Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Internetas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
vaidule25
Vieną kartą įėjauu į internetą ir pasižiūrėjau aplankytus puslapius, ir radau tokį saitą. Ten nepilnamečiai aprašo kaip ir kada tai įvyko, vidutinis amžius 12 g.gif buvo ir 10metų berniukų ir sakyčiau, kad čia mergaitės įsitempia berniukus... TIESIOG ĮSPĖJU TĖVUS TURINČIUS 12, 13M. VAIKUS. Aš pati atsiprašant tai padariau 14, nors aišku, jie bręsta greičiau... Ten pasokojo, kad mergaitė pasiėmė iš tėvų KAMASUTRA ir su berniuku 9 aukšte (jiems 12)... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
ernoja
vaikų fantazija laki. tongue.gif Nebūtinai tai darė, jei ir rašo ax.gif
donnabona
Tevai buvo šokiruoti, kai sužinojo, jog tarp jaunimo populiarios įvairiaspalvės apyrankės nėra tik papuošalas. Skirtingos apyrankių spalvos ir kiekis – tai sutartinis ženklas tarp britų paauglių, rodantis, kiek jaunuoliai yra pažengę seksualiniame gyvenime – nuo bučinio iki sekso. Egzistuoja net tokios taisyklės, pagal kurias vienam jaunuoliui nuo kito rankos nutraukus apyrankę tai reikš pasiūlymą ar net prievolę turėti seksualinių santyk

Apyrankės – nepilnamečių seksualinių žaidimų įrankis
kramtoškė
o kaip tas saitas vadinasi noreciau paklaust?
F=ma
Gal atsipeikėk ir eik namų darbų daryt lotuliukas.gif Pačiai ne daugiau 10 doh.gif
Litlle~woman
Eikit,eikit man pačiai panašiai metų ir tikrai taip nėra.Atsibuskit pagaliau: viskas žiauru tik ne tiek.
Gryni pramanai.
dumb
Heh...reikia skirti Angliją nuo Lietuvos...čia po kol kas tokio tipo apyrankės su tokia užslėpta mintimi nepopuliarios ( na tikėkimės ir neišpopuliarės ) .
Bet pamenu kažkada apie tai rodė ir paauglių seriale "Degrasi mokykla" ( nebepamenu ar taip vadinas ).
O tų tinklalapių kur mažamečiai giriasi, kad jau pasimylėjo tai pilna. Aprašo savo nerealizuotas fantazijas ;D
kramtoškė
namu darbus seniai padariau man daugiau nei 10 metu ir noriu zinot ne del to kad pati ten rasyciau bet pazuret
Luzmirella
Jo, žinau aš tą svetainę smile.gif . Ar ten niekas nieko nekontroliuoja g.gif ? Kiek teko skaityt tai matosi, kad auga vaikai lakios vaizduotės biggrin.gif .
vaidule25
biggrin.gif Na ne vien, dėl to tai TIKRAI tai vyksta, mano dragė buv savo 12 kametį berniuką užtikusi... Dėl apyrankių, naujieną išgirdau lotuliukas.gif
Luzmirella
QUOTE(vaidule25 @ 2009 09 30, 20:23)
biggrin.gif Na ne vien, dėl to tai TIKRAI tai vyksta, mano dragė buv savo 12 kametį berniuką užtikusi... Dėl apyrankių, naujieną išgirdau lotuliukas.gif
*

Lietuvoj dvylikametis? blink.gif blink.gif .Viešpatie Dieve, kas su tais vaikais darosi? Kaip vienas žmogus yra pasakęs „Jau nuo kūdykystės rūkysim visi. Vaikas vietoj krūties cigaretės prašys...”. Tai ką čia? Dabar perfrazavus į darželį vaikučiai prezervatyvus nešiosis? blink.gif . Viršūnė... Man jau žiauru kai mūsų vienas klasiokas į mokyklą prezervatyvų nešiojasi, o čia verysad.gif ...

Kūdykiai cigarečių vietoj krūties, paaugę jau degtinės su dešrike vietoj košės su pienu, darželinukai prezervatyvų darželin nešiosis, o ką 11-14 jau (atsiprašau už išsireiškimą) misionieriais, šuniukais ir dar visokiom pozom mokyklos tualete sėdėsim? doh.gif blink.gif . Dievaž, baisu. Vaikai visokio blogio semiasi verysad.gif ...
F=ma
QUOTE(stasiukyn @ 2009 09 30, 13:55)
namu darbus seniai padariau man daugiau nei 10 metu ir noriu zinot ne del to kad pati ten rasyciau bet pazuret
*

Čia temos autorei buvo taikyta. Atsiprašau, jei ne taip supratote blush2.gif

Tai visgi, kur tas puslapis? g.gif
carvalho
Nezinau, kiek cia realiu mamu.... Bet vos is kanopu neisvirtau, kai mano sunaus bendraamzis (~7m) draugeliui pareiske : o va Indres papai, tai zinok liux... doh.gif
vaidule25
www.tavo.lt/pirmas/
Atsiprašau, man 10!?
brangute
Skaičiau šį puslapį ir istorijas. Gal yra kažkiek ir realių, bet daugiau ten noras pasipuikuot ir pasirodyt kietiems. Arba mergaičių per daug pasiskaičiusių romanų...
vaidule25
Turbūt daugelis netikros,
bet yra ir tikrų
smileysex.gif
Pangasija
Man jau žiauru kai mūsų vienas klasiokas į mokyklą prezervatyvų nešiojasi, o čia verysad.gif ...

jūs penktokai, ane? paklausk ar tas klasiokas žino ką su tais prezervatyvais daryti?
jeigu jam reiktų rimtai ką padaryt, tai apsiverktų tikriausiai. net vyresni pacanai, kurie labai daug nešvankių anekdotų žino, net pasibučiuot bijo/gėdijasi.
Luzmirella
QUOTE(Pangasija @ 2009 10 02, 20:02)
jūs penktokai, ane? paklausk ar tas klasiokas žino ką su tais prezervatyvais daryti?

*

Penktokai. Žino, žino doh.gif . Tikiuosi, kad tik ŽINO. Dar praktiškai nepritaikęs, tikiuosi.
Aurora4ever
QUOTE(Luzmirella @ 2009 10 01, 16:24)
Lietuvoj dvylikametis?  blink.gif  blink.gif .Viešpatie Dieve, kas su tais vaikais darosi? Kaip vienas žmogus yra pasakęs „Jau nuo kūdykystės rūkysim visi. Vaikas vietoj krūties cigaretės prašys...”. Tai ką čia? Dabar perfrazavus į darželį vaikučiai prezervatyvus nešiosis?  blink.gif . Viršūnė... Man jau žiauru kai mūsų vienas klasiokas į mokyklą prezervatyvų nešiojasi, o čia  verysad.gif ...

Kūdykiai cigarečių vietoj krūties, paaugę jau degtinės su dešrike vietoj košės su pienu, darželinukai prezervatyvų darželin nešiosis, o ką 11-14 jau (atsiprašau už išsireiškimą) misionieriais, šuniukais ir dar visokiom pozom mokyklos tualete sėdėsim?  doh.gif  blink.gif . Dievaž, baisu. Vaikai visokio blogio semiasi  verysad.gif ...
*

Aš irgi dar mokinė, bet kažkodėl ramiau žiūriu į visus tavo post'e išvardintus reikalus smile.gif Mano klasiokai irgi prezervatyvus nešiojosi, tik 8, ne 5 klasėj. Užtat ne vienas, o dauguma. Gal aš naivi, bet nemanau, kad kuris nors iš jų būtų kada juos movęs ne ant klasės durų rankenos smile.gif Be to, visur yra bent mažytė geroji pusė: geriau, kad tokio amžiaus nešiojasi prezervatyvus, o ne mažų vaikučių nuotraukas, ar ne? biggrin.gif
Va, žinojau rūkantį pirmoką - apie tai puikiai žinojo visa jo klasė ir mokytoja, bet ar tai nuėjo iki tėvų, negirdėjau... Bet jei tėvai matė ir nieko nedarė - siaubas doh.gif
O kūdikiai cigarečių ir darželinukai degtinės niekada neprašys, jei mes, jų būsimos mamos, prie to nepripratinsim - tai tiesiog prieštarauja gamtai.
O dėl tų šuniukų 12 metų... Viduramžiais tekėdavo ir gimdydavo keliolikmetės. Ir ką? Nieko. Tiesiog tokia buvo epocha. Santuokinis amžius pamažu didėjo, didėjo... Ir priėjo iki to, ką turim dabar. O juk šiais laikais viskas keičiasi gerokai greičiau, nei prieš kelis šimtus metų mirksiukas.gif Todėl labai gali būti, kad po keliasdešimties metų viskas apsivers aukštyn kojomis ir visi paaugliai sakys "ne ne ne, jokio sekso iki vestuvių" smile.gif
Apie tas spalvotas apyrankes išgirdau pirmąkart, bet manau, kad kvaila absoliučiai tikėti vienu straipsniu g.gif O jei tai tiesa, tuomet be galo džiaugiuosi, kad gyvenu Lietuvoje unsure.gif
temos autorei: iš pirmos temos žinutės man irgi pasirodė, akd jūs panašaus amžiaus
Luzmirella
Gal ir geriau, kad prezervatyvus negu mažų vaikučių nuotraukas nešiojasi biggrin.gif . Na, bet aš manau, kad viskam yra tinkamas amžius. 11 metų būnant dar su mašinytėm ir lėlytėm žaisti, o ne su merginom/vaikinais mylėtis doh.gif .

Gimdė keturiolikos... Hm, skamba kaip išprievartavimo galimybė. Na jeigu nieko neslepiant-esu susidūrusi su ankstyva motinyste, tačiau tai buvo išžaginimas, o ne savanoriškas seksas su vaikinu. Galima būtų svarstyti ir tokią galimybę kodėl merginos gimdė 14. O galbūt todėl, kad nebuvo apšviestos? g.gif . Nebūtinai viskas tik vaikų kaltė, didelę įtaką daro ir žmonės gyvenantys aplinkui (ypač tėvai). Jeigu tėvai/draugai/šiaip kokie nors žmonės nepapasakojo apie lytinį gyvenimą vaiki juk patys to neišmąstys schmoll.gif . Gavus esu šoką-mano 8-metė pusseserė (kai užklausiau „Girdėjau tavo mama atsiveda į namus vyrukų?” Tiesą sakant šio klausimo potekstė nebuvo seksas.) pasakė „Taip. Jie daro seksą. Ir mano mama „tai” daro visiškai be prezervatyvo.” (Kalbos netaisiau.) blink.gif blink.gif . Tada likau apšalusi...

Pasikartosiu-viskam yra tinkamas amžius, tik reikia jo nepražiopsoti mirksiukas.gif .
ernoja
QUOTE(Aurora4ever @ 2009 10 03, 12:42)
Aš irgi dar mokinė, bet kažkodėl ramiau žiūriu į visus tavo post'e išvardintus temos autorei: iš pirmos temos žinutės man irgi pasirodė, akd jūs panašaus amžiaus[/color]
*

na pagal rašymo stilių, sukurtas temas ir visas žinutes, tai tikrai nedaugiau.
vaidule25
Jeigu ką, tai aš nelandau po google labirintus.
O kokio tu amžiaus? Jeigu 30, tai malonu susipažinti, bendraamžia.
O dėl vaikų — tai jie visko susiranda. Pvz: penktokai žino ne ką mažiau nei mes 10 klasėj, bet užtat ''praktikos'' neturi biggrin.gif
Lithium
šia tema straipsnis http://www.delfi.lt/archive/article.php?id=25712039
Skaiste.Bartaseviciene
Sveikos, pasiskaičiau šią jūsų temelę, tai nebuvau šokiruota - ne naujiena. biggrin.gif
Bet šiaip, labai negražiai atrodo. Internete, kažkur seniau skaičiau, kad kuo tolyn, tuo jaunesni vaikai... smileysex.gif

Kažkada pas mano dukrą buvo atėjusi jos draugė (na, nelabai jau gera ta draugė, bet bet...) ir papasakojo mano mergytei, apie jos pirmą kartą... Va tada tai šokiruota buvau (ėjau į joms nunešti arbatos ir visai netyčia nugirdau, bet poto dukra papasakojo man viską)... blink.gif blink.gif

Kuzia
QUOTE(donnabona @ 2009 09 29, 14:12)
Tevai buvo šokiruoti, kai sužinojo, jog tarp jaunimo populiarios įvairiaspalvės apyrankės nėra tik papuošalas. Skirtingos apyrankių spalvos ir kiekis – tai sutartinis ženklas tarp britų paauglių, rodantis, kiek jaunuoliai yra pažengę seksualiniame gyvenime – nuo bučinio iki sekso. Egzistuoja net tokios taisyklės, pagal kurias vienam jaunuoliui nuo kito rankos nutraukus apyrankę tai reikš pasiūlymą ar net prievolę turėti seksualinių santyk

Apyrankės – nepilnamečių seksualinių žaidimų įrankis
*

Atsibuskit biggrin.gif . Arba bent pakalbekit su UK gyvenanciais paaugliais. Nustosit panikuot ir stebetis doh.gif
Indrutia
aha tikrai as esu daug girdejus kad ten paaugliai tai... doh.gif neveltui UK pirmauja pasaulyje del nepilnameciu gimdymo skaiciaus doh.gif
(ne)eiline
Lietuvoj irgi tokio pačio amžiaus vaikai santykiauja. Tik apyrankių neturi.
Draugės mama (akušerė) dirba sesele. Sėdi vienam kabinete su ginekologe ir 13-14 metų mergaitėm siuntimus išrašinėja, kad valymų darytis važiuotų. Čia ne juokas. Taip yra...
vavute
Sunkiausia tevams bus pripazinti, kad ir ju nepilnameciai vaikai taip daro doh.gif doh.gif doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.