Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fotokonkursas "Miegantys mažyliai" II dalis
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Cukraus pudra
smile.gif+2009 10 06, 10:16-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 10 06, 10:16)
Medžiai išvis lapų nemėto. Jie patys nukrenta tongue.gif
*

o gal vėjas nupučia?

P.S. šiame konkurse foto pavadinimuose , turbūt kaip niekada daug vardų.
HappyAngel
O man vis įdomu, kaip su balsavimu bus, t.y. kiek balsų gausim ax.gif
Omrum
busit negeros po viena gausit ir gana biggrin.gif
Nerytė
QUOTE(Lera @ 2009 10 06, 10:08)
*

lotuliukas.gif

o jei rimtai tai labai smalsu po kiek bus balsu ir kiek nugaletoju bigsmile.gif
HappyAngel
QUOTE(Lera @ 2009 10 06, 11:08)
*

Tada vesim derybas su Ruste, ar nebus galima to vieno padalint į kelias dalis biggrin.gif
grange
QUOTE(Lera @ 2009 10 06, 10:08)
*

lotuliukas.gif

Skaitau skaitau ir juokas ir pyktis ima, kas per diskusija... Ale yra ką veikt neturinčiom ką veikt bigsmile.gif

Kas dėl foto su lova pievoj. Pati foto nereali, graži, ryški, spalvos, idėja. ir kaip bebūtų čia yra fotokonkursas, ir pirmiausiai į akis turi kristi bendras, akiai mielas vaizdas. Aišku šiek tiek "nefaina" kad ta mieganti mergytė iš tiesų vaidina, bet jeigu rinktis tarp dviejų foto - su lova ir pvz. neryškios vos įmatomos belekaip padarytos foto,tai manau nereik galvot už ką balsuočiau.

o šiaip man dar iš tų "paprastų" vadinamų patinka šios:
Kokia maža dama wub.gif
user posted image

šita sukėlė šypsnį vien dėl to,kad turiu pati savo mažos juodai baltą foto,kai taip miegodavau, ir gan dažnai... biggrin.gif
user posted image

šita nuo pat pradžių patiko, nu tikrai, kad relaxas, nesupykčiau ir aš taip pamiegot...
user posted image

Omrum
QUOTE(grange @ 2009 10 06, 11:24)
o šiaip man dar iš tų "paprastų" vadinamų patinka šios:
Kokia maža dama  wub.gif
user posted image
*

man šita mergytė irgi labai gražutė , o svarbiausia matosi tikrai miega wub.gif wub.gif
Rustė
dėl balsų aš nieko nežinau, jau klausiau, kas bus nuspręsta administracijos, taip ir bus.

Informuosiu nedelsdama.
Nerytė
QUOTE(Rustė @ 2009 10 06, 10:42)
dėl balsų aš nieko nežinau, jau klausiau, kas bus nuspręsta administracijos, taip ir bus.

Informuosiu nedelsdama.
*

4u.gif lauksim geru ziniu
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 10 06, 08:47)
Jei kas nors cia piktas, tai tik Jus, gerbiamoji. Pasiskaitykite savo komentarus (isijautete labai bekritikuodamas).... Ir rado kas sneketi apie issiauklejima  doh.gif  lotuliukas.gif
Vat vat - labai paciai galioja sis sakinys.....
*

dieve dieve,ne jums aiškini ir ne jums kritikuoti ką man sakyti o ko ne doh.gif
dabat pagal jus jei man pvz nepatiko ta ar ta nuotrauka,negaliu to pasakyti,turiu apsimest kad patinka ar kaip blink.gif perlenkėt lazdą doh.gif ši tema tam ir yra,nuotraukų aptarimas g.gif negi turiu bijot išsakyt savo nuomonę apie nuotraukas,ar ką jūs čia tuom norėjot pasakyt? g.gif ar supygdė tai kad (galbūt) jūsų nuotrauka man nepatiko g.gif biggrin.gif
ok,gana of topint smile.gif

ta maža dama ir man labai graži wub.gif thumbup.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Lera @ 2009 10 06, 11:30)
man šita mergytė irgi labai gražutė , o svarbiausia matosi tikrai miega  wub.gif  wub.gif
*

Man labai si nuotrauka patinka wub.gif nuotrauka paprasta 4u.gif bet taip graziai mergaite miega su Karvyte wub.gif
vo tik viena, karvyte tai ne miega lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kaip zuri bigsmile.gif kaip saugo savo seimininke 4u.gif
biti atskrend
Mano favorite
SI GRAZUOLE

Ir mergaite nuostabi, ir TIKRAI miega, ir fotografuota graziai, kaip ten saket... estetiskai, va! Be jokiu pribombasu prigalvotu. Cia dirbtinai kurti 'meno' nereikejo, tas nuostabus miegas, nuostabi mergaite JAU yra menas, tik tereikejo ji graziai iamzinti.
frederica
Baisus dalykas - krizė, tačiau nieko nėra baisiau už dvasinę krizę...
Komentuoti, kritikuoti, galima ir reikia- tai priverčia susigriebti.
Kritikuoti objektyviai, kaip ir ginčytis , neįžeidžiant, pasveriant savo žodžius, argumentuotai- yra menas.
Pripažinkim, ne visos tą mokam...
Gal prieš kritikuodamos ir rašydamos - pasverkim žodžius, mintis, gal tuomet purvo bus mažiau.
SM vis labiau panašėja į širšių lizdą, o ne į super mamų valstybę, man darosi gaila...

P.s nuostabus dalykas yra TAKTAS, nemanot?
Nerytė
o man si labai miela wub.gif

user posted image
Prula
QUOTE(Lera @ 2009 10 06, 11:30)
man šita mergytė irgi labai gražutė , o svarbiausia matosi tikrai miega  wub.gif  wub.gif
*

o aš tą foto pamačius kažkodėl manau, kad tos mergytės akytės turi būt tokios pat žavios kaip tos karvytės... biggrin.gif visiškas atsipalaidavimas... wub.gif net mane ant miego patraukė hihihi.gif
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(Prula @ 2009 10 06, 13:50)
o aš tą foto pamačius kažkodėl manau, kad tos mergytės akytės turi būt tokios pat žavios kaip tos karvytės...  biggrin.gif visiškas atsipalaidavimas...  wub.gif  net mane ant miego patraukė  hihihi.gif
*

bet ta karvytė kaip gražiai žiūri wub.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nerytė
gal po konkurso mama parodys ir princeses akytes bigsmile.gif
HappyAngel
QUOTE(Nerytė @ 2009 10 06, 15:39)
gal po konkurso mama parodys ir princeses akytes  bigsmile.gif
*

Apie akis ir aš pagalvojau ax.gif Kažkodėl man ryškiai mėlynos "piešiasi", nors greičiausiai rudos yra smile.gif
Nerytė
turbut tamsios, nes pati mergaites tamsi rolleyes.gif
HappyAngel
QUOTE(Nerytė @ 2009 10 06, 15:45)
turbut tamsios, nes pati mergaites tamsi rolleyes.gif
*

Greičiausiai, nors gi būna tamsiaplaukių mėlynakių. Ot bus mums spėliojimo, jei mamytė visgi neparodys savo dukrytės atmerktom akim hihihi.gif
Omrum
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 06, 15:22)
bet ta karvytė kaip gražiai žiūri  wub.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

ha bet karvutė gi nemiega - nesąžininga lotuliukas.gif
Nerytė
QUOTE(HappyAngel @ 2009 10 06, 14:49)
Greičiausiai, nors gi būna tamsiaplaukių mėlynakių. Ot bus mums spėliojimo, jei mamytė visgi neparodys savo dukrytės atmerktom akim hihihi.gif
*

jei neparodys tai gal bent parasys wink.gif

o jei ne tai taip ir liksim dvejonese cool.gif

zinoma, kad buna....
Prula
gal skelbiam totalizatorių hihihi.gif

beje, dėl foto pavadinimų, man pats pačiausias šis wub.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=18379

o su saviškiu maniau būsiu originali, ale jau matau dar vieną foto su tokiu pat doh.gif
HappyAngel
QUOTE(Prula @ 2009 10 06, 15:56)
o su saviškiu maniau būsiu originali, ale jau matau dar vieną foto su tokiu pat  doh.gif
*

Gal nereikėjo sakyt ax.gif
Prula
QUOTE(HappyAngel @ 2009 10 06, 15:58)
Gal nereikėjo sakyt ax.gif
*

tai kad pvz kiti pavadinimai aplamai kartojas nnn kartų.. lotuliukas.gif Originaliausi yra pvz. : petrutė biggrin.gif arba... Antanas 6 d. lotuliukas.gif
Vicious Vici
QUOTE(Prula @ 2009 10 06, 16:04)
tai kad pvz kiti pavadinimai aplamai kartojas nnn kartų..  lotuliukas.gif Originaliausi yra pvz. : petrutė  biggrin.gif arba... Antanas 6 d.  lotuliukas.gif

baik tu, čia labai originaliai biggrin.gif gi galėjo parašyt 'miegantis vaikas miegančio vaiko konkursui' biggrin.gif
baltė
smile.gif+2009 10 06, 09:16-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 10 06, 09:16)
Medžiai išvis lapų nemėto. Jie patys nukrenta tongue.gif
*

Atsiparašau, kad leidau sau pasakyti ne tiesmukai, o kitaip. Manau, mintį buvo galima suprasti ir be šito jūsų komentaro. Galėčiau pavardinti sinonimų daug, su lietuvių kalba problemų neturiu... Bet tema ne apie tai.

QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 06, 14:22)
bet ta karvytė kaip gražiai žiūri  wub.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

Anot Hi, tikriausiai žaislinės karvės nežiūri, ten tik akys dirbtinės, jos negali nei žiūrėti nei matyti lotuliukas.gif
ŽuvelėNEauksinė
wub.gif
user posted image
jau trys puslapiai bigsmile.gif thumbup.gif
VI-VA-VI
QUOTE(baltė @ 2009 10 06, 17:20)
ten tik akys dirbtinės, jos negali nei žiūrėti nei matyti lotuliukas.gif
*

Nu bet cia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Prula @ 2009 10 06, 15:56)
gal skelbiam totalizatorių  hihihi.gif
*

Ta prasme ax.gif
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 06, 17:32)
wub.gif
*

Labai grazi nuotrauka wub.gif

Vis galvoju kada aptarines mano nuotrauka biggrin.gif ar ji ne krenta niekam i akys biggrin.gif
gal pakeisti ax.gif
Omrum
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 06, 17:37)
Vis galvoju kada aptarines mano nuotrauka biggrin.gif ar ji ne krenta niekam i akys biggrin.gif
gal pakeisti ax.gif
*

ne tavo vienos biggrin.gif
Sapokliaka
Man sita labia "svelniai miela". Net nezinau kodel - panasiu nuotrauku nemazai, bet si patrauke demesi wub.gif

user posted image
hi :)
QUOTE(baltė @ 2009 10 06, 17:20)
Atsiparašau, kad leidau sau pasakyti ne tiesmukai, o kitaip. Manau, mintį buvo galima suprasti ir be šito jūsų komentaro. Galėčiau pavardinti sinonimų daug, su lietuvių kalba problemų neturiu... Bet tema ne apie tai.
Anot Hi, tikriausiai žaislinės karvės nežiūri, ten tik akys dirbtinės, jos negali nei žiūrėti nei matyti lotuliukas.gif
*

Onot hi, tai hi ten tik peizaliojos - nepriimkit visko biggrin.gif paraidžiui.
Papildyta:
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 06, 17:37)
gal pakeisti ax.gif
*

tai tu parodyk kuri, pamatysi, iškart susilauksi toookių aptarimų hihihi.gif
Vicious Vici
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 10 06, 17:59)
Man sita labia "svelniai miela". Net nezinau kodel - panasiu nuotrauku nemazai, bet si patrauke demesi  wub.gif

man tai jau per stambiu planu vaikelis unsure.gif 'neskaniai' atrodo ax.gif
VI-VA-VI
smile.gif+2009 10 06, 18:05-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 10 06, 18:05)
tai tu parodyk kuri, pamatysi, iškart susilauksi toookių aptarimų   hihihi.gif
*

Zinai nemoku as fotkinti blush2.gif rankos ir akys tam tesog neskirtos blush2.gif
kartai miega mano pupa wub.gif zuriu ir galvoju kaip padariti ax.gif o kol galvoju ji apsiverte i kita puse lotuliukas.gif
reiketu kviesti namo profa mirksiukas.gif
QUOTE(Lera @ 2009 10 06, 17:53)
ne tavo vienos biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif
c-girl
Lera, suklydau sakydama kad berods atpazinau si mazyliuser posted image.... blush2.gif
Ant kurios dalyves sunelio galvojau radau ji kitoj fotkej....panasus doh.gif Nepazystu sio maziaus, nors ir atrodo matytas, bet turbut todel, kad panasus i ta berniuka apie kuri galvojau lotuliukas.gif
Omrum
QUOTE(c-girl @ 2009 10 06, 19:41)
Lera, suklydau sakydama kad berods atpazinau si mazyliuser posted image.... blush2.gif
Ant kurios dalyves sunelio galvojau radau ji kitoj fotkej....panasus doh.gif Nepazystu sio maziaus, nors ir atrodo matytas, bet turbut todel, kad panasus i ta berniuka apie kuri galvojau lotuliukas.gif
*

nieko būna , bet aš jau 100 proc žinau kieno , atmintis sugrįžo clap.gif: pasirodo nesu visiškai beviltiška doh.gif lotuliukas.gif o tu šį karta su kurie žadi laimėt VĖLLLL???? biggrin.gif
VI-VA-VI
Labai grazi mergaite karalaitė.. wub.gif kokie ilgi plaukuciai thumbup.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=18106
c-girl
QUOTE(Lera @ 2009 10 06, 19:14)
o tu šį karta su kurie žadi laimėt VĖLLLL???? biggrin.gif
*

Nezadu... biggrin.gif
Sapokliaka
O as manau, kad C-girl nuotrauka bus tarp pirmu 10. 4u.gif Man atrodo,kad taip bent jau turetu buti (nesu tikra, bet jei tai ta nuotrauka, apie kuria galvoju, tai puiki, kaip visad c-girl nuotraukos)
Papugele
user posted image
pavadinimas thumbup.gif biggrin.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Papugele @ 2009 10 06, 22:12)
pavadinimas thumbup.gif  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif
Bet pas vaika visa koja bus melyna blink.gif matyt dirzas spaudzia verysad.gif
user posted image

fabute
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 06, 22:22)
drinks_cheers.gif
Bet pas vaika visa koja bus melyna blink.gif matyt dirzas spaudzia verysad.gif
user posted image
*

taigi cia seselis doh.gif
Cukraus pudra
QUOTE(fabute @ 2009 10 06, 22:25)
*

abejoju.

bet vaikai su melynėm manęs tai nestebina schmoll.gif
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(fabute @ 2009 10 06, 21:25)
*

aš irgi manau,kad šešėlis g.gif
VI-VA-VI
QUOTE(fabute @ 2009 10 06, 22:25)
*

priartinti nuotrauka smile.gif seselis toks nebuna doh.gif bet taip buna nuo tu keduciu verysad.gif
bet pas mano vaikus to nebuvo
Cukraus pudra
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 06, 22:41)
bet taip buna nuo tu keduciu verysad.gif
*

pirmą kart girdžiu.
gi sagtis paminkštinta, diržai ant kojos nesideda.
VI-VA-VI
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 06, 22:46)
pirmą kart girdžiu.
gi sagtis paminkštinta, diržai ant kojos nesideda.

*

Pas vaika nutrinta koja verysad.gif bet gal ir ne nuo kedutes mirksiukas.gif
c-girl
Manau jei mamyte skaitytu butu jai labai nesmagu...Maza kas ten- seselis, ar siaip nuspausta kojyte...juk maziukai miega pvz. rankute po zanduku pasideje ir iskart parausta, nusispaudzia ta vieta. Neipuskit burbulo! Ir dar netingi svetimas nuotraukas issisaugoti, iskirpti ir aptarineti detales... unsure.gif Negrazu cool.gif
VI-VA-VI
QUOTE(c-girl @ 2009 10 06, 23:03)
Negrazu cool.gif
*

Man blush2.gif

Mamytei 4u.gif
Cukraus pudra
QUOTE(c-girl @ 2009 10 06, 23:03)
Manau jei mamyte skaitytu butu jai labai nesmagu...Maza kas ten- seselis, ar siaip nuspausta kojyte...juk maziukai miega pvz. rankute po zanduku pasideje ir iskart parausta, nusispaudzia ta vieta. Neipuskit burbulo! Ir dar netingi svetimas nuotraukas issisaugoti, iskirpti ir aptarineti detales... unsure.gif  Negrazu cool.gif
*

aš manau, kad jei dedi foto į viešumą, tai nereik įsižeidinėt dėl to, kad jos apžiūrimos.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.