Įkraunama...
Įkraunama...

Kalendorius su šeimos nuotraukomis

Sveikos, mamos,

Radau kalendoriaus paruoštuką 2010 metams, gal ir jums pravers. Susidėjau vaikų nuotraukas - bus liuks dovana seneliams Kalėdų proga. Pasigaminau per valandą, tad dalį dovanų jau turim thumbup.gif

Kalendorius su intrukcijomis štai čia: Kalendorius su šeimos nuotraukomis - nebrangi, praktiška, linksma dovana Kalėdoms.
Atsakyti
Tikrai šauni idėja. Bet man kažkas nesigauna, atrodo seku instrukciją, bet mano įkelta nuotraka lieka už duotos "originalo" nuotraukos. g.gif Tek dar padirbėti, matyt kažką praleidau.
Atsakyti
QUOTE(baltai balta @ 2009 10 06, 14:29)
Tikrai šauni idėja. Bet man kažkas nesigauna, atrodo seku instrukciją, bet mano įkelta nuotraka lieka už duotos "originalo" nuotraukos.  g.gif Tek dar padirbėti, matyt kažką praleidau.


Šiaip jau seną nuotrauką ištrinkit, tada paspauskit pele ant balto ploto kairiame viršutiniame puslapio kampe. Ims mirksėt kursiorius/pagaliukas. Tada bandykit insert -> picture. Ir tada su picture options pasižaist - behind text turėtų suveikt.
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2009 10 06, 22:10)


Ačiū 4u.gif Tikiuosi neįkyrėsiu labai, esu pradedanti tokiuose reikalauose, visada galvojau, kad tai neįmanoma, be spec. žinių. O pasirodo galiu ir aš ax.gif
Dar noriu paklausti, kai ištrinu nuotrauką, lieka fonas, ar jį galima kaip nors ištrinti? nes atrodo jo niekaip negaliu pažymėti.
Atsakyti
Toks čia ir įkyrėjimas, malonu padėt smile.gif

Man tai ištrynus nuotrauką ir dar kartą paspaudus ant likusio pagrindo jis pasižymi lygiai taip pat kaip nuotrauka... Dar kartą del mygtukas ir išsitrina.

Tik lentelės antraštę su dienų pavadinimais kiek sunkiau ištrint.

Dar surašiau savajame visus gimtadienius, kad nepamirštų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuzka: 07 spalio 2009 - 17:08
mes pernai, kaledu proga, kalendorius dareme, spaustuveje, rezultatas gavosi puikus, visiem po egzemplioriu uzteko ir kiseninius kalendoriukus pridejome, taciau tai brangu g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2009 10 07, 18:06)


4u.gif 4u.gif 4u.gif aha, jau išsiaiškinau truputį pasidarbavus.
O surašyti gimtadienius tai thumbup.gif idėja. dar galima prirašyti vardadienius, jei jums tai reikšminga arba šiaiip kokias įsimintinas progas...
Atsakyti
QUOTE(xixiciuke @ 2009 10 08, 11:10)
Kalendoriu pasigaminti nera pigus malonumas, taciau verta.


Na, tas nepigus malonumas, tai 25-30 litų jei neturi spalvoto spausdintuvo. Tai nėra labai daug, lyginant, kad ir kitoms dovanoms išleidi panašiai ar net daugiau.
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2009 10 08, 00:41)
Na, tas nepigus malonumas, tai 25-30 litų jei neturi spalvoto spausdintuvo. Tai nėra labai daug, lyginant, kad ir kitoms dovanoms išleidi panašiai ar net daugiau.


Cia ziurint kokios kokybes Jus tikites, nes galima ir su nespalvotu spausdintuvu atsispausdint, tuomet vieneto savikaina gautusi labai maza bigsmile.gif Taciau as taip nerizikuociau. Nebent tik su spausdintuvu, kuris uznesineja visa CMYk is karto, t.y. vienas is galimu Canon modeliu pixma 540 atrodo (ju ten keli yra) arba tik su skaitmenine profesionalia indigo spaudos masina. Ir toliau tas kalendorius taip pat reikalauja arba labai igudusiu rankyciu, kad graziai irist (jei jis susideda is keliu lapeliu) arba profesionalaus irisimo spirale, ko namie pats nelabai pasidarysi. Cia kiekvienam pagal skoni ir poreiki, tiesiog man butu geda dovanoti draugam ir artimiesiems neisvaizdziai atspausdinta kalendoriu, kai jau i maketa idedama daug darbo... 4u.gif
Papildyta:


Cia jau kalbu apie rimta kalendoriu, kuris susideda is 13A3 formato lapu(t.y.420x297mm) 12menesiu+virselis, segtas spirale. Arba galimas tokio pat tipo tik A4 formatu.
Atsakyti
as idejau foto bet ma neleidzia zaisti su ja.tik mazinti.negaliu nei centruoti.ir neleidzia pasirinkti kokioj padety noriu g.gif
Atsakyti
Pagelbėkit 4u.gif Ar reik nuotrauką mažint prieš įkėlinėjant blush2.gif ? Man kažkotais nesigauna. Kažkokią siaurą juostelę įdeda vietoj nuotraukos. Sumažinau, bet tada labai nekokybiška, neryški. Kaip jūs darot?
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2009 10 16, 15:30)
as idejau foto bet ma neleidzia zaisti su ja.tik mazinti.negaliu nei centruoti.ir neleidzia pasirinkti kokioj padety noriu g.gif


Kad leistų tampyt, įkėlus nuotrauką reikia per properties padaryt "behind text" . Tada be problemų didinasi/mažinasi, nusitempia tiksliai į norimą vietą.

Atsakyti