Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Asseni
user posted image

1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
6 tema
7 tema
8 tema
9 tema
10 tema
11 tema
12 tema
13 tema
14 tema
15 tema
16 tema
17 tema
18 tema
19 tema
20 tema

Į PAPUOŠIMŲ TEMĄ būtina dėti visokiausius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus, noriu pabrėžti papuoštus, manau paprastas apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, nes pagrinde tai yra medutis, o jam turim atskirą temą. Bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne.
Taip pat prie nuotraukos reikia įdėti aprašymą iš ko padaryti tie papuošimai (bezė, saldainių masė ir t.t.) bei kas tai per tortas. To reikia, kad kievienam naujokui ir ne tik būtų aišku ir suprantoma.
Taip pat nepamirštam - klausimai atsakymai papuošimų tema.
Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-oji barbė ar tukstantinis beze/grietinele puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jūs esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Čia laukiamos visos puošėjos.
Mes visos mokomės, konsultuojames ir semiamės patirties viena iš kitos. Dėl to mes taip greitai tobulėjam.

Taip pat norėčiau priminti, kad konstruktyvi kritika yra sveikintinas dalykas, o ginčus ir nepasitenkinimus prašau pasilikti sau.

Taigi, puošiam tortus ir nepamirštam pasirodyti su savo kūriniais! mirksiukas.gif

Migle79
Ačiū už naują temelę 4u.gif

Atrodo nebuvau tik keletą dienų prie kompo, o čia vėl tortukų paradas bei pasibaigusi tema bigsmile.gif Tortukai visų nuostabūs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Per keletą dienų pas mus įvyko tiek įvairių įvykių, kad net nebuvo laiko prisėsti prie kompo. Viena mano dukryčių nukrito ir smarkiau sužalojo lūpytę verysad.gif O man išrovė protinį dantį, tai vakar gulėjau lovoje su skasmu ir temperatūra verysad.gif Šiandien jau viskas pareityje, jaučiuosi geriau smile.gif Atsiprašau už off topiką blush2.gif

Parodau savo savaitgalio tortuką - pievutę su rudens elementais smile.gif
Viduje - tortas "Juodasis miškas"; papuošimai - marcipanas, pastilažas, šokoladinė saldainių masė, dekorgelis; "žolė"- sviestinis kremas.

user posted image

Vaizdas iš viršaus:
user posted image
*monikute*
Sveikos mergytės 4u.gif

Ilgokai nebuvau čia blush2.gif
Duodu ataskaitą - ESP nelabai kas kepa tortus tokius kaip mūsų lietuvaitės blush2.gif Bandžiau parduotuvėse ieškoti dažų ar kokių kitokių dalykėlių skirtų kepimui, bet radau tą patį ką ir mūsų maximose pardavinėja doh.gif Viena pažįstama prancūzė minėjo, kad Prancūzijoj yra parduotuvė, kur labai daug visko būtent tortų kepimui, bet ten brangu ir aš nebenusigavau iki tos parduotuvės blush2.gif Žodžiu nieko neišmokau ir nieko nenusipirkau blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(Migle79 @ 2009 10 05, 14:42)
Ačiū už naują temelę 4u.gif

Atrodo nebuvau tik keletą dienų prie kompo, o čia vėl tortukų paradas bei pasibaigusi tema bigsmile.gif Tortukai visų nuostabūs thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Per keletą dienų pas mus įvyko tiek įvairių įvykių, kad net nebuvo laiko prisėsti prie kompo. Viena mano dukryčių nukrito ir smarkiau sužalojo lūpytę verysad.gif O man išrovė protinį dantį, tai vakar gulėjau lovoje su skasmu ir temperatūra verysad.gif Šiandien jau viskas pareityje, jaučiuosi geriau smile.gif Atsiprašau už off topiką blush2.gif

Parodau savo savaitgalio tortuką - pievutę su rudens elementais smile.gif
Viduje - tortas "Juodasis miškas"; papuošimai - marcipanas, pastilažas, šokoladinė saldainių masė, dekorgelis; "žolė"- sviestinis kremas.

*

Tiesiog trūksta žodžių wub.gif O kiaulyčių gražumas wub.gif thumbup.gif

Klausimas - su kokiais dažais dažėt pastilažą?
Migle79
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 05, 14:00)
Ilgokai nebuvau čia  blush2.gif 

*

Sveika sugrįžusi 4u.gif

Pastilažą dažau su geliniais Americolor dažais.
Olesta
va tai tau, nespėjau dabaigti temos, kaip Miglė79 jau čia su savo nauju gražuoliu, nu ką aš galiu pasakyt, merginos, kam Jūs tą tortą bekepat, vien papuošimas grieko vertas, jau ta žolė wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif atrodo mesk šalin vilnones kojines ir bėk basomis per ją, apie figūrėles iš vis patylėsiu, man kaip kiaulei iki debesų iki tokių darbų thumbup.gif šaunuolė, labai gražu thumbup.gif thumbup.gif
adriu
miglė mūsų kruopštumo įsikunijimas smile.gif laaabai mielas wub.gif
jurgitasta
Sveikos mergaites 4u.gif
Uzmaciau tooooki puslapi, akis paganyti, ar ideju pasirinkti, tikiuosi kam nors pravers ax.gif
TORTAI

Migle, Jusu parsiukai kaip tikri thumbup.gif
*monikute*
QUOTE(Migle79 @ 2009 10 05, 15:07)
Sveika sugrįžusi 4u.gif

Pastilažą dažau su geliniais Americolor dažais.
*

Vėlgi truputį ne į temą blush2.gif O kiek galioja šie dažai ir ar juos galima maišyti tarpusavyje? Dar labai įdomu kiek šių dažų reikia dėti į pastilažo recepte nurodytą normą blush2.gif Klausiu dėl to, nes įdomu ar ilgam užtenka to 0.75 oz buteliuko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgitasta @ 2009 10 05, 15:39)
Uzmaciau tooooki puslapi, akis paganyti, ar ideju pasirinkti, tikiuosi kam nors pravers  ax.gif
TORTAI

*

prisižiūrėjus tokių grožių po to naktim neina ramiai miegoti doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Pintikė
sveikutes,na po savaitalio tortuku kaip is gausybes rago thumbup.gif visi nuostabus ,grazus,mieli , silti thumbup.gif va ir nauja temele kokiu groziu papuosta,Migle gal ir minejai ,neuzfiksavau,is ko tu sviestini krema darai puosybai?(sviestas su kondensuotu??ar dar ka dedi?)
as savaitgali ,,malkas po sniegu,, kepiau ir pirma kart bandziau ,,dzibu,, atgaliuka,bet graziai dar nepavyko,vienas dzibas didesnis,kitas mazesnis doh.gif nors is spoksojau Olestos foto pamokeles, aciu uz jas 4u.gif ir youtube maciau,ai,ner ka noret is pirmo karto,aisku labai trugde ir tai, jog pavirsius ,,malku,, tai ne tortinis-nelygus,banguotas
skristyn
Migle 79 fantastiska clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Truksta zodziu kai padaryta super, tiesiog nepaprastai grazu, kruopstu

Naujas posakis tuoj isigales Migle yra Migle ir tuo viskas pasakyta bigsmile.gif
RiMami
Migle, labai gražutis tavo tortukas thumbup.gif neinasi akių atplėšt - jau taip viskas suderinta tarpusavyje wub.gif tiesiog tobula wub.gif O žolę darei iš savojo Šarlot sviestinio kremo bigsmile.gif labai gražiai ji tau gavosi bigsmile.gif thumbup.gif
*Jonė*
Migle79 tortas tobulas,negaleciau as jo pjaut smile.gif
Atnesu savo pirma normalesni torta,rytoj sunaus gimtadienis,tai dariau nesimui i mokykla,nors dabar ziurau i ji ir galvoju gal ji palikt namie,o nest pirkta g.gif Pasimeciau,o visa gamyba nepraejo be nuotykiu lotuliukas.gif virtuvej buvo nedidelis sprogimas(nepavojingas gyvybei,o i akis aciu die nepataike)na ir perpjautas delnas blink.gif
user posted image
Tortas medutis,teptas grietinele+grietine,"puosta" grietinele ir beze,Cipciuko cukrines gelytes.
salexa
Migle, atrodo kad cia is kokios foto ikeltas vaizdelis bigsmile.gif nu super grazu thumbup.gif
EgluteN
Migle79,vienas uz kita grazesni tavo tortai 4u.gif Bet kap tu tuos gyvunelius islipdai isiaip figureles,tai as jau nebesuprantu.
Olesta
[quote=*Jonė*,2009 10 05, 16:08]Migle79 tortas tobulas,negaleciau as jo pjaut smile.gif

foto nerodo verysad.gif o jau nuotykiai, tai jau kondensuotą virei unsure.gif rolleyes.gif užtat pas mane ir nevyksta šis veiksmas, esu mačius bendrabuty kaip tas atrodo, nenorėčiau savo virtuvėj tokio ažūro lotuliukas.gif o juo labiau tokių nelaimių 4u.gif imk kad greičiau sugytų 4u.gif nusipirkau 1 kg Rududu ir ramu cool.gif o jau rodo bigsmile.gif kuom čia taip tobulai išlyginai, kuom dengtas tortas, kas viduj, greit išduodi visas palspatis bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif tik man gėlyčių mažokai , skersai kampas apačioj visai tuščias, neturi damest dar tenk kokią kvitekelę, super tortas, spalvą dievinu, padengta lygiai gražiai, nedrįsk nešt pirktinio torto doh.gif doh.gif doh.gif šitas labai gražus thumbup.gif atsiimu vius klausimus, jau viską radau blush2.gif ne visi akli mato blush2.gif blush2.gif
@adrij@
naitai , niu padirbėjai moterie iš peties bigsmile.gif ...net vaikai liko nemaudyti hihihi.gif....ir bais man gražus pirmas wub.gif , nu kad ir ant fu...stovi , bet gražu wub.gif , antra sulieta unsure.gif , gaila verysad.gif , trečias suėstas - irgi gaila tongue.gif .

Migle79.... ....... ...... nežinau ką pasakyti user posted image.....be žodžių wub.gif .

Niu einu panytės gėles lipinti , daba turiu į ką pažiūrėti , naito dėka ...iki...user posted image
eglejk
Kaip grazu, kai nauja temele prasideda sitokiais groziais bigsmile.gif
Migle79 tavo tortukas fantastiskas tik jis man cipciuko tortuka primena rolleyes.gif
*Jone*, knygos lapai kaip graziai islyginti, bet man tai kazkokio uzraso ten truksta, kazkaip tuscia knyga atrodo ax.gif
Meian
Migle, kaip grazu, kokie parsiukai wub.gif

Asseni, uz ta suniuku forma, kuria turiu, kazkada sumokejau 8 litus, tad vargu, ar tai galima vadint "investicija" (net ir be nuolaidu sita triju suniuku forma apie 20 lt tekainuoja, nes yra nelankscios - gipsines). O siaip pamaniau, kad naudojiesi tokia pacia, nes kudliukas visiskai identiskas -- taip pat sudetos kojytes, taip pat vingiuoja kailis, snukio forma, net skyrimas ant galvos toks pat. (jei butu idomu, galeciau paziureti, gal turiu to "forminio" suniuko nuotrauka 4u.gif ) Ai, kokiu tik sutapimu nebuna.

Del veiduku visgi, jei vis tiek perki leles, kazin, ar galutinej eilutej jos tau neatsieis netgi brangiau, nei gipsine formele... juoba dar iskaicius laika, reikalinga toms formelems vis is naujo pasigaminti. Bet cia, aisku, tik pamastymas. Ir del skirtingu veideliu -- juk ar fabrikine forma, ar barbe, skirtingumas menkas, tik fabrikas kitas... kartu dar turiu pasakyti, kad va vaikiskiems veideliams formu nepirkau, nes norejosi skirtingu, o moters veido ir kaklo kazkada po ilgu svarstymu isigijau. Ir, hmm... suformavus veida mould'u, gali ji keist, kaip nori -- ipjauni burna, praziodai -- plati sypsena; gali nusmailint smakra vos suspaudus pirstais, padidint / pamazint akis (ar net padaryt kinieti) teptuku piestu "makiazu" (finale nesiskiria); netgi senute gali padaryt --- antakius is sonu spusteli, tarsi "nuleidi", vokai gaunasi apdribe, zandus zemyn -- zodziu, pagal zemes trauka... Indelis gaunasi minimalus, darbo daug maziau, nei viska nuo nulio darant (galiausiai, mano pagrindiniai patobulinimai teptuku daromi, taigi ir to maigymo nebutina).

Plaukus lengviausia padaryt antgaliu svirksciant cukraus glajus. Vyriskai sukuosenai juos dar apsimoketu pasukuoti tvirtu sepeteliu (as turiu specialiai tortams skirta kieta dantu sepeteli, pravercia ne tik sukuosenoms, bet ir "isplaukusiu" liniju, "plunksneliu" ar "siuviniu" piesimui ant torto pavirsiaus). Profesionalai delikaciausiems darbams (kur reikia patikimesnio tasumo) cukraus glaju siulo naudot pastovejusi. As kiek bandziau, man si taktika irgi geriausiai pasiteisino. Pagaminu glaju (siuo atveju is neplakto baltymo, cukraus pudros, jei bus baltas -- dar idedu ir citrinos rugsteles), sustumiu i dubenelio apacia, glaudziai uzdengiu maistine plevele ir palieku parai (o dar geriau - dviems) saldytuve. Ne toks trapus, elastingesnis, tempiamas elgiasi beveik kaip bezas, darant plaukus, galima ir ant peciu nuleist, ir kaip tik nori. Be to, tokiu megstu ir kitokius papuosimus formuoti -- pradedant tais, kurie tures savarankiskai "stoveti" ant torto, baigiant "siuviniais"... likuti visada galima naudot kaip klijus, ir stovi sitas reikalas gana gerai -- universalu, paprasta, nereikia nieko virti, zodziu... ax.gif

O siaip jei noriu daryti mandresnius zoles kuokstelius, idomesnes sukuosenas ar pan., megstu is mases suvoliotas virvutes naudoti. Tik cia jau reikia uzsiimti.

QUOTE(*monikute* @ 2009 10 05, 15:00)
Sveikos mergytės  4u.gif

Ilgokai nebuvau čia  blush2.gif 
Duodu ataskaitą - ESP nelabai kas kepa tortus tokius kaip mūsų lietuvaitės  blush2.gif  Bandžiau parduotuvėse ieškoti dažų ar kokių kitokių dalykėlių skirtų kepimui, bet radau tą patį ką ir mūsų maximose pardavinėja  doh.gif  Viena pažįstama prancūzė minėjo, kad Prancūzijoj yra parduotuvė, kur labai daug visko būtent tortų kepimui, bet ten brangu ir aš nebenusigavau iki tos parduotuvės  blush2.gif  Žodžiu nieko neišmokau ir nieko nenusipirkau  blush2.gif  biggrin.gif
Tiesiog trūksta žodžių  wub.gif  O kiaulyčių gražumas  wub.gif  thumbup.gif

*

As, aisku, Ispanijoj nebuvau, tai nezinau, bet esu isitikinus, kad ten PRIVALO but specializuotu parduotuviu. Jie net ir kazkokia "gildija" turi... g.gif Teko matyt ispaniska zurnala, kuriame reklamavosi kelios parduotuveles ar tai firmeles reklamos... galiu pasidomet giliau, ir parasyt, ar cia tik mano liguista fantazija, ar isties kazka maciau blush2.gif
*Jonė*
[quote=Olesta,2009 10 05, 16:14]
[quote=*Jonė*,2009 10 05, 16:08]Migle79 tortas tobulas,negaleciau as jo pjaut smile.gif

foto nerodo verysad.gif o jau nuotykiai, tai jau kondensuotą virei unsure.gif rolleyes.gif užtat pas mane ir nevyksta šis veiksmas, esu mačius bendrabuty kaip tas atrodo, nenorėčiau savo virtuvėj tokio ažūro lotuliukas.gif o juo labiau tokių nelaimių 4u.gif imk kad greičiau sugytų 4u.gif nusipirkau 1 kg Rududu ir ramu cool.gif o jau rodo bigsmile.gif kuom čia taip tobulai išlyginai, kuom dengtas tortas, kas viduj, greit išduodi visas palspatis bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif tik man gėlyčių mažokai , skersai kampas apačioj visai tuščias, neturi damest dar tenk kokią kvitekelę, super tortas, spalvą dievinu, padengta lygiai gražiai, nedrįsk nešt pirktinio torto doh.gif doh.gif doh.gif šitas labai gražus thumbup.gif atsiimu vius klausimus, jau viską radau blush2.gif ne visi akli mato blush2.gif blush2.gif
*

[/quote]
Ne neviriau kondensuoto,ant puodo uzsidejus plastikini bliuda plakiau baltymus,dariau garu vonele ir muset gavosi vakumas,tai kai islupt bliuda is puodo gavosi didelis bum ir suke plastiko tiesiu taikymu i delnu,lyginau karstu sausu peiliu,turiu kvietkeliu einu damesiu,man ir biski lyg truko kazko ale bijau perkraut.Viskas,mergaites tik jusu deke,visos zinios tik is jusu aciuks.gif
Asseni
QUOTE(Meian @ 2009 10 05, 16:18)
Del veiduku visgi, jei vis tiek perki leles, kazin, ar galutinej eilutej jos tau neatsieis netgi brangiau, nei gipsine formele...  suformavus veida mould'u, gali ji keist, kaip nori --
*

Meian, Oj, negaliu, prajuokinai. Cia gal tau lengva kalbet, prapjauni, padailini lotuliukas.gif
Man kol kas tai aukstoji matematika doh.gif . Veida ploviau 3 kartus, kad butu bent i veida panasi, rankas dejau 10 kartu, jei ne daugiau, nes kaip makaronai, taip makaronai. doh.gif
O del leliu, tai dukrele turiu, jai vistiek reikia zaislu, tai ir man patarnauja blush2.gif

Plaukus lengviausia padaryt antgaliu svirksciant cukraus glajus
. O kaip jis atrodo? Gal gali parodyt, buk gerute ax.gif
*Jonė*
QUOTE(eglejk @ 2009 10 05, 16:17)
Kaip grazu, kai nauja temele prasideda sitokiais groziais  bigsmile.gif
Migle79 tavo tortukas fantastiskas tik jis man cipciuko tortuka primena  rolleyes.gif
*Jone*, knygos lapai kaip graziai islyginti, bet man tai kazkokio uzraso ten truksta, kazkaip tuscia knyga atrodo  ax.gif
*

Deja,rasyt dar nesiryztu,o ir nemoku,varau gelike damesiu
Asseni
QUOTE(eglejk @ 2009 10 05, 16:17)
Migle79 tavo tortukas fantastiskas tik jis man cipciuko tortuka primena  rolleyes.gif
*

Tai kad musu visi tortai panasus. Vieni is kitu nukopinam, kaz ka dadedam. Ka gi cia dar sugalvosi, kai beveik visos idejos panaudotos.

Migle79, superinis tortas
*monikute*
QUOTE(*Jonė* @ 2009 10 05, 16:08)

*

Tortas labai gražus ir neneščiau jo į mokyklą blush2.gif

QUOTE(Meian @ 2009 10 05, 16:18)

As, aisku, Ispanijoj nebuvau, tai nezinau, bet esu isitikinus, kad ten PRIVALO but specializuotu parduotuviu. Jie net ir kazkokia "gildija" turi...  g.gif Teko matyt ispaniska zurnala, kuriame reklamavosi kelios parduotuveles ar tai firmeles reklamos... galiu pasidomet giliau, ir parasyt, ar cia tik mano liguista fantazija, ar isties kazka maciau  blush2.gif
*

Įdomumo dėlei galima būtų pažiūrėti kas ten per parduotuvės, bet kadangi aš praktiškai neturėjau laisvadienių, tai ir laiko paieškoms neliko blush2.gif
*Jonė*
Olesta,paklausiau patarimo ir dameciau gelyte tik lapeliu mazu jau nebturejau,man paciai tikrai geriau ziurisi,ir ka as be jusu daryciau 4u.gif
user posted image
lotute
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 05, 16:40)
Įdomumo dėlei galima būtų pažiūrėti kas ten per parduotuvės, bet kadangi aš praktiškai neturėjau laisvadienių, tai ir laiko paieškoms neliko  blush2.gif
*

gausi vel vaziuot dazu papirkti mirksiukas.gif
daividija
Migle79,tobulumui nera ribu,jau pieveles veslumas wub.gif
Jone,labai grazi knyga,jau taip lygiai padengta,kaip tau tai pavyko,aaaa???
*Jonė*
QUOTE(daividija @ 2009 10 05, 17:11)
Migle79,tobulumui nera ribu,jau pieveles veslumas wub.gif
Jone,labai grazi knyga,jau taip lygiai padengta,kaip tau tai pavyko,aaaa???
*

Ačiū blush2.gif ,nezinau labai stengiausi,visa diena praleidau prie sito torto,man rodos Cipciukas kazkur rasius,kad reikia karstu sausu peiliu lygint
Meian
QUOTE(Asseni @ 2009 10 05, 16:31)
Meian, Oj, negaliu, prajuokinai. Cia gal tau lengva kalbet, prapjauni, padailini lotuliukas.gif
Man kol kas tai aukstoji matematika doh.gif . Veida ploviau 3 kartus, kad butu bent i veida panasi, rankas dejau 10 kartu, jei ne daugiau, nes kaip makaronai, taip makaronai. doh.gif
O del leliu, tai dukrele turiu, jai vistiek reikia zaislu, tai ir man patarnauja blush2.gif

Plaukus lengviausia padaryt antgaliu svirksciant cukraus glajus
. O kaip jis atrodo? Gal gali parodyt, buk gerute ax.gif
*

Nieko cia juokinga, ne taip viskas baisu, kaip atrodo is pradziu. Paziurek pati i savo figureles -- nuo ko pradejai, ir kuo baigei. Tik praktikos klausimas tongue.gif

Kad veida teko plaut, tai linksmai skamba hihihi.gif Kaip jis tau neistezo? blink.gif As uztat smulkiausioms detalems niekada liniju nebreziu, o taskeliais delioju -- saugu ir patikima blush2.gif Jei kur ne taip prisilieciu, tai popierinio ranksluoscio mazyti gabaleli susukus i "pagaliuka" (na taip kietai) nubraukiu link tos puses, kur ir turi but konturas -- gal 100% neistaisau klaidos, bet bent jau lieka vos pastebima.

Antaliuka naudot reiketu apvalu ir isties pati maziausia, koki tik turi, "nulinuka". Juo, po viena sruogele, ir kabini plaukus... jei reikia ilgu, nuo galvos is pradziu leidi pusiau kabancius, leidi sustingt, papildai ilgesniais, zodziu, taip po truputi susiformuoja savarankiska plauku figura.

QUOTE(*monikute* @ 2009 10 05, 16:40)
Įdomumo dėlei galima būtų pažiūrėti kas ten per parduotuvės, bet kadangi aš praktiškai neturėjau laisvadienių, tai ir laiko paieškoms neliko  blush2.gif
*

Aaa, tai jau nebe Ispanijoj? nebeieskot kontaktu, ar visgi pamegint?..
eglejk
QUOTE(Asseni @ 2009 10 05, 16:32)
Tai kad musu visi tortai panasus. Vieni is kitu nukopinam, kaz ka dadedam. Ka gi cia dar sugalvosi, kai beveik visos idejos panaudotos.

Migle79, superinis tortas
*

tai as tik taip toki pastebejima parasiau, nes cipciuko tie parseliai labai man istrigo, toki mieli, ir siti fantastiski, labai man grazu wub.gif
o as pati daug ka bandau kopinti, tik, kad man dar nelabai kaip pavyksta, bet nieko gal kada ir as ismoksiu tongue.gif
Migle79
Ačiū labai už įvertinimą 4u.gif

QUOTE(*monikute* @ 2009 10 05, 14:43)
O kiek galioja šie dažai ir ar juos galima maišyti tarpusavyje? Dar labai įdomu kiek šių dažų reikia dėti į pastilažo recepte nurodytą normą  blush2.gif  Klausiu dėl to, nes įdomu ar ilgam užtenka to 0.75 oz buteliuko  smile.gif
*

Ilgam užtenka, nes dažų reikia visai nedaug.
Kai dariau vovierytes, tai dariau pastilažą iš pusės normos, lašinau 4 lašus dažų. Jei reikia ryškios spalvos, tai aišku ir dažų reikia daugiau.
O galiojimą pažiūrėsiu.

QUOTE(Pintikė @ 2009 10 05, 14:44)
Migle gal ir minejai ,neuzfiksavau,is ko tu sviestini krema darai puosybai?(sviestas su kondensuotu??ar dar ka dedi?)
*

Ne, sviestinį kremą darau be kond. pieno. Kažkur buvau davusi receptą.

QUOTE(RiMami @ 2009 10 05, 14:46)
O žolę darei iš savojo Šarlot sviestinio kremo  bigsmile.gif
*

Planavau daryti žolę iš bezė, bet ji man nesigavo, tai teko ieškoti alternatyvos. Pabandžiau ją padaryti su sviestiniu kremu.

QUOTE(eglejk @ 2009 10 05, 15:17)
*

Šiaip nerašiau, kad papuošimo idėja mano nuo iki. Klientas išsirinko Cipciuko tortą, aš jį truputį patobulinau ir gavosi panašus, bet netapatus tortukas bigsmile.gif
naitas
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 05, 17:16)
Niu einu panytės gėles lipinti , daba turiu į ką pažiūrėti , naito dėka ...iki...user posted image
*

ne doh.gif nu Jūs pažiūrėkit, kaip ana uodegą kraipo blink.gif , eidama "Sugar Flower making bible" skaityti doh.gif
Kad prisipirko knygų angliškų, kad pradėjo maivytis cool.gif lotuliukas.gif

QUOTE(*Jonė* @ 2009 10 05, 17:47)
ir dameciau gelyte tik lapeliu mazu jau nebturejau,
*

*Jonė*, gražiai padarei. Nuoširdžiai.
*monikute*
QUOTE(Meian @ 2009 10 05, 17:28)

Aaa, tai jau nebe Ispanijoj? nebeieskot kontaktu, ar visgi pamegint?..
*

Jau sugrįžau rolleyes.gif turėdama laisvesnio laiko pamėginsiu iškepti močiutės gimtadieniui tortuką smile.gif bus ketvirtasis tortas mano gyvenime biggrin.gif O merginos jūs skaičiuojate kiek šimtų tortų iškepėt biggrin.gif (joke)

QUOTE(Migle79 @ 2009 10 05, 18:43)

Ilgam užtenka, nes dažų reikia visai nedaug.
Kai dariau vovierytes, tai dariau pastilažą iš pusės normos, lašinau 4 lašus dažų. Jei reikia ryškios spalvos, tai aišku ir dažų reikia daugiau.
O galiojimą pažiūrėsiu.

*

Ačiū už atsakymą smile.gif
eglejk
QUOTE(Migle79 @ 2009 10 05, 18:43)

Šiaip nerašiau, kad papuošimo idėja mano nuo iki. Klientas išsirinko Cipciuko tortą, aš jį truputį patobulinau ir gavosi panašus, bet netapatus tortukas bigsmile.gif
*

tik neuzpykit, man tie parseliai labai grazus bigsmile.gif tiesiog taip prisiminiau ana tortuka ax.gif
o identisku tortuku ir nebuna smile.gif
Asseni
QUOTE(Meian @ 2009 10 05, 17:28)
Kad veida teko plaut, tai linksmai skamba hihihi.gif Kaip jis tau neistezo?  blink.gif
*

buvo putlesne hihihi.gif hihihi.gif

Merginos

Kas norit vynuogiu, kas vyno vacation4.gif
Pintine su vynuogem smile.gif , prasau vaisintis smile.gif

user posted image

user posted image

Viduje tortas su bananais. Vynuoges ir bonke tikri

Lapeliai ir danga pastilazas. Spalva tikra, tokia kokia ir buvo naturoje
rugiagele26
Vynelio tai mielai... user posted image
Asseni
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 05, 20:57)
Vynelio tai mielai...  user posted image
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Liusii
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 05, 21:57)
*

jo pintine kaip tikra as irgi vynelio neatsisakyciau lotuliukas.gif
rugiagele26
Is pradziu nesupratau, kas ten valgoma, kas ne biggrin.gif galvoju vynuoges gal valgomos, o butelis padarytas, bet paskaiciusi - supratau biggrin.gif
@adrij@
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 05, 20:57)
*

blink.gif blink.gif ...žiūrėk nepamesk..... "vynelio mielai " ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif .

Asseni , labai gražu , labai wub.gif , imk ir lėk miškan ant kelmelio .... essen.gif baliavot .

rugiagele26
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 05, 21:07)
blink.gif  blink.gif ...žiūrėk nepamesk..... "vynelio mielai " ... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

Asseni , labai gražu , labai  wub.gif , imk ir lėk miškan ant kelmelio .... essen.gif baliavot .
*

Gal nepamesiu biggrin.gif
Kur jau ten ant kelmelio pribaliavosi su vynuogem ir vynu... uzkandeles kokios reiktu lotuliukas.gif
@adrij@
Niuuuuuuuuuuuuuuuuu...manau užkanda pintinėlėje g.gif ....skilandukas , duoniukė , raugintas agurkas user posted image.....varau ką aš į virtuvę ....user posted image
*monikute*
Trūksta žodžių thumbup.gif aš irgi iš pradžių nesupratau, kas ten valgoma kas ne hihihi.gif
Migle79
*monikute*, apžiūrėjau savo dažus, tai jokios galiojimo datos juose nenurodyta blink.gif

*Jonė*, labai mielas, švelnus tortas. O lygumas thumbup.gif

Asseni, neatsisakyčiau nei vyno, nei vynuogių lotuliukas.gif Superinis krepšiukas thumbup.gif
pumpica
Migle, koks grazus tortukas bigsmile.gif bigsmile.gif
Uzjauciu del dukrytes nelaimes unsure.gif unsure.gif 4u.gif
skristyn
QUOTE(naitas @ 2009 10 05, 20:06)
ne  doh.gif  nu Jūs pažiūrėkit, kaip ana uodegą kraipo  blink.gif , eidama "Sugar Flower making bible" skaityti  doh.gif
Kad prisipirko knygų angliškų, kad pradėjo maivytis  cool.gif  lotuliukas.gif

*

aha maiva pamaiva atsirado lotuliukas.gif as irgi maciau jos tas knygas, tai seile nutyso, kitas shopinimasis jau aiskus biggrin.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 10 05, 20:54)

Kas norit vynuogiu, kas vyno  vacation4.gif

*

as vynelio noriu as, ba jau nuo mokslo darbu stogas ciuozia visai ne pro sal butu prisigerti smile.gif
pumpica
QUOTE(skristyn @ 2009 10 05, 20:00)

as vynelio noriu as, ba jau nuo mokslo darbu stogas ciuozia visai ne pro sal butu prisigerti smile.gif
*

nu va, as ir prie to pacio kamuojuos cia nakti... doh.gif
*Jonė*
Asseni,nu tikrai maniau,kad bonke tikra,kol neperskaiciau viska iki galo,nes jusu galimybems nera ribu first.gif
padima
QUOTE(*Jonė* @ 2009 10 06, 08:20)
Asseni,nu tikrai maniau,kad bonke tikra,kol neperskaiciau viska iki galo,nes jusu galimybems nera ribu first.gif
*

bonke tikra lotuliukas.gif
Asseni
Oj, aciu, kaip prajuokinot lotuliukas.gif

Merginos, tai gi bonke tikra. T.y. stikline su vynu tikru. Tokia kaip buna dovanines bonkes. 15 cm., kiek ten 200 gr. berodz. Ir vynuoges tikros.

O lapai visi pastilazas
*monikute*
QUOTE(Asseni @ 2009 10 06, 08:41)
Oj, aciu, kaip prajuokinot lotuliukas.gif

Merginos, tai gi bonke tikra. T.y. stikline su vynu tikru. Tokia kaip buna dovanines bonkes.  15 cm., kiek ten 200 gr. berodz. Ir vynuoges tikros.

O lapai visi pastilazas
*

Asseni, jūs pakeitėt savo nicką blush2.gif ? Žiūriu tortai tie patys, o vardas kitas hihihi.gif
Norėjau paklausti, kaip padarėt batų dėžutės viršų? Iš kokios masės ji, kad taip standžiai stovi lyg kartonas g.gif Tas tortas su bateliu mane pakerėjo wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.