QUOTE(leliux @ 2006 10 18, 21:33)
db konkreciai neisvardinsiu, bet jus ten nesutarete del kazko. lyg ir del amziaus ar neturejimo apie ka kalbeti kaip darbas ir panasiai.
p.s. zaidziam koki boulinga ir neliktu laiko kalboms
QUOTE(blia_blia_tekininke @ 2006 10 18, 21:36) db konkreciai neisvardinsiu, bet jus ten nesutarete del kazko. lyg ir del amziaus ar neturejimo apie ka kalbeti kaip darbas ir panasiai. p.s. zaidziam koki boulinga ir neliktu laiko kalboms atsiprasau, bet gal dar karta perskaitykite, ko gi mes ten nesutarem. ir kas ten nesutare kas nori, tas puikiai sutaria. ir tikrai nereikia jokiu isankstiniu pokalbiu planu
tai tada puiku
mamkai, nu baigiam , a ???
ciuju , ten as nevykusiai pajuokavau...tai dabar jus barates
ciudikas judikas ta Alfija...pasiskaityk daugiau sia tema , suzinosi
as irgi nepazistu
o man butu labai v temu lapkricio 4 (sestad), diena, nu kokia 13-14. kol mano MB dirba. nes paskui planai buva visokie bendri..
ziuriu, kiekviena siulo sau patogu laika...
vienu zo, 21d. kas dalyvauja??? astulkinas, rena, bedugne (jei sveika bus), zingara, rutele, as juodulys? kaip tu? zingara gal sluota paims? QUOTE(blia_blia_tekininke @ 2006 10 17, 22:03) Noreciau ir as prisijungti QUOTE(flamingo @ 2006 10 19, 16:20) o man butu labai v temu lapkricio 4 (sestad), diena, nu kokia 13-14. kol mano MB dirba. nes paskui planai buva visokie bendri.. Noreciau isaiskinti tokia padeti, del sio mytuko Jis jau turejo ivykti daug anksciau ir dauguma negalejo atvykti pimiau nurodyta data. Tad visos nutarem, kad aidedam dviem savaitem i prieki, kad jau is anksto visos tai dienai nieko nesiplanuotu. Tad data nekeiciama O kas norit su leliais juk niekas nedraudzia dar viena mytuka padaryti. bedugne o cia dalivaujanciu sarasiukas Bedugne ? leliux astulkinas Juodulys Rutele24 Vilniske ? Zingara rena Kvieciamos visos...i sarasiuka prisiregistruojat
tai spalio 21 d. pa liubomu mytas...cia as suprantu dar tariames del kito myto su lelkom
QUOTE(leliux @ 2006 10 19, 17:33) Nu, kad pa drugomu jau nebeimanoma QUOTE(astulkinas @ 2006 10 19, 18:39) pa liubomu...pa liubomu... As juk tik del to i VIlniu trenkiuos QUOTE(leliux @ 2006 10 19, 18:48) Vat dabar...hmmmmmmm... nors man visai gerai 19 arba 20val. QUOTE(leliux @ 2006 10 19, 18:48) QUOTE(rena @ 2006 10 19, 19:03) Nu, kad pa drugomu jau nebeimanoma pa liubomu...pa liubomu... As juk tik del to i VIlniu trenkiuos Vat dabar...hmmmmmmm... nors man visai gerai 19 arba 20val. Maladec Rena , kad trenkiesi nu del laiko , kaip norit ...as veluosiu tadu...busiu apie 20:30 , bo Evusia migdysiu ir tadu tik iseisiu ir ten ta gyva muzika nuo 20 val. , jeigu ka QUOTE(astulkinas @ 2006 10 19, 21:02) Maladec Rena , kad trenkiesi nu del laiko , kaip norit ...as veluosiu tadu...busiu apie 20:30 , bo Evusia migdysiu ir tadu tik iseisiu ir ten ta gyva muzika nuo 20 val. , jeigu ka tai gal davaj 19 val. spesim paplepet, o paskui ir muzikikes klausysim tos gyvos, a? beto, sakom 19, ba kol susirinks visos tai ir 21 bus QUOTE(leliux @ 2006 10 19, 21:06) tai gal davaj 19 val. spesim paplepet, o paskui ir muzikikes klausysim tos gyvos, a? beto, sakom 19, ba kol susirinks visos tai ir 21 bus Kaip tik norejau, tai ir pasiulyti QUOTE(astulkinas @ 2006 10 19, 21:27) Nu su tavim jasna, juk pankusa svarbiausia Svarbu, kad pasirodytum
bedugne o cia dalivaujanciu sarasiukas
Bedugne ? leliux astulkinas Juodulys Rutele24 Vilniske ? Zingara rena SuperBaba ? Kvieciamos visos...i sarasiuka prisiregistruojat
labai noreciau su jumis visom susipazinti, bet si karta pasuoju, nes rytoj turiu varzybas ir varysiu tusinti, tai sestadieni jau nebepavyx istrukti is namu ... tex laukti kito pasimatymo su jumis
kaip tik norėjau kelti klausimą dėl laiko. bet kaip supratau 19 val. man tinka. tikrai būsiu
labai jau jūsų visų pasiilgau QUOTE(rena @ 2006 10 19, 22:33) bedugne o cia dalivaujanciu sarasiukas Bedugne ? leliux astulkinas Juodulys Rutele24 Vilniske ? Zingara rena SuperBaba ? Kvieciamos visos...i sarasiuka prisiregistruojat Tai šitas sąrašėlis 19 val renkasi Čia
o kaip Meda_a?
nu ash tai susilaikau kol kas nuo pazadu, nors labai butu idomu pamatyt, kaip jumis gyvai atrodot
QUOTE(Juodulys @ 2006 10 20, 09:17) labai fainiai padarei ![]() Papildyta: QUOTE(Rutele24 @ 2006 10 20, 09:11) kaip tik norėjau kelti klausimą dėl laiko. bet kaip supratau 19 val. man tinka. tikrai būsiu labai jau jūsų visų pasiilgau seniai matyta, bus labai faina susitikt
niu va tai brangioji Bedugne jau pasirupino musu visu gerove ir rezervavo vietas
tai renkames nuo 19 val. " Sevano ezere " . Stalas rezervuotas Astos vardu. As veluosiu , tai prasau palikti ir man kokia taburetka Dalivaujancios: Bedugne ? leliux astulkinas Juodulys Rutele24 Vilniske ? Zingara rena SuperBaba ? Ziogelis2 ??? Sluota jei ja atsitemps Zingara Kvieciamos visos...i sarasiuka prisiregistruojat QUOTE(Rutele24 @ 2006 10 20, 09:25) Tai ji juk pati turetu prisiregistruot, tik kazkur dingo QUOTE(Juodulys @ 2006 10 20, 14:07) mergos, as cia tundra pasirodydiu, bet... tuskulenu g. cia ta kuri yra kai vaziuoji kalvariju g. pravaziuoji turgu ir tada po desine sankryzoj? ar ta, kuri prie minsko buvusios pardes? QUOTE(leliux @ 2006 10 20, 14:09) mergos, as cia tundra pasirodydiu, bet... tuskulenu g. cia ta kuri yra kai vaziuoji kalvariju g. pravaziuoji turgu ir tada po desine sankryzoj? ar ta, kuri prie minsko buvusios pardes? Ta kur prie minsko buvusios. QUOTE(Įdomi @ 2006 10 20, 16:06) O neprisiregistravusias priimsit? O tu prisiregistruok ir klaustuku uzsimesk, tai mes tada taves lauksim
o kurioj temoj reikia pliurpti jau nebesusigaudau
QUOTE(Viktute @ 2005 11 15, 23:40) na o kitom artinka musu pasirinktas laikas ir vieta sekmadienio susitikimui? kol dar nera per velu, galima paderinti Paimkit ir mus:)Kaip supratau,27 diena bus susipazinimas pizzai Jazz? Namo tel:860672057 geriau taip,nes inete galiu pamirst! Papildyta: IR MES NORIM! Papildyta: IR MES NORIM.....mes Vilniuje Papildyta: QUOTE(bedugne @ 2005 10 13, 13:40) Na, uzvedziau tema, nes senoji uzdaryta. Siulau susipazinimui susitikti mamytems su vaikuciais spalio 28 d.vakare( po darbu ), arba 29 d.bet kuriuo laiku Sveiki. Ir mes norim prie jusu prisijungti,nes labai liudna QUOTE(lastochka @ 2007 11 15, 16:24) Paimkit ir mus:)Kaip supratau,27 diena bus susipazinimas pizzai Jazz? Namo tel:860672057 geriau taip,nes inete galiu pamirst! Papildyta: IR MES NORIM! Papildyta: IR MES NORIM.....mes Vilniuje Papildyta: Sveiki. Ir mes norim prie jusu prisijungti,nes labai liudna Labas Siaip tai cia laaaabai sena zinute
sveikos merginos
matau kad sena tema, tai rek ja atnaujinti.Esu Klaipediete gal zinot kur cia kas susitinka?
O as mielai pasikviesciau mama su kudikiu pasisveciuot pas mane
|