sapnavau savo vestuves, kur buvau labai laiminga, devejau nuosatbia balta suknele. kazkur girdejau, kad tai bloga reikisnatis sapnas, ar tikrai?
Nueik i Paplepejimus, ten merginos dalijosi tooookiais sapnais
Kaip tikra lietuve pagalvok, buna (ty sapnuoja) kiti ir blogiau
Aš labai labai dažnai sapnuoju vestuves, nebūtinai savo. Anksčiau kaip tik susapnuodavau, mirdavo kas nors...
Gal tai ženklas, kad neviskas gerai dabartiniame šeimos santykių gyvenime, o norėtųsi, kad viskas būtų taip gražu, kaip per vestuves. Man mano vestuvės nepatiko, todėl jų ir nesapnuoju.
jei jau vedusi sapnuoji tai negerai ,o jai nevedusi tai visai kitas reikalas,bet aisku nuo sapno smulkmenu daug kas priklauso..
O aš jeigu tik susapnuoju vestuves galiu begt darytis testą ir jis bus teigiamas
Jei į tokį sapną pažvelgtume iš psichologinės pusės (psichologinėje sapno analizėje nėra "gerų" ar "blogų" ženklų ir sapnai neanalizuojami kaip konkrečių būsimų įvykių pranašai), jis galima būtų susieti su keletu gyvenimo momentų:
pats paviršutiniškiausias (pažodinis sapno supratimas)lygmuo - realiai artėjančios vedybos, kai ir sąmonė, ir pasąmonė apimta santuokos laukimo; arba didelis noras ištekėti; kitas, simbolinis sapno lygmuo - tokie sapnai atspindi dviejų priešybių (moteriška ir vyriška, In ir Jan, juoda ir balta, sąmoninga ir pasąmoninga) sąjungą, kurios pasekmė - nauja kokybė, galbūt asmenybės augimas, praturtinimas, ryšio su savąja pasąmone užmezgimas. Todėl svarbu, kas yra jaunikis - moterims tai reikštų kažkokias naujas savybes, kurias jos įgyja (susijungusios sapne). Vestuvės gyvenime - tai virsmas, svarbi transformacija. Taigi toks sapnas gali atspindėti svarbius vidinius virsmus, pokyčius. Kitas aspektas - sapnų apie vestuves supratimas gali priklausyti nuo emocijų, kurios kyla sapne. Tuomet sapnas gali padėti suprasti, ką jauti, ką išgyveni dėl tokių dalykų kaip įsipareigojimas, priklausomybė ar nepriklausomybė. Balta spalva savyje talpina visas spalvas. Taip pat tai tyrumo, naujos pradžios, švaros spalva. Gali būti, kad sapne ji atspindi naują sąmoningumą, atsinaujinusį požiūrį į gyvenimą. |