Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar tai normalu?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3
WTF?
Mano seimoje yra tokia problema,Vyras miega kitam kambaryje. Tuoj pasistengsiu kuo aiskiau isaiskinti situacija. Su vyru esam jau 4 metus 1 metai kaip susituke turim beveik vieneriu dukteri... Statomes nama,Tai va visa ta laika gyvenau pas savo tevus po sntuokos apie men pagyvenom KARTU pas mane, bet mano tevas daug geria todel jam su mano vyru iskilo problemu tad vyras vel persikrauste pas save... pykau bet susitaikiau tarp mano ir vyro namo kazkur 1km tolio tad pasilikau pas save, nes ten nesutariu su jo motina.Tikejausi kuo greiciau uzbaigti savo namo statybas tad sukandusi dantis laukiau, bet koja pakiso krize ner lesu baigti statybas. susipykau su savo tevu tad vel dantis sukandusi perejau pas vyra... cia jau gyvenu nuo birzelio meniasio... ispradziu vyras miegojo kartu, bet veliau pradejo daznai miegoti kitam kambary... pikau, buvo daug barniu ir skandalu... savo poelgi aiskina taip: Man reikia ankst keltis i darba, o vaikas blogai miega naktimis negaliu issimiegoti palauk kol priprasiu... laukiau bet jau prajo nemazai laiko po mano persikraustymo dukte pradejo geriau migoti naktimis... bet jis vistiek miega kitam kambary... Jau prdedu galvoti gal jis manes nebemyli gal jis manes slykstyjasi, gal susirado meiluze?! esu tikrai ne is bjauruju anciuku rusiu ir nestora ,kas dien del to jam priekaistauju todel pykstames dar labiau ir su kiekviena diena vis stipriau... Nebezinau ka toliau daryti vakar jam pareiskiau jei ir toliau miegos kitam kambari as ji paliksiu... Tiesa jis man sako jog mane myli, graziai elgiasi, bet ... jis darosi vis saltesnis ir saltesnis ir del to jam priekaistauju jis sako jog myli mane tik to nerodo. Ka man toliau daryt laukti kol baigsim savo nama ir viskas susitvarkys ar ji palikti?
Medinis
Tai tegu dukrelė miega kitame kambaryje.
Jei vaikas neramus, jei per naktį tenka pabusti keleta kartų, tai ryte eiti į darbą būna sunku. Tai faktas.
Papildyta:
QUOTE(WTF? @ 2009 09 30, 13:33)
Tiesa jis man sako jog mane myli, graziai elgiasi, bet ... jis darosi vis saltesnis ir saltesnis ir del to jam priekaistauju jis sako jog myli mane tik to nerodo. Ka man toliau daryt laukti kol baigsim savo nama ir viskas susitvarkys ar ji palikti?

O, nepastebėjau genialios pabaigos.
Jūs jam be pertojo priekaištaujate, jis dėl to darosi šaltesnis. Ir jūs klausiate ar jį palikti. Tai aišku, kad palikti. Tiek metų gyvenote atskirai, kartu gyventi negalite, nes nėra taip, kaip jūs norite. Argumentų ir paaiškinimų jūs nesiklausote ir nesistengiate suprasti.
Duokit žmogui laisvę, tegu tvarkosi gyvenimą.
ooo
Medinis spejo anksciau parasyt uz mane ax.gif
o siaip - zinau seima, kuri vos neisiro ir santykiai iki siol vos "kvepuoja", nes mazoji dukra iki 7 metu miegodavo ne tik tame paciame kambaryje, bet ir toje pacioje lovoje doh.gif nu kaip zmoniskai pasimyleti tokiom salygom, kai bijai pazadinti vaika? doh.gif
Shatura
QUOTE(Medinis @ 2009 09 30, 13:39)
Tai tegu dukrelė miega kitame kambaryje.
Jei vaikas neramus, jei per naktį tenka pabusti keleta kartų, tai ryte eiti į darbą būna sunku. Tai faktas.
*

metuku vaikui dar ankstoka atskirai miegot sad.gif cia mano nuomone. Jei ji pabunda kelis kartus, tai isivaizduokit, kaip mamai sunku lakstyt is vieno kambario i kita. Musu mazoji miega musu kambary, vos per zingsni nuo lovos krasto smile.gif labai patogu. O vyras miega normaliai. aisku prabunda, jei verkt mazoji pradeda, bet greitai vel uzmiega. Miega kitame kambaryje jei tik pats sirguliuoja
QUOTE(ooo @ 2009 09 30, 13:39)
Medinis spejo anksciau parasyt uz mane  ax.gif
o siaip - zinau seima, kuri vos neisiro ir santykiai iki siol vos "kvepuoja", nes mazoji dukra iki 7 metu miegodavo ne tik tame paciame kambaryje, bet ir toje pacioje lovoje  doh.gif nu kaip zmoniskai pasimyleti tokiom salygom, kai bijai pazadinti vaika?  doh.gif
*

a butina tai daryti kambaryje, kur vaikas miega? Aisku 7 metu vaikas ko gero ir pats jau nori atskirai but nuo tevu.

Autorei patarciau nepuldinet vyro nuolat. tik bloginat padeti. na ir miegokit atskirai. ir nieko jam nesakykit. pasiilgs ir pats ateis smile.gif
cocorosie
Gal tiesiog taip iprates, juo labiau, kad visa laika beveik gyvenote atskirai g.gif Na, as pati nuo pat ankstyvos vaikystes turejau savo kambari ir galedavau miegot tik visiskoj tyloj ir tamsoj. Kai kur nors kaime reikedavo miegot su sese ir tevais tam paciam kambary, man buvo kancia, neuzmigdavau. Ir kai su dabar jau buvusiu draugu pradejau gyvent buvo sunku labai priprast miegot ne tik kad vienam kambary su kitu zmogum, bet dar ir vienoj lovoj smile.gif ir miela buvo salia gulet tik pacioj pradzioj, o paskui pradejo erzint nekokybiskas miegas, nes pabusdavau nuo judesio, kosulio, garsesnio kvepavimo biggrin.gif ilgai truko, kol ipratau .. blush2.gif gal kvailai skamba, bet taip reaguodavau..
given444
mano keli pamastymai...
1,nepritariu mediniui ir shaturai.... ko jau ko, bet kartais labai lengva duoti patarimus, kaip vaidinti kietą pseudo-autistą..."nepulk vyro", "palik kaip yr"," lai miega..." palaukit. jūs taip darote? jūs taip darėte? shatura, tavo antroji pusė miegojo kur norėjo ir tau n mėnesių buvo tas pats...net užuominos nedavei? medini, tavo žmona miegojo atskirai nnnnn laiko, o tau visai nė minutei nesusisuko klausimėlis galvoje? ne būtinai kad ji turi kitą, bet kodėl ji nenori miegot kartu...
iš esmės aš pritariu tokioms mintims kokiom rašo medinis-meilė tai kai kitam gerai (tada, atseit, turi būt ir tau gerai, bet va , čia ir prasideda įdomumai)...tai krikščioniška, ne, greičiau stoiška meilė, visai įmanoma teorijoj, bet praktikoj...tai kažin... 9 mėnesius/dienas galit taip mylėt savo artimą ir žavėsitės savim, kad sugebat, po to 10 dieną/mėnesį palūšit, ir ( bus kaip vat kaip medinis, kitoj temoj ambush patarė,) teks eit nusigert,dulkint iš širdėlos kitus g.gif
g
2. o dėl lovos ir mylėjimo , deja, turiu pasakyt, priešingai. pvz,vaikas pas mus irgi iki 4metų kažkur miegojo jei ne ilgiau. ir ką. man lova ir mylėtis visai nesuderinami dalykai. paguldau vaiką iki 9vL, ir ką, dar neinam miegot kartu su vaiku į TĄ PATĮ KAMBARĮ, kitam kambary ir darai ką nori. TAI kaip vaikas gali trukdyti mylėtis? arba dažniausiai popiet iš darbų parbėgus greitukas ar šiaip...reik fantazijos ir tt. o ne prisirišt prie durnos minties kad mylėtis reik MIEGAMAJAME BŪTINAI...

3. noriu nuramint tas, kurios jaučiasi nepatogiai/sveikatos prasme/kaltos dėl miegojimo kartu. visgi, psichologai/fiziologai nutarė jūsų naudai. buvo atlikti tyrimai-jei tokiais dalykais tikite bent kažkiek- kur netgi patariama sutuoktiniams miegot atskirai...jei nėr tiek ploto name, tuomet kas kita...nes, deja, taip ir yr...pusę porų kenčia nuo nekokybiško miego, judėjimas, knarkimas, alsavimas....miegas sutrumpėja kažkiek metų (skaičiuojant visą gyvenimą), po to nervai, užslėptas nepasitenkinimas, nekokia psichika...mylėjimuisi reik turėt visą namą/butą smile.gif , reik fantazijos kur visad tai įgyvendint, o lova, deja, skirta MIEGUI, O NE... mylėjimuisi...
bet čia kaip kas nuspręs. svarbu, norėjau pasakyt, KAD TIE, KURIE įPRATĘ MIEGOT TAMSOJ IR TYLOJ NUO VAIKYSTĖJ, IR KURIEMs SUNKU MIEGOT KARTU, NEVARKIT, PAAIŠKINKIT DRAUGIŠKAI, ATVIRAI....SVEIKATOS PRASME...
azen
Gimus pirmam vaikui, su vyru atskirai miegojom 2metus. nes dukra miegodavo pas mane lovoj, o ir vyras babunda nuo menkiausio virktelejimo. o jei neissimiegojes iseina i darba, tai po to su juo susikalbet neimanoma. susibegdavom tik savaitgaliais. kai dukra pradejo ismiegot visa nakti, tada jau pradejom miegot kartu. iki kito vaiko gimimo. ir tada vel 2m. skirtinguode kambariuose.

o kas sako, kad reik fantazijos mylejimosi vietoms... na tai tiesa, bet netinka tiems kas gyvena pas tevus. mirksiukas.gif
*Grazina*
Na as tai nesuprantu kaip gali toks mazas vaikas trukdyti myletis.. g.gif manau pas jus pacius kazkokios problemos su santykiais,gal kabinejesi prie vyro,o gal anyta nuteikia pries tave??
Negalima tau 100% patarti,nes mes nebuvom tokioj situacijoj..
rutulis21
Temos autorei patarciau taip skaudziai nepriimti miegojimo atskirai 4u.gif Musu mazoji buvo labai nerami nuo gimimo, tai ir ipratom miegoti atskirai, kai kita diena jam reikia i darba, juk norisi pailseti smile.gif O kai jau labai uzsinorim vienas kito rolleyes.gif susibegam i viena lovyte ax.gif
WTF?
Dekui uz patarimus. su vyru pasikalbejom ir kol kas issprendem sia problema... Tikuosi musu sprendimas isliks ilgam efektyvys smile.gif
astor
QUOTE(WTF? @ 2009 10 04, 20:03)
Dekui uz patarimus. su vyru pasikalbejom ir kol kas issprendem sia problema...  Tikuosi musu sprendimas isliks ilgam efektyvys smile.gif
*

Tai ką konkrečiai nusprendėt būtų įdomu sužinot? smile.gif
*Liepa18*
Psichologo patarimai. Vyras nori miegoti atskirai...

http://gyvenimas.delfi.lt/love/psichologo-...i.d?id=24383551
WTF?
QUOTE(astor @ 2009 10 06, 16:03)
Tai ką konkrečiai nusprendėt būtų įdomu sužinot? smile.gif
*

Buvau ji palikus (1 parai) tai tas pats paskambino ir pasake jog miegos kartu, nes nenori skirtis,Gryzau pasikalbejom ir nusprendem jog vyras miegos kitam kambari tik tuomet jei dukra isties blogai miegos ar bus kita kokia rima priezastis, o kitais atvejais miegos kartu. smile.gif
vavuum
Na, bet ir jautriu vyru yra.... Kad ir kitam kambary miegos, juk vistiek girdes, kaip vaikas verkia.... Tai ka tada? Issikraustyti sugalvos? Nesuprantama man cia kazkas...
Vit.Ka
Manau, kad vaikas pakankamai didelis, kad galėtų miegoti kitame kambaryje. reikia po truputį pratinti. Aš pamenu savo vienerių metukų sūneliui išėmiau kelis virbus lovelėje, tad būdavo, jog atbėgdavo naktį į lovą pas mus, bet nunešdavau atgal. Po kiek laiko miegodavo nepabusdamas. O visa tai dariau tik dėl savęs, nes man kiekvienas vaiko krustelėjimas pažadindavo ir tas baisiai erzindavo.
Jeigu vyras dar bando kažką taisyti savo iniciatyva, tai nėra jau taip blogai. Jei jis neskambintų, tada jau reikėtų susirūpinti. Manau, kad kalta rutina, pilka kasdienybė. Turite keistis abu. O be to pats laikas skirti laiko sau. vaiką pas močiutę ir senelį palikti (jeigu jie patikimi ir atsakingi) ir varyti papramogauti ir tarsi susitikti per naujo wub.gif
Sėkmės jums
Latia
Manau, jei iš vyro sulauktum dėmesio, pagalbos, supratimo, pagaliau meilės tau įrodymų, tai naktis atskirose lovose, kol vaikas dar miega su mama, neatrodytų tokia didelė problema, vedanti link skyrybų.
Iš tiesų, ar pagerėjo judviejų santykiai, kai vyrui pastatei tokį ultimatumą?
astor
QUOTE(Latia @ 2009 10 09, 12:41)
Manau, jei iš vyro sulauktum dėmesio, pagalbos, supratimo, pagaliau meilės tau įrodymų, tai naktis atskirose lovose, kol  vaikas dar miega su mama, neatrodytų tokia didelė problema, vedanti link skyrybų.
*

Manau jai vyras neiškėlė jai ultimatumo dėl nuolatinio burbėjimo ir leidosi į kompromisa tai jau yra supratimas ir dėmesys.Tuos visus dalykus kuriuos išvardinot kiekvienas žmogus išreiškia skirtingai,gal moteriai atrodo,kad vyras kaip mexikiečių serialia turėtų keliais šliaužiot,kartot banalias frazes,o vyrui atrodo,kad jis meiliai išreiškia rūpindamasis šeimos gerove,savo moterim ir vaiku ir kitais gyvenimiškais dalykais.
WTF?
QUOTE(Latia @ 2009 10 09, 13:41)
Manau, jei iš vyro sulauktum dėmesio, pagalbos, supratimo, pagaliau meilės tau įrodymų, tai naktis atskirose lovose, kol  vaikas dar miega su mama, neatrodytų tokia didelė problema, vedanti link skyrybų.
*

O nieko nepasikeite, pamiegojo kartu pora dienu ir vel i kita kambari
astor
QUOTE(WTF? @ 2009 10 09, 22:13)
O nieko nepasikeite, pamiegojo kartu pora dienu ir vel i  kita kambari
*

Tai gal pas jus yra gilesnės problemos nei vyro "kokybiškas" miegas.Šeip dažniausiai poros miega kartu,nors ir vienas perdžia o kitas knarkia.

Žinau vieną porą kuri miega atskiruose kambariuose jau 15 metų,bet jam žmona reiklainga tik tada kai prireikia sexo ir vaikams gimdyt.
gabby27
QUOTE(astor @ 2009 10 10, 01:06)
Tai gal pas jus yra gilesnės problemos nei vyro "kokybiškas" miegas.Šeip dažniausiai poros miega kartu,nors ir vienas perdžia o kitas knarkia.

Žinau vieną porą kuri miega atskiruose kambariuose jau 15 metų,bet jam žmona reiklainga tik tada kai prireikia sexo ir vaikams gimdyt.
*

Nežinau, nematau nieko tame baisaus, kad vyras nori miegoti atskirai. Aš pavyzdžiui miegu labai jautriai ir dažnai einu miegoti atskirai. Pastatykit save į jo vieta, jei nuo kiekvieno krustelėjimo prasibundi, tai manau po kelių tokių naktų pasidarai pyktas, viskas erzina, na kaip zombis ir tada rimtai tiesus kelias issikyrimui. Kai keliauji į darbą, o visos mintys apie miega, grišti namo su vienom mintim išsimiegoti, o čia dar dėmesio reikalauja. doh.gif
O dėl vaiko, tai tegul miega su Jumis, tik vaikui reikalingas režimas, na kad vienodu laiku eitu miegoti. Mano vaikas visada vakare pasiprašo eiti miegoti, eina miegoti anksti, na 21.00 dažniausiai miega. Tai ir romantikai ir seksui laiko užtenka. Reikia lavinti vaizduote, o ne akcentuotis i smulkmenas.
blessedness
Kai gime dukryte,pradejom miegot atskirai nes dukra keldavosi kas dvi valandas valgyt ir taip kazkur iki metu veliau dar irgi prastai miegodavo,iki kazkur 1,5 metu.
tiesa pasakius as is pradziu irgi pykau galvojau kad nenormalu,bet paskui pradejau kitaip galvoti,jam i darba reikia,beto jis eina gan anksti miegot, as megstu telika paziuret,dar knarkia doh.gif kas seniau irgi neduodavo gerai issimiegot kol nebuvo vaiko. As kaip ir atpratau mirksiukas.gif dabar galetume miegot kartu,nes dukryte jau miega gerai,bet velgi jis keliasi anksti i darba 7 o mes miegam iki 9 mirksiukas.gif su seksu viskas ok pas mus,dazniausiai savaitgaliais miegam kartu mirksiukas.gif
Black Queen
Nezinau, man tai kazkaip nenormalu, jei vyras miegotu kitam kambari. Vaika juk dare kartu tai tegu ir augina ji kartu, kodel viskas tenka ant motinos peciu? Motina juk 24 valandas buna su vaiku kiekviena diena, jai irgi reikia poilsio, o tasai tik atidirba ir vel namo ilsetis, o kada moteriai ilsetis... O juk reikia ir namus sutvarkyti ir valgyt padaryti ir dar su vaiku uzsiimineti, tegu tas JAUTRUOLIS ir zmonai padeda, kur tie santuokos izadai "ir skurde ir varge"???
Medinis
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 10 10, 19:50)
Motina juk 24 valandas buna su vaiku kiekviena diena, jai irgi reikia poilsio, o tasai tik atidirba ir vel namo ilsetis, o kada moteriai ilsetis...

jūs taip pat manote, kad jis turėtų 24 valandas būti darbe? Taip, tuomet jie abu būtų lygiose padėtyse..
Black Queen
QUOTE(Medinis @ 2009 10 10, 20:14)
jūs taip pat manote, kad jis turėtų 24 valandas būti darbe? Taip, tuomet jie abu būtų lygiose padėtyse..
*

Tai nieks nesako, jog jis po darbo vaika ziuretu visa laika, bert juk gaketu kokia valandziuke ir leisti pailseti, o kada jusu nuomuone ilsetis motinai? ji juk net negali ramiai pamiegoti vaikas neramiai miega, o ji juk del to nesiskundzia, o jis tik ir zliumbia jog pavarges ir neissimiegojes.
Asurdo virsune , jei vyrai tokie memes pasidare doh.gif
Medinis
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 10 10, 20:56)

Tikrai. Tikras vyras turėtų pasakyti kam, kur ir kada miegot. O jei nepatinka - mauk lauk. O dabar vyrai mėmės, aš visiškai su jumis sutinku.
ocidoci
QUOTE(Medinis @ 2009 10 10, 20:13)
Tikrai. Tikras vyras turėtų pasakyti kam, kur ir kada miegot. O jei nepatinka - mauk lauk. O dabar vyrai mėmės, aš visiškai su jumis sutinku.
*

as tik uz tai kad viska daryti kartu
astor
QUOTE(gabby27 @ 2009 10 10, 09:23)
Nežinau, nematau nieko tame baisaus, kad vyras nori miegoti atskirai. Aš pavyzdžiui miegu labai jautriai ir dažnai einu miegoti atskirai. Pastatykit save į jo vieta, jei nuo kiekvieno krustelėjimo prasibundi, tai manau po kelių tokių naktų pasidarai pyktas, viskas erzina, na kaip zombis ir tada rimtai tiesus kelias issikyrimui. Kai keliauji į darbą, o visos mintys apie miega, grišti namo su vienom mintim išsimiegoti, o čia dar dėmesio reikalauja.  doh.gif
O dėl vaiko, tai tegul miega su Jumis, tik vaikui reikalingas režimas, na kad vienodu laiku eitu miegoti. Mano vaikas visada vakare pasiprašo eiti miegoti, eina miegoti anksti, na 21.00 dažniausiai miega. Tai ir romantikai ir seksui laiko užtenka. Reikia lavinti vaizduote, o ne akcentuotis i smulkmenas.
*

Aš irgi nematau nieko blogo jai žmonės miega atskirai,jai šilumos trūksta galima šildomą kaldrą nusipirkt.Miegodami juk vistiek nebendraujam.Mes miegam kartu ir vaikas tam pačiam kambarį,esu net siūlius vyrui eit į kitą kambarį,kad geriau išsimiegotų,bet jis sakė ir taip negirdi kai vaikas verkia,labai giliai miega,net nesapnuoja nieko.
Papildyta:
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 10 10, 19:50)
Nezinau, man tai kazkaip nenormalu, jei vyras miegotu kitam kambari.  Vaika juk dare kartu tai tegu ir augina ji kartu, kodel viskas tenka ant motinos peciu? Motina juk 24 valandas buna su vaiku kiekviena diena, jai irgi reikia poilsio, o tasai tik atidirba ir vel namo ilsetis, o kada moteriai ilsetis... O juk reikia ir namus sutvarkyti ir valgyt padaryti ir dar su vaiku uzsiimineti, tegu tas JAUTRUOLIS ir zmonai padeda, kur tie santuokos izadai "ir skurde ir varge"???
*

Taip aš pritariu,kad mažiuką vaiką auginti yra tikrai nelengvas darbas,bet jūs sauskelnias galit apsnūdus keist ir su vaiku ant lovos gulėdama žaist,išeit pasivaikščiot.Jai vyro atsakingos pareigos ir klaida gali kainuot dešimtis tūkstančių arba atleidimą iš darbo,tai jau verčiau aš pavargsiu tuos kelis metelius,bet vyras nepraras gero darbo ir turėsim geras pajamas.Niekas nesako,kad vyras išdarbo grįžes turi ant sofkės gulėt ir namuoase nieko neveikt,bet miegas darbe dirbančiam žmogui yra šventas dalykas,nes direktoriui nepaaiškinsi,kad neišsimiegojai,nes vaikas verkė.
Papildyta:
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 10 10, 20:56)
Tai nieks nesako, jog jis po darbo vaika ziuretu visa laika, bert juk gaketu kokia valandziuke ir leisti pailseti, o kada jusu nuomuone ilsetis motinai? ji juk net negali ramiai pamiegoti vaikas neramiai miega, o ji juk del to nesiskundzia, o jis tik ir zliumbia jog pavarges ir neissimiegojes.
*

Tai tegu vyras grįžes iš darbo pabūna su vaiku o mamytė pamiega,bet prie ko čia naktį jis privalo miegot kartu ir klausytis vaiko verksmo,nes mat vaiką kartu darė o dabar mamytė turi viena klausytis

čia kaip apie spyną nei pati valgo,nei kitam duoda.
*Loli*
Aš už partnerystę (bet ne laisvę) šeimoj. Abu turi dalintis ir vargais, ir džiaugsmais. Net ir auginant vaikelį. Reikia vyrui išsimiegot - tegu miega kitam kambary. Bet kai žmonai norisi pamiegot (bent savaitgaliais) - ją vyras irgi turi išleisti į kitą kambarį miegot ax.gif biggrin.gif . Na bent jau pasiūlyt lotuliukas.gif ...
Naktibalda
QUOTE(VytautasSt @ 2009 10 04, 22:04)
kakžkoks absurdas  biggrin.gif  na būna visko gyvenime, bet vis nenustoju stebėtis  blink.gif
*

kodėl stebėtis biggrin.gif

mes miegojom du metus atskirai biggrin.gif , jis su vienu vaiku aš su kitu, dabar vaikai užėmė savo lovas, tai vėl miegam kartu, bet sakau atvirai niekada nebūčiau pagalvojus ir iš to padarius problemos, unsure.gif , jei tik tokios bėdos būtų biggrin.gif

šaunuoliai, kad sutarėte, bet jei reiktų skirtis dėl nemiegojimo viename kambaryje tada ir aš kaip Vytautas sakyčiau absurdas, ai beje nepaklausiau ar mylitės, nes miegoti kartu tai dar ne viskas tongue.gif,
gabby27
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 10 10, 20:50)
Nezinau, man tai kazkaip nenormalu, jei vyras miegotu kitam kambari.  Vaika juk dare kartu tai tegu ir augina ji kartu, kodel viskas tenka ant motinos peciu? Motina juk 24 valandas buna su vaiku kiekviena diena, jai irgi reikia poilsio, o tasai tik atidirba ir vel namo ilsetis, o kada moteriai ilsetis... O juk reikia ir namus sutvarkyti ir valgyt padaryti ir dar su vaiku uzsiimineti, tegu tas JAUTRUOLIS ir zmonai padeda, kur tie santuokos izadai "ir skurde ir varge"???
*

Na cia tas 24 valandas tai labai grubiai parasyta. Suprantu jei vaikas serga, tada gal ir 24 val dirbi lotuliukas.gif bet kai viskas gerai, o as auginu vaika be aplinkiniu pagalbos, tai daugiau ziuriu i tai kaip i laime. Laime yra buti su vaiku 24 val. Kadangi mano vaikas laikosi atitinkamo rezimo, anksti keliasi, bet miega pietu ir vakare anksti eina miegoti. Tai visada randu laiko ir sau ir namams ir vyrui. nemazai energijos gaunu is bendros su vaiku veiklos, einam kasdien i miska po pora valandu pasivaikscioti, vasara prie juros, prie prudo. Pasakyciau, kad daugiau kaip poilsis. Ar dirbantis vyras gali planuotis veikti ka nori per diena. Dienotvarke susidarau pagal savo norus ar papludimys ar miskas, o gal zoologijos sodas, delfinariumas. Nezinau ar tai, kad padarau valgyti ir susitvarkau kambarius, plaunu rubus (skalbimo masinoj lotuliukas.gif ), lyginu, apsiperku parduotuvej labai jau didelis darbas? ta darydavau ir neturedama vyro ir vaiko.

astor
QUOTE(gabby27 @ 2009 10 13, 10:29)
Na cia tas 24 valandas tai labai grubiai parasyta. Suprantu jei vaikas serga, tada gal ir 24 val dirbi  lotuliukas.gif bet kai viskas gerai, o as auginu vaika be aplinkiniu pagalbos, tai daugiau ziuriu i tai kaip i laime. Laime yra buti su vaiku 24 val. Kadangi mano vaikas laikosi atitinkamo rezimo, anksti keliasi, bet miega pietu ir vakare anksti eina miegoti. Tai visada randu laiko ir sau ir namams ir vyrui. nemazai energijos gaunu is bendros su vaiku veiklos, einam kasdien i miska po pora valandu pasivaikscioti, vasara prie juros, prie prudo. Pasakyciau, kad daugiau kaip poilsis. Ar dirbantis vyras gali planuotis veikti ka nori per diena. Dienotvarke susidarau pagal savo norus ar papludimys ar miskas, o gal zoologijos sodas, delfinariumas. Nezinau ar tai, kad padarau valgyti ir susitvarkau kambarius, plaunu rubus (skalbimo masinoj  lotuliukas.gif ), lyginu, apsiperku parduotuvej labai jau didelis darbas? ta darydavau ir neturedama vyro ir vaiko.
*

Kai vaikas 2 metų ir labai judrus,visur eina,visur lenda,viską verčia ir moka ožiuotis(o tai yra normalu,nes taip jis tyrinėja aplinka,bando suaugusiųjų kantrybe ir žiūri kokios ribos),tai buvimas su vaiku ne visada vien pramoga...

tačiau jūsų posme labai daug tiesos ir aš jums pritariu drinks_cheers.gif ,nesakau,kad moteris augindama vaiką nedirba,bet vyrui manau yra sunkiau šiuo atveju,nes jis dirba tą už ką pinigus moka,net jai tas darbas ir nemielas,jis negali rinktis prigult popiečio miego ar žurnalą skaityt ar skalbinius lygint,jo grafikas daug griežtesnis jau nekalbant apie tai,kad yra tikrai ir protiškai ir fiziškai sunkių darbų pvz. sienas mūrinti tai ne po mišką vaikščiot,arba ataskaitas,sąskaitas ir t.t. tvarkyt tai ne pasakas skaityt. 4u.gif
Bekasė
QUOTE(astor @ 2009 10 13, 11:38)
,bet vyrui manau yra sunkiau šiuo atveju,nes jis dirba tą už ką pinigus moka,net jai tas darbas ir nemielas,
*

toli grazu ne visos mamos svaigsta is laimes augindamos vaika namuose.
AS su mielu noru buciau ejusi i darba, o vyra palikusi su vaiku ( o kai sirgdavo sunus - su dviem) namuose.
p.s. o miegas atskiruose kambariuose yra geras dalykas, tik musu atveju as miegodavau atskirai.
Jolita Mc'r
g.gif galima suprasti problema del miegojimo skirtinguose kambariuose (kas realiai visai ne problema, o tiesiog labai individualus dalykas - kas kam ir kaip patinka/tinka), bet..... nemanau, kad sios seimos beda cia unsure.gif
indrealex
QUOTE(ooo @ 2009 09 30, 13:39)
Medinis spejo anksciau parasyt uz mane  ax.gif
o siaip - zinau seima, kuri vos neisiro ir santykiai iki siol vos "kvepuoja", nes mazoji dukra iki 7 metu miegodavo ne tik tame paciame kambaryje, bet ir toje pacioje lovoje  doh.gif  nu kaip zmoniskai pasimyleti tokiom salygom, kai bijai pazadinti vaika?  doh.gif
*

...svetainėje , vonioje ...nelabai patogu , bet ištveriama...
astor
QUOTE(indrealex @ 2009 10 14, 16:59)
*

O vaikas atskirai tai jau neištveriama,manyčiau ištvertų tiek vaikas tiek tėvai.
kada gyvent tėvam jai vaikai iki 7 metų vienoj lovoj,ar laukt senatvės kada vaikai užaugs,o tėvam jau nieko nereikės,pasakymas "ištveriama" manes netenkina,aš noriu gyventi šiandien,o ne kada nors.
bluet
O vaikas atskirai tai jau neištveriama,manyčiau ištvertų tiek vaikas tiek tėvai.<br>kada gyvent tėvam jai vaikai iki 7 metų vienoj lovoj,ar laukt senatvės kada vaikai užaugs,o tėvam jau nieko nereikės,pasakymas "ištveriama" manes netenkina,aš noriu gyventi šiandien,o ne kada nors.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Black Queen
QUOTE(astor @ 2009 10 14, 17:45)
O vaikas atskirai tai jau neištveriama,manyčiau ištvertų tiek vaikas tiek tėvai.
kada gyvent tėvam jai vaikai iki 7 metų vienoj lovoj,ar laukt senatvės kada vaikai užaugs,o tėvam jau nieko nereikės,pasakymas "ištveriama" manes netenkina,aš noriu gyventi šiandien,o ne kada nors.
*

Tai gal pas zmones patalpu tinkamu nera surengti vaikui atskira kambari, o gal ir pinigu lovytej g.gif rolleyes.gif
Yra gi biednu seimu, nereikia smerkti 4u.gif
astor
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 10 14, 23:26)
Tai gal pas zmones patalpu tinkamu nera surengti vaikui atskira kambari, o gal ir pinigu lovytej  g.gif  rolleyes.gif 
Yra gi biednu seimu, nereikia smerkti 4u.gif
*

Kalbam ne apie tokius atvejus kur visiški vargšai,tokie kur net ant betkokios lovytės pinigų neturi tai čia nesėdi,nes nebūtų mokūs ir už internetą ir kompiuterio neturėtų.Mažos patalpos irgi problema,mes dabar kol vyksta remontai irgi vienam kambarį su vaiku miegam,bet jis miega lovytėj,tik užsimigdom savo lovoj,nes greičiau užmiega.Savo lovą atsitvėrėm užuolaida,tos užuolaidos labai gražiai dera ir tapo interjiero detale,galima atsitvert širma,spinta ar dar kuo,kai nori rast išeitį tai ir randi.Kitamet vaikas miegos atskiram kambarį nors jam bus dar tik 3 metai,bet vaikui ir mum tik į naudą.
dezira
na ziurint kodel miega atskirame kambaryje g.gif
priklauso nuo daug ko g.gif
user posted image
astor
QUOTE(dezira @ 2009 10 19, 17:30)
na ziurint kodel miega atskirame kambaryje g.gif
priklauso nuo daug ko g.gif
user posted image
*

Žinoma,kad ne faktas svarbiausia,o priežastys,gali jų būt daug,pvz. vyras bijo,kad žmona dažniau paprašys sexo,o jis nepajėgs,nes jo poreikiai mažesni,atšale jausmai ir jį erzina jos buvimas šalia,gal žmona garsiai knarkia,gal atima visą kaldrą,gal įspiria per miegus į gerą vietą lotuliukas.gif
mtdpr
.... 1 metai kaip susituke turim beveik vieneriu dukteri... Statomes  nama,......... po sntuokos apie men pagyvenom KARTU pas mane............. ten nesutariu su jo motina............ner lesu baigti statybas. ............perejau pas vyra... cia jau gyvenu nuo birzelio meniasio... ispradziu vyras miegojo kartu, bet veliau pradejo daznai miegoti kitam kambary... .........esu tikrai ne is bjauruju anciuku rusiu ir nestora............vakar jam pareiskiau jei ir toliau miegos kitam kambari as ji paliksiu... ......mane myli, graziai elgiasi........ jis darosi vis saltesnis ir saltesnis.................del to jam priekaistauju >>>>>>>>>>>> laukti kol baigsim savo nama ir viskas susitvarkys ar ji palikti?
*

Ka gi....kaip pavyko iš teksto išskaičiuot, problema patyriama NET 3 mėnesiai.
Kai mūsų mažiui buvo apie vienerius, miegot tekdavo nueiti ir 4 valandą ryto (tik tada pagaliau užmigdavo), aišku 7 keldavausi jau į darbą ir nuėjęs į darbą dar valandą snausdavau ant stalo... Apie darbo rezultatus verta kalbėt? Neverta. Jie tragiški.

Kodėl miegodavau kartu? Todėl, kad mačiau kokia žmona išvargusi ir iki tokios silpnaprotystės "viską mest" buvo labai netoli. Ji mane pati siųsdavo į kitą kambarį miegot...gal porą naktų ir miegojau svetainėj... Vien tik dėl to, kad man pasisekė tą laikotarpį darbe pratempti be pokalbių "ant kilimėlio", aš leidau sau aukoti savo miegą. Beje, smagusis laikotarpis truko apie 2 metus wink.gif

Dėl statybų - ech....laaabai daug šeimų pažįstu, kurios ir dabar ir prieš krizę nuėjo gyvent į "dėžutę", keletas iki šiol naudojasi lauko tualetu. Negaliu pasakyt kokioje stadijoje Jūsų statybos, tuo pačiu negaliu smerkt, bet name pradėt gyvent, užtenka, sienų, stogo, durų, langų ir buržuikės. O gyventi su tėvais..... ant vienos rankos pirštų lengvai galiu suskaičiuoti tuos, kuriuos pažįstu kaip laimingai ir gražiai gyvenančius kartu su tėvais.

! Bjauriuosius ančiukus, galim įvertinti tik iš nuotraukų, kurios nepateiktos biggrin.gif

O dėl smerkimo ir grąsinimo palikti - pamastykite ką darot... Gal būt, jei vyrą paguosit, paskatinsit, paremsit (dvasiškai, morališkai), tai ir prašyt nereikės, akd sugrįžtu?.... Gali būt, kad anyta, suteikia jam daugiau pasitikėjimo savimi.

QUOTE(zuzu @ 2009 10 03, 09:20)
mano keli pamastymai...
2. ........man lova ir mylėtis visai nesuderinami dalykai......
3. ......pusę porų kenčia nuo nekokybiško miego, judėjimas, knarkimas, alsavimas....miegas sutrumpėja kažkiek metų (skaičiuojant visą gyvenimą), po to nervai, užslėptas nepasitenkinimas, nekokia psichika...mylėjimuisi reik turėt visą namą/butą  smile.gif........
*

2. - sveikinu už plačią seksualinę fantaziją, bet va, deja, ne visiems yra priimtina mylėtis ant stalų, ant grindų, ant skalbimo mašinos ar atsirėmus į sieną... 4u.gif
3. - ahem...va klausimas kur su miegu tos poros buvo prieš vestuves?...dėl judėjimo - sprendimas galėtų būti platesnė lova, knarkimas - yra sveikatos problema...o alsavimas....hmm...kaži, ką veikia tuo metu antroji pusė, jeigu girdi net kito alsavimą?...
3a. - Mylėjimuisi dar gali prireikti: sodo, miško, baseino, ežero, kopų, pajūrio ir t.t. smile.gif

QUOTE(astor @ 2009 10 12, 13:14)
....Mes miegam kartu ir vaikas tam pačiam kambarį,esu net siūlius vyrui eit į kitą kambarį,kad geriau išsimiegotų,bet jis sakė ir taip negirdi kai vaikas verkia,labai giliai miega,net nesapnuoja nieko.
........bet miegas darbe dirbančiam žmogui yra šventas dalykas,nes direktoriui nepaaiškinsi,kad neišsimiegojai,nes vaikas verkė..
čia kaip apie spyną nei pati valgo,nei kitam duoda.
*

drinks_cheers.gif

QUOTE(indrealex @ 2009 10 14, 16:59)
*

aaa....uuu...eee...svetainėje....eee....tai jūs čia ant karnizo ar sekcijoje mylytės, kad nepatogu?..... biggrin.gif

cool.gif apskritai...miegojimas nėra tiesiogiai priklausomas mylėjimuisi, tai yra du skirtingi dalykai, tik atskiras žmogus gali jį savaip interpretuoti. cool.gif
Wizard
Autorei
Tai yra normalu, tiek kiek jums yra normalu. Jei ne, tai ne.

kristinukas :)
Kad maniškis eitų atskirai miegot rolleyes.gif Jis taip siaubingai knarkia, kad kartais stebiuosi, kaip kaimynai policijos už triukšmavimą neiškviečia doh.gif doh.gif Neišsimiegu ne tik aš, bet ir dukrytė. Reikia pastoviai į šonus daužyti, kad nors kelioms minutėms nustotų kriokti. Aišku, ryte būnu nepailsėjus visiškai, užknisa juodai, ir pykstamės dažniau. Vyras nelabai patenkintas, kad reikia atskirai miegot, bet man jau dzin, nes aš noriu pailsėt. Tai ir jums siūlyčiau neieškoti problemos ten, kur jos nėra, gal jūsų vyrui tiesiog reikia pailsėti?
Kasaras
Dziaukis kad ne kitos lovoj miega..

O siaip atsakymas trumpas ir lakoniskas - ne tai nenormalu.
Meškašunis
QUOTE(VytautasSt @ 2009 10 04, 22:04)
kakžkoks absurdas  biggrin.gif  na būna visko gyvenime, bet vis nenustoju stebėtis  blink.gif
*

Sutinku. Gal tikrai visko buna tame gyvenime. Gal ne mums sprest ir kritikuot,bet man irgi atrodo absurdas... blink.gif
Bet man labai gaila tos seimos.
Papildyta:
smile.gif+2009 10 24, 23:46-->
QUOTE(kristinukas smile.gif @ 2009 10 24, 23:46)
Kad maniškis eitų atskirai miegot rolleyes.gif  Jis taip siaubingai knarkia, kad kartais stebiuosi, kaip kaimynai policijos už triukšmavimą neiškviečia doh.gif  doh.gif  Neišsimiegu ne tik aš, bet ir dukrytė. Reikia pastoviai į šonus daužyti, kad nors kelioms minutėms nustotų kriokti. Aišku, ryte būnu nepailsėjus visiškai, užknisa juodai, ir pykstamės dažniau. Vyras nelabai patenkintas, kad reikia atskirai miegot, bet man jau dzin, nes aš noriu pailsėt. Tai ir jums siūlyčiau neieškoti problemos ten, kur jos nėra, gal jūsų vyrui tiesiog reikia pailsėti?
*

Yra vaistineje tokios permatomos juosteles ant nosies uzklijuot pries miega. Mano tevelis naudoja. Pabandykite, padeda tikrai.
kristinukas :)
pabandysiu nupirkt. gal pades.
agute07
Ziauriai nenormalu doh.gif bet daznai miegam atskirai blush2.gif nes kai laukiausi leliuko jautriai miegojau, o mano "lobis" biggrin.gif keldavosi po nnn zadintuvo skambucio, o as po to neuzmogdavau, tai dabar pripratau...
Vyras daug ko netenka dabar... nes "nutiktuku" blush2.gif kaip ir nebeimanoma schmoll.gif doh.gif ax.gif
candyshop
Na manau ,kad nera normalu ,kad tavo vyras miega kitam kabaryje ...manau reikia tau su juo pasikalbeti ir issiaiskini kodel jis taip daro .Nes jei mano vyras miegot noretu kitam kambaryje -buciau sunerimus !Tieisog pabadyk pasikalbeti draugiskai ,be pyksciu,kad jis tave skaudina
mikki
As manau kad prie miegojimo kartu,kaip ir prie kitu nauju dalyku,reikia priprasti.Kai pradedi gyventi kartu reikia daugybe kampu nugludinti ir tai kartais ilgai trunka.As pradzioje negaledavau uzmigti be vyro,paskui ipratau ir nervino kai eidavo miegoti kartu hihihi.gif Pradzioje uzmigdavau vyro gleby,dabar atkisam viens kitam sedimasias lotuliukas.gif
Manau autorei reiketu is naujo pradeti seimynini gyvenima.bet jauciu uosviu namuose vargiai ar pavyks.Viskas isiprestu persikelus i savo kampa.
Bet nuosirdziai-jei mano vyras visiskai atsisakytu su manim miegoti ir ne kiek neatsizvelgtu i mano nuomone,tai tikrai susimastyciau ar viskas gerai.Zinau seima, kur sutuoktiniai miega atskirai, kad "gerai ismiegotu",bet ten santykiai salti kaip nabasniko subine deja.Aisku ir vaikai po to neatsiranda hihihi.gif
metaliste
Mano seimoje yra tokia problema,Vyras miega kitam kambaryje. Tuoj pasistengsiu kuo aiskiau isaiskinti situacija. Su vyru esam jau 4 metus 1 metai kaip susituke turim beveik vieneriu dukteri... Statomes  nama,Tai va visa ta laika gyvenau pas savo tevus po sntuokos apie men pagyvenom KARTU pas mane, bet mano tevas daug geria  todel jam su mano vyru iskilo problemu tad vyras vel persikrauste pas save... pykau bet susitaikiau tarp mano ir vyro namo kazkur 1km tolio tad pasilikau pas save, nes ten nesutariu su jo motina.Tikejausi kuo greiciau uzbaigti savo namo statybas tad sukandusi dantis laukiau, bet koja pakiso krize ner lesu baigti statybas. susipykau su savo tevu tad vel dantis sukandusi perejau pas vyra... cia jau gyvenu nuo birzelio meniasio... ispradziu vyras miegojo kartu, bet veliau pradejo daznai miegoti kitam kambary... pikau, buvo daug barniu ir skandalu... savo poelgi aiskina taip: Man reikia ankst keltis i darba, o vaikas blogai miega naktimis negaliu issimiegoti palauk kol priprasiu... laukiau bet jau prajo nemazai laiko po mano persikraustymo dukte pradejo geriau migoti naktimis... bet jis vistiek miega kitam kambary... Jau prdedu galvoti gal jis manes nebemyli gal jis manes slykstyjasi, gal susirado meiluze?! esu tikrai ne is bjauruju anciuku rusiu ir nestora ,kas dien del to jam priekaistauju todel pykstames dar labiau ir su kiekviena diena vis stipriau...  Nebezinau ka toliau daryti vakar jam pareiskiau jei ir toliau miegos kitam kambari as ji paliksiu... Tiesa jis man sako jog mane myli, graziai elgiasi, bet ... jis darosi vis saltesnis ir saltesnis ir del to jam priekaistauju jis sako jog myli mane tik to nerodo. Ka man toliau daryt laukti kol baigsim savo nama ir viskas susitvarkys ar ji palikti?
*

man tai keista. va as stora ir ka? prie ko tas storumas a? na nestora tu, tai dabar vyras turi tave visa tokia grazia mylet? jei nuolat jam bambi ir aiskini, tai atsiprasau kad ir kokia grazuole butum, jis gali nenoret vien todel miegot, kad esi bjauraus charakterio, o ne todel kad stora ir etc.
sorry, supykde tavo tas sakinukas.
o kas del miegojimo atskirai, mano vaikas buvo labai neramus, vyras jautriai miega, as kadangi buvau motinystes atostogose, tai galejau ir dienos metu per jo popietuka pamiegot, tai isvariau vyra i kita kambari, ir kitam miegojau su vaiku kol jam nesuejo metukai, dar keldavosi po pora kartu per nakti, bet buvo proprates miegot atskiram kambary, maza sviesele palikdavom, ir engvai uzmiega, ir mum gerai, nes mansu vaiku miegot daug sunkiau nei su vyru, girdiu jo kriuktelejima, kai vartosi ir pns, ir keliuosi keliuosi, o dabar pvz viena kart i nakti atiskeliu, ir pamiegu (dabar dirbu pati),ir per tuos metus neissiskyrem su vyru,o del mylejimusi ne vien tik miegamojo lova yra. man tiesiog pagailo vyro, nes jis neturejo galimybiu pamiegot per pietus 3-4val., todel ir pasakiau miegot kitam kambary, jullab maniskis vairuoja per diena, nesinoretu kad uzmiogtu tuo metu, vien del to kad as REIKALAVAU MIEGOT KARTU!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.