Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28,
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Isila
mes tik rugsėjį pasirodysim, dar palauksim biggrin.gif

o man telefonu pasakytų į kokią grupę vaikas papuolė?
ausrutis
O kas į žiedelius einat? Labai įdomu, kaip ten... Didžioji ten \ygiuos... Neramu...
Marile
QUOTE(ausrutis @ 2011 08 12, 22:15)
O kas į žiedelius einat? Labai įdomu, kaip ten... Didžioji ten \ygiuos... Neramu...
*

Viskas ten gerai bus mirksiukas.gif Mes pernai pabaigėm, išėjom vieni į mokyklas, kiti į paruošiamąsias, tai šiemet bus nauja grupė smile.gif O ir pačią grupę atremontuoja (gal jau atremontavo) thumbup.gif Auklėtojos bent mano vaikui tai tikrai patiko smile.gif nesijaudinkit mirksiukas.gif
ausrutis
QUOTE(Marile @ 2011 08 13, 10:54)
Viskas ten gerai bus  mirksiukas.gif  Mes pernai pabaigėm, išėjom vieni į mokyklas, kiti į paruošiamąsias, tai šiemet bus nauja grupė smile.gif O ir pačią grupę atremontuoja (gal jau atremontavo)  thumbup.gif  Auklėtojos bent mano vaikui tai tikrai patiko smile.gif nesijaudinkit  mirksiukas.gif
*

labai ačiū, nuraminot smile.gif
bambyze
QUOTE(a79 @ 2011 08 12, 08:49)
Pataisau: ne "Kubildukai", o "Kibildukai"  lotuliukas.gif

Maniškiams ten labai gerai buvo. Neturiu jokių priekaištų.

Ačiū mirksiukas.gif
Isila
Na va, šiandien susižinojau, kad į Saulės zuikučius mano mažesnysis eis biggrin.gif
ausrutis
QUOTE(Isila @ 2011 08 22, 14:10)
Na va, šiandien susižinojau, kad į Saulės zuikučius mano mažesnysis eis  biggrin.gif
*

dar vienas draugas tongue.gif thumbup.gif
julcikas
sveikutes 4u.gif
o sakykit kaip ten su priemimu, labai didele eile ?
vaivorykste:)
QUOTE(julcikas @ 2011 08 29, 14:55)
sveikutes  4u.gif
o sakykit kaip ten su priemimu, labai didele eile ?
*

Taip smile.gif
*Simple*
Mamytės, o kiek Jūs gėlių nešat per rugsėjo 1-ąją? Ir kada atiduodat? Nesinori nuskriausti nei vienos ax.gif
4u.gif
Isila
mes nešam tris gėlytes - abiem auklėtojom ir šeimininkutei.
vaivorykste:)
Į lopšelį nešėm tris. O darželio grupėje pernai radom tik vieną aukėtoją, todėl trys gėlytės ne kaip buvo smile.gif Per kitas šventes ir šiemet nešim vieną puokštelę visoms - vis tiek pamerkia gėlytes grupėje smile.gif
hela77
Sveikos,
gal kas i Ziogelius zygiuos rugs. 1aja?
Aurea
O kas į voveriukų grupę? Priešmokyklinukai:) Kaip auklėtojos voveriukuose? O kaip darželį būna rugsėjo pirmoji,- ar tai tik šventė , ar jau iš karto būnam visą dieną? Mes naujokai- darželio niekada nelankę , tai nieko nežinom...smile.gif ax.gif blush2.gif
Martyna
QUOTE(Aurea @ 2011 08 31, 10:33)
O kas į voveriukų grupę? Priešmokyklinukai:) Kaip auklėtojos voveriukuose? O kaip darželį būna rugsėjo pirmoji,- ar tai tik šventė , ar jau iš karto būnam visą dieną? Mes naujokai- darželio niekada nelankę , tai nieko nežinom...smile.gif ax.gif  blush2.gif
*

Būna visą dieną, tik lopšelinukai naujokučiai ne visą dieną būna biggrin.gif
Aurea
QUOTE(Martyna @ 2011 08 31, 12:09)
Būna visą dieną, tik lopšelinukai naujokučiai ne visą dieną būna biggrin.gif
*

Maniškis jau suka galvą , kaip čia jam po pietų jau būti namuose lotuliukas.gif ax.gif
Martyna
QUOTE(Aurea @ 2011 08 31, 14:02)
Maniškis jau suka galvą , kaip čia jam po pietų jau būti namuose lotuliukas.gif  ax.gif
*

Tai jau čia jūsų valia kada pasiimt, niekas per prievartą nelaiko biggrin.gif
Tik man atrodo vėliau prašys, kad kuo vėliau pasiimtumėt, nes pvz. maniškė galėtų nuo 7 ryto iki 6 vakaro būt, dažnai bliauna, kad per anksti atėjau pasiimt lotuliukas.gif
SSDD
QUOTE(Martyna @ 2011 08 31, 14:27)
Tik man atrodo vėliau prašys, kad kuo vėliau pasiimtumėt, nes pvz. maniškė galėtų nuo 7 ryto iki 6 vakaro būt, dažnai bliauna, kad per anksti atėjau pasiimt  lotuliukas.gif
*

pas mus analogiškai biggrin.gif nutarėm su vyru, kad po darbo teks dar bimbinėti įprasti po kokią valandžiukę. atsibodo vaikų priekaištai, kodėl taip anksti (5 val) juos pasiimam biggrin.gif kaip man vaikis aiškino - mama, juk pats geriausias laikas vakare, tada leidžia laisvai žaisti, kaip tu nesupranti, kad pačiu smagiausiu laiku ateini ir mus susirenki doh.gif
kažkada užvėlinom ir atsiėmėm paskutinius, jau buvo arti 7 val vakaro. mano vaikai sakė, kad čia buvo geriausias vakaras daržely doh.gif lotuliukas.gif
Martyna
QUOTE(SSDD @ 2011 08 31, 17:01)
pas mus analogiškai  biggrin.gif nutarėm su vyru, kad po darbo teks dar bimbinėti įprasti po kokią valandžiukę. atsibodo vaikų priekaištai, kodėl taip anksti (5 val) juos pasiimam  biggrin.gif kaip man vaikis aiškino - mama, juk pats geriausias laikas vakare, tada leidžia laisvai žaisti, kaip tu nesupranti, kad pačiu smagiausiu laiku ateini ir mus susirenki  doh.gif
kažkada užvėlinom ir atsiėmėm paskutinius, jau buvo arti 7 val vakaro. mano vaikai sakė, kad čia buvo geriausias vakaras daržely  doh.gif  lotuliukas.gif
*

Tai jums dar gerai, kad vakarinio laiko tik nori, o maniškė dar ir reketuoja, kad ją 7 val. ryto vesčiau (aš dirbu nuo 7:30, tai paprastai tėtis veda vėliau), nori pirma būt doh.gif
Isila
QUOTE(Aurea @ 2011 08 31, 10:33)
O kas į voveriukų grupę? Priešmokyklinukai:) Kaip auklėtojos voveriukuose? O kaip darželį būna rugsėjo pirmoji,- ar tai tik šventė , ar jau iš karto būnam visą dieną? Mes naujokai- darželio niekada nelankę , tai nieko nežinom...smile.gif ax.gif  blush2.gif
*

mano vyresnėlis į meškučius - paruošiamąją eis biggrin.gif aš jam sakau, kad meškiukas bus, o jis pasipiktinęs atsakė, kad ne meškiukas, o meška hihihi.gif
hela77
Ar kas planuojat leisti vaikus i pramoginiu sokiu bureli? "Aida", atrodo vadinasi.
Idomu butu suzinoti praeitais metais lankiusiuju nuomone ax.gif
isivaizduoju, kad profesionalo nepadarys, bet vistiek- judesiai, laikysena, drausme.. Gal verta? g.gif
Isila
maniškis sakė eis paišyt, nors gal vėl į keramiką norės. Šokiai nepatinka, nenori, tai nevesiu. dar kojyčių mankštą lankys abu vaikai.
Tangi
QUOTE(hela77 @ 2011 08 30, 16:47)
Sveikos,
gal kas i Ziogelius zygiuos rugs. 1aja?
*

mus iš Saulės zuikučių perkėlė į Žiogelius ax.gif visai gerai, nes ir dičkis Žiogelius lankė 4u.gif bet mes dar neinam, pasitarėm su auklėtojom, kad nuo spalio startuosim tik bigsmile.gif

dičkis lanko kojyčių mankštą ir keramiką, šokt sakė nenori schmoll.gif dėl mankštos aš jo net neklausiau, o į keramiką pats užsimanė pernai.
a79
QUOTE(hela77 @ 2011 09 08, 21:54)
Ar kas planuojat  leisti vaikus i pramoginiu sokiu bureli? "Aida", atrodo vadinasi.
Idomu butu suzinoti praeitais metais lankiusiuju nuomone  ax.gif
isivaizduoju, kad profesionalo nepadarys, bet vistiek- judesiai, laikysena, drausme.. Gal verta? g.gif
*

Nelabai patiko, kad antramečiai šoka kartu su pirmamečiais. Kai maniškis šoko, kartais atrodydavo, kad tokiam kiekiui vaikų, salė per maža. Kitaip tariant, grupė per didelė.

Visa kita - šaunu. Vadovas griežtas, užsiėmimų metu jokio balagano thumbup.gif Bent jau maniškis tapo disciplinuotesnis, lankstesnis. Rezultatai ir šiokie tokie buvo lotuliukas.gif
Šiais metais mano šokėjas jau mokykloj ir mamai labai gaila, kad vaikis į krepšinį pasinešė ir net į kalbas nesileidžia dėl šokių doh.gif Nors savu laiku tikrai noriai į šokių užsiėmimus ėjo.

Šiandien sužinojau, kad mano bernui mokytoja primigtynai siūlė šokt, manau, tai ir mūsų vadovo darbo įvertinimas. Taip pat įrodymas mums, kad ne veltui pinigus išmetėm, nors ir nepavyko šokėjo užaugint.

Taip kad, pirmyn, jei tik šokt nori mažoji, o ne mama lotuliukas.gif

hela77
QUOTE(a79 @ 2011 09 12, 20:31)
Nelabai patiko, kad antramečiai šoka kartu su pirmamečiais. Kai maniškis šoko, kartais atrodydavo, kad tokiam kiekiui vaikų, salė per maža. Kitaip tariant, grupė per didelė.

Visa kita - šaunu. Vadovas griežtas, užsiėmimų metu jokio balagano  thumbup.gif Bent jau maniškis tapo disciplinuotesnis, lankstesnis. Rezultatai ir šiokie tokie buvo  lotuliukas.gif
Šiais metais mano šokėjas jau mokykloj ir mamai labai gaila, kad vaikis į krepšinį pasinešė ir net į kalbas nesileidžia dėl šokių  doh.gif Nors savu laiku tikrai noriai į šokių užsiėmimus ėjo.

Šiandien sužinojau, kad mano bernui mokytoja primigtynai siūlė šokt, manau, tai ir mūsų vadovo darbo įvertinimas. Taip pat įrodymas mums, kad ne veltui pinigus išmetėm, nors ir nepavyko šokėjo užaugint.

Taip kad, pirmyn, jei tik šokt nori mažoji, o ne mama  lotuliukas.gif
*

aciu uz pasisakyma. Kad jau nebenori... uzsimane i keramika. Nu, siaip ir aukletojos sake, kad sokiai siek tiek vyresniems tinka (maniskei dar 4,5 metu). Nu,ziuresim, gal kitais metais uzsimanys. Arba kita pusmeti. Bet siaip tai i baseina planuojam, tik reik surast kur priimtu lotuliukas.gif
Isila
maniškis pareiškė į keramiką neisiąs doh.gif dabar jam reik piešt.. iki kito karto doh.gif
Skorpe
QUOTE(Isila @ 2011 09 13, 14:46)
maniškis pareiškė į keramiką neisiąs  doh.gif  dabar jam reik piešt.. iki kito karto  doh.gif
*

cia kaip mano viena diena nori i keramika, kita diena nenori..pernai nebuvom uzrase, tai jis ten neiznau kokiu budu kelis kartus buvo nuejes- patiko, tai galvoju gal ir siais metais jau uzrasyti, kad eitu, o tai visokie lipdymai, piesimai jam baisiai patinka. va sokiu pramoginiu tai nelabai soktu, nebent breikas kur butu:D
andriushka
QUOTE(Isila @ 2011 09 13, 14:46)
maniškis pareiškė į keramiką neisiąs  doh.gif  dabar jam reik piešt.. iki kito karto  doh.gif
*

Dailes bureli maniske lankys jau turbut trecius metus. Tikrai verta- piesia naudodami ivairia technika, parodo visokiu mandrybiu smile.gif bent jau maniskei sis burelis pat pats geriausias, nors ir sokius lankem ir keramika... po dailes burelio entuziazmas isleika net i namus grizus smile.gif
o va sokiai jai nelabai lipo- to trenerio baisingai bijojo lotuliukas.gif nes jis grieztas, balsas sodrus, jautresniems vaikams gal baisoka smile.gif itariu sokiu mes ilgam "atsikandom" smile.gif
Tangi
QUOTE(andriushka @ 2011 09 22, 23:54)
Dailes bureli maniske lankys jau turbut trecius metus. Tikrai verta- piesia naudodami ivairia technika, parodo visokiu mandrybiu smile.gif bent jau maniskei sis burelis pat pats geriausias, nors ir sokius lankem ir keramika... po dailes burelio entuziazmas isleika net i namus grizus smile.gif

*

maniškis irgi į dailę užsimanė, bet galvoju gal jau bus per daug g.gif lanko kojyčių mankštą, keramiką ir dar ta dailė būtų g.gif
SSDD
QUOTE(Tangi @ 2011 09 26, 14:59)
maniškis irgi į dailę užsimanė, bet galvoju gal jau bus per daug  g.gif  lanko kojyčių mankštą, keramiką ir dar ta dailė būtų  g.gif
*

nebeliko dailės būrelio, mes irgi būtume lankę... ką gi, mėginsim kitus smile.gif
Peledike
Kauno miesto savivaldybės Švietimo ir ugdymo skyrius patvirtino įsakymą, pagal kurį darželiuose mokami būreliai, spektakliai ir kiti renginiai gali vykti tik pasibaigus grupės darbo laikui (18-19val.). Tai reiškia, kad praktiškai darželyje būrelių nelieka.
Kam šis įsakymas aktualus, galite paskaityti čia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry50808926
Isila
merginos, kiek už darželį mokėt? šį mėnesį gavau virš 200lt blink.gif unsure.gif
SSDD
QUOTE(Isila @ 2011 11 14, 14:56)
merginos, kiek už darželį mokėt? šį mėnesį gavau virš 200lt blink.gif  unsure.gif
*

jei darei pavedimą ano mėn pačiame gale, nespėjo tikriausiai nueiti banko pavedimas. mes irgi gavom didžiules sąskaitas. tiesiog išminusavau ką aną mėn sumokėjau ir mokėjau tik skirtumą 4u.gif tiek, kiek įprastai gavosi.
buvo ilgas savaitgalis tas Vėlinių, todėl šiek tiek susikuitė viskas matomai su bankų pavedimais. ne visi laiku pasiekė gavėją 4u.gif
*Simple*
Mamytės, ar matėt? biggrin.gif
http://www.lrytas.lt/videonews/?id=13207446391320585986
ausrutis
QUOTE(Florra @ 2011 11 14, 19:28)

nemačiau iki šiol, bet girdėjau šiandien tokias nuogirdas smile.gif
esu kategoriškai prieš, pati dirbu mokykloje ir visiškai nenorėčiau, kad į tą chaosą patektų vos 6 sulaukusios mano atžalos... doh.gif
Isila
QUOTE(Florra @ 2011 11 14, 19:28)

mano mažesniojo grupėj filmuota biggrin.gif
Skorpe
QUOTE(Isila @ 2011 11 14, 20:53)
mano mažesniojo grupėj filmuota biggrin.gif
*

aga tiksliai ir mano braske papuolus i kadra:D
Isila
QUOTE(Skorpe @ 2011 11 14, 22:05)
aga tiksliai ir mano braske papuolus i kadra:D
*

maniškio nėra, matyt, eilinį kartą sirgo irnesakyk.gif o paskutiniai kadrai, atrodo, filmuoti vyresnėlio grupėj lotuliukas.gif
Tangi
QUOTE(SSDD @ 2011 10 19, 20:01)
nebeliko dailės būrelio, mes irgi būtume lankę... ką gi, mėginsim kitus  smile.gif
*

mes kai klausėm tai auklėtojos sakė, kad gal nuo naujų metų ta dailė vėl bus g.gif maniškis labai nori, tai laukiam ax.gif

mano abiejų sąskaitos normalios g.gif manau tikrai sudubliavo kartu su praėjusiu mėn 4u.gif

reportažą mačiau per lryto TV. kadangi manoji gimus sausį, tai jei ir reikėtų išleist pagal tą jų siūlymą, tai manajai būtų 6 m ir 8 mėn. kažkaip labai nepergyvenčiau blush2.gif g.gif o dičkis šįmet į paruošiamąją neišėjo, tai manau jau niekaip nuo 6 nepavyktų į mokyklą g.gif
nearbatele
Butu labai gerai, jei dailes uzsiemimai nuo sausio vel vyktu, tikrai atsirastu norinciu lankyti. Dabar lieka tik keramikos burelis, vis geriau nei nieko, bet man labai nepatinka, kad vaikams tuos darbelius padaro (t.y.padeda per daug) pati mokytoja. Kiek teko matyti, visu vaikuciu darbeliai buna praktiskai vienodi, ne vaikiski. Noretusi pasilikti prisiminimui darbelius, bet, kad nera ir prasmes, nes aiksiai matau, kad tai ne mano vaiko darbas. verysad.gif Svarbiausia, kad vaikas susipazintu su tuo moliu, lipdymo technika, siaip atsipalaiduotu, palipdytu taip, kaip jam pavyksta, galutinis rezultatas nera toks ir svarbus, geriau pagriuves darbelis, bet savas smile.gif
hela77
Sveiki,
jei mano zinios nepasene, tai siandien turetu vykti susirinkimas Kulverstuku grupej. Maniske jau savaite serga, tad...
Kas zadat eiti? gal galeciau vakare paskambinti, papasakotumet, ka nutaret ax.gif
Laukiu kontakto i az ax.gif
azen
tai kad ne nebuvo jokio susirinkimo siandien... rytoj per vakarone gal ka aptarsim apie kaledas manau...
Axe
Viena ausim girdejau kad roto viruso karantinas vienoj lopsiuko grupej, gal kas daugiau zinot?
ausrutis
QUOTE(Axe @ 2012 01 26, 18:14)
Viena ausim girdejau kad roto viruso karantinas vienoj lopsiuko grupej, gal kas daugiau zinot?
*

Nežinau, ar nuo rot viruso, bet kad grupė uždaryta tai tikrai... Nelabai man panašu į rotą, arba mes lengvai persirgom, vienas vaikiukas girdėjau ligoninėj... Rotu ir vyresnioji būtų užsikrėtusi, bet nieko kol kas, o mažoji pirmadienį krito vienai dienelei...
Skorpe
QUOTE(ausrutis @ 2012 01 26, 21:42)
Nežinau, ar nuo rot viruso, bet kad grupė uždaryta tai tikrai... Nelabai man panašu į rotą, arba mes lengvai persirgom, vienas vaikiukas girdėjau ligoninėj... Rotu ir vyresnioji būtų užsikrėtusi, bet nieko kol kas, o mažoji pirmadienį krito vienai dienelei...
*

mes irgi lengva forma, didckis neuzsikrete, bent kolkas. bet sako, kad jei sirge puses metu begyje, tais erga lengviau, mums panasu si taisykle galioja. nes vasara mano abu ohoho kaip sirgo:(
ausrutis
Skorpe, jūs irgi zuikučiuose? bigsmile.gif Pas didžiąją jau sakė irgi pradėjo vakar vemti kažkas... Bet jai nieko... Nors mes nesirgom anksčiau tokiom ligom...
hela77
QUOTE(ausrutis @ 2012 01 26, 22:42)
*

tai gerai, kad mes jau savaite neinam...
skambinau aukletojai, sake, kad nuo pirmadienio jau dirbs grupe.
Skorpe
QUOTE(hela77 @ 2012 01 27, 11:25)
tai gerai, kad mes jau savaite neinam...
skambinau aukletojai, sake, kad nuo pirmadienio jau dirbs grupe.
*

aga,as snd uzsukus buvau, tai man irgi sake, kad pirmadieni jau vesti maziukus;) maniske snd broli atvezus darzan, kad dejo verkti, kodel jos nevedam:( sakes, kaip jai reikia vaikuuuuu
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.