Siulau susipazinimui susitikti mamytems su vaikuciais spalio 28 d.vakare( po darbu ), arba 29 d.bet kuriuo laiku
Na, uzvedziau tema, nes senoji uzdaryta.
Siulau susipazinimui susitikti mamytems su vaikuciais spalio 28 d.vakare( po darbu ), arba 29 d.bet kuriuo laiku Nera norinciu???
niu taigi o kaip su vieta?
Amziaus problema
Derinkim.Is kitu miestu mamos butu problema, jei Vilniuje
Jeigu vln tai ir as noreciau
Jei vilniuje, tai ir as uz
Oi jau matau kuria diena 28, arba 29d. spalio siuliau.
Diena derinkim, kad visoms tiktu
Kaip tai tavo liniuote juda i prieki, SuperBaba...
Man 28 arba 29 diena tinka
Man tinka sis savaitgalis...
Kada as jus pamatysiu, galu gale
Labukas,
As cia visai netiketai Turiu prasyma
Die, tu nesijuok is mano liniuotes
O del gimtadienio-butu daugiau vietos, su mielu noru pasikvieciau jus visas QUOTE(SuperBaba @ 2005 10 15, 12:01) Die, tu nesijuok is mano liniuotes O del gimtadienio-butu daugiau vietos, su mielu noru pasikvieciau jus visas O...Dingo liniuote visai Galvojau, gal nukelkim dar kitam savaitgaliui meetuka, bet po to pamasciau , kad nea.Nes visada atsiras tokiu, kurios ta ar kita diena negales.Gaila, aisku... Susitikim 28, ar 29 d.tos, kurios gali.Su kitom bus proga neuzilgo suorganizuoti kita Miliute, ok
Gal ir prisijungtume. Tai koki vis tik laika planuojat? Mes sestadieniais i mokyklele varom, uztrunkam iki beveik 14 val. Po to - laisve
Kokia mokyklele lankot sestadieniais?
Laika suderinsim. Milabra, nuodeme, kitos ,o jus kaip?
nuodeme mirus. Pakasta po krūva darbų ir dar penki laidai apie kaklą apvynioti ir gerai užveržti. Kitą savaitę atostogauju - garantuoju, gulėsiu komoj. O po kokių trijų dienų skambins šefas ir sakys: "Kaip sekasi? Kur esi šiuo metu? Gal gali truputį padėti, nes čia nebesusitvarkom..." Nesuprantu tik vieno - kaip iki šiol 70 metų be manęs įmonė gyvavo, niekaip nesuprantu... Nu va, išsiliejau, nors ir ne į temą
O milabra tai žinau, išdurs - sakys, va, Vilniuj, man netinka, o paskui skųsis visokiose rožių lysvėse ir soduose, kad jos vilnietiška chebra nepriima, o iš tikrųjų tai pati ignorą įjungus
Milabra, tu tokia???
Is tikruju tai faina butu visoms susitikti
Kreipiuosi i .... KAUNIETES
Spalio 27-29 dienomis busiu Kaune. Truputi vilnieciu mamyciu jau pazystu, pasitaikius progai labai noreciau susipazinti ir su kaunietemis, tad siulau susitikima Siulau spalio 28 d. po pietu arba spalio 27 d. nuo kokios 16 val.
28 spalio labai norėčiau. labai labai..... Mielai prisijungčiau
BRANGUTE > turi omeny susitikima Kaune?
Aš galėčiau ketvirtadienį po pietų,kur nors centre.Nes penktadienį po pietų dirbu.
Oi,neparašiau,kad Kaune.
manau, kad ketvirtadieni nuo 19 val. busiu uzsiemus, tad galesiu iki kokios 18-18:30
Sarasas susitikimo Kaune: 27 d. jurave Viktute ............. 28 d. brangute Viktute ............. Prasome, prasome KAUNIETES aktyviau
Tai gi sestadienis -darbo diena
Jei niekas nepasikeis, tai as busiu
Sarasiukas(vilnieciu), planuojanciu dalyvauti:
SMV, Die Toliau?
Tai praziopsojau, kur ir kada tiksliai?
Gaila, bet šįkart neturėsiu garbės sudalyvauti
As apie savo gatavuma tai tik pgl laika galiu sprest.. Siaip jei sekmadieni, tai tureciau galet. Nors man sestadieni popiet lyg labiau patiktu
taip, Viktute, aš galiu penktadienį susitikt Kaune. Gal dar kas nors?? Milabra??
labas, as cia naujoke, irgi noreciau susitikt , kaune. man tinka, bet kada darbo diena mazdaug nuo 18 -18:30. o jei savaitgali tai bet kada.
Reikes man tada jusu jurave ir brangute telefonu, nes kai busiu Kaune paskambinciau
Tikslu laika ir vieta paderinsim veliau, kai jau bus aisku kiek musu bus ir ar su vaikais. Na o kaip kitos kaunietes ? QUOTE(pauksciukas @ 2005 10 24, 15:53) labas, as cia naujoke, irgi noreciau susitikt , kaune. man tinka, bet kada darbo diena mazdaug nuo 18 -18:30. o jei savaitgali tai bet kada. Sveika o penktadieni tavo darbo diena nebutu trumpesne? Ir, panos Kaunietes, renkames gal kokioje nors Laisves al. kavineje?
Laisvai galime susitikti PizzaJazz, bet ten su vaikais nelabai. Jei bus su vaikais, geriau kitoje vietoje. Prie Soboro yra vieteliu, tinkamu vaikams. Aš labai norėčiau susitikt.
labas, penktadieni dirbu iki 16 val. bet reikia rast vieta kur su vaikais galima butu pasedet., kad butu vaiku zaidimo kampas koks.
Galiu ateinantį sekmadienį, siūlau Euroopą ar pan.
QUOTE(pauksciukas @ 2005 10 25, 07:31) labas, penktadieni dirbu iki 16 val. bet reikia rast vieta kur su vaikais galima butu pasedet., kad butu vaiku zaidimo kampas koks. sorry, bet cia as padeti negaliu, nes nepazistu Kauno, gal turi kokiu minciu, bet kad butu netoli centro? pvz. brangute siulo netoli Soboro. o kur dingo jurave?
na jei jurave neatsiras, tai susitikima 27 d. teks atsaukti
nebent atsirastu kas dar prisijungtu. Mano planai butu tokie: 27 d. as galiu nuo 16 iki 18:45 val. 28 d. - nuo 13 iki 17 val. Na o musu sarasas siai dienai toks: 27 d. ??? jurave Viktute vieta - ? laikas - ? 28 d. brangute pauksciukas Viktute vieta - netoli Soboro laikas - ?
Stai ir as.
Turiu pasakyt, kad as tuo labiau maziau zinau del vieteles
jurave > kaip suprantu, tau tinka 27 d., parasyk prasau kelinta valanda tu galetum ir kur noretum susitikti, gerai butu, kad kur centre ir zinomoje vietoje, tada man bus lengviau rasti Kaip minejau, as 27 d. galesiu susitikti tarp 16 ir 18:45. Gal dar kas noretu prisijungti prie musu? Ketvirtadieni jau prie kompo neprieisiu, tad gerai butu susitikimu vietas ir laikus suderinti iki treciadienio imtinai
Galima tada nuo 16val.kam cia temt i nakti
QUOTE(Die @ 2005 10 24, 10:41) Tai gi sestadienis -darbo diena Man sis sestadienis, kaip paaiskejo, nera darbo diena. Taigi, gali buti, kad paliksiu Vilniu ta proga, nes pirmadienis irgi iseigine.
sveikos, man darbas sugadino visus planus, nes isvaziuojam i komandiruote, tai teks man kito susitikimo laukt
QUOTE(jurave @ 2005 10 25, 22:14) Galima tada nuo 16val.kam cia temt i nakti o kas yra tas Merkurijus? - parduotuve? ir kur randasi? gerai butu, kad ten, kur aplinkui daug sauniu vieteliu pasisedejimui yra prie parduotuves gi nestovesim, butinai nueisim i kavine pauksciuk > gaila, kad neteks susitikti, bet juk bus dar tu progu Tikslinu susitikimu sarasa 27 d. jurave su vaiku Viktute vieta - salia Merkurijaus laikas - 16 val. 28 d. brangute Viktute vieta - (jei be vaiku - PizzaJazz, su vaikais - prie Soboro) laikas - ? kas dar? KAUNIETES aktyviau |