Langininkas
2010 07 30, 20:58
Jei didesni pabraižymai Cosmofen 5, veikia! QUOTE(alfasz @ 2010 07 29, 11:27) Reiktu ziuret giliau.. i komplektacijas, ir pan. netik i kaina galutine. Papildyta:Siulomos priemones daugiau pasalina mikro ibrezimus plastiko, nuvalo kambario dulkes nuo remu, padengia antibakterine danga.. O jei aptisko nuo statybu, tai kazko rimtesnio reiktu ieskot Papildyta:Galbut padetu labiau tokia priemone: Cosmofen 10, PVC valiklis su nedideliu kiekiu tirpiklio. Gamintojas Weiss Chemie Vokietija. Bet pazadet kad nusivalys negaliu, pabandyt galima. Tokios priemones kaina 25 Lt. O nuo stiklu tai kiek pamenu senais laikais is senuku skiedikli pirkdavom tokiam tamsiame butelyje ir uzpilus ant skudureliu - nuvalydavom dazus po remu perdazymo. 
QUOTE(alfasz @ 2010 07 30, 17:49) Mano, galbut kaip ir pacio pardavejo poziuriu, del silumos ir geru savybiu stayciau i pirma vieta Aluplast ideal 6000 arba ideal 7000. Skirtumas tarp ju mazas. Kaina ta pati. rašo, kad abeji 6 kamerų, bet plotis 7 cm, o pagal postą 7 cm yra 5 kamerų langų  Suprantu, kad realiai jokio skirtumo tos kamerios, tiesiog šiaip smalsu
o gal galite pasakyti kaip schuco profilis?  ačiū
Ojoj kaip sudetinga, sitaip gilindamasi buto niekaip nesusiremontuociau  Gal tiesiog galit patart kur geriau pirkt paprastus plastikinius langus ?
QUOTE(Liussy @ 2010 08 03, 20:40) Ojoj kaip sudetinga, sitaip gilindamasi buto niekaip nesusiremontuociau  Gal tiesiog galit patart kur geriau pirkt paprastus plastikinius langus ? ten, kur pasiūlys pigiausią kainą  nes rezultatą vis tiek gausite tą patį ar beveik tą patį... galų gale, kaip patikrinsi, kad tikrai tokie profiliai, stiklai ir pan.  tokią išvadą pasidariau po ilgų svarstymų ir ieškojimų
negalima taip pirkt nieko! kiekvienas gamintojas turi savo pliusu ir minusu, juk norim, kad daiktas tarnautu gerai ir ilgai, nesakau, kad pirkdamas brangu daikta turesi daugiau kokybes nei pigu, tiesiog reikia issirinkt ir gamintoja, ir montuotoja, juk nuo to priklauso ir garantija ir t.t. Jei tarkim kas atsitinka, juk norite, kad montuotojas atvaziuotu greitai ir sutvarkytu beda, o ne spjaudytu ir zadetu, tad rinkites apdairiai, pasiskaitykit juoduosius sarasus, pasiulymus, o geriausia paskelbkit konkursa, issiuskit savo langu ismatavimus kokiom 10-n kompaniju ir laukit atsakymo, o po savaites issirinkit kazkuri ir pagal kaina, ir ka siulo
QUOTE(Ruutta @ 2010 08 04, 08:11) negalima taip pirkt nieko! parašiau iš savo patirties  pirmą kartą kai dėjome tai labai atidžiai rinkomės, bet tada jie buvo naujiena, ne taip ir sunku buvo išsirinkti  dabar pirmiausia išsistudijavau informaciją čia, tada firmų puslapiuose siūlomą, išsiuntinėjau nemažai paklausimų, bet galiausiai pasirodė, kad vienų geri rėmai, kitų profiliai, trečių dar kas nors, o kainos labai panašios, ketvirtų langai kažkodėl pigesni (nors tų pačių firmų), bet montavimo kaina nereali ir pan. Galiausiai visa tai pasvėrusi ir atsižvelgusi į tai, kad net didžiosios firmos bankrutuoja (Hrono pavyzdys), pasirinkau mažo miestelio mažą ir paprastą firmą, kuri pasiūlė gerokai mažesnę kainą, dirba su tais pačiais profiliais ir kt. kaip besireklamuojančios firmos, be to, jau ne vieni patenkinti darbu ir kokybe. Tikiuosi, nenusivilsim
QUOTE(AŠA @ 2010 08 04, 11:09) parašiau iš savo patirties  pirmą kartą kai dėjome tai labai atidžiai rinkomės, bet tada jie buvo naujiena, ne taip ir sunku buvo išsirinkti  dabar pirmiausia išsistudijavau informaciją čia, tada firmų puslapiuose siūlomą, išsiuntinėjau nemažai paklausimų, bet galiausiai pasirodė, kad vienų geri rėmai, kitų profiliai, trečių dar kas nors, o kainos labai panašios, ketvirtų langai kažkodėl pigesni (nors tų pačių firmų), bet montavimo kaina nereali ir pan. Galiausiai visa tai pasvėrusi ir atsižvelgusi į tai, kad net didžiosios firmos bankrutuoja (Hrono pavyzdys), pasirinkau mažo miestelio mažą ir paprastą firmą, kuri pasiūlė gerokai mažesnę kainą, dirba su tais pačiais profiliais ir kt. kaip besireklamuojančios firmos, be to, jau ne vieni patenkinti darbu ir kokybe. Tikiuosi, nenusivilsim  Jei yra diskusija - jau gerai Galbut mane palaikyt galite salisku ar pan bet as issakysiu savo nuomone. Negalima rinktis langu, ir kitu medziagu, pvz kad santechnikos irangos pacios pigiausios, nes jei labai pigu, tai arba sutaupyta kokybes saskaita, arba super akcija, kuriomis as nebetikiu, arba krize imone labai paveike ir tik tokiu budu prisivilioja klientu. Langu atveju tai pirkti pigiausia yra labai pavojinga, nes geri daiktai pigiai nekainuoja, o langus statotes ne 2m., o mazu maziausiai 10-20m. Taigi tai investicija ilgam laikui, tad del jos siek tiek pavargti ir pasukti galvele manau verta, kad ilgai dziaugtumetes pirkiniu. Aisku, nezinant, nesidomint, ar neturint laiko - perkama ten kur arti, kur trumpas terminas ir pan. Bet turint laiko ir noro rekomenduotina pasidomet tais paciais atsiliepimais internete, pasiklausinet giminiu, pazistamu, bendradarbiu ka jie mano ka rinktis, o ko ne. Taip pat perkant daug klausineti, nes pagal tai nuspresite ar pardavejai - vadybininkai kompetetingi, ismano savo darba produkta, ar tik pasakys: Kaina 2000lt, uzsisakot? Man asmeniskai kaip dirbanciam jau 4tus metus su langais daug klausinejantys klientai patinka, nes ir pats neuzmirsti daug ko, kai kurie klientai privercia mane pati pasiskambint kolegoms ir paklaust kaip daryt, ka daryt, kas geriau, taip ir as pats tobuleju, o ir klientas gauna reikiamos informacijos, ziniu. Del komplektacijos langu: kiekvienas atvejis skirtingas: kai dedi lngus i priestata - vieni reikalavimai ir pageidavimai, kai dedi i nama langus - visai kiti. Tai ir profilis gali skirtis, ir stiklo paketai, ir varstymas ir apsauga, ir net rankeneles ar stiklajuostes. Siuo metu yra ka pasiulyt, tik ne viska klientui iskart siulai, tik pasidomi ko jam reikia, ko jis nori, ko tikisi.
Sveiki 1. Prieš kelis metus buvo teigiama, kad tarpinės turi būti juodos (kitos splavos tarpinės lyg ir prastesnės  ) ir neturi būti įlydytos. Kad dvi išorinės tarpinės užtikrina sandarumą. Norėčiau sužinoti apie SEMPERIT tarpines  . Kokios tarpinės šiuo metu laikomis geriausiomis? 2. Taip pat prieš kelis metus vieni iš geriausių apkaustų (bent taip buvo teigiama) buvo SIEGENIA arba WINKHAUS. Ar pasikeitė dabar kas nors apkaustų pasaulyje, ar visgi šie apkaustai išlieka tarp geriausių? 3. Prieš kelis metus vieni geriausių profilių (vėl gi - taip buvo teigiama) buvo VEKA Toplineas, Softline, Swingline ir KOMMERLING. Bet Kommerling langams buvo rekomenduojama būtinai 5 kameros. Ar kas nors pasikeitė šioje srityje dabar, ar šie profiliai vis dar tarp lyderių? Dabar dauguma firmų siūlo tik 5 kamerų langus, nors prieš kelis metus buvo sakoma, kad kamerų skaičius neturi jokios įtakos Mano mama ruošiasi dėti naujus langus į virtuvę ir nori stiklinti balkoną. Prieš kelis metus susidėjo langus į kambarius. Tuomet ilgai ir kruopščiai rinkomės, nes ieškojome ne tik gerų langų, bet ir firmos, kuri gamina langus su vertikaliomis orlaidėmis. Tfu tfu tfu ir 3k medin, bet likom patenkinti. Norėtųsi ir dabar neapsišauti Dėkui visiems, kurie atsilieps į mano postą
QUOTE(Amica @ 2010 08 04, 11:53) Sveiki 1. Prieš kelis metus buvo teigiama, kad tarpinės turi būti juodos (kitos splavos tarpinės lyg ir prastesnės  ) ir neturi būti įlydytos. Kad dvi išorinės tarpinės užtikrina sandarumą. Norėčiau sužinoti apie SEMPERIT tarpines  . Kokios tarpinės šiuo metu laikomis geriausiomis? 2. Taip pat prieš kelis metus vieni iš geriausių apkaustų (bent taip buvo teigiama) buvo SIEGENIA arba WINKHAUS. Ar pasikeitė dabar kas nors apkaustų pasaulyje, ar visgi šie apkaustai išlieka tarp geriausių? 3. Prieš kelis metus vieni geriausių profilių (vėl gi - taip buvo teigiama) buvo VEKA Toplineas, Softline, Swingline ir KOMMERLING. Bet Kommerling langams buvo rekomenduojama būtinai 5 kameros. Ar kas nors pasikeitė šioje srityje dabar, ar šie profiliai vis dar tarp lyderių? Dabar dauguma firmų siūlo tik 5 kamerų langus, nors prieš kelis metus buvo sakoma, kad kamerų skaičius neturi jokios įtakos Mano mama ruošiasi dėti naujus langus į virtuvę ir nori stiklinti balkoną. Prieš kelis metus susidėjo langus į kambarius. Tuomet ilgai ir kruopščiai rinkomės, nes ieškojome ne tik gerų langų, bet ir firmos, kuri gamina langus su vertikaliomis orlaidėmis. Tfu tfu tfu ir 3k medin, bet likom patenkinti. Norėtųsi ir dabar neapsišauti Dėkui visiems, kurie atsilieps į mano postą  1. As iki siol lieku prie nuomones, kad juodos tarpines yra geresnes. Jos aisku labiau tepa. Pilkos atrodo graziau, bet ne tokios ilgaamzes. Semperit tarpines vienos geresniu. 2. Apkaustai tai yra visi panasaus lygio, tik vieno kaip Roto yra maziau populiarus, kaip ir Winkhaus. Populiaresni Siegenia apkaustai. 3. Profilis kolkas mano subjektyvia nuomone geriausias islieka Veka. Tik jo kaina palyginus su kitais yra +40 proc aukstesne. Labiausiai isdirbtas - Veka Topline, silciausias - Veka alphaline, graziausias - Veka Swingline, bet jis Lietuvoje beveik negaminamas, todel reikia ziureti, kad nebutu jis lenkiskas. Kameru skaicius nera labai svarbus, svarbu ziuret remo ploti. Kuo remo plotis didesnis - tuo langas siltesnis. 3 kameru profilis remo ploti turi 58-60mm, 5-6 kameru - 70-90mm. Konkretu profili reikia ziureti. Veka alphaline90 - 6 kameros - 9cm remo plotis ir dar yra apsiltinamoji medziaga reme. Labai siltas profilis. 3 stiklu paketas su 16mm oro tarpais tarp stiklu eina standartiskai. Jei vel atidziai rinksites - manau nesuklysite ir nesigailesite. Sekmes renkantis  :su
QUOTE(alfasz @ 2010 08 04, 10:20) Galbut mane palaikyt galite salisku ar pan bet as issakysiu savo nuomone.
Negalima rinktis langu, ir kitu medziagu, pvz kad santechnikos irangos pacios pigiausios, nes jei labai pigu, tai arba sutaupyta kokybes saskaita, arba super akcija, kuriomis as nebetikiu, arba krize imone labai paveike ir tik tokiu budu prisivilioja klientu.
 visiškai aklai pirkti nerekomenduoju ir aš, tačiau gal ir neteisi, bet manau, kad "didžiosios" (pavadinkim jas taip) firmos ganėtinai daug užsimeta. Juk reklama taip pat kainuoja  Dar pastebėjau labai įdomų dalyką, kad didžiųjų firmų centruose kainos mažesnės nei tų pačių filialuose miesteliuose, įdomu, kodėl taip  sakysite, už transportavimą - nemanau, nes galima, pvz., užsakyti Vilnuje ir pristatys į Šakius per savo filialus už tą pačią kainą, o štai užsakant Šakiuose kaina šokteli  ir langai tie patys... žodžiu, marketinginių triukų yra įvairių, bet realiai nelabai įsivaizduoju kaip sužinoti produkto kokybę ir jo tikrumą, čia belieka tik pasitikėjimas ir... fizinis pojūtis, šilta ar šalta
QUOTE(AŠA @ 2010 08 04, 12:22)  visiškai aklai pirkti nerekomenduoju ir aš, tačiau gal ir neteisi, bet manau, kad "didžiosios" (pavadinkim jas taip) firmos ganėtinai daug užsimeta. Juk reklama taip pat kainuoja  Dar pastebėjau labai įdomų dalyką, kad didžiųjų firmų centruose kainos mažesnės nei tų pačių filialuose miesteliuose, įdomu, kodėl taip  sakysite, už transportavimą - nemanau, nes galima, pvz., užsakyti Vilnuje ir pristatys į Šakius per savo filialus už tą pačią kainą, o štai užsakant Šakiuose kaina šokteli  ir langai tie patys... žodžiu, marketinginių triukų yra įvairių, bet realiai nelabai įsivaizduoju kaip sužinoti produkto kokybę ir jo tikrumą, čia belieka tik pasitikėjimas ir... fizinis pojūtis, šilta ar šalta  Cia esme tame, kad tik vadinas filialai gamintoju tuose miesteliuose, isties, langai kainuoja brangiau ne del transporto, transportas gali but 50-100lt max Lietuvoje. Brangiau todel, kad tie vadinkim atstovai yra atskiros imones, arba vadybininkai turi ikure savo imones, perka langus is gamintoju, tu paciu pvz TIKS langu ir uzsideda savo norima antkaini. Jie pagal sita veikimo buda nebera atstovai mano nuomone o perpardavinetojai paprasciausiai. TIKS langai tikrai algos nemoka jiems, jie yra agentai, savo imoniu savininkai, todel ir kainos buna sukeltos daugiau nei pagrindiniame biure Kaune pvz.
Ingredd
2010 08 04, 11:37
Sudejo pas mane langa Veka topline, bet ir ka, ar gerai ir kokybiskai manau pasimatys tik po kokiu 5m....ar ne?
nercyte09
2010 08 04, 11:45
Ką galite pasakyti apie Eko Swingline 6 kamerų 70mm 3 stiklų. Siūlo juos mums už gan padorią kainą...
QUOTE(Ingredd @ 2010 08 04, 12:37) Sudejo pas mane langa Veka topline, bet ir ka, ar gerai ir kokybiskai manau pasimatys tik po kokiu 5m....ar ne? Ar gerai sudeti langai turi matytis dabar, pagal varstymasi, pagal uzsidaryma, pagal triuksmo sulaikyma, pagal grozi Ziema pajusite siluma, t.y kad namuose bus silciau, bet vedintis vistiek bus butina - to negalima pamirst. Papildyta:QUOTE(nercyte09 @ 2010 08 04, 12:45) Ką galite pasakyti apie Eko Swingline 6 kamerų 70mm 3 stiklų. Siūlo juos mums už gan padorią kainą...  Nezinau net tokio profilio, o tas EKO man nieko nesako, nebent tai, kad tai bus ekonomiskas profilis, o tokie buna laibesni, lengvesni, ir zinoma pigus.
Alfasz, jus kaip profas, pasakykit kaip scuco profilis 5 kameru yra 7cm ir 8,2 cm., kazkaip apie ji niekas nerašo čia....nes mane jis sudomino..labai ačiū...
QUOTE(izzidė @ 2010 08 04, 13:19) Alfasz, jus kaip profas, pasakykit kaip scuco profilis 5 kameru yra 7cm ir 8,2 cm., kazkaip apie ji niekas nerašo čia....nes mane jis sudomino..labai ačiū...  Dar kai nedirbau su langais mano mama isistate Schuco profilio langus, su Siegenia apkaustais. Kolkas pretenziju jiems neturiu, sandarus, normalus langai. Tarpines pilkos, lygtais sulydytos galuose su plastiku, kolkas per 5m ju keist neteko. Tik gal rankenos man neimponuoja, manau geriau butu HOPEE Secustik isidet, 16lt/vnt. Jos kokybiskesnes, su islinkimais pirstams, bet traska, gal kakza gali erzint tas sukant rankenos traskejimas. O visa kita lemia kaina. Kiek anksciau esu mates, tai Schuco profilis vienas brangesniu, man pavykdavo su Veka pasiulyt panasia kaina. O Veka mano nuomone geresne.
QUOTE(alfasz @ 2010 08 04, 13:26) Dar kai nedirbau su langais mano mama isistate Schuco profilio langus, su Siegenia apkaustais. Kolkas pretenziju jiems neturiu, sandarus, normalus langai. Tarpines pilkos, lygtais sulydytos galuose su plastiku, kolkas per 5m ju keist neteko. Tik gal rankenos man neimponuoja, manau geriau butu HOPEE Secustik isidet, 16lt/vnt. Jos kokybiskesnes, su islinkimais pirstams, bet traska, gal kakza gali erzint tas sukant rankenos traskejimas. O visa kita lemia kaina. Kiek anksciau esu mates, tai Schuco profilis vienas brangesniu, man pavykdavo su Veka pasiulyt panasia kaina. O Veka mano nuomone geresne.  o kodėl jis brangesnis, gal vertas, nes kokybiškas, o kodėl Veka jums labiau patinka?
QUOTE(izzidė @ 2010 08 04, 13:30) o kodėl jis brangesnis, gal vertas, nes kokybiškas, o kodėl Veka jums labiau patinka?  Veka man patinka, kad buna su plienu uzdaro konturo, apkaustai neblogi. Manau profilis geresnis nei Schuco.
QUOTE(alfasz @ 2010 08 04, 13:37) Veka man patinka, kad buna su plienu uzdaro konturo, apkaustai neblogi. Manau profilis geresnis nei Schuco.  Tai kad va kaip tik turiu lankstinuka scuco irgi uždaras tas metalis remas viduje. o kiek zinau jis vokieciu ir apkaustai geri...na dar svarstom, bet labai dėkui už diskusija...
QUOTE(alfasz @ 2010 08 04, 11:29) Cia esme tame, kad tik vadinas filialai gamintoju tuose miesteliuose, isties, langai kainuoja brangiau ne del transporto, transportas gali but 50-100lt max Lietuvoje. Brangiau todel, kad tie vadinkim atstovai yra atskiros imones, arba vadybininkai turi ikure savo imones, perka langus is gamintoju, tu paciu pvz TIKS langu ir uzsideda savo norima antkaini. Jie pagal sita veikimo buda nebera atstovai mano nuomone o perpardavinetojai paprasciausiai. TIKS langai tikrai algos nemoka jiems, jie yra agentai, savo imoniu savininkai, todel ir kainos buna sukeltos daugiau nei pagrindiniame biure Kaune pvz.  Bet kodėl tada tie, kurie nenurodyti internete kaip oficialūs atstovai, tą pačią produkciją parduoda pigiau  galbūt jie ima tiesiogiai iš gamintojų  iš tokių, vadinasi, labiau apsimoka pirkti, nes permokėsi tik 1 kartą, t. y. konkrečiai jiems, o ne 2 kartus, t. y. didžiajam atsovui ir tarpininkui Dar iš savo kuklios patirties galiu patarti būti atidiems nuolaidų atžvilgiu  Visi suprantame, kad jos butaforinės, bet štai toks pavyzdys mane irgi pribloškė: atsiuntusi sąmatą firma nurodė 25% nuolaidą, kai internete skelbiama 30%. O paklausus apie didesnę nuolaidą ir nurodžius, kur ji skelbiama - perskaičiavo, bet... stebuklingai keleta litų pakito pradinė kaina  Smulkmena, aišku, bet nemaloni P. S. alfasz, nesivadovaudama, bet atsižvelgdama į jūsų nuomonę pasirinkau Ideal7000 - žiūrėsim. Įspūdžiai bus po kokio mėnesio
Alfasz, dėkui už informaciją QUOTE(alfasz @ 2010 07 30, 17:49) Papildyta:Mano, galbut kaip ir pacio pardavejo poziuriu, del silumos ir geru savybiu stayciau i pirma vieta Aluplast ideal 6000 arba ideal 7000. Skirtumas tarp ju mazas. Kaina ta pati. Antroj vietoje gal Inoutic Faugos. Trecioje Gealan. Ketvirtoje - Brugmann. Cia mano asmenine nuomone - ja vadovautis nebutina tikrai.  O į kurią vietą objektyviu požiūriu (  ) tarp šių minėtų profilių įrašytumėte Veka? QUOTE(izzidė @ 2010 08 04, 12:19) Alfasz, jus kaip profas, pasakykit kaip scuco profilis 5 kameru yra 7cm ir 8,2 cm., kazkaip apie ji niekas nerašo čia....nes mane jis sudomino..labai ačiū...  Man asmeniškai Shuco profilis nepatinka dėl įlydytų tarpinių AŠA, gal galėtumėt parašyti kur tuos langus užsisakėte? Jei temoje nenorint viešinti, gal galėtumėte į až brūkštelėti?
QUOTE(Amica @ 2010 08 04, 15:07) Alfasz, dėkui už informaciją O į kurią vietą objektyviu požiūriu (  ) tarp šių minėtų profilių įrašytumėte Veka? Man asmeniškai Shuco profilis nepatinka dėl įlydytų tarpinių AŠA, gal galėtumėt parašyti kur tuos langus užsisakėte? Jei temoje nenorint viešinti, gal galėtumėte į až brūkštelėti?  AŠA galetu parasyt kiek kainavo tie languciai i az. Kadangi galiu pasiulyt panasius, galbut ir kaina pas mane geresne butu..
fantazija72
2010 08 04, 15:10
sveikos,as naujoke,norejau paklausti,kokioje firmoje rekomenduotumet uzsakyti langus namui?Kokioje dejotes ir kokie atsiliepimai? Papildyta:neparasiau kuriam mieste  Klaipedoj
QUOTE(alfasz @ 2010 08 04, 14:12)  O kokie tie panašūs? Įtariu, kad atspėčiau vos ne 100proc  . Beje, alfasz, ar jūsiškė firma gamina langus su vertikaliomis orlaidėmis?
QUOTE(Amica @ 2010 08 04, 16:16)  O kokie tie panašūs? Įtariu, kad atspėčiau vos ne 100proc  . Beje, alfasz, ar jūsiškė firma gamina langus su vertikaliomis orlaidėmis?  Ne, deja ne
QUOTE(AŠA @ 2010 08 04, 17:05) Kol kas nemačiusi pačių langų (nors ką ten pamatysi...) ir kol nėra jų įdėtų tikrai niekam nerekomenduosiu, maža ką  be to, vargu bau ar kam bus naudos, nes jie dirba tik viename mieste  Keista, kad imone dirba tik vienam mieste. As is pradziu, kai pradejau dirbti daugiau buvo akcentuojamas Kaunas, poto laikui begant ir poreikiui esant pradejau dirbti su Vilniumi, Klaipeda, Alytum, Siauliais, Paneveziu, Rokiskiu ir pan.
QUOTE(Amica @ 2010 08 04, 14:07) AŠA, gal galėtumėt parašyti kur tuos langus užsisakėte? Kol kas nemačiusi pačių langų (nors ką ten pamatysi...) ir kol nėra jų įdėtų tikrai niekam nerekomenduosiu, maža ką  be to, vargu bau ar kam bus naudos, nes jie dirba tik viename mieste  QUOTE(alfasz @ 2010 08 04, 14:12) o kas čia ką tik rašė, kad kaina atitinką kokybę
QUOTE(fantazija72 @ 2010 08 04, 16:10) sveikos,as naujoke,norejau paklausti,kokioje firmoje rekomenduotumet uzsakyti langus namui?Kokioje dejotes ir kokie atsiliepimai? Papildyta:neparasiau kuriam mieste  Klaipedoj Kaip tik randuosi Klaipedoje dabar. Jei domina languciai galeciau padeti ir ismatuotu langucius greitu metu Jums. Papildyta:QUOTE(AŠA @ 2010 08 04, 17:20) Kol kas nemačiusi pačių langų (nors ką ten pamatysi...) ir kol nėra jų įdėtų tikrai niekam nerekomenduosiu, maža ką  be to, vargu bau ar kam bus naudos, nes jie dirba tik viename mieste  o kas čia ką tik rašė, kad kaina atitinką kokybę  Man patinka protingas derejimasis  as uz derybas, bet su protu. O pas langistus kainos buna ivairios, priklausomai nuo derybu igudziu, ir nuo ju antkainiu.
QUOTE(alfasz @ 2010 08 04, 16:19) geram staliui kartais pakanka darbo ir savo kaime  o jei rimčiau, tai tikrai nežinau ir nesigilinau, kodėl taip, kiekvienas turi savo viziją ir strategiją. sakau, bepigu man kalbėti, kol dar nieko nėra, gal po mėnesio jau kitą giesmę suoksiu (tfutfutfu), tiesiog šiuo kartu pasirinkau šį variantą dėl kainos ir kad keliems pažįstamiems jau buvo dėti šių meistrų langai (didesnėse firmose meistrų daugiau ir vargu ar išsiaiškinčiau jų darbo kokybę iš anksto, dar "sužaidė" ir neigiami atsiliepimai apie vienos firmos vadovus ir jų požiūrį į darbuotojus), nes manau, kad turi nemažos įtakos ir meistrų darbas
labai noriu padekoti visiems uz patarimus renkantis plastikinius langus
Ingredd
2010 08 04, 18:59
Tiesa, labai patiko, kad po langu idejo uzrakta, kad pvz vaikas negaletu atidaryti lango, bet vedinimui langas atsidaro, super ir tik 35lt berods..
prisiskaicius priejau prie isvados , prasykit , gamintojo garantijos  nes siai dienai kas sumontuos yra begales, o vat jai kas atsitiks ar jie prisiims taisyt nezine, juk jai langa parduoda uz savikaina +\- tai kur lesos jai kas jam atsitiks . PVZ: Viena pazystama (kavos drauge  ) keitesi langus , kadangi turim pazystamu , tai uz savikaina aluplast sake suveiks (plius transportas) , bet drauge pries tai dar buvo konkursa paskelbus , ir kai ji parode samatas isaiskejo kokiomis kainomis kas ka siulo. Moralas tame is 13 kompaniju 7 langus siule savikaina plius 50-150lt plius montavimas 65uz m2 , tai jai be montuodamas jis padarys klaida ir ta klaida islys po 1-6men ar vaziuos jis nemokamai taisyt jos ?
jurgitag
2010 08 04, 19:29
Sveiki,
gal kam teko susidurti su firma Sumeda. Planuoju is jos isigyti plastikinius langus is Veka Alphaline 90 profilio. Ka gero ar blogo apie ja galit pasakyti. Gal kam teko su ja langu klausimu bendrauti ir kam nors ji yra idejusi langus.
QUOTE(jurgitag @ 2010 08 04, 20:29) Sveiki, gal kam teko susidurti su firma Sumeda. Planuoju is jos isigyti plastikinius langus is Veka Alphaline 90 profilio. Ka gero ar blogo apie ja galit pasakyti. Gal kam teko su ja langu klausimu bendrauti ir kam nors ji yra idejusi langus. Jei jau domina Veka alphaline - bandykit paprasyt samatos ir is Gipuros. Dazniausiai ten buna pigesni Veka Alphaline langai nei pas Sumeda. Papildyta:QUOTE(Amica @ 2010 08 04, 15:07) Alfasz, dėkui už informaciją O į kurią vietą objektyviu požiūriu (  ) tarp šių minėtų profilių įrašytumėte Veka? Man asmeniškai Shuco profilis nepatinka dėl įlydytų tarpinių AŠA, gal galėtumėt parašyti kur tuos langus užsisakėte? Jei temoje nenorint viešinti, gal galėtumėte į až brūkštelėti?  Man Veka asmeniskai pirmoje vietoje. Ir kokybe ir kaina. Kaina uz siu profiliu langus bus apie 40 proc aukstesne su Veka profiliu.
va ka radau pasiknaisiojusi internete  man labai patiko http://plastikiniailangai.weebly.com/index.html
QUOTE(Ruutta @ 2010 08 04, 21:42) pataria kad nesidetu triju kameru , nezinau del ko As 3 kameru langus deciaus nebent stiklinant balkona, kad remai butu siauresni, ir butu daugiau sviesos.
jurgitag
2010 08 04, 20:47
QUOTE(alfasz @ 2010 08 04, 20:33) Jei jau domina Veka alphaline - bandykit paprasyt samatos ir is Gipuros. Dazniausiai ten buna pigesni Veka Alphaline langai nei pas Sumeda. Papildyta:Man Veka asmeniskai pirmoje vietoje. Ir kokybe ir kaina. Kaina uz siu profiliu langus bus apie 40 proc aukstesne su Veka profiliu. Na jau buvau ir pas Gipura su Sumedos samata. Gipura pasake kad tokiu kainu kokias dave Sumeda pasiulyt siuo metu negali. Dar vienas akmenukas i Gipuros darza. Imone dirba nuo 2001-03-12 bet 2009-12-22 kazkodel pakeistas pavadinimas (http://www.registrucentras.lt/jar/p/dok.php?kod=135739991), paprastai imone savo prekini zenkla/varda siekia islaikyt jei su ja viskas tvarkoj, o keiciama siekiant atsikratyt kazkokiu sasaju, asociaciju, praeities .... Toks pakeitimas kelia mazyte abejone del imones  . Idomu koks buvo ju ankstesnis pavadinimas.
QUOTE(jurgitag @ 2010 08 04, 21:47) Na jau buvau ir pas Gipura su Sumedos samata. Gipura pasake kad tokiu kainu kokias dave Sumeda pasiulyt siuo metu negali. Dar vienas akmenukas i Gipuros darza. Imone dirba nuo 2001-03-12 bet 2009-12-22 kazkodel pakeistas pavadinimas (http://www.registrucentras.lt/jar/p/dok.php?kod=135739991), paprastai imone savo prekini zenkla/varda siekia islaikyt jei su ja viskas tvarkoj, o keiciama siekiant atsikratyt kazkokiu sasaju, asociaciju, praeities .... Toks pakeitimas kelia mazyte abejone del imones  . Idomu koks buvo ju ankstesnis pavadinimas. Kiek as pamenu 2007m jie irgi vadinos Gipura.. Gal savininkai keites, gal akcininkai..
QUOTE(alfasz @ 2010 08 04, 22:43) As 3 kameru langus deciaus nebent stiklinant balkona, kad remai butu siauresni, ir butu daugiau sviesos.  Atsako mano vyras : 3 kameru langai yra laibesni , lengviau isyla sauleje, dideles konstrukcijos nuo ikaitimo ir naudojimo pradeda kraipytis, atsiranda tarpai.
QUOTE(Ruutta @ 2010 08 04, 21:58) Atsako mano vyras : 3 kameru langai yra laibesni , lengviau isyla sauleje, dideles konstrukcijos nuo ikaitimo ir naudojimo pradeda kraipytis, atsiranda tarpai. Pritariu. Bet del to nepulciau turedamas 3 kameru langus keistis i 6 kameru langus, jei jie sandarus, tvarkingi, ir tarnauja. Bet kokiu atveju neapsimoka jau dabar pirkti 3 kameru langus butui, namui ar pan nes kaina labai mazai skiriasi nuo tu paciu 6 kameru langu kainos.
Alfasz, rašėte, kad jums nepatinka KBE produktai. Paminėkit tas jų savybes, kurios jums nepatinka
Norėtume stiklinti balkonus. Gal kas bandėte užsakinėti iš Vinkelio langus? Klaipėdoje  Kokie būtų atsiliepimai?
Ingredd
2010 08 05, 16:23
QUOTE(Dakie @ 2010 08 05, 17:14) Norėtume stiklinti balkonus. Gal kas bandėte užsakinėti iš Vinkelio langus? Klaipėdoje  Kokie būtų atsiliepimai? as prasom i svecius parodysiu na, tik viena langa nesenai dejomes, kol kas patenkinti, mano manymu darinejasi, varstosi gerai, apdaila gan graziai padare.. ai dar atejo ismatuoti, parodziau istiklinta balkona heinzmanno, tai iskart parode kur klaidos, netgi sutiko pabandyti sutaisyti.. vanduo bega lyjant, kaip pikta negaliu o dabar kiek pinigu reikia sukisti remontuojant... beje, kaip manot i virtuve orlaide reikalinga? vasara kaip ir ne, bet ziema gaminant ir prasidarant virsu vedinimui tai bus salta planuoju vientisa langa deti..
QUOTE(Amica @ 2010 08 05, 02:38) Alfasz, rašėte, kad jums nepatinka KBE produktai. Paminėkit tas jų savybes, kurios jums nepatinka  Man neimponuoja ju ekologiskumas, visur pazymimas, kaip rivalumas, bet kaip minejau - man jis yra trukumas, o ne privalumas.. Taip pat naudojama plieno forma, jo storis, isorines sieneles storis irgi mazas gana. Gal ir kaina mazesne nei kitu profiliu, bet ir nera didelio atotrukio nuo tu paciu Schuco, Kommerling, Aluplast ar kt. Is esmes rinkoje pats pigiausias, kiek esu lygines yra Decco profilis, ji kaina yra apie 3-5 proc zemesne nei kitu profiliu standartiskai. Bet ir kokybe prastesne. Papildyta:QUOTE(Dakie @ 2010 08 05, 17:14) Norėtume stiklinti balkonus. Gal kas bandėte užsakinėti iš Vinkelio langus? Klaipėdoje  Kokie būtų atsiliepimai? Kokybe ju gal ir nebloga, bet reiktu ziureti i ju siuloma Topline profili geriau, netaupyt kokybes saskaita. Topline labai gerai isdirbtas profilis, senai gaminamas, patvarus, kokybiskas. Kaina gali Jus nustebinti, turiu omeny, kad ji tikrai nebus maza, bet ir kokybe nebus prasta manau. Papildyta:QUOTE(Ingredd @ 2010 08 05, 17:23) as prasom i svecius parodysiu na, tik viena langa nesenai dejomes, kol kas patenkinti, mano manymu darinejasi, varstosi gerai, apdaila gan graziai padare.. ai dar atejo ismatuoti, parodziau istiklinta balkona heinzmanno, tai iskart parode kur klaidos, netgi sutiko pabandyti sutaisyti.. vanduo bega lyjant, kaip pikta negaliu o dabar kiek pinigu reikia sukisti remontuojant... beje, kaip manot i virtuve orlaide reikalinga? vasara kaip ir ne, bet ziema gaminant ir prasidarant virsu vedinimui tai bus salta planuoju vientisa langa deti.. As pats dirbes Heinzmann savo laiku.. Pamenu tikrai, kad yra buve problemu del langu ir montazo, ir del lietaus prabegimo pas kazkuriuos klientu Klaipedoje... Orlaide galbut ir reikalinga tik i virtuve.. bet ir gartraukis galetu padeti ir buti net naudingesniu nei orlaide, nes jei bus orlaide (oro padavimas), turi buti ir oro istraukimas. Turiu omeny, kad paduodamas oras, eina zemyn, praeina palei duru apacia ir jis kazkur (pvz vonioje) turi but istraukiamas.
QUOTE(alfasz @ 2010 08 07, 09:42) Man neimponuoja ju ekologiskumas, visur pazymimas, kaip rivalumas, bet kaip minejau - man jis yra trukumas, o ne privalumas.. Taip pat naudojama plieno forma, jo storis, isorines sieneles storis irgi mazas gana. Gal ir kaina mazesne nei kitu profiliu, bet ir nera didelio atotrukio nuo tu paciu Schuco, Kommerling, Aluplast ar kt. Is esmes rinkoje pats pigiausias, kiek esu lygines yra Decco profilis, ji kaina yra apie 3-5 proc zemesne nei kitu profiliu standartiskai. Bet ir kokybe prastesne. Ekologiškumas kaip trūkumas? O kas blogai tame ekologiškume? Plieno forma ne uždaro kontūro? Tą turite omeny? O koks tada jo storis? Koks išorinės sienelės storis? Kadangi rašote, jog tiek plieno storis, tiek išorinės sienelės storis gana mažasm vadinasi tiksliai žinote koks tas storis O Aluplast ne Lenkijoje gaminami?  . Ką norite pasakyti tuo, kad nėra didelio atotrūkio nuo tu paciu Schuco, Kommerling, Aluplast ar kt. Tai, kad KBE langai praktiškai analogiški jūsų paminėtiems profiliams? Tai ar tai yra blogai, ar tai gerai? Kommerling profiliai prieš keletą metų buvo laikomi vieni iš geriausių, bent jau aš susidariau tokią nuomonę, kai ieškojau langų. Aluplast jūs pats kažkuriame iš postų statėte į labai gerą vietą. Rodos nieko nemaišau? Kas dėl Heinzmann... Ši firma buvo mano sąraše, kai prieš keletą metų ieškojau langų. Bet atkrito todė, kad negamino langų su vertikaliomis orlaidėmis. Todėl pasirinkome kitą firmą, kuri langus gamino ir iš mūsų norimo profilio, ir su orlaidėmis. Nors apie tą firmą irgi buvo neigiamų atsiliepimų internete, tačiau mums viską padarė gerai. Bent kol kas nesiskundžiam. Iš tiesų gali būti firma, kuri gamina super langus, bet jei montuotojai savo darbo neišmano ir atlieka jį bele kaip, tai kas iš to super lango?
jurgitag
2010 08 07, 15:10
QUOTE(jurgitag @ 2010 08 04, 20:29) Sveiki, gal kam teko susidurti su firma Sumeda. Planuoju is jos isigyti plastikinius langus is Veka Alphaline 90 profilio. Ka gero ar blogo apie ja galit pasakyti. Gal kam teko su ja langu klausimu bendrauti ir kam nors ji yra idejusi langus. Negi niekam neteko turet reikalu su Sumeda ?
Langininkas
2010 08 08, 09:11
QUOTE(Ruutta @ 2010 08 04, 21:58) Atsako mano vyras : 3 kameru langai yra laibesni , lengviau isyla sauleje, dideles konstrukcijos nuo ikaitimo ir naudojimo pradeda kraipytis, atsiranda tarpai. 3 kamerų langai lengviau įšyla saulėje  na čia apsurdiški argumentai, didelių konstrukcijų langai kraiposi ar jie 3 ar 5, 6 kamerų, nuo kamerų skaičiaus tai visiškai nepriklauso. Vienintelis jų skirtumas šiluminės charakteristikos.
Laba diena Gal kas neseniai turėjo reikalų su Megrame ar Fauga? Ar jie laikosi duotų terminų, kaip kokybė? Fauga paminėjo, kad artėja Megrame bankrotas, įdomu ar jie čia tiesiog bando persivilioti pas save, ar yra tame ir tiesos.  Dar kas nepatiko Megrame, kad reikia apmokėti už visus langus, juos dar net ne sumontavus, o tik už paslaugas apmokama jau po visų darbų atlikimo. Bučiau labai dėkinga už bet kokią informaciją
|
|