Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Augustė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
Liucka
Sveikutės,

Mes laukiam leliuko, tik dar nežinom kas bus, bet vistiek po truputi renkam vardus..norėjau paklausti kaip jums mergaitei vardas Augustė? Man tai visai nieko, bet ar nėra jis toks, kad paskui šimtai Augusčių bus aplinkui? mirksiukas.gif
Žuvė
QUOTE(Liucka @ 2005 10 11, 08:45)
Sveikutės,

Mes laukiam leliuko, tik dar nežinom kas bus, bet vistiek po truputi renkam vardus..norėjau paklausti kaip jums mergaitei vardas Augustė? Man tai visai nieko, bet ar nėra jis toks, kad paskui šimtai Augusčių bus aplinkui? mirksiukas.gif
*

Laba, manosios vardas toks ir kai prieš daugiau nei 7 metus išrinkom Augustės vardą - buvo retenybė, dabar gi popchore jos yra dvi, "pramoginiuose šokiuose" taip pat dvi.
Nors mažoji vis dar didžiuojasi savo vardu ir jei pamato per TV mergaitę/panelę Augustę labai džiaugsmingai sureaguoja mirksiukas.gif
Fikuselis
Na man Augustė labai šaunus vardas.Kartais gailiuosi,kad sūnaus nepavadinau Augustinu,nes jis kaip tik gimęs tą vardo dieną-rugpjūčio 28.O kad labai daug jų yra,tai neteko susidurti,nei mokykloje,nei gimnastikos mokykloje,vis dėlto jis manau nėr taip paplitęs. 4u.gif
smilciukas
Man sis vardas grazus,turejau ji pasirasius vardu desimtuke,kai rinkau dukrytei,bet ieskojau trumpesnio.Pazistu viena mergina 20m.ir dvi is sunaus darzelio.Dar grazus ju trumpinys Guste. rolleyes.gif
Liudmilka
Vardas grazus smile.gif,tik pastaruoju metu labai populiarus.Darzeliuose,bureliuose tik ir girdi Auguste arba Guste,tai mano kaimynai 3 metu dukryte vadina Augustina-vis kitaip skamba.
O del tu vardu,tai manau kol nepevadini vaikiuko kokiu vardu,tai neatrodo,kad daug zmoniu tokiais vardais yra.O kai jau pavadini-tai ir imi manyt,kad tik vienas vardas visam mieste yra.Taip yra todel,kad tas vardas tampa artimas ir visur ji girdi,ko nebuvo iki to(paprasciusiai nekreipi demesio).
Ir pabaigai:kaip nesistengtum vis vien nebus vienintelis leliukas tuo vardu.Svarbiausia,kad vardas nesipyktu su protu smile.gif
muminukas
AUGUSTĖ - lot. augustus - išaukštintas smile.gif
Na, nėra tai labai jau retas vardas, bet tikrai ne kaip Gabija ar Lukas. Pabandyk perversti kelis mamytiškus žurnalus ir atkreipk dėmesį į konkursų nuotraukas, jos gi visos su vardais. Tai maždaug įsivaizduosi, kas "ant bangos" mirksiukas.gif
Liucka
QUOTE(muminukas @ 2005 10 11, 11:06)
AUGUSTĖ - lot. augustus - išaukštintas  smile.gif
Na, nėra tai labai jau retas vardas, bet tikrai ne kaip Gabija ar Lukas. Pabandyk perversti kelis mamytiškus žurnalus ir atkreipk dėmesį į konkursų nuotraukas, jos gi visos su vardais. Tai maždaug įsivaizduosi, kas "ant bangos" mirksiukas.gif
*

Ačiū, gera mintis, reiks pabandyt thumbup.gif
Jurgytė
Man Augustė gražus vardas. Nėra labai retas, bet ir ne toks dažnas, kaip keletas ir G raidės tongue.gif Kartais pamatau maždaug 2-3 metų mergytę ir galvoju, kad ko gero atspėčiau jos vardą, vis tiek prasideda G raide... Taigi, netrumpinkit Augustės į Gustę: papildysit gausias G gretas biggrin.gif
Žuvė
QUOTE(Jurgyte @ 2005 10 11, 13:32)
Man Augustė gražus vardas. Nėra labai retas, bet ir ne toks dažnas, kaip keletas ir G raidės  tongue.gif Kartais pamatau maždaug 2-3 metų mergytę ir galvoju, kad ko gero atspėčiau jos vardą, vis tiek prasideda G raide... Taigi, netrumpinkit Augustės į Gustę: papildysit gausias G gretas biggrin.gif
*

a pas mus va kokia istorija buvo nutikus su ta G:
vyras grižta namo ir sako - pavadinam mergiotę Guste. Tuo metu gražus vardas pasirodė, ale pridūriau, gal vis tik rašom dokumentuose Augustė, bus gražus trumpinys, o vat gavos taip, kad nieks netrumpina jos vardelio ir jau net pamiršom, kad vistik Gustė buvo pradžių pradžia wink.gif
westa
mano dukros vardas irgi Augustė - jai 6 metai . Be abejo man tai gražus vardas 4u.gif
muminukas
Liucka, o jei bijai dažnumo, bet Augustė vis tiek patinka, dar turiu variantą ax.gif
Yra vardas AIGUSTĖ thumbup.gif Tai lietuviškas vardas. AI- nuo žodžio EITI (tarminis variantas AITI) + GUSTI (priglusti, priglausti prie heart.gif )
Aigustė buvo DLk Gedimino dukra, ištekėjusi už Maskvos d. k. Demiono Išdidžiojo ir gavusi dar Anastazijos vardą mirksiukas.gif
Va ax.gif
Amžina studentė
Dėl vardų dažnumo, tai tiksliausią info suteikia ten, kur juos registruoja smile.gif Kai aš ruošiausi daryt sūneliui gimimo liudijimą, pasiskambinau į Santuokų rūmus, į tą skyrių, kur registruoja (neprisimenu pavadinimo) ir man labai maloniai suteikė info mirksiukas.gif Pakomentavo ir panašiai skambančius vardus biggrin.gif Žodžiu, buvo labai geranoriška ta moteriškė thumbup.gif Čia Vilniuj mirksiukas.gif
Šokoladka
Man tai irgi visai gražus vardas 4u.gif
Pažįstu tik vieną Augustę (bendradarbės mergička) 4u.gif
kastaneda
thumbup.gif Labai gražus vardas, aš asmeniškai nepažystu nei vienos Augustės 4u.gif
Coca - cola
musu kieme simtas augusciu begioja, nu gi susigalvokit kita, ju tiek daug yra......... 4u.gif
Jurgytė
O ir ARGUSTĖ pakankamai stipriai skamba thumbup.gif
ewita
Man vardas Augustė labai patinka thumbup.gif Gražiai skamba thumbup.gif
Eimutė
Man Augustė labai gražus vardas, bet dabar labai dažnas 4u.gif O Argustė (kaip Jurgyte minėjo) taip pat labai gražiai skamba, nors tokį vardą pirmą kartą girdėjau blush2.gif g.gif O Aigustė tai man nelabai patinka schmoll.gif Savo vaikui tokio vardo nedėčiau... Sėkmės išsirenkant patį pačiausią 4u.gif
Spyrga
As tik galiu paantrinti - vardas grazus, bet jau daznas 4u.gif
*Zavinga*
QUOTE(Spyrga @ 2005 10 12, 17:16)
As tik galiu paantrinti - vardas grazus, bet jau daznas  4u.gif
*

Pritariu Spyrgai,vardas labai grazus,taciau jau gan daznai girdimas
Pavasarinuko leliuko mama- 2006
Taip, grazus, bet daznas.
Guste irgi labai grazus, bet jauciu kad irgi bus daznas. Bet labai idomiai, ar su svao vardu nepazinojau nei vieno zmogaus, o istojau i universiteta ir kurse buvome 5 su tokiais vardais, gavosi dazniausias retas vardas smile.gif
Man atrodo, kad jei patinka- tai ir duokit toki, nes cia nepribursit daznas yra ar bus, ar ne.
Nebent pavadintumet Aloyza, Antose ar pan. tada tikrai retas vardas butu.
indridapa
Vardas labai gražus, bet aš visdėlto esu už trumpus vardelius, kažkaip smagiau jau vien dėl to kad vardas nebus kažkaip trumpinamas ar iškraipomas mirksiukas.gif
Gustina
Tiek Augustė, tiek Augustas asmeniškai man labai gražūs vardai ax.gif
Vicious Vici
grazus thumbup.gif
fleita
Man tai pats gražiausias vardas, todėl panašiai ir pavadinome savo dukrytę - Augusta wub.gif . Kažkaip kai rinkomes vardą net nebuvome pagalvoję apie šio vardo dažnumą. Rinkomės pagal vardo skambesį, derinom prie pavardės. Na man nesvarbu, kad šis vardas pakankamai dažnai sutinkamas, nelabai patinka reti keisti vardai, kuriuos sunku atsiminti smile.gif .
kiddo
man labai grazus thumbup.gif
c-girl
Labai labai grazus vardas wub.gif Lietuvoje gal ir daznas, nezinau, bet pas mus uz balos, labai labai retas ax.gif
Gintaraj
Man tai irgi l.gražus thumbup.gif
Majuke
Jei domina - statistika:
Iš beveik 15000 mergaičių, gimusių 2004 metais yra 189, turinčios vardą Augustė.
(šiemet gimusių dar tik 29)

Manau, kad nėra jis jau toks dažnas schmoll.gif
Kaip pvz. Gabijų yra net 516.
Jutare
Nu mums tai laaaaabai gražus... tongue.gif wub.gif
muminukas
QUOTE(Majuke @ 2005 10 25, 09:22)
Jei domina - statistika:
Iš beveik 15000 mergaičių, gimusių 2004 metais yra 189, turinčios vardą Augustė.
(šiemet gimusių dar tik 29)

Manau, kad nėra jis jau toks dažnas  schmoll.gif
Kaip pvz. Gabijų yra net 516.
*

iš kur gavai duomenis? domina grynai profesine prasme smile.gif
Majuke
QUOTE(muminukas @ 2005 10 25, 11:10)
iš kur gavai duomenis? domina grynai profesine prasme  smile.gif
*

Kai buvo patarta - pasiskambinau ir pasiklausinėjau blush2.gif
audra
QUOTE(muminukas @ 2005 10 25, 10:10)
iš kur gavai duomenis? domina grynai profesine prasme  smile.gif
*

Taigi čia SM, čia viską žino thumbup.gif
muminukas
QUOTE(Majuke @ 2005 10 25, 11:22)
Kai buvo patarta - pasiskambinau ir pasiklausinėjau  blush2.gif
*

Ir visos Lietuvos pasakė? g.gif aš kai skambinau, tai mūsų mieste "vokrug do okolo" mestelėjo g.gif g.gif
alex
Man labai grazus vardas wub.gif
audiga
Labai gražus vardas, ir nėra jau toks ypatingai dažnas. Mano dukra Augustė ax.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Vicious Vici
Aš sakyčiau, kad pastaruoju metu jis gana dažnokas, bet nepaisant to - gražus 4u.gif
ugniuke
Man grazus wub.gif
MELA
Labai gražu - Augustė bigsmile.gif , pati norėjau dukrytę taip pavadinti, bet draugės mergytė tokiu vardeliu blush2.gif
destination
man lb grazus vardas Auguste smile.gif
pazaidziant galima vadinti gugu biggrin.gif
man puiku!! 4u.gif
Kristtute
Gražus, bet labai jau daug tų Augusčių smile.gif
Neigaja
man gražu ir nekreipk dėmesio jei sako o tai dažnas vardas,juk jei tau gražu tai ir viskas.
_agnute_
man toks vardas labai grazus ir tikrai nera jis jau toks daznas, tikrai labai grazus vardas mergytei thumbup.gif
ISPANE
QUOTE(Liucka @ 2005 10 11, 09:45)
Sveikutės,

*

labas ,
kadais man labai grazus vardas buvo GUSTE ( manau sis vardas retesnis bet ir auguste nieko)

mano proseneles vardas GRASILDA. ka manot ,
ar mano pirmagymei tiktu (kada nors ax.gif smile.gif
Bagel
Vardo dažnumas priklauso nuo mus supančios aplinkos. Mano aplinkoje Augusčių (Augustų) labai daug. Jei prie to skaičiaus skiskirt Gustes ir Gustus, sakyčiau, ant kiekvieno kampo po 2. Nekreipiant dėmesio į gimines, tai ir 3 bendradarbių mergaitės Augustės 2004-2005 m. gimimo doh.gif
glinglingas
mes duosime auguste greiciausiai, nes shis vardas daugiausiai patinka giminem /jau kadangi atsizvelgiu ir i ju nuomone biggrin.gif ax.gif / kolkas jis nera daznas, bet juk tai priklauso nuo aplinkos.. gali aplinkui nebuti nei vienos mergaites tokiu vardu, o gali klaseje net kelios buti biggrin.gif cia niekur nepabegsi
Kristtute
QUOTE(glinglingas @ 2006 01 02, 16:10)
mes duosime auguste greiciausiai, nes shis vardas daugiausiai patinka giminem /jau kadangi atsizvelgiu ir i ju nuomone  biggrin.gif  ax.gif  /  kolkas jis nera daznas, bet juk tai priklauso nuo aplinkos.. gali aplinkui nebuti nei vienos mergaites tokiu vardu, o gali klaseje net kelios buti  biggrin.gif  cia niekur nepabegsi
*

Net ir labai dažnas doh.gif
Žinau bent 6 mergytes tokiu vardu smile.gif
Kostina
Man irgi mielas šitas vardas, pažįstu tik kelias Augustes, ir jos šaunios mergytės.
Paranormali
Man labai grazus vardas Auguste, labai tvirtas ir grazus vardas, su graziu skambesiu, tik daugelis ji trumpina i Guste g.gif
SUNO
thumbup.gif Labai grazus vardas Auguste,musu draugai savo sunui dave varda Augustas,taipat grazus vardas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.