Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ugnius
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Ledukas80
Svarstau blush2.gif ar šis vardas tiks mano suneliui g.gif
ciuke
QUOTE(Ledukas80 @ 2009 10 01, 17:00)
Svarstau blush2.gif  ar šis vardas tiks mano suneliui g.gif
*

Tai jei jau turite leliuka, tai jus jau zinote tinka jam vardelis ar ne.
Kalbant apie grozi man nelabai su -ius galune vardai.
Be to, rodos, kazkokia labai panasi tema jau buvo g.gif
Afute28
labai daug dabar ugniu, todel populiarus vardai greit nuvalkioti tampa. o siaip vardas grazus... smile.gif
***Žaltvykslė
Na, jei turėčiau vieną sūnų Matą, tai kito Ugnium tikrai nevadinčiau, rinkčiau šventą vardą ir jam. Koks Mykolas, Kasparas, ar Motiejus, ar koks Dovydas..
O šiaip, Ugnius- gražus vardas... smile.gif
*Liepa18*
Man nepatinka, kažkaip nevyriškas man nors tu ką blush2.gif Man nelimpa, pvz. LT prezidentas Ugnius, kokios didelės įmonės vadovas Ugnius ir t.t., na nežinau... Kol mažas berniukas, tai nieko Ugnius, Ugniukas, bet suaugusio vyro neįsivaizduoju su tokiu vardu...

O va moteriškas variatas Ugnė pam patinka...

PS. Nelabai supratau temos esmės... Berniukas jau gimęs ir vardukas yra... O klausiate ar tiks sūneliui... g.gif smile.gif
Arvena
QUOTE(Ledukas80 @ 2009 10 01, 17:00)
Svarstau blush2.gif  ar šis vardas tiks mano suneliui g.gif
*

Kažkokia labai keista tema..... Vaikas gimęs liepos mėnesi ir vardas duotas pagal profilį - o jus klausiat - AR TIKS? kada tiks? Ateityje? Iš kur mums žinot - mes nematėm ir nepažįstam tavo vaiko.... Ar planuojat pakeist vardą, jei SM nubalsuos, kad netiks.... ?
ciuke
QUOTE(Arvena @ 2009 10 02, 08:16)
Kažkokia labai keista tema..... Vaikas gimęs liepos mėnesi ir vardas duotas pagal profilį - o jus klausiat - AR TIKS? kada tiks? Ateityje? Iš kur mums žinot - mes nematėm ir nepažįstam tavo vaiko.... Ar planuojat pakeist vardą, jei SM nubalsuos, kad netiks.... ?
*

Gal kazka supainiojo wink.gif buna juk cia ax.gif
bimkutele
QUOTE(Arvena @ 2009 10 02, 09:16)
*

drinks_cheers.gif ir pirmas vaikas gimęs 2009m.antras 2007m. lotuliukas.gif
Arvena
QUOTE(bimkutele @ 2009 10 02, 09:20)
drinks_cheers.gif ir pirmas vaikas gimęs 2009m.antras 2007m. lotuliukas.gif
*

na tokį dalyką tai tikrai galima supainiot.....
Bet ką galima spainiot - kad vaikas negimęs? O gal neteisingai suformuluotas autorės klausimas pirmoje žinutėje g.gif ?

Na o jei į temą - man gražus vardas - nes patinka vardai, kurie baigiasi - IUS tongue.gif
Tik, kad labai dažnas....
dezira
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
vakare.lt
Gal ir gražus, bet kai turim vieną TOOOOOKĮ Ugnių nelaimėlį, tai vardas man šitas nelabai schmoll.gif
zelviene
o man visai mielas vardelis wub.gif
Realybe
Geras vardas! thumbup.gif
nigma
visai nieko.. ax.gif
elikule
Vardas grazus, bet labai jau daug ju. Paskutiniu metu vartau "tavo vaikas" ,matau labai daug Ugniuku.
Wild Pearl
man labai grazus vardelis smile.gif lietuviskas ir skambus :)liuks mirksiukas.gif
l'eau
man tai vienas tų vardų, kurie ant priešingos lyties tiesiog neskamba, kaip ir fausta, agnius ir panašiai rolleyes.gif
liolia79
Labai grazus 4u.gif
sraigiuss
Grazus wub.gif
Ausrytia
man irgi Ugnius grazus vardukas thumbup.gif
+777+
Ugnius, Ugnė thumbup.gif
verima
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kroshkyte
Man grazu 4u.gif
Kikilė
Man vardukas Ugnė nepatinka labai,o Ugnius gal ir gražus,bet labai mergaitiškas... 4u.gif
moshke123
kazkaip nezinau, ar grazu, bet tikrai nera negrazus, toks per viduriuka 4u.gif
Dzindzilina
Man patinka vyriski vardai, o ne vaikiski smile.gif Ugnius vaikui tinka, bet vyrui rolleyes.gif ...
Audrikė
man labai grazus clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
renattta
As pazinojau Ugniu, nu tikrai vardas berniukui labai tiko, buvo sviesus, o plaukai biski ryzoki ir spirgejo is uzsidegimo veiklai thumbup.gif manau tevai turi gerai pagalvoti ar ju isrinktas vardas tinkamas vaikui smile.gif
gosas
schmoll.gif schmoll.gif ugnius Agnius Man labai mergaitiski
setute
Ugnius ir Agnius,man labai grazus vardai.
alita.
man Ugniukas labai labai, mano mažytis sūnaitėlis 100% atitinka šį varduką, visi stebisi, kaip čia tai pataikėm, ar dėl vardo vaikis toks judrus ir gyvybingas ar varduką derinom prie jo būdo tongue.gif wub.gif
l'eau
per mergaitiškas kad patiktų
sniegena rausva
man tai nea doh.gif
letuciukas
labai gražus, nes lietuviškas. Super vardas.
Sporto klubas G7
Jis puikus smile.gif lietuviskas, retas, originalus, turi prasme, pasako daugiau nei koks pvz: Andrius.
OVM
Visai nieko smile.gif
smalsiuke333
nuostabus wub.gif
setute
LAbai grazus.
secret_lover_
Labai gražus wub.gif Bet pastaruoju metų jų nemažai yra, ir giminėj turim Ugnių ax.gif Tai 100 % , kad savojo nepavadinsiu šiuo vardu ax.gif
Irmatė
Mano vyresnelis Ugnius bigsmile.gif Ir jam tas vardas super tinka thumbup.gif Musu "gyvasis sidarbras" assa.gif biggrin.gif
_Alba_
ax.gif nelabai
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.