o man telefonu pasakytų į kokią grupę vaikas papuolė?
mes tik rugsėjį pasirodysim, dar palauksim
o man telefonu pasakytų į kokią grupę vaikas papuolė?
O kas į žiedelius einat? Labai įdomu, kaip ten... Didžioji ten \ygiuos... Neramu...
QUOTE(ausrutis @ 2011 08 12, 22:15) Viskas ten gerai bus QUOTE(a79 @ 2011 08 12, 08:49) Pataisau: ne "Kubildukai", o "Kibildukai" Maniškiams ten labai gerai buvo. Neturiu jokių priekaištų. Ačiū
Na va, šiandien susižinojau, kad į Saulės zuikučius mano mažesnysis eis
sveikutes
o sakykit kaip ten su priemimu, labai didele eile ?
Mamytės, o kiek Jūs gėlių nešat per rugsėjo 1-ąją? Ir kada atiduodat? Nesinori nuskriausti nei vienos
mes nešam tris gėlytes - abiem auklėtojom ir šeimininkutei.
Į lopšelį nešėm tris. O darželio grupėje pernai radom tik vieną aukėtoją, todėl trys gėlytės ne kaip buvo
Sveikos,
gal kas i Ziogelius zygiuos rugs. 1aja?
O kas į voveriukų grupę? Priešmokyklinukai:) Kaip auklėtojos voveriukuose? O kaip darželį būna rugsėjo pirmoji,- ar tai tik šventė , ar jau iš karto būnam visą dieną? Mes naujokai- darželio niekada nelankę , tai nieko nežinom...
QUOTE(Aurea @ 2011 08 31, 10:33) O kas į voveriukų grupę? Priešmokyklinukai:) Kaip auklėtojos voveriukuose? O kaip darželį būna rugsėjo pirmoji,- ar tai tik šventė , ar jau iš karto būnam visą dieną? Mes naujokai- darželio niekada nelankę , tai nieko nežinom... Būna visą dieną, tik lopšelinukai naujokučiai ne visą dieną būna QUOTE(Aurea @ 2011 08 31, 14:02) Tai jau čia jūsų valia kada pasiimt, niekas per prievartą nelaiko Tik man atrodo vėliau prašys, kad kuo vėliau pasiimtumėt, nes pvz. maniškė galėtų nuo 7 ryto iki 6 vakaro būt, dažnai bliauna, kad per anksti atėjau pasiimt QUOTE(Martyna @ 2011 08 31, 14:27) Tik man atrodo vėliau prašys, kad kuo vėliau pasiimtumėt, nes pvz. maniškė galėtų nuo 7 ryto iki 6 vakaro būt, dažnai bliauna, kad per anksti atėjau pasiimt pas mus analogiškai kažkada užvėlinom ir atsiėmėm paskutinius, jau buvo arti 7 val vakaro. mano vaikai sakė, kad čia buvo geriausias vakaras daržely QUOTE(SSDD @ 2011 08 31, 17:01) pas mus analogiškai kažkada užvėlinom ir atsiėmėm paskutinius, jau buvo arti 7 val vakaro. mano vaikai sakė, kad čia buvo geriausias vakaras daržely Tai jums dar gerai, kad vakarinio laiko tik nori, o maniškė dar ir reketuoja, kad ją 7 val. ryto vesčiau (aš dirbu nuo 7:30, tai paprastai tėtis veda vėliau), nori pirma būt QUOTE(Aurea @ 2011 08 31, 10:33) O kas į voveriukų grupę? Priešmokyklinukai:) Kaip auklėtojos voveriukuose? O kaip darželį būna rugsėjo pirmoji,- ar tai tik šventė , ar jau iš karto būnam visą dieną? Mes naujokai- darželio niekada nelankę , tai nieko nežinom... mano vyresnėlis į meškučius - paruošiamąją eis
Ar kas planuojat leisti vaikus i pramoginiu sokiu bureli? "Aida", atrodo vadinasi.
Idomu butu suzinoti praeitais metais lankiusiuju nuomone isivaizduoju, kad profesionalo nepadarys, bet vistiek- judesiai, laikysena, drausme.. Gal verta?
maniškis sakė eis paišyt, nors gal vėl į keramiką norės. Šokiai nepatinka, nenori, tai nevesiu. dar kojyčių mankštą lankys abu vaikai.
QUOTE(hela77 @ 2011 08 30, 16:47) mus iš Saulės zuikučių perkėlė į Žiogelius dičkis lanko kojyčių mankštą ir keramiką, šokt sakė nenori QUOTE(hela77 @ 2011 09 08, 21:54) Ar kas planuojat leisti vaikus i pramoginiu sokiu bureli? "Aida", atrodo vadinasi. Idomu butu suzinoti praeitais metais lankiusiuju nuomone isivaizduoju, kad profesionalo nepadarys, bet vistiek- judesiai, laikysena, drausme.. Gal verta? Nelabai patiko, kad antramečiai šoka kartu su pirmamečiais. Kai maniškis šoko, kartais atrodydavo, kad tokiam kiekiui vaikų, salė per maža. Kitaip tariant, grupė per didelė. Visa kita - šaunu. Vadovas griežtas, užsiėmimų metu jokio balagano Šiais metais mano šokėjas jau mokykloj ir mamai labai gaila, kad vaikis į krepšinį pasinešė ir net į kalbas nesileidžia dėl šokių Šiandien sužinojau, kad mano bernui mokytoja primigtynai siūlė šokt, manau, tai ir mūsų vadovo darbo įvertinimas. Taip pat įrodymas mums, kad ne veltui pinigus išmetėm, nors ir nepavyko šokėjo užaugint. Taip kad, pirmyn, jei tik šokt nori mažoji, o ne mama QUOTE(a79 @ 2011 09 12, 20:31) Nelabai patiko, kad antramečiai šoka kartu su pirmamečiais. Kai maniškis šoko, kartais atrodydavo, kad tokiam kiekiui vaikų, salė per maža. Kitaip tariant, grupė per didelė. Visa kita - šaunu. Vadovas griežtas, užsiėmimų metu jokio balagano Šiais metais mano šokėjas jau mokykloj ir mamai labai gaila, kad vaikis į krepšinį pasinešė ir net į kalbas nesileidžia dėl šokių Šiandien sužinojau, kad mano bernui mokytoja primigtynai siūlė šokt, manau, tai ir mūsų vadovo darbo įvertinimas. Taip pat įrodymas mums, kad ne veltui pinigus išmetėm, nors ir nepavyko šokėjo užaugint. Taip kad, pirmyn, jei tik šokt nori mažoji, o ne mama aciu uz pasisakyma. Kad jau nebenori... uzsimane i keramika. Nu, siaip ir aukletojos sake, kad sokiai siek tiek vyresniems tinka (maniskei dar 4,5 metu). Nu,ziuresim, gal kitais metais uzsimanys. Arba kita pusmeti. Bet siaip tai i baseina planuojam, tik reik surast kur priimtu
maniškis pareiškė į keramiką neisiąs
QUOTE(Isila @ 2011 09 13, 14:46) cia kaip mano viena diena nori i keramika, kita diena nenori..pernai nebuvom uzrase, tai jis ten neiznau kokiu budu kelis kartus buvo nuejes- patiko, tai galvoju gal ir siais metais jau uzrasyti, kad eitu, o tai visokie lipdymai, piesimai jam baisiai patinka. va sokiu pramoginiu tai nelabai soktu, nebent breikas kur butu:D QUOTE(Isila @ 2011 09 13, 14:46) Dailes bureli maniske lankys jau turbut trecius metus. Tikrai verta- piesia naudodami ivairia technika, parodo visokiu mandrybiu o va sokiai jai nelabai lipo- to trenerio baisingai bijojo QUOTE(andriushka @ 2011 09 22, 23:54) Dailes bureli maniske lankys jau turbut trecius metus. Tikrai verta- piesia naudodami ivairia technika, parodo visokiu mandrybiu maniškis irgi į dailę užsimanė, bet galvoju gal jau bus per daug
Kauno miesto savivaldybės Švietimo ir ugdymo skyrius patvirtino įsakymą, pagal kurį darželiuose mokami būreliai, spektakliai ir kiti renginiai gali vykti tik pasibaigus grupės darbo laikui (18-19val.). Tai reiškia, kad praktiškai darželyje būrelių nelieka.
Kam šis įsakymas aktualus, galite paskaityti čia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry50808926
merginos, kiek už darželį mokėt? šį mėnesį gavau virš 200lt
QUOTE(Isila @ 2011 11 14, 14:56) jei darei pavedimą ano mėn pačiame gale, nespėjo tikriausiai nueiti banko pavedimas. mes irgi gavom didžiules sąskaitas. tiesiog išminusavau ką aną mėn sumokėjau ir mokėjau tik skirtumą buvo ilgas savaitgalis tas Vėlinių, todėl šiek tiek susikuitė viskas matomai su bankų pavedimais. ne visi laiku pasiekė gavėją QUOTE(Florra @ 2011 11 14, 19:28) nemačiau iki šiol, bet girdėjau šiandien tokias nuogirdas esu kategoriškai prieš, pati dirbu mokykloje ir visiškai nenorėčiau, kad į tą chaosą patektų vos 6 sulaukusios mano atžalos... QUOTE(Florra @ 2011 11 14, 19:28) mano mažesniojo grupėj filmuota QUOTE(SSDD @ 2011 10 19, 20:01) mes kai klausėm tai auklėtojos sakė, kad gal nuo naujų metų ta dailė vėl bus mano abiejų sąskaitos normalios reportažą mačiau per lryto TV. kadangi manoji gimus sausį, tai jei ir reikėtų išleist pagal tą jų siūlymą, tai manajai būtų 6 m ir 8 mėn. kažkaip labai nepergyvenčiau
Butu labai gerai, jei dailes uzsiemimai nuo sausio vel vyktu, tikrai atsirastu norinciu lankyti. Dabar lieka tik keramikos burelis, vis geriau nei nieko, bet man labai nepatinka, kad vaikams tuos darbelius padaro (t.y.padeda per daug) pati mokytoja. Kiek teko matyti, visu vaikuciu darbeliai buna praktiskai vienodi, ne vaikiski. Noretusi pasilikti prisiminimui darbelius, bet, kad nera ir prasmes, nes aiksiai matau, kad tai ne mano vaiko darbas.
Sveiki,
jei mano zinios nepasene, tai siandien turetu vykti susirinkimas Kulverstuku grupej. Maniske jau savaite serga, tad... Kas zadat eiti? gal galeciau vakare paskambinti, papasakotumet, ka nutaret Laukiu kontakto i az
tai kad ne nebuvo jokio susirinkimo siandien... rytoj per vakarone gal ka aptarsim apie kaledas manau...
Viena ausim girdejau kad roto viruso karantinas vienoj lopsiuko grupej, gal kas daugiau zinot?
QUOTE(Axe @ 2012 01 26, 18:14) Nežinau, ar nuo rot viruso, bet kad grupė uždaryta tai tikrai... Nelabai man panašu į rotą, arba mes lengvai persirgom, vienas vaikiukas girdėjau ligoninėj... Rotu ir vyresnioji būtų užsikrėtusi, bet nieko kol kas, o mažoji pirmadienį krito vienai dienelei... QUOTE(ausrutis @ 2012 01 26, 21:42) Nežinau, ar nuo rot viruso, bet kad grupė uždaryta tai tikrai... Nelabai man panašu į rotą, arba mes lengvai persirgom, vienas vaikiukas girdėjau ligoninėj... Rotu ir vyresnioji būtų užsikrėtusi, bet nieko kol kas, o mažoji pirmadienį krito vienai dienelei... mes irgi lengva forma, didckis neuzsikrete, bent kolkas. bet sako, kad jei sirge puses metu begyje, tais erga lengviau, mums panasu si taisykle galioja. nes vasara mano abu ohoho kaip sirgo:(
Skorpe, jūs irgi zuikučiuose?
QUOTE(ausrutis @ 2012 01 26, 22:42) Nežinau, ar nuo rot viruso, bet kad grupė uždaryta tai tikrai... Nelabai man panašu į rotą, arba mes lengvai persirgom, vienas vaikiukas girdėjau ligoninėj... Rotu ir vyresnioji būtų užsikrėtusi, bet nieko kol kas, o mažoji pirmadienį krito vienai dienelei... tai gerai, kad mes jau savaite neinam... skambinau aukletojai, sake, kad nuo pirmadienio jau dirbs grupe. QUOTE(hela77 @ 2012 01 27, 11:25) tai gerai, kad mes jau savaite neinam... skambinau aukletojai, sake, kad nuo pirmadienio jau dirbs grupe. aga,as snd uzsukus buvau, tai man irgi sake, kad pirmadieni jau vesti maziukus;) maniske snd broli atvezus darzan, kad dejo verkti, kodel jos nevedam:( sakes, kaip jai reikia vaikuuuuu
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|