p.s.: skaitmenini fotoaparata as su savimi turesiu, tad neimkit
Auuuuu KAUNIETES
p.s.: skaitmenini fotoaparata as su savimi turesiu, tad neimkit
Gerai lauksim Laisves Alejoj 16val.prie Merkurijaus parduotuves(prie fontano visi zino).O kaip mes pazinsim?As tai busiu su juodu ilgu paltu,vaikas su marga(zaliai raudona)striuke,Sviesiai melsva peliuko kepure.
na va taip va ir pazinsim
na o jei nepazinsim, tai as paskambinsiu ir susimojuosim
Na ka, mamos...Derinkim galutini sprendima.
Vilnieciu mamku(galimu dalyviu) sarasas: mamulia, SMV, Nashle, leliuka, miliute, Rudeneja, SuperBaba, Die Kurios nepaminejau gal, tai jau sorry Taigi, kurias isbraukti is saraso? P.S.Kuria isbraukti, ta iskart sugalvoja sau uz tai bausme
Na, turiu negera nuojauta, kad meetas neivyks?..
Alo! Mamos!?
alio, prijom prijom, mes ateisim
QUOTE(Die @ 2005 10 28, 12:37) Na ka, mamos...Derinkim galutini sprendima. Vilnieciu mamku(galimu dalyviu) sarasas: mamulia, SMV, Nashle, leliuka, miliute, Rudeneja, SuperBaba, Die Kurios nepaminejau gal, tai jau sorry Taigi, kurias isbraukti is saraso? P.S.Kuria isbraukti, ta iskart sugalvoja sau uz tai bausme Aš esu kaunietė
Oi, Nashle,
mamulia, mes dviese
Deja, isvykstu siandien i zygi po Labanoro giria, grisiu sekmadieni arba pirmadieni. Smagiai jums
Ner blogai, tikrai.
Va ir suorganizuok, vadinasi,mamyciu meeta Na, gal kitas iseigines aktyvesnes bus visos?
Pateikiu ataskaita
27 d. susitikimas ivyko! Dalyviai: Viktute ir jurave su Karoliu. Yra keleta nuotrauku, bet vat kaip jas ikelti ir kur 28 d. susitikimas neivyko VILNIETES, o tai kada ir kur jus susitinkat?
na tai kaip, ar buvote VILNIETES susitikusios?
joooo, na bet nieko, reikes paprasciausiai rimtai imtis susitikimo organizavimo
S.O.S!!! S.O.S!!! S.O.S!!! S.O.S!!! S.O.S!!! S.O.S!!! S.O.S!!!
Gal kas važiuojate ar pažįstate ką nors, kas važiuoja sekmadienį iš Klaipėdos į Vilnių ir turi laisvos 1.5 vietos transporto priemonėje? Klaipėdietės (tikrai žinau, kad tokių čia yra), gal yra noro susitikt šį savaitgalį?
Niu va
Niekur nevažiuoju Su niekuo nesusitiksiu Einu nusišaut
o die, kiek asaru
sprendziant is ju prasosi isvada, kad jau reikalingas meet'as mes siuo metu sergam, bet gal koki kita savaitgali? ka galvojat VILNIETES?
As-uz
puiku
kas dar
Sveikos mamytes:)
Mielai prisijungciau prie jusu meet'o:) zinoma, jei priimsite:) Paskutiniu metu juodai apeme rudens depresija...
Nu blemba. Tai rašot x metų y mėnesio z dieną taške A susitinka ponia m, ponia n. Mielai laukiame prisijungiančių. Va, tobulo organizavimo receptas.
Ai, tiesa, vieną kartą tokio tobulo organizavimo dėka aš viena smurksojau prie Baltojo tilto... Nu bet ko nepadarysi dėl meeto?
aj, manau, kad vietą ir laiką galima bus aptarti kai jau atsiras norinčių, nes visada pradedam nuo to, o vėliau niekas nesusirenka, o jau vietų ir laikų priderinta būna, o jau laiko tam kiek sugaišta
vat vilniečių sąrašiukas kitą savaitę organizuojamam mee'tui: Viktute bedugne Egluzele
Jo.Todel is kitos puses pabandykim pradeti organizavima, gal taip pavyks?
Taigi, dalyvauja: Viktute, nuodeme, Egluzele, bedugne Ania? Alo, alo, mamos, nu aktyviau, jezusmarija, ka jus ten veikiat visos????
Xi xi, abi su Viktute sarasiukus sudarem vienu metu.Va, kaip stengiames
tik pas tave jis ilgesnis gavosi
a-a-a-a-a-a-a-a-a-a...
Mane suskaičiavo
Kada ir kur?
Prisijungčiau, tik mano piplys 10 metų kavalierius QUOTE(Nakvisha @ 2005 11 11, 15:58) kada ir kur mes dar neaptarinejam, ispradziu geriau susitarkim, kas gales kita savaitgali, na pvz. sestadieni, o jau tada ir tarsimes kur ir kada butu patogiau daugumai preleminarus dalyviu sarasas: Viktute bedugne Egluzele nuodeme??? (nesu tikra ar ji pareiske nora dalyvauti, ar tik patare kaip organizuoti meet'a) Nakvisha Bite_Maja
na as kaip visada pasirasau, o kai bus aiskus laikas, tai ir bus matyt
Bite Maja, gal but tavo svarankiskam vaikinui apsispresti padetu mano garantuoto dalyvio buvimas
As turbut irgi pagaliau galesiu
Mano keturmeciui kavalieriui desimtmeciai vyrukai ypatingai patinka, jei tik neisvaziuos kur su teciu-butinai pasiimsiu... Su mazais leliukais ir lelytem irgi atrodo sutaria...
Gal ir mums pavyks sudalyvauti, tik norėtųsi žinoti laiką ir vietą.
Niu kad jau tokia kompanija, o kadangi aš irgi suskaičiuota, tai būtinai prisijungsiu. Laikas man tinkamas arba po darbo, arba savaitgalį. Geriau savaitgalį būtų. Geriausia sekmadienį. Tik šeštadienį popiet negaliu.
Super, musu sarasiukas ilgeja
Viktute bedugne Egluzele nuodeme Nakvisha + 10-metis kavalierius Bite_Maja + 10-metis piplys SMV + garantuotas dalyvis-sunus *feja* + 4-metis kavalierius Aidar "pastupilo predlozenije" uz sekmadieni - as UZ Kaip suprantu, visai maziukai, t.y. tie, kurie privalo tureti pietu miega, nedalyvaus, tad galima tartis susitikti kokioje picerijoje papietauti, juk picos taip patinka 10-ciams kavalieriams arba jau po pietu miego, t.y. kokia 17 val. tai kaip: diena - sekmadienis laikas - 17 val. vieta - picerija (manau, kad PccaJazz, kuri yra HyperRimi Savanoriu pr., tiktu, nes ten visada galima rasti vietos ir ten yra daug ilgu stalu)
AS UZ
Super, ateinantį sekmadienį, 17 val, Picza Jazz
Tinka. Mes būsim dviese
Ir fotiką kas nors prigriebkit.
As paimsiu fotika
Man irgi tinka
Viktute, Koraluose gyveni? Mes -irgi
Kaip faina
As gyvenu Gerbutaviciaus g., tai arciau Kometos O tu?
Netoli " Impulso".Tai kaip ir salia mes
butinai!
na o kitom artinka musu pasirinktas laikas ir vieta sekmadienio susitikimui? kol dar nera per velu, galima paderinti
|