Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28,
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Rucelie
2-oji tema čia
Tęsiam savo pokalbius apie savo darželį wub.gif
user posted image
user posted image
Tema skirta diskusijoms, informacijos pasidalijimui ir draugų paieškoms biggrin.gif group.gif
a79
Gražūs meno kūriniai thumbup.gif
tania811214
kokie saunus darbeliai wub.gif
Rucelie
QUOTE(tania811214 @ 2009 10 01, 09:59)
kokie saunus darbeliai wub.gif
*

čia iš mūsų darželio internetinės svetainės radau blush2.gif
black
Sveikos, mamaites! 4u.gif
Gyvenu visai sali sio darzelio, tad jau si pavasari nu nunesiau pareiskima, kad mus priimtu nuo 2010 rudens. Bet pasiklausius zmoniu, mums turbut tik pasvajot belieka apie si darzeli, nes zmoniu milijonas eileje.......... verysad.gif
Ir dar zinau, kad laaaabai didele dalis vaikuciu priimami dovanu pagalba.......
Turbut kitos iseities ir mums nebus....
Ka mamytes manot siuo klausimu? g.gif
a79
QUOTE(black @ 2009 10 01, 13:33)
Sveikos, mamaites! 4u.gif
Gyvenu visai sali sio darzelio, tad jau si pavasari nu nunesiau pareiskima, kad mus priimtu nuo 2010 rudens. Bet pasiklausius zmoniu, mums turbut tik pasvajot belieka apie si darzeli, nes zmoniu milijonas eileje.......... verysad.gif
Ir dar zinau, kad laaaabai didele dalis vaikuciu priimami dovanu pagalba.......Turbut kitos iseities ir mums nebus....
Ka mamytes manot siuo klausimu?  g.gif
*

Tai jeigu taip gerai "priėmimo sąlygas" žinot, kodėl ten pat info neieškot apie visą tą procedūrą g.gif
Rucelie
QUOTE(a79 @ 2009 10 01, 16:26)
Tai jeigu taip gerai "priėmimo sąlygas" žinot, kodėl ten pat info neieškot apie visą tą procedūrą  g.gif
*

biggrin.gif tikriausiai bus pabraukta ir paryškinta dar ta info lotuliukas.gif
beje eilėje ne milijonas, o 800 žmonių tongue.gif
Norna
QUOTE(Rucelie @ 2009 10 01, 16:29)
biggrin.gif tikriausiai bus pabraukta ir paryškinta dar ta info  lotuliukas.gif
beje eilėje ne milijonas, o 800 žmonių  tongue.gif
*

Drauge ka tik uzrase 4 menesiu kudiki, tai 845 numeriu biggrin.gif Ji tikisi 2011 pakliut, bet sansu mazai dave tongue.gif Nes i metus priima tik apie 65 vaikus, tai paskaiciuokim 845:65 = 13 metu lotuliukas.gif Nu juokas per asaras biggrin.gif Bet aisku cia tik todel tos eiles, kad puse Kauno turbut pirmiausia i Ausrine uzraso, o po to jau pasiskirsto per visus darzelius vaikuciai smile.gif
Tangi
QUOTE(Rulete @ 2009 10 01, 20:35)
Drauge ka tik uzrase 4 menesiu kudiki, tai 845 numeriu  biggrin.gif  Ji tikisi 2011 pakliut, bet sansu mazai dave  tongue.gif Nes i metus priima tik apie 65 vaikus, tai paskaiciuokim 845:65 = 13 metu  lotuliukas.gif  Nu juokas per asaras  biggrin.gif  Bet aisku cia tik todel tos eiles, kad puse Kauno turbut pirmiausia i Ausrine uzraso, o po to jau pasiskirsto per visus darzelius vaikuciai  smile.gif
*

doh.gif jo, eilutė nemenka. sūnus lanko šį darželį, antro vaikelio laukiam gruodį. Norėčiau, kad ir antrasis papultų nuo maždaug 2011 m. gruodžio ax.gif gaila, kad nestuke.gif į eilę nerašo blush2.gif eičiau savo pilvą užrašyt lotuliukas.gif
a79
QUOTE(Tangi @ 2009 10 02, 12:42)
doh.gif  jo, eilutė nemenka. sūnus lanko šį darželį, antro vaikelio laukiam gruodį. Norėčiau, kad ir antrasis papultų nuo maždaug 2011 m. gruodžio  ax.gif  gaila, kad  nestuke.gif  į eilę nerašo  blush2.gif  eičiau savo pilvą užrašyt  lotuliukas.gif
*

Tai jau kai "pilvas" atskiru vienetu skaičiuosis, tada ir užsirašysit mirksiukas.gif Taigi šiokia tokia pirmenybė vis tik yr, kai vienas vaikas jau lanko darželį. Nebent jūsiškiai "prasilenks" , tada jau sunkiau g.gif

Aš čia ne į temą, bet dabar pamačius mamą su vežimėliu, ar nėštukę, pirma mintis būna "jazau, kokius tau kryžiasu kelius reiks nueit, kol vaikas į daržą papuls" doh.gif
Nes kaip bebūtų, pašalpoms padidėjus, ir pratęsus jų mokėjimo laiką, kūdikių tikrai daugiau gimė, o vat kad būtų darželį kur nors naują pastatę, tai neteko girdėt schmoll.gif
Isila
aš saviškį užrašiau, paskaičiavau, kad dar abu kartu papuls lankyt. Tai laaaabai tikiuosi nuo 2011 rugsėjo pradėt...
Norna
QUOTE(Tangi @ 2009 10 02, 13:42)
doh.gif  jo, eilutė nemenka. sūnus lanko šį darželį, antro vaikelio laukiam gruodį. Norėčiau, kad ir antrasis papultų nuo maždaug 2011 m. gruodžio  ax.gif  gaila, kad  nestuke.gif  į eilę nerašo  blush2.gif  eičiau savo pilvą užrašyt  lotuliukas.gif
*

Ir mano pilvelis gruodi-sausi tures issilukstent, tai Ausrines eiles abi papildysim biggrin.gif As sakiau tik gimus uz savaites siusiu vyra uzrasyt i eile lotuliukas.gif

QUOTE(a79 @ 2009 10 02, 13:54)
Taigi šiokia tokia pirmenybė vis tik yr, kai vienas vaikas jau lanko darželį. Nebent jūsiškiai "prasilenks" , tada jau sunkiau g.gif
*

Yra yra. Direktore visada atsizvelgia i tai, kad brolis ar sese lanko mirksiukas.gif

QUOTE(Isila @ 2009 10 02, 14:05)
Tai laaaabai tikiuosi nuo 2011 rugsėjo pradėt...
*

Jau tais metais,. turbut isvis Ausrine plys per pus, nes vaikiuku zyymiai padaugejo doh.gif
Skorpe
QUOTE(Rulete @ 2009 10 05, 10:24)
Ir mano pilvelis gruodi-sausi tures issilukstent, tai Ausrines eiles abi papildysim  biggrin.gif  As sakiau tik gimus uz savaites siusiu vyra uzrasyt i eile  lotuliukas.gif
Yra yra. Direktore visada atsizvelgia i tai, kad brolis ar sese lanko  mirksiukas.gif
Jau tais metais,. turbut isvis Ausrine plys per pus, nes vaikiuku zyymiai padaugejo  doh.gif
*

as irgi uz keliu savaiciu tureciau lukstentis, tai netrukus irgi i sarasus Ausrines stosim, tik kazin kaip pavyks papulti, nors brolis va lanko ir su noru netgi lanko smile.gif
Norna
QUOTE(Skorpe @ 2009 10 05, 10:28)
as irgi uz keliu savaiciu tureciau lukstentis, tai netrukus irgi i sarasus Ausrines stosim, tik kazin kaip pavyks papulti, nors brolis va lanko ir su noru netgi lanko smile.gif
*

Nu kaip - kaip, kaip ir su pirmais papuolem smile.gif
Martyna
Mamytės, jau kalbėjom apie tai šioje temoje, bet pasikartosiu... Pasistenkit aprengt vaikus tokiais rūbeliais, kad kuo paprasčiau jiems būtų patiems apsirengt einant į lauką 4u.gif Orai šąla, patalpoj šilta, tai kol auklėtojos visus aprengia, suraišioja, tai kiti vaikučiai sušyla, o paskui ir ligos puola unsure.gif O rašau ne veltui, bet todėl, kad šiandien atėjus pasiimt savo merginos mačiau kaip auklėtoja vargsta su vieno vaikiuko batais, taip sunkiai užmovė, tikrai daug laiko sugaišo bandydama apmaut tuos batukus, nekalbu jau apie tai, kad pats vaikas apsimautų tokius doh.gif O kiti per tą laiką jau spėjo apsirengt ir stovėjo su striukėm unsure.gif
Isila
va va, ir aš žiūriu, kad kuo paprasčiau apsirengtų. Reikalauja bernas pirštuotų pirštinių, bet įbrukau kumštines šiaip ne taip. O jis aiškino, kad kiti vaikai ne tokias turi doh.gif
Norna
QUOTE(Martyna @ 2009 10 06, 19:56)
Mamytės, jau kalbėjom apie tai šioje temoje, bet pasikartosiu... Pasistenkit aprengt vaikus tokiais rūbeliais, kad kuo paprasčiau jiems būtų patiems apsirengt einant į lauką  4u.gif Orai šąla, patalpoj šilta, tai kol auklėtojos visus aprengia, suraišioja, tai kiti vaikučiai sušyla, o paskui ir ligos puola  unsure.gif O rašau ne veltui, bet todėl, kad šiandien atėjus pasiimt savo merginos mačiau kaip auklėtoja vargsta su vieno vaikiuko batais, taip sunkiai užmovė, tikrai daug laiko sugaišo bandydama apmaut tuos batukus, nekalbu jau apie tai, kad pats vaikas apsimautų tokius  doh.gif O kiti per tą laiką jau spėjo apsirengt ir stovėjo su striukėm  unsure.gif
*

Tai va, as irgi stengiuos det savo maziui tokius batus, kuriuos pats moka apsiaut drinks_cheers.gif
a79
O ka daryt, kad mano mažasis visai pirštinių nepripažįsta. Nors nušauk tu jį, "man nepatogu" ir viskas, o artistui dar nė trijų nėr doh.gif

Maniškis daba eina batais su raištukasi, ir tai nepatogu prieš auklėtojas, bet kad nėr kas daryt, kai mamaša pirmajam tuos batus pirko, dar apie darželius nemąstė lotuliukas.gif

VAkar teko pačiai dalyvaut rengimo ceremonijol, tai tikrai nuobodžios dainos, jau vien kol visiems kepures užraišiojom, jau nekalbant apie šalikus doh.gif Martyna, gal tu mūsų grupėj buvai, kad matei, kaip aukėltoja su batukasi vargsta, o dar mergaitė paguosdama sako "ir tėtis nemoka apmaut" lotuliukas.gif
Rucelie
nu bet atrodo žiūri žiūri kai perki, kad būtų patogu, ale doh.gif maniškės va nuo striukės užtrauktuko galvutė nulūžo. o striukė liuks dar, negi dabar man ją lauk mest ir kitą pirkt doh.gif ryte ir aš pasikrapštau, bet užsegu, gal jau atkentės iki žieminių rūbelių dabar...
aš saviškius kolkas kedais su lipuškėm aunu. atrodo jau nėr patogiau, o vistiek kol apauni doh.gif nu su tapkėm gi nevesi vaiką g.gif
adeima
QUOTE(Rucelie @ 2009 10 07, 11:44)
nu bet atrodo žiūri žiūri kai perki, kad būtų patogu, ale  doh.gif maniškės va nuo striukės užtrauktuko galvutė nulūžo. o striukė liuks dar, negi dabar man ją lauk mest ir kitą pirkt  doh.gif ryte ir aš pasikrapštau, bet užsegu, gal jau atkentės iki žieminių rūbelių dabar...
aš saviškius kolkas kedais su lipuškėm aunu. atrodo jau nėr patogiau, o vistiek kol apauni  doh.gif nu su tapkėm gi nevesi vaiką  g.gif
*

pakeiskit užtrauktuko mašinėlę - -keli litai tekainuoja. Prie Rėdos yra sūių - sagų parduotuvėlė - vietoj pakeičia. O ir bet kurioj siuvyklėlėj pakeičia 4u.gif
Rucelie
QUOTE(adeima @ 2009 10 07, 12:44)
pakeiskit užtrauktuko mašinėlę - -keli litai tekainuoja. Prie Rėdos yra sūių - sagų parduotuvėlė - vietoj pakeičia. O ir bet kurioj siuvyklėlėj pakeičia  4u.gif
*

ačiū, bandysim tvarkytis 4u.gif
Martyna
Rucelie, taviškis tai nuo pirštinių pradeda rengtis hihihi.gif
Bet netgi su pirštinėm beveik viską spėjo apsirengt kol tam vaikui batus apmovė doh.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(a79 @ 2009 10 07, 11:38)
Maniškis daba eina batais su raištukasi, ir tai nepatogu prieš auklėtojas, bet kad nėr kas daryt, kai mamaša pirmajam tuos batus pirko, dar apie darželius nemąstė  lotuliukas.gif

Raištukai dar nieko tokio, ten kojos įkišt niekaip neišėjo unsure.gif
Rucelie
QUOTE(Martyna @ 2009 10 07, 13:09)
Rucelie, taviškis tai nuo pirštinių pradeda rengtis hihihi.gif
Bet netgi su pirštinėm beveik viską spėjo apsirengt kol tam vaikui batus apmovė  doh.gif  unsure.gif

biggrin.gif kairiarankis mano viską daro atbulai biggrin.gif
Martyna
QUOTE(a79 @ 2009 10 07, 11:38)
Martyna, gal tu mūsų grupėj buvai, kad matei, kaip aukėltoja su batukasi vargsta, o dar mergaitė paguosdama sako "ir tėtis nemoka apmaut"  lotuliukas.gif
*

Turbūt ne biggrin.gif
Isila
aš va užmačiau batus fainus, bet suvarstomi buvo, tai iškart atmečiau kaip netinkamus. Kepurė nerišama (kol kas), bet oram vėstant teks pereit prie tokių... doh.gif
Keiti
QUOTE(Isila @ 2009 10 08, 10:24)
aš va užmačiau batus fainus, bet suvarstomi buvo, tai iškart atmečiau kaip netinkamus. Kepurė nerišama (kol kas), bet oram vėstant teks pereit prie tokių...  doh.gif
*

Žinokit, aš Maximoj pirkau kepurę su raišteliais ir jų gale tokie lipdukai, tai jau antrus metus dėvi ir tie lipdukai nesusigadino ir neatsiklijuoja, o ir pati puikiai ją užsideda.
Norna
Deja, bet jauciu zieminiu batu, nei veinas lopselinis neuzsides pats doh.gif
Martyna
Rulete, čia kalba daugiau apie darželinukus eina, lopšelinukai tai aišku, kad dar nemoka dauguma apsirengt mirksiukas.gif
Tangi
QUOTE(Martyna @ 2009 10 08, 11:35)
Rulete, čia kalba daugiau apie darželinukus eina, lopšelinukai tai aišku, kad dar nemoka dauguma apsirengt  mirksiukas.gif
*

bet jaučiu ir mažesni darželinukai sunkiai su žieminias batais susidoros doh.gif net jeigu jie ir su lipukais. reiks namie treniruotes organizuot bigsmile.gif
a79
Nėr taip baisu ir tie raištukai, svarbiausia, kad koja lengvai įsimautų. Nes mūsų grupėj atvejis buvo, kad pačio batuko nepavyko ant kojos užtempt lotuliukas.gif O lipukai bet kuriuo atveju patogiau, teik vaikui, teik aukletojai
Rianka
Mamos, pasakykit iš patirties, ar užteko 2 metus pralaukti eilėje, kad oficialiu keliu papultumėt į Aušrinę? g.gif
ausrutis
nors kol kas darzelio nelankom, bet mums uzteko - buvom pateke i sarasus, bet uzleidom vieta kitiems, o patys lankysim nuo kito rudens... rolleyes.gif
Axe
QUOTE(Rianka @ 2009 10 21, 13:46)
Mamos, pasakykit iš patirties, ar užteko 2 metus pralaukti eilėje, kad oficialiu keliu papultumėt į Aušrinę?  g.gif
*

Mums uzteko metu mirksiukas.gif
noreciau info is lankanciu darzelines grupes, kaip su vaikuciu sergamumu dabar kai siaucia gripas?sumazejas stipriai ar iprastas kiekis vaikuciu grupese? mes jau 1,5 savaites kaip nelankom nes virusiuka gerkles buvom pasigave tai nuo pirmadienio planavom jau eiti, bet kai mokyklas karantinui uzdaro g.gif tai gal ir darzeliuose ne pyragai verysad.gif g.gif teko girdeti kad Jonavoje darzelis vienas uzdarytas.
Rucelie
QUOTE(Axe @ 2009 11 21, 16:52)
Mums uzteko metu  mirksiukas.gif
noreciau info is lankanciu darzelines grupes, kaip su vaikuciu sergamumu dabar kai siaucia gripas?sumazejas stipriai ar iprastas kiekis vaikuciu grupese? mes jau 1,5 savaites kaip nelankom nes virusiuka gerkles buvom pasigave tai nuo pirmadienio planavom jau eiti, bet kai mokyklas karantinui uzdaro  g.gif  tai gal ir darzeliuose ne pyragai  verysad.gif  g.gif teko girdeti kad Jonavoje darzelis vienas uzdarytas.
*

nuo pirmadienio karantinas daržely, galit nevesti jei turit kur pasidėti. maniškiai į kaimą išvažiavo - nors jau prasirgom, kolkas stengsimės pailsėt nuo buvimo kolektyve.
Axe
QUOTE(Rucelie @ 2009 11 21, 18:13)
nuo pirmadienio karantinas daržely, galit nevesti jei turit kur pasidėti. maniškiai į kaimą išvažiavo - nors jau prasirgom, kolkas stengsimės pailsėt nuo buvimo kolektyve.
*

o gal kartais zinot ar reikes pazymos is gydytojo jei neisim karantino metu?
Rucelie
QUOTE(Axe @ 2009 11 21, 19:10)
o gal kartais zinot ar reikes pazymos is gydytojo jei neisim karantino metu?
*

nereiks, tik prašymo reikia, tipo prašau leisti nelankyti. pažymos nereiks.
Tangi
QUOTE(Rucelie @ 2009 11 21, 19:14)
nereiks, tik prašymo reikia, tipo prašau leisti nelankyti. pažymos nereiks.
*

dėkui už info 4u.gif
o kokiam laikui karantinas paskelbtas? ar neribotas laikas?
reikės nueit ir man prašymą parašyt, nes nelankom jau nuo preėjusios savaitės.
Isila
aš klausiau, tai sakė daugiau nelankančių dėl to, kad neleidžia, nes saugosi ar bijo, o ne dėl to, kad serga.
Norna
QUOTE(Isila @ 2009 11 25, 16:18)
aš klausiau, tai sakė daugiau nelankančių dėl to, kad neleidžia, nes saugosi ar bijo, o ne dėl to, kad serga.
*

drinks_cheers.gif
a79
QUOTE(Tangi @ 2009 11 22, 10:02)
dėkui už info  4u.gif
o kokiam laikui karantinas paskelbtas? ar neribotas laikas?

*

Iki gruodžio 1 d., toliau bus matyt pagal situaciją 4u.gif
Rucelie
nu siaubas kaip šiandien pasipiktinau mad.gif tik spėjo maniškiai pasveikt, atvedžiau šiandien į darželį - įžengia mama su snargliuojančiu ir kosinčiu vaiku swoon.gif pučia nosį pritūpus... kiba laikraščių žmonės neskaito, nesuprantu doh.gif aplink epidemija, o čia akivaizdų virusų šaltinį atveda į grupę ir nudrebia doh.gif oi kaip tikiuosi kad nepriėmė auklėtoja to vaiko... jau matau savo vaikų perspektyvą po poros dienų verysad.gif ot Kalėdos laukia, jei su tokiais požiūriais tėvelius daržely turim... nėra žodžių...
Martyna
Nu jooooo doh.gif Ir ką daryt su tokiais neatsakingais tėvais, kuriems savas vaikas nesvarbus, ką jau kalbėt apie svetimus? unsure.gif Ir aišku tokie vaikai pravaikšto tas ligas, nes pripratę, o kiti paskui serga per juos verysad.gif
Rucelie
QUOTE(Martyna @ 2009 11 30, 09:05)
Nu jooooo  doh.gif Ir ką daryt su tokiais neatsakingais tėvais, kuriems savas vaikas nesvarbus, ką jau kalbėt apie svetimus? unsure.gif  Ir aišku tokie vaikai pravaikšto tas ligas, nes pripratę, o kiti paskui serga per juos  verysad.gif
*

būtent, bent savo vaiko pagailėtų, jei jau kitų negaila... pikta...
šiaip kiek žinau darželių taisyklėse yra nurodyta, kad sergantys vaikai į darželį nevedami (o ypač epidemijos metu turbūt tas turėtų galioti). jei vaikas akivaizdžiai serga, auklėtoja turėtų reikalauti mamos atvesti vaiką tik su gydytojo pažyma, kad VAIKAS YRA SVEIKAS. čia amžina diskusija turbūt begalinė bus, viena pusė verkšlens kad neturi kur sergančio vaiko pakišt nes darban reikia, o kita - kad nenori vaiko apkrėsti nuo tokio sergančio. bet juk reiktų pamąstyt, kad kitų vaikų mamos taip pat turės galvą sukt, kur savo apkrėstus vaikus dėt doh.gif visos juk dirbam ir pareigas turim...kai kas ir mažus lelius namie turi, kuriems didesnis brolis ar sesė taip užkratą namo parneša... tuolab kai aplink tos bjaurybė siaučia... mano vaikai taip baisiai persirgo, kad baisu prisimint verysad.gif
Martyna
QUOTE(Rucelie @ 2009 11 30, 09:14)
jei vaikas akivaizdžiai serga, auklėtoja turėtų reikalauti mamos atvesti vaiką tik su gydytojo pažyma, kad VAIKAS YRA SVEIKAS.

Pritariu drinks_cheers.gif
Reikėtų gal kokį susirinkimą visuotinį padaryt, kad direktorė paaiškintų tėvams ar grupėse auklėtojos, net nežinau, gi per visas informavimo priemones kalba ir kalba, kad likite namie jei pajutote ligos požymius, nors ir nėra temperatūros, nu bet va negirdi doh.gif
a79
Kokia šiandien situacija darželyje? Žinau, kad karantinas iki gruodžio 1 d., kas toliau?
MAno didysis tradiciškai užgulta nosim (nors lapkričio pradžioj adenoidus šalinom tik dėl to) ir retkarčiais lyg ir sukosti, bet gal nuo tos nosies ir slogos, kuri ne per nosį eina doh.gif Nežinau ką daryt, ar skambintis gydytojai dėl pažymos, ar darželyje galios "karantininė" apmokėjimo tvarka g.gif
Na nesinori tėvų gąsdint tokį nei tai sveiką, nei tai sergantį vaiką vedant, nors čia mūsų bėda jau antri metai, taip kad kolektyvas prie maniškio "dovanų" turi būt pripratęs.
Daktarai teigia, kad alergija, bet pati negaliu garantuot, tyrimų gi nedarėm. O ką daktarai šneka, ne visada teisybė doh.gif
Tangi
QUOTE(Martyna @ 2009 11 30, 10:01)
Pritariu  drinks_cheers.gif
Reikėtų gal kokį susirinkimą visuotinį padaryt, kad direktorė paaiškintų tėvams ar grupėse auklėtojos, net nežinau, gi per visas informavimo priemones kalba ir kalba, kad likite namie jei pajutote ligos požymius, nors ir nėra temperatūros, nu bet va negirdi  doh.gif
*

aš irgi pritariu drinks_cheers.gif čia amžina problema doh.gif o dabar dar ir gripo epidemija gi. šiaip aš manau, kad auklėtojos turėtų nepriimti sergančių vaikų, nes kitu atveju užburtas ratas susidaro verysad.gif
Isila
Gal ką girdėjot? kaip dėl saldaturgio ar Kalėdų šventės? Karantinas dar ar jau nebe? bigsmile.gif
Rucelie
Saldaturgio nebus schmoll.gif Kalėdos dar neaišku. aš tikiuosi kad bent grupėse kažkiek pasidarysim..
o dėl tų sergančių "kolegų" mane visą dieną sąžinė graužia, kodėl vietoj neiškėliau problemos verysad.gif reikės su auklėtoja pakalbėti, ji visada supranta. baimė ima, kad vėl atkris maniškiai, vos kelios dienos kaip pasveikę verysad.gif niekaip nesuprantu tokios kitų tėvų neatsakomybės...atrodo darželis tvarkingas, tėvai protingi turėtų būti...man ir pačiai kartais atrodo nėra ką daryti kai vaikas apsirgo - bet ieškau visur kur galiu, norint ir išeitis atsiranda. ale TOKIO vaiko kaip tas šįryt tikrai niekad nesu nuvedusi...
Keiti
Ką tik skambinau į darželį, tai šiai savaitei karantinas pratęstas.
Rucelie
QUOTE(Keiti @ 2009 11 30, 13:44)
Ką tik skambinau į darželį, tai šiai savaitei karantinas pratęstas.
*

valio...galėtų dar iškabinti informaciją, KOKIO vaiko nederėtų vesti į darželį. koks nederėtų - tiesiog NEGALIMA. jei kas žinotų koks šlykštus tas gripas, gal atsakingiau elgtųsi...mano mergytei buvo baisi temperatūra, jos sukelti traukuliai kartu su dusulio priepuoliais verysad.gif vaikas bando įkvėpti, negali, tada iš šoko bando rėkti, negali, apsivemia ir springdamas dūsta verysad.gif niekam nelinkiu tokio vaiko glėby laikyti...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.