Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar tai normalu?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3
elelele
QUOTE(astor @ 2010 09 09, 12:53)
Man tai juokingai skamba tokie palyginimai...toks kaip šantažas,atseit jai myli tai privalai miegot kartu ir niekam neidomu ko nori antra pusė.Išvis nesuprantu kaip galima sulygint miega su meilės įrodymais,namų tvarkymais ar dar kažkuo.Miegas tai tokia būsena kai smegenys išsijungia,o kūnas ilsisi,tai prie kočia ta meilė.
*

paprastai kai myli, tai ir norisi atsigult ir prabust šalia.... o be to jei miegant smegenys išsijungia tai koks skirtumas ar miegi vienas ar ne g.gif
babajoska
Ne, bet pati taip kartais darau.
knopke*
kai maitinau mergyte, tai vyras miegodavo kitam kambary, nes mergyte valge non stop, varciausia nuo vieno sono ant kito, o jis dirba nelengva fizini darba, tad miegodavo kitam kambary, kad issimiegotu, grizo i bendra lova, kai mergytes valgymas tapo normalus

ir isprasytas buvo mano noru, nes maciau, kad jam sunku, neissimiega, piktas kita diena darbe, paprsiau, aisku, nenorejo, spyriojosi, sake, kd ir mano vaikas, priprasiu, bet as itikinau, nesigailejo paskui, o kai mes susidraugavom su maitinimu, teti pasikvietem atgal
superpapunka
Nusiperkit dideliausia lova(seksodroma), kad viens kita sunkiai surastumet ir miegat patenkinti.
šmaku
manau, kad kiekviena pora turi teisę nuspręsti individualiai, kaip jai geriausia.. bet yra paprastas dalykas - sprendimas turi tenkinti abu.. ir kiti negali vertinti, normalu tai ar nenormalu, jei patys gyvena kitaip..
aišku, visai kas kita, jei n laiko buvo vienaip, o po to staiga ar nepastebimai pasikeitė.. tuomet taip, tai nieko gero nežada.. nes negalima manyti, kad normalu iš pradžių myluotis, flirtuoti, nepaliaujamai žaismingai blizgančiomis akimis naktimis kalbėtis, o po kažkiek metų pereit prie to, kad miegama atskirai, buvimas viename kambaryje reiškia, kad vyras įknibęs į laikraštį, o žmona žiūri serialą, bet pokalbio nerasta.. tai jau tų žmonių bėda, kad apleido santykius.. santykiai yra sunkus darbas.. ne visiems pavyksta, ne visi sugeba ieškot kompromisų ir nugludint aštrius kampus.. tačiau stengtis reikia, jei myli ir tikrai nori būti su tuo žmogumi..
aš neįsivaizduoju, kaip reikėtų miegot be savo vyro.. kai su juo miegu, niekada neprabundu.. užtat kaip gera, kai kartu atsigulam, kai jis prisispaudžia ir švelniai bučiuoja nugarą, kai ryte abu po truputį budinamės.. viena lova, viena kaldra, kuria visiškai pasidaliname.. aišku, jei nebūtume taip pripratę, gal ir susitaikyčiau su tuo, kad, tarkim, vyrui reikia atskiros lovos išsimiegojimui.. nesuprasčiau tik jei dabar staiga pasidarytų nepatogu.. ir visai kita kalba, kai gimsta vaikelis.. taip, yra vyrų, kuriems netrukdo kūdikio verksmas, yra vyrų, kurie patys turi galimybių keltis prie vaiko.. tačiau tikrai negalima daryt tragedijos, jei kuriam laikui vyras išeina miegot į kitą kambarį.. sutinku su tuo, kad mama vis tiek būdama namuose gali per pietus ar dar kokiu momentu nusnūsti, o vyrui darbe reikia susikaupti.. gal ir nieko, jei kokią naktį ar dvi neišsimiegos, bet jei taip kasnakt? tad čia svarbu suprasti ir vyrą.. stebėti situaciją ir atrasti laiko vienas kitam.. nepamirštant, kad vaikui tikrai nebūtina kartu miegoti iki pirmos klasės
blondinas Nr.246
QUOTE(MEET @ 2010 09 11, 00:25)
varciausia nuo vieno sono ant kito, o jis dirba nelengva fizini darba
*

tavo vyras melzejas?
eupforia
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 09 18, 19:34)
tavo vyras melzejas?
*

Blondinai, susikaupk. Visai ne i tema cia paklausei. biggrin.gif
sistema3
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 10 10, 18:50)
Nezinau, man tai kazkaip nenormalu, jei vyras miegotu kitam kambari.  Vaika juk dare kartu tai tegu ir augina ji kartu, kodel viskas tenka ant motinos peciu? Motina juk 24 valandas buna su vaiku kiekviena diena, jai irgi reikia poilsio, o tasai tik atidirba ir vel namo ilsetis, o kada moteriai ilsetis... O juk reikia ir namus sutvarkyti ir valgyt padaryti ir dar su vaiku uzsiimineti, tegu tas JAUTRUOLIS ir zmonai padeda, kur tie santuokos izadai "ir skurde ir varge"???
*

absurdas gryniausias neisanalizavus klausimo... nejaugi jus galvojat kad jeigu vaika migdysite abu kartu tai jums nuo to kazkiek bus lengviau? sitas darbas nera is tu kurie tampa lengvesniais kai padalinami dviems, sitas nedalinamas. arba vienas arba kitas ji turi daryti, o ne maisytis vienas kitam. tad variantas butu kai kuriomis naktimis vienas, kitomis naktimis kitas su vaiku miega. antraip gausis tik absurdas kai nei vienas nei kitas neissimiegos ir bus irzlus visada. nekiskit nesamoningu principu kai jie ne i tema
astor
QUOTE(sistema3 @ 2010 09 21, 15:21)
absurdas gryniausias neisanalizavus klausimo... nejaugi jus galvojat kad jeigu vaika migdysite abu kartu tai jums nuo to kazkiek bus lengviau? sitas darbas nera is tu kurie tampa lengvesniais kai padalinami dviems, sitas nedalinamas. arba vienas arba kitas ji turi daryti, o ne maisytis vienas kitam. tad variantas butu kai kuriomis naktimis vienas, kitomis naktimis kitas su vaiku miega. antraip gausis tik absurdas kai nei vienas nei kitas neissimiegos ir bus irzlus visada. nekiskit nesamoningu principu kai jie ne i tema
*

Tai vat,kad tuos įžadus nevisi supranta ir aplamai ar supranta ką reiškia dalintis darbus ir pareigas."Džiaugsme ir varge...",tai nereiškia,kad turi kankintis beprasmiškai,tikrai kokia prasmė abiem sėdėt prie vieno vaiko,daug prasmingiau sėdėt pakaitomis.Vyras tai ne koks kyborkas kur gali ir darbe atidirbt,naktį žmonai pagalvę ar šildytuvą atstot ir dar prie vaiko budėt.
blondinas Nr.246
QUOTE(astor @ 2010 09 22, 12:29)
Tai vat,kad tuos įžadus nevisi supranta ir aplamai ar supranta ką reiškia dalintis darbus ir pareigas."Džiaugsme ir varge...",
*

ir dziaugsme ir varge- reiskia, kad lytiniai santykiai seimoj turi buti nepriklausomai, skauda bobai galva ar ne.
jogė
Aš vyrą pati kartais bandau išvyti iš miegamojo kitur miegot, nes norisi kartais ir pasipykti, bet neina žaltys ir gana, o vaiko verksmas tai jam ne kliūtis, esam kalbėję, bet man kaip paaiškino kad vyrų klausa naktiniam vaiko verksmui nėra išvystyta ir jis negirdi
Donyy
QUOTE(jogė @ 2010 10 01, 15:25)
Aš vyrą pati kartais bandau išvyti iš miegamojo kitur miegot, nes norisi kartais ir pasipykti, bet neina žaltys ir gana, o vaiko verksmas tai jam ne kliūtis, esam kalbėję, bet man kaip paaiškino kad vyrų klausa naktiniam vaiko verksmui nėra išvystyta ir jis negirdi
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
veiducka
QUOTE(astor @ 2010 09 22, 11:29)
Tai vat,kad tuos įžadus nevisi supranta ir aplamai ar supranta ką reiškia dalintis darbus ir pareigas."Džiaugsme ir varge...",tai nereiškia,kad turi kankintis beprasmiškai,tikrai kokia prasmė abiem sėdėt prie vieno vaiko,daug prasmingiau sėdėt pakaitomis.Vyras tai ne koks kyborkas kur gali ir darbe atidirbt,naktį žmonai pagalvę ar šildytuvą atstot ir dar prie vaiko budėt.
*

pritariu, vyras irgi nori pailseti. maziau bus priekaistu , maziau barniu. meile su laiku keiciasi, nereik noreti romantikos kaip pirma diena susipazinus
ktomas
Mes su žmona irgi miegam skirtingose kambariuose, nes nesugebam vaikų užmigdyti viename kambaryje.. ir manau tai ne į gerą sad.gif Laikas parsivilioti žmonelę!
Rashkyte
QUOTE(jogė @ 2010 10 01, 06:25)
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
astor
QUOTE(ktomas @ 2010 11 29, 00:06)
Mes su žmona irgi miegam skirtingose kambariuose, nes nesugebam vaikų užmigdyti viename kambaryje.. ir manau tai ne į gerą sad.gif Laikas parsivilioti žmonelę!
*

O tai jūs vaikus užmigdykit,pasimylėkit tiek kiek širdis geidžia ir saldžiai miegokit,kad ir atskiruose kambariuose.
knopke*
mb irgi nejo , kol miegodavo mazyle loveleje, jam netrugde, bei kai maze isigudrino aks pusvalandi valgyti ir man tekdavo ja isikelti i lova, nes vartytis ant desinio sono ir ant kairio buvo paprsaciau, nei rymoti salia loveles ir bijoti ismesti vaika netycia prisnudus...kai tiek keliesi per nakty..nenuostabu doh.gif biggrin.gif , tfu tfu tfu..tai jau issikrauste, nes vis pabusdavo..tekdavo pastumt i sona, pasakytim, kad atsargiai, nesuspaust ar neuzgauk...pasikankimom skirtinguose kambariuose apie keleta menesiu, bet man taip smagu budavo pas ji nakty uzeit wub.gif nejauciau nei as, nei jis jokio strukumo ar nepatogumu..
astor
QUOTE(MEET @ 2010 11 30, 14:47)
mb irgi nejo , kol miegodavo mazyle loveleje, jam netrugde, bei kai maze isigudrino aks pusvalandi valgyti ir man tekdavo ja isikelti i lova, nes vartytis ant desinio sono ir ant kairio buvo paprsaciau, nei rymoti salia loveles ir bijoti ismesti vaika netycia prisnudus...kai tiek keliesi per nakty..nenuostabu doh.gif  biggrin.gif , tfu tfu tfu..tai jau issikrauste, nes vis pabusdavo..tekdavo pastumt i sona, pasakytim, kad atsargiai, nesuspaust ar neuzgauk...pasikankimom skirtinguose kambariuose apie keleta menesiu, bet man taip smagu budavo pas ji nakty uzeit wub.gif nejauciau nei as, nei jis jokio strukumo ar nepatogumu..
*

Man ir atrodo,kad kai santykiuose viskasgerai tai ir atskiri kambariai neatstumas.Manau miegojimas atskirai baugina tuos pas kuriuos nėra viskas gerai ir kai pradeda atskirai miegot pamato,kad vienas kito visai netrūksta ir todeėl baisu taip.
mika73
QUOTE(astor @ 2010 11 30, 17:37)
Man ir atrodo,kad kai santykiuose viskasgerai tai ir atskiri kambariai neatstumas.Manau miegojimas atskirai baugina tuos pas kuriuos nėra viskas gerai ir kai pradeda atskirai miegot pamato,kad vienas kito visai netrūksta ir todeėl baisu taip.
*

pritariu,labai taiklus pastebejimas
NamDa
QUOTE(astor @ 2010 11 30, 16:37)
*

Kai santykiuose viskas gerai, tai niekas ne problema - nei miegojimas atskirai, nei gyvenimas skirtinguose miestuose ar net šalyse, nei bet kokios kitos mažos ar didelės bėdos biggrin.gif Viskas tuomet vienaip ar kitaip išsprendžiama.
Gal nuskambėjo kaip eilutė iš kokios muilo operos, bet tikrai taip yra, o jei pas jus nėra, tuomet kažkur jau glūdi priežastis...
Lizdeika
Asmeniškai man, tai neatrodo geras pasirinkimas..
Sunkissed
Mes su vyru irgi miegodavom atskiruose kambariuose kaip su dukra buvo mazyte,nes man pačiai nepatogu buvo ir ji pazadindavau kai keldavausi matinti . Del to niekad pykčių nebuvo. O autores atveju,gal vyrui nepatogu mamos namuose miegoti vienam kambari, gal geda pries mama. Arba mama nuteikinėja.
Dziurgita:)
QUOTE(Sunkissed @ 2011 06 27, 23:00)
Mes su vyru irgi miegodavom atskiruose kambariuose kaip su dukra buvo mazyte,nes man pačiai nepatogu buvo ir ji pazadindavau kai keldavausi matinti . Del to niekad pykčių nebuvo. O autores atveju,gal vyrui nepatogu mamos namuose miegoti vienam kambari, gal geda pries mama. Arba mama nuteikinėja.
*

durnesnes versijos negirdejau, juk jie susituoke ir vaika turi doh.gif
angelface
Manau, kad geriausia miegoti viename kambary su vyru. Juk ir jis gali pakilti iš lovos ir pasirūpint mažyliu smile.gif
deiritta
kazkokie nesuprantami dalykai.tai kam tas vyras isvis jei net miegot tenka atskirai. Jei zinociau kad mano vyras miega kitam kambary pati nepamiegociau.pas mus budavo net nesveikai susipykus kartu miegodavom,o nakti juk taip norisi apsikabint mylima zmogu...atsikeli apsikabines net taikytis nebreikdavo.ir kad ir koki darba vyras dirbtu manau nenumirs kad viena kart atsikels prie vaiko.jei nesugebi susigyvent su ta salyga kad yra vaikas ir pabegi nuo zmonos tai kam ta vaikai dareisi...na nezinau,nesuprantu to nes nuo manes nebego biggrin.gif o pvz dabartinis draugas paaiskino nenoriu daugiau vaiku,bent jau greitu laiku(abu turim po vaika is pirmos 'santuokos') nes noriu mylet tik tave ir savo demesi bei rupesti skirti tau.bijo kad atsiradus vaikui gali nukentet musu santykiai.pradziai nepalaikiau tokios nuomones,bet veliau supratau ir dziaugiausi jog tai aptarem is anksto kad nekiltu nesusipratimu.manau kiekviena pora planuodama turi apmastyt kaip vaikelis gali pakeist ju santykius ir jei tai tinka tada daryt ji. Bet tai tik mano nuomone smile.gif
Echmėja
pastebejau kad dauguma mamyciu miega atskirai,vau unsure.gif manau tai yra tikrai negerai,o kad vyras neisimiega ir iseitu i kita kambary,na jau ne schmoll.gif
+777+
Šiaip ar pora ar geruose santykiuose ar susipykus ar pavargusi-turi miegoti vienoje lovoje.
NeXt NeXt
QUOTE(ktomas @ 2010 11 29, 02:06)
*

na neisivaizduoju kaip jauni zmones gali miegoti atskiruose kambariuose schmoll.gif
*Selma*
Jau tik nereikia lia lia.. Kaip taip įmanoma, kas čia dabar yra, tokie jauni ir pan.. Įmanoma dar ir kaip. Pati šiuo metu miegu vienam kambary, o vyras kitam. Poilsis yra man šventas reikalas, o kai šalia manęs nors ir mylimas žmogus knarkia, kalba arba rėkia per miegus tokį dalyką kaip poilsį reikia pamiršti. Dėl mano nepoilsio kildavo pykčių, pati atsikeldavau nepailsėjus, irzli, viskuo nepatenkinta. Dabar miegant atskirai atrodo jog pasiilgstam vienas kito, nes nesimatėm visą naktį, dingo mano bloga nuotaika ir kiti nepailsėjimo požymiai. wub.gif
atsuktuvas
Ir mes dažnai atskirai miegam. Nematau tame jokios problemos.
Juodaplaukė
Negaleciau miegoti atskirai, nebent sergam kuris nors tada miegam sirtinguose kambariuose
Serra do Mar
QUOTE(Echmėja @ 2011 07 12, 17:51)
pastebejau kad dauguma mamyciu miega atskirai,vau unsure.gif manau tai yra tikrai negerai,o kad vyras neisimiega ir iseitu i kita kambary,na jau ne schmoll.gif
*

esam 3 ir visi miegam skirtinguose kambariuose biggrin.gif

QUOTE(NeXt NeXt @ 2011 07 13, 23:03)
na neisivaizduoju kaip jauni zmones gali miegoti atskiruose kambariuose schmoll.gif
*

labai paprastai tongue.gif mano vyras is darbo grista po vidurnakcio,dar pavalgo,paziuri tv ir eina miegot kokia 2 val nakties,kiek ilgai jus istemtumet nesusipykus megodama po 6 val? ir priziuredama 2,5 metu vaika? man svarbi miego kokybe biggrin.gif
A.N.Onimas
Musu vaikai buvo priprate miegoti musu miegamajame, nes zmona pripratino . Kariavau su tuo dalyku . Ir salyga irgi buvo pastatyta , arba vaikai miegamajame , arba as . Miegojau kitame kambaryje . Dabar viskas gerai vaikai savo kambaryje ,savo lovose , o as normaliai savo miegamajeme su zmona . cool.gif
liah
QUOTE(WTF? @ 2009 09 30, 11:33)
Mano seimoje yra tokia problema,Vyras miega kitam kambaryje. Tuoj pasistengsiu kuo aiskiau isaiskinti situacija. Su vyru esam jau 4 metus 1 metai kaip susituke turim beveik vieneriu dukteri... Statomes  nama,Tai va visa ta laika gyvenau pas savo tevus po sntuokos apie men pagyvenom KARTU pas mane, bet mano tevas daug geria  todel jam su mano vyru iskilo problemu tad vyras vel persikrauste pas save... pykau bet susitaikiau tarp mano ir vyro namo kazkur 1km tolio tad pasilikau pas save, nes ten nesutariu su jo motina.Tikejausi kuo greiciau uzbaigti savo namo statybas tad sukandusi dantis laukiau, bet koja pakiso krize ner lesu baigti statybas. susipykau su savo tevu tad vel dantis sukandusi perejau pas vyra... cia jau gyvenu nuo birzelio meniasio... ispradziu vyras miegojo kartu, bet veliau pradejo daznai miegoti kitam kambary... pikau, buvo daug barniu ir skandalu... savo poelgi aiskina taip: Man reikia ankst keltis i darba, o vaikas blogai miega naktimis negaliu issimiegoti palauk kol priprasiu... laukiau bet jau prajo nemazai laiko po mano persikraustymo dukte pradejo geriau migoti naktimis... bet jis vistiek miega kitam kambary... Jau prdedu galvoti gal jis manes nebemyli gal jis manes slykstyjasi, gal susirado meiluze?! esu tikrai ne is bjauruju anciuku rusiu ir nestora ,kas dien del to jam priekaistauju todel pykstames dar labiau ir su kiekviena diena vis stipriau...  Nebezinau ka toliau daryti vakar jam pareiskiau jei ir toliau miegos kitam kambari as ji paliksiu... Tiesa jis man sako jog mane myli, graziai elgiasi, bet ... jis darosi vis saltesnis ir saltesnis ir del to jam priekaistauju jis sako jog myli mane tik to nerodo. Ka man toliau daryt laukti kol baigsim savo nama ir viskas susitvarkys ar ji palikti?
*

duok tam vyrui ramybe,jei jis daug ir sunkiai dirba,tai aisku kad jam reikia issimiegoti,o gal tu dar knarki garsiai,o jis kuklus gal tau to nesako
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.