As snd pasijutau superine nevykele nes niekaip neina man tu prakeiktu lesiu isideti
QUOTE(Gelda @ 2010 06 20, 23:44) As snd pasijutau superine nevykele nes niekaip neina man tu prakeiktu lesiu isideti Eik į optiką su savo lęšiais-pamokins QUOTE(Gelda @ 2010 06 21, 00:44) As snd pasijutau superine nevykele nes niekaip neina man tu prakeiktu lesiu isideti nu bet kaip ten paprasta, sekundziu reikalas. mano drauge irgi nemokejo, ir bande pati kelis vakarus ir optikoj mokino, atejo pas mane, parodziau kaip as deduosi ir issiimu, ta pacia akimirka pavyko ir jai.
Tame ir esme,kad ten paprasta ir as tai suvokiu (nu jei sudetinga butu manau nebutu tiek zmoniu kurie linzes nesioja
QUOTE(Gelda @ 2010 06 21, 13:36) Tame ir esme,kad ten paprasta ir as tai suvokiu (nu jei sudetinga butu manau nebutu tiek zmoniu kurie linzes nesioja oj tik nereikia taip skeptiskai nusiteikti, cia reikia labai didelio noro. As pvz negaliu ziureti i save su akiniais, tai mano buvo didziausias noras ismokti naudotis lesiais, taip ir atsitiko, akiniu neensioju jau 6 metai, o akytes puosia spalvoti kontaktiniai lesiai.
As irgi jungiuos prie vienadieniu lesiu grupes
Pasitikrinau praejusia savaite akis, ryt eisiu atgal i klinika 'primatavimui' ar tinka, nes jau gavau pranesima kad atsiusti, kadangi niekad anksciau nesu nesiojus. Kol kas uzsisakiau 10 poru, kainavo Londoneapie 20 svaru. Pabandysiu, sakau, jei tiks, siusiuos veliau internetu, kiek zinau, pora svaru vis pigiau bus O ir gydytojai cia astigmatikams, tokiems kaip as, tik vienadienius siulo, jei nera poreikio tikrai kas diena be akiniu vaiksciot- ir higienos atzvilgiu sveikiau, ir akims naudingiau. Maniskiai lesiai vienadieniai, ACUVUE Moist, esu macius forume kad is cia uzsisakinet pigiau galima- http://www.contactforlenses.com/browsedaily.asp O gal dar kokiu puslapeliu turite is kur uzsisakinejate?
As pries pora metu irgi lesius nusipirkau, optikoj parode kaip isidet, namie drauge rode kaip reikia, nu ir ka jus manot- nors tu ka nesugebejau
Dabar pries savaitele vel uzsisakiau, gavau jau pranesima kad atkeliavo, eisiu vel ryt i klinika apmokymams kaip detis ir 'pamatavimam's ar tinka visi tie cilindrai, pakreipimai ir t.t. QUOTE(Traleliushke @ 2010 06 21, 15:45) As pries pora metu irgi lesius nusipirkau, optikoj parode kaip isidet, namie drauge rode kaip reikia, nu ir ka jus manot- nors tu ka nesugebejau Dabar pries savaitele vel uzsisakiau, gavau jau pranesima kad atkeliavo, eisiu vel ryt i klinika apmokymams kaip detis ir 'pamatavimam's ar tinka visi tie cilindrai, pakreipimai ir t.t. o kur jus sakotes juos? gal kazkur pigiau?
atleiskit uz neisprusima, o kas tie astigmatiniai lesiai?
QUOTE(Kameja111 @ 2010 06 21, 17:00) atleiskit uz neisprusima, o kas tie astigmatiniai lesiai? Anoks čia neišprusimas, gi nesusidūrus negali žinot Akių astigmatizmas yra akių yda, dėl kurios daiktų ir vaizdo kontūrai yra matomi neryškus. Sergant astigmatizmu spindulių pluoštas iš vieno taško praėjęs pro akies optines terpes, nebesusirenka akies tinklainėje į židinį.
Pasinaudojau Kameja111 postu ir paprasiau kad drauge parodytu kai juos isideda,ir man taip pat pavyko
QUOTE(Kameja111 @ 2010 06 21, 11:41) oj tik nereikia taip skeptiskai nusiteikti, cia reikia labai didelio noro. As pvz negaliu ziureti i save su akiniais, tai mano buvo didziausias noras ismokti naudotis lesiais, taip ir atsitiko, akiniu neensioju jau 6 metai, o akytes puosia spalvoti kontaktiniai lesiai. aštai jau pripratusi su akiniais Ačiū už superinę nuorodą kaip įsidėti linzes, nes optikoje tai ne taip rodo visiškai
As Londone mat uzsisakineju ir daraus visus situos gerius, tai vakar jau buvau mokymuose kaip isidet lesius, tada tikrino akytes su lesiais ar viskas ok, liepe pirma diena 3-4 val su jais pabut, o siandien nuo ryto vel isidejau visai dienelei. Dave 5 poras pasibandymui ir kita savaite vel ateit, pranest ar tinka, ar neturiu nussikundimu ir patvirtinimui ar pritaike tikrai tinkancius. Na kol kas akys kiek sauseja, nes niekad lesiu nenesiojau visgi, o isidet i desine aki gan greit isidedu, daugiau bedu su kaire akyte ir su lesiu issiemimu turiu, bet manau su praktika viskas susitvarkys
Traleliushke, geras servisas Londone
Sveikutės;]
Kontaktinius lęšius nešioju jau pora metų. Ir paprastus, ir paryškinančius spalvą. Pirmą kartą lęšius pirkau internetinėj parduotuvėj, todėl kaip juos įsidėti išmokau taip pat iš interneto, tiesa, problemų nekilo nuo pačio pirmo karto iki dabar. Įsidedu per kelias sekundes. Išsiimu taip pat. Dabar jau patobulėjusi esu, todėl tam ir veidrodis visiškai nebereikalingas;]. Iš paryškinančių spalvą geriausi man Focus Softcolors. O paprasti tai Acuvue Oasys with Hydraclear Plus.
Maniskiai lesiai vienadieniai, ACUVUE Moist, esu macius forume kad is cia uzsisakinet pigiau galima- http://www.contactforlenses.com/browsedaily.asp
O gal dar kokiu puslapeliu turite is kur uzsisakinejate?
traleliushke. o kiek kainuoja atsiuntimas i lietuva is sios internetines parduotuves?
Papildyta: pasigilinau į traleliushkes duotą nuorodą lęšiai lyg ir pigiau išeina, bet atvežimas mažiausiai 15 Lt, o iki Lietuvos tikriausiai dar brangiau, nebent perki didelį kiekį už 410litų. Man pvz reikėtų ACUVUE,TruEye ten jie kainuoja: 73,8litai + 15litu atvežimas= 88.9litai. O jeigu pervesi pinigus o lęšių lauksi visą amžinybę QUOTE(nijole_pakalnyte @ 2010 06 28, 15:34) traleliushke. o kiek kainuoja atsiuntimas i lietuva is sios internetines parduotuves? Papildyta: pasigilinau į traleliushkes duotą nuorodą lęšiai lyg ir pigiau išeina, bet atvežimas mažiausiai 15 Lt, o iki Lietuvos tikriausiai dar brangiau, nebent perki didelį kiekį už 410litų. Man pvz reikėtų ACUVUE,TruEye ten jie kainuoja: 73,8litai + 15litu atvežimas= 88.9litai. O jeigu pervesi pinigus o lęšių lauksi visą amžinybę Na matai man tai nereik kad juos i Lietuva siustu, as tai Londone bazuojuos, tad man bet kokiu atveju pigiau gaunasi nei vietiniame Vision express pirkt. Del to ir klausiu gal kas uzsisakineja dar is kazkokiu uzsienyje esanciu parduotuviu ir siuncias i Lietuva, paziureciau as gal ir man apsimoketu is ten pirkt, nes kai mano pirmieji lesiai tai nei as tu kainu labai zinau, nei internetiniu parduotuviu
Merginos, gal zinote kas cia gali buti? Is arti viena akis geriau mato, o i toli jau kita
QUOTE(Traleliushke @ 2010 06 29, 13:15) Na matai man tai nereik kad juos i Lietuva siustu, as tai Londone bazuojuos, tad man bet kokiu atveju pigiau gaunasi nei vietiniame Vision express pirkt. Del to ir klausiu gal kas uzsisakineja dar is kazkokiu uzsienyje esanciu parduotuviu ir siuncias i Lietuva, paziureciau as gal ir man apsimoketu is ten pirkt, nes kai mano pirmieji lesiai tai nei as tu kainu labai zinau, nei internetiniu parduotuviu manau užsienyje optikos salonuose daug brangiau nei Lietuvoje, nes mano sesuo grįžusi iš Airijos užsiperka lęšių visiems metams QUOTE(Traleliushke @ 2010 06 29, 10:15) nes kai mano pirmieji lesiai tai nei as tu kainu labai zinau, nei internetiniu parduotuviu Nepatingėk pasigooglinti, nes UK tikrai PILNA internetinių parduotuvių QUOTE(nijole_pakalnyte @ 2010 06 30, 08:53) manau užsienyje optikos salonuose daug brangiau nei Lietuvoje, nes mano sesuo grįžusi iš Airijos užsiperka lęšių visiems metams Žiūrint kokie lęšiai, nes pvz astigmatiniai ir LT ir IRL brangūs, o va UK ir JAV kitas reikalas Papildyta: QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 06 29, 10:43) Merginos, gal zinote kas cia gali buti? Is arti viena akis geriau mato, o i toli jau kita Čia su lęšiais ar kaip QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 06 29, 12:43) Turiu draugę,kurios viena akis trumparegė,kita -toliaregė. Jos ir akiniai vienas stiklas pliusinis,o kitas minusinis. Gal ir pas tave kažkas tokio,ar čia tik su lęšiais taip yra? QUOTE(ReNcYtEa @ 2010 06 30, 18:54) Turiu draugę,kurios viena akis trumparegė,kita -toliaregė. Jos ir akiniai vienas stiklas pliusinis,o kitas minusinis. Gal ir pas tave kažkas tokio,ar čia tik su lęšiais taip yra? Ne tik su lesiais, bet su lesiais tas skirtumas kazkodel stipresnis Cia tikrai nebus tas atvejis kai viena akis minusine, kita pliusine, cia kazkas kitas QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 06 30, 18:38) Ne tik su lesiais, bet su lesiais tas skirtumas kazkodel stipresnis Cia tikrai nebus tas atvejis kai viena akis minusine, kita pliusine, cia kazkas kitas O kaip iki šiol buvo
sveiki neseniai isbankdziau vienadenius kontaktinius lesius ir visai gerai jauciausi
QUOTE(fani20 @ 2010 06 30, 21:02) sveiki neseniai isbankdziau vienadenius kontaktinius lesius ir visai gerai jauciausi siuo klausimu skiriasi nuomones. As siulyciau 0.25 silpnesnius pirkti. O siaip galva pirmom dienom daug kam svaigsta, todel patariama is pradziu nesioti lesius po kelis valandas ir tik palaipsniui ilginti nesiojimo trukme. QUOTE(fani20 @ 2010 06 30, 21:02) sveiki neseniai isbankdziau vienadenius kontaktinius lesius ir visai gerai jauciausi o tau ne gydytoja parinko, o pati sugalvojus tam tikro stiprumo nusipirkai man su tokiu minusu tikdavo 1.75 stiprumo lesiai. Dabar siek tiek didesnis minusas, lesiai -2.25, su jais matau puikiai, o su tokio pat stiprumo akiniais jau truksta ryskumo, kur labiau i toli ziuret reik.
Lešius nešioju dar tik metus, bandau įvairius variantus, kol rasiu sau tinkamus tik nervina, kad optikoj vis "Oasys" siūlo, man jie nelabai kažkaip
Papildyta: QUOTE(fani20 @ 2010 06 30, 21:02) sveiki neseniai isbankdziau vienadenius kontaktinius lesius ir visai gerai jauciausi Na kontaktinių lešių dioptrijos turi būti mažesnės nei akinių, tai todėl greičiausiai ir svaigo galva. Papildyta: QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 06 30, 21:04) siuo klausimu skiriasi nuomones. As siulyciau 0.25 silpnesnius pirkti. O siaip galva pirmom dienom daug kam svaigsta, todel patariama is pradziu nesioti lesius po kelis valandas ir tik palaipsniui ilginti nesiojimo trukme. Man galva nesvaigo niekad tik pradžioj buvo problemų su įsidėjimu, apie valandą knisdavaus, kol įsidėdavau QUOTE(aGucci @ 2010 06 30, 14:36) Nepatingėk pasigooglinti, nes UK tikrai PILNA internetinių parduotuvių Žiūrint kokie lęšiai, nes pvz astigmatiniai ir LT ir IRL brangūs, o va UK ir JAV kitas reikalas Papildyta: Čia su lęšiais ar kaip Man Lietuvoj lesiu net nesiule nesiot kai pasitikrint nuejau, nes astigmatizmas gan ryskus, ir sudetingai pritaikyti, tada pries pora metu kai klausiau tai kaina nerealiai didele atrode, ir tik menesinius galejo pasiulyti. O cia 52 svarus dabar sumokejau optikoj uzsisakinedama uz 30 vienadieniu lesiu poru, ieskosiu internetu pigiau.
Merginos, gal kuri zino kiek dabar Fielmann'e kainuoja Oasys arba Biofinity lesiu pora?
QUOTE(Traleliushke @ 2010 07 06, 14:34) Man Lietuvoj lesiu net nesiule nesiot kai pasitikrint nuejau, nes astigmatizmas gan ryskus, ir sudetingai pritaikyti, tada pries pora metu kai klausiau tai kaina nerealiai didele atrode, ir tik menesinius galejo pasiulyti. O cia 52 svarus dabar sumokejau optikoj uzsisakinedama uz 30 vienadieniu lesiu poru, ieskosiu internetu pigiau. Nesistebiu Sakyčiau brangokai sumokėjei Briunete, kaip akytės, ar išsiaiškinai priežastį QUOTE(aGucci @ 2010 07 11, 20:58) Nea, su akiniais matau puikiai, jokiu nusiskundimu neturiu, o kai idedu lesius nesamone kazkokia Paskambinau i poliklinika, norejau pas okuliste uzsirasyt, tai taloneliai tik rugpjucio antrai pusei yra ir tai ju dar neduoda Eisiu i optika tikrinti akiu (teks moketi ir uz lesius pilna kaina QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 07 12, 07:46) Sakysit mesti tada lesius ir ramiai nesioti akinius, bet as negaliu, noriu kartais ir lesiu. Aš nesakysiu O kodėl už lęšius teks mokėti pilną kainą
Sveiki,
šiaip nešioju akinius, bet išleistuvėms sumąsčiau lęšius nusipirkt, kad dailiau atrodyčiau. Klausimas: jei perku vienadienius lęšius, tai nereikia įsigyti nei konteineriuko, nei skysčio, taip? Lęšių reiktų šeštadieniui, tad dar spėčiau priprasti, bet neverta pirkti dar kitų dalykų, nes po savaitės jų nebereiks (nebent baisiai lęšiai patiks). QUOTE(gyva_ugnis @ 2010 07 12, 14:17) Klausimas: jei perku vienadienius lęšius, tai nereikia įsigyti nei konteineriuko, nei skysčio, taip? Tikrai taip QUOTE(aGucci @ 2010 07 12, 11:25) Aš nesakysiu O kodėl už lęšius teks mokėti pilną kainą Na, turejau omeny, kad lesius perku internetu, ir moku kur kas maziau nei jie kainuoja optikoje. O cia teks tikrinti regejima, tokia patika kainuoja ~40lt, o jei perki lesius tai tada nemokamai, tai sakau geriau jau lesius isigysiu ir nemokamai patikrins akis QUOTE(gyva_ugnis @ 2010 07 12, 16:17) Sveiki, šiaip nešioju akinius, bet išleistuvėms sumąsčiau lęšius nusipirkt, kad dailiau atrodyčiau. Klausimas: jei perku vienadienius lęšius, tai nereikia įsigyti nei konteineriuko, nei skysčio, taip? Lęšių reiktų šeštadieniui, tad dar spėčiau priprasti, bet neverta pirkti dar kitų dalykų, nes po savaitės jų nebereiks (nebent baisiai lęšiai patiks). Nieko nereikia, kaip ir rase, bet siulyciau pradeti pratintis prie lesiu jau dabar. Nes as pirmom dienom negalejau isnesioti daugiau nei kelias valandas, apie isemima ir idejima net nekalbu - uztrukdavau baisiai ilgai ir akys raudonos budavo.
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|