Kiek žinau ji dirba patologiniame skyriuje, tačiau priiminėja ir gimdymus, gal kuriai teko pas ją gimdyti ar šiaip susidūrėte su šia gydytoja?
Kiek teko pazinti,visai nebloga gydytoja.
man šita gydytoja nepatinka
O gal žinote, ar ši gydytoja šiuo metu turi savo privatų kabinetą? Iki Naujų Metų turėjo Žirmūnuose, bet po to žadėjo keltis į kitą vietą... Labai reiktų man pas ją apsilankyti.
kiek teko susidurti (o tenka dar ir dabar) - tai nelabai patinka. Labai pavirsutiniskai dirba, jei ko paklausi-tai atsakys, bet pati nieko nepatars...
Tenka su šia gydytoja susitikti. Žvalgausi, kur pabėgti nuo jos. Pritariu, kad žiauriai išsiblaškiusi, kiekvieną sykį klausia tų pačių dalykų, negirdi ką jai sakau ir iš vis dirba tikrai nepersistengdama
Visą nėštumą pas ją lankiausi,tikrai kelis kart galvojau kitos pasiieškot Gimdyti tai tikrai pas ją nenorėčiau
Lankiausi pas gyd. Pleskevičienę antro nėštumo priežiūrai Baltupių šeimos medicinos centre (nemokamai, nes ten esu prisirašius). Kadangi per pirmą nėštumą keičiau gydytojus, dabar nusprendžiau nesiblaškyt ir arti namų pasirinkt, nes vargas pabaigoj važinėt į kitą miesto galą kad ir pas labai gerą gydytoją.
Gyd. Pleskevičienė paliko vidutinišką įspūdį, bet gavau nedarbingumų tiek, kiek reikėjo (vis kartais nunešdavau vokelį, tai ir draugystė visai nebloga gavosi). Gimdžiau ne pas ją, bet man atrodo, kad nėštumo priežiūra visai pusėtina gavosi.
Man atrodo ji priziuri moterys po gimdymo.. ji buvo mano palatos gydytoja.. as ir kita panele taremes del gimdymo, tai mus kasdien ateidavo apziuret musu gyd. tai kai ji ieidavo i palata jos monologas:
- Kaip mams jauciasi? gerai? viskas tvarkoi? gydytojai buvo? nu gerai tada! Ir iseidavo... tarp tu sakiniu spedavome tik burnas praverti... Manau nors mus ir priziurejo kiti gyd, ji galetu nors atsakymo palaukt ar buvo ateje, nes siaip apziuret mus yra jos darbas... ale visada pani su sypsena ateidavo.. Ji visai nesiklauso - pasijutau kažkokiu daiktu. Pati klausia, pati atsako. Ir tokia labai jau "užsiciklinusi" - pas okulistą skubiai skubiai, pas stomatologą skubiai skubiai, su terapeutu skubiai pasikonsultuoti - visus štampukus surenkam ir kitą kartą jau ateinam su visais štampukais... Na, žiūrėsim, kaip reaguos, kai jos nepulsiu klausyt skubiai skubiai... Vis gi topas buvo, kai ji pasakė: viską darykit kaip per serialus rodo - matėt, kaip ten per daktarus moterys vaikšto?
Paantrinsiu sau: jei kam pirmo vizito metu kyla noras "pabėgt" pas kitą gydytoją - nesistenkit jo nugalėt, pasiimkit popierius ir išeikit - savo ir savo vaiko labui. Jūsų vaikas, kurio laukiatės, pasirinkimo išeit neturi, o stresas, sukeliamas šios gydytojos paistalų, gal net sakyčiau, neprofesionalumo, labai kenka judviem abiem. Kiekvienas apsilankymas (gerai, kad jų tebuvo trys), man kainavo nemažai ašarų - gydytoja pernelyg lengvai išsako nepagrįtus gąsdinančius spėjimus, yra labai netaktiška. Gali būti, kad ir aš buvau pernelyg minkšta, susijautrinusi, bet ar daug yra nėštukių, kurios kitokios?..
Gaila, kad tokia gera šeimos klinika daro tokią klaidą - samdydama gyd. Pleskevičienę. Vienintelė paguoda - su gydytoja dirbanti akušerė, deja, jos net vardo nepamenu.. QUOTE(Sazha @ 2008 04 07, 21:03) Taciau is koju labiausiai vercia pirmasis vizitas, i kuri pavelavau ir i gydytojos kabineta iejau likus desimciai minuciu iki jos darbo pabaigos. Iejus pamaciau vaizdeli: gydytoja letai maunasi zieminius batus ir tingiai snekasi su akusere apie si bei ta. as atsisedu, prisistatau QUOTE(Sazha @ 2008 04 07, 21:03)
Ziauriai nepatinka man sita Pleskeviciene. Po kiekvieno vizito pas ja griztu su bloga nuotaika...Laukiuosi 21 sav. Kai buvau pas ja 13 sav, pasake kad vaikui kazkas negerai su galvyte, kazkokios juodos demes. Kita diena nulekiau i mokama kabineta darytis echoskopijos, kur pasake kad viskas labai gerai ir tikrai viskas normoj, dar del sventos ramybes pasidariau privaciai Prisca, kurios rezultatai ir labai geri. Nunesiau tai Pleskevicienei visus rezultatus, o ji man ir sako...tai kam cia reikejo darytis...Siandien turejo buti didysis issamus echo, taip vadinamas skriningas, kuris daromas per nestumo viduri..Tai ji dare gal pusantros minutes, kai paklausiau gal mato lyti, tai neziuredama i echo, sako, vaikas sedi brangioji, nepasakysiu.... Nu vienu zodziu, nepatarciau kitoms pas ja lankytis, kurios ateityje pastos...Girdejau, kad ji kysius megsta ir tada visai kitaip priziuri nestukes, bet tokiai
Turiu dukrą kaip liepą
ash tajp pat pas shita dama ejau..tai ji ten visokiu blogybiu mate ir prisca dariausi ir pas genetikus vaziavom, tai genetike net pasijuoke kodel mus cia siunte jokio rejkalo nebuvo..bet visvien pasiziurejom, suzinojom lyti svori, parode visa vajkeli kajp jis ten atrodo
vaikstau pas ja su antru leliuku. Nu nera ji tokia baisi. Cia kam ko reikia... Su pirmu vaiksciojau pas kita privaciai, demesio gavome abu ir as ir vyras, bet nepasakyciau kad pati prieziura buvo daug geresne nei Pleskevicienes, tada praziuorejo tachikardija basine.... o ir gimdymas gavosi vistiek komplikuotas. Esme kad ne gydytojas o tu pati turi isnesioti ir pagimdyti. Aisku pirma karta besilaukaincioms gal geriau svelnesne gydytoja nei Pleskeviciene, bet gydytoja kaip gydytoja. Pastabu visokiu pasake ir ji ir jos sesele (ypac sesele) bet kas man... na pabambejo kad ne savo laiku, kad tas kad anas... tegu. O echoskopija dare idemiai, bukle ivertino labai logiskai... Ir su pirmu uz pinigus daug geresnes prieziuros tikrai negavau. Gimdysiu matyt ne pas ja.... bet prieziura pas ja esu patenkinta. Svarbiausia klausti - ji atsakys ir patars.
Aš pas šią gydytoją lankausi jau antrą nėštumą, viskas man tinka ir patinka
|