Mes laukiam leliuko, tik dar nežinom kas bus, bet vistiek po truputi renkam vardus..norėjau paklausti kaip jums mergaitei vardas Augustė? Man tai visai nieko, bet ar nėra jis toks, kad paskui šimtai Augusčių bus aplinkui?
Sveikutės,
Mes laukiam leliuko, tik dar nežinom kas bus, bet vistiek po truputi renkam vardus..norėjau paklausti kaip jums mergaitei vardas Augustė? Man tai visai nieko, bet ar nėra jis toks, kad paskui šimtai Augusčių bus aplinkui? QUOTE(Liucka @ 2005 10 11, 08:45) Sveikutės, Mes laukiam leliuko, tik dar nežinom kas bus, bet vistiek po truputi renkam vardus..norėjau paklausti kaip jums mergaitei vardas Augustė? Man tai visai nieko, bet ar nėra jis toks, kad paskui šimtai Augusčių bus aplinkui? Laba, manosios vardas toks ir kai prieš daugiau nei 7 metus išrinkom Augustės vardą - buvo retenybė, dabar gi popchore jos yra dvi, "pramoginiuose šokiuose" taip pat dvi. Nors mažoji vis dar didžiuojasi savo vardu ir jei pamato per TV mergaitę/panelę Augustę labai džiaugsmingai sureaguoja
Na man Augustė labai šaunus vardas.Kartais gailiuosi,kad sūnaus nepavadinau Augustinu,nes jis kaip tik gimęs tą vardo dieną-rugpjūčio 28.O kad labai daug jų yra,tai neteko susidurti,nei mokykloje,nei gimnastikos mokykloje,vis dėlto jis manau nėr taip paplitęs.
Man sis vardas grazus,turejau ji pasirasius vardu desimtuke,kai rinkau dukrytei,bet ieskojau trumpesnio.Pazistu viena mergina 20m.ir dvi is sunaus darzelio.Dar grazus ju trumpinys Guste.
Vardas grazus
O del tu vardu,tai manau kol nepevadini vaikiuko kokiu vardu,tai neatrodo,kad daug zmoniu tokiais vardais yra.O kai jau pavadini-tai ir imi manyt,kad tik vienas vardas visam mieste yra.Taip yra todel,kad tas vardas tampa artimas ir visur ji girdi,ko nebuvo iki to(paprasciusiai nekreipi demesio). Ir pabaigai:kaip nesistengtum vis vien nebus vienintelis leliukas tuo vardu.Svarbiausia,kad vardas nesipyktu su protu
AUGUSTĖ - lot. augustus - išaukštintas
Na, nėra tai labai jau retas vardas, bet tikrai ne kaip Gabija ar Lukas. Pabandyk perversti kelis mamytiškus žurnalus ir atkreipk dėmesį į konkursų nuotraukas, jos gi visos su vardais. Tai maždaug įsivaizduosi, kas "ant bangos" QUOTE(muminukas @ 2005 10 11, 11:06) AUGUSTĖ - lot. augustus - išaukštintas Na, nėra tai labai jau retas vardas, bet tikrai ne kaip Gabija ar Lukas. Pabandyk perversti kelis mamytiškus žurnalus ir atkreipk dėmesį į konkursų nuotraukas, jos gi visos su vardais. Tai maždaug įsivaizduosi, kas "ant bangos" Ačiū, gera mintis, reiks pabandyt
Man Augustė gražus vardas. Nėra labai retas, bet ir ne toks dažnas, kaip keletas ir G raidės
QUOTE(Jurgyte @ 2005 10 11, 13:32) Man Augustė gražus vardas. Nėra labai retas, bet ir ne toks dažnas, kaip keletas ir G raidės a pas mus va kokia istorija buvo nutikus su ta G: vyras grižta namo ir sako - pavadinam mergiotę Guste. Tuo metu gražus vardas pasirodė, ale pridūriau, gal vis tik rašom dokumentuose Augustė, bus gražus trumpinys, o vat gavos taip, kad nieks netrumpina jos vardelio ir jau net pamiršom, kad vistik Gustė buvo pradžių pradžia
mano dukros vardas irgi Augustė - jai 6 metai . Be abejo man tai gražus vardas
Liucka, o jei bijai dažnumo, bet Augustė vis tiek patinka, dar turiu variantą
Yra vardas AIGUSTĖ Aigustė buvo DLk Gedimino dukra, ištekėjusi už Maskvos d. k. Demiono Išdidžiojo ir gavusi dar Anastazijos vardą Va
Dėl vardų dažnumo, tai tiksliausią info suteikia ten, kur juos registruoja
Man tai irgi visai gražus vardas
Pažįstu tik vieną Augustę (bendradarbės mergička)
musu kieme simtas augusciu begioja, nu gi susigalvokit kita, ju tiek daug yra.........
O ir ARGUSTĖ pakankamai stipriai skamba
Man vardas Augustė labai patinka
Man Augustė labai gražus vardas, bet dabar labai dažnas
As tik galiu paantrinti - vardas grazus, bet jau daznas
Taip, grazus, bet daznas.
Guste irgi labai grazus, bet jauciu kad irgi bus daznas. Bet labai idomiai, ar su svao vardu nepazinojau nei vieno zmogaus, o istojau i universiteta ir kurse buvome 5 su tokiais vardais, gavosi dazniausias retas vardas Man atrodo, kad jei patinka- tai ir duokit toki, nes cia nepribursit daznas yra ar bus, ar ne. Nebent pavadintumet Aloyza, Antose ar pan. tada tikrai retas vardas butu.
Vardas labai gražus, bet aš visdėlto esu už trumpus vardelius, kažkaip smagiau jau vien dėl to kad vardas nebus kažkaip trumpinamas ar iškraipomas
Tiek Augustė, tiek Augustas asmeniškai man labai gražūs vardai
grazus
Man tai pats gražiausias vardas, todėl panašiai ir pavadinome savo dukrytę - Augusta
man labai grazus
Labai labai grazus vardas
Man tai irgi l.gražus
Jei domina - statistika:
Iš beveik 15000 mergaičių, gimusių 2004 metais yra 189, turinčios vardą Augustė. (šiemet gimusių dar tik 29) Manau, kad nėra jis jau toks dažnas Kaip pvz. Gabijų yra net 516.
Nu mums tai laaaaabai gražus...
Man labai grazus vardas
Labai gražus vardas, ir nėra jau toks ypatingai dažnas. Mano dukra Augustė
Aš sakyčiau, kad pastaruoju metu jis gana dažnokas, bet nepaisant to - gražus
Man grazus
Labai gražu - Augustė
man lb grazus vardas Auguste
pazaidziant galima vadinti gugu man puiku!!
Gražus, bet labai jau daug tų Augusčių
man gražu ir nekreipk dėmesio jei sako o tai dažnas vardas,juk jei tau gražu tai ir viskas.
man toks vardas labai grazus ir tikrai nera jis jau toks daznas, tikrai labai grazus vardas mergytei
QUOTE(Liucka @ 2005 10 11, 09:45) Sveikutės, Mes laukiam leliuko, tik dar nežinom kas bus, bet vistiek po truputi renkam vardus..norėjau paklausti kaip jums mergaitei vardas Augustė? Man tai visai nieko, bet ar nėra jis toks, kad paskui šimtai Augusčių bus aplinkui? labas , kadais man labai grazus vardas buvo GUSTE ( manau sis vardas retesnis bet ir auguste nieko) mano proseneles vardas GRASILDA. ka manot , ar mano pirmagymei tiktu (kada nors
Vardo dažnumas priklauso nuo mus supančios aplinkos. Mano aplinkoje Augusčių (Augustų) labai daug. Jei prie to skaičiaus skiskirt Gustes ir Gustus, sakyčiau, ant kiekvieno kampo po 2. Nekreipiant dėmesio į gimines, tai ir 3 bendradarbių mergaitės Augustės 2004-2005 m. gimimo
mes duosime auguste greiciausiai, nes shis vardas daugiausiai patinka giminem /jau kadangi atsizvelgiu ir i ju nuomone
QUOTE(glinglingas @ 2006 01 02, 16:10) mes duosime auguste greiciausiai, nes shis vardas daugiausiai patinka giminem /jau kadangi atsizvelgiu ir i ju nuomone Net ir labai dažnas Žinau bent 6 mergytes tokiu vardu
Man irgi mielas šitas vardas, pažįstu tik kelias Augustes, ir jos šaunios mergytės.
Man labai grazus vardas Auguste, labai tvirtas ir grazus vardas, su graziu skambesiu, tik daugelis ji trumpina i Guste
|