double_cat
2010 01 28, 18:27
QUOTE(WTF? @ 2009 09 30, 14:33) Mano seimoje yra tokia problema,Vyras miega kitam kambaryje. Tuoj pasistengsiu kuo aiskiau isaiskinti situacija. Su vyru esam jau 4 metus 1 metai kaip susituke turim beveik vieneriu dukteri... Statomes nama,Tai va visa ta laika gyvenau pas savo tevus po sntuokos apie men pagyvenom KARTU pas mane, bet mano tevas daug geria todel jam su mano vyru iskilo problemu tad vyras vel persikrauste pas save... pykau bet susitaikiau tarp mano ir vyro namo kazkur 1km tolio tad pasilikau pas save, nes ten nesutariu su jo motina.Tikejausi kuo greiciau uzbaigti savo namo statybas tad sukandusi dantis laukiau, bet koja pakiso krize ner lesu baigti statybas. susipykau su savo tevu tad vel dantis sukandusi perejau pas vyra... cia jau gyvenu nuo birzelio meniasio... ispradziu vyras miegojo kartu, bet veliau pradejo daznai miegoti kitam kambary... pikau, buvo daug barniu ir skandalu... savo poelgi aiskina taip: Man reikia ankst keltis i darba, o vaikas blogai miega naktimis negaliu issimiegoti palauk kol priprasiu... laukiau bet jau prajo nemazai laiko po mano persikraustymo dukte pradejo geriau migoti naktimis... bet jis vistiek miega kitam kambary... Jau prdedu galvoti gal jis manes nebemyli gal jis manes slykstyjasi, gal susirado meiluze?! esu tikrai ne is bjauruju anciuku rusiu ir nestora ,kas dien del to jam priekaistauju todel pykstames dar labiau ir su kiekviena diena vis stipriau... Nebezinau ka toliau daryti vakar jam pareiskiau jei ir toliau miegos kitam kambari as ji paliksiu... Tiesa jis man sako jog mane myli, graziai elgiasi, bet ... jis darosi vis saltesnis ir saltesnis ir del to jam priekaistauju jis sako jog myli mane tik to nerodo. Ka man toliau daryt laukti kol baigsim savo nama ir viskas susitvarkys ar ji palikti?  Naujas namas neisspres jusu problemu
nenormalu. pora miega kartu. na nebent vienas ziauriai knarkia...
vaivos juosta
2010 01 29, 12:02
pas mum dabar taip - aš su mažąja - miegamajam karaliaujam, vyras- kitam kambary, pasimatymus skiriam svetainėj. patenkinti visi.
Algencija
2010 02 05, 09:17
nelabai normalu.... juk turi buti"ir varge..ir dziaugsme.... bet k a r t u visur....
QUOTE(Algencija @ 2010 02 05, 09:17) nelabai normalu.... juk turi buti"ir varge..ir dziaugsme.... bet k a r t u visur.... Taip kartu turi būt ir džiaugsme ir varge,bet tuos džiaugsmus ir vargus reikia dalintis.Vaiko priežiūrą pasidalint galima,bet kaip pasidalint darbus kuriuos neišsimiegojas vyras nebegali atlikt darbe.Vaikai ir jų auginimas yra abiejų tėvų reikalas,atsakomybės nešimas ir jos pasidalinimas taipogi abiejų reikalas.Kas rūpinasi vaiku jį prižiūrėdamas,o kas rūpinasi ir prižiūrinčiosios ir vaiko materialiniu gerbūviu čia jau reikėtų apsisprest.Kažin kokia būtų moters reakcija jai vyras grįžęs namo pareikštų jog jį atleido iš darbo nes jis jo nebesugeba taip gerai atlikti ir jis dabar vaiko priežiūrą galės dalintis perpus ir net nektimis prie vaiko budėt.Jaučiu būtų pirmas klausimas-o iš ko mes gyvensim?Taip,kad reik pagalvot apie viską,aš suprantu,kad vaiką augint yra netik smagus,malonus,bet ir labai sunkus ir varginantis darbas,darbas be išeiginių,be atostogų ir 24 val. per parą.Tačiau šeimą financiškai nešantis žmogus irgi nėra kupranugarius.Yra jautriai miegančių žmonių,kurie net miego būsenoj viską girdi,to žmogaus kūnas ilsisi,o protas ne,tai neduog dieve jai jo darbas reikalauja protinių sugebėjimų.
sermuksnelis
2010 03 12, 11:58
mano vyras vienu tarpu iprato vienas miegot svetainej prie teliko...paklausus ar piktai supykus paklausus kodel?atsakydavo kad netelpam,nepatogu(seniau buvo patogu)kampe ir jau kai as papriekaistaudavau sakydavo tai tu pas mane ateik(ne pirmas)..atsakydavau kur miegamasis zinai ir ka is pradziu pykus,ipratau vien...erdviau,patogiau ir t.t ....viskas zinoma ne tik del to baigesi skyrybomis  o tuo metu jauciausi nekaip..noredavau kad vyras apkabintu,miegoti prisiglaudus ir t.tgalvodavau kaip kitu vyrai pirmi net i lova eiti nenori laukia ,ikalbineja eit miegot ir zmonas
Kartais žmonės nesusikalba.Žinoma išpradžių viskas būna patogu,kad tik dviese.Ateina laikas kai atskiri miegojimą kartu ir mylėjimasi.Jai mano vyras pradėtų miegot svetainėj ir dar pasakytų jog aš turiu ateiti iki svetainę aš ir ateičiau ir ateičiau taip,kad ilgai atsimintų geraja prasme.Nesakaitau aš kosmopalitaninių žurnalų,neklausau kaip turi elgtis vyras ar moteris.Elgiuosi taip kaip noriu aš ir mano širdis.Jai mano vyras norėtų tokio žaidimo ,o man jaučiu patiktų tai ir ant kelių nueičiau pas jį,o kas čia tokio? Žaidžiu pagal jo taisykes,bet žiauriai apžaidžiu,nes aš esu moteris.
QUOTE(WTF? @ 2009 09 30, 14:33) Mano seimoje yra tokia problema,Vyras miega kitam kambaryje. Tuoj pasistengsiu kuo aiskiau isaiskinti situacija. Su vyru esam jau 4 metus 1 metai kaip susituke turim beveik vieneriu dukteri... Statomes nama,Tai va visa ta laika gyvenau pas savo tevus po sntuokos apie men pagyvenom KARTU pas mane, bet mano tevas daug geria todel jam su mano vyru iskilo problemu tad vyras vel persikrauste pas save... pykau bet susitaikiau tarp mano ir vyro namo kazkur 1km tolio tad pasilikau pas save, nes ten nesutariu su jo motina.Tikejausi kuo greiciau uzbaigti savo namo statybas tad sukandusi dantis laukiau, bet koja pakiso krize ner lesu baigti statybas. susipykau su savo tevu tad vel dantis sukandusi perejau pas vyra... cia jau gyvenu nuo birzelio meniasio... ispradziu vyras miegojo kartu, bet veliau pradejo daznai miegoti kitam kambary... pikau, buvo daug barniu ir skandalu... savo poelgi aiskina taip: Man reikia ankst keltis i darba, o vaikas blogai miega naktimis negaliu issimiegoti palauk kol priprasiu... laukiau bet jau prajo nemazai laiko po mano persikraustymo dukte pradejo geriau migoti naktimis... bet jis vistiek miega kitam kambary... Jau prdedu galvoti gal jis manes nebemyli gal jis manes slykstyjasi, gal susirado meiluze?! esu tikrai ne is bjauruju anciuku rusiu ir nestora ,kas dien del to jam priekaistauju todel pykstames dar labiau ir su kiekviena diena vis stipriau... Nebezinau ka toliau daryti vakar jam pareiskiau jei ir toliau miegos kitam kambari as ji paliksiu... Tiesa jis man sako jog mane myli, graziai elgiasi, bet ... jis darosi vis saltesnis ir saltesnis ir del to jam priekaistauju jis sako jog myli mane tik to nerodo. Ka man toliau daryt laukti kol baigsim savo nama ir viskas susitvarkys ar ji palikti?  Na kažkas tikrai negerai. Bet vyrai atšala dar labiau susilaukia priekaištu ir daugybe klausimu...Gal jis gyvendamas kuri laika atskyrai nuo jusu suprato jog gali apseiti ir be jusu...Na negerai buvo tai jog išvis teko gyventi kuri laika atskyrai. Šiaip tai jei viskas butu normalu jis turetu pasiilgti jusu... o ne miegoti kitam kambary. Mano dukrytė irgi nerami, kartais net kas pusanros valandos keliasi naktimis, bet vyras miega su manimi kartu nors jam 6 ryto keltis, ir dirba jisai 6 dienas per savaite sunku fizini darba. Tikrai kazkas cia slypi, bet nemanau jog reikia iškart skubeti galvoti skirtis... o ka jus dabar jauciat jam...kaip jis elgiasi savaitgaliais kai nereikia anksti kaltis...ar daug praleidžia laiko su jumis...jug apie santykius galima spresti ne tik iš šios pusės...koks dabar jisai jusu šeimininiam kasdieniniam gyvenime
As miegu labai jautriai ir pabundu nuo menkiausiu garsu, sviesos, judesio. Kai buna itampa ar sunkus siaip periodas, daug darbu miegu dar jautriau. Todel kartais miegu atskirai kambaryje, kuris labiau izoliuotas nuo garsu ir sviesu (ne taip girdisi kaimynai ir mazas langas, bet tik vienviete lova). Turiu pastebet, kad tai musu santykiams visai netrukdo. Vakare vis tiek sugulame kartu, pasikalbam, pasiburkuojam, o kai jau snust pradedam keliauju as i savo "cele", o ryte dazniausiai pabundu pirma ir ji svelniai pazadinu. Mb is pat pradziu nelabai suprato, nes jis miega taip, kad traktoriai galetu kambary vazinet ir jis neprabustu. Taciau as jam paaiskinau, kas ir kaip ir kad tikrai tai nera del kazkokiu jo savybiu, o tik del mano jautrumo ir viskas dabar ok. Kartais pajuokauju, kad kai turesim savo busta, turesim atskirus miegamuosius su slaptu praejimu. Esme ne miegojimas kartu ar atskirai. Miegodami juk nieko nejauciame. Esme kokie zmoniu santykiai ir kas buna iki miego. Papildyta: +2009 10 25, 00:46--> QUOTE(kristinukas  @ 2009 10 25, 00:46) Kad maniškis eitų atskirai miegot  Jis taip siaubingai knarkia, kad kartais stebiuosi, kaip kaimynai policijos už triukšmavimą neiškviečia  Neišsimiegu ne tik aš, bet ir dukrytė. Reikia pastoviai į šonus daužyti, kad nors kelioms minutėms nustotų kriokti. Aišku, ryte būnu nepailsėjus visiškai, užknisa juodai, ir pykstamės dažniau. Vyras nelabai patenkintas, kad reikia atskirai miegot, bet man jau dzin, nes aš noriu pailsėt. Tai ir jums siūlyčiau neieškoti problemos ten, kur jos nėra, gal jūsų vyrui tiesiog reikia pailsėti? Vyrui reiktu nueit pas gydytoja del knarkimo. Nakti del kvepavimo sutrikimu atsirandanti hipoksija gali stipriai kenkti sveikatai.
*valdonė*
2010 04 01, 07:54
QUOTE(astor @ 2010 03 26, 14:20) Žaidžiu pagal jo taisykes,bet žiauriai apžaidžiu,nes aš esu moteris.  Gerai pasakyta
mamymamy
2010 04 01, 08:53
Nu panos neišprotėkit, skirtis vien todėl, kad nori miegot atskirai  . Kiek Jums metų? Mes su vyru visą gyvenimą atskirai miegam, nes jis baisiai knarkia, nu ir ką? Naktį juk miegam visi, o jei reikia meilės, taigi pasirenkat kokią norit lovą (jo ar savo) ir pirmyn. Kaip gali įtakoti bendrą gyvenimą tai, kad partneris nori naktį vienas miegot? Juk neužsidaro jis savo kambary pusei paros, o tik nakčiai, gal jam tikrai taip geriau pailsėt. Būkit tolernatiškos labiau ir sėkmės
**AUKSSE**
2010 04 04, 22:58
QUOTE(mamymamy @ 2010 04 01, 09:53) Nu panos neišprotėkit, skirtis vien todėl, kad nori miegot atskirai  . Kiek Jums metų? Mes su vyru visą gyvenimą atskirai miegam, nes jis baisiai knarkia, nu ir ką? Naktį juk miegam visi, o jei reikia meilės, taigi pasirenkat kokią norit lovą (jo ar savo) ir pirmyn. Kaip gali įtakoti bendrą gyvenimą tai, kad partneris nori naktį vienas miegot? Juk neužsidaro jis savo kambary pusei paros, o tik nakčiai, gal jam tikrai taip geriau pailsėt. Būkit tolernatiškos labiau ir sėkmės  Na,tikrai ir as uz miegojima atskirai.O santykiai nuo to negali nukenteti,jei tikrai vienas kita mylit..Neseniai skaiciau anglu mokslininku isvadas apie tai.Net juokiausi ir SB sakiau,kad mes teisingai miegam  Ten rasoma,kad miegoti kartu buvo sugalvota po didziuju karu,kai zmones turejo pradeti gyventi mazuose butuose,vienam kambareli visa seimyna..O senoveja pvz Viktorijos laikais visu turtinguju seimos nariai turejo po savo kambari.Miegojimas kartu netgi kenkia sveikatai,nes sutuoktiniai vienas kita prikelia per nakti ne viena karta..O tas atsiliepia musu poilsiui sveikatai per eile metu.Todel mokslininkai net siulo miegoti atskirai savo sveikatos labui. Mes butent taip ir darom visi turim po savo miegamaji ir musu santykiams tas jokios reiksmes neturi. Vargstam tik per atostogas,kai viesbuti buna vienas kambarys.Tada i pabaiga ju abu svajojam apie savo atskirus miegamuosius.Na,maniskis knarkia ,o as ji vis keliu,negaliu pakesti to dalyko  tada liekam abu nepailseja.
pyratū vadas
2010 04 05, 20:18
miegot vienoj lovoj- tai nebent esi visiskas elgeta ir neturi dvieju lovu. Tai gal tada ir drabuzius vienus devekit...ir su batais vienais dviese vaikstinekit.
mes su vyru jau daugiau nei metai miegam atskirai.Ispradziu kai buvau  tai man trugde jo knarkimas.o po to jo vieta akupavo(jis taip sako )dukryte.Pirmom savaitem miegojom visi savo lovose,bet man keltis naktim maitinti po 3,4 k ,nesioti pirmyn,atgal i lovyte pasirode per sunku ir vyras issikomanderavo pas sunu.Taip ir liko mergaites vienam kamb,berniukai kitam.Seip grauzia sazine mane,ir vis save guodziu,kad neilgam.Pasiilgau knarkimo ir vyro kvapo.
as irgi uz miegojima atskirai
Luliana
2010 04 07, 16:43
aš už miegojimą kartu, bet po atskirom kaldrom
Kristina22
2010 04 09, 19:20
QUOTE(Luliana @ 2010 04 07, 18:43) aš už miegojimą kartu, bet po atskirom kaldrom  as irgi pritariu tam, bet tikrai ne atskiruose kambariuose... cia jau pirmas zingsnis link skyrybu...
Aš už miegojimą kartu.Su vyru miegame atskiruose kambariuose, nebent kai tikrai stipriai susipykstam, bet po kelių naktų vienas arba kitas jau einam taikytis Tokia situacija, kai vyras visada miega kitame kambaryje man nesuprantama  ir mes auginame sūnų, kai jis buvo mažutis, buvo tokių naktų, kad mažylis tikrai neramiai miegojo, dažnai keldavosi, bet niekada vyras neišėjo į kitą kambarį, kad vaikas jam trukdo.Priešingai, jau kai sūnelis labai įsiverkdavo, aš jį nusinešdavau į kitą kambarį, kad vyras galėtų pamiegoti, bet tuoj jis ateidavo mūsų ieškoti ir liepdavo grįžti Manau, kad nuolatinis miegojimas atskiruose kambariuose ardo santykius
populistinis
2010 04 12, 21:35
jei yra meile,yra ir noras miegoti kartu,net jei tai ir viengule lova.
rusnele
2010 04 12, 21:49
QUOTE(populistinis @ 2010 04 12, 21:35) jei yra meile,yra ir noras miegoti kartu,net jei tai ir viengule lova. Jei yra meile, lovos gali ir nebuti...
blondinas Nr.243
2010 04 12, 21:59
QUOTE(rusnele @ 2010 04 12, 22:49) Jei yra meile, lovos gali ir nebuti... : D meile baigiasi, kai imama miegoti vienoj lovoj. d didzioji.
aisteja13
2010 04 13, 10:41
QUOTE(blondinas Nr.243 @ 2010 04 12, 23:59) meile baigiasi, kai imama miegoti vienoj lovoj. d didzioji. tai stai kodel kampe miegi ant kilimelio,na bet teisngai,kalbant apie toki padara..
pet1kfp
2010 04 16, 00:27
vejai, koks dar miegojimas kitam kambaryje, tai gal ir seksu uzsiimate kituose kambariuos atskirai?
rikki-tikki-tavi
2010 04 16, 01:47
QUOTE(pet1kfp @ 2010 04 15, 23:27) vejai, koks dar miegojimas kitam kambaryje, tai gal ir seksu uzsiimate kituose kambariuos atskirai? aha, uzsiiminejam transcendentiniu seksu ir keliames i aukstesni dvasini lygmeni.
QUOTE(rikki-tikki-tavi @ 2010 04 16, 01:47) aha, uzsiiminejam transcendentiniu seksu ir keliames i aukstesni dvasini lygmeni. Toks vaizdas jai jau vedes,tai turi ir knarkime ir perdime ,bet gulėt šalia ar gerai tau ar negerai,kam tas miegas,turi būt sotus vien žmonos gulėjimu šalia.Poilsis yra labai svarbus dalykas kiekvienam žmogui ir čia jau kiekvienas žmogus turi turėt teisę į savo miegą ir meilė - nemeilė čia neprieko.Kas iš to,kad dauguma porų miega vienoje lovoje,o mylisi į savaitę kartą ar dar rečiau,nesutaria ir t.t.Miegojimas vienoj are atskirose lovose nieko nekeičia.
rikki-tikki-tavi
2010 04 16, 13:35
QUOTE(astor @ 2010 04 16, 11:05) Kas iš to,kad dauguma porų miega vienoje lovoje,o mylisi į savaitę kartą ar dar rečiau,nesutaria ir t.t.Miegojimas vienoj are atskirose lovose nieko nekeičia. visiskai jums pritariu. siai dienai su vyru miegame atskiruose kambariuose. tragedijos nematau. ryt gal miegosim viename- lygiai taip pat jokiu bedu. sexui itakos tai visiskai neturi.
Heineken
2010 04 17, 15:01
Manau, kad nėra man priimtina tai, ties tuo ir normalu. Tai tavo vyras, tavo lova, tavo vaikai, tavo moteris. Kas per problemos pažadinamai būti? Argi nėra malonu, kai kad ir kokį ankstyvą rytą , bet pažadina Tavo žmogus,o ne žadintuvas, skambantis iš vyro kambario. Nepripratęs, mat, girdėti savo vaikus.. Žinoma, kiekvienam savo. manau, kad atviras pokalbis pagelbėtų pilnai.
roscrea23
2010 05 03, 23:26
oho.. niekada nebuciau pagalvojus kad sitiek daug poru miega atskiruose kambariuose.. kazkaip neisivaizduoju saves tokioj padeti.. pvz as kaip tik neramiai miegu kai vyro nera salia... naktim po kelis kartus prasibundu ir nebeina uzmigt.. o ne vienai miegant kitas reikalas, nesvarbu del ko prabudus, apsikabinu ir vel miegu.. ramu ir gera buna.. na ne duok dieve kai gims kudikis pasiulys man miegojima atskirai... koks tikslas isvis gyvent kartu? kiek as ji matyciau, jausciau??? pora geru valandu per para?
vilnera
2010 05 04, 12:29
QUOTE(roscrea23 @ 2010 05 04, 00:26) oho.. niekada nebuciau pagalvojus kad sitiek daug poru miega atskiruose kambariuose.. kazkaip neisivaizduoju saves tokioj padeti.. pvz as kaip tik neramiai miegu kai vyro nera salia... Nu ir nesupratlyva tamsta.. Nu kur gi rasoma,kad sutuoktiniai atskiruose kambariuose turi miegot po viena?  Niekas gi jums nemaiso del geresnio miego pasiguldyt salia koki vyrioka.. Tiesiog-nebutina savo draugija bei knarkimu varginti savo sutuoktinio ir atvirksciai  Santuoka-tai patogumas..
wilimaite
2010 05 04, 15:19
As izvelgiu pliusu miegojime atskirai: pirma-patogumas ir issimiegojimas, antra- tai veja rutina is seksualinio gyvenimo. Juk kiekvienakart pries sueiti einama lyg i mini pasimatyma... Nematau nieko blogo tame, nors mes su MB miegame kartu, bet tragediju nekelciau, jei jis panoretu su savo pagalve i sveciu kambari persikelt.
roscrea23
2010 05 04, 20:31
gal ir tikrai nesupratinga, bet tada kam tas vyras ir reikalingas jei kita bet kuri patogumo delei gali guldytis  tai tada geriau is vis jokio neturet... o vienai kitai nakciai jei noresi visada rasi ka parsivest...
Iewutee
2010 05 04, 21:12
QUOTE(wilimaite @ 2010 05 04, 16:19) As izvelgiu pliusu miegojime atskirai: pirma-patogumas ir issimiegojimas, antra- tai veja rutina is seksualinio gyvenimo. Juk kiekvienakart pries sueiti einama lyg i mini pasimatyma... Nematau nieko blogo tame, nors mes su MB miegame kartu, bet tragediju nekelciau, jei jis panoretu su savo pagalve i sveciu kambari persikelt. Sutinku su Jusu nuomone Mes miegam beje su mb kartu, kai gime lelyte, iskart siuliau eiti i didyji kambari miegoti, bet jis is principo miega kartu.. kiek pykciu buna kai dukriukas savaitgali anksti pabunda, ir kalba lovyteje, klega... nes jis viska girdi ir issimiegoti negali.. o tai kad toje pacioje lovoje miega, manau tikrai daugiau aistros i seksualini gyvenima neinesa... cia nuo zmoniu priklauso, o ne nuo situacijos
QUOTE(Kristina22 @ 2010 04 09, 21:20) as irgi pritariu tam, bet tikrai ne atskiruose kambariuose... cia jau pirmas zingsnis link skyrybu...  Miegam atskirai darbo dienom jau kelerius metus. Bet kažkodėl labiau kvepia vestuvėm nei skyrybom. Skiriasi mūsų kėlimosi laikai, miego įpročiai - kam vienas kitą kankint. O intymumui tai įtakos neturi.
Radaras
2010 05 06, 08:59
Kai gimė vaikai aš irgi visada miegojau kitame kambaryje ir nedarėme iš to jokios tragedijos. Aš miegu labai jautriai ir pabundu nuo menkiausio triukšmo. Tad kol vaikams nesuėjo kažkur tai metukai , manau vyrai turi miegoti atskirai. Juk jiems ryte į darbą keltis...
Roxaniuke
2010 05 06, 17:47
Ištverti įmanoma jeigu reikia miegoti atskiruose kambariuose.Svarbu prie gero nepriprasti...
QUOTE(roscrea23 @ 2010 05 04, 20:31) gal ir tikrai nesupratinga, bet tada kam tas vyras ir reikalingas jei kita bet kuri patogumo delei gali guldytis  tai tada geriau is vis jokio neturet... o vienai kitai nakciai jei noresi visada rasi ka parsivest... Prie ko čia kitą guldytis ir prie ko čia reikalingas ir nereikalingas.O tai jums vyras tik tam,gad pamiegotų pašonėj?Manau jūs čia kažką painiojat arba aš jus netaip supratau?
roscrea23
2010 05 06, 21:30
ne nu kodel tik tam kad pasonej paguletu... visai ne tai turiu galvoje...pvz as per atstuma nejauciu meiles.. tik tiek.. pagal kitas iseitu tai vyras tik tam kad pinigu parnestu i namus, bet as nesakau kad TIK tam ir reikalingas
na ziurint kodel,manau turi buti priezastis,gi taip paprastai manau neis miegoti i kita kambari!
QUOTE(blessedness @ 2009 10 10, 13:57) Kai gime dukryte,pradejom miegot atskirai nes dukra keldavosi kas dvi valandas valgyt ir taip kazkur iki metu veliau dar irgi prastai miegodavo,iki kazkur 1,5 metu. tiesa pasakius as is pradziu irgi pykau galvojau kad nenormalu,bet paskui pradejau kitaip galvoti,jam i darba reikia,beto jis eina gan anksti miegot, as megstu telika paziuret,dar knarkia  kas seniau irgi neduodavo gerai issimiegot kol nebuvo vaiko. As kaip ir atpratau  dabar galetume miegot kartu,nes dukryte jau miega gerai,bet velgi jis keliasi anksti i darba 7 o mes miegam iki 9  su seksu viskas ok pas mus,dazniausiai savaitgaliais miegam kartu  Man kažkaip nenormalu. Suprantu, kol mažas vaikas, galima miegoti atskirai, bet kai vaikutis paauga ir gerai miega, ko tada laukti.
Nida liepa
2010 06 27, 10:20
Jeigu abiem priimtina,liuks
VytautasSt
2010 06 27, 17:00
dar geras bajeris kai isvaziuoja gyvent vyras i soda zmona lieka mieste bute  ot seimyninis gyvenimas
Murčikas
2010 06 29, 12:32
as esu is tu, kurie vieni kaip tik blogiau miega. nes man reikalingas kontaktas, apkabinimai, prisiglausti, apkabinti ir t.t. aisku jei vyras knarktu ir neissimiegociau turbut kazka reiktu galvoti. aciu D man pasiseke, vienas kitam netrugdom, miegam kaip uzmusti, neissimiegam tik del to, kad pilna reikalu ir velai gulam, bet savaitgaliais vienas kita pakeiciam. pvz sestadieni as miegu kiek noriu, vyras atsikelia, pamaitina dukra ir eina i lauka, ar virtuve ziureti filmuku, zaisti, ar kur i parduotuve, kad man duotu ramybes. o sekmadieni as bunu us dukra ir miega vyras. buna, kad ir pas mus sunkiu naktu, kai dukra serga, bet vyras niekad nesake, kad eis i kita kambari, keliasi kartu ir padeda man, aisku buna darbe kita diena sunku, bet jis pamiega atejes po darbo, stengiuos uzimt dukra, kad netrugdytu jam, tai jei vel nakti nedamiega, kazkiek to podarbinio miego uztenka.
o as uz miegojima kartu..juk moterims norisi svelnumo, saugumo jausmo. man labai malonu jausti salia saves mylima zmogu, man malonu girdeti jo tylu kvepavima. nors abu gana jautriai miegam, ir jauciu kai sukasi ant kito sono, bet prasimerkus taip grazu paziureti i lyg besisypsanti veida ir kaip malonu sukrutejus pajausti pakstelejima i zanda.. visada pabundu su sypsena veide. manau jeigu manasis irgi pareikstu kad nenori su manim miegot, man irgi isijungtu tos mintys: kas ne taip?..
QUOTE(ramira @ 2010 07 02, 20:52) o as uz miegojima kartu..juk moterims norisi svelnumo, saugumo jausmo. man labai malonu jausti salia saves mylima zmogu, man malonu girdeti jo tylu kvepavima. nors abu gana jautriai miegam, ir jauciu kai sukasi ant kito sono, bet prasimerkus taip grazu paziureti i lyg besisypsanti veida ir kaip malonu sukrutejus pajausti pakstelejima i zanda.. visada pabundu su sypsena veide. manau jeigu manasis irgi pareikstu kad nenori su manim miegot, man irgi isijungtu tos mintys: kas ne taip?.. Pritariu
Mesu vyru kartu 6 metai turim dvi pametines pupas, vaikai tikrai ne patys ramiausi, ir niekada nemiegojom skirtingose lovose, esam net miegoję keturiese mųsū lovoje, bet visada kartu. Nesuprantu tų kurie nenori jausti savo žmogaus šalia...dabar vyras mėnesiui išvažiavo darbiniais reikalais, tai aš dvi naktis be miego, neužmiegu viena..o del mylėjomosi, o ką namuose daugiau vietos nėra? ar vaikai pokaituko neina?
blondinas Nr.246
2010 09 04, 06:13
miegot vienoj lovoj, tai tas pats kas nesiot tuos pacius drabuzius. Arba sikt vienu metu i viena unitaza. Visu pirma-nepatogu. O antra - miegas- tai tokia mini meditacija, atsipalaidavimas ir tuo paciu susikaupimas, jegu pasisemimas ir issivalimas nuo blogos energijos. O tai geriausia daryt tada, kai kai nieks nesnopuoja savo seiletu (nors ir mielu) snukiu.
elelele
2010 09 08, 07:49
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 09 04, 07:13) miegot vienoj lovoj, tai tas pats kas nesiot tuos pacius drabuzius. Arba sikt vienu metu i viena unitaza. Visu pirma-nepatogu. O antra - miegas- tai tokia mini meditacija, atsipalaidavimas ir tuo paciu susikaupimas, jegu pasisemimas ir issivalimas nuo blogos energijos. O tai geriausia daryt tada, kai kai nieks nesnopuoja savo seiletu (nors ir mielu) snukiu. na aišku juk žmona skirta tik tavo patogumams, pvz: indams suplaut, ar maistą gamint, rūbams skalbt, kambariams tvarkyt ir tt......, o kai meilės užsinori, pasiguldai trumpam, o po to iš kojos į šikną, mauk iš mano lovos nes man nepatogu
QUOTE(elelele @ 2010 09 08, 07:49) Man tai juokingai skamba tokie palyginimai...toks kaip šantažas,atseit jai myli tai privalai miegot kartu ir niekam neidomu ko nori antra pusė.Išvis nesuprantu kaip galima sulygint miega su meilės įrodymais,namų tvarkymais ar dar kažkuo.Miegas tai tokia būsena kai smegenys išsijungia,o kūnas ilsisi,tai prie kočia ta meilė.
blondinas Nr.246
2010 09 09, 14:24
chebryte noriu paklaust. -Ar esat, miegant su vyru, netycia prabude nakti ir uztike salia gulinti vyra besimasturbuojant?
|
|