Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vėjaraupiai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Arneja
Mielos mamytes, jau kelinta diena neberandu sau vietos. Mano mazoji mergyte 7 menesiu persirgo vejaraupiais, ir ant kaktos liko randas.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif Ar jis isliks visam gyvenimui???? Ar su laiku bus maziau pastebimas... Juk ji mergaite... cry.gif cry.gif cry.gif As taip pergyvenu....Atrasykite prasau.
mama_gulbe
QUOTE(Arneja @ 2008 10 24, 16:12)
Mielos mamytes, jau kelinta diena neberandu sau vietos. Mano mazoji mergyte 7 menesiu persirgo vejaraupiais, ir ant kaktos liko randas.... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Ar jis isliks visam gyvenimui???? Ar su laiku bus maziau pastebimas... Juk ji mergaite...  cry.gif  cry.gif  cry.gif As taip pergyvenu....Atrasykite prasau.
*

g.gif
ziurint koks ten jum tas randelis
mano sirgo vasara
tai dar iki dabar kai kur matosi demeles..po truputi viskas nyksta
kai kur yra tarsi duobutes
bet manau kol uzaugs tikrai isnyks ar bus vos matoma
a kiek jum laiko praejo?
Arneja
Praejo tik kokios 10 dienu...Yra tokia ryskiai matoma duobute ant kaktos... verysad.gif verysad.gif verysad.gif Ypac matosi saules spinduliuose. As taip tikiuosi kad praeis, nejaugi visa gyvenima reikes jai kirpciuka nesioti?
Vyresnysis persirgo, bet jam nei 1 rando neliko, o mazoji dukryte mano liko tokia "papuosta" cry.gif Mama gulbe, kada tiketis kad praeis?Ar nesitiketi? verysad.gif
Ivonadaniel
Maniškis sirgo 1.5m. ir labai buvo išbertas ,kai kur randuku liko (bet nelabai ryškūs) o jam jau 5met. unsure.gif
O jums, manau dar nedaug laiko praėjo, matysit vėliau kaip bus, nepergyvenkit console.gif
iloniux
Mano dukrytė sirgo kai jai buvo 4m. Ant kaktos buvo likusi gili duobutė, irgi pergyvenau, kad liks visam, bet bėgant laikui ji vis mažėjo, o po kokių 2m visai išnyko, buvau pradėjusi galvoti, net apie tepalus nuo randų, kažin ar jie kiek padeda, taip ir neišbandėm. Nepergyvenk labai, manau, kad laikui bėgant jums irgi išnyks randukai.
Kliaxa
vienam tepiau ta zaluma,kaip mama sake-randu neliko lotuliukas.gif ,kitam,peskaicius naujus nurodimus,netepiau nieko,liko pora randeliu,taip ir nesupratau-ar priklauso nuo tepimo g.gif
Ivonadaniel
QUOTE(Kliaxa @ 2008 10 25, 01:20)
vienam tepiau ta zaluma,kaip mama sake-randu neliko  lotuliukas.gif ,kitam,peskaicius naujus nurodimus,netepiau nieko,liko pora randeliu,taip ir nesupratau-ar priklauso nuo tepimo  g.gif
*

nuo tepimo manau nepriklauso, aš tepiau 'zelonka' ir liko
iloniux
Mums tai žalumos rekomendavo netepti, nes ji džiovina ir nuo jos niežulys didesnis, kai sausėja oda, tai tepėm tik su psilo balzamu, kad nuimtų niežulį, o kuo mažiau nusidrasko šašiukus, tuo mažesnė tikimybė, kad liks randai.
Arneja
QUOTE(iloniux @ 2008 10 24, 22:06)
Mano dukrytė sirgo kai jai buvo 4m. Ant kaktos buvo likusi gili duobutė, irgi pergyvenau, kad liks visam, bet bėgant laikui ji vis mažėjo, o po kokių 2m visai išnyko, buvau pradėjusi galvoti, net apie tepalus nuo randų, kažin ar jie kiek padeda, taip ir neišbandėm. Nepergyvenk labai, manau, kad laikui bėgant jums irgi išnyks randukai.
*

Aciu mamytes visoms uz atsakymus 4u.gif Ypac tau Iloniux, suteikei man vilciu kad ta duobute isnyks rolleyes.gif 4u.gif
raketa
Sveikos mamytes, maniskis irgi sirgo mazdaug pries metus, tai ant veido isvis randeliu nera, na o ant nugaros tai gal trys gilios duobutes kurios laaaaabai letai traukiasi, bet vis tikiuosi, kad isnyks rolleyes.gif
vanesiukee
Mano mergyte sirgo budama 4 metuku,bet manau kadangi buvom skiepine nuo vejaraupiu tai sirgom labai lengva forma.O kas del randuku tai mano drauges mergyte sirgo labai sunkei net burnyteje buvo spuogeliu ir visi visi pulingi,reikedavo net raminamuju kad uzmiktu,temperatura laikesi 2 savaites ir ten kur buvo spuogelis visur liko randukai-duobytes tokios,nu bet va praejo beveik metai ir jie mazeja.Gal delto kad dar augantis vaikas g.gif
lora2006
Mūsų mergaitei tebuvo gal 50 spuogelių, randelių neliko, tik bijau, kad gali dar kartą susirgt. Esu girdėjus, kad jei nėra daugiau nei 50 spuogų, imuniteto neįgyjama. verysad.gif
Arneja
As manau kad nuo spuogeliu kiekio tikrai nepriklauso ar dar karta susirgs vaikiukas. Siaip tais vejaraupiais zmogus serga tik vieninteli karta gyvenime ir susirgti pakartotinai yra labai labai maza galimybe.Nepergyvenk 4u.gif
lora2006
QUOTE(Arneja @ 2008 10 30, 14:37)
As manau kad nuo spuogeliu kiekio tikrai nepriklauso ar dar karta susirgs vaikiukas. Siaip tais vejaraupiais zmogus serga tik vieninteli karta gyvenime ir susirgti pakartotinai yra labai labai maza galimybe.Nepergyvenk 4u.gif
*

Ačiū, svarbiausia, kad mergaitės nesusitgtų vyresniam amčiuje, tada sunkiua ši liga pernešama. Sesuo sirgo 18, tai net burną buvo išbėrę. smile.gif
Etra
QUOTE(lora2006 @ 2008 10 30, 20:36)
Ačiū, svarbiausia, kad mergaitės nesusitgtų vyresniam amčiuje, tada sunkiua ši liga pernešama. Sesuo sirgo 18, tai net burną buvo išbėrę.  smile.gif
*

Na, cia irgi dar diskutuotina. Mano brolis susirgo vejaraupiais 18m, nuo jo apsikrete mano vyras (27m.) , o nuo jo ir dukryte. Tai ji sirgo zymiai sunkiau nei tie du. Isberimu gal pas visus buvo taip vidutiniskai. Bet vaikui buvo auksciausia temperatura ir ilgiausiai laikesi ir siaip sunkiau tie spuogeliai nyko - vis nauji kelesi.
lora2006
QUOTE(Brasa @ 2008 10 31, 09:19)
Na, cia irgi dar diskutuotina. Mano brolis susirgo vejaraupiais 18m, nuo jo apsikrete mano vyras (27m.) , o nuo jo ir dukryte. Tai ji sirgo zymiai sunkiau nei tie du. Isberimu gal pas visus buvo taip vidutiniskai. Bet vaikui buvo auksciausia temperatura ir ilgiausiai laikesi ir siaip sunkiau tie spuogeliai nyko - vis nauji kelesi.
*

gal ir tiesa. Turbūt daug priklauso ir nuo imuninės sistemos. Be to kikevienas ligas perneša skirtingai. smile.gif
ugi
QUOTE(Arneja @ 2008 10 24, 16:12)
Mielos mamytes, jau kelinta diena neberandu sau vietos. Mano mazoji mergyte 7 menesiu persirgo vejaraupiais, ir ant kaktos liko randas.... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Ar jis isliks visam gyvenimui???? Ar su laiku bus maziau pastebimas... Juk ji mergaite...  cry.gif  cry.gif  cry.gif As taip pergyvenu....Atrasykite prasau.
*

Pas maniske irgi liko duobyte nuo vekaraupiu, tepu dermatixu, nezinau ar jis pades ar ne , bet gal kiek uztrauks randuka unsure.gif
Dar rekomendavo silikonini pleistra "Mediform" jis daugkartinis yra ivairiu dydziu ( atkirpus dalele ir naudojant ant randuko uztenka 5-6 dienom) mirksiukas.gif
marijax
As pati sirgau pernai (25 metu blush2.gif ). Temperatura laikesi auksta, neimanoma buvo pilnai jos numusti, vis kilo. Kita diena uzmaciau spuogeliu. Mama konstatavo vejaraupius! unsure.gif Visa savaite kentejau... Dar po poros savaiciu sunus susirgo vejaraupiais... Labai nieztejo zuikiui, prisikentejo... Kaip tycia pats ligos pikas buvo per Velykas, kuomet pas mus visos vaistines uzdarytos doh.gif Tai kasiau jam diena, kasiau nakti... (svelniai, zinoma). Randu ant nugaros dar uzmatau. O pas mane pacia buvo randukai ant veido, labai pergyvenau, bet jie isnyko, na, nieko nesimato. Labai gerai aliejuks "Bio Oil"- nuo randu, striju, senejimo. Tik nezinau ar LT tokio yra. Pasiklauskite vaistininkiu smile.gif
gaga*
musu sunus labai sunkiai sunkiai prasirgo vejaraupiais kai buvo 1m. dabar jam 5m ir randeliu liko pilna krutine, nes buvo nusidraskes
Baniukas
Mums neliko jokių randelių ir šiaip prasirgom labai lengvai thumbup.gif
prekestolen
Sūnus irgo lengviau, randelių neliko , gal tik koks vienas..dukrytei liko keletas, sirgo būdama4 mėn, labai sunkiai. verysad.gif
ūlkyte
QUOTE(ugi @ 2008 11 06, 14:11)
Pas maniske irgi liko duobyte nuo vekaraupiu, tepu dermatixu, nezinau ar jis pades ar ne , bet gal kiek uztrauks randuka unsure.gif
Dar rekomendavo silikonini pleistra "Mediform" jis daugkartinis yra ivairiu dydziu ( atkirpus dalele ir naudojant ant randuko uztenka 5-6 dienom) mirksiukas.gif
*

mano damai irgi liko randeliai ant veiduko, reiks kažkaip megint gydyt, tik idomu kada galima, ar mes nepavelavom, po sirgimo praejo gal 2 savaites.
pyyp
Liko vienas rendelis, nuo pirmo ir pacio didziausio spuogiuko... Kol nesusipratau, kad tai vejauraupiai, kitus jau tepiau... bet ir siaip gan lengvai prasirgo ax.gif
bliubliub
smile.gif mano vidurinis sunus 5metu,parsinese vejaraupius is darzelio,ir uzkrete savo brolius bigsmile.gif 1metu,ir 9metu broliukai buvo.Persirgo lengvai,bet jau spoguoti buvo.............nuo galvos iki koju spuogas ant spuogo buvo.o veidukai tai pat!Na bet neliko nei zymes,galvojau ir as kad liks randai.
Lotyna
O kuo tepti reikia? Tik ta briliantine zaluma ar jau yra kas nors naujo? g.gif
Ruosiuosi ir as, nes aplink serga puse vaiku doh.gif
Kitte
Pries pora men.ir mano mazoji sirgo vejaraupiais,jai 4 metukai.Darzelyje vaikai sirgo,buvo karantinas,bet as specialiai ja vedziau,kad tik uzsikrestu(uzsikrete tik po men.kai jau visi buvo pasveike blush2.gif ),nes zinau ka reskia sirgti vyriasniame amziuje doh.gif man paciai kai sirgau buvo 14m.,o broliui 19m.tai man dar nieko,liko keli nezymus randelai,o broliui daugiau verysad.gif be to jam temperatura kelias dienas buvo 40 blink.gif
Mazoji prasirgo labai lengva forma,tai gydytojas sake,kad jeigu nesusidare imunitetas,tai gali sirgti ir dar katra doh.gif (tfu,tfu,tfu)randeliu neliko drinks_cheers.gif
O del "zelionkes"tai gyd.sake,kad ji jau "nebemadinga" biggrin.gif ja tepama tik kritiniu atveju kai labai labai niezti,arba kai pradeda puliuoti.Mums pakako ir berods Fenistil tepaliuko mirksiukas.gif sake galima ir Psilobalsamu tepti,tais kas nuo niezulio smile.gif
juraterikas
Sveikos mamytes, na nezinau kaip jums, bet man paciai vaikysteje tevai ant nosies ir prie apatiniu blakstienu ispaude spuogelius (nes nezinojo kad man vejaraupiai) tai randai iki siol yra ir niekur jie nedingsta. O ten kur blakstienos turetu buti, ju nera. Bet nieko cia baisaus,myles ir tokias jusu mazutes mergytes smile.gif
simona0405
mano didysis sirgo 5 m. tai ir temp buvo labai auksta ir spuogeliu buvo begal daug verysad.gif , tepem zelionka doh.gif , buvo zalias kaip varliukas tongue.gif . liko keli randelei, kol kas nemazeja verysad.gif .o mazylis persirgo 3 men, jam tepem psilo balzama, matyt jam labai lengva forma buvo g.gif , nei temp nei neramus tebuvo, gal kokie 20 spuogeliu tebuvo thumbup.gif
ruoniukas
po vejaraupiu liko pas mus ir isvirsiniu randu ir vidiniu -sirdies ir baimiu....labai sunkiai sirgom mes tais vejaraupiais plius kai daktarai "savamoksliai",vos nenumirem verysad.gif netekom priekiniu dantuku ir neaisku ar jie beisaugs verysad.gif zodziu isgirdus zodi vejaraupiai mums kaip siaubo filmas pro akis prabega verysad.gif
žanin
Mano bernai abu persirgo pavasarį, liko nežymių randelių, kurie vis labiau nyksta. O mano kūnas dar ir dabar nusėtas vėjaraupių randais, nors sirgau prieš 20 metų. Bet nesuku sau dėl to galvos.
VeroniQ
Ant mano burbulo jau nieko nesimato, skirtingia nuo manes, nes uzsikreciau nuo jo, nebuvau sirgusi vaikysteje, tai linkiu arba visai nesusirgt, ar susirgt ikimokyklinukui.. daug lengviau praeina, net jei ir sunkiau, bet suaugusiam dar sunkiau blink.gif
paukstute
Mes sirgome lygiai prieš metus. Sunkia forma, šašu daug ir net burnytė buvo išberta. Temperatūra 39,5. Tepemės "zelionke" po to net prie jodo tirpalo perėjome. Teko gerti Tavegyl, kad galėtų užmigti. Po metu rendelių niekur neliko ant kūno, o vat ant kaktos turime du iki šiol. Manau išaugs, išsilygins ir tie du smile.gif Suaugusiems kiek žinau ir kiek mačiau tai nelabai tos duobutės dingsta.
Vitaliux 31
Mano vaikai irgi sirgo prieš metus,Dydysis su aukšta temp.ir su daug spuogų doh.gif ,o mažasis susirgo,baigiant didžkiui,pirma-laringitas,po poros dienų vėjaraupiai pasireiškė,tad teko pagulėti ligoninėje10d.,deja bet liko keli randeliai,gerai,kad nelabai matomoj vietoj ax.gif
Nikolete
Sirgo mano abu vaikai. Mazylis labai sunkiai, bet kas blogiausia jis nesidave tepamas, ypac negalejau jam patepti veido (net mieganciam), tai jis tuos veido spuogelius nusidraskydavo. Liko ant veido randeliu, bet man atrodo, kad jie mazeja. Tikiuosi, kad su laiku visai isnyks unsure.gif Nors as pati turiu ant voko randa, bet man jis nemaiso mirksiukas.gif
Mums labiau padejo briliantine zaluma, visus spuogelius, kuriuos tepiau "fenistil" ir psilobalzamu, draskesi
twins2
Vaikai dar nespėjo susirgti, o aš vaikysteje darželio nelankiau, tai taip ir likau nepersirgus, tai jau kai griebs mus tie vejaraupiai, tai 3-se žali sedesim, baisoka. scare.gif
DeilijoSa
maniskis neuzsikrete nuo darely keliu susirgusiu,nes mes ji paskiepijom,tikiuosi ir nesusirgs
LILILIA
Matau, kad kiekvienam skirtingai tie vėjaraupiai atsiliepia..... na, aš kaip tik dabar susirgau būdama 29 metų ie nežinau nuo ko, vaikų neturiu smile.gif Nors ir temperatūra kankina ir niežulys, bet, manau, labai lengva forma man pasitaikė, nes kai kitų pasiklausai, visko būna..... blink.gif
engrida
paziurekite ir ivertinkite thumbup.gif thumbup.gif

labukas dalyvaujame konkursiuke ar galetumete ivertinti mano receptuka

http://blog.kotanyi.lt/velykinis-kiaulieno...s-su-suriu-2364

ir mano vyro sedevrini recepta

http://blog.kotanyi.lt/velykines-keptos-stintos-2381

jei nesunku dekojame abu labai
Nikolete
QUOTE(engrida @ 2009 04 01, 22:35)
paziurekite ir ivertinkite thumbup.gif  thumbup.gif
labukas dalyvaujame konkursiuke ar galetumete ivertinti mano receptuka

http://blog.kotanyi.lt/velykinis-kiaulieno...s-su-suriu-2364

ir mano vyro sedevrini recepta

http://blog.kotanyi.lt/velykines-keptos-stintos-2381

jei nesunku dekojame abu labai
*

Nelabai gražu čia kišt receptus, kad būtų prabalsuota doh.gif Nelabai suprantu kokį ryšį jie turi su vėjaraupiais unsure.gif
viti
man sergant vaikystėje vienas vėjaraupių spuogelis buvo panosėje. Tai dabar, jei tik didesnė sloga ir labiau pasitrina panosė, toje vietoje iškart šašas kaip herpis susidaro verysad.gif
GRAŽINA25
Sūnus sirgo, tai kai padraskė prie nosytės liko nedidelis randelis, nes buvo liepta daugiau taip nedaryt, tai daugiau niekur neliko, o mazoji, kai brolis sirgo neusikrete, bet as neskiepyiu, bijau nes pas mus taip buvo su brolienes sese, ją paskiepijo ir iškart susirgo, tai liko kurčia manu, tegu perserga
saulės spindulėlis
Cia taip paskaitinejau, tai man net baisu pasidare... unsure.gif mes su suneliu dar abu nesirge vejaraupiais, o kiek girdejau, kuo veliau susergi, tuo sunkesne forma verysad.gif . del saves tai taip nesibaiminu, bet del savo pipiro tai baisu unsure.gif . kaip tik galvojau apie skiepus, bet perskaicius:
"Sūnus sirgo, tai kai padraskė prie nosytės liko nedidelis randelis, nes buvo liepta daugiau taip nedaryt, tai daugiau niekur neliko, o mazoji, kai brolis sirgo neusikrete, bet as neskiepyiu, bijau nes pas mus taip buvo su brolienes sese, ją paskiepijo ir iškart susirgo, tai liko kurčia manu, tegu perserga"
pasidare dar baisiau unsure.gif
praniuke
Butent del galimu randu ir bijau vejaraupiu, nes maniske (3,5 metu) nepalieka nei vieno spuogelio ar ibrezimo ramybeje - pasislepia ir tol lupineja, kol visi pirstai kraujuoti buna verysad.gif atrodo taip, kad iki mesos rakinejasi mergina verysad.gif Suprantu, kad bijau, to ko dar nera, bet ... neisivaizduoju, kaip susirgus vejaraupiais reiketu suvaldyti ta jos liguista potrauki save lupineti g.gif Vien del to pradedu svarstyti galimybe skiepytis, nors siaip nesu skiepu megeja...
aistule28
Mes viena kara nuvažiavom pas vyro broli ir jų dukrelė sirgo vėjaropeis,bet mes nesibaiminom ir leidom jiem žaisti kartu,manėm kuo greičiau persirgs tuo geriau 4u.gif na ir daugiau nei po savaitės pabėrė ir mus bet labai nedaug,ant veido išvis nieko nebuvo,patepėm tuos kelius spuogiukus (na jų buvo apie 20-30) ir po kelių dienų išnyko.Tai dabar galvoju ar tik nebus taip kad reiks dar karta persirkt? g.gif
Vaidė
QUOTE(aistule28 @ 2009 04 05, 16:39)
Mes viena kara nuvažiavom pas vyro broli ir jų dukrelė sirgo vėjaropeis,bet mes nesibaiminom ir leidom jiem žaisti kartu,manėm kuo greičiau persirgs tuo geriau 4u.gif na ir daugiau nei po savaitės  pabėrė ir mus bet labai nedaug,ant veido išvis nieko nebuvo,patepėm tuos kelius spuogiukus (na jų buvo apie 20-30) ir po kelių dienų išnyko.Tai dabar galvoju ar tik nebus taip kad reiks dar karta persirkt? g.gif
*

na tai dziaukites, kad lengvai persirgot mirksiukas.gif Mano trimete dukra irgi labai lengvai persirgo. Bere tik dvi dienas, temperatura buvo viena, kas svarbiausiai labai mazais spuogeliais (na tik pluokuotoje galvos dalyje buvo keleta "riebiu" spuogu doh.gif ), nei nieztejo, nei nusikase. Zodziu ir mums pasiseke thumbup.gif
Inguole
Maniskis prasirgo 6 metu. sirgo labai sunkiai, spuogai buvo dideli, tikrai niekur nesigraske, bet randeliu liko daug. nezinau ka daryti....
jolitabe
musu sunus labai lengvai persirgo, bet dar dukryte auga, duok dieve, kad ir jai lengvai praeitu. linkim visiems kuo anksciau ir lengviau susirgti smile.gif
didyle
o as atsimenu savo vaiskyste, kai sirgau ir mane zelionka ispaise... o po to reikejo man i gimtadieni eiti, ivykis rimtas, o nudazymas nenusiplove, tai man toks stresas buvo...
tai vat ka noriu pasakyti, kad dabar galima Octenisept naudoti dezinfekcijai, kuris yra ir veiksmingiau uz briliantine, ir tepti nereikia, nes su purkstuku, ir nenudazo vaiko, kas psichologiskai slegia, bent jau mane slege ziauriai...
Ir dar jie parduoda losjona Octenisan, juo galima maudyti vaikuti, tada tikrai bus viskas kas imanoma padaryta, del antiseptikos odos ir berimo
saulės spindulėlis
ne taip senai rašiau, jog labai bijom vėjaraupių, o štai sau ir turim ax.gif . jau 5 dienos kai mano sūnų paberinėja, iš tikro labai džiaugiames, kad bent kol kas tai nedaug per dieną tų spuogelių pridygsta, o ir temperatūros neturim(nors gyd prigazdino, kad iki 39 kils ) blink.gif . tikėkimes lengvai mes čia praslysim ax.gif . tik nežinau, ar čia susiję ar ne, bet kelias dienas stipriai viduriavo mano pipiras, ir dabar dar skystokai daro.... g.gif bet gal ir ne del to, nes vaikis alergiskas kone viskam, ir acetonas kyla, tad gali buti, kad viskas kartu supuolė... o dėl randelių, tai baisoka, nors nelabai kasosi, tik patį pirmą spuogą nakty miegodamas nusidraskė ir dar ant veiduko, bet gal nieko neliks... mirksiukas.gif tik būtų baisoka paciai susirgus dėl randų... juk jau nebe maža, gali ir neužgyti. dabar ir sėdžiu kaip ant adatų, vis tikrinu, ar koks spuogas neišdygęs blink.gif .
Papildyta:
o dėl vaistukų, tai gyd mums liepė tepti tik briliantinį žaliasį(zelionkę). sakė veiksmingiausia priemonė. o burnytę ( kuri dar nėra išberta ir tikiuosi neišbers) ir aplink mano mažojo vyriškio pasididžiavimą su acic tepaliuku, taip pat liepė duoti acic tabletes.
didyle
QUOTE(saulės spindulėlis @ 2009 05 25, 15:22)
ne taip senai rašiau, jog labai bijom vėjaraupių, o štai sau ir turim  ax.gif . jau 5 dienos kai mano sūnų paberinėja, iš tikro labai džiaugiames, kad bent kol kas tai nedaug per dieną tų spuogelių pridygsta, o ir temperatūros neturim(nors gyd prigazdino, kad iki 39 kils )  blink.gif . tikėkimes lengvai mes čia praslysim  ax.gif . tik nežinau, ar čia susiję ar ne, bet kelias dienas stipriai viduriavo mano pipiras, ir dabar dar skystokai daro....  g.gif  bet gal ir ne del to, nes vaikis alergiskas kone viskam, ir acetonas kyla, tad gali buti, kad viskas kartu supuolė... o dėl randelių, tai baisoka, nors nelabai kasosi, tik patį pirmą spuogą nakty miegodamas nusidraskė ir dar ant veiduko, bet gal nieko neliks...  mirksiukas.gif  tik būtų baisoka paciai susirgus dėl randų... juk jau nebe maža, gali ir neužgyti. dabar ir sėdžiu kaip ant adatų, vis tikrinu, ar koks spuogas neišdygęs  blink.gif .
Papildyta:
o dėl vaistukų, tai gyd mums liepė tepti tik briliantinį žaliasį(zelionkę). sakė veiksmingiausia priemonė. o burnytę ( kuri dar nėra išberta ir tikiuosi neišbers) ir aplink mano mažojo vyriškio pasididžiavimą su acic tepaliuku, taip pat liepė duoti acic tabletes.
*

sveikutes, mes jau kitoj temoj irgi pridiskutavom smile.gif
va cia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry27276408

nenaudokite zelionkos, jau po truputi pediatrai pradeda ismokti, kad tai atgyvena... smile.gif
ir taip pat del randu- reikia veiksmingo antiseptiko, kuris apsaugotu nou bakterines infekcijos ir gero losjono, kuris nuimtu niezuli ir viskas
o dazai (zelionka)- psichoterapija smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.