Ka jus naudojate ir kokios jusu nuomones apie degalus?
Mes turim automobili varoma benzinu ir dujomis.Dujas naudoti iseina pigiau,negu vien benzina.Pvz. vyras kasdien vazineja i darba ir atgal 100km,duju iseina 9l,bet ir benzino reikia siek tiek,kol uzvesi pasildisi varikli.Bet dyzelinis auto siuo atveju butu dar pigesnis.
Ka jus naudojate ir kokios jusu nuomones apie degalus?
Pas mus abi varomos benzinu
Esu prijaucianti nuomonei, kad dujos - skirtos maistui gaminti, dyzelinas - traktoriams ir sunkiasvorems, o benzinas - lengvosioms masinoms
mano mašiniukas valgo tik benzina ir labai tyliai dirba
Mano mašinukas varomas benzinu ir dujomis, o MB su dyzeliuku važinėja
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 10 05, 20:52) Nezinau kiek jus vazinejat,bet butu idomu suzinoti kam iseia pigiau vazineti QUOTE(miix @ 2009 10 05, 17:34) Pas mus abi varomos benzinu Bet lietuvoi krize ir musu seima tai stipriai jaucia todel ziurim kaip butu pigiau Esu prijaucianti nuomonei, kad dujos - skirtos maistui gaminti, dyzelinas - traktoriams ir sunkiasvorems, o benzinas - lengvosioms masinoms
Vazineju dyzeliuku
Tik benzinas
benzinas-dujos
Vazinejam abu n metų su dyzeliukais ir labai tuo patenkinti
Aš važinėju ir su benzinu ir su dyzeliu tai tarkim mano sena benzininė 1,6l mazda kuro suryja tiek kiek 2,5 vyro didelė karvė audinė, plius trasoj dzyelinės sąnaudos yra mažesnės maniškei glušei nesvarbu ar miestas ar autostrada ryja abžora kaip pasiutus
Seip dyzelinas yra gerai tuom atveju, jei vazinejama yra gana daug. Jei per metus nera pravaziuojama bent 30000 km, tuomet jo eksplotacija yra brangesne, jau nekalbu apie ziemas. jei gyvenama daugiabutyje, kur auto stovi kieme ant lauko ir ziema buna problemu. Jei auto naudoja"zalia" dyzelina, nera nei ko kalbeti, kaina viska pasako
A dar siais laikais kazkas naudoja "zalia" dyzelina lengvosioms masinoms?!!!
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 05, 21:16) Nelabai ką galiu pasakyt, nes aš dažniausiai maluosi po miestą tai maniškė ryja 10l dujų 100 km (šiaip daugoka), o MB važinėja didesniais atstumais, šiaip džiausgiasi kad mažai srebia, o kiek tai nepaklausiau QUOTE(Antklode @ 2009 10 08, 22:14) ūkininkai ir jiems prijaučiantys taip
maniske dizeline
Aš ir vairuoju dyzeliuką
su benzu, aisku su dujom butu ekonomiskiau, bet ai, gerai ir benzas
Vazineju dyzeliuku
pas mane benzas-dujos.
as vazineju tik su benzinu
Dazniausiai vazineju dyzelinu Renault Safrane,bet kartais tenka ir su benzinu pavaziuoti senuke Mazda 323 .
Benzinas, nes dyzelinas baisiai teplioja viska
benzinas/dujos
Suo metu vazineju su dyzeliuku, seip kelciau visas ketures galunes uz benzina, na o duvos kolkas teko tik nusivilti
tik benzas
Darbinis mašiniukas-dyzelis, asmeninis benzinas-dujos.... ir tikrai patenkinta abiejais
Nuosava-tik benzinas,darbe-dyzelis, arba dar kartais dujos (pastaruju nemegstu,bijau as ju
QUOTE(dowiliuke @ 2009 10 09, 14:53) Aš ir vairuoju dyzeliuką Teko vairuoti visus tris variantus, bet dazniausiai dyzelis, nes jo kaina zemiausia. Bet velgi - dyzeliniu varikliu remontas, detales brangesnes, nei benzininiu, bet jau kiek man teko susidurti.
tik benzinas
Dabar benziną.
Kol kas dauguma benzina
Naudojate tik benzina? [ 18 ] [38.30%] Naudojate tik dyzelina? [ 17 ] [36.17%] Naudojate benzina/dujas? [ 12 ] [25.53%]
Benzinas. O mano pazistami beveik visi ant dyzeliu, sako pigiau
swiki kal kas noretu?yra kokie 300l benzino parwesto is rusijos,kokybe tikrai neprastesne uz musiski...galima pirkti mazesneis kiekais 1l=3lt
Važinėjau visais trim variantais, apsistojau prie dyzelio.
seniau vazinejau vien su benzu
QUOTE(mazytiaaa @ 2009 11 09, 19:28) seniau vazinejau vien su benzu O kaip del triuksmo salone?
Anksčiau važinėjau benzinu, o dabar benzinu - dujom ir labai patenkinta ne tik dėl taupumo, bet ir kai kuriose situacijose. Kartą ji ne iš šio ne iš to, neužsivedė benzinu (užsikuria benzinu, paskiau persijungia ant dujų), tai perjungiau ant dujų ir nuriedėjau savo keliais. Kita situacija - trūko benzino šlangelė ir ištekėjo benzinas (dar ir nesavam mieste), tai vėl gi dujos išgelbėjo
QUOTE(mazytiaaa @ 2009 11 09, 20:28) O as kaip tik atvirksciai galeciau pasakyti-daugiau jokiu dyzeliu Taigi kiekvienam savo,kiekvienas renkasi masina pagal savo charakteri ir pomegius Beje,masinas lyginau tu paciu metu ir to paties galingumo
Aš dyzeliuką vairuoju. Man tai
Naudoju benzina. Butu galima isideti dujas, bet kokybiska iranga kainuoja tiek pat, kiek ir vaziuojanti masina
As tai tik benzina turejus ir dabar su benzinu vaziuoju. Nu negaliu as pakesti to dyzelio garso nors tu ka..Neseniai pirkau masiniuka tai i dyzeli net neziurejau, vyras irgi pirkosi nauja - tik dyzelio norejo. nu man dyzeliukai tai kaip mazi traktoriukai
Tvarkingas variklis,net ir dyzelis,jokiu nemaloniu garsu paprastai neskleidzia
tik benzinas
Aš tik benziną naudoju, o vyras su dyzeline važinėja ir abu džiaugiamės savomis.
tik benzinas ir labai
ar pastebejot koks kvapas ismetamas sudegusio dyzelinio kuro, nauju automobiliu, kiek zinau, tai ypatingai kenkia sveikatai
Benzinas, bet zymiai pigiau butu dujos
O as turiu dizeli3.2 litro.
Tureciau kruva pinigu-pirkciau benza,bet dabar ziuriu kad ekonomiskiau butu. Pries tai turejau benzina. Mieste valgydavo apie 18 litru.. Atsibodo dideles sumas palikineti degalinese
Uz trecia varianta balsavau ,jauciasi skirtumas piniginej,kai pilu benza ir dujas
|