Rustė @ 2010 02 02, 21:08) tuoj ką nors sugalvosim. tiek daug buvo iš rėmėjų, kad nespėjau suktis  bet užtat smagu buvo, kad tiek veiklos. tuoj ką nors paderinsim   Labai laukiam naujo...
Ir aš labai labai laukiu konkurso  temos labiausiai patinka su žiema, grimasom dar visai nieko būtu su laukiniai gyvūnais, bet kaip kažkas minėjo ko gero tektu žvelgti pagrinde į paukštukus
Balanda
2010 02 06, 11:45
QUOTE(Rūtkė @ 2010 02 05, 12:16) Ir aš labai labai laukiu konkurso  temos labiausiai patinka su žiema, grimasom dar visai nieko būtu su laukiniai gyvūnais, bet kaip kažkas minėjo ko gero tektu žvelgti pagrinde į paukštukus  Jau tikrai,taip seniai buvo fotokonkursas  Galėtų būti tokia tema, kur nuotraukoj turėtų viskas būt-žiema, vaikai ir gyvūnai (nesvarbu,laukiniai ar naminiai)
Kadangi šįmet tokia nuostabi žiema, būtų nuodėmė nepadaryti tikrų žiemiškų nuotraukų konkurso
Lapelokė
2010 02 20, 15:47
QUOTE(femme @ 2010 02 09, 18:10) Kadangi šįmet tokia nuostabi žiema, būtų nuodėmė nepadaryti tikrų žiemiškų nuotraukų konkurso  Na, žvelgiu pro langą į pliurzalynę, ir manau, kad su žiemos konkursu pavėlavom... nebent kas jau prisifotkino  ... dabar jau nebent - "Kvepia pavasariu", "Pavasario šaukliai" ar kažkas panašaus
mantaniuke25
2010 02 21, 15:55
Dabar galima butu organizuoti konkursa su balom ir guminiais batais. manau butu idomiu nuotrauku
VI-VA-VI
2010 02 21, 16:26
QUOTE(mantaniuke25 @ 2010 02 21, 15:55) Dabar galima butu organizuoti konkursa su balom ir guminiais batais. manau butu idomiu nuotrauku  Sutinku  buvo panasus pasiulymas http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...8086&st=576
QUOTE(mantaniuke25 @ 2010 02 21, 16:55) Dabar galima butu organizuoti konkursa su balom ir guminiais batais. manau butu idomiu nuotrauku 
Ruste, gal jau išvis nebebus konkursų? kur bėda?
QUOTE (mantaniuke25 @ 2010 02 21, 16:55) Dabar galima butu organizuoti konkursa su balom ir guminiais batais. manau butu idomiu nuotrauku  arba tiesiog "belaukiant pavasario"
mantaniuke25
2010 02 28, 12:03
Dar turiu toki pasiulyma susijusi su kaziuko muge Mano "Kaziukas" As Kaziuko mugeje. Ar kazka panasaus.
O kaip del "mano juokingas naminis gyvunelis" ar kazkas panasaus? Turiu viena nuotrauka, kam parodau, luzta juokais
Papugele
2010 03 06, 12:25
QUOTE(lynn @ 2010 03 04, 17:03) O kaip del "mano juokingas naminis gyvunelis" ar kazkas panasaus? Turiu viena nuotrauka, kam parodau, luzta juokais  Cia jau turbut esme ne temu trukume, o kazkur kitur. Nes temu buvo prisiulyta geru geriausiu, iseitu ir desimt konkursu
martyynyyte333
2010 03 11, 08:30
Aš tai siūlyčiau temą Velykoms. Kokį Velykinį rankdarbį, patiekalą ar namų dekoravimą nufotografuoti.  Manau, būtų įdomu.
3 mėn nėra jokio konkurso ir Rustės nesimato.
 Tikrai labai ilgai nera konkurso. Juk jeigu nera remejo,galima tiesiog taip koki konkursa paskelbt ,be prizu,taip sakant....  Ar as cia kazka blogai suprantu? Gal negalima siaip sau skelbt...
martyynyyte333
2010 03 14, 08:49
QUOTE(zana33 @ 2010 03 11, 14:37)  Tikrai labai ilgai nera konkurso. Juk jeigu nera remejo,galima tiesiog taip koki konkursa paskelbt ,be prizu,taip sakant....  Ar as cia kazka blogai suprantu? Gal negalima siaip sau skelbt...  Aš ir visai pritariu už konkursą be prizų. Svarbu dalyvaut, o ne laimėt.
|
|