[FONT=Times] Mano 16 menesiu dukra karts nuo karto nuo pat mazutes buna isitempusi. Kai budavo visai mazute dazniausiai isitempdavo ja pasodinus i vezimeli, o paskutiniu metu daznokai issitempia bet kada. Atrodo kaip styga - kojos istemptos, tiesios iki pat koju pirstu galiuku, rankos sulenktos prispaustos prie zandu. Nuolat stena (lyg bandydama isitustinti, bet is tikruju ji daro ne tai), jei pabandai atlenkti rankas, prireiktu tikrai nemazai suaugusio jegu, o jei bandai pastatyti ant koju, neatsipalaiduoja ir nestovi bent jau ta momenta.. Zinoma tai nekasdien ir ne istisai, bet buna dienu, kuriomis ji vercia mane nerimauti - kodel ji taip daro?! Prasau patarti, aciu.
Internetu sunku būtų nustatyti tikslią diagnozę, bet man iš paskaitymo panašu, kad gali būti neurologinių problemų. Siūlyčiau kreiptis į vaikų neurologą
QUOTE(inorelt @ 2009 10 01, 19:11) [FONT=Times] Mano 16 menesiu dukra karts nuo karto nuo pat mazutes buna isitempusi. Kai budavo visai mazute dazniausiai isitempdavo ja pasodinus i vezimeli, o paskutiniu metu daznokai issitempia bet kada. Atrodo kaip styga - kojos istemptos, tiesios iki pat koju pirstu galiuku, rankos sulenktos prispaustos prie zandu. Nuolat stena (lyg bandydama isitustinti, bet is tikruju ji daro ne tai), jei pabandai atlenkti rankas, prireiktu tikrai nemazai suaugusio jegu, o jei bandai pastatyti ant koju, neatsipalaiduoja ir nestovi bent jau ta momenta.. Zinoma tai nekasdien ir ne istisai, bet buna dienu, kuriomis ji vercia mane nerimauti - kodel ji taip daro?! Prasau patarti, aciu. mano berniukas toks buna.bet mes lankomes pas neurologa.sako,cia signala gauna is smegenu,kad reikia sustanginti raumenis.pas mus daznai buna,labai sunervina kai reikia aprengti arba nurengti.issiteisia kaip styga ir viskas.po keliu sekundziu atsipalaiduoja.
Nesijaudinciau per daug jei tai butu tik kelias sekundes.. Va butent dabar, po poros menesiu ''tylejimo'' tokio keisto sustingimo vel pradejo ir jau 7 dienos is eiles taip daro..
Inorelt, nedelskit ir eikit pas gydytoją... Juolab kad situacija negerėja ir tokie požymiai kartojasi nuolatos...
Inorelt, pilnai gali būti ir greičiausiai taip yra, kad mažylei skauda pilvuką ar dar ką nors. Nors, aišku, gali būti ir kitos priežastys. Būtinai nueikit pas vaikų gydytoją. Ir nesijaudinkit, viskas susitvarkys
|