Vieną kartą įėjauu į internetą ir pasižiūrėjau aplankytus puslapius, ir radau tokį saitą. Ten nepilnamečiai aprašo kaip ir kada tai įvyko, vidutinis amžius 12
vaikų fantazija laki.
Tevai buvo šokiruoti, kai sužinojo, jog tarp jaunimo populiarios įvairiaspalvės apyrankės nėra tik papuošalas. Skirtingos apyrankių spalvos ir kiekis tai sutartinis ženklas tarp britų paauglių, rodantis, kiek jaunuoliai yra pažengę seksualiniame gyvenime nuo bučinio iki sekso. Egzistuoja net tokios taisyklės, pagal kurias vienam jaunuoliui nuo kito rankos nutraukus apyrankę tai reikš pasiūlymą ar net prievolę turėti seksualinių santyk
Apyrankės nepilnamečių seksualinių žaidimų įrankis
o kaip tas saitas vadinasi noreciau paklaust?
Gal atsipeikėk ir eik namų darbų daryt
Eikit,eikit man pačiai panašiai metų ir tikrai taip nėra.Atsibuskit pagaliau: viskas žiauru tik ne tiek.
Gryni pramanai.
Heh...reikia skirti Angliją nuo Lietuvos...čia po kol kas tokio tipo apyrankės su tokia užslėpta mintimi nepopuliarios ( na tikėkimės ir neišpopuliarės ) .
Bet pamenu kažkada apie tai rodė ir paauglių seriale "Degrasi mokykla" ( nebepamenu ar taip vadinas ). O tų tinklalapių kur mažamečiai giriasi, kad jau pasimylėjo tai pilna. Aprašo savo nerealizuotas fantazijas ;D
namu darbus seniai padariau man daugiau nei 10 metu ir noriu zinot ne del to kad pati ten rasyciau bet pazuret
Jo, žinau aš tą svetainę
QUOTE(vaidule25 @ 2009 09 30, 20:23) Lietuvoj dvylikametis? Kūdykiai cigarečių vietoj krūties, paaugę jau degtinės su dešrike vietoj košės su pienu, darželinukai prezervatyvų darželin nešiosis, o ką 11-14 jau (atsiprašau už išsireiškimą) misionieriais, šuniukais ir dar visokiom pozom mokyklos tualete sėdėsim?
Nezinau, kiek cia realiu mamu.... Bet vos is kanopu neisvirtau, kai mano sunaus bendraamzis (~7m) draugeliui pareiske : o va Indres papai, tai zinok liux...
www.tavo.lt/pirmas/
Atsiprašau, man 10!?
Skaičiau šį puslapį ir istorijas. Gal yra kažkiek ir realių, bet daugiau ten noras pasipuikuot ir pasirodyt kietiems. Arba mergaičių per daug pasiskaičiusių romanų...
Turbūt daugelis netikros,
bet yra ir tikrų QUOTE Man jau žiauru kai mūsų vienas klasiokas į mokyklą prezervatyvų nešiojasi, o čia jūs penktokai, ane? paklausk ar tas klasiokas žino ką su tais prezervatyvais daryti? jeigu jam reiktų rimtai ką padaryt, tai apsiverktų tikriausiai. net vyresni pacanai, kurie labai daug nešvankių anekdotų žino, net pasibučiuot bijo/gėdijasi. QUOTE(Luzmirella @ 2009 10 01, 16:24) Lietuvoj dvylikametis? Kūdykiai cigarečių vietoj krūties, paaugę jau degtinės su dešrike vietoj košės su pienu, darželinukai prezervatyvų darželin nešiosis, o ką 11-14 jau (atsiprašau už išsireiškimą) misionieriais, šuniukais ir dar visokiom pozom mokyklos tualete sėdėsim? Aš irgi dar mokinė, bet kažkodėl ramiau žiūriu į visus tavo post'e išvardintus reikalus Va, žinojau rūkantį pirmoką - apie tai puikiai žinojo visa jo klasė ir mokytoja, bet ar tai nuėjo iki tėvų, negirdėjau... Bet jei tėvai matė ir nieko nedarė - siaubas O kūdikiai cigarečių ir darželinukai degtinės niekada neprašys, jei mes, jų būsimos mamos, prie to nepripratinsim - tai tiesiog prieštarauja gamtai. O dėl tų šuniukų 12 metų... Viduramžiais tekėdavo ir gimdydavo keliolikmetės. Ir ką? Nieko. Tiesiog tokia buvo epocha. Santuokinis amžius pamažu didėjo, didėjo... Ir priėjo iki to, ką turim dabar. O juk šiais laikais viskas keičiasi gerokai greičiau, nei prieš kelis šimtus metų Apie tas spalvotas apyrankes išgirdau pirmąkart, bet manau, kad kvaila absoliučiai tikėti vienu straipsniu temos autorei: iš pirmos temos žinutės man irgi pasirodė, akd jūs panašaus amžiaus
Gal ir geriau, kad prezervatyvus negu mažų vaikučių nuotraukas nešiojasi
Gimdė keturiolikos... Hm, skamba kaip išprievartavimo galimybė. Na jeigu nieko neslepiant-esu susidūrusi su ankstyva motinyste, tačiau tai buvo išžaginimas, o ne savanoriškas seksas su vaikinu. Galima būtų svarstyti ir tokią galimybę kodėl merginos gimdė 14. O galbūt todėl, kad nebuvo apšviestos? Pasikartosiu-viskam yra tinkamas amžius, tik reikia jo nepražiopsoti
Jeigu ką, tai aš nelandau po google labirintus.
O kokio tu amžiaus? Jeigu 30, tai malonu susipažinti, bendraamžia. O dėl vaikų tai jie visko susiranda. Pvz: penktokai žino ne ką mažiau nei mes 10 klasėj, bet užtat ''praktikos'' neturi
šia tema straipsnis http://www.delfi.lt/archive/article.php?id=25712039
Sveikos, pasiskaičiau šią jūsų temelę, tai nebuvau šokiruota - ne naujiena.
Bet šiaip, labai negražiai atrodo. Internete, kažkur seniau skaičiau, kad kuo tolyn, tuo jaunesni vaikai... Kažkada pas mano dukrą buvo atėjusi jos draugė (na, nelabai jau gera ta draugė, bet bet...) ir papasakojo mano mergytei, apie jos pirmą kartą... Va tada tai šokiruota buvau (ėjau į joms nunešti arbatos ir visai netyčia nugirdau, bet poto dukra papasakojo man viską)... QUOTE(donnabona @ 2009 09 29, 14:12) Tevai buvo šokiruoti, kai sužinojo, jog tarp jaunimo populiarios įvairiaspalvės apyrankės nėra tik papuošalas. Skirtingos apyrankių spalvos ir kiekis tai sutartinis ženklas tarp britų paauglių, rodantis, kiek jaunuoliai yra pažengę seksualiniame gyvenime nuo bučinio iki sekso. Egzistuoja net tokios taisyklės, pagal kurias vienam jaunuoliui nuo kito rankos nutraukus apyrankę tai reikš pasiūlymą ar net prievolę turėti seksualinių santyk Apyrankės nepilnamečių seksualinių žaidimų įrankis Atsibuskit
aha tikrai as esu daug girdejus kad ten paaugliai tai...
Lietuvoj irgi tokio pačio amžiaus vaikai santykiauja. Tik apyrankių neturi.
Draugės mama (akušerė) dirba sesele. Sėdi vienam kabinete su ginekologe ir 13-14 metų mergaitėm siuntimus išrašinėja, kad valymų darytis važiuotų. Čia ne juokas. Taip yra...
Sunkiausia tevams bus pripazinti, kad ir ju nepilnameciai vaikai taip daro
|