QUOTE(hi
@ 2009 10 06, 10:16)
o gal vėjas nupučia?
P.S. šiame konkurse foto pavadinimuose , turbūt kaip niekada daug vardų.
O man vis įdomu, kaip su balsavimu bus, t.y. kiek balsų gausim
busit negeros po viena gausit ir gana
QUOTE(Lera @ 2009 10 06, 10:08) Skaitau skaitau ir juokas ir pyktis ima, kas per diskusija... Ale yra ką veikt neturinčiom ką veikt Kas dėl foto su lova pievoj. Pati foto nereali, graži, ryški, spalvos, idėja. ir kaip bebūtų čia yra fotokonkursas, ir pirmiausiai į akis turi kristi bendras, akiai mielas vaizdas. Aišku šiek tiek "nefaina" kad ta mieganti mergytė iš tiesų vaidina, bet jeigu rinktis tarp dviejų foto - su lova ir pvz. neryškios vos įmatomos belekaip padarytos foto,tai manau nereik galvot už ką balsuočiau. o šiaip man dar iš tų "paprastų" vadinamų patinka šios: Kokia maža dama ![]() šita sukėlė šypsnį vien dėl to,kad turiu pati savo mažos juodai baltą foto,kai taip miegodavau, ir gan dažnai... ![]() šita nuo pat pradžių patiko, nu tikrai, kad relaxas, nesupykčiau ir aš taip pamiegot... ![]()
dėl balsų aš nieko nežinau, jau klausiau, kas bus nuspręsta administracijos, taip ir bus.
Informuosiu nedelsdama. QUOTE(Sapokliaka @ 2009 10 06, 08:47) Jei kas nors cia piktas, tai tik Jus, gerbiamoji. Pasiskaitykite savo komentarus (isijautete labai bekritikuodamas).... Ir rado kas sneketi apie issiauklejima Vat vat - labai paciai galioja sis sakinys..... dieve dieve,ne jums aiškini ir ne jums kritikuoti ką man sakyti o ko ne dabat pagal jus jei man pvz nepatiko ta ar ta nuotrauka,negaliu to pasakyti,turiu apsimest kad patinka ar kaip ok,gana of topint ta maža dama ir man labai graži
Mano favorite
SI GRAZUOLE Ir mergaite nuostabi, ir TIKRAI miega, ir fotografuota graziai, kaip ten saket... estetiskai, va! Be jokiu pribombasu prigalvotu. Cia dirbtinai kurti 'meno' nereikejo, tas nuostabus miegas, nuostabi mergaite JAU yra menas, tik tereikejo ji graziai iamzinti.
Baisus dalykas - krizė, tačiau nieko nėra baisiau už dvasinę krizę...
Komentuoti, kritikuoti, galima ir reikia- tai priverčia susigriebti. Kritikuoti objektyviai, kaip ir ginčytis , neįžeidžiant, pasveriant savo žodžius, argumentuotai- yra menas. Pripažinkim, ne visos tą mokam... Gal prieš kritikuodamos ir rašydamos - pasverkim žodžius, mintis, gal tuomet purvo bus mažiau. SM vis labiau panašėja į širšių lizdą, o ne į super mamų valstybę, man darosi gaila... P.s nuostabus dalykas yra TAKTAS, nemanot?
o man si labai miela
gal po konkurso mama parodys ir princeses akytes
turbut tamsios, nes pati mergaites tamsi
gal skelbiam totalizatorių
beje, dėl foto pavadinimų, man pats pačiausias šis http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=18379 o su saviškiu maniau būsiu originali, ale jau matau dar vieną foto su tokiu pat QUOTE(Prula @ 2009 10 06, 16:04) tai kad pvz kiti pavadinimai aplamai kartojas nnn kartų.. baik tu, čia labai originaliai QUOTE(hi Atsiparašau, kad leidau sau pasakyti ne tiesmukai, o kitaip. Manau, mintį buvo galima suprasti ir be šito jūsų komentaro. Galėčiau pavardinti sinonimų daug, su lietuvių kalba problemų neturiu... Bet tema ne apie tai. QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 06, 14:22) Anot Hi, tikriausiai žaislinės karvės nežiūri, ten tik akys dirbtinės, jos negali nei žiūrėti nei matyti ![]() jau trys puslapiai QUOTE(baltė @ 2009 10 06, 17:20) Nu bet cia tai geras QUOTE(Prula @ 2009 10 06, 15:56) Ta prasme QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 06, 17:32) Labai grazi nuotrauka Vis galvoju kada aptarines mano nuotrauka gal pakeisti
Man sita labia "svelniai miela". Net nezinau kodel - panasiu nuotrauku nemazai, bet si patrauke demesi
QUOTE(baltė @ 2009 10 06, 17:20) Atsiparašau, kad leidau sau pasakyti ne tiesmukai, o kitaip. Manau, mintį buvo galima suprasti ir be šito jūsų komentaro. Galėčiau pavardinti sinonimų daug, su lietuvių kalba problemų neturiu... Bet tema ne apie tai. Anot Hi, tikriausiai žaislinės karvės nežiūri, ten tik akys dirbtinės, jos negali nei žiūrėti nei matyti Onot hi, tai hi ten tik peizaliojos - nepriimkit visko Papildyta: QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 06, 17:37) tai tu parodyk kuri, pamatysi, iškart susilauksi toookių aptarimų QUOTE(Sapokliaka @ 2009 10 06, 17:59) Man sita labia "svelniai miela". Net nezinau kodel - panasiu nuotrauku nemazai, bet si patrauke demesi man tai jau per stambiu planu vaikelis QUOTE(hi Zinai nemoku as fotkinti kartai miega mano pupa reiketu kviesti namo profa QUOTE(Lera @ 2009 10 06, 17:53)
Lera, suklydau sakydama kad berods atpazinau si mazyli
.... Ant kurios dalyves sunelio galvojau radau ji kitoj fotkej....panasus QUOTE(c-girl @ 2009 10 06, 19:41) Lera, suklydau sakydama kad berods atpazinau si mazyli .... Ant kurios dalyves sunelio galvojau radau ji kitoj fotkej....panasus nieko būna , bet aš jau 100 proc žinau kieno , atmintis sugrįžo
Labai grazi mergaite karalaitė..
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=18106
O as manau, kad C-girl nuotrauka bus tarp pirmu 10.
![]() pavadinimas
Manau jei mamyte skaitytu butu jai labai nesmagu...Maza kas ten- seselis, ar siaip nuspausta kojyte...juk maziukai miega pvz. rankute po zanduku pasideje ir iskart parausta, nusispaudzia ta vieta. Neipuskit burbulo! Ir dar netingi svetimas nuotraukas issisaugoti, iskirpti ir aptarineti detales...
QUOTE(c-girl @ 2009 10 06, 23:03) Manau jei mamyte skaitytu butu jai labai nesmagu...Maza kas ten- seselis, ar siaip nuspausta kojyte...juk maziukai miega pvz. rankute po zanduku pasideje ir iskart parausta, nusispaudzia ta vieta. Neipuskit burbulo! Ir dar netingi svetimas nuotraukas issisaugoti, iskirpti ir aptarineti detales... aš manau, kad jei dedi foto į viešumą, tai nereik įsižeidinėt dėl to, kad jos apžiūrimos. |