Sena tema, jei kam reiks ČIA  Pradedant anos temos paskutiniais postai, tai aš pati sakiausi iš lesis.lt, tai man jie nepatiko, nes pateikta informacija buvo klaidinga. Pagal info lęšius turėjau gauti per 5 darbo dienas, o laukiau net 2 savaites Beje, jie man sakė, kad visi LT gauna lęšius iš to pačio tiekėjo, tad kokybė tikrai tokia pati
SuperMeska
2009 10 06, 13:44
QUOTE(aGucci @ 2009 10 06, 14:26) Pradedant anos temos paskutiniais postai, tai aš pati sakiausi iš lesis.lt, tai man jie nepatiko, nes pateikta informacija buvo klaidinga. Pagal info lęšius turėjau gauti per 5 darbo dienas, o laukiau net 2 savaites O manolesiai.lt prekes pristate jau kita diena po uzsakymo. Kiek ziurejau, tai ir pristatymo mokestis pas juos maziausias.
damselfly
2009 10 06, 13:48
Sveikos, as taip pat sakiausi is manolesiai.lt. Gavau per kelias dienas, esu patenkinta
QUOTE(SuperMeska @ 2009 10 06, 12:44) O manolesiai.lt prekes pristate jau kita diena po uzsakymo. Kiek ziurejau, tai ir pristatymo mokestis pas juos maziausias.
Nu labai abejoju ar mano lęšius jie būtų galėję pristatyti kitą dieną  Nes maniškiai toriniai  Nors lesis.lt po to pakeitė info apie jų pristatymą  O ir sakiausi iš jų vien dėl to, kad pristatymo laikas buvo nurodytas trumpesnis nei manolesiai.lt  Žo išdūrė kaip mažą vaiką
linziuke
2009 10 08, 13:16
As taip pat uzsisakiau lesius is manolesiai.lt, gavau juos sekancia diena po apmokejimo, saunu
as ir nesioju lesiukus kas cia per akcija, pasidalinkit paneles, gal ir man ka pigiau apsimoka isigyti
SuperMeska
2009 10 09, 09:14
QUOTE(maye @ 2009 10 08, 18:06) as ir nesioju lesiukus kas cia per akcija, pasidalinkit paneles, gal ir man ka pigiau apsimoka isigyti  Tiesiog pasiziurek internetinius puslapius ir kainas. Matysi, ar taviskiai lesiai pigesni nei perki optikoje ar ne (juk kiekviena skirtingus lesius nesiojam).
andzelika p.
2009 10 09, 16:17
QUOTE(damselfly @ 2009 10 06, 14:48) Sveikos, as taip pat sakiausi is manolesiai.lt. Gavau per kelias dienas, esu patenkinta  O as net nepatingejau uzsiregistruoti, kad pasisakyti. As irgi uzsisakiau, bet man atveze viena diena veliau nei zadejo ir pakuote baisiai suglamzyta ir pradraskyta buvo, bet lesiu atrodo nepagadino.
QUOTE(andzelika p. @ 2009 10 09, 15:17) O as net nepatingejau uzsiregistruoti, kad pasisakyti. As irgi uzsisakiau, bet man atveze viena diena veliau nei zadejo ir pakuote baisiai suglamzyta ir pradraskyta buvo, bet lesiu atrodo nepagadino.
Tokiu atveju turėjei pilną teisę neimti prekės ir gražinti ją pardavėjui, reikalaudama pakeisti arba gražinti pinigus  Nes pristatymo laikas priklauso ne tik nuo pardavėjo, bet ir kompanijos, kuri veža
medlink
2009 10 14, 18:12
Laba diena QUOTE(maye @ 2009 10 08, 19:06) as ir nesioju lesiukus kas cia per akcija, pasidalinkit paneles, gal ir man ka pigiau apsimoka isigyti  Visos ieskom kur kuo pigiau nusipirkti!!! Galiu duoti kontaktus zmogaus, is kurio lesius galesite nusipirkti tokiom kainom: Bausch & Lomb Pure Vision nuo 14,00 Lt/vnt. Bausch & Lomb SofLens 59 nuo 11,00 Lt/vnt. Bausch & Lomb SofLens 38 (Optima FW) nuo 14,00 Lt/vnt. Bausch & Lomb ReNu tirpalas 360 ml (dovana ReNu akiu lasai 8 ml) 33 Lt. CooperVision Biofinity (silikoniniai) nuo 23 lt. CooperVision Unik Plus tirpalas 100 ml - 14 lt, 360 ml - 24 Lt, 500 - 29 Lt Artimoj ateity bus platesnis asortimentas su Johnson & Johnson bei Ciba vision prekemis. I e.pasta galiu issiusti ir daugiau info, parasykit i az. O galit tiesiai pasiskambinti Arunui (mano MB) 8 601 00 697 Tikiuosi pagelbejau
Kaip idomu niekuomet nepagalvojau apie lesiu uzsakyma internetu, bet ziuriu daug pigiau ir jus mergaites giriat,kad geri  Reiks pabandyti
QUOTE(medlink @ 2009 10 14, 17:12) (mano MB)
Reklama QUOTE(Ledime @ 2009 10 14, 20:34) Kaip idomu niekuomet nepagalvojau apie lesiu uzsakyma internetu, bet ziuriu daug pigiau ir jus mergaites giriat,kad geri  Reiks pabandyti  Nu tai aišku, kad kokybė neprastesnė, nei perkant kokiam Visionexpres ar kaip jis ten pas jus vadinasi Gundausi išmėginti kasdienius torinius lęšius, bet nrandu tokių, kokių noriu
medlink
2009 10 15, 08:26
QUOTE(aGucci @ 2009 10 15, 00:46) Reklama Gundausi išmėginti kasdienius torinius lęšius, bet nrandu tokių, kokių noriu  Kas vadina tai reklama, o kas dziaugiasi turedamas galimybe isigyti pigiau  nemanau, kad reikia moketi daug, jei galima isigyti pigiau O tu toriniu ( tik nezinau kokiu cia norit) tai galima spec uzsisakyti
Aš irgi niekada nemėginau lęšių užsakinėti internetu  reikia dabar apžiūrėti kainas, gal susigundysiu
QUOTE(medlink @ 2009 10 15, 07:26) * Reklamai yra specialios temos, jei ką ** Ačiū, ne. Aš kaip nors pati. QUOTE(A'yša @ 2009 10 15, 08:04) Aš irgi niekada nemėginau lęšių užsakinėti internetu  reikia dabar apžiūrėti kainas, gal susigundysiu  Žinoma, tik reikia nepatingėti pasiieškoti
QUOTE(medlink @ 2009 10 15, 09:26) Reklama, ne reklama, bet man padėjo  Labai informatyviai ir mandagiai paaiškino  Kainos tikrai mažesnės nei kitur  Net pristatymas ir tas pigesnis.
aprilita
2009 10 16, 13:07
QUOTE(A'yša @ 2009 10 15, 10:04) Aš irgi niekada nemėginau lęšių užsakinėti internetu  reikia dabar apžiūrėti kainas, gal susigundysiu  Aš jau kuris laikas gundausi, bet vis nesiryžtu. Kaip tik gana greitai reikės pirkti, gal šįkart surizikuosiu... Dar ta pačia proga užklausiu: kiek laiko jūs išnešiojate savo lęšius? Pvz., perkate mėnesinius tai ir nešiojate lygiai mėnesį ar ilgiau?
QUOTE(aprilita @ 2009 10 16, 14:07) Dar ta pačia proga užklausiu: kiek laiko jūs išnešiojate savo lęšius? Pvz., perkate mėnesinius tai ir nešiojate lygiai mėnesį ar ilgiau? Aš tai ilgiau
QUOTE(*LADA* @ 2009 10 16, 11:23) Reklama, ne reklama, bet man padėjo  Labai informatyviai ir mandagiai paaiškino  Kainos tikrai mažesnės nei kitur  Net pristatymas ir tas pigesnis.  Nu valio Tai grynai sportinio intereso vedama, Medlink, klausiu kiek kainuoja Encore (Vertex) Toric lęšiai ir Frequency Xcel Toric QUOTE(aprilita @ 2009 10 16, 12:07) Dar ta pačia proga užklausiu: kiek laiko jūs išnešiojate savo lęšius? Pvz., perkate mėnesinius tai ir nešiojate lygiai mėnesį ar ilgiau?
Ameniškai aš nenešioju ilgiau nei priklauso, o ir okulistai nerekomenduoja tokių "bandymų"  Bet yra kas nešioja dauuuuuug ilgiau
medlink
2009 10 16, 15:28
QUOTE(*LADA* @ 2009 10 16, 14:23) Reklama, ne reklama, bet man padėjo  Labai informatyviai ir mandagiai paaiškino  Kainos tikrai mažesnės nei kitur  Net pristatymas ir tas pigesnis.   dziugu tai girdeti  prasom visada kreiptis P.s. susidomejimas labai didelis
medlink
2009 10 16, 15:47
QUOTE(aGucci @ 2009 10 16, 17:19) Tai grynai sportinio intereso vedama, Medlink, klausiu kiek kainuoja Encore (Vertex) Toric lęšiai ir Frequency Xcel Toric Ameniškai aš nenešioju ilgiau nei priklauso, o ir okulistai nerekomenduoja tokių "bandymų"  Bet yra kas nešioja dauuuuuug ilgiau  Parasiau i az O del nesiojimo laiko tai visiskai sutinku  tie kas dar neturejo problemu, tai drasiai nesioja ilgiau. Bet tai tikrai nesveika!!!!
QUOTE(medlink @ 2009 10 16, 14:47) Parasiau i az
B.r.i.u.n.e.t.e
2009 10 16, 17:23
QUOTE(aprilita @ 2009 10 16, 14:07) Aš jau kuris laikas gundausi, bet vis nesiryžtu. Kaip tik gana greitai reikės pirkti, gal šįkart surizikuosiu... Dar ta pačia proga užklausiu: kiek laiko jūs išnešiojate savo lęšius? Pvz., perkate mėnesinius tai ir nešiojate lygiai mėnesį ar ilgiau? viena karta gavau toki uzdegima, kad daugiau nekyla noras nesioti ilgiau nei paskirta (nors ir iki tol nenesiojau daug ilgiau, menesinius nesiodavau ~1.5 men). QUOTE(medlink @ 2009 10 16, 16:28)  dziugu tai girdeti  prasom visada kreiptis P.s. susidomejimas labai didelis  Gaila tik, kad pasirinkimas toks mazas Bet kadangi gyvenate kaimynysteje tai , manau, skysti tikrai reikes isigyti
norejau paklausti,o naudojate koki specialu tusa nesiojancioms lesius? as naudoju maxfactor masterpiece max,bet kazkaip kartais atrodo kad juo pasidazius akys sudirgsta..  nors ant buteliuko parasyta kad tinka jautrioms akims..
SuperMeska
2009 10 18, 18:52
QUOTE(milky @ 2009 10 17, 22:42) norejau paklausti,o naudojate koki specialu tusa nesiojancioms lesius? as naudoju maxfactor masterpiece max,bet kazkaip kartais atrodo kad juo pasidazius akys sudirgsta..  nors ant buteliuko parasyta kad tinka jautrioms akims..  As Artistry naudoju (atsparus vandeniui, nedirgina akiu, bet nera specialus nesiojancioms lesius). Bent jau mano akims tinka.
Magnifique
2009 10 18, 19:41
QUOTE(milky @ 2009 10 17, 22:42) norejau paklausti,o naudojate koki specialu tusa nesiojancioms lesius? as naudoju maxfactor masterpiece max,bet kazkaip kartais atrodo kad juo pasidazius akys sudirgsta..  nors ant buteliuko parasyta kad tinka jautrioms akims..  Naudoju tuos pačius kaip ir iki lęšių nešiojimo (Isadora,Loreal,Manhattan,MaxFactor ir tt.) Papildyta:QUOTE(aprilita @ 2009 10 16, 14:07) Aš jau kuris laikas gundausi, bet vis nesiryžtu. Kaip tik gana greitai reikės pirkti, gal šįkart surizikuosiu... Dar ta pačia proga užklausiu: kiek laiko jūs išnešiojate savo lęšius? Pvz., perkate mėnesinius tai ir nešiojate lygiai mėnesį ar ilgiau? Perku mėnesiui,nešioju apie du mėn.Mano brolis perka mėnesiui,oi nešioja apie du su puse.Šiaip,aš nešioju,kol jaučiu,kad paseno (tik įsidėjus nežmoniškai pradeda griaužti akis) tada iškart imu lauk ir išmetu
Manolesiai.lt
2009 10 20, 08:44
QUOTE(andzelika p. @ 2009 10 09, 17:17) O as net nepatingejau uzsiregistruoti, kad pasisakyti. As irgi uzsisakiau, bet man atveze viena diena veliau nei zadejo ir pakuote baisiai suglamzyta ir pradraskyta buvo, bet lesiu atrodo nepagadino. Laba diena, atsiprašome, kad Jūsų užsakytos prekės buvo pristatytos su pažeista pakuote. Netrukus prekes pirkėjams pristatysime patogesnėse pakuotėse, tad panašių incidentų tikimės išvengti. Norėdami atsiprašyti už kilusius nepatogomus kito užsakymo metu padovanosime Jūsų pasirinktą 120 ml valomąjį tirpalą. Ačiū, kad perkate Manolesiai.lt. Pagarbiai, Tadas, Manolesiai.lt
MisKaprizas
2009 10 20, 09:00
QUOTE(SuperMeska @ 2009 10 18, 19:52) As Artistry naudoju (atsparus vandeniui, nedirgina akiu, bet nera specialus nesiojancioms lesius). Bent jau mano akims tinka. Aš irgi turiu tušą iš Artistry ir kaip tik dabar praktiškai perėjau vien prie kontaktinių lęšių - puikiai tinka ir toliau
wilmute4u
2009 10 20, 21:49
o gal zinot kur galeciau isigyti kontaktinius lesius Formula UV 55?
Kriopena
2009 10 21, 18:34
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 10 18, 20:41) Naudoju tuos pačius kaip ir iki lęšių nešiojimo (Isadora,Loreal,Manhattan,MaxFactor ir tt.) Papildyta:Perku mėnesiui,nešioju apie du mėn.Mano brolis perka mėnesiui,oi nešioja apie du su puse.Šiaip,aš nešioju,kol jaučiu,kad paseno (tik įsidėjus nežmoniškai pradeda griaužti akis) tada iškart imu lauk ir išmetu  Nerekomenduojama lesiu nesioti ilgiau negu nurodyta. Reikia laikytis rekomendaciju, jeigu sakoma- kad vienadieniai, vadinasi skirti tik vienai dienai, menesiniai- tik menesiui ir ne ilgiau.
be*starlet
2009 10 22, 14:55
QUOTE(Kriopena @ 2009 10 21, 19:34) Nerekomenduojama lesiu nesioti ilgiau negu nurodyta. Reikia laikytis rekomendaciju, jeigu sakoma- kad vienadieniai, vadinasi skirti tik vienai dienai, menesiniai- tik menesiui ir ne ilgiau.  drisciau papriestarauti  buna taip, kad kasdiena zmogus gal ju nenesioja, tarkim iskrenta savaitgaliai arba tik kelias valandas per diena, tai automatiskai tas menuo ir prasitesia. Pati menesinius nesioju 2-2.5 men.
QUOTE(be*starlet @ 2009 10 22, 13:55) drisciau papriestarauti  Čia jau kiekvieno asmeninis reikalas, nes Kriopena sakė nerekomenduojama, gi nesakė žmogus, kad griežtai draudžiama  Bet kai pačiai įsimes infekcija, tada nebenorėsi prieštaraut Ir pagal tamstą išeina, kad vienadeinius (sakykim skirti nešioti 24 valandas), jei nešioji 8 valandas per dieną, tada galima nešioti 3 dienas Anoj temoj labai geras palyginimas buvo pienas. Abejoju ar tamsta naudoji, jei galiojimo data (rekomenduojama beje) pasibaigus
Magnifique
2009 10 22, 17:44
Ai,man vis išpuola,kad kai reikia lęšių mano pažįstamas labai gerai oftalmologas būna kažkur dingęs.Tai seminaras,tai atostogos,tai dar kas ir tenka laukt,tai kažkaip ir gaunasi tiek du mėn. Plius vakare anksti išsiimu (ryte įsidedu darbo dienom apie 7.30-8.30,o išsiimu apie 20.00,savaitgaliais kartais išvis neįsidedu,jei niekur neinu,o šiaip apie 11-14val,išsiimu kaip kada  ) Ir šiaip,oftalmologas sakė irgi,kad kaip ir nerekomenduojama,BET realiai galima nešiot kol pasensta t.y. tik įsidėjus taip graužia akis,kad kentėt neįmanoma.Tada išsiimi ir iškart šiukšlių dėžėn šveiti. Aš šiaip bent kas 1,5-2 mėn kečiu,nors graužt nepradeda
simbucke
2009 10 22, 18:45
as va savo pirmuosius lesius naudoju jau 2menesius. darbo dienomis nuo 7.30 iki 15val.savaitgaliais nenesioju.bet jau greit mesiu lauk
liepsnele
2009 10 22, 20:18
QUOTE(aGucci @ 2009 10 22, 16:58) Čia jau kiekvieno asmeninis reikalas, nes Kriopena sakė nerekomenduojama, gi nesakė žmogus, kad griežtai draudžiama  Bet kai pačiai įsimes infekcija, tada nebenorėsi prieštaraut Merginos, infekcija dar nera baisiausia, kas gali nutikti nuo lesiu pernesiojimo... Jau rasiau ir anksciau, tik ziuriu, kazkaip daugiau su tokia nekokia patirtim neatsiranda... Arba jums gydytoja nepatikrina ragenos bukles... Man nuo tokiu eksperimentu su lesiais - menesiniu nesiojimo iki keliu menesiu eme iauginet kraujagysles i ragena, ir tai yra negriztamas procesas  Ir jokiu ypatingu pojuciu nejutau, kol idemiai neapziurejo mano akiu. Net uzdegimu jokiu neturedavau...
QUOTE(liepsnele @ 2009 10 22, 19:18) Merginos, infekcija dar nera baisiausia, kas gali nutikti nuo lesiu pernesiojimo... Jau rasiau ir anksciau, tik ziuriu, kazkaip daugiau su tokia nekokia patirtim neatsiranda... Arba jums gydytoja nepatikrina ragenos bukles... Man nuo tokiu eksperimentu su lesiais - menesiniu nesiojimo iki keliu menesiu eme iauginet kraujagysles i ragena, ir tai yra negriztamas procesas  Ir jokiu ypatingu pojuciu nejutau, kol idemiai neapziurejo mano akiu. Net uzdegimu jokiu neturedavau... Va, infekcija tik gėlytės, o gali ir daug daug blogiau baigtis  Dabar atsimenu, kad sakei
aprilita
2009 10 23, 09:43
QUOTE(medlink @ 2009 10 14, 19:12) Laba diena Visos ieskom kur kuo pigiau nusipirkti!!! Galiu duoti kontaktus zmogaus, is kurio lesius galesite nusipirkti tokiom kainom: Bausch & Lomb Pure Vision nuo 14,00 Lt/vnt. Bausch & Lomb SofLens 59 nuo 11,00 Lt/vnt. Bausch & Lomb SofLens 38 (Optima FW) nuo 14,00 Lt/vnt. Bausch & Lomb ReNu tirpalas 360 ml (dovana ReNu akiu lasai 8 ml) 33 Lt. CooperVision Biofinity (silikoniniai) nuo 23 lt. CooperVision Unik Plus tirpalas 100 ml - 14 lt, 360 ml - 24 Lt, 500 - 29 Lt Artimoj ateity bus platesnis asortimentas su Johnson & Johnson bei Ciba vision prekemis. I e.pasta galiu issiusti ir daugiau info, parasykit i az. O galit tiesiai pasiskambinti Arunui (mano MB) 8 601 00 697 Tikiuosi pagelbejau  Medlink, labai ačiū už tarpininkavimą!  Aš vakar jau sulaukiau savo užsakymo, esu labai patenkinta- greitai užsisakiau, greitai sulaukiau atsakymo ir maloniai suderinome viską su gerb. Arūnu, greitai ir tvarkingai viską gavau- ko daugiau norėti klientui?  O kainos tikrai geros. QUOTE(milky @ 2009 10 17, 22:42) norejau paklausti,o naudojate koki specialu tusa nesiojancioms lesius? as naudoju maxfactor masterpiece max,bet kazkaip kartais atrodo kad juo pasidazius akys sudirgsta..  nors ant buteliuko parasyta kad tinka jautrioms akims..  Į etiketės informaciją pažiūriu, bet apskritai perku visokius tušus, nebūtinai tik nešiojančioms lęšius, o jau pabandžius paaiškėja, ar jie tinkami. Jei tušas trupa, byra- nenaudoju, nes tada dulkelių prikrenta į akis ir erzina. MaxFactor kol kas niekad nenuvylė. liepsnele, papasakok plačiau, kas tau nutiko, labai suneraminai...  Aš irgi esu linkusi nešioti lęšius ilgiau, nei nurodoma, tol, kol, kaip kitos jau ir sakė, pajuntu, kad jie paseno ir dirgina. Taip pranešioju mėnesinius lęšius ir 2-2,5 mėnesio... Tačiau taip darau jau 7-8 metai, ir net mano okulistai minėjo, kad galima nešioti ir ilgiau, nei skirta, nes gamintojai paprasčiausiai mėgsta skelbti trumpesnį nešiojimo laiką verslo tikslais (trumpiau nešiosi- dažniau pirksi).
QUOTE(aprilita @ 2009 10 23, 08:43) * nes gamintojai paprasčiausiai mėgsta skelbti trumpesnį nešiojimo laiką verslo tikslais (trumpiau nešiosi- dažniau pirksi). ** liepsnele, papasakok plačiau, kas tau nutiko, labai suneraminai... * Tą patį dalima pritaikyt ir kitoms prekėms tada, o tai absurdas  Galiojimo ar nešiojimo laikas parašytas šiaip sau O be to, kontaktiniai lęšiai juk yra medicininės paskirties Nepatinka mėnesiniai, pirk metinius ir galvos nereiks sukt ** Atsakymas: QUOTE(liepsnele) Man nuo tokiu eksperimentu su lesiais - menesiniu nesiojimo iki keliu menesiu eme iauginet kraujagysles i ragena, ir tai yra negriztamas procesas
aprilita
2009 10 23, 10:38
aGucci, pačioj lęšių nešiojimo pradžioj aš pirkdavau pusmetinius, tačiau man jie nebuvo malonūs, kažkokie storesni ir panešiojus porą mėnesių apsinešdavo apnašomis, nors prižiūrėjau ir plaudavau tikrai kaskart ir rūpestingai. Tada būdama su lęšiais matydavau visą laiką plaukiojančius taškelius.  Taip ir perėjau prie trumpiau nešiojamų. O dėl to, kas nutiko liepsnelei, tai aš noriu sužinoti plačiau, kas vyksta, kas keičiasi, kokie pojūčiai, kai kraujagyslės įauga į rageną, kokie tyrimai atliekami, kad tą nustatytum ir pan. Sekantį kartą eidama pas gydytoją būtinai pasiklausiu, nes suneramino tai labai...
QUOTE(aprilita @ 2009 10 23, 09:38) * Tada būdama su lęšiais matydavau visą laiką plaukiojančius taškelius.  ** Sekantį kartą eidama pas gydytoją būtinai pasiklausiu, nes suneramino tai labai...  * O blyn ** O gydytojas pasakys: gali taip būt, bet labai retai  Šiaip juokas pro ašaras, bet aš kai pasiskaičiau kas gali nutikti, kai ilgiau panešioji lęšius, tai nebelaukiu kol pradės dirginti akis  O jei pradeda dirgint neišnešiojus mėnesio, metu lauk, nes manau akys vienos iš svarbiausių organų
medlink
2009 10 24, 07:07
QUOTE(aprilita @ 2009 10 23, 11:43) Medlink, labai ačiū už tarpininkavimą!  Aš vakar jau sulaukiau savo užsakymo, esu labai patenkinta- greitai užsisakiau, greitai sulaukiau atsakymo ir maloniai suderinome viską su gerb. Arūnu, greitai ir tvarkingai viską gavau- ko daugiau norėti klientui?  O kainos tikrai geros. Nedekok  svarbu, kad likai patenkinta  Perduosiu MB
Gretušiukas
2009 10 24, 08:10
QUOTE(aGucci @ 2009 10 23, 11:51) ...nebelaukiu kol pradės dirginti akis  O jei pradeda dirgint neišnešiojus mėnesio, metu lauk, nes manau akys vienos iš svarbiausių organų  Aš nešioju vienkartinius lęšius ir labai patenkinta.Nereikia skirti laiko priežiūrai, ryte įsidedi - vakare išsiimi ir išmeti, kaskart jie kaip nauji, patogūs, tikrai švarūs ir nedirgina visai
mcdeivis
2009 10 24, 11:05
QUOTE(Gretušiukas @ 2009 10 24, 09:10) Aš nešioju vienkartinius lęšius ir labai patenkinta.Nereikia skirti laiko priežiūrai, ryte įsidedi - vakare išsiimi ir išmeti, kaskart jie kaip nauji, patogūs, tikrai švarūs ir nedirgina visai  žadu ir aš pradėti nešioti ir mano nuomone geriausi ir negadinantys akių KL yra vienadieniai, nekeliantys daug rūpesčių.
krugile
2009 10 24, 12:38
QUOTE(mcdeivis @ 2009 10 24, 12:05) žadu ir aš pradėti nešioti ir mano nuomone geriausi ir negadinantys akių KL yra vienadieniai, nekeliantys daug rūpesčių. Sveikos, o ,sakykit, Jums nesunkiau vienadienius lesius isideti, nei pvz. kur skirti 3 men. ? as neseniai pradejau nesioti, tai su vienadieniais labai vargau....
B.r.i.u.n.e.t.e
2009 10 24, 13:25
QUOTE(Gretušiukas @ 2009 10 24, 09:10) Aš nešioju vienkartinius lęšius ir labai patenkinta.Nereikia skirti laiko priežiūrai, ryte įsidedi - vakare išsiimi ir išmeti, kaskart jie kaip nauji, patogūs, tikrai švarūs ir nedirgina visai  pritariu, su vienadieniais maziau rupesciu, bet, deja, daug brangiau gaunasi
Gretušiukas
2009 10 24, 13:49
QUOTE(krugile @ 2009 10 24, 13:38) Sveikos, o ,sakykit, Jums nesunkiau vienadienius lesius isideti, nei pvz. kur skirti 3 men. ? as neseniai pradejau nesioti, tai su vienadieniais labai vargau.... Man tai taip pat paprasta, kaip ir ilgalaikius, tik kažkaip su tais vienadieniais nėra tų pusių kur lėkštutė ar dubenėlis, kad atskirti kuria puse dėtis.Čia kaip ištrauki iš pakuotės, taip ir dedi, na o jei netaip įdedi, pajauti diskomfortą mažytį ir pakeiti pusę QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 10 24, 14:25) pritariu, su vienadieniais maziau rupesciu, bet, deja, daug brangiau gaunasi  Tiesa, gaunasi gal dvigubai brangiau, bet nesikaupia tos apnašos, ir akiai daugiau deguonies.Va žiūrėjau manolesiai.lt , tai 150Lt kainuoja 90vnt. (45 poros).Tikrai brangiai.Aš pati šiandien optikoje nusipirkau 60vnt. (30 porų), tai paklojau 130Lt.Dabar labai ant savęs pykstu, kodėl neužsisakinėjau
liepsnele
2009 10 25, 11:17
QUOTE(aprilita @ 2009 10 23, 10:43) liepsnele, papasakok plačiau, kas tau nutiko, labai suneraminai...  Aš irgi esu linkusi nešioti lęšius ilgiau, nei nurodoma, tol, kol, kaip kitos jau ir sakė, pajuntu, kad jie paseno ir dirgina. Taip pranešioju mėnesinius lęšius ir 2-2,5 mėnesio... Tačiau taip darau jau 7-8 metai, ir net mano okulistai minėjo, kad galima nešioti ir ilgiau, nei skirta, nes gamintojai paprasčiausiai mėgsta skelbti trumpesnį nešiojimo laiką verslo tikslais (trumpiau nešiosi- dažniau pirksi). Del tokio okulistu sakymo yra visiska nesamone, visiskas profesionalumas taip sakyti, kitose salyse ir prisiteisciau uz akiu suzalojima nuo taip sakiusiu. Beje, ar pastebejot, kad daug lesiu, kuriuos gamintojas skelbia kaip skirtus nesioti 2-3 savaites, Lietuvoje parduoda kaip menesinius? Plius, dar pataria juos ilgiau nesioti, nes tipo gamintojas per trumpa galiojima laika nurodo O man realiai kazkokiu pojuciu nebuvo, kiek klausiau gydytoju, tai sake, kad ju ir nebuna, nebent ta kraujagysle uzauga tau regejimo zonoj, tada tiesiog gali imti kazkas pries akis trukdyt ziuret. O juk akys taip bando gintis nuo deguonies bado, ir tikrai nesakykit, kad menesiniai lesiai (dar jeigu jie is tikro skirti menesiui, o ne 2-3 savaitems!), pranesioti ilgiau nei menesi, gali prakeisti akiai tinkama deguonies kieki, leisti ragenai normaliai kvepuoti. Kai jau ima dirginti pernesiotas lesis, tai jau sakes, reiskia, isvis akis dusta... Tyrimas yra labai paprastas, tiesiog apziuri per nezinau kaip prietaisas tiksliai vadinas, toks tarsi padidinamas stiklas, liepa paziuret i virsu, i apacia, i sonus ir mato ragenos bukle. Ir viskas, nieko ypatingo. Jei dar kas turit kokiu klausimu, mielai atsakysiu. Tiesiog po sio nutikimo stengiuos visus paprotint, nezaist su akim. Papildyta:QUOTE(krugile @ 2009 10 24, 13:38) Sveikos, o ,sakykit, Jums nesunkiau vienadienius lesius isideti, nei pvz. kur skirti 3 men. ? as neseniai pradejau nesioti, tai su vienadieniais labai vargau.... jo, man irgi sunkiau ir isidet, ir issiimt, mat jie plonesni ir minkstesni, labai slidus. Mano draugei ne karta plyse buvo, kai issieminejo ir dalis lesio vis likdavo akyje, tekdavo eit pas gydytoja iseminet, nes nesimato tu atplaisu...
kontraversija1
2009 10 25, 12:59
QUOTE(liepsnele @ 2009 10 25, 12:17) jo, man irgi sunkiau ir isidet, ir issiimt, mat jie plonesni ir minkstesni, labai slidus. Mano draugei ne karta plyse buvo, kai issieminejo ir dalis lesio vis likdavo akyje, tekdavo eit pas gydytoja iseminet, nes nesimato tu atplaisu... Man isideti tai problemu nera, bet lesis irgi yra ne karta plyses isidedant! vien del tos priezasties perejau prie menesiniu lesiu.
mcdeivis
2009 10 25, 17:05
Nusipirkau mėnesinius KL, tai sakė kad mėnesiniai yra naudojimui mėnesio(buvimo akyje), aš galvojau kad mėnesis nuo atplėšimo pakuotės. Kaip jūs darote ?
Kriopena
2009 10 25, 20:08
QUOTE(mcdeivis @ 2009 10 25, 18:05) Nusipirkau mėnesinius KL, tai sakė kad mėnesiniai yra naudojimui mėnesio(buvimo akyje), aš galvojau kad mėnesis nuo atplėšimo pakuotės. Kaip jūs darote ? Jei lesiai yra menesiniai, tai juos ir reikia nesioti iki menesio, bet nakciai reikia issiimti. Su kai kuriais lesiais galima miegoti iki 6 paru. O kokius lesius isigijai?  Jeigu kiekviena diena lesiu nenesioji, tai tada uzteks ilgiau nei menesi. Papildyta:QUOTE(kontraversija1 @ 2009 10 25, 13:59) Man isideti tai problemu nera, bet lesis irgi yra ne karta plyses isidedant! vien del tos priezasties perejau prie menesiniu lesiu. O as vienadienius nesioju jau 3 metai ir esu lb lb patenkinta  . Del isidejimo problemu taip pat nekyla, svarbiausia- nereikia jokios prieziuros Papildyta:QUOTE(medlink @ 2009 10 24, 08:07) Nedekok  svarbu, kad likai patenkinta  Perduosiu MB  O kad turesit Johnsonu lesius ir kokio skainos pvz Moist vienadieniu?
|
|