LABA DIENA ,MANO SUNUS 4 MEN. VISISKAI ATSISAKO MISINUKO,MES JAU VISUS ISBANDEME
QUOTE(rogle @ 2009 10 01, 09:46) LABA DIENA ,MANO SUNUS 4 MEN. VISISKAI ATSISAKO MISINUKO,MES JAU VISUS ISBANDEME pienisku kosiu nereiketu duot. O del misinuko nevalgymo konsultavotes su savo gydytoju?
TAIP,TAI ATSAKYMO TAIP IR NESULAUKIAU,PADARE KRAUJO IR SLAPIMO TYRIMA.IR TIEK
sveikutes turiu mazyli 4 men sveria 9 kg. bet visiskai atsisako pienuko maitinu misinuku.nori tik kosyciu daugiau nieko pasiurbe pora lasu pienuko ir viskas o kosytes labai valgo tik duok. nezinau ar cia gerai ka daryti?
gal kam taip buvo? nakti valgo pienuka. o diena tai net reikia sleptis kai pati valgau nes ir jis pradeda zirst ir nori valgyt. QUOTE(saldainiuke8 @ 2009 10 13, 13:14) sveikutes turiu mazyli 4 men sveria 9 kg. bet visiskai atsisako pienuko maitinu misinuku.nori tik kosyciu daugiau nieko pasiurbe pora lasu pienuko ir viskas o kosytes labai valgo tik duok. nezinau ar cia gerai ka daryti? gal kam taip buvo? nakti valgo pienuka. o diena tai net reikia sleptis kai pati valgau nes ir jis pradeda zirst ir nori valgyt. 4 mėn 9 kg kaip ir daugokai, gal pasitarkit su gydytoju? 9 kg tai išeitų kaip ir antsvoris, ko gero tiesiog jums nereikia nusileist ir maitint pienu, neduot tų košių - pazirs pazirs ir nustos.
jei vaikas nenori pienuko, galbut jo jau pergere ir nebenori to skonio, pabandykit kita pieno misini, arba vietoj pieno duokit arbatos pvz hippo zoleliu (pankolis, ramuneles, anyzius), arba tiesiog pankoliu. jos pravalo skranduka, gal nuo misinuko jam uzsikiso ir jo nebenori. o ir tarp maitinimu reikia duoti arbatos gerti butinai kai maitinama misinuku! vaikas turetu misinuka valgyti kas 4 -3-5 val, ne dazniau, jei anksciau nori duoti arbatos. is vaiko svorio suprantu kad misinio vaikas suvalgydavo belekiek ir bet kada. jus gadinate vaiko mityba, jis matyt nejaucia saiko maistui. duokit arbatos ir svori vaikui sukontroliouti reikia, nes gresia diabetas kai tokio amziaus vaiko svoris tooooks.
QUOTE(rogle @ 2009 10 01, 11:24) TAIP,TAI ATSAKYMO TAIP IR NESULAUKIAU,PADARE KRAUJO IR SLAPIMO TYRIMA.IR TIEK duokit hippo arbatos sociai atsigerti, ten kur pivukui arba pankoliu arba siaip kokios nors. dar patarciau stipriai misinuka praskiesti, gal pavalges vaikas dar nebuna isalkes, o gal jis tiesiog nori atgerti, beje, kosyte irgi galite skiesti misinuku!
Pabandykite tuos pieniskus nuovirus kruopu virt, klijus vadinamus. Vargo daug, bet mano drauge taip dare, nes taip pat sunutis nevalge jokio misinio. Patarciau tik is ekologisku kruopu....
o koki misineli naudoji? mano mazyliuiu 3mne ir sveria beveik 9..bet ugis 68cm...valgo misinuk po200 ir pradejom banana su obuoliu...nesinori misinio duot daugiau,nes jis neistempia ir triju valandu..bet kariaujam
QUOTE(saldainiuke8 @ 2009 10 13, 15:14) sveikutes turiu mazyli 4 men sveria 9 kg. bet visiskai atsisako pienuko maitinu misinuku.nori tik kosyciu daugiau nieko pasiurbe pora lasu pienuko ir viskas o kosytes labai valgo tik duok. nezinau ar cia gerai ka daryti? gal kam taip buvo? nakti valgo pienuka. o diena tai net reikia sleptis kai pati valgau nes ir jis pradeda zirst ir nori valgyt. Keiskite mišinuką,nors jeigu naktį geria gal ir geriau dar. Maniškis košytę užsigeria tik arbatyte
Maniskis irgi atsisake, tik 5 men., kai tik pajuto mamos verdamu kosiu skoni
QUOTE(Karol1na @ 2009 11 29, 19:23) Mano merginai buvo daug problemu su pilvuku, ne viena misinuka isbandem, vis netiko. Tai nuo 3.5 men. pradejau duoti 3 kartus Dvaro pienuka karteli dar atvirinta, 1 karta darzoviu kosyte tik su arbatyte ir 1 karta aviziniu dribsniu kosyte, kadangi mums kieteja viduriukai.Ir su viduriukais db viskas gerai ir nuotaikos kuo puikiausios ir miega ramiai visa nakti ismiega. Taip kad kiekvienas vaikas pagal save pasidaro meniu
Mano sūnelis 4,5 mėn 8 kg taip pat nenori pieno mišinuko. Bet vistiek valgo jį naktį, nes tikriausiai pro miegus nelabai supranta
Deja,bet ir as turiu panasia patirti,nes mano bernuzelis nebelabai megsta mano pienuka,viskas prasidejo pries 2.5men,dabar jam beveik 5men,is pradziu valgydavo ir tampydavo kruti,pykdavo,paskui valgydavo tik pamiegojes,kai budavo geros nuotaikos,o db isvis pavalgo kazkiek tik prisnudes,kai as ji pakeliu is miegu,zodziu,nepavydetina...bandziau duoti ir misinuka,nes galvojau,kad jam maza mano pieno,bet nevalgo nei vieno misinio,neskanu jam,nes nera gaves anksciau.O kai vaikas valgo ne tada,kada nori,o tik tam tikru laiku,kai as ji uzmigdau ir pakeliu tai ir to pienelio mazeja.nematydama kitos iseities pradejau primaitinti darzoviene nuo 4men gydytojai leidus,po biski bandom ir kruopu koses,tiesa pirktines kol kas.Paskanaujam ir vaisines tyreles,zodziu,nezinau kodel jis nebevalgo pieno taip kaip anksciau.Nezinau kaip bus toliau jei pieno isvis nebeturesiu,kuo reikes ji maitinti apart kosiu,juk pienukas taip svarbu tokiam mazam kudikiui,o jis nevalgo
|