Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28,
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Keiti
QUOTE(Rucelie @ 2009 11 30, 14:47)
valio...galėtų dar iškabinti informaciją, KOKIO vaiko nederėtų vesti į darželį. koks nederėtų - tiesiog NEGALIMA. jei kas žinotų koks šlykštus tas gripas, gal atsakingiau elgtųsi...mano mergytei buvo baisi temperatūra, jos sukelti traukuliai kartu su dusulio priepuoliais  verysad.gif vaikas bando įkvėpti, negali, tada iš šoko bando rėkti, negali, apsivemia ir springdamas dūsta  verysad.gif niekam nelinkiu tokio vaiko glėby laikyti...
*

Jezus, kaip baisu sad.gif Laikykitės, tikiuosi daugiau niekada neteks to patirti... O iš kokios Jūs grupės?
Rucelie
QUOTE(Keiti @ 2009 11 30, 13:55)
Jezus, kaip baisu sad.gif Laikykitės, tikiuosi daugiau niekada neteks to patirti... O iš kokios Jūs grupės?
*

iš bitučių. nors auklėtoja sakė visai neblogai mūsų grupė laikosi, manau sirgom ne mes vieni tuo kiauliagripiu, juk epidemija vistik. ir šiandien nugirdau to vaiko sausą kosulį, taip ir nukratė doh.gif maniškiai abu tuo sausu džioviniu kosuliu davė doh.gif kaip būtų gerai kad visi tėvai atsakingiau į tą gripą žiūrėtų...jetau kaip aš antro raundo bijau verysad.gif dar dabar vaikai abu balti kaip popieriukai verysad.gif o čia tokius atveda, nosinėm nušnypščia ir valio, darželiui tinkamas...
Keiti
QUOTE(Rucelie @ 2009 11 30, 14:59)
iš bitučių. nors auklėtoja sakė visai neblogai mūsų grupė laikosi, manau sirgom ne mes vieni tuo kiauliagripiu, juk epidemija vistik. ir šiandien nugirdau to vaiko sausą kosulį, taip ir nukratė  doh.gif maniškiai abu tuo sausu džioviniu kosuliu davė  doh.gif kaip būtų gerai kad visi tėvai atsakingiau į tą gripą žiūrėtų...jetau kaip aš antro raundo bijau  verysad.gif dar dabar vaikai abu balti kaip popieriukai  verysad.gif o čia tokius atveda, nosinėm nušnypščia ir valio, darželiui tinkamas...
*

Aš šiandien kai skambinau, tai sakė yra šešį vaikai. Mes vaivorykštėje.
Rucelie, o niekur negali palikti pasaugoti vaikiukų? unsure.gif Nes gripo komplikacijos yra daug žiauresnės nei pats gripas... Neduok, Dieve...
Rucelie
QUOTE(Keiti @ 2009 11 30, 14:58)
Rucelie, o niekur negali palikti pasaugoti vaikiukų? unsure.gif Nes gripo komplikacijos yra daug žiauresnės nei pats gripas... Neduok, Dieve...
*

dvi savaites sirgo namie ir savaitę sveikatinosi kaime. daugiau nebeturiu kur doh.gif maniškiai buvo idealiai sveiki. jau prieš savaitę. negąsdinkit manęs dar labiau doh.gif
Skorpe
mes darzo nelankome jau menesis doh.gif gripo nediagnizavo tada, bet itariu, kad persirgo juo, nes ir sausas kosulys buvo, ir akytes puliuojacios (skaiciau budinga kiauliu gripui doh.gif ), ir temperatura auksta, sunkiai numusama, atrodo pasveikom, ale i darza neleidau, tai komplikavosi i pulinga angina, vel auksta tempa ir pan....dabar va antra savaite jau kai vakas jauciais neblogai, bet siaip nsuilpes baisiai doh.gif , tai bijau, akd isvedus vel prikibs kokia zaraza..tai dar sia savaite(antra beje) pabusime namuose, o kita gal jau ir karantinas pasibaiges bus, bandysim i darza kulniuoti ax.gif
Rucelie
Skorpe, sveikinu gimus sesytei wub.gif
jetau panos nugąsdinot, bijosiu rytoj vaikus išvesti verysad.gif jau diedukai kratosi kaip maro, nebežinau kur bedėti juos doh.gif išgręžiau visas galimybes...
nu kaip man pikta ant tokių neatsakingų tėvų, kuriems niekas neįdomu doh.gif
Skorpe
QUOTE(Rucelie @ 2009 11 30, 15:16)
Skorpe, sveikinu gimus sesytei  wub.gif
jetau panos nugąsdinot, bijosiu rytoj vaikus išvesti  verysad.gif jau diedukai kratosi kaip maro, nebežinau kur bedėti juos  doh.gif išgręžiau visas galimybes...
nu kaip man pikta ant tokių neatsakingų tėvų, kuriems niekas neįdomu  doh.gif
*

va va del to ir nevedu kolkas unsure.gif , nes ir pas mus grupeje tokiu yra doh.gif atrodo issveikusi isvedu, ateinu, o tarpduryje zaliu snargliu apdovanoti keli pasitinka doh.gif aisku man lengva kalbeti, kai namuose sedziu, tai del palikimo kur problemos nera, bet vistiek unsure.gif

dekui uz sveikinimus 4u.gif
Tangi
QUOTE(Skorpe @ 2009 11 30, 15:20)
va va del to ir nevedu kolkas unsure.gif , nes ir pas mus grupeje tokiu yra doh.gif atrodo issveikusi isvedu, ateinu, o tarpduryje zaliu snargliu apdovanoti keli pasitinka doh.gif aisku man lengva kalbeti, kai namuose sedziu, tai del palikimo kur problemos nera, bet vistiek unsure.gif

dekui uz sveikinimus 4u.gif
*

drinks_cheers.gif aš irgi trečia savaitė nevedu. tokius kosėjančius ir pas mus grupėj vedė, kad baisu doh.gif koridoriuj girdisi, kad kosti. tai kadangi irgi namie būnu nestuke.gif , tai ir laikau vaiką namie.
Keiti
QUOTE(Tangi @ 2009 11 30, 16:35)
drinks_cheers.gif  aš irgi trečia savaitė nevedu. tokius kosėjančius ir pas mus grupėj vedė, kad baisu  doh.gif  koridoriuj girdisi, kad kosti. tai kadangi irgi namie būnu  nestuke.gif , tai ir laikau vaiką namie.
*

Tai ką taip ir gimdyt kas kelis metus? biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif doh.gif
Isila
QUOTE(Keiti @ 2009 11 30, 14:58)
*

Mes irgi iš Vaivorykštės. Irgi vakar skambinau, pakalbėjau. Buvau nusprendus vesti, ale kad naktį sublūdijo abu vaikai, tai ryte nepajėgiau atsikelt išleist hihihi.gif

Keiti
Sveikos, kaip reikalai su karantinu?
Skorpe
QUOTE(Keiti @ 2009 12 07, 09:07)
Sveikos, kaip reikalai su karantinu?
*

kaip reikalai nezinau, ale savo brangenybe snd isvedziau jau po 1.5 menesio nebuvimo unsure.gif bet gydytoja sake, kad jau ligoniuku maziau visur, gripuojanciu jau keliso deinas praejusia savaite pas ja nebuvo, sake sita gripo banga jau baiginejasi...
Rucelie
maniškis pasigriebė slogą verysad.gif tai šiandien namie sveikatinasi, bet tikiuosi greitai atgriebti jau. o mažutę išvedžiau. vaikus vedė intensyviai ryte, manau pamažu šita banga tikrai slūgsta jau. tikėsimės, kad antrąją susipras pati gamta iššaldys biggrin.gif galėtų gerai paspausti šaltukas, visiems gripams kelią užkirstų...
Keiti
QUOTE(Rucelie @ 2009 12 07, 09:33)
maniškis pasigriebė slogą  verysad.gif tai šiandien namie sveikatinasi, bet tikiuosi greitai atgriebti jau. o mažutę išvedžiau. vaikus vedė intensyviai ryte, manau pamažu šita banga tikrai slūgsta jau. tikėsimės, kad antrąją susipras pati gamta iššaldys  biggrin.gif galėtų gerai paspausti šaltukas, visiems gripams kelią užkirstų...
*

Jeigu nesunku, kai pasiimsite vaikelį iš darželio paklauskite, ar jau ne karantininė apmokėjimo tvarka, nereikėtų man skambinti ir trukdyti auklėtojos 4u.gif
Rucelie
QUOTE(Keiti @ 2009 12 07, 09:53)
Jeigu nesunku, kai pasiimsite vaikelį iš darželio paklauskite, ar jau ne karantininė apmokėjimo tvarka, nereikėtų man skambinti ir trukdyti auklėtojos 4u.gif
*

ok drinks_cheers.gif nes ir man pačiai aktualu.
Keiti
QUOTE(Rucelie @ 2009 12 07, 09:57)
ok  drinks_cheers.gif nes ir man pačiai aktualu.
*

Gal kas nors pasakys, ar vis dar karantinas? smile.gif
Rucelie
QUOTE(Keiti @ 2009 12 07, 20:48)
Gal kas nors pasakys, ar vis dar karantinas? smile.gif
*

aš nebuvau vakare, bet vyrui sakė kad šią sav dar galima nevesti. tai matyt karantinas smile.gif
Keiti
QUOTE(Rucelie @ 2009 12 07, 20:59)
aš nebuvau vakare, bet vyrui sakė kad šią sav dar galima nevesti. tai matyt karantinas  smile.gif
*

Ači laaaaaaabai, geros žinios, nes dar labai bijojau vesti smile.gif
Daratele
KITUOSE SILAINIU DARZELIUOSE TAI JAU NE KARANTINAS rolleyes.gif
a79
Bijau apsimeluot, kad jau lyg ir po karantino g.gif
neraj
Siandiena kai tik rasiau prasyma dar nevesiu savo maziaus, nes karantinas pratesiamas dar savaitei smile.gif
Tangi
QUOTE(neraj @ 2009 12 07, 23:00)
Siandiena kai tik rasiau prasyma  dar nevesiu savo maziaus, nes karantinas pratesiamas dar savaitei  smile.gif
*

drinks_cheers.gif aš irgi šiandien parašiau prašymą, kad dar šią savaitę nevesim.
Skorpe
mamytes as su klausimu, ka tam saldaturgiui gaminate? ir kaip kas vyksta, gal papsakokite trumpai, kas ir kaip;)
lemurmur
Turiu klausimeli flirt.gif 4u.gif
Ar jusu darzelyje yra gydomoji mankstele ? blush2.gif Ir kokie bureliai ? 4u.gif .... 000054.gif
Rucelie
QUOTE(lemurmur @ 2009 12 21, 14:47)
Turiu klausimeli  flirt.gif  4u.gif
Ar jusu darzelyje yra gydomoji mankstele ?  blush2.gif  Ir kokie bureliai ?  4u.gif                                                        ....             000054.gif
*

sveika 4u.gif kiek žinau yra stuburiuko mankštelės, aš saviškius leidžiu į pėdučių užsiėmimus (šitie mokami, bet mes labai džiaugiamės thumbup.gif ). dar yra etnobūrelis, dailės, keramikos, šokių būreliai, kažin viską suvardinau g.gif užtenka žodžiu veiklos biggrin.gif thumbup.gif
Norna
QUOTE(Rucelie @ 2009 12 22, 10:20)
sveika  4u.gif kiek žinau yra stuburiuko mankštelės, aš saviškius leidžiu į pėdučių užsiėmimus (šitie mokami, bet mes labai džiaugiamės  thumbup.gif ). dar yra etnobūrelis, dailės, keramikos, šokių būreliai, kažin viską suvardinau  g.gif užtenka žodžiu veiklos  biggrin.gif  thumbup.gif
*

Visi turbut jau darzelio grupem? Ar ir lospeliui kas nors buna? g.gif
Rucelie
QUOTE(Rulete @ 2009 12 22, 22:16)
Visi turbut jau darzelio grupem? Ar ir lospeliui kas nors buna?  g.gif
*

na reikia pagal vaiką žiūrėti. aš saviškį kai jam buvo 3,5 leidau į keramiką ir dailę - tai labai pažanga jautėsi, tiesiog su kiekviena pamokėle vis išmokdavo kažką naujo piešti, detalytes visokias, keramikos irgi labai įdomių darbelių prigamindavo. tokio amžiaus vaikui aš norėjau veiklos pirščiukams, kad kartu ir kalbos centrai stimuliuotųsi. o dabar leidžiu į pėdučių mankšteles - sūnui to reikia, o mažoji aišku neatsiliks nuo brolio biggrin.gif manau profilaktiškai ir jai nepakenks. jau maniškiai žino ir kaip sėdėti galima ar negalima, kokios kojyčių padėtys turi būti, kartais ir namuose pažingsniuoja taip, kaip ten mokinasi. mankštelės tos gydomosios manau ir mažesniam gal vaikui turėtų tikti, o va meniniams būreliams gal turi vaikas pribręsti g.gif aš noriu leisti šokti saviškius, bet manau jie tam per maži dar, delsiu. kitais metais ko gero bandysiu jau ax.gif
estetė
Norėtume ir mes papulti į šį darželį, tuo labiau, kad viena auklėtoja pažįstama yra, tai akį užmestų kartkartėmis. Bet nežinau kaip čia su papuolimu, nes 800 -tieji ir mes buvom, kai eisim kalbėtis, bus tik metai nuo užrašymo praėję rolleyes.gif
Ir tokia eilė didelė todėl, kad, jei mažiukus priima į kitą darželį, retas kuris tėvelis paskambina pranešti, kad išbrauktų iš sąrašų mažylį, todėl taip visus tie skaičiai ir gąsdina.
Rucelie
QUOTE(estetė @ 2009 12 29, 15:06)
Norėtume ir mes papulti į šį darželį, tuo labiau, kad viena auklėtoja pažįstama yra, tai akį užmestų kartkartėmis. Bet nežinau kaip čia su papuolimu, nes 800 -tieji ir mes buvom, kai eisim kalbėtis, bus tik metai nuo užrašymo praėję  rolleyes.gif
Ir tokia eilė didelė todėl, kad, jei mažiukus priima į kitą darželį, retas kuris tėvelis paskambina pranešti, kad išbrauktų iš sąrašų mažylį, todėl taip visus tie skaičiai ir gąsdina.
*

ne taip jau daug norinčių iš čia išsibraukti mirksiukas.gif blush2.gif aš kai pasidairau kas kituose darželiuose darosi doh.gif tai vis su vyru pasidžiaugiu, kokie mes laimingi, kad lankom "Aušrinę"...
estetė
QUOTE(Rucelie @ 2009 12 29, 17:11)
ne taip jau daug norinčių iš čia išsibraukti  mirksiukas.gif  blush2.gif aš kai pasidairau kas kituose darželiuose darosi  doh.gif tai vis su vyru pasidžiaugiu, kokie mes laimingi, kad lankom "Aušrinę"...
*

O aš dar dviejuose buvau, tai situacija nepalyginamai šviesesnė, nei čia. Viename 30, o kitame 60 vaikučių laukia smile.gif
Rucelie
QUOTE(estetė @ 2009 12 29, 15:23)
O aš dar dviejuose buvau, tai situacija nepalyginamai šviesesnė, nei čia. Viename 30, o kitame 60 vaikučių laukia smile.gif
*

sąrašiukas tai neilgas, bet patarčiau gerai pasidairyti kur įžengiat 4u.gif aš kažkaip labai nesureikšmindavau tų darželių, atrodė ai, ne tas tai kitas. bet dabar kai pamatau KIEK vaikai iš darželio gauna, kaip nerealiai jie per tą laiką atsiskleidė ir kiek daug į juos įdiegta ir žinių prasme investuota, suprantu koks vistik labai svarbus tas pasirinkimas. juk darželinio amžiaus vaikai patys imliausi žinioms, naujovėms, būtent juos ir reikia dabar gyvenimui ruošt, kiek į juos mūsų auklėtojos įdės tokius ir rezultatus į mokyklą išvesim. kai pasiklausau kaimynės aimanų kad jos vaiką kiauras dienas TV multikais daržely "ugdo" doh.gif pasibaisiu... mano spirgai šiemet kaime Kalėdų seniui tiek eilėraščių priporino, atpylė visą Advento vakaronės, rudenėlio šventės, Kalėdų šventės repertuarą, kai pritrūko tai dar savos kūrybos dėjo lotuliukas.gif vienuolikametį pusbrolį visom keturiom pralenkė eilėraščiais cool.gif prieš pusantrų metų mano dukra buvo nedrąsi pelytė, bėganti į mamos glėbį ir besislepianti nuo kiekvieno svetimo žmogaus. dabar drąsiai traukia eilėraščius, dainas net prieš auditoriją, nebebijo svetimų ir puolasi dalyvaut visur, kur tik pakvimpa smagumu cool.gif štai aš ir matau ką mūsų auklėtojos su vaikais per dienas veikia... ir nebereikia vaikų televizoriais bukinti, ar prie sofučių skarytėmis raišioti, kaip kad viename darželyje praktika išaiškėjo. net nukrato kai pagalvoji kad ir taip dar būna unsure.gif kaip vesti vaiką auklėtojai, kuria negalėtum pasitikėti? doh.gif
Fėja*
Užrašiau savo mergytę į šį darželį. Dabar jai 5 mėnesiai. Užrašiau nuo 3 metų, sakė, kad bus viskas gerai, prieit turėtume per tiek laiko... bet keista... o kaip pvz šiame darželyje patekt į lopšelio grupę g.gif jei eilė trys metai.... nes atėjau iškarto pasakė-pas mus eilė-trys metai g.gif g.gif g.gif
jurgitajurgelis

Sveiki, perskaičiau temelę ir nesusilaikiau nepakomentavusi.
Mes irgi užsirašėme i eilę vos gimę, bet kai suėjo du metukai tai buvo m eilėje virš šimto, o kai pamačiau savo akimis sąrašą tai pirmiejo jau buvo vaikai nelopšelinuko amžiaus, o vyresni. Tai man visai neaišku, kaip stovima eilėje visi kartu ir lopšelinukai ir vyresni vaikai?
tai į lopšelį pakliūti manau neįmanoma eiliniam žogeliui verysad.gif
Tangi
Užrašėm ir savo mažiukę į eilę. Eilė virš 800 doh.gif brolis lanko, tai labai tikimės patekt bigsmile.gif o kaip bus tai pamatysim g.gif
Norna
QUOTE(Tangi @ 2010 01 27, 11:01)
Užrašėm ir savo mažiukę į eilę. Eilė virš 800  doh.gif  brolis lanko, tai labai tikimės patekt  bigsmile.gif o kaip bus tai pamatysim  g.gif
*

Va va ir mes eisim uzsirasyt... Brolis lanko, tai gal bus kiek lengviau patekt...
Tangi
QUOTE(Rulete @ 2010 01 30, 14:46)
Va va ir mes eisim uzsirasyt... Brolis lanko, tai gal bus kiek lengviau patekt...
*

sveikinimai sulaukus naujo šeimos nario 4u.gif
gal kartais į vieną grupę pateksim, mūsų mažiukė sausio 2 d. gimė, tai vos kelių dienų skirtumas ax.gif
Norna
...
Papildyta:
QUOTE(Tangi @ 2010 01 31, 19:25)
sveikinimai sulaukus naujo šeimos nario  4u.gif
gal kartais į vieną grupę pateksim, mūsų mažiukė sausio 2 d. gimė, tai vos kelių dienų skirtumas  ax.gif
*

Butu smagu 4u.gif
lemurmur
Geros naujienos http://kauno.diena.lt/naujienos/miestas/ve...nsavimas-262211 Kauno lopšelių-darželių modernizavimui skirta „Aušrinė“ - 521 tūkst. 900 litų . thumbup.gif
Tangi
QUOTE(lemurmur @ 2010 02 06, 22:50)
Geros naujienos http://kauno.diena.lt/naujienos/miestas/ve...nsavimas-262211    Kauno lopšelių-darželių modernizavimui skirta  „Aušrinė“ - 521 tūkst. 900 litų .  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif gera naujiena, bet girdėjau, tai dėl tos renovacijos/modernizacijos vasarą darželis nedirbs g.gif gal kas tikslesnių žinių turit?
pamajwa
QUOTE(Fėja* @ 2010 01 18, 15:46)
Užrašiau savo mergytę į šį darželį. Dabar jai 5 mėnesiai. Užrašiau nuo 3 metų, sakė, kad bus viskas gerai, prieit turėtume per tiek laiko... bet keista... o kaip pvz šiame darželyje patekt į lopšelio grupę g.gif jei eilė trys metai.... nes atėjau iškarto pasakė-pas mus eilė-trys metai g.gif  g.gif  g.gif
*

Aš saviškę užrašiau 3 mėn, rugsėjo mėn mum sueina 3 metai ir ka Jūs galvojat, apskambinus į darželį buvo apsakyta kad grupės rugsėjo mėnesiui jau suformuotos ir vietų nėra. Nu aš neturiu žodžių.
estetė
QUOTE(pamajwa @ 2010 02 08, 18:21)
Aš saviškę užrašiau 3 mėn, rugsėjo mėn mum sueina 3 metai ir ka Jūs galvojat, apskambinus į darželį buvo apsakyta kad grupės rugsėjo mėnesiui jau suformuotos ir vietų nėra. Nu aš neturiu žodžių.
*

Būtinai siūlau nueiti pasikalbėti su direktore, yra priėmimo valandos. Tris metus laukti doh.gif
Fėja*
QUOTE(pamajwa @ 2010 02 08, 16:21)
*

aš sakau-kažkokia nesąmonė g.gif turi pasakyt kai užsirašai, kad viskas, paraiškų nepriimam ir pan g.gif
tania811214
QUOTE(pamajwa @ 2010 02 08, 17:21)
*

Mums lygiai tas pats,direktore liepe mums vaziuoti i taikos g.esanti darzeli "Bitute",atsei svietimas jai taip liepe nukreipti visus norincius i ta darzeli.Dar pasake internetini adresiuka,kur surasytos darzeliu laisvos vietos.Bet man vazineti i koki Zaliakalni ar eigulius is Silainiu- doh.gif nesamone kazkokia.
Norna
QUOTE(Tangi @ 2010 02 08, 16:26)
drinks_cheers.gif  gera naujiena, bet girdėjau, tai dėl tos renovacijos/modernizacijos vasarą darželis nedirbs  g.gif  gal kas tikslesnių žinių turit?
*

Puikios naujienos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kad ir nedirbs kelis menesius, bet uztat grazesni darzeli vaikai lankys, nors as ir taip neturiu kuo juo skustis, bet kai akzkas stengiasi, kad dar butu geriau, tai belieka tik pasidziaugti thumbup.gif Kaip sakant, gal ir pavydu kitiem prastesniem darzeliam, kad pas juos bukle pratsesne, bet negauna pinigeliu, taciau tai juk nuo DIREKTORIU priklauso, jei vienos nieko neveikia tik nosi krapsto, tai ri negauna, o kitoms rupi ir jos ideda i tai darbo... Butent todel yra tiek dauyg norinciu patekti i AUSRINE, nes joje direktore rupinasi ne tik savimi, bet ir vaikuciu gerove thumbup.gif

Zinoma patekti i si darzeli nelengva, bet kas patenka visi dziaugiasi!! thumbup.gif
sigitela
o sakykit ka manot apie vokelius, ar pagreitina priemima ar net neverta bandyt blush2.gif
Norna
QUOTE(sigitela @ 2010 02 21, 09:50)
o sakykit ka manot apie vokelius, ar pagreitina priemima ar net neverta bandyt blush2.gif
*

A, tu manau cia kas nors tau ims ir atsakys taip viesai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sventas naivume biggrin.gif
sigitela
QUOTE(Rulete @ 2010 02 21, 16:25)
A, tu manau cia kas nors tau ims ir atsakys taip viesai?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Sventas naivume  biggrin.gif
*

na galima ir i az biggrin.gif gal kas daugiau patirties turi negu neseniai iskeptos mamytes unsure.gif

nearbatele
QUOTE(sigitela @ 2010 02 21, 09:50)
*

Kiek girdejau, tai ten vokeliai neveikia.
Norna
QUOTE(nearbatele @ 2010 02 22, 12:05)
Kiek girdejau, tai ten vokeliai neveikia.
*

Apskritai man susidare toks vaizdas, kad direktore priima tik tuos, kurie labai labai labai cia patekti nori... Tuos kurie laukia eilej ir krapsto nosi namie, niekas nepriima... Reik dometis, eiti, klausti, sakyti, kad tik cia ir niekur kitur nenorit ir t.t Jei mama ateina rinkdamasi is keliu darzeliu, direktore net nesvarscius nukreipe ja kitur , nes darzelis ir taip yra perpildytas smile.gif
nearbatele
Tik norejau pranesti, kad siuo metu siame darzelyje siaucia roto virusas! Taigi, mamytes, jei tik turit galimybe nevesti vaikuciu i darzeli, butinai ja pasinaudokit, kad nesusirgti sia klastinga liga. Sekmes nesusirgti 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.