Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: lauručio gimimas turėjo būt kitoks...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
meskule
tą rugsėjo penktadienį buvo gražu,šviesu nuo saulės ir gera,nes gydytoja pasakė,kad jau siandien turėsim savo sūnelį.apie ketvirta valandą mes jau gimdykloi,nes kaklelis prasivėręs 6 cm.o vandenys nebėga:(tad apie 17 val gydytoja prakirpo vandenmaišį.na ir prasidėjo...visada maniau,kad tikrai nesu skysta motera,bet pasirodo tas skausmas buvo 100000kart stipresnis už mane..šaukiau,rėkiau,bet jau buvo tas pats ka apie mane kas pagalvos.vyras tik ramino,kad laikyčiaus,kad jau tuoj pamatysim mažulį,kad jau tuoj nebeskaudes.raminau ir as save,bet skaudejo vis labiau.gydytoja tikino,kad tikrai pagimdysim siandien,tačiau,kai 23 val kaklelis buvo atsidaręs8 cm,ir visiskai dingo gimdymo veikla,nors skausmas ir nedingo,pastate dar skatinamųjų laseline...o mama mia....kuo as nusikaltau siam pasauliui?o mane vercia is lovos ir liepie stovet,kad mazutis bent kiek judetų.negaliu...negaliu...pakimbu ant vyro kaklo su visu savo 93 kg svoriu(nors ne nescia sveriu 56) ir spiegiu jam i ausi kad skauda,kad negimdysiu,kad atrodo mirstu.auksine mano vyrelio kantrybe...jau ir po vidurnakcio o as vis dar spiegiu...niekasnevyksta kazkodel.jau ir gydytoja susirūpino.sako,jei iki 2 nepagimdom,tai daro cezari.mastau dabar tik kad nebedaug siaip ar atip liko...antra valanda ateina anestiozologe ir paklausia ar ko geriau.atsako vyras kad zinoma,nes as jau nebepajegiau nei spiegt nei sneket,buvo tamsu akyse.tai ji baisingai pasipiktino ir liepe toliau gimdyt,jei taip.atejo gydytoja,na pabandom stumt...pabandem..4 kart..nesigavo..tai sako vistiek operuojam.tai ta "malonioji" anesteziologe pradejo man per nosi kist zonda i skrandi ir traukt skyscius..jau ne tik mama kvieciuos...tada dar pakisa kruvele popieriuku pasirasyt...ir stai cia mano ramusis vyras pratruksta ir saukia kad greičiau mane veztų operuot.jie paklauso:)ir mane jau guldo ant salto ir slapio stalo.........prabundu...skauda...bet jau nebe taip...salia vyras...verkia.ir sako,kadf turim sūnų...sveikas,grazus berniukas..pagaliau...ir vel uzmiegu...tada sakiau kad jau niekad niekad nebegimdysiu...praejo metai...taip noretūs vel pajust ta džiaugsma.....
Violeta*
Na, užjaučiu tave dėl patirtų skausmų..o tokie medikai tai veterinarai..Visa laimė, kad Jūs abu sveiki 4u.gif
Eimutė
Prisipažinsiu, kad perskaičiusi gimdymo istorijos pavadinimą pagalvojau apie patį blogiausią... Meskule, užjaučiu Tave dėl patirtų skausmų ir gydytojų... Bet labai džiugu, kad viskas baigėsi laimingai 4u.gif Aukit sveikučiai, didučiai ir būkit laimingi smile.gif Po tiek kančių Jūs to verti 4u.gif
knielita
Pasiskaicius tavo istorija, net siurpuliukas nubego per nugara. Kai kurie medikai ir ju veiksmai man nesuprantami ir nepateisinami. Juk tokia diena tevams tenka isgyventi tiek daug, o matyt gydytojams tai tik dar vienas eilinis gimdymas doh.gif Jokios atjautos, svelnumo... Dziaugiuosi bent tuo, kad tiek isgyvenusi nepraradai noro dar karta pastoti, gimdyti... Saunuole mirksiukas.gif
meskule
QUOTE(knielita @ 2005 10 13, 07:28)
Pasiskaicius tavo istorija, net siurpuliukas nubego per nugara. Kai kurie medikai ir ju veiksmai man nesuprantami ir nepateisinami. Juk tokia diena tevams tenka isgyventi tiek daug, o matyt gydytojams tai tik dar vienas eilinis gimdymas  doh.gif Jokios atjautos, svelnumo... Dziaugiuosi bent tuo, kad tiek isgyvenusi nepraradai noro dar karta pastoti, gimdyti... Saunuole  mirksiukas.gif
*

svarbiausiai yra tai,kad visiems buvo sumoketa...bet net kaip mataom ir uz pinigus prieziuros neimanoma nusipirkt...ir visom ateinanciom kartom su savo patirtim galiu patart,kad gimdyti tik pas ta gydytoja,kuri tave pazintu visus nestumo men,kuri zinotu tavo psichologija ir anatomija,nes semetos ar kokie kursai kitokie nelabai padeda,kai yra tokia situacija.dar po to,kai gryzau is vilniaus,kreipiaus i savo gydytoja,del tolimesnes prieziuros,bet atsakymas buvo-as nebenoriu prisiimt atsakomybes...aisku,faina bent tiek,kad mazuciui viskas gerai,nes jei dar jam kas butu,manau nebebutu buve kam cia visko papasakot...laikykites visos ir esamos ir busimos mamytes,nes pupuliai yra turtas,kurio isigyt kartais ir nebelieka galimybes...pirmai praleidau pacia esme...kad man buvo atliktos dar 2 operacijos ,gulejau vilniui reanimacijoj ir galimybes susilaukt dar vieno vaikucio jau nebeturiu... sad.gif sad.gif sad.gif
Eimutė
Skaudu, kad antrąkart mamyte jau nebegalėsi tapti... Linkiu Tau stiprybės. Juk svarbu, kad nors vienas atkeliavo nors ir tokiu sunkiu ir skausmingu keliu... Būk stipri, augink, puoselėk savo ažuoliuką ir būkit labai laimingi 4u.gif
simre
Uzjauciu meskule del to, ka teko patirti, o tuo paciu ir linkiu sveikatos jums abiem su mazyliu ir zinoma teciui mirksiukas.gif
QUOTE(Violeta* @ 2005 10 11, 17:41)
o tokie medikai tai veterinarai..

Cia ne i tema, bet taip nesazininga... Kai kurie veterinarai net geriau su gyvuleliais elgiasi, nei kai kas su zmonem, nevarykit.... schmoll.gif
P.S. as ne veterinare tongue.gif
Džiuga+
Kaip gaila, kad taip sunkiai sekesi gimdyti...Sekmes Jums augant. O kodel stalas buvo slapias ir saltas? (Ka pasildyti negali? protest.gif )

O nebegali daugiau leliuku turetu del sio gimdymo ar ne? Nes jei tos 2 operacijos buvo del gimdyma priziurinciu mediku kaltes, tai is vis pikta kaip.
Frane
meskule, o tu cia ka rimtai? nuo 56 kg uzaugai iki 93?? tipo + 37 kg?
Ana21
As manau, kad tiems kurie gimdo Lietuvoje is vis reikia premija duoti.Aisku yra normaliu doktaru, bet dauguma nusauti pre mazai butu.Pati gimdziau voketijoje,nors ir skaudejo,bet po tokio siltaus daktoru demesio galiu dar 10 pagimdyti :DTu tikra saunuole thumbup.gif Linkiu tai ir suneliui daug sveikatos
meskule
QUOTE(Frane @ 2005 10 18, 15:31)
*

nu rimtai.buvau dramblys:)
*PM*
QUOTE(Frane @ 2005 10 18, 07:31)
*

Hmm neitiketina tiesiog...as pries gimdyma sveriau 52kg o per nestuma tepriaugau vos 10kg ir vaikas gime 4.2kg blink.gif
saugerda
Gaila,kad toks sunkus gimdymas buvo,gerai,kad aš buvau susitarus, aišku jeigu ne dvynukai gal būčiau gimdžius taip kaip tu, kas bus tas gerai, bet kaip matau istorijos galas labai skaudus.
O gal ne paslaptis, kokios buvo operacijos ir kodėl nebegalėsi turėt vaikų.Manau gal kuri ir išvengs, tokio likimo.Juk daug pasimokai iš kitų 4u.gif
meskule
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2005 11 03, 16:11)
Hmm neitiketina tiesiog...as pries gimdyma sveriau 52kg o per nestuma tepriaugau vos 10kg ir vaikas gime 4.2kg blink.gif
*

SUPRANTI,AS VISA NESTUMA TIK KIMSAU IR KIMSAU.MAZAI JUDEJAU,NES BLOGAI JAUCIAUS,O KAD NEPYKINTU,VALGYDAVAU.NU VA TAIP IR GAVOS...ANTRA KART TAIP NESIELGCIAU... g.gif
Valedy
Meskule labai skaudus tavo gimdymas ir jo prisiminimai unsure.gif
Linkiu visko kuo geriausio tavo Lauručiui wub.gif mirksiukas.gif
Ir žinoma gaila,kad nebeturėsi galimybės antrą kart tapti mamyte unsure.gif 4u.gif

Būkite laimingi wub.gif
Festa
Nors ir kaip skaudejo, svarbu sveikas sunelis smile.gif Aukite sveiki 4u.gif
DeeLady
Na ir issikankinai doh.gif Vargse.
Na bet sunelis manau atpirko visa ta skausma cool.gif
daluzenik
na ne kas, nelabai cia tau nuskilo, bet svarbiausia, kad rezultatas pavykes.
Su tuo ir sveikinu 4u.gif
O, kad vaikiuku daugiau nebus, tai nesmagu, bet ne kiekybe svarbiausia o kokybe.
Sudesi i ta savo mazyli visa savo meile ir viltis ir uzaugs tau paguoda gyvenime. kas is to, kad prigimdo kitos kaip kates kruva vaiku, kurie po to valgyt neturi ko.
blush2.gif
Galway_girl
Tikrai sunkus gimdymas doh.gif 4u.gif Niu bet tu cia tikrai tiek svorio priaugai ? unsure.gif
vi78
saunuole 4u.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.