Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Del kontraceptiku
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Kontracepcija
Shuke
Laba diena 4u.gif
noriu paklausti, geriu yarine gydymo tikslais, nes buvo rasta desineje kiausideje 16 mm cista ir gimdoje audiniu priauge..nustate I laispnio endometrioze..
todel dabar du menesius turiu gerti yarine..Po to liepe pastoti, o ir pati labai noriu ax.gif
taciau turiu klausima buvau isvykusi viena diena ir nepasiemiau tableciu todel, kai gryzau isgeriau dvi is karto, bet buvo praeje daugiau nei 12 val.
Instrukcijoje parasyta kad yra du budai, nutraukti is karto gerima ir padaryti 7 d. pertrauka, arba gerti antra pakuote nedarant pertraukos..
Kadangi siandien gersiu paskutine tablete, nzn ka man daryt ar gerti kita pakuote is karto ar daryti pertrauka?
Ir dar vienas klausimas, nelabai supratau gydytojos ar man gerus du menesiu kt galiam bandyti pastoti is karto, ar laukti normalaus ciklo?
Rita Matulionytė
Darykite 7 dienų pertrauką.
Nutraukus KT bandykite pastoti iš karto.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.