Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Estetinio lavinimo mokyklėlės
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas > Mokyklėlės ir būreliai
Pages: 1, 2, 3
Odeta30
Sveiki, norim leisti savo atzala 3m i kokia mokyklele kad pabendrautu su kitasi vaikasi, ko nors ismoktu. Kiek skaiciau yra gana daug visokiu muzikiniu mokykleliu taciau kazkaip visai nenoriu is savo vaiko daryti muzikanta. Labiau man patiktu kad juos pamokytu piesti, lipdyti visokiu zaidimu ir siai bendravimo igudziu.
Gal kas zinot kokia mokykleles ir galetumete parasyti kur kas ir jeigu turit telefono Nr.
Labai aciu mirksiukas.gif
..::Saulele::..
Sveiki, gal kas žinot estetinio lavinimo mokyklėles Kaune, Kalniečių mikrorajone. Mano vaikui 6 metai norėčiau jį paruošti mokyklai smile.gif
free
QUOTE(..::Saulele::.. @ 2005 05 16, 18:37)
Sveiki, gal kas žinot estetinio lavinimo mokyklėles Kaune, Kalniečių mikrorajone. Mano vaikui 6 metai norėčiau jį paruošti mokyklai smile.gif
*

Mes lankėme estetinio lavinimo mokyklėlę priešais Pliusą(buvusį Pasimatymą) - labai patiko ir gerai paruošė mokyklai.
Tensei
QUOTE(..::Saulele::.. @ 2005 05 16, 19:37)
*

Mes lankėme Zuikio Puikio mokyklėlę Mickevičiaus 8a,labai gerai paruošė mokyklai.Vežiojome irgi iš Kalniečių. thumbup.gif
dėja
Aš pati iš eigulių,bet vežiojau į profsajungos rūmus.Ten du kartus per savaite,ir mokėt nedaug,nuo mūsų su maršrutiniu apie 10 min.o jeigu su mašina tai visai gerai..Maniškis daug išmoko.O kažkaip aplink mus tai nežinau.
Aidairi
QUOTE(free @ 2005 06 06, 18:08)
Mes lankėme estetinio lavinimo mokyklėlę priešais Pliusą(buvusį Pasimatymą) - labai patiko ir gerai paruošė mokyklai.
*

o tai kur čia dabar taip yra? g.gif tiksliau gal galima būtų?o tai čia tipo į mokyklą paruošimas ar mandagaus elgesio?nesupratau truputuką... ax.gif
free
Ta estetinio lavinimo mokyklėlė įsikūrusi buvusio darželio patalpose, šalia rusų mokyklos, kitoje gatvės pusėje nei Pliusas. Ten būtent vaikai yra ruošiami mokyklai, vyksla pamokėlės, taip pat yra dailės pamokėlė, keramikos, sainavimo, aerobika. Būna įvairios šventės. Vaikai ten buna nuo 9 iki kažkur 12 valandos, kartais ilgiau, kiekvieną savaitės dieną. Mokestis 25 litai mėnesiui, +5lt. įvairiems niekalams. Mano dukra jau baigė 1 klasę, bet visus metus dar ten lankė dailę ir žada eiti toliau. Na kas nedirba ar turi laiko ir galimybių ten vedžioti, tai visai siūlau smile.gif
Aidairi
QUOTE(free @ 2005 06 09, 14:51)
Ta estetinio lavinimo mokyklėlė įsikūrusi buvusio darželio patalpose, šalia rusų mokyklos, kitoje gatvės pusėje nei Pliusas. Ten būtent vaikai yra ruošiami mokyklai, vyksla pamokėlės, taip pat yra dailės pamokėlė, keramikos, sainavimo, aerobika. Būna įvairios šventės. Vaikai ten buna nuo 9 iki kažkur 12 valandos, kartais ilgiau, kiekvieną savaitės dieną. Mokestis 25 litai mėnesiui, +5lt. įvairiems niekalams. Mano dukra jau baigė 1 klasę, bet visus metus dar ten lankė dailę ir žada eiti toliau. Na kas nedirba ar turi laiko ir galimybių ten vedžioti, tai visai siūlau smile.gif
*

tai cia labai geras dalykas...gal net geresnis nei aiaip darzelis.tikrai tik 25lt.?per menesi?hmmm...o ten jie buna vieni ar su tevais?
free
Jie ten buna vieni. O mokestis tikrai 25lt., nes lyg kažkokia dalį jų mokslų finansuoja švietimas. Mums tai ta mokyklėlė buvo liuksinis dalykas, nes maniškė niekada į darželį eiti nenorėjo, o kai aš išėjau į dekretą, tai ją ir atsėmiau iš darželio ir vedžiojau į šią mokyklėlę. Na dirbantiems tėvams tai gal ir sudėtinga, nes pamokėlės baigiasi vidurdienį, nebent kokios močiutės ar auklės pasiema vaikučius.
grožis
Zuikis Puikis (labai gaila) unsure.gif vaikučių į pamokėles nuo 17 val. nesurinko, bet susirinko šaunus būrys thumbup.gif mamyčių ir vaikučių turinčių2-3 metukus.Du kartus savaitėje nuo 11val.vaikučiai kartu su mamytėmis žaidžia ir ugdo savo gabumus.Pirmadieniais piešiam, žaisdami mokomės bendrauti, atliekam įvairius pratimėlius judesio koordinacijai, motorikos lavinimui,kartu su lėlytėm įsitraukiam į lavinamuosius žaidimėlius.Trečiadieniais muzikos pamokėlė-mokomės klausyti, atskirti garsus, dainuoti, lavinamieji muzikos žaidimai ir kit. Na o 4-6m. vaikučiai dar tik renkasi į antrą grupę tongue.gif .Susipažystam su raidelėm ir skaičiukais, mokomės bendrauti,draugauti, per muzikos pamokėles -dainuoti,klausyti,žaisti žaidimus,per dailės pamokėles naudojame įvairią techniką-piešiam, lipdom, darom aplikacijas ir pan.Susipažystam su pirmaisiais angliškais žodeliais, o mamytės tuo metu turi dvi valandas laisvo laiko ax.gif .Pamokėlės nuo 13.45val.-du kartus savaitėje-vaikučiams , kurie nemiega pietų miego.Tai tiek. Iki malonaus! 4u.gif
snizka
Dar yra nebloga vaikų ankstyvojo muzikinio ugdymo mokyklėlė "Lialė", kuri yra Jonavos g. Undinėje. Ten dirbama pagal Gordono ir Valdorfo metodika. Užsiemimai vyksta rytais. Bet taip yra geriau, nes vaikutis buna nepavarges.
Šiaip perspektyvoje gabiausi vaikai ateityje gales lankyti vaikų popchorus.
Jei kam bus idomu, galesiu parasyti ju koordinates.
Ija
Idomu, parasyk tel. 4u.gif
snizka
QUOTE(Ija @ 2005 10 09, 22:31)
Idomu, parasyk tel.  4u.gif
*

Usziemimai vyksta I ir III 11val
Tel 8 676 20422, 8 676 20424
Leda
QUOTE(snizka @ 2005 10 08, 11:49)
Dar yra nebloga vaikų ankstyvojo muzikinio ugdymo mokyklėlė "Lialė", kuri yra Jonavos g. Undinėje. Ten dirbama pagal Gordono ir Valdorfo metodika. Užsiemimai vyksta rytais. Bet taip yra geriau, nes vaikutis buna nepavarges.
Šiaip perspektyvoje gabiausi vaikai ateityje gales lankyti vaikų popchorus.
Jei kam bus idomu, galesiu parasyti ju koordinates.
*

O nuo kelių metų ten vaikučius priima...?
Leda
Gal kas netyčia žinot kokias ankstyvojo muzikinio ukdymo mokyklėles ar kažką panašaus Šilainiuose..??? 4u.gif Būčiau labai dėkinga už info....
snizka
QUOTE(Leda @ 2005 10 11, 10:47)
O nuo kelių metų ten vaikučius priima...?
*

Nuo 1 metu. Bet kiek zinau jei vienas ar keli menesiai +- nieko tokio.
Viskas priklauso nuo pacio vaiko.
plyta
Snizka,o kokia kaina gal žinai?ir gal žinai ką ten veikia?
snizka
QUOTE(plyta @ 2005 10 11, 15:31)
Snizka,o kokia kaina gal žinai?ir gal žinai ką ten veikia?
*

Kaina yra 60,-Lt/men (2k/sav) arba 10,-Lt/kartas
O del to ka veikia, tai siulyciau pacioms pasiziureti.
Jei trumpai, tai uzsiemimai vyksta kartu su mamom, teciais, seneliais, auklem..... na zodziu kam kaip patogiau. Juk pirmieji vaiku ugdytojai ir yra ju tevai, is ju jis visko mokosi. Na tai mamos ir vaikuciaui cia lavinami ritmikos, dainuoja dainas (kaip vaikai bu-bu-bu, lia-lia, lia....) Aisku jei tikites rezultatu po keliu uzsiemimu, tai geriau sedekite namuose. Cia yra ilgas ir sudetingas darbas, vaikas tik po menesio uzsiemimu (aisku priklauso nuo vaiko) prades kazka daryti, pradzioje tik ziuras kaip viska daro jo mama, paskui pamazu prades kartoti.
Zodziu, investicija i ateiti.
Mamka
Brangiosios mamytės, noriu savo 3 m. panelę nestuke.gif vesti į kokią nors estetinio lavinimo mokyklėlę, kol dar neina į darželį. Labai jau ji nori kompanijos 4u.gif , o ir naudos manau būtų. Gal kas turit patirties g.gif šioje srityje ir galit patarti doh.gif kur Kaune galima būtų tai padaryti???
linuciuke
Mane irgi domintų informacija apie Kaune veikiančias 3m vaikų mokyklėles, užsiemimus, gal kas galit pasidalinti informacija? 4u.gif
Mamka
Kažkodėl mamytės nenori pasidalinti savo patirtimi schmoll.gif , negi niekas neveda savo mažylių nestuke.gif į mokyklėles g.gif Esu girdėjusi apie Rudnosiuką ir Pipiriną, bet gal kas nors turi tikslenės informacijos rolleyes.gif
Mamka
Tai va mamytės, ką domina, radau kelias mokyklėles Kaune. Zuikio Puikio (du kartus per savaitę) nuo 2-3 metukų ir nuo 4-6 metukų, kainuoja 50-75 Lt. Rudnosiukas (tris kartus per savaitę) lyg irgi pagal amžių kaina 75 Lt. Merė Popins (du kartus per savaitę) nuo 3 metukų iki neatsimenu kiek, kaina 55 Lt. Ką domina turiu koordinates.
mutiliukas
Maniske nuo triju metu lanke Violinos mokyklele. Iki dabar sako, kad jai patiko smile.gif
Ejo nuo triju metu po du kartus per savaite. Ten yra visko po truputi: ir zaidimu, ir dainavimu, ir rasyti bei skaityti moko. Kadangi i darzeli neleidau, tai Violina ir mokyklai paruose.
Mamka
O kur ji randasi? Gal atsimeni kiek kainavo ir ar nebūvo šalta žiemą?
jurajura
Vijolina yra šalia sūpynių parko. Išsamiau gali pasiskaityt adresu www.vijolina.lt

o mes su dukryte, tai daug mokyklėlių apėjom, bet nelabai mums tiko tai ka jie siūlo. Su mažesniais vaikais jai būdabo neįdomu, o didesnius jau mokina raides ir panašių dalykų, o as manau kad 3m. vaikui tai visiškai nereikalinga.
Va dabar lankom kūrybos namučius "vėjų fėja" ir esam labai patenkintos.
Mamka
Labai įdomu, o kas tai yra?
jurajura
kūrybos namučiuose "Vėjų fėja" užsiėmimai vyksta vaikams nedidelėse grupelėse, užsiėmimus veda menininkai. iš pradžių yra bendraujama kokia nors tema, pvz. naminiai gyvūnai, vandens gyvūnai ir t.t. rodomos vaizdinės priemonės, kartais koks vaidinimukas. po to yra žaidžiamas koks nors žaidimas ar šokamas šokis, kuris kažkaip siejasi su tos dienos tema. o dar po to visi vaikučiai eina daryti kūrybinio darbelio. visas priemones duoda mokytojos, patiems nieko neštis nereikia. o dirbama su labai įvairiom medžiagom, įvairiausi dažai, plunksnos, šiaudai, popierius, medžiaga, medis, molis ir t.t.
kas įdomiausia, tai, kad mano dukra yra labai judri ir nė minutėlės vienoje vietoje nepasėdinti, o šiose pamokėlėse sugeba susikaupti. darydama kūrybines užduotis tiesiog švyti iš laimės, ir kiekvieną dieną vos atsikėlus klausia, ar jau šiandien eisim i būrelį ir ką tenai darysim.
vienu žodžiu, atradom tokia vietą, kurioje mano dukra jaučiasi puikiai, o tai man ir yra svarbiausia.
Mamka
Atrodo turėtų būti įdomu, o kurioje vietoje čia yra? Kaip aplinka? Kiek kainuoja? Kokio amžiaus tavo vaikelis? Jaučiu perdaug klausimų ax.gif ax.gif ax.gif
jurajura
užsiėmimai vyksta Vilniaus g. šalia "Avilio" (reikia eit i broma). mano požiūriu, tai aplinka ten labai jauki (ko nepasakyčiau apie daugeli kitų makyklėlių). kainuoja 50lt. mėnesiui. renkames du kartus per savaite. Mano dukrytei praeitą savaite sukako 3 metukai, bet mačiau ten ir mažesnių ir didesnių vaikų. svarbiausia tėvų požiūris į tai, ką vaikui galima leisti daryti. nes kaip jau minėjau anksčiau, ten vaikučiai dirba su įvairiom medžiagom, tai jei teveliams atrodo, kad mažam vaikui negalima duot pvz. teptuko ar klijų, tai nelabai ir išeis dalyvaut užsiėmimuose.
vadovės požiūriu, tai vaikams reikia kuo anksčiau leisti su viskuo susipažinti, nes taip lavinasi jų kūrybiškumas. beje, vaikai skatinami viską daryti patys, nesvarbu kad gaunasi šleivai ar kreivai. aišku, kaikurios mamytės mėgina pačios už vaikus darbelius daryt, bet gal su laiku supras, kad vaikui daug svarbiau pats kūrybinis procesas, o ne rezultatas.
Mamka
O kokiu laiku vyksta užsiėmimai? Maniškė dar miega pietų miegelį. Beje ar patalpos šiltos???? O kiek laiko trunka? Ar tu būni kartu ar ateini tik pasiimti? Gal gali kontaktėlį į asmeninę.
linuciuke
Mane labai sudomino "Vėjų fėja", tik maniškė lanko darželį, o darželyje ji pakankamai negauna ko ji nori, matau tai namuose kad jai truksta užsiemimo, ar ten užsiemimai vyksta tik pirmoje dienos pusėje? Parašyk daugiau apie užsiemimus 4u.gif
linuciuke
Žodžiu viskas labai idomu, bet matau kad mano panai taip norisi pašokti ir padainuoti, o darželyje jokių būrelių nėra, o kiek ieškojau internete irgi nieko neradau kad būtų kokie užsiemimai vėliau, ne ryte ir ne per pietus, nes maniškė miega pietų miegelio. cry.gif nejaugi taip nieko ir nėra g.gif
snizka
QUOTE(linuciuke @ 2005 10 26, 15:19)
Žodžiu viskas labai idomu, bet matau kad mano panai taip norisi pašokti ir padainuoti, o darželyje jokių būrelių nėra, o kiek ieškojau internete irgi nieko neradau kad būtų kokie užsiemimai vėliau, ne ryte ir ne per pietus, nes maniškė miega pietų miegelio.  cry.gif  nejaugi taip nieko ir nėra  g.gif
*

Jei vaikui daugiu kaip 3metukai, tai VšĮ "Pramogų karalyste" kaip tik.
Čia yra vaikų popchorai vaikams nuo 3 iki 18 metų.
Šokių ir dainavimo čia gausite užtektinai.
Užsiemimai vyksta vakarais 3k/sav.
jurajura
Linuciuke, "Vėjų fėjoje" mažiems vaikams užsiėmimai tik iš ryto, nes po pietų renkasi mokyklinukai. o ar jūs nebandėt į Suzuki užsukti? ten juk irgi yra ne tik muzikos užsiėmimų, bet ir dailės, sporto bei kt. ir jie tikrai vyksta vakarais.

mamka, usiėmimai vyksta trečiadieniais ir penktadieniais nuo 10 arba nuo 11 val. čia jau kaip kam patogiau. trunka apie valanda, bet gali but ir ilgiau (nes niekas ten jau taip tiksliai i laikrodi nežvilgčioja).
del šilumos, tai manau, kad pakankamai. vaikučiai ten būna su kokiu nors juos lydinčiu asmeniu, tačiau manu, kad jei taviškis nebijotų pasilikti vienas, tai irgi nebūtų jokios problemos, galetum ateit tik pasiimt.
šiaip tai mamyčių prašoma kuo mažiau kištis į vaikučių kūrybinį procesą, nes kaikurios taip įsijaučia, kad pačios už vaikučius darbelius daro. šiaip tai vienoje iš patalpų yra kiliminė danga ir daug pagalvėlių, tai va ir įsitaiso mamytes kaip joms patogu. kontaktini tel. imesiu i asmenine, tik nezinau ar siandien, nes šiuo metu sėdžiu darbe, tai jaučiu, kad neturėsiu su savim.
meduliukas
Noriu papasakot , kokia mokyklele mes lankom. Tai uzsiemimai maziems vaikuciams nuo 2m. Mokykleleje piesiam, lipdom, sokam ir isdykaujam.Skaitom knygeles ir klausom gamtos garsu, zaidziam su gamtinem medziagom - kastonais, lapais ir t.t.Mokykla yra Kaune, Sarkuvos gatveje, "Ryto" pradineje mokykloje. Ji visiskai nauja - tik pradeda pirmus zingsnelius.Vaikuciai kol kas tik 3, kamerine aplinka Todel ir nusprendziau papasakot apie ja - gal atsiras dar norinciu eiti - butu linksmiau.Jeigu ka sudomino - galeciau parasyti mokytojos Daivos telefona.Tiesa, uzsiemeimai 2 kartus per savaite nuo 18.00 val.
Viešnia
Norečiau daugiau info apie mokyklėlę "Ryto" pradinėj mokykloj. Kokia kaina mėnesiui? Gal žada būt grupė vysesniems vaikams (manajai jau 4 m.)? Ir mums patogiau būtų rytais...
Mamka
Buvau nuėjusi pasižiūrėti. Aplinka man labai patiko thumbup.gif , šilta jauku. Tik kažin g.gif ar ten vaikučiai be darbelių dar šoka ir dainuoja - labai jau mano mergina nestuke.gif to nori.
Palaiminta
QUOTE(snizka @ 2005 10 26, 15:10)
Jei vaikui daugiu kaip 3metukai, tai VšĮ "Pramogų karalyste" kaip tik.
Čia yra vaikų popchorai vaikams nuo 3 iki 18 metų.
Šokių ir dainavimo čia gausite užtektinai.
Užsiemimai vyksta vakarais 3k/sav.
*

Noreciau savo 3,5 metu dukra leisti i koki popchora, tik nerandu,kur. Kokie cia popchorai, kada ir kur vyksta uzsiemimai ir kokia kaina ?
snizka
QUOTE(argiedre @ 2005 11 01, 20:35)
Noreciau savo 3,5 metu dukra leisti i koki popchora, tik nerandu,kur. Kokie cia popchorai, kada ir kur vyksta uzsiemimai ir kokia kaina ?
*

Cia yra popchorai "Mazylis", "Perliukas", "Linksmoji šypsena"
Užsiemimai vyksta vakarais, del dienu geriausiai klausti ju, nes viskas priklauso i kokia grupe papulsite.
Telefonai: 8-676 20422, 8-676 20424
Lelija33
Gal galit patarti, kur leisti 2 metų dukrą? Norėtume kažko panašaus į estetinio lavinimo mokyklėlę. Dabar lankom YAMAHA, bet norėčiau daugiau užsiėmimų, įvairesnių.
Lelija33
Labai ačiū.
plyta
gal galit kas nors duoti rytuku vadoves telefona ax.gif ir dar kokiu mokykleliu kontaktu mano maze tiesiog reikalauja keliausti pas vaikus mum jau tuoj trys. ir dar domina pop chorai ar mados studijos zodziu kas ka galit rekomenduoti labai laukiu i az jusu zinuciu. aciukas 4u.gif
bymba
GAl netycia kuri nors turite koordinates rytiniu mokykleliu kur nereikia tevams likt su vaikuciais? Ar tos zuika puika mokykleles kaip suprantu ten teveliai nereikalingi. PArasykite. Aciu
Gabyyy
labai idomu parasykit aoie ta silainiuose kokia kaina?
jjjj
mums reiktu kad vaika ruoštu mokyklai, vyktu pamokėlės supažindintu su raidėm ir skaičiais, taip pat dailės pamokėlė, , dainavimo, . įvairios šventės. nes darželi nieko nemoko tik buksta o auklėtojos sako kad vaikam taip reik nor jau vaikai 6 - 7 metu . gal kas lankot koke mokyklele bučiau labai dekinga už adresa ačiu
dinciukass
Sveikos mamytes, gal galit patarti i koki bureli leisti savo 1,1 metuku dukryte?
Juicy
jei galit parasykit ryto mokykleles kontaktus ir kaina...sudoomino ir jei galima i AZ
Ingosa
Ir as noreciau Ryto mokykleles kontaktu i AZ 4u.gif
-ELI-
Sveikos,
Ši tema ir mane domina. Auginu 3m. energingą jaunikaitį, į darželį neinam, tai norisi, kad pabūtų su vaikais. Aš galvoju gal apie "Suzuki" mokyklėlę g.gif
Jei galit parašykit tos, kurios augina energingus 3-ius ką jūs pasirinkę ir kodėl mirksiukas.gif Nes aš nežinau ką čia mums rinktis, darbeliai man atrodo jam nelabai tiks, nes sunkiai koncentruojam dėmesį ir negalim ilgai sėdėti vienoje vietoje doh.gif
osbura
o jus pabandykit pipirinos estetinio lavinimo studija ten ivairaus amziaus grupiu yra mes lankom ir labai patenkintos ji turi tinklalapi www.Pipirina.lt paskaitinek gal patiks 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.